Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és tudnám itthon kitisztítani (2 db)

Hogyan és mivel tudnám itthon kitisztítani a kutyám fülét?

Legjobb válasz: Fültisztító folyadékot öntessz, inkább csepegtetsz a fülébe, kicsit eloszlatod, megcuppogtatod :-) és vattával kitörlöd a feloldott fülzsírt, szigorúan csak a külsõ hallójáratból. Ha nagyon benõtte a szõr, azokat finoman kitépkedheted. Ennek nem szabad fájnia, könnyen ki kell jönnie. Ha nem így van, valamit nem jól csinálsz, bár általában nem szeretik. Ha te nem akarod "kínozni", megcsinálja egy kutyakozmetikus vagy állatorvos is.

Fültisztító folyadékot öntessz, inkább csepegtetsz a fülébe, kicsit eloszlatod, megcuppogtatod :-) és vattával kitörlöd a feloldott fülzsírt, szigorúan csak a külsõ hallójáratból. Ha nagyon benõtte a szõr, azokat finoman kitépkedheted. Ennek nem szabad fájnia, könnyen ki kell jönnie. Ha nem így van, valamit nem jól csinálsz, bár általában nem szeretik. Ha te nem akarod "kínozni", megcsinálja egy kutyakozmetikus vagy állatorvos is.
Ja, a felesleges folyadékot és fülzsírt is kirázza majd...
Az Oti Clean nevû tisztítófolyadékot ajánlom, én is azt használom, a patikában lehet beszerezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Rendes fülpiszkálóval picit benyálazod megfogod a kutya fülét és finoman kitisztítod.
Fülpiszkálóval megsértheted és nem is hatékony! Inkább hanyagold!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!