Találatok a következő kifejezésre: Hogyan írják a barkóba (9 db)

barkochba
barchoba
Ugyan a játék eredetét - amelyben cak igennel vagy nemmel (ill. könnyített szabályok szerint esetenként nem jellemzõvel)szabad válaszolni a kérdésekre, s így kell megoldani a feladványt - a Kr. u. 132 és 135 közötti harmadik, Bar Kochbe-féle makkabeus-felkelés vezetõjéhez fûzik a legautentikusabb forrás: az idegen szavak értelmezõ és etimológiai szótára szerint /az elõzõ válaszoktól ellentétesen/ így kell helyesen leírni: BARKOHPA (Bar Kochbe egyik kémének az ellenség levágta a kézfejeit, kiszúrta a szmét és kivágta a nyelvét, majd elrettentésként, így megcsonkítva visszajuttatta a felkelõ táborába. A vezér még is kikérdezte és az igent és nemet bólogató hírszerzõ adatait felhasználva, komoly csapást mért az elbizakodott ellenségre. Ez a kikérdezési forma élt aztán tovább és él a mai napig játékos formában.) üdv.: hegedor
Így ahogy ejted ;)
A szó helyes írása: barchoba.
Bar Kochba(más források szerint Bar Kochbe)Makkabeus-felkelés vezetõjének neve után: barkochba, ejtsd barkóba. Ezt a formát ajánlják különbözõ helyesírási szótárak is.

Hol vannak a jófej pasik? !? ! Lányok ezrei írják ezt. És nem bírják felfogni hogy a "barát" szektorban MINDIG ott vannak.

Szerintetek mi az oka ennek? És mi a véleményetek erről??

Legjobb válasz: Hát szerintem meg is válaszoltad a kérdést.

Hát szerintem meg is válaszoltad a kérdést.
én mától kezdve csak jó fej lehetek...
20:50 Van olyan is, aki ugyanezt csinálja, és mégsem akar barátságnál többet. Akkor most mégis hogyan döntsük el, h mit akartok?
8-as vagyok. 12-esre reagálva: Látjátok! Én mondtam! :D
Mi a véleményem? Az, hogy az úgynevezett "barátzónás" pasik lehetnek bármily jófejek, egyszerûen azért nem jutnak "tovább", mert nem lépnek... Félnek, hogy akkor oda lesz a barátság is és nem csorgathatják közelrõl többet a csajra a nyálukat. Legutóbb is nekem kellett egy "ilyennek" megadni a kezdõrúgást, hogy hahó, nem hiszem el, hogy nem veszed észre, hogy többet akarok -.- Mintha a kedves bókok (részemrõl) az, hogy állandóan kerestem a társaságát és néha csak úgy spontán megérintettem nem lett volna elég. [email protected], na... Most már nem csinálja, megjött a bátorsága ;)
20:39 Tévhit, h a fiúk mennek jobban a külsõre, a valóság az ellenkezõjét mutatja. Ha mész az utcán, láthatod, h sok ronda lánynak van jóképû pasija, de egy ronda fiúnak sincs még ronda nõje sem.
A kérdező hozzászólása: A kérdés az az hogy mi a béleméntek.nem az hogy hol vannak :) eddigieket köszi. jöhetmég ;)
Az van, hogy barátzónában okkal van az aki ott van! Ennyi. A bunkó meg azért kell a csajoknak mert: a) a bunkó megteszi azt amit a barátzónás nem tett meg (neeeem, nem a bunkózásrõl meg a nagymenõzésrõl beszélek, hanem arról hogy odaáll a csaj elé, és elmondja mi van, és hajt rá és magabiztos meg határozott. a barátzónás sokszor nem az.) b) bizonyos csajok vannak olyan hülyék hogy haggyák magukat szenvedtetni egy bunkó mellett mert nincs önértékelésük. Tisztelet a kivételnek. Ennyi.
"Mert a lányoknak nem a jó fej pasik kellenek, hanem a jóképûek, csak ezt gyakran õk se tudják magukról." Csak úgy mellesleg, a fiúkka nem ugyanez a helyzet... ráadásul õk vizuálisabbak a nõknél, vagyis a külsõre mennek rá, nemhiszem, hogy bányarém csajszival összejönnének. Akkor meg mit vagytok meglepõdve, ha csak a jóképû pasik vannak észrevéve???
Mert a lányoknak nem a jó fej pasik kellenek, hanem a jóképûek, csak ezt gyakran õk se tudják magukról.
Én kedves és bunkó vagyok egyszerre.És a csajoknak ez bejön, csak meg kell találni megfelelõ egyensulyt és nem szabad nyalni a csajoknak, mert ez az õ dolguk :) 19F
Én is itt vagyok lányok. 22/F
Az az oka, hogy most te is épp egy ilyen semmitmondó "kérdést" írtál ki, amiben ott van a válasz is... a véleményem az.... hogy..... nemtom :D ne várják a "királyfit fehér lovon" :D
igazad van :D az ok pedig a kereslet kínálat, bunó kell nekik megkapják a normálisak meg csak barátok maradnak sajnos...
14: Talán kérdezz rá? És ne úgy szemlesütve, dadogósan, hanem egyszerûen, tömören. Ne azt lássa rajtad a csaj, hogy nyúl vagy.

Segítség kéne min.1 informatikustól de bárki más aki ért hozzá írjon. Mit csináljak akkor, hogy ha a gépet tegnap este kikapcsoltam és akkor minden rendben volt?

Ma reggel amikor be szerettem volna kapcsolni csak a ventilátorok indultak el és az alaplapi led világított. Sem sípolás nem volt, sem a monitort nem kapcsolta be, a HDD-t sem hallotam működni(nem pozicionálta a fejet, nem pörgette a lemezeket).

Legjobb válasz: CMOS Resetet próbáld meg ( van egy jumper a litium elem mellett az alaplapon ezt 1,2-rõl tedd 2,3 állásba 10 másodpercre, vagy szedd ki a gombelemet miután áramtalanítottad a gépet majd nyomj bekapcs gombot hogy a tápban maradt feszültség kisüljön majd vissza)

CMOS Resetet próbáld meg ( van egy jumper a litium elem mellett az alaplapon ezt 1, 2-rõl tedd 2, 3 állásba 10 másodpercre, vagy szedd ki a gombelemet miután áramtalanítottad a gépet majd nyomj bekapcs gombot hogy a tápban maradt feszültség kisüljön majd vissza)


15 gombos csatlakozó van egy kormányhoz amit pc-hez szeretnék kötni nem tudom hogy a pc-n hova kell csatlakoztatni ha bárki tudja légyszíves írjon a kormány neve : blue lightning racing wheel! Akinek ilyen kormánya van az be tudja dugni a pc-jébe?

Legjobb válasz: Egyik se jó az a baj hogyha nincsen ilyened akkor nem tudod hogy milyen ugyan olyan mint a monitor csatlakozója csak nagyobb egy kicsivel USB csatlakozó nincsen rajta. Pedig ennek a kormányak jónak kéne lenni pc-hez de nem találok a gépen olyan csatlakozót ahova ez be menne na mind1 azért köszi a választ a továbbiakban is kérek segítséget :)

A kérdező hozzászólása: Egyik se jó az a baj hogyha nincsen ilyened akkor nem tudod hogy milyen ugyan olyan mint a monitor csatlakozója csak nagyobb egy kicsivel USB csatlakozó nincsen rajta. Pedig ennek a kormányak jónak kéne lenni pc-hez de nem találok a gépen olyan csatlakozót ahova ez be menne na mind1 azért köszi a választ a továbbiakban is kérek segítséget :)
Vagy USB-be dugd, vagy ahol a monitor csatlakozója kijön a gépház hátulján, ott közvetlenül mellette kell lenni egy "soklábas" csatlakozónak. Na abba próbáld.
Húúú! Én megyek :D Egyedül, szóval csatlakozhatsz, ha gondolod :)
én mennék, de nincs lehetõségem, ezért megkérhetnélek hogy majd vedd fel nekem és küldd el. Ha oké akkor ha megvan a felvétel privibe küldöm az email címem Elõre is köszönöm
Felvételt nem biztos, hogy készítek, de képeket igen ^^

A Mindenkilapja.hu 3. 0-n meg lehet oldani, hogy bárki szavazhasson, írjon az üzenőfalra regelés nélkül egy weblapon?

Az osztályomnak készítenék egy weboldalt és nem várhatom el mindenkit?l, hogy regeljen! Fontos lenne!

Valaki segítsen mert megőrülök :S Nem tudom hogy honnan tudom letölteni úgy a CSI:New Yorkot magyar szinkronnal, hogy az egész évadot egyszerre mert ki akarom írni DVD-re? Ha bárki tudja írjon nekem az e-mailomra : [email protected]

Legjobb válasz: http://jancsiweb.com/sfree/start.php Ha azt akarod, hogy gyorsan szedje le, akkor elõ kell fizetni, de nem vészes összeg, csak küldesz egy sms-t, vagy telefonálsz, pár száz Ft. És itt egy kattintásra tölti az egész évadot.

http://jancsiweb.com/sfree/start.php Ha azt akarod, hogy gyorsan szedje le, akkor elõ kell fizetni, de nem vészes összeg, csak küldesz egy sms-t, vagy telefonálsz, pár száz Ft. És itt egy kattintásra tölti az egész évadot.

Miért nem lehet szeretni SP-t? Nekem ő a best bár nem tudom, hogy minek bántani! Aki erre tud választ az írjon

Legjobb válasz: :D Csak nem egy 14 éves rajongóhoz van szerencsénk? :D Nekem semmi bajom a sráccal, azon kívül, hogy szerintem elég gyenge zenét játszik. De ezt az aids-es, meleg folgot én is túlzásnak vélem.

:D Csak nem egy 14 éves rajongóhoz van szerencsénk? :D Nekem semmi bajom a sráccal, azon kívül, hogy szerintem elég gyenge zenét játszik. De ezt az aids-es, meleg folgot én is túlzásnak vélem.
Azért nem szeretem amiért szerintem te sem szereted az Ensiferum-ot. Így megy ez.
-A gazdag apja dobta bele a popszakmába -Meleg, bármennyire is tagadja -Nyálgép, nincs benne semmi férfias (talán még alul sem!)
Mivel tudományok témakörben tetted fel a kérdést, én is igyekszem ennek fényében megvizsgálni. Elsõsorban evolúciós indokok állhatnak a háttérben. Tehát lehetséges okok: 1. A populáció egyes tagjai versenytársat láthatnak benne, és ezért próbálják aláásni a tekintélyét. 2. Ugyankkor lehet csoportszelekció is, miszerint a veszélyes a populáció egészének fennmaradására illetve fejlõdésére nézve, és ezért próbálják kiközösíteni. 3. Elképzelhetõ tovább az is, hogy õ egy új, fejletteb generációhoz tartozik, és az ellenszenv a visszamaradottak küzdelme az életben maradásért. (ebben az esetben a természetesen az az ilyen ellenszevet tápláló egyedek lassan szelektálódni fognak) ...
és mindezt a tudomány témakörbe. eleinte nem érettem miért szereted, de ez mindent elmond... szomorú, hogy ennyire begyûrûzött a funkcionális analfabétizmus magyarországra....
10-15 éves csaj lehetsz. és am azé utálom mert tehetségetelen.. majd meglátod 1 év mulva losz*rt sem fox rola hallani, eltûnik a sülylesztõben
Mert egy buz.i tehetségtelen nyálgép
A kvantumelmélet tükrében a Heisenberg-féle határozatlansági reláció lehet a kulcs, ahol a részecskének nincs pontos helye, csak valószínû pozíciói. Minél pontosabban ismerem a részecske helyzetét, annál kevésbé a sebességét, és fordítva. Ez a megfontolás és a termodinamika második fõtételének gondolata vezetett arra a megállapításra, hogy még az olyan extrém objektumok, mint a fekete lyuk, amelynek felszínérõl még a fény sem tud kilépni, is képesek sugárzást kibocsájtani. Bár ennek megvilágítására szükség lenne a képzetes idõ definíciójára is. Szerintem ezért.
Mert egy fartúró buzeráns. Ráadásul még AIDS-es is.
"4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának" A kérdést nyilván olyanoknak tetted fel, akik nem szeretik, ugyanis normális választ olyanoktól akik szeretik, nem kaphatsz maga a kérdés miatt. Akkor most mi is van? Mondjuk vagy ne? :D
Õt csak a 12-13 max. 14 évesek szeretik, õk is csak azért, mert még nem fejlõdött ki a személyiségük, ami egyébként 17-18 évesen szokott kialakulni. xD
ska reggae music all night long!!
A kérdező hozzászólása: ja elnézést hogy csak most válaszolok de nem figyeltem nem értem gép elé ja ja és a 4. kijelentésem az nem az lenne csak véletlen ide írtam az lenne a 4. h válaszaitokat továbbra is várom ugyan is msn-eztem és vitatkoztam közösbe szal elnézést kérek. szijasztok
en 14 eves lany vagyok es nem szeretem szerintem nem jo egy csepet se tul nyalas zeneket enekel es nemtom ki az a hulye aki ezt szereti mar bocsi de te se fogod szeretni par ev mulva
Eddig nem tudtam, hogy ki az az SP, de most már azt kívánom, hogy bár meg se tudtam volna. A Taigetoszról kellett volna lehajítani korábban....:D
hmmm...... Tudjátok meg, kedves elõttem szólók, hogy haragszom rátok :D Minden olyan választ ellõttetek, ami rám is igaz :D De azért én is leírom: - nincs saját stílusa - nincs normális énekhangja (de a beszédhangja se különb Oo ) - a... khm... ''zenéjének'' semmi értelme... énekel világrengetõ témákról meg mindent áthidaló szerelemrõl olyan stílusban, amit még egy hároméves költõtanonc is túlszárnyal... köszönjük -.- - ráadásul még csúnya is xD férfiatlan, de hogy meleg lenne vagy AIDS-es, az már nem érdekel - meg amúgy is! íme egy futószalagon legyártott sablonsenki, akit amilyen gyorsan felkap a közélet, ugyanolyan lendülettel el is fog süllyeszteni... remélhetõleg...
22:43-as vagyok: egyébként 19 éves vagyok, nõstény Homo Sapiens és büszke vagyok arra, hogy utoljára 8 éve hallgattam nyálzenét önszántamból! :D Akkor rájöttem, hogy a melodic metalban és a komolyzenében több a mûvésziség :D ajánlom neked is :D
16:42-es vagyok, és egyet értek az utolsó kettõvel. :) tucatpopnál akármi jobb, még a mosógép zaja is. :D
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:42nak: én is így voltam vele, csak én inkább alternatív és jazz irányba mentem el. de bármi jobb szinte mint ez a tucatpop.
utolsónak:ÉLJEN A ROCK!!!!:)
Elõzõ vagyok. Bocsánat egy átfogalmazás eredményeképpen benne maradtak felesleges szavak, míg más karakterek eltûntek :D:D:D... remélem azért még az értelmezhetõség határán belül maradtam.
Sp bu*i, köcsög, emós divatmajom, és még aidses is!:D Továbbá napiszar celeb, egy kis hülye gyerek, az ország többsége utálja, csak a 14éves kis hülye belterjes ribik istenítik.
Azt hittem, hogy a South Parkról van szó. Ki a rák az az SP?
SP egy hülyegyerek aki amerikai sztárok zenei alapjaira pofázik sz*rságokat, éder krisztián a neve ha jól tudom, ilyen kis bu*i kancsó.
azért mert volt 1 underground szellemisége amit elbaszott és 1 csicska meg kis búza ez kell a médiának tinisztár a tinicsajoknak és koncert 13:00 kor igen ez a karrier akár csak Hannah Montana akár verzéjük is lehetne Hanna Montana vs Sp I love to eat your shit
A kérdező hozzászólása: 1)nem 10-15 éves vok hanem 17 2)Ezek csak pletykák amiket róla terjesztenek 3)Volt szerencsém meg ismerni sztem semmi baj vele 4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának
"4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának" Ácsi kislány! Nem azt kérdezted, hogy miért nem szeretjük? Az elõzõek csak válaszoltak rá! És csak a saját véleményüket mondták - amit senkinek nem tilthatsz meg egy szabad országban. Amúgy meg. Én azért nem szeretem, mert egyrészt semmi stílusa, másrészt azt hiszi, hogy attól, hogy van x számú rajongója, õ már igazi világsztár, aki mindent megtehet. És most hiába mondod, hogy nem, õ kedves, jófej, aranyos, cukcsi-mukcsi, nem fogom elhinni, mert akármelyik "celebre" mutatnék rá, ugyanezt mondanád szerintem. Ízlések és pofonok. Én 10 évesen nõttem ki a tucatpopból, és indultam el a rock irányába. Szurkolok, hogy sok mindenkinek sikerüljön "átállnia", mert sokkal szebb így az élet.
én is 14 éves (lány) vagyok, de engem SP-ben semmi sem fogott meg, sõt, inkább taszított... Semmivel sem emelkedik ki a többiek közül, nincs benne semmilyen nagy különlegesség, én ezt így gondolom (sry akit ezzel megbántottam-rajongók)

Elbizonytalanodtam, mert kb 10 perc után lett ilyen a teszt. Bár a papíron azt írják, hogy 30 perc után nem értékelhető. Akkor pozitív végre?

http://kepfeltoltes.hu/view/110823/DSC06299_www.kepfeltoltes... Jpg

Legjobb válasz: A kép nem látható. A tesztek nagy része egy idõ után becsíkozódik negatív eredmény esetén is. A 10 percet én nagyon sokallom. Csinálj még egyet holnap reggel. Meg kellett volna már jönnie?

A kép nem látható. A tesztek nagy része egy idõ után becsíkozódik negatív eredmény esetén is. A 10 percet én nagyon sokallom. Csinálj még egyet holnap reggel. Meg kellett volna már jönnie?
az enyém ugyanilyen teszt volt, ugyanígy nézett ki.vasárnap 21 hónapos lesz.
Ez bizony pozitív! Gratulálok!
Egyértelmûen pozitív, gratulálok!:-)
szerintem is pozitiv gratulalok :) )
szerintem pozi :-)
Lehet korán csináltad a tesztet. A barátnõm elsõ tesztje is így volt és már 2 éves múlt a fia. Reggel csinálj egy ClerBlue-t az elég pontos szokott lenni. Ha nem bírsz reggelig várni akkor is várj két wc között minimum 2 órát, hogy halmozódni tudjon a vizeletben az anyag. Sõt ha jól tudom jobb ha ebben a 2 órában nem is iszol így töményebb lesz. Sok sikert és legyen olyan a teszt amilyennek szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: 3 napja késik. Apa szerint 10 percen belül jött a második csík..kistesóra várunk, de nagyon :) Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110823/DSC06299_www.kepfeltoltes.. remélem így jó lesz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) Biztos ami tuti azért ma is csináltam egy másik fajta tesztet, egybõl ott volt a második csík, igaz nem olyan erõsen, de ott van!! :) El se hiszem:)
Gratulálok, mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez volt a 4. hónap, de azt hittem több lesz. Igazából kicsit el is engedtem a gondolatot, talán ez jót tett. A nagytesónál is pont ugyanígy volt. Ti is tesót szeretnétek?
Igen. Én most ba gynexet próbálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!