Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és tudom feltelepíteni (47 db)

ZTE Bladen ha a letöltött játék be van csomagolva és ráteszem a telóra hogy tudom feltelepiteni? Lent

töltöttem le gamekat (nem market) és némelyik e van csomagolva... probáltam ugy h a gépen kibontom ráteszem a telóra de ugysem tudom h kell feltenni...vmi progi esetleg kell hozzá??? help zöld pacsi aki válaszol!!! thx elörre is.

Legjobb válasz: kell 1 fáljkezelõ vagy egy telepítõ program amivel meg tudod találni és feltelepíteni a játékot. Tltsd le a market-rõl az 'apk installer' nevû progit, ott megkeresed melyik mappába tetted és feltelepíted.

kell 1 fáljkezelõ vagy egy telepítõ program amivel meg tudod találni és feltelepíteni a játékot. Tltsd le a market-rõl az 'apk installer' nevû progit, ott megkeresed melyik mappába tetted és feltelepíted.
A kérdező hozzászólása: hogy tiltom le??? amm van rajta alapból fájlkezelõõ, de van rajta es file explorer is....maga a játék megvan látom meg minden de ugye igy kicsomagoltan egy mappa és benne van egy csomo fájl meg ilyenek...de azokkal nem lehet feltenni...ugy h nemtom mit kéne tennem...nincs semmi exe vagy vmi más......heeellp
A kérdező hozzászólása: jaaa rájöttem nemkell hopzzá semmi progi...csak total commanderbe átirtam a kiterjesztést 'zip' bõl 'apk' ba és enyi telepitette is ....azért kössz:::D:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: h tudok oylat h a telepiteni kivánt játékot a sd kártyára mentse...vagy átmásolni a telóról a sd re mert alig fér igy rá game pls help!!!:Dthx
2.1-nél sehogy nem fogod tudni átmásolni. 2.2-mél pedig az alkalmazás kezelõben (appilication manager). Aztán ha megnézed az alkalmazás adatlapját és támogatja is a kártyára helyezést akkor át tudod helyezni. Ennek megkönnyítésére letöltheted Marketrõl az App2SD nevû appot. Ez kilistázza, hogy mi az amit át tudsz helyezni.
A kérdező hozzászólása: de amm hova teszi a játékokat?????mert nekem csak az ikonjat teszi be a menü be....és nemtom h azt kéne át tennem a sdre????androidot meg nemtom h kell frissíteni..2napj van az elsõ androidos mobilom....xd...ha le írnatok azt is h kell frissiteni...aztbis meg köszönném...thx.
1. Kicsit kevesebb kérdõjelet ha lehet. köszi 2. A telefonmemóriába menti. És nem az a dolgot, hogy mindenféle fájlokat átmásolgass az SD-re hanem az alkalmazás kezelõvel (gondolom már rájöttél, hogy ez az beállítások->Alkalmazások-nál lehet megtalálni) kiadd az sd-re másolás parancsot ha elérhetõ 3. A frissítés meg leginkább azon múlik, hogy hivatalos vagy nem hivatalos frissítést szeretnél. A T-mobileosoknak van egy elérhetõ hivatalos 2.2 frissítés. Ennek menete meg is található a T-mobile olalán. Más szolgáltatók/kártyafüggetlen teló esetében nem tudom hogy lehetne a hivatalos frissítést megcsinálni.
Ha meg van az összes, akkor valszeg total commanderrel tudod összeilleszteni.


A kérdező hozzászólása: Az elsõ már megoldódott inkább csak a 2. érdekelne!!
Gépról sehogy. Rakd rá a telóra és fájlkezelõvel keresd meg és telepitsd.

Hogy tudom feltelepíteni azt a játékot, ahol van egy bin és egy cue fájl?

Legjobb válasz: Rakd fel a daemon tooos nevu programot. Az be tudja olvasni a bin kiterjesztesu kepfajlt. Meg fog jelenni meg egy meghajto a sajatgepben es ugy fogja venni, mintha meg lemez is lenne benne. Pontosan aza lemez, ami bin tipusu.

Rakd fel a daemon tooos nevu programot. Az be tudja olvasni a bin kiterjesztesu kepfajlt. Meg fog jelenni meg egy meghajto a sajatgepben es ugy fogja venni, mintha meg lemez is lenne benne. Pontosan aza lemez, ami bin tipusu.
Jól mondja a válaszoló, de én tudok ajánlani egy másik programot: Power Iso. Egyszerûen kezelhetõ és sok oldalú.
Mit tettél, hova és miért? Gyárilag van rajta szoftver, a kártyán a navi program.
A kérdező hozzászólása: felmásoltam a gps memóriájába az igo-t, de mit kell átnevezni ha kell és mit hova kell telepíteni?az elõzõ ami vot rajta lefagyott állandóan azért lett leszedve róla, de ha sd karira másolom fel arról se megy csak keresi a mûholdat, ezért kellene részletes leírás mit nevezzek át mit hova tegyek fel.
Ha garis akkor vidd szervízbe. Jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: kaptam, használt, leírhatná valaki hogyan telepítsem fel.

Hogyan telepítsem fel a win7emet hogy egyben le is töröljem a winxp? Nem tudja a cdről bebootolni a rendszert és ugy feltelepíteni. És sztem ha meg simán elindítom a telepítőt rátelepíti a win xp mellé mit tegyek?

Legjobb válasz: Szedj le másik win7et, írd ki azt, aztán indítsd el azzal. Ha betöltött, formázd meg azt a partíciót amin az xp van és arra rakd fel.

Szedj le másik win7et, írd ki azt, aztán indítsd el azzal. Ha betöltött, formázd meg azt a partíciót amin az xp van és arra rakd fel.
csatlakozom elöttem szólóhoz, de nem muszály leszedni másik win 7et, elég ha fel irod gépre a dvd-t, aztán meg ki irod dvd re de ugy hogy tudjon bootolni.
A kérdező hozzászólása: BurnAware Free-vel kiírtam mint rendszerindító dvd és igy nem sikierült.Mivel irjam ki vagy hogyan hogy ugy ismerje fel??
én DVD Decrypter t használtam. asszem azzal mûködött.
Figyelj ha régebbi géped van bármivel írod ki, bármelyiket töltöd le nem fog bootolni!!!!!!ULTIMATE BOOT progival oldottam meg, és így bootol.

Az uTorrentnél van ez a hash hiba. Elvileg mindent letölt de ha egy játékot töltök le és mondjuk: 13 GB a játék és Kárbaveszett: 10 mb (1 hash hiba) akkor ha benne van ez a hash hiba nem tudom feltelepíteni. Hogy lehet ezt megoldani?

Csak telpítésnél van ez ha mondjuk egy filmet szedek le nem zavarja a hash hiba... Amikor telepíteni akarom kb a felénél, azt írja hogy s"source file is corrupted"..

Legjobb válasz: A hash hiba csak statisztikai adat. Addig nem ér véget a letöltés amíg minden helyes szeletet meg nem kapsz. Ha csak olyan seeder van aki hibásat forgalmaz, a kliens végig el fogja dobni (ettõl nõ a statisztika), a letöltés pedig ne mér véget és nem használható a fájl. Ha már a letöltés véget ért, nálad nincs hibás tartalom. Valószínûleg más jellegû lesz a probléma, például maga a feltöltött tartalom hibás, nem pedig forgalmazási hiba van (a hash hiba abból adódik).

A hash hiba csak statisztikai adat. Addig nem ér véget a letöltés amíg minden helyes szeletet meg nem kapsz. Ha csak olyan seeder van aki hibásat forgalmaz, a kliens végig el fogja dobni (ettõl nõ a statisztika), a letöltés pedig ne mér véget és nem használható a fájl. Ha már a letöltés véget ért, nálad nincs hibás tartalom. Valószínûleg más jellegû lesz a probléma, például maga a feltöltött tartalom hibás, nem pedig forgalmazási hiba van (a hash hiba abból adódik).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Csak sajnos tök mindegy hogy honnan szedem le meg mit szedek le akkor is aktív a hiba... Néha csak azért is leszenvedtetem és akkor imádkozok hogy ne legyen benne hash hiba..
Nyomj rá egy újraellenõrzést! Hamarabb megvan...
A kérdező hozzászólása: A kényszerített újraellenõrzés után sem megy sajnos.. :/
Deluge-ban bevált nekem, amikor egyszer kellett. :)

IPTV CISCO modemmel, amiben elv. Van wifi, a gond az, hogy nem mindenhol elérhetõ a lakásban ill gyenge a jel. Ezért vettem egy D-LINK DIR600 -as routert! A gond az, hogy sehogy sem tudom feltelepíteni. Kér MAC KLON-t és itt akadok el! Mi a baj?

AZ internetes beállításokat be sem hozza és persze a telepítés végeztével net sincs. Mit kellene Teljesen analfabéta vagyok hozzá, ugyhogy kérlek valahogy szájbarágósan magyarázzátok el!!! :)

Legjobb válasz: Ezt próbáltad? IP cím:192.168.0.1 Felhasználónév:admin jelszó: A címsorba kell beírni a böngészõbe

Ezt próbáltad? IP cím:192.168.0.1 Felhasználónév:admin jelszó: A címsorba kell beírni a böngészõbe
Használati utasítás + az internet elõfizetésed adatai Ezek alapján már sikerülnie kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!