Találatok a következő kifejezésre: Hogyan írhatok a kérdéseim (10 db)

Valószínûleg túl rövid a kérdésed.
Mindezt program végzi. A program nem tud különbséget tenni a kérdésed milyensége között, csupán azt tudtuk megtanítani neki, hogy ha valaki x karakterszám alatt kérdez, és hosszú magyarázatot ír hozzá, az valójában a magyarázatba írta a kérdését és a kérdése értelmetlen. Az esetek többségében ez így is van. A te kérdésed a kivétel, de látom megoldottad. Ez viszont nem veled való kivételezés, másokat is ellenõriz a program, csak náluk megvan az x karakterszám. Sajnos a program nem tud minden esetet kiszûrni, ahol a kérdés rövid, a magyarázat hosszú, mivel tartalmi szûrést képtelenség a géppel végeztetni.
A kérdező hozzászólása: ha nem indiszkrét a kérdés, hány betûnek kell lennie a kérdésnek ahoz, hogy bemásolhassam utána a Lenin Összest?

Hogyan van az hogy a szexualítás kategóriában 13, 15 évesekről is olvasni lehet akiknek a kérdései nincsenek törölve onnan, nem csak 18 éven felüliek írhatnak?

most akkor mi van?

Legjobb válasz: szerintem ez hülyeség, mert a ami fiatalok már 13-16 évesen sexuális életet élnek, és az milyen már hogy azoknak nem lehetnek kérdései???...

szerintem ez hülyeség, mert a ami fiatalok már 13-16 évesen sexuális életet élnek, és az milyen már hogy azoknak nem lehetnek kérdései???...
A kérdező hozzászólása: tudom én is ez mellett vagyok de egyszer irtam oda akkor is törölve lett de azt nem tom hogy az oldal vezetõi honnan tudják a korunkat?:S
Valószínûleg azért, mivel a törvény szerint a szexualitással kapcsolatos oldalakat 18 év alattiak nem látogathatják, és az oldal üzemeltetõi nem akarnak ebbõl problémát. Mondjuk azt én sem értem, hogy ha Magyarországon 14 éves kor felett szabad a szex (mndjuk én ezzel nem feltétlenül értek egyet), akkor az ilyn tartalmú oldalakon miért piros 18 van? De ez meg lehet, hogy nemzetközi jog...
A kérdező hozzászólása: a fenébe ugye engem ezé nem fognak letiltani az oldalról?xd
Ez még a régi prüdéria maradványa. Gyilkosságot vagy brutális, véres verést élõ egyenes adásban már nyugodtan nézhetnek 12 évesek. Normális szexet - vagy akár nemi szervet, fedetlenül - csak nagy piros 18-as karika alatt. De valójában még egy normális felvilágosító filmet sem lehet találni. Olyat, ahol pontosan bemutatnák a NORMÁLIS, EMBERI szexet, kapcsolatot, vágyat, viselkedést... bármit.
ezt miért programozáshoz kellett? -.-"
A kérdező hozzászólása: Surgosen kell tudja valaki a valaszt?
Text editort keress. És szerkeszd vele a nyelvi fájlt.
A kérdező hozzászólása: Probaltam es nem megy :D
A kérdező hozzászólása: nem, de nem tom hogy ke oket hasznalni :D
Akkor így jártál gyökér, legózz inkább, az neked való.
A kérdező hozzászólása: Valaki meg csinalja? ha igen kuld at skypen nevem : huzina.patrik1
Te miért nem próbálod meg? Miért állsz meg ott, hogy "á én nem tudom ezeket használni"? Miért nem teszel az ügy érdekében? Ha mindenhez így állsz hozzá, komoly gondjaid lesznek késõbb, és nem a virtuális GTA életben. És ez nem beszólás. Egyáltalán nem bonyolult dolog, fõleg, hogy a feladat oroszlánrészét már valaki megcsinálta neked/helyetted: megírta hozzá a programot (lásd: két linkem feljebb). Neked 10-nél több kattintásodba nem kerül. Annak a szóba jövõ 3-5 angol szónak utána lehet nézni szótárban, ha ez lenne a baj. De az "open" vagy "load" és a "save" már csak ismerõs. :)

2010. februárjában (januáriak és a márciusiak is írhatnak nyugodtan! ) született babák és anyukái, hogy vagytok? Hogy telnek a napok? A további kérdések lent!

- Milyen szavakat mond már a babátok?

Legjobb válasz: Szia! Igaz az én kislányom áprilisi végi, de gondolom nem baj ha írok. :) Sokat beszél, a maga nyelvén, értelmes szót tudatosan még nem mondott. Ba-ba, te-te, ma-ma, pa-pa....stb. Mostanában a könyveket szereti nézegetni, nagyon tetszik neki, ha én meg kommentálom neki a látottakat. Amúgy ami 'nem játék' az minden nagyon érdekes. Külön fõzök neki, de ha olyan pl. az ebédünk amibõl kaphat, akkor azt eszi. Mondjuk húsleves. Súlya 9,4kg, hossz 76cm. Nem tervezem, hogy visszamegyek, mert vidéken élünk és nincs a közelben bölcsöde. Valahogy csak kihúzzuk anyagilag a harmadik évet, bár nem lesz könnyû! Második gyermekem, van egy 4 éves fiam is. És ti hogy vagytok, neked mik a válaszaid a feltett kérdéseidre?

Szia! Igaz az én kislányom áprilisi végi, de gondolom nem baj ha írok. :) Sokat beszél, a maga nyelvén, értelmes szót tudatosan még nem mondott. Ba-ba, te-te, ma-ma, pa-pa....stb. Mostanában a könyveket szereti nézegetni, nagyon tetszik neki, ha én meg kommentálom neki a látottakat. Amúgy ami 'nem játék' az minden nagyon érdekes. Külön fõzök neki, de ha olyan pl. az ebédünk amibõl kaphat, akkor azt eszi. Mondjuk húsleves. Súlya 9, 4kg, hossz 76cm. Nem tervezem, hogy visszamegyek, mert vidéken élünk és nincs a közelben bölcsöde. Valahogy csak kihúzzuk anyagilag a harmadik évet, bár nem lesz könnyû! Második gyermekem, van egy 4 éves fiam is. És ti hogy vagytok, neked mik a válaszaid a feltett kérdéseidre?
A kérdező hozzászólása: Szia! Persze, hogy nem baj! ;-) - Papa, mama, apa, baba, kell, nem, be szavakat mondja. A kutyának vau-t, mond más állatot még nem nevez meg. Ha kérdezem, hogy hol a feje, szeme, hasa, köldöke megmutatja. - Minden, ami nem neki való. De a játékaival is elvan, fõleg a forma bedobósokkal. - Általában õ már azt eszi amit mi, kivéve, ha csípõset, zsírosat vagy nagyon fûszereset csinálok. Heti 1-2 alkalommal kel neki fõzni külön. - Február elején született a kislányom, 9400 gramm és 78 cm. - Nem tervezem, szintén a bölcsõde hiánya miatt. - Tervezzük, lehet jövõre már lesz kis tesója.
szia. köszönjük kérdésedet, jól vagyunk:-) Lányom tavaly január 17-én született. 3 értelmes szót mond: baba, mama, brum-brum pakol, rámol fiókot szekrényt, mindent megrág, babázik, hurcolássza a babákat a lakásban, rohangál le-föl. babamániás, az utcán is kergetjük a gyerekeket. Gyakorlatilag nem áll meg egész nap, csak ha eszik, vagy alszik. én hétköznap külön fõzök neki húsos fõzelékeket, de egyebként nagyjából azt eszi, amit mi, tehát este, illetve hétvégén ugyanaz a menüje. õ is mindent megeszik, azért vannak kedvencek, mint pl. sültkrumpli, virsli, rántott husi, csirkemáj. sajnos gyümölcsöt nem igen eszik, már várom a nyarat, hogy megízlelje a finomabbnál finomabb gyümiket. A lányom 1 évesen 76 cm és 8, 8 kg volt. A centit nem mértük azóta, de a mérlegre ráállítottuk, már több mint 9 kg. én már 4 órában dolgozom 1 éves kora óta. szerencsés helyzetben vagyok, mert mindkét nagymama itt lakik a közelben, õk vigyáznak rá felváltva, amíg délelõtt odavagyok. A bölcsit õsszel kezdi, szintén mákom van, a nõvéremhez kerül:-) ha ez nem így lenne, azt hiszem most még nem dolgoznék, és a bölcsin is erõsen gondolkodnék, bár a "nincs" az igen nagy törvény, még eddig senki nem jelentkezett, hogy kifizeti a rezsinket, a törlesztésünket. Kistesó nem lesz, legalább is terveink szerint, 38 éves vagyok, mostanában biztos nem szeretnék másikat, késõbb meg nem tartom már egészségesnek, ennél a terhességnél is volt probléma a végén, nem kockáztatok, inkább próbálok minél tovább élni, hogy felnevelhessem a lányom.
Szia! Köszönjük kérdésed jól vagyunk kislányon 2010.02.28-án született!Sokat beszél, a maga nyelvén, de értelmes szavakat is mond már:baba, mama, vau, cici, tej ha enni kér hama , boci= bu , és persze a nem ezt elõszeretettel használja:. Nagyon szereti a mesekönyveket érdeklik a formabedobó játékok, de hosszabb idõre nem köti le semmi. Pakol, rámol fiókot szekrényt és persze a tesó dolgait. Pár napja indult el önállóan azóta meg se áll. Õ is imádja a távirányítót és a telefont. Már csak azokat eszi amiket mi, + szopik még mellette. Szerencsés helyzetben vagyunk így 3éves koráig itthon maradhatok vele. Több gyerkõcöt nem tervezünk ö a második már van egy 7éves nõvére. 1évesen 9470gramm és 75cm.
szia! Kisfiam jan. 18-án született. Egész nap azt mondja, hogy anya meg me Most épp a járássegítõ a sláger, most tanult meg egyedül menni meg megállni vele. A formabedobót és az építõkockákat is nagyon szereti. És persze a kisautókat. Általában azt eszi, amit mi, de sokszor fõzök neki külön, mert a mi étrendünk elég egysíkú és sok füstölt cuccot eszünk. Meg a párom nem nagyon szereti a fõzelékeket, a kicsi viszont imádja. most 9500 gr körül van, 1 hónapja fogyott, mert beteg volt, most szxedte vissza a súlyát. A hosszát nem tudom. Nem akarok visszamenni, már próbálkozunk a kistesóval. Idén államvizsgázok, házat építünk, stb. De nem kizárt, hogy visszamegyek, ha a kistesó megszületik. Bár elég kevés az esély rá, de nincs kizárva.
Szia!A fiam január 30.-án volt 1 éves, 10kiló+pár deka körül van és 76 cm volt akkor, azóta nem mértem. Leginkább mutogatással kommunikál, szavakat mond egy kettõt, pl:vau-vau, baba, mama, ammma(anya)apa. Kedvenc játékai az autók minden formában és mennyiségben, egymásba rakható hordók, ugrálólabda(görgeti)épitõkocka, már ügyesen épít.Van mikor külön fõzök, de leginkább azt eszi amit mi is. Nem tervezem csak 3 éves kora után hogy visszamenjek, de ez még odébb van, nem gondolok rá. Õ a 3. babóm, több már nem lesz.Minden jót.

Hogyan írhatok kérdést ebbe a témába?

Legjobb válasz: Ezt a szomszédasszony írta helyetted?

Ezt a szomszédasszony írta helyetted?
Hogy írjak választ erre a kérdésre?
Ez olyan, mint mikor egy fiú (aki a szomszéd szobában volt és rólam fogta be a netet) rám írt Msnen, hogy miért kapcsoltam ki a netet. -.-

Hogy számoljam ki? komiba a kerdes mert ide nem irhatom ki

Legjobb válasz: (x+1) a masodikon vaagyis : (x+1)2 következõ: 2x(x-4x)+(x+5)(3-x)=

A kérdező hozzászólása: (x+1) a masodikon vaagyis : (x+1)2 következõ: 2x(x-4x)+(x+5)(3-x)=
És ezt miért nem írhatod ki? O.O (x+1)^2=x^2+1+2x 2x(x-4x)+(x+5)(3-x)=x^2-8x^2+3x-x^2+15-5x=-7x^2-2x+15 De nézd át mert siettem.

Hogyan írhatok kommentet a kérdéseim után?

Legjobb válasz: Rákattintasz a Komment küldése gombra, beírod Kommented és elküldöd a gombbal.

Rákattintasz a Komment küldése gombra, beírod Kommented és elküldöd a gombbal.

Kedves olvasók! 14/L vagyok és nagyon érdekel a kinézetem. Az a kérdésem hogyan és mivel tehetem nőiesebbé a kinézetem? A Pasiknak a nőiesebb vagy sportosabb csajok jönnek be? ( erre fiúk is írhatnak ) Köszike előre is a válaszokat 

Legjobb válasz: :) Minden fiúnak más és más jön be, tehát ez relatív. Egyébként ne feltétlen akarj 14 évesen nõies lenni mert a végén 30-40 évesek fogják a nyálukat csorgatni. Szerintem inkább legyél "divatos" ne sportos de ne is nõies.:) Arany középút! Amúgy az öltözködésed nem a legfontosabb, az a legfontosabb hogy ápolt legyél, értem ezalatt hogy ne zsíros haj, pattanásos arc(bár ebben a korban nincs mit tenni) Használ izzadásgátlót sprét stb. Ha ez megvan már félsiker!:)De ez a fele sokkal fontosabb. 17L

:) Minden fiúnak más és más jön be, tehát ez relatív. Egyébként ne feltétlen akarj 14 évesen nõies lenni mert a végén 30-40 évesek fogják a nyálukat csorgatni. Szerintem inkább legyél "divatos" ne sportos de ne is nõies.:) Arany középút! Amúgy az öltözködésed nem a legfontosabb, az a legfontosabb hogy ápolt legyél, értem ezalatt hogy ne zsíros haj, pattanásos arc(bár ebben a korban nincs mit tenni) Használ izzadásgátlót sprét stb. Ha ez megvan már félsiker!:) De ez a fele sokkal fontosabb. 17L
Legyél egyéniség, és már szép is vagy.
Nem kell ám mindent elhinni. Például amit az elsõ ír az baromság. A szépség nem lelki dolog. Az ember lelkiállapota kiül a külsejére, ez igaz, de nem ez nem szépség, hanem kisugárzás. Válasz pedig: kevesebb nadrág, több szoknya (ne túl rövid), kevesebb edzõ/tornacipõ, több lányos cipõ (NEM feltétlenül magassarkú). Hosszabb haj, nem simán hátrafogva, középen elválasztással, az még fiúkon is gáz. Smink nem elvárás.
tegnap 20:26 Nem kell ám elhinni minden baromságot, pl amit a második mond! Lényeg, hogy ha lelkileg a padlón vagy, és csúnyán bánsz az emberekkel, de legalább jól nézel ki, akkor mindenki elfogad, és szeretni fognak! Második, te akkora barom vagy, hogy na! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Linkelek egy képet magamról:) És jó lenne ha lenne valami vélemény:$ http://kepfeltoltes.hu/view/101005/Csiiicsuuu._www.kepfeltol.. majd irjatok:) köszii puszii:)
szia! én is 14 éves lány vagyok! eddig sportosan öltözködtem (dorkó, csõnaci) Most határoztam el hogy nem nagyon nõies hanem elegáns, de mégis visszafogott ruhákat kezdek el vásárolni! Pl: nemrég vettem egy olyan boka fölé érõ cipõt aminek 3-4 cm-es sarka van...szóval nem magas, de mégis nõies. Elkeztem virágos színes polókat hordani, ja meg pöttyös és csíkos dolgokat. ékszerbe annyi hogy van egy szép szolíd ezüst gyûrûm, ez mindig rajtam van. meg egy hozzá tartozó nyaklánc. Sminkelni nem szoktam magam. és sokan mondták mostanába nekem (fiúk) hogy milyen titokzatos vagyok :D Nem kell ribancnak lenni ahhoz hogy szeressenek. elég ha kedves vagy jó a kisugárzásod és mindig mosolyogsz. 14/L

Ki szerint jó ez a szabály, és ki szerint rossz? Az, hogy óránként csak 1 kérdést írhatunk. Nemlenne jobb, fél óránként?

szerintem nekem nem tetszik ez a szabály!most is temérdek kérdésem van és mire odajutnék elfelejtem!

Legjobb válasz: nekem se tetszik

nekem se tetszik
Szerintem is egy rossz szabály. Én nem limitálnám, maximum automatizálnám, hogy aki egy nap több, mint "X" kérdést kiír, azt a moderáció bevizsgálja. Így hamar ki lehetne szûrni a kötekedõket.
Erre a biztonsági lépésre szükség van.
a gyenge memóriára léteznek gyakorlatok :D Amugy fél óra múlva is elfelejted nem?
fel kell irni egy papairra a kerdeseket es nem felejtetitek el ;)
sztem is hülyeség.és ha 2t akarok egyszerre, mert épp akkor ülök a gép elõtt?
A kérdező hozzászólása: próbált már valaki írni ezügyben a modiknak?
A kérdező hozzászólása: ja én nekem is elfelejtem a fontos kérdést, eszembe jut a leglényegtelenebb kérdésem azt felteszem és amikor már rámentem, hogy"kérdés kiírása"pont abban a pillanatban jut eszembe 2-3 fontos!
lehetne pl napi 10 kérdésre korlátozni
Nálam általában az azalatt az óra alatt jön rám a kérdezhetnék, amikor nem lehet, utána már vagy elfelejtem, vagy kilépek addig, szóval maradok napi egy feltett kérdéssel.
Nekem is mindig több kérdésem lenne egyszerre, de tényleg érdekesek, és a végén választanom kell közülük egyet, a többit meg elfelejtem, mire kiírom az elsõt :(
16:21-nek (aki elõbb írt): De az azért sz*r mert megint a "rosszak gyõznek" ha érted mire gondolok :D hogy miattuk van korlátozás, de mi, akik normálisan akarunk kérdéseket kiírni, nincs rá lehetõségünk. Nem tudom hogy fogalmazzam meg, remélem, érted.
Én is elszoktam felejteni... vagy ha mégsem, de mire letelik az egy óra, már azt felejtem el, hogy egyáltalán akartam kiírni még egy kérdést! :D Szerintem lehetne fél óra a korlátozás.
Gondolom azért a szabály, hogy a provokátorok, vicces kedvû egyének ne szítsák a feszültségeket.
Nekem sem tetszik. É is mindig úgy vagyok, hogy felteszek egy kérdést és aztán eszembe jut egy másik. De aztán én is elfelejtem :S
nekem is rengeteg kérdésem van, és engem is zavar, hogy óránként egyet lehet, DE igenis szükség van rá, hisz gondoljatok bele, mennyi kérdés lenne itt, ha mindenki annyi kérdést írna amennyit akarna.Akkor nem is lenne értelme az oldalnak, mert legtöbb kérdés megválaszolatlanul maradna;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!