Találatok a következő kifejezésre: Hogyan írjuk mindig (1207 db)

pf -.-
rövid i-vel mindig
Válasz biztos: mindig :)
Mindig, minden körülmények között.
A kérdező hozzászólása: xD

Feladom? ! Sok helyen látom, hogy mennyi ember szeretne író lenni és jobban is írnak mint én. Nem értem :/

sok helyen látom, hogy mennyi ember szeretne író lenni és jobban is írnak mint én. nem értem :/

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdést, író szeretnél lenni? Szerintem kitartás, egy kis gyakorlással minden sokkal jobb lehet.

Nem igazán értem a kérdést, író szeretnél lenni? Szerintem kitartás, egy kis gyakorlással minden sokkal jobb lehet.
A kérdező hozzászólása: igen de sokan akarnak azok lenni és amikor elkezdtem írni már akkor is voltak jobbak, de most már mások tényleg sokkal, de sokkal jobbak. én pedig már inkább úgy vagyok vele, hogy feladom.
Milyen témában akartál írni, mit szeretsz? Mutatsz egy pár mondatos mintát? Lehet, hogy nem is vagy olyan rossz, csak bebeszéled magadnak.

Nektek megy a hu-minecraft oldal? Mert nekem az irja mindig hogy a weboldal nem elérhető .

de a többi gépen sem megy. és emiatt a minecraftom azt irja nem lehet frissíteni a hireket és ezért a minecraftom sem megy ...help

Legjobb válasz: azt írja ki,hogy karbantartás van,sztem azért írja ki,hogy karbantartás van,mert karbantartás van :O de am ha nem írtad volna ki a kérdést nem is tudtam volna h mi történt a minecrafttal,szóval köszi :D

azt írja ki, hogy karbantartás van, sztem azért írja ki, hogy karbantartás van, mert karbantartás van :O de am ha nem írtad volna ki a kérdést nem is tudtam volna h mi történt a minecrafttal, szóval köszi :D
A HU-Minecraft éppen karbanntartás alatt van. Sokan azt mondják, hogy itt a vége a HU-Minecraft-nak. Olyan hírt is hallottam már, miszerint a Mojang - a Minecraft fejlesztõcége - letiltotta Colos22 szerverét, és megbüntették Colos22-t, mivel állítólag illegálisan mûködtette a szervert. Én szerintem csak karbanntartás van, de én az eredetit, illetve a Minecraft SP-t (svéd minecraft) ajánlom. :D
Nekem is a letiltásos sztorit mesélték, emiatt nem tudok skint változtatni . Nem tudom az emailem visszaigazolni :(


Farm Simulator 2011. Megvettem eredetibe hogy tudjak multizni, beírom az aktiváló kódot, belépek, de ha a többjátékos módra megyek, ugyan azt írja mint amikor tört cd kulccsal próbáltam, hogy a cd kulcs blokkolva. Valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy amit írok, célra vezetõ, azt meg pláne tudom, mekkora macera, de leírom, amit én tennék: újra tenném a teljes rendszert! Valószínûleg valami információ benn maradt a rendszerben (rendszerleíró adatbázisban) a program (játék) eredetérõl és ez nem biztos, hogy Neked tök jó. Csak a saját példámból kiindulva: nálam ez egy játéknál és egy nyelvprogramnál is bevált. Tudom, szívás, sok meló és fáradtság, de nincs nagyobb szopás, mint a neten kutatni, fáradozni és várni, hogy majd jön egy megoldás - ami soha nem jön el. Szerintem ez a legtisztább és legbiztosabb megoldás, rögtön elvégezhetõ és nem kell napokat várnod itt, hogy valaki az év ötletével elõrukkoljon. Fájdalmas, de a legkevésbé fájdalmas :)

Nem biztos, hogy amit írok, célra vezetõ, azt meg pláne tudom, mekkora macera, de leírom, amit én tennék: újra tenném a teljes rendszert! Valószínûleg valami információ benn maradt a rendszerben (rendszerleíró adatbázisban) a program (játék) eredetérõl és ez nem biztos, hogy Neked tök jó. Csak a saját példámból kiindulva: nálam ez egy játéknál és egy nyelvprogramnál is bevált. Tudom, szívás, sok meló és fáradtság, de nincs nagyobb szopás, mint a neten kutatni, fáradozni és várni, hogy majd jön egy megoldás - ami soha nem jön el. Szerintem ez a legtisztább és legbiztosabb megoldás, rögtön elvégezhetõ és nem kell napokat várnod itt, hogy valaki az év ötletével elõrukkoljon. Fájdalmas, de a legkevésbé fájdalmas :)
Hello megadod léci a farm szimulátor aktiváló kódját

Segítség! Most jöttek ki a felvételiben a pontszámaink. És a pontszámomnál 0-ír minden iskolánál. Azt írja, hogy a 12. év végi eredményem nem lett csatolva, pedig mindent feltöltöttem. És nincs a feldolgozott mappában sem. Van remény? :' (

Legjobb válasz: Szia, a 12. év végi eredménnyel nekem is gondjaim vannak, de mert nem lett feltöltve( hosszú történet). Na a lényeg az nekem ettõl eltekintve ír pontszámot 3 ponttal ugyan kevesebb, de így is 402 szóval nem 0. Az érettségi bizonyítvány fel lett töltve? Vagy Fel van dolgozva?

Szia, a 12. év végi eredménnyel nekem is gondjaim vannak, de mert nem lett feltöltve( hosszú történet). Na a lényeg az nekem ettõl eltekintve ír pontszámot 3 ponttal ugyan kevesebb, de így is 402 szóval nem 0. Az érettségi bizonyítvány fel lett töltve? Vagy Fel van dolgozva?
Ne aggódj, a felvis hírlevélben ott áll, hogy még nem minden adatot sikerült feldolgozni...
Menj át a dokumentumokra és nézd meg, hogy miket dolgoztak már fel és miket nem.
A kérdező hozzászólása: érettségi feltöltve feldolgozva. Mindenhez az van írva h feldolgozva. De ha nincs ott tudom pótolni az év végi eredményt?
Ha nincs ott, akkor szívás. A pótlás határideje lejárt már.
Felhívod az ügyfélszolgákat talán tudnak segíteni, de a hivatalos dokumentumpótlásnak 8 napja vége lett.
Még mindig ott a pontszámom, az év végi nélkül is, ha úgy is jó pontszámod van akkor ne aggódj :) Az érettségi az ami igazán számít itt.

A kezdő írók mért írnak mindig arról, hogy van egy kiválasztott? Én is kezdő író vagyok csak, de nem érzitek ezt sablonosnak, ráadásul gáznak?

Legjobb válasz: Mert a kiválasztottba vetett hit sarkalja õket elsõsorban írásra. Megindul a lelkük. Különben meg nem írtak volna.

Mert a kiválasztottba vetett hit sarkalja õket elsõsorban írásra. Megindul a lelkük. Különben meg nem írtak volna.
Szerintem azért mert ahogy te is fogalmaztál a "kezdõ írok" az önön vágyaikat fogalmazzák meg papirra vetet szavak formájában azaz hogy szeretnének különlegesek egyediek lenni aki kitünik a tömegböl! Gáz? Szerintem nem! Megszokot? Igen!
A kérdező hozzászólása: A legtöbb ember nem beszél a félkész alkotásáról. De eléggé eltérünk a témától.
Nagy vonalakban mégis mirõl írsz? Érdekelne, tényleg csak kíváncsiságból, pláne, ha a negatív tulajdonságokon dolgozol többet, mert ez elég fura. Persze ha a fõhõsrõl van szó, és nem a "fõgonoszról". Miért gondolod, hogy ez jobb, mint a kiválasztott-téma? Félre ne érts, nem a fenti témát támogatom, csak arra vagyok kíváncsi, mire fel bírálod ilyen bõszen. :D A regényeknek, forgatókönyveknek, meg úgy a történetek egy adott sémára épülnek fel, ez garantálja a sikert, ez köti le az olvasót, és elengedhetetlen egy hõs. Nem tagadhatod, hogy egy kiválasztott tipikus hõs, és mivel a legtöbb kezdõ író abból építkezik, amit lát, hall, olvas (ettõl amatõr ugyebár), ezért ne csodálkozz, és ne ítélkezz. Valószínûleg az összes, piacra kerülõ könyv írójának 90%-ának legeslegelsõ regénye ilyesmi, de valahol el kell kezdeni, nem igaz? Neked mi volt az elsõ sztorid?
Így már értem a "gonoszt", habár nekem az ilyen karakterek sosem voltak gonoszak, rosszak, az esetek 90%-ában velük szimpatizálok, és szerintem mindenki más is, aki nem hipokrita, vagy túlontúl naiv. Na mindegy, ez tényleg nem vitafórum, úgyhogy abba is hagytam. XD
Igaz, ami igaz. Tényleg elég képmutatónak tûnsz.
A kérdező hozzászólása: Való igaz, hogy sok kiadott könyv is ilyen, de én azokat sem szeretem. És a fõszereplõre gondoltam, nem a fõgonoszra, hacsak a kettõ nem ugyanaz. Nem arról van szó, hogy gonosszá kell tenni a fõszereplõt, de pl. egy ilyen Julien Sorel féle karakter (Vörös és fekete) azért jó, mert mindenki azt hiszi, hogy gonosz, pedig semmivel sem rosszabb, mint bárki, csak neki olvassuk a gondolatit, míg Neked mondjuk nem. Ne haragudj, de történeteimet nem részletezem itt. Lehet, képmutató hatást kelt mindezek után, de nem szeretném nyilvánosan leírni, fõleg, amíg teljesen készen nincs.
A kérdező hozzászólása: Sok mindenrõl. Van fantasy is, meg teljesen reális történet is közte, de sose kiválasztott a fõszereplõ, és többet dolgozom a rossz tulajdonságain, mint a jókon.
Te mirõl írsz?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, az szerintem is jó. Nekem nem alapvetõ szükséglet, de jó.
Nekem akkor jó egy történet, ha a fõhõs belsõleg is változik, fejlõdik, ahogy halad elõre a történet.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kiadó, viszont olvasó az vagyok.
Te nem vagy kiadó, te kezdõ író vagy. Hogy a kiadó mit ad ki, az egy másik kérdés. Ha kiadja valaki a sablonosat, hát kiadja...
A kérdező hozzászólása: Amúgy ezzel semmi baj nincs, csak sokan kérdezgetik, van-e jövõje a regényüknek, és tényleg ki akarják adatni, és ahhoz szerintem ez nem jó.
A kérdező hozzászólása: Hát én elítélek minden sablonos dolgot, de tudomásom van róla, hogy ezt oylan mértékben teszem, ami mások szerint túlzás.
A kérdező hozzászólása: Jó, én sem arra gondoltam, hogy a negítív szereplõ a fõhõs, csak hogy a fõhõs egy antihõs, vagy hogy természetes ember, hibákkal.

Egy egyszerű password unmaskert írnék. Minden ok de 1 kérdés azért még maradt. Hogyan tudnék egy szabadon kiválasztott program edit box tulajdonságain módosítani? (delphi)

ez mintha ki maradt volna az óra anyagából.

Legjobb válasz: Talán azért maradt ki, mert nem olyan egyszerû megvalósítani. Ráadásul olyat nem is igen fogsz tudni írni ami minden programhoz jó lesz. A dolog egyébként úgy mûködik, hogy a programodból megkeresed azt a programot, amiben az általad elkapni kívánt editbox van, aztán ha megvan az ablak, akkor még azon belül meg kell keresd ezt az editboxot és ki kell tudd olvasni annak a tartalmát. A prog.hu-n ha szétnézel szerintem fogsz találni olyan fórumot, ahol van erre példa, illetve itt egy konkrét példa is a softwareeronlineról : http://www.softwareonline.hu/Article/View.aspx?id=3516 A példában egy jegyzettömbbe írnak a Delphi programból.

Talán azért maradt ki, mert nem olyan egyszerû megvalósítani. Ráadásul olyat nem is igen fogsz tudni írni ami minden programhoz jó lesz. A dolog egyébként úgy mûködik, hogy a programodból megkeresed azt a programot, amiben az általad elkapni kívánt editbox van, aztán ha megvan az ablak, akkor még azon belül meg kell keresd ezt az editboxot és ki kell tudd olvasni annak a tartalmát. A prog.hu-n ha szétnézel szerintem fogsz találni olyan fórumot, ahol van erre példa, illetve itt egy konkrét példa is a softwareeronlineról : http://www.softwareonline.hu/Article/View.aspx?id=3516 A példában egy jegyzettömbbe írnak a Delphi programból.

Miért van az, hogy minden "UFO kutató" úgy ír, mint egy 9 éves gyerek?

Miért van az, hogy minden "jól informált" ?rlényekkel társalgó / elrabolt, szupertitkos NASA és kormányinformációkba belátó kedves tag olyan szint? helyesírással rendelkezik, mint egy általános iskolás 3.-os gyerek, aki épphogy átcsúszott kettessel nyelvtanból?

Legjobb válasz: mert a NASA a Zûrlények és a kormányerõk együttes erõvel mikróchipet ültettek az agyukba ami meggátolja a helyesen író illetve a fogalmazási képességüket. engemet még nem kapoltak el pedig én is tudok egyet és mást pölö hogy az E-wokonoidok már kõztûnk vanak it egy kõzeli kép. http://loyalkng.com/wp-content/uploads/2010/04/ewok.jpg (és ez nem photoshop!:O)

mert a NASA a Zûrlények és a kormányerõk együttes erõvel mikróchipet ültettek az agyukba ami meggátolja a helyesen író illetve a fogalmazási képességüket. engemet még nem kapoltak el pedig én is tudok egyet és mást pölö hogy az E-wokonoidok már kõztûnk vanak it egy kõzeli kép. http://loyalkng.com/wp-content/uploads/2010/04/ewok.jpg (és ez nem photoshop!:O)
Mert 9 éves gyerekek :)
Nem mellesleg pedig majd' minden szkeptikus tud helyesen írni, mert az ég nézegetése helyett inkább tanult a másnapi j-ly dolgozatra. :D
Például ki?
17:46 Lehet, hogy a diliházban, ahonnan irkálsz ti agytok többségben, de nagy ez a világ, és szerencsére a hozzád hasonlókat bezárva tartják.
Akkor minden 9 éves gyerek úgy ír mint egy ufókutató. Akkor mindegy gyerek zseni :D
hagyjátok már Ufo-kutatót! nem látjátok hogy õ egy kib*szott komoly kozmikus ember ti meg csak szánalmas helyesíráskritizáló materialista prolik vagytok?
OMG XD Aki szerint ufo-kutató egy idióta, az pontozza fel ezt a választ. Meglátjuk hogy kik vannak többen ;) (Amúgy lehet hogy le fognak pontozni, mert ugye ez az ezotéria, amit fõképp hülyék néznek.)
materialista áltudomány? ahol minden bizonyítva van? az áltudomány az ezotéria, csökkent értelmûek pedig mindig is születni fognak. ezért vannak a sárga házak. nem kéne már hazamenned? :D
(kérdésre valaszolva) sztem ez azért van így, mert ez egy QRV4 INTERNETES OLDAL
OMG, 100% :D Ezt neked Ufo-kutató! XD
katasztrofálisak vagytok mind. :D
plejád? úgy tudom az egy nagy marhaság amit a 9 éves UFO kutatók találtak ki:D meg a többi hülyeséget is. Én hiszem, hogy ebben a hatalmas Univerzumban máshol is kialakult valamilyen formában az élet, és nem bántom az UFO kutatókat sem. Minden felfedezés valami új gondolat megfogalmazódásával kezdõdött, valami olyasmivel, amire még soha, senki nem gondolt. (automata ablaktörlõ, harisnya, relativitás elmélet stbstb...)
szerintem ufo-kutato egy internet-troll...:D de ha nem, akkor üzenem neked és a haverjaidnak, hogy nem rabszolga robotok vagytok, csak nem tanultatok, és fos melót kaptatok. elhoszem, hogy büdös a munka, de attól még nem kell uszítani :) és a legszomorúbb az, hogy ezek mind választó polgárok...:D
Azt nem Te fogod megszabni, kedves Barátom! Azt hiszitek, hogy a kozmikus társadalmak majd végtelenségig fogják tûrni, hogy egy olyan végletekig lebutult, a média és oktatás által évtizedeken át agymosott, és a materialista áltudomány kamukéró szövegelését 100%-ig bekajáló szerencsétlen biológia robotok ( mert azok vagytok egy rabszolga-társadalomban! ), majd akár egyetlen mondatot is le merészelhetnek írni, amely nem az igazságról szólna! - Hamar el fog jönni ez az idõszak, mert most már mi vagyunk többségben - a kozmikus emberek!
:D Nem kellett volna megszólalni UFO-Kutató! :D így most mindenki hülyének néz... Várjunk csak egy picit! Ez eddig is így volt! nvm
A kérdező hozzászólása: "Például ki?" Ez egy anonim oldal, például minden második plejádos UFO szakértõ... De pl. a Diator srác sem volt a toppon helyesírásügyileg. Csak õ adta a nevét is hozzá.
például? pl. diator, UFO_kutato, 404 (amíg itt volt). Szenthelyi urat nem említem :D
ma 21:14! Na ott a pont... Egyszerû unatkozó gyerekek, akikkel nem foglalkozik senki sem, és itt akarják felhívni magukra a figyelmet...
a 21:14-es és BlackSword megmondta a tutit, és így is van.
mee ojan szinten vannak :D.
náluk egyébként is a hit számít nem a tudás (ezt diator is többször kihangsúlyozta), valószínûleg a helyesírást is ezért hanyagolták a suliban
Einstein is rossz tanuló volt még is zseni volt és tudós.A helyesírás csak írás szabály rend semmi több.Bár csak ennyi problémája lenne minden embernek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Az, hogy Einstein megbukott volna vagy rossz tanuló lett volna csak városi legenda, amit a hülyék találtak ki önmaguk lelkiismeretének megnyugtatására... Minden valószínûség szerint Asperger-szindrómája volt, ami pl. a szociális interakcióban vagy beszédben, de általánosságban ezen hiányosságaik ellenére az intelligenciájuk gyakran magasabb, mint a "normális" társaiké. Az viszont biztos, hogy sem a tanulási képességet, sem a helyesírást nem befolyásolja...
Azért, mert a gyermekekben van még lélek, és ezért van érzékszervük és bátorságuk is, hogy kimondják az igazat! Akkor is, ha az egész felnõtt-tárdadalom letagadja - szó szerint - a csillagokat az égrõl!
A kérdező hozzászólása: Na itt a remek példa Mr. "3 kötõjel egy mondatban tárdadalom" úrtól...
Utolsónak: Nem biztos, hogy már megkapták a választójogot... Lehet, hogy az nem tetszik, hogy iskolába kell járni. Mert ugye az is az elbszott rendszer szüleménye. "Ha magasabb szeretetrezgésen lennénk, akkor MINDENT tudnánk AMIKOR MEGSZÜLETÜNK!"-mondta a hippi, és belenyúlt a konnektorba, hogy megnézze mi az.

Azt, hogy "Jéé" mint meglepődés, miért így írjuk? Mért nem csak simán "j"-nek, mert így is úgy mondanánk ki.

Furcsa a magyar nyelv szerintem...

Legjobb válasz: Szerintem a magyar helyesírási szótárban ilyen szó, hogy "Jéé" nincsen. Tehát ezt valaki így írja le, mert el van nyújtva a szó, és azért írja így.

Szerintem a magyar helyesírási szótárban ilyen szó, hogy "Jéé" nincsen. Tehát ezt valaki így írja le, mert el van nyújtva a szó, és azért írja így.
És a nagyi helyett miért nem I-t írunk?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!