Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és tudnám (4915 db)

A kinézeten egy egyszerû launcher is tudna dobni pl. Go launcher ex
A kérdező hozzászólása: hát én ehez teljesen buta vagyok :S Azért írtam, hogy ha le is tudnátok írni, hogy hogyan tudnám felrakni nagyon meg köszönném
Az ICS még eléggé gyerekcipõben jár a Skate-re, sok dolog bugos, hiányos. A google play-rõl szedj le egy go launcher ex-t, és egy ics témát hozzá.Tovább letöltheted mellé a Go lockert, annak is van ics témája, ez a zárolási képernyõt fogja változtatni, és a go calendarnak meg a go dialernek is vannak ics témái.Ezeket is mind-mind letöltheted a google play-rõl, vagy a netrõl, amit a telóra másolva fel tudsz telepíteni.

El tudná nekem mondani valaki hogy az One Piece nevű animében hogyan és mivel harcolnak az emberek?

Az One Piece és egy másik animén szeretnék dönteni, hogy meiket nézzem. Összegeztem és egyenlő lett. Már csak ez a szempont maradt . A másik nevét a viták elkerülése miatt nem írom ki.

Legjobb válasz: Hát... én nem ajánlom, hogy csak Sabaody-tól nézd... egyrészt: nem érted ki kicsoda, a poénokat és senkirõl nem fogsz tudni semmit (mivel ez a 400-as részek környékén van) addigra már minden társa megvan, és rengeteg jó dolgot kihagysz... tehát én azt mondom, hogy ha elkezded, akkor elölrõl, akkor ha utána vissza is nézed nem olyan izgalmas. Én az elejétõl néztem, és ugyanúgy szerettem akkor is mint késõbb a grafika ellenére.

Hát... én nem ajánlom, hogy csak Sabaody-tól nézd... egyrészt: nem érted ki kicsoda, a poénokat és senkirõl nem fogsz tudni semmit (mivel ez a 400-as részek környékén van) addigra már minden társa megvan, és rengeteg jó dolgot kihagysz... tehát én azt mondom, hogy ha elkezded, akkor elölrõl, akkor ha utána vissza is nézed nem olyan izgalmas. Én az elejétõl néztem, és ugyanúgy szerettem akkor is mint késõbb a grafika ellenére.
Sosem értettem azokat akik szidják a One Piece grafikáját. Régi? Igen. Egyedi? Igen. Nehéz megszokni? Nem. Illik az animéhez? Átkozott nagy IGEN! Tény hogy szokatlan a rajzolása, de annyira megdobja az egész anime hangulatát, hogy az valami hihetetlen. Zseniálisan illik hozzá. Más kérdés, hogy akik az idõugrás utáni graf.-ot szidják, azoknak teljesen igazuk van. Na, az tényleg katasztrofális. Bár sajnos ez az egész animérõl elmondható a marinefordi háború után. Viszont addig toronymagasan a legjobb shounen, tényleg "kötelezõ" megnézni. :)
Én csak azt mondtam hogy ha a grafika zavarja . Igazából sokan azért sírnak mert furcsa emberek vannak a One Piece-ben és mert az elején nem valami jó a grafika .. dehát istenem több mint 14éve kezdõdött..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segítettél!
Hopsz, a kérdésre pont nem válaszoltam. Igazából a 69%-os a harci technikákat szépen összeszedte, de hozzátenném hogy a gyümölcsökön, és hakin kívül is nagyon egyedi a karakterek harci tecnhikája. Van aki 3 kardot használ egyszerre, van aki a súrlódási sebességgel lángra lobbantja a lábát, van aki zenével altatja el az ellenfelét, van aki lézersugarat lõ a robot testébõl (eddig csak a fõbb szereplõk közül válogattam néhányat :) ), akadnak késhasználók, buzogányhasználók, boxerhasználók, sõt, vannak a halemberek akik sima vízet használnak a puszta kezes harcmodoron kívül, de sorolhatnám a végtelenségig. Nagyon egyedi ezen a téren is az anime.
A 7. hozzászólót kiegészíteném: Tekai: használója nem képes mozogni (csak ha tekai kempot használja)
Ja igen és a rokugan (nem tudom elmagyarázni)


Lassan egy hónapja metéltek körül mert fitymaszűkületem volt sajnos. Milyen lesz vele az első szex? Mire figyeljek oda? Barátnőm hogyan fog tudni orálisan kielégíteni és kiverni? Csak hasznos válaszokat várok! 18/F

Legjobb válasz: Szokatlan. Tudni kell, hogy egy picit másképp kell csinalni. A merevedést ugy lehet elõidézni, hogy nedve kézzel ritmikosan osszeszoritod, majd csokkented a szoritóerõt. A makk erzékenysége marad. Azaz orálisan ki tud elégíteni. Az elsõ idõben - de ha kellemes lehet késõtt is, használj úszókarövet mint mûpunkcit. A mereg farkadon fujd fel - baratnõd - vagy te pumpával, de elõtt kenjetek be sikositóval. És azt fel le már mozgathatod, nem okoz sérülést. A légnyomást ugy állitsd be, hogy kellemes legyen neked. Az elsõ idõben edzeni kell egy kicsit utána nem lesz gond. Ha a lány is végyna a hagyományos sexre, akkor neki is önkielégíteni kell. Erre a felfújható mûfarkat tudom ajánlani.http://www.vivianna.hu/szado-mazo/felfujhato-pumpalhato-late..

Szokatlan. Tudni kell, hogy egy picit másképp kell csinalni. A merevedést ugy lehet elõidézni, hogy nedve kézzel ritmikosan osszeszoritod, majd csokkented a szoritóerõt. A makk erzékenysége marad. Azaz orálisan ki tud elégíteni. Az elsõ idõben - de ha kellemes lehet késõtt is, használj úszókarövet mint mûpunkcit. A mereg farkadon fujd fel - baratnõd - vagy te pumpával, de elõtt kenjetek be sikositóval. És azt fel le már mozgathatod, nem okoz sérülést. A légnyomást ugy állitsd be, hogy kellemes legyen neked. Az elsõ idõben edzeni kell egy kicsit utána nem lesz gond. Ha a lány is végyna a hagyományos sexre, akkor neki is önkielégíteni kell. Erre a felfújható mûfarkat tudom ajánlani.http://www.vivianna.hu/szado-mazo/felfujhato-pumpalhato-late..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod de szerintem félre értelmezted:d nem arra voltam kíváncsi hogy milyen hülyeségeket kell venni hanem hogy milyen lesz... na de mind1
nyugi, érthetõ a kérdésed..elõször csak óvatosn, aztán, ha gyógyult, megy minden mint a karikacsapás...türelem..

Láttam már olyan videót a Counter Strike 1.6 nevű játéknál hogy a ct-nek full kék, a terroristának full piros volt a ruhája. És tudni akarom hogy honnan tudnám ezt megszerezni? !

Legjobb válasz: googleáéba beirod hogy: counter strike skins lezsedsz egy piros és egy kék skin-t és felülirod a fájlokat na ajáték mappájában és kész! ha nem megy irj

googleáéba beirod hogy: counter strike skins lezsedsz egy piros és egy kék skin-t és felülirod a fájlokat na ajáték mappájában és kész! ha nem megy irj
Hallod ezt szedd fulll skin en is ezzel játszok és sokkal könnyebb!
Letöltések--Hasznos Dolgok--Expini_Colored_Models v2 és szedd le
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megtaláltam amit kerestem!
Tudom hogy hogy lehet de nem mondom el, mert az ég világon semmi közöd hozzá hogy ki kivel és mirõl beszélget.
Mellesleg ilyen program hivatalosan nem létezik.
Távcsõvel.
A kérdező hozzászólása: Hogy? a TeamViewer? kösz mára már megszereztem de a távcsõ sem rossz:D

Vannak régi papír pengõim. Hogyan, és hol tudnám értékesíteni õket?

Legjobb válasz: Próbálj valami netes aukciós oldalt, pl vatera. De el kell, hogy keserítselek: sajnos nincs jó áruk a régi pénzeknek. Fogalmazhatnék úgy is, hogy nevetséges áruk van, maximum pár száz forintot kaphatsz értük, és akkor sokat mondtam. Szerintem tedd el az unokáidnak, talán õk majd jobb áron fogják tudni eladni.

Próbálj valami netes aukciós oldalt, pl vatera. De el kell, hogy keserítselek: sajnos nincs jó áruk a régi pénzeknek. Fogalmazhatnék úgy is, hogy nevetséges áruk van, maximum pár száz forintot kaphatsz értük, és akkor sokat mondtam. Szerintem tedd el az unokáidnak, talán õk majd jobb áron fogják tudni eladni.
Vateta, Jófogás, Apród.
Rengeteg embernek van, a legtöbb értéktelen szemét. [link]

Valaki meg tudná nekem mondani hogy hol tudnám letölteni a Skins 3. -4. évadját FELIROSAN? Már pirateclubon is keresetem de ott nem jók a linkek és sehol sem találom.

Legjobb válasz: Sokkal ritkább a videó+felirat megosztása ahhoz képest, hogy X helyen letöltheted a videót, majd Y helyen hozzá a feliratot. Mivel angol a videó, külföldi publikus torrentoldalon is elérhetõ, majd a feliratok.info vagy hosszupuskasub.com oldalon van rá felirat. Elõször keresd meg hogy milyen felirat van, majd olyan videoverziót tölts le hozzá, így nem fog késni vagy sietni a kettõ egymáshoz képest. Utána egy mappán belül azonos nevük legyen a fájlpároknak, így a lejátszók automatikusan betallózzák a videó mellé a feliratot.

Sokkal ritkább a videó+felirat megosztása ahhoz képest, hogy X helyen letöltheted a videót, majd Y helyen hozzá a feliratot. Mivel angol a videó, külföldi publikus torrentoldalon is elérhetõ, majd a feliratok.info vagy hosszupuskasub.com oldalon van rá felirat. Elõször keresd meg hogy milyen felirat van, majd olyan videoverziót tölts le hozzá, így nem fog késni vagy sietni a kettõ egymáshoz képest. Utána egy mappán belül azonos nevük legyen a fájlpároknak, így a lejátszók automatikusan betallózzák a videó mellé a feliratot.

El tudná nekem magyarázni valaki, hogy hogyan is tudnám én bluetoot-on keresztül a számítógéphez csatlakoztatni és zenéket, képeket, JAVA alkalmazásokat küldeni PC-ről a telcsire és fordítva? !

Sziasztok!!

Legjobb válasz: Amennyiben van a számitógépedben beépitve bluetoot úgy elvileg fel kéne ismernie a talefont amikor azon bekapcsolod,ha nincs venni kell egy usb-s bluetoot eszkõzt.Létezik LG-hez pc suite ezt lehet hogy ajánlatos feltelepiteni. Véleményem szerint jobban jársz egy kártya olvasoval!

Amennyiben van a számitógépedben beépitve bluetoot úgy elvileg fel kéne ismernie a talefont amikor azon bekapcsolod, ha nincs venni kell egy usb-s bluetoot eszkõzt.Létezik LG-hez pc suite ezt lehet hogy ajánlatos feltelepiteni. Véleményem szerint jobban jársz egy kártya olvasoval!
A kérdező hozzászólása: Ma vettem a telcsihez egy memóriakártyát, de a formázásához biztonsági jelszót kér. Ez elvileg egy 4 jegyû szám, de a PIN-t nem fogadja el és semmilyen iratban nem találtam ilyen számot. Mi lehet ez?
a kód négy 0!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!