Találatok a következő kifejezésre: Hogyan adhatnám tudtára (32 db)

Hogyan adhatnám tudtára, hogy el tudnék vele képzelni laza kapcsolatot? (N)

Megismertem egy pasit, aki nagyon bejön nekem. Van most egy közös ügyünk, ami miatt emilezünk, telefonon tartjuk a kapcsolatot. Én most nem akarok semmi komolyat, de szívesen közelebb kerülnék hozzá, laza kapcsolatot el tudnék vele képzelni. Hogy adhatnám ezt tudtára? Úgy tudom, hogy facér. Nem kizárt, hogy ? is lépne, de az is lehet, hogy nem. Viszont nem szívesen szalasztanám el, mert tényleg nagyon bejön!

Legjobb válasz: nem minden férfi vágyik arra hogy megdöngessen egy ribancot

nem minden férfi vágyik arra hogy megdöngessen egy ribancot
"laza kapcsolatot" - mármint egy-egy qrásra teccik gondolni?
A mingliségre figyelemfelhívó cikk nem jó? Lehet ráharap!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy egyszerûen nem tudok olyan ürügyet kitalálni, amivel találkozóra hívhatnám. Személyesen már nyilván tudnám, hogy viselkedjek vele, a flörtölés az megy, de egyszerûen nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy észrevétlenül elkezdjek vele flörtölni, illetve írásban próbáltam már, de nem vette a lapot. Korábban már volt ilyen tapasztalatom, akkor a pasi azt mondta utólag, hogy neki egyszerûen nem esett le, hogy flörtölök vele. :D Személyesen nekem jobban megy, de nincs ötletem, hogy tudnám tudomására hozni, hogy bejön. A cikket linkelõnek meg: nem ilyesmi kapcsolatra gondoltam. Nekem már van 2 gyerekem, nem szeretném igazán elkötelezni magam, de azért valamiféle párkapcsolatra nyilván én is vágyom.
A mingliség pont arról szól, nem olvastad el!
A kérdező hozzászólása: Hát, azért elég félreérhetõ... pl. hogy "gyerek jöhet". Én nem zárkózom el egy új kapcsolattól, ha minden rendben van, de késõbb. Gyereket meg biztos nem vállalnék valakivel, akivel nem élek együtt, lehetõleg házasságban. Szóval engem egy ilyen cikk pl. elriasztana.
Valamelyikõtöknek nyitnia kell, és ez azzal jár, hogy annak fel kell vállalnia, hogy tetszik neki a másik. Ez általában a férfira hárul, de ha már te vagy az, aki alapvetõen szexet (és egy kis törõdést) akarsz, lehetnél annyira "tökös", hogy kezdeményezz.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy idõvel õ is nyitna, de én türelmetlen vagyok :) Lépnék én, de hogyan? Konkrétan mit kellene tennem, hogy ne legyen azért NAGYON egyértelmû, de kiderüljön, hogy mit szeretnék?
Leginkább találkozni vele. Addig is megkérdezhetnéd, hogy van-e valakije.
Csak mert nem kell találkoznotok, attól még lehet. Mondd, neki, h valamit hosszadalmas lenne szóban, de sörözés közben szívesen elmondod. Gondolom nem vagy már annyira fiatal, hogy azt is el kelljen magyarázni hogy keltsd fel egy pasi érdeklõdését. Add meg neki a lehetõséget, hogy kezdeményezzen, mielõtt azon kezded törni a fejed, hogy te hogyan csináld.
A kérdező hozzászólása: Nem. :) Akkor semmi gond nem lenne. :)
A közös ügy, egy nyelvtanfolyam?
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ez jó lenne, ezt tenném magamtól, de sajnos a "közös ügy" nem olyan, ami miatt találkozni kellene. Egyéb ötlet?
Hozz össze egy találkát vele (a közös ügy tökéletes ürügy erre), és tessék flörtölni. Aztán figyeld, mit lép.
Egyszer az emailedben említsd meg neki, milyen érdekes cikket találtál, és linkeld be neki!: http://www.hirextra.hu/2009/06/02/ciki-szinglinek-lenni-legy..
A kérdező hozzászólása: Bocs, de nem ismersz, nem állok össze akárkivel. Pont az a lényeg, hogy naponta 5-en ajánlkoznak szexkapcsolatra, de egyik sem jön be, olyannal meg nem tudnék lefeküdni, akivel nincs meg a vonzalom. Ezzel a pasival megvan, õ kérte el a telefonszámom, tehát valamilyen szinten nyilván bejövök neki én is. Tanácsot kértem, nem leoltást. Nem ismeritek a helyzetem, úgyhogy a leribancozás nem jogos.
Ha csávó, nincs csaja, de "tele van a dákó" akkor simán bele fog menni. Aztán hadd szóljon.
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül csak arra, de amúgy elsõsorban szexre, igen, de akár közös programok is beleférnek. Elkötelezõdni viszont nem igazán szeretnék mostanság és tõle sem várnám el.
Ha jól értem most csak üzleti kapcsolatban vagytok. Ilyenkor elõszokott fordulni, hogy karácsony alkalmával a cégek nevében vesznek valami apróságot pl egy üveg bort az ügyfének. Hívd fel, hogy szeretnéd megköszönni az éves eggyütt mûködést és mikor érne rá. Ez teljesen normális cégek között. Ha meg már taliztok utána rajtad múlik minden...
-Szia fiú! -Szia lány! -Hogy s mint? -Semmi különös, mondtam már hogy tetszel nekem? ...stb
Msn-en hozz fel gy hasonló témát (pl szerelemi csalódások vagy valami) és kérdezd meg, hogy van-e olyan lány aki tetszik neki.
A kérdező hozzászólása: kitalaltam , hogy megkerem az uncsim , hogy irja be msn , es kerdezzen o ra . es ha nem akkor inkabb mondja el , hogy nekem tetszik a fiu..
velem is ez a hejzet van 1lány akit alig h 2hete ismerem de csak facebookon tudok beszéni vele ugyanis aszt se tudom h lakik h tanul mer még nem tutam megkérdezni mer h minden igaz akor kolis igy csak hétvégén tudok vele beszélni ha már it vagyunk ak nekem is segitsetek h hogy tugyam meg h van e pasia stb meg h mongyam meg neki h tetszik léci válaszoljatok nekem is 囧 kösz elöre ja és a kérdönek is XD lol
xDDD
Magasságos egek! Mi történt a világgal, amíg 1985-ben voltam? Már az emberek Facebookon bökdösik egymást?
fojtatva az elözöt |na b'+ én nem bökdösök a facebookon ugyanis te B010nd az anyit jelent h szexuális témára felhivo kérelem :Sory néha nem ártana utána nézni a dolgoknak am nem a facebookon ismertem meg a csajt hanem máshol :Sory b+ aban az idöbe még megbizhato energiaforás sem volt nem h facebook de meg gép sevolt használhato (töri 1es) mer aban az idöbe konyeb volt csajozni mer ratyi idök voltak azok na mind1
bocs nem irtam oda azt h a te idödben 1980

Hogyan adhatnám tudtára, hogy érzek iránta valamit?

Van egy lány akit régóta ismerek,17 éves,én 16 régóta ismerem kedvel engem barátilag,de én többet szeretnék.Egy házban lakunk jelenleg,nyaralok náluk Romániában. Tippeket kérnék h szolidan hogy 'mondhatnám' el neki h többet szeretnék.

Legjobb válasz: Mondjuk bókolj neki h milyen csinos. Hívd el sétálni és beszélgessetek de inkább õ te meg csak helyeselj :) késõbb hívd el egy fagyira és így szépen lassan. Udvaroljál és ne siesd el a dolgot. Viszont ha egy hónap után érzed hogy mostanába kerül nem szívesen megy el veled akk hagyd abba lehet h õ nem akar többet barátságnál. Remélem segítettem :)

Mondjuk bókolj neki h milyen csinos. Hívd el sétálni és beszélgessetek de inkább õ te meg csak helyeselj :) késõbb hívd el egy fagyira és így szépen lassan. Udvaroljál és ne siesd el a dolgot. Viszont ha egy hónap után érzed hogy mostanába kerül nem szívesen megy el veled akk hagyd abba lehet h õ nem akar többet barátságnál. Remélem segítettem :)
Kertelés nélkül hívd el randira, ha bejösz neki úgy azt mondja oké.Ha meg nemet mond akk késõbb se lett volna belõle semmi, mert már úgy is ismer. 22/F
Én úgy jöttem össze a barátommal hogy ezt írta nekem: valamit be kell vallanom:SZERETLEK :)
A kérdező hozzászólása: Oké srácok , de azt figyelembe kell vennem, hogy ha visszautsit, akkor nem jöhetek többet nyaralni hozzájuk
A kérdező hozzászólása: ne kérdezzétek, h miért de igy van
Azért udvarolj és dícsérgesd és ha elutasító akk csak barátkozni akar nem többet :D

Hogy adhatnám tudtára, hogy tetszik nekem? (lány vagyok)

N-O-R-M-Á-L-I-S V-Á-L-A-S-Z-O-K-A-T-! :)

Legjobb válasz: menj oda hozzá és beszélgess vele..kérd el a telo számát,abbol ugyis leesik neki hogy mivan..

menj oda hozzá és beszélgess vele..kérd el a telo számát, abbol ugyis leesik neki hogy mivan..
hány éves vagy? és õ kb hány éves?
[RANDOM NORMÁLIS VÁLASZ] Várjál, nem értem Ezt: "...+ rám mosolygott, bár lehet, hogy nem is tetszik nekem." Nem azt akartad írni véletlenül, hogy nem biztos, hogy tetszem neki? Bocs, hogyha hülyeség :) Amúgy az ilyen "elsõlátásraszeretemdegyorsankikelltalálnommittegyekmertmárcsakegyszerlátomakkorisanyámmalleszekott" dolgok nehéz ügyek, mert lehet rosszul döntesz és elrontod :S Ha kimutattad rendesen, hogy neked tetszik, akkor lehet csak azért mosolygott, hogy ne bántson meg, nem akart elküldeni. De ha mégsem így van, akkor hívd el valahova, vagy kérdezgesd, hogy mit fog csinálni azután satöbbi.. Sok sikert :)
mikor legközelebb rádnéz, te is nézz rá, és mosolyogj, majd menj oda hozzá, és kezd vele beszélgetni valamirõl, puhatolózd ki hogy van e barátnõje, aztán h nincs, kérdezd meg hogy késõbb meginnátok e együtt egy kávét vagy esetleg elmenne e veled moziba hajrá!! hány éves vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: Atyaúristen, én ezt nem merem :D 16 vagyok, õ kb 25 lehet..
Bocs, nem akarlak megbántani, de szerintem ne csinálj magadból hülyét, hagyd õt. Én 17 vagyok, és mi is most költözünk és nálunk is volt egy kb 25 év körüli ingatlanos, és mindig mosolygott rám...na miért?....kell a pénz, elakarja adni a házat, vagy azt akarja, hogy tõlük vegyünk....Nem akar tõled semmit.(lehet lepontozni :P)
A kérdező hozzászólása: Mi eladjuk a házat...:D
akkor is csak kedvességbõl...
A kérdező hozzászólása: lehet, de azért elég feltünõen nézett...

Hogyan adhatnám tudtára, hogy tetszik?

Nagyon tetszik egy osztálytársam. Szerintem neki is én, mivel mindig néz, ha beszélünk zavarban van és velem sokkal kedvesebben szól mint a többiekkel az osztályban. Már nagyon sok kisebb, de félreérthetetlen jelet adtam neki. Kb már az egész osztály észrevette, hogy tetszik nekem. De ő még nem. Szerintetek megmondjam neki, hogy tetszel B+.. vagy hogy adtam tudtára, hogy tutira levegye, hogy tetszik?

Legjobb válasz: Inkább tereld a témát a vonzalom felé és kérdezd meg van-e olyan lány aki tetszik neki.

Inkább tereld a témát a vonzalom felé és kérdezd meg van-e olyan lány aki tetszik neki.
Ha eddig nem vette észre jellekbõl, most sem fogja.:D mond meg neki.
csak mondd el neki, és kész
Ezek szerint nyilván tetszel te is neki. Csak féééééél. Hát... ha fél, és akarod hogy mázlista legyen, akkor nyugodtan, ugorj rá, és legyél te is afféle mázlista... Mázlisták mindenütt... Én meg megõrültem, szerintem :D
A kérdező hozzászólása: haha:) tényleg fél amúgy, de az a helyzet, hogy én is félek elmondani neki.. félek, hogy talán visszautasít és beégek..
hívd félre, és nem lesz annyira ciki.:D
Hívd el randira! A Pasik 96, 7%-a azt szeretné, hogy a nõ kezdeményezzen. A többi meleg :D Én egyébként, aki csak így jelezget, azt nem veszem figyelembe. Nálam ezen a téren is egyenjogúság van, ha tetszek egy lánynak azt ugyan mondja meg, ahogy azt a fiútól elvárná. Ennyi. Modern világban élünk ;) 19/F
Szia Attól függ, hogy milyen típusú, van olyan fajta aki a határozottabbakat szereti, vagyis hogy elmondja neki, van aki azt szereti ha rávezetik, szerintem csinálj úgy mintha nem érdekelne, ha tettszel neki akkor szerintem ebbõl fog valamit csinálni ha olyan típus.. de ha nem olyan akkor rosszabbul is elsülhet
Hívd el valahova, ne tisztázd elõre hogy randi vagy más dolog, van , hogy valaki nem figyel a jelekre mert sok hamis jelet is kap. Tisztázd vele a dolgot, ne mindenki elött persze mert úgy ciki még neki is akárhogyan sül el. Ha nem egy ordináré bunkó akkor pedig ha visszautasít is kímélni fog amenyire tud, de szeretjük ha a lány kezdeményez. Abba gondolj bele, mit veszíthetsz? Igazábol semmit! Ha nem próbálod meg, akkor semmi esélyed rá, próbáld meg! Ne beszéld be magadnak, hogy nem mered, hiszen a nemes cél érdekében semmi sem ciki! :D hajrá, kíváncsi vagyok , hogy sikerül :)

Hogy adhatnám tudtára? Segítség!

Arról lenne szó, hogy nagyon tetszik valaki. Én 16/L vagyok, ő pedig 26 éves. Õ egy patikában dolgozik, ahova én ugye csak néhányszor járok el, néha látni a templomban is, de akkor pedig mindig a családjával van. Másoktól hallom, hogy szépnek meg intelligensnek tart. Hogy mondjam el, hogy nem vagyok közömbös iránta, nem akarok csak úgy bemenni a patikába, és elmondani, hogy tetszik, az annyira semmilyen. Van ötletetek?

Legjobb válasz: ez elégg bukott ügy.. a pasim is 26, nemsokára 27, de még egy 18 évessel is nehezen tudna elképzelni kapcsolatot, nem h egy 16 évessel......

ez elégg bukott ügy.. a pasim is 26, nemsokára 27, de még egy 18 évessel is nehezen tudna elképzelni kapcsolatot, nem h egy 16 évessel......
Elsõ, az korántsem biztos. Én 23 vagyok, de még 14 éves csajjal is járnék, ha olyan lenne jellemre, értelmi szintre amilyet keresek.
csakh ez lehetetlen. a 14 éves még gyerek, ahogy a 16 éves is. egyszerûen nem lesz közös témájuk.
mit?
Mondd a szemembe, nem harapom le a fejed;)
Esetleg mondd ezt neki: "te vagy számomra a tökéletes pasi".
En is megtalaltam, de 3 honap alatt sem sikerult tudtara adnom, hiaba bamul meg, meg hiaba beszel velem sokat, hiaba adok le jelzeseket, amig azt nem mondja, hogy tetszem neki, meg amig nem csinal valamit, pl. megcsokol, addig szarugy
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, hogy bátortalan a pasi? Hátha csak errõl van szó.Elég egyértelmû jeleket adtál neki?
És ha nem csak villogtatnátok neki? Ez így elég kevés. Vagy mondjátok meg vagy csábítsátok el.
Az nem lehet benne a pakliban hogy felfogta, de neki nem jössz be mint csaj? :D

Nagyon tetszik egy fiú, aki két évvel idősebb nálam. Nem tudom, hogy hogy adhatnám a tudtára, hogy szerelmes vok belé?

Nagyon tetszik egy fiú, aki két évvel id?sebb nálam (én 13 vok). Nem csak tetszik, hanem folyamatosan róla álmodok. Nem tudom egy percre sem elfelejteni. Már többször is rámnézett, de akkor én mindig zavartan elkapom a pillntásom, nem tudok rá mosolyogni, mert ahhoz túl szégyell?s vagyok.Nem tudom, hogy hogy adhatnám tudtára, hogy szerelmes vagyok belé. És ha ? azt se tudja, hogy ki vok? Segítsetek, hogy hogy t?nhetnék föl neki.

Legjobb válasz: elõször is nem azt kell a tudtára adni,hogy szerelmes vagy belé,elég ha észreveszi,hogy tetszik neked. szerintem egyszer próbálj rámosolyogni,hidd el nem kell szégyellõsnek lenned ezért,nem lesz semmi gond...aztán köszönhetsz neki,stb...

elõször is nem azt kell a tudtára adni, hogy szerelmes vagy belé, elég ha észreveszi, hogy tetszik neked. szerintem egyszer próbálj rámosolyogni, hidd el nem kell szégyellõsnek lenned ezért, nem lesz semmi gond...aztán köszönhetsz neki, stb...
nem vagy belé szerelmes, csak azt hiszed, 13 évesen még lelked sincs
vedd fel msnre! ott azért mindenkivel lehet beszélgetni és nemlátja hogyha zavarba vagy :) aztán majd szép lassan elkezd köszönni meg stb. :D

Hogyan adhatnám egy olyan lány tudtára, akinek van barátja, hogy szeretem, análkül, hogy megsérteném?

Legjobb válasz: A lányoknak ez általában jól esik ha tetszenek valakinek.

A lányoknak ez általában jól esik ha tetszenek valakinek.
Miért akarod a tudtára adni, ha van barátja? Egyébként jó eséllyel nem sértõdik meg, bár sok értelme akkor se lenne.
Egy ilyen helyzetben nem az szokott sérülni, akinek elmondják az érzelmeiket, inkább az, aki bevallja. Egyáltalán miért kell elmondani neki? Van barátja, úgyis visszautasít.
miért lenne ez sértõ? tényleg érdekelne, mert ebben nem tudom felfedezni a logikát.

Nagyon tetszik egy srác a suliból csak ezt nem tudom, hogy hogy adhatnám a tudtára . És azt honnan lehet tudni, hogy én bejövök-e neki?

Legjobb válasz: Én 16 éves vagyok , õ 2évvel idõsebb. barátnõm azt mondta , hogy szerinte mosolyogjak rá , és ha visszamosolyog akkor én is bejövök neki . De ha nem mosolyog vissza az szerintetek nem ciki , hogy én ott igyorgok õ meg nézi , hogy mi bajom lehet ? :D

A kérdező hozzászólása: Én 16 éves vagyok , õ 2évvel idõsebb. barátnõm azt mondta , hogy szerinte mosolyogjak rá , és ha visszamosolyog akkor én is bejövök neki . De ha nem mosolyog vissza az szerintetek nem ciki , hogy én ott igyorgok õ meg nézi , hogy mi bajom lehet ? :D
hogyha 2m magas sárga fogad fogad van akkor normális hogy nem VIGYOROG vissza. De gondolj bele ha egy idegen rádvigyorog te visszavigyorogsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!