Találatok a következő kifejezésre: Hogyan írják a (2204 db)

Hogy írják a szerb cirill betűket?

Legjobb válasz: hogy érted h hogy írják??

hogy érted h hogy írják??
A kérdező hozzászólása: Ha láttál már cirill betûket, akkor tudhatod, hogy nem az általunk megszokott betûket használjál.
ok én értem a kédést de mégis h mutassem meg neked h melyik betû micsoda?
Egy jugoszláv írógépen nyomkodják a billentyûket egymás után. Vagy nem így írják?
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy írják. Csak nekem nincs jugoszláv írógépem. Hát mondjuk esetleg, ha tudsz egy olyan weboldalt, ahol ez megvan, akkor mondjuk az nagy segítség lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Hogy írjak a szépségről egy fogalmazást? . Mi írjak bele?

Legjobb válasz: Szep az, ami erdek nelkul tetszik ezt valami nagy gorog mondta regen, sztem keress ra es lesz belole par sor

Szep az, ami erdek nelkul tetszik ezt valami nagy gorog mondta regen, sztem keress ra es lesz belole par sor
A kérdező hozzászólása: Köszi...megfogadom a tanácsodaat :)

Hogyan írjam a nevét?

Kapni fogog egy németjuhász kutyust, kislányt. Kílának szeretném elnevezni, csak nemtudom, hogy hogyan kell leírni. Segítsetek légyszíves! El?re is köszönöm! 14/l

Legjobb válasz: Így írják: Kila :)

Így írják: Kila :)
tanyán nõttél fel mi ?:) persze lehet hobbi kutya de a német juhászt rendesen ki kell fárasztani :) munkakutyának tenyésztették és 1 boldog munkakutya az fáradt munkakutya :) ami a labrador retrievert illeti: vízi vadászatra tenyésztették nem vakvezetésre az elõzõ évszázadig kb senkinek eszébe se jutott h a vakokon segíteni is lehetne :) a labradornak is sok mozgás kell elvégre vadász kutya imádja a vizet apportírozást cselekvés láncok betanítására kiváló alany :) az az igazi : a gazda az isten kutya :) [és ezen tulajdonságai miatt használják segítõ kutyának (nem csak vakok mellett) ] amihez nem értesz ..
nem vagyok vidéki, soha nem is voltam, de te úgy látom jó nagy paraszt vagy , mert lenézel másokat...gratulálok a stílusodhoz, büszke lehetsz magadra...
Ahogy egy egyszerû kérdés (Hogy írjam a nevét?) eljut a frizbizésig, pasizásig! - Tanulmány -
menj a szex topikba kötekedni
szerintem úgy hogy Khila
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:35 ezzel kire céloztál?
egyébként Khila nevû kutyáról már hallottam, ismerek is, nyugodtan hívd így, szerintem szép név. Nj-nek fõleg.
imádom mikor úgy szólogatnak be h halvány rózsaszín gõzük sincs a fajtáról:) névre vissza térve: valaki írta a Kírát/Kirát ez görög név ?
A KIRA/KÍRA görög eredetû szláv név. Mindkettõ anyakönyvezhetõ Magyarországon. (Most emberre gondoltam.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! (: Egyépként nagyon sokat fogok foglalkozni vele, igaz nem lesz munkakutya, de nagyon nagy az udvarunk ahol nem lesz elkerítve, naponta legalább kétszer fogom sétálni vinni, és kutyaiskolába is fog járni. Esetleg ha tudtok még neki valami egyéb foglalkozást, azt megköszönném. :)
A kérdező hozzászólása: Ja és igen a Kíra is szép név. Úgy hívják a cicámat, de Kyrának írjuk. Esetleg ha valaki avval jönne, hogy cica és kutya nem való egy házba, akkor téved, mert összelehet szoktatni õket. (:
honnan a fenébõl veszed, hogy nem foglalkozna vele?????amúgy meg aki nem munkakutyának akarja az ne is vegyen németjuhászt????kinek hiszed magad? Istennek? akkor labradort se vegyünk családi kedvencnek, mert az meg nagyon jó vakvezetõ, igaz???jó nagy barom vagy!!!!!!
hajaj :) ezért nem való gyerekek kezébe munkakutya :) a kutya nem játékszer amit eldobhatsz ha már meguntad, annak a kutyának sok mozgásra van szüksége, persze javítsatok ki ha tévedek: pasizás vagy frizbizés? persze hogy pasizás butikozás vagy agilityzés? persze hogy butikozás tanulás vagy sétáltatás? persze hogy sétáltatás csak ez kevés 1 német juhásznak az a baj :)
Nem értetted félre azt a "Kila" szót? Mert ugye, az a "kiló" régies, tájnyelvi formája. (Kérek egy kila kenyeret.) Ha r-betûvel lenne, akkor arra a (nõi) névre kétfajta írásmód is létezik: KIRA és KÍRA.
az hagyján de a német juhászkutyát se tudod le írni :) kila? ez vmi becézése lenne a cilary / kilari-nak? [angol/ japán]
Kila, egyébként szép név!
"németjuhász" neked ezzel így mi bajod van kedves utolsó???
vagyis 9:33as
2 féleképpen is le lehet írni, mindkettõ helyes, tehát nem kell a kérdezõvel kötekedni...
A német juhász különírandó.
Keilah. Így gondolod? De miért nem jó magyarosan? Kíla, vagy Kila?
A kérdező hozzászólása: Nemtudtam, köszönöm szépen! Kedves második válaszoló! Nem tudom mibõl ered, csak így hallottam és nagyon megtetszett.
távolról se lehet le írni kettõféleképpen :) tudod az a kis piros vonal a szó alatt: németjuhász azt jelzi hogy hibás nem az hogy bónusz pont / head shot / ellenség és nem is élet csík :) valamint: németjuhász kutyus sértés a kutyának :) a német juhászkutya nem 1 öleb :) ez egy igen aktív és értelmes munkakutya az egyik legerõsebb harapású és legsokoldalúbb nem véletlen használják szinte minden téren ahol kutyára szükség lehet: mentõ kutyák rendõr kutyák és persze a katonaságról ne feledkezzünk meg :) olyan helyeken fordult meg a fajta ahol a "kutyusok" 2 másodpercig se bírnák
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ha mindenképpen kötekedni akarsz a kutyuson, már pedig azért írtam kutyusnak, mert még kicsi, akkor menny a KUTYÁKhoz és kötekedj velük!
amíg kicsi, addig igenis kutyus... http://www.kutyatippek.hu/Nemetjuhasz http://kutya_lap.blogfal.hu/bejegyzes/418 http://dona-von-berger.5mp.eu/web.php?a=dona-von-berger ha már kötekszel legalább legyél tisztában a dolgokkal...
Én még annyit hozzá tennék h a kutya nem kislány/kisfiú hanem szuka/kan. Ezt nem kötekedésképpen írtam csak gondoltam jobb ha tudod. Sok szerencsét a kölyökhöz. :)

Keresem a rokonaim, hogy irjak a Tanacshazanak? Többi lent

Vannak meg nagyon keves rokonaim Mo-on,külföldön elek.Szeretnek irni a Tanacshazara,ahol utoljara be voltak jelentve.Szerintetek hogy volna helyesebb,ha levelbe irnak v. irhatnak E-Mailt is?Sajnos kerestem mar öket,de meg a telefonkönyvbe se nincs a nevük.Elöre is kösz.

Legjobb válasz: Tanácsházára semmi esetre ne írj, mert több mint 20 éve nem létezik ilyen. :) Önkormányzatok vannak Polgármesteri Hivatallal, nekik egész nyugodtan írhatsz. Szerintem írj inkább e-mailt, az ugyan olyan hivatalos, csak nem kerül pénzbe se neked, se nekik. Keress rá a település honlapjára, fent kell hogy legyen a hivatal e-mail címe. Írd le nekik a kérésedet és ha jogilag ez nem ütközik akadályba (kiadhatják a címeket) akkor biztosan elküldik.

Tanácsházára semmi esetre ne írj, mert több mint 20 éve nem létezik ilyen. :) Önkormányzatok vannak Polgármesteri Hivatallal, nekik egész nyugodtan írhatsz. Szerintem írj inkább e-mailt, az ugyan olyan hivatalos, csak nem kerül pénzbe se neked, se nekik. Keress rá a település honlapjára, fent kell hogy legyen a hivatal e-mail címe. Írd le nekik a kérésedet és ha jogilag ez nem ütközik akadályba (kiadhatják a címeket) akkor biztosan elküldik.
Írj nekik levelet: X település Polgármesteri Hivatal. Népességnyilvántartó Csoport. Írd bele a végére a saját e-mail címedet, akkor valószínú, hogy gyorsabban fognak válaszolni (és pénzbe sem kerül nekik). Bízzunk benne, hogy a leveledet nem dobják a szemétkosárba!
A kérdező hozzászólása: Köszönom.

Az a házi feladat hogy írjunk a villámtolvajból egy a/4-es oldalnyi fogalmazást. Mégpedig Annabeth naplójának vagy blogjának megfelelően . Mit ajánlotok hogyan írjam vagy hogyan kezdjek neki?

Legjobb válasz: Kezdheted egy sima "Kedves Naplóm!" megszólítással, de ötletesebbel is (pl. Zeusz után 1000-ben) A többit már tudnod kell. Nem tudom, hogy mennyire lehet eltérni a könyvtõl. Nekem tetszik ez a feladat.

Kezdheted egy sima "Kedves Naplóm!" megszólítással, de ötletesebbel is (pl. Zeusz után 1000-ben) A többit már tudnod kell. Nem tudom, hogy mennyire lehet eltérni a könyvtõl. Nekem tetszik ez a feladat.
A kérdező hozzászólása: Köszii ezek nagyon hasznos õtletek voltak számomra
Szétmarj az anyagot és a máj nehezen bontja le.[link]
Hozzáteszem ez a valóságban nem ilyen szörnyû, hisz fogat mosunk és a foggyökér táplálja a fogat, de azért valami támpontot ad a kóláról.
Foszforsav tartalma, koffein tartalma, magas szén-dioxid tartalma, cukor tartalma, kokalevél-kivonat. Mindezekre részletesen keress rá a neten.
A foszforsav és a cukor megárthat a fogaknak, és ennyi. Ami a paranoiás USÁ-ban nem tiltott, attól bizony nem fog kihalni az emberiség. Fejbõl tudnék mondani 5 dolgot, ami Európában engedélyezett, ott viszont tiltott... A kokalevél természetesen koffeinmentesített, ha nem az lenne, észrevennéd...
Már nem azért, de ez azóta téma kb. hogy létezik a kóla... Nem akarom elhinni, hogy ne találnál semmit... De most meglesem, ráguglizok.
kb. 5 másodpercembe telt... [link]
Cukortartalom? Ugyan miért? A bébiételekben, zacskós kakaóban, gyümölcsjoghurtokban, müzliszeletekben ugyanannyi, vagy több cukor van, mint a kólában. Koffeintartalom? Kávéban, teákban (lefõzéstõl függõen) több koffeint találsz mint a kólában. A fogakra is csak akkor káros, ha mértéktelen mennyiségben fogyasztja az ember. De mondjuk valamit, ami mértéktelen mennyiségben nem káros az egészségre. na ugye, hogy nem tudunk.
Valojaban a kola nem karosabb, mint barmi mas. Eleg hulye egy hazifeladat. Ugyanolyan karos mint a bebietel, tea, kave, tej, vagy oszibarackle.
Szerintem is elég gáz, hogy mindenki azzal jön, hogy a kóla mennyire káros. Nem olyan rég néztem egy dokumentum filmet, amiben arról volt szó, hogy mérések alapján némelyik 25-50%-os gyümölcs üdítõben 2x több cukor van, mint a kólában, a 100%-os meg ugyanúgy marja a fogzománcot, a gyümölcssav miatt. Nem egészséges a kóla, de a többi üdítõital sem az. Szénsavmentes ásványvíz, vagy csapvíz. Én 5 éve kizárólag csapvizet iszok, és tökéletesen megvagyok. Jól alszok, sportolok....

Külföldről akarok rendelni pontosabban Nagy-Britanniából. Hogy írjam a címet?

A cím:Szolnokihegy 118

Legjobb válasz: Én rendszeresen írok haza Magyarországra levelet,és küldök is csomagot. Mindig ugyanúgy írom mint ahogy otthon is kell csak annyit teszek hozzá,hogy az irányítószám alá nyomtatott nagy betûkkel rá írom hogy HUNGARY..ennyi

Én rendszeresen írok haza Magyarországra levelet, és küldök is csomagot. Mindig ugyanúgy írom mint ahogy otthon is kell csak annyit teszek hozzá, hogy az irányítószám alá nyomtatott nagy betûkkel rá írom hogy HUNGARY..ennyi
elsõ vagyok..Példa: Kiss Angéla Budapest XII.Hõs utca 120/a 1215 HUNGARY
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
Igazából az a lényeg, hogy az országot tudják ott, ahol feladod, a többit itthon bogarásszák ki.

Hogy írják a Dorottya nevet kínaiul?

Legjobb válasz: 多蘿西 vagy így 多萝西..Bár nem izagán tudom :/

多蘿西 vagy így 多萝西..Bár nem izagán tudom :/
ez a hagyományos: 多蘿西 ez meg az egyszerûsített: 多萝西

Zaraki kempacsi (nem tudom hogy írják) a bleachböl van shinigamija?

Legjobb válasz: Shinigami=halálisten szal Zaraki is egy shinigami...

Shinigami=halálisten szal Zaraki is egy shinigami...
A kérdező hozzászólása: vagyis zanpaktaou-ja?
Hát ott van a kezében minden részben. Az már más kérdés, h nem kapta, hanem kölyökkorában elvette egy halottól és azóta azzal nyomul, de mangában shikai-ja már van.
A kérdező hozzászólása: jah köszi csak mert a animében 25.rész körül járok és ott még nem látok ilyesmit

Hogyan írják a Tamás nevet kínaiul?

Legjobb válasz: 立方體 Egész hátas tetoválás lesz?

立方體 Egész hátas tetoválás lesz?
陰莖
Ha jót akarsz: az elözö kettö komplett hülyeség, az elsö kb. kockát (kockatestet) jelent, a másik pedig "péniszt".
A Tamás névnek sokféle átirata lehet, attól függöen, milyen kiejtést szeretnél, a legközelebb a magyar nyelv szerint kiejtéshez ez a változat áll: 陶马什 (kiejtése kb. Tao-ma-shi) Mielött tetováltatni szaladnál: http://hanzismatter.blogspot.de/ Elrettentö példák, arra, hogy mik sülnek ki "kínai" tetoválás gyanánt. Amúgy ez egy nyugati hóbort, hogy mindenféle kínai dolgot magukra tetováltatnak az emberek, Kínában az ösidökben létezett ilyen, de a mai kínaik szemében a (félresikerült) "kínai" tetoválások röhej tárgyai. Pláne, ha a "tetoválómüvész" valami olyasmit varr a naív vendégre, mint a fenti válaszadók. Utólag sopánkodni kár lesz!
Elsõ vagyok. Levespor-t fordítottam kínaira, de visszafordítva meg már tényleg kocka. Ja, és Google fordító. Lehet a kérdezõ már felvarratta. Mindegy itthon úgysem értik.
Poénnak jó lett volna még egy pár dolog, de hozzánk is betört ez a "sárgaláz"-"ázsiamánia", elég megnézni hányan kérdezik meg egy héten, hogy "hol találok »ferdeszemû« csajt/férfit...". Full sztereotípiákban gondolkozó emberek vagy alpári rasszisták tesznek fel ilyen kérdéseket, meg az olyan naívok, akik mindenáron magukra akarnak tetováltatni valamit, amirõl nem tudják mit jelent, de "jól mutat". Reméljük Tamás csak kíváncsi és nem szalad magára varratni.
Ui. 立方体 vagy 立方體 tényleg kockát jelent, nemcsak a Google Translate szerint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!