Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és tudom feltelepíteni az (23 db)

Hogy tudom feltelepíteni azt a játékot, ahol van egy bin és egy cue fájl?

Legjobb válasz: Rakd fel a daemon tooos nevu programot. Az be tudja olvasni a bin kiterjesztesu kepfajlt. Meg fog jelenni meg egy meghajto a sajatgepben es ugy fogja venni, mintha meg lemez is lenne benne. Pontosan aza lemez, ami bin tipusu.

Rakd fel a daemon tooos nevu programot. Az be tudja olvasni a bin kiterjesztesu kepfajlt. Meg fog jelenni meg egy meghajto a sajatgepben es ugy fogja venni, mintha meg lemez is lenne benne. Pontosan aza lemez, ami bin tipusu.
Jól mondja a válaszoló, de én tudok ajánlani egy másik programot: Power Iso. Egyszerûen kezelhetõ és sok oldalú.

Hogyan és honnan tudom feltelepíteni az Internet Explorer-t?

Frissítettem a beállításokat, mert a gépem ezt ajánlotta. De amikor az Explorert frissítette volna, mégse gombra kattintottam. Azt hittem nincs rá szükségem, hisz Mozillát használok, de nem enged be msn-be, és ki írja, hogy azért mert nincs fel telepítve az Explorer.

Legjobb válasz: az msn csak azzal megy.innen letöltheted ingyenesen:szoftverbázis.hu válaszd ki milyen op.rendszered van.sok sikert!

az msn csak azzal megy.innen letöltheted ingyenesen:szoftverbázis.hu válaszd ki milyen op.rendszered van.sok sikert!


Én szeretném összerakni a gépet, de nem tudom mit kell feltelepíteni az operációs rendszer után és, hogy ezek függnek-e a konfigtól? A videókártyához jár driver vagy azt én vegyem meg?

Hallottam ilyet, hogy BIOS frissítések az mit?l függ vagy honnan töltsem le? Az operációs rendszer és driver után még mi kell?

Legjobb válasz: Na tehát. :D. Ha összeraktad a gépet (persze mindent tökéletesen) figyelve arra hogy a vásárlás elött figyelmesen megnézted hogy minden komponens támogatja egymás (ezt leginkább az alaplap és aprocinál kell megfigyelned mert általában ott van a probléma amit BIOS update-el lehet megoldani). Ha megvagy BIOS-ból DVD boot-ot állítasz és telepíted a windowsot. Utánna ha teljesen ujj alkatrészeket veszel akkor mindennek meg kell legyen a drivere a dobozban de a legjobb ha a netrõl minden komponensnek külön a saját márka oldaláról leszeded a drivert mert ott meg találhatod a legfrisebb verziót. És indulhat a használat ;)

Na tehát. :D. Ha összeraktad a gépet (persze mindent tökéletesen) figyelve arra hogy a vásárlás elött figyelmesen megnézted hogy minden komponens támogatja egymás (ezt leginkább az alaplap és aprocinál kell megfigyelned mert általában ott van a probléma amit BIOS update-el lehet megoldani). Ha megvagy BIOS-ból DVD boot-ot állítasz és telepíted a windowsot. Utánna ha teljesen ujj alkatrészeket veszel akkor mindennek meg kell legyen a drivere a dobozban de a legjobb ha a netrõl minden komponensnek külön a saját márka oldaláról leszeded a drivert mert ott meg találhatod a legfrisebb verziót. És indulhat a használat ;)
A kérdező hozzászólása: A bios frissítés a netrõl jön le? Pontosan mit jelent a dvd bootolása?
És te akarsz gépet összerakni? Szerintem legót rakjál össze, ne gépet!
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, hogy öszze tudjam rakni.

Az uTorrentnél van ez a hash hiba. Elvileg mindent letölt de ha egy játékot töltök le és mondjuk: 13 GB a játék és Kárbaveszett: 10 mb (1 hash hiba) akkor ha benne van ez a hash hiba nem tudom feltelepíteni. Hogy lehet ezt megoldani?

Csak telpítésnél van ez ha mondjuk egy filmet szedek le nem zavarja a hash hiba... Amikor telepíteni akarom kb a felénél, azt írja hogy s"source file is corrupted"..

Legjobb válasz: A hash hiba csak statisztikai adat. Addig nem ér véget a letöltés amíg minden helyes szeletet meg nem kapsz. Ha csak olyan seeder van aki hibásat forgalmaz, a kliens végig el fogja dobni (ettõl nõ a statisztika), a letöltés pedig ne mér véget és nem használható a fájl. Ha már a letöltés véget ért, nálad nincs hibás tartalom. Valószínûleg más jellegû lesz a probléma, például maga a feltöltött tartalom hibás, nem pedig forgalmazási hiba van (a hash hiba abból adódik).

A hash hiba csak statisztikai adat. Addig nem ér véget a letöltés amíg minden helyes szeletet meg nem kapsz. Ha csak olyan seeder van aki hibásat forgalmaz, a kliens végig el fogja dobni (ettõl nõ a statisztika), a letöltés pedig ne mér véget és nem használható a fájl. Ha már a letöltés véget ért, nálad nincs hibás tartalom. Valószínûleg más jellegû lesz a probléma, például maga a feltöltött tartalom hibás, nem pedig forgalmazási hiba van (a hash hiba abból adódik).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Csak sajnos tök mindegy hogy honnan szedem le meg mit szedek le akkor is aktív a hiba... Néha csak azért is leszenvedtetem és akkor imádkozok hogy ne legyen benne hash hiba..
Nyomj rá egy újraellenõrzést! Hamarabb megvan...
A kérdező hozzászólása: A kényszerített újraellenõrzés után sem megy sajnos.. :/
Deluge-ban bevált nekem, amikor egyszer kellett. :)

IPTV CISCO modemmel, amiben elv. Van wifi, a gond az, hogy nem mindenhol elérhetõ a lakásban ill gyenge a jel. Ezért vettem egy D-LINK DIR600 -as routert! A gond az, hogy sehogy sem tudom feltelepíteni. Kér MAC KLON-t és itt akadok el! Mi a baj?

AZ internetes beállításokat be sem hozza és persze a telepítés végeztével net sincs. Mit kellene Teljesen analfabéta vagyok hozzá, ugyhogy kérlek valahogy szájbarágósan magyarázzátok el!!! :)

Legjobb válasz: Ezt próbáltad? IP cím:192.168.0.1 Felhasználónév:admin jelszó: A címsorba kell beírni a böngészõbe

Ezt próbáltad? IP cím:192.168.0.1 Felhasználónév:admin jelszó: A címsorba kell beírni a böngészõbe
Használati utasítás + az internet elõfizetésed adatai Ezek alapján már sikerülnie kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!