Találatok a következő kifejezésre: Hogyan írhatok választ (8 db)

Hogyan írhatok új választ?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy választ írhass, egy rendkívül rövid regisztráción kell átesned. Ezután már megjelenik a válaszíró form minden egyes kérdésnél, ahova bepötyögve a szöveget, elküldheted válaszodat. Miután elküldtél egy választ, újabb válaszadásra annál a kérdésnél már nincs lehetõséged.

Ahhoz, hogy választ írhass, egy rendkívül rövid regisztráción kell átesned. Ezután már megjelenik a válaszíró form minden egyes kérdésnél, ahova bepötyögve a szöveget, elküldheted válaszodat. Miután elküldtél egy választ, újabb válaszadásra annál a kérdésnél már nincs lehetõséged.
Én 12 éves lány vagyok és hát mostanában anya és apa nem jönnek ki egymással.Anya teljesen kiborult mert apa nem hajlandó megbeszélni vele a problémákat és egyre rosszabb. Apa mindenkivel tud beszélgetni csak a családjával nem. És kezdek aggódni!!!! Na most mit tehetek?

Hogy írhatnék olyan válaszokat, mint Miquel?

Egyszerûen megõrjít a pasas. De hiába kérdezem tõle privátban, nem árulja el a titkát. Szerintetek mi a titka?

Legjobb válasz: Intelligencia?

Intelligencia?
milyet?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom! Csak minden a helyére kerül, ha õt olvasom.
Szerintem nagyon irritatív :) Nem tudom a titkát (hálistennek), de nem is szeretném :D
A mikuel egy nagyképû gyökér!Mindenkinek beszólogat meg a feleségét fényezi, önmagával együtt.A tudatlanokat persze elámítja, mert azok beveszik a baromságait.Szóval remélem elviszi a rák:)
Kérdezõ.A példádban mi értelmet találtál a farok mikuel válaszában?Attól neked mi került a helyére?

Egy lany hogy ad jeleket egy fiunak h tetszik neki a srac? lanyok valaszat varom leginkabb, de tapasztalt sracok is irhatnak.

lenyegebe van egy ismeros csaj akivel nagyon kevesett beszeltem mert nem talalkozunk minden heten, jo esetbe honaponta 1-2 szer. de nem is lakik tolunk messzire.

Legjobb válasz: bakker #1 te ilyen választ minek írsz? Kérdezõ: a szemedbe nézés és a mosolygás, ha egyértelmûen szándékos és neked szól, akkor tuti jel. Ezen kívül még lehet: - ha álldogáltok valahol, feléd van nyitva a 2 lábfeje - csavargatja a hajtincseit, gyakran félresöpri az arcából - ha ültök valahol, úgy helyezkedik hogy lásd a bokáját, combját - szeret hozzád érni (kivéve persze ha félénk típus)

bakker #1 te ilyen választ minek írsz? Kérdezõ: a szemedbe nézés és a mosolygás, ha egyértelmûen szándékos és neked szól, akkor tuti jel. Ezen kívül még lehet: - ha álldogáltok valahol, feléd van nyitva a 2 lábfeje - csavargatja a hajtincseit, gyakran félresöpri az arcából - ha ültök valahol, úgy helyezkedik hogy lásd a bokáját, combját - szeret hozzád érni (kivéve persze ha félénk típus)
A kérdező hozzászólása: ok koszi, várom a tobbit, minnel tobb annal jobb :D
Hát én sokat keresem a társaságát, beszélgetek vele, és csak tök véletlen feldobok programokat, amik érdekelhetik, és megkérdezem, nincs-e kedve elkísérni. Vagy ha tudom, hogy érdekli egy könyv, és nekem pont megvan, kölcsönadom neki, ilyesmi. Elõször mindig barátkozok vele, nem nyomulósan, de annyira, hogy lássa, hogy érdekel, mint ember. Baromi kedves vagyok (alapból is kedves vagyok mondjuk) vele, és odafigyelek arra, amit mond, hogy késõbb tudja, hogy emlékeztem rá, ilyesmi. Ha már egy ideje haverkodunk és szimpatikus, akkor meg ha látom, hogy kicsit szégyenlõsebb, akkor kezdeményezek én.
Szerintem add önmagadat, és ha látja hogy õszintén a szemébe nézel és magadat adod akkor lesz nyert ügyed.
Most magamból indulók ki, szemezés, mosolygás miközben beszélgetnénk. De szerintem hívd el valahova, mert nekem úgy tûnik, hogy te is bejõssz neki. De mésem a lánynak kell elhívnia téged! :)
Csajként is megmásznék pár jó testû csajt :D...
Minden nap.
volt már olyan, hogy felnézél az égre és kék volt, kb olyan a kérdés, naná, hogy volt. 21/f
1. De megcsókolnám! (Utcán ez a gyakoribb.) 2. Szívesen megfeküdném a hasát. (Inkább erotikus fotó alapján.)
Állandóan! :D:D
számtalanszor
Persze, szinte minden nap.
Ja, majdnem mindennap van egy -két olyan csaj:D 24 F
ez nem kérdés
A kérdező hozzászólása: jogos

Kedves olvasók! 14/L vagyok és nagyon érdekel a kinézetem. Az a kérdésem hogyan és mivel tehetem nőiesebbé a kinézetem? A Pasiknak a nőiesebb vagy sportosabb csajok jönnek be? ( erre fiúk is írhatnak ) Köszike előre is a válaszokat 

Legjobb válasz: :) Minden fiúnak más és más jön be, tehát ez relatív. Egyébként ne feltétlen akarj 14 évesen nõies lenni mert a végén 30-40 évesek fogják a nyálukat csorgatni. Szerintem inkább legyél "divatos" ne sportos de ne is nõies.:) Arany középút! Amúgy az öltözködésed nem a legfontosabb, az a legfontosabb hogy ápolt legyél, értem ezalatt hogy ne zsíros haj, pattanásos arc(bár ebben a korban nincs mit tenni) Használ izzadásgátlót sprét stb. Ha ez megvan már félsiker!:)De ez a fele sokkal fontosabb. 17L

:) Minden fiúnak más és más jön be, tehát ez relatív. Egyébként ne feltétlen akarj 14 évesen nõies lenni mert a végén 30-40 évesek fogják a nyálukat csorgatni. Szerintem inkább legyél "divatos" ne sportos de ne is nõies.:) Arany középút! Amúgy az öltözködésed nem a legfontosabb, az a legfontosabb hogy ápolt legyél, értem ezalatt hogy ne zsíros haj, pattanásos arc(bár ebben a korban nincs mit tenni) Használ izzadásgátlót sprét stb. Ha ez megvan már félsiker!:) De ez a fele sokkal fontosabb. 17L
Legyél egyéniség, és már szép is vagy.
Nem kell ám mindent elhinni. Például amit az elsõ ír az baromság. A szépség nem lelki dolog. Az ember lelkiállapota kiül a külsejére, ez igaz, de nem ez nem szépség, hanem kisugárzás. Válasz pedig: kevesebb nadrág, több szoknya (ne túl rövid), kevesebb edzõ/tornacipõ, több lányos cipõ (NEM feltétlenül magassarkú). Hosszabb haj, nem simán hátrafogva, középen elválasztással, az még fiúkon is gáz. Smink nem elvárás.
tegnap 20:26 Nem kell ám elhinni minden baromságot, pl amit a második mond! Lényeg, hogy ha lelkileg a padlón vagy, és csúnyán bánsz az emberekkel, de legalább jól nézel ki, akkor mindenki elfogad, és szeretni fognak! Második, te akkora barom vagy, hogy na! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Linkelek egy képet magamról:) És jó lenne ha lenne valami vélemény:$ http://kepfeltoltes.hu/view/101005/Csiiicsuuu._www.kepfeltol.. majd irjatok:) köszii puszii:)
szia! én is 14 éves lány vagyok! eddig sportosan öltözködtem (dorkó, csõnaci) Most határoztam el hogy nem nagyon nõies hanem elegáns, de mégis visszafogott ruhákat kezdek el vásárolni! Pl: nemrég vettem egy olyan boka fölé érõ cipõt aminek 3-4 cm-es sarka van...szóval nem magas, de mégis nõies. Elkeztem virágos színes polókat hordani, ja meg pöttyös és csíkos dolgokat. ékszerbe annyi hogy van egy szép szolíd ezüst gyûrûm, ez mindig rajtam van. meg egy hozzá tartozó nyaklánc. Sminkelni nem szoktam magam. és sokan mondták mostanába nekem (fiúk) hogy milyen titokzatos vagyok :D Nem kell ribancnak lenni ahhoz hogy szeressenek. elég ha kedves vagy jó a kisugárzásod és mindig mosolyogsz. 14/L

Ti hogy csináljátok? Főleg fiúk válaszát várom de lányok is írhatnak.

Amikor nincs barátn?tök ill. alkalmi kapcsolatotok akkor is visszavágjátok illetve borotváljátok a sz?rt a pénisz körül?

Legjobb válasz: Nekünk amúgy is elég erõs... Én mondjuk ha nincs kapcsolatom akkor is karban tartom, mert ki tudja mikor jön össze valami... :) 25F

Nekünk amúgy is elég erõs... Én mondjuk ha nincs kapcsolatom akkor is karban tartom, mert ki tudja mikor jön össze valami... :) 25F
Én akkor is gondozom, amikor nincs álland kapcsolatom, mert úgy szoktam meg, hogy a rendszeres ápoltság része legyen. Nem szeretem a borotvt, mert attól reõsebb lesz a aszõrszál, és nekem ki is pattogzik a bõrõm. Én hetente Veet szõrtelenítõ krémmel szoktam lekapni a fanszõrzetemet és a zacsimról is a szõrt. Van, hogy a fanszõrzetet meghagyom pár milliméteresre, és fazonra vágom.
Erõsebb nem lesz a vágástól, legfeljebb szúrósabb. A levágott szõrvégek élesek, hegyesek. A parlagon hagyott szálak végei, betöredeznek, elvékonyodnak, bekanyarodnak, ettõl puhább selymesebb. Mi így szeretjük.
Na pont akartam írni de már megelõztek. Nem lesz erõsebb borotválástól. Szerinted ha így lenne, nem kéne már a 1000. alkalom után beletörni a borotvának a szakálladba? A kor elõrehaladtával lesz erõsebb, persze fiatalon úgy tûnhet mintha erõsödne mert más 18 évesen, meg 25, aztán meg már lassabban fejlõdik. JA és gyorsabban se fog nõni attól ha vágod. Sehol a testeden, még a hajad se.
Mikor nincs kapcsolatom is rendben tartom, mivel nekem így higiénikus. Így érzem jól magam, tehát nem másért, magamért. Nem lett erõsebb, dúsabb. 37F
Ha nem várod meg, hogy megnõjön, akkor nincs vele macera. Amikor elkezd borostásodni azonnal csapd le újra és akkor semmi problem nem lesz. Bár én most pihentetem, jó nagy bozót nõtt ki.
Amúgy meg tévedsz, nem lesz erõsebb a vágásoktól, meg a borotválástól, ezt csak beképzeled, mert ez általános tévhit. Az idõtõl lesz erõsebb, nem a vágástól...
A kérdező hozzászólása: A karbantartás során mennyire erõsödik? Ezt úgy értem hogy csak az enyém lesz dúsabb , erõsebb amivel több nyûg van vagy a tietek is? Általában mennyi idõ telik el 2 rendbehozatal között?
Akkor is karba tartom magam ha nicns baratnom szal.....ez nem kerdes. alap..... 23 F
Én meg hónaljkutya rajongó vagyok!! F/23
én mindig kapcsolat elõtt szoktam nem vagyok egy bulis típus és nem kérek csajokat h szippantson ki a WC-ben szóval nekem ez így könnyen megoldható.Utána viszont kopaszra és addig nem nyúlok hozzá amíg nem érzem hogy most már tényleg sok

Volt már ilyen "érzésetek"? (fiúk válaszát várm, de lányok is írhatnak) Hogy tudtátok lefoglalni magatokat?

A legutolsó kapcsolatom kv 1 éve volt, azóta muszáj volt bevállalnom egy fogszabályozást, így nem szeretnék párkapcsolatot, amíg le nem veszik, mert szerintem nem kellenék így senkinek sem.A másik meg, hogy szüleim sajna nincsenek eleresztve anyagilag, hát .. oylan "átlagos" életet élünk, vagy az átlagtól kicsit rosszabbul. Látva a párokat buszon, egymáshoz bújva, kézen fogva sétálva, néhány haveromnak is van barátn?je, és hogy ?k miylen jól elvannak, nekem is hiányzik a szerelem. Lehet, hogy bu*zisan hangzik, de ez van....

Legjobb válasz: ne marháskodj! fogszabályzó miatt nem akarsz senkit magad mellé? ez butaság. a szerelem pont nem a fogszabályzókról meg a plusz kilókról esetleg elálló fülekrõl szól. ha szereted akkor úgy szereted ahogy van. téged is pont úgy fognak szeretni. Ne zárkózz be!

ne marháskodj! fogszabályzó miatt nem akarsz senkit magad mellé? ez butaság. a szerelem pont nem a fogszabályzókról meg a plusz kilókról esetleg elálló fülekrõl szól. ha szereted akkor úgy szereted ahogy van. téged is pont úgy fognak szeretni. Ne zárkózz be!
Figyelj ez természetes a fogszabival ne foglalkozz, menni fog a csajozás, csak mond meg mit szeretnél. Ennyi, nem hangzik bu*isan csak szeretni akarsz egy lányt. Én is így vok vele. 15/f.
Keress sgy fogszabályzós csajt. Hátha nem akadtok össze. :-) Ismerkedj interneten, ott nyudgodtan megmondod hogy van a szádban egy "izé", azután ha ez mindenképpen kizáró ok, akkor keress mást. Elég nagy az internet nem??? :)
Hazudd azt hogy nincs is fogszabályzód, rosszul látják! Hátha majd az egyik szõke elhiszi...
Nagyon nem lehet a gondolatot elterelni ha annyira hiányzik...esetleg keress hobbit és sportolj.És nem hangzik b.zisnak más is érez igy:D
"szerintem nem kellenék így senkinek sem." Te nem vagy józan. A fogszabályozó sokaknak még tetszik is - és minden értelmes ember tudja, hogy utána remek fogaid lesznek. Aki ezt nem tudja, az buta, azzal meg mindek foglalkozni? Szóval nyugodtan ismerkedj már most is - kár lenne hónapokat, éveket elszalasztani az életedbõl. És önbizlommal menj oda mindenkihez! Azt értékelik a legjobban.
Nekem is volt, nem is tartom olyan hûdeszépnek magam, mégis összeszedtem anno régen egy lányt. Ne marháskodj. 20/F

17 éves fiú vagyok és kérdezem a velem egy neműektől (bár nők is irhatnak ha tudják rá a választ) hogy milyen testápolót, sampont, stb. használtok? Melyik a legjobb?

Én nivea-t szoktam használni és állitolag jó is

Legjobb válasz: A Nivea tokeletes, en is azt hasznalom. Tusfurdobe, testapoloba, sot dezodorba is, a samponom Elseve (ferfiaknak valo). Fenykepezobe a Canon szerintem nagyon jo, meg a Kodak is. Samsungot ne vegyel, nekem 6 honap utan tonkrement!

A Nivea tokeletes, en is azt hasznalom. Tusfurdobe, testapoloba, sot dezodorba is, a samponom Elseve (ferfiaknak valo). Fenykepezobe a Canon szerintem nagyon jo, meg a Kodak is. Samsungot ne vegyel, nekem 6 honap utan tonkrement!
A kérdező hozzászólása: kösz a kommentet. Várom a további válaszokat:)
Én is Niveat használok. Jobbat nem tudok. Sampon, balzsam az Sunsilk. Fényképezõgépem az elsõ Kodak volt 1 évig se tartott aztán már a kijelzõje sem mûködik, most Olympus van ez már 3 éves semmi baja nincs. Olvass róluk teszteket ha nem tudod melyik lenne a legjobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!