Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és mondjam (1656 db)

Mit tegyek vagy mit mondjak hogy sokan kedveljenek, mert sokan úgy állítanak be hogy szégyenlős, nem fog beszélni. Stb, és hogy sokan szeressenek hogy azt mondják:huuuh ez a lány tök jó fej és sokan dumcsizzanak velem?

de lécci ne azt írjátok hogy legyek önmagam,mert pont az amin változtatni kéne

Legjobb válasz: lehet kicsit fura lesz a válaszom, de sztem ez egy nagyon jó módszer hogy megkedveltesd magad az emberekkel! olvass minél többet, érdeklõdj, tudj minél többet minél több mindenrõl; akár a hírekrõl, sztárokról, az élõvilágról. így midnen témában jártas leszel és nagyon sokmidenrõl el lehet veled beszélgetni! és ugye az emberek szeretik az olyan embereket akikkel sokmindenrõl lehet dumálni! ( de azért ne akarj túl komolynak tûnni, legyél bohókás és laza is)

lehet kicsit fura lesz a válaszom, de sztem ez egy nagyon jó módszer hogy megkedveltesd magad az emberekkel! olvass minél többet, érdeklõdj, tudj minél többet minél több mindenrõl; akár a hírekrõl, sztárokról, az élõvilágról. így midnen témában jártas leszel és nagyon sokmidenrõl el lehet veled beszélgetni! és ugye az emberek szeretik az olyan embereket akikkel sokmindenrõl lehet dumálni! ( de azért ne akarj túl komolynak tûnni, legyél bohókás és laza is)
hmmm. Én pont azt mondom, amit nem szeretnél. Nem jó az sem, ha sokan szeretnek, ha belegondolsz, az nem is lehet õszinte szeretet. Viselkedj csak úgy, mondd azt amit érzel, persze nem kell mindent kimondani! Ha így cselekszel, azok az emberek fogják a társaságodat keresni, akit valóban illenek hozzád, és nem azok, akik a kimódólt lányt keresik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...még azért jöhetenk:P
add magadat és senki kedvéért ne változz!
A kérdező hozzászólása: MÉG VÁLASZOK!!!!!!
legyél vicces, ne vedd véresen komolyra a dolgokat, merj kockázatokat vállalni ha valami nemjönbe az se baj, csak tanulj meg nevetni magadon és a hibáidon. legyél határozott és mindig legyen véleményed, de ne legyél túl rámenõs

Nagyon fontos! A pasimmal összevesztem és nem tudom hogy mit mondjak neki miért maradjon velem? én nagyon szeretem ő életem szerelme de nem tudom hogy mit mondjak neki.

Kérlek segítsetek életbe vágó!

Legjobb válasz: Az igazat. Ezt amit leírtál ide: hogy nagyon szereted, és életed szerelme. Persze nem mindegy hogyan mondod meg. Csinálhatnád így: Mikor találkoztok, nem szólsz hozzá semmit, csak odamész, mélyen a szemébe nézel és megcsókolod. Ezután ismét a szemébe nézel, és õszintén kimondod hogy szereted. Meg fog bocsátani. Hogyha nem, akkor nem is szeret igazán.

Az igazat. Ezt amit leírtál ide: hogy nagyon szereted, és életed szerelme. Persze nem mindegy hogyan mondod meg. Csinálhatnád így: Mikor találkoztok, nem szólsz hozzá semmit, csak odamész, mélyen a szemébe nézel és megcsókolod. Ezután ismét a szemébe nézel, és õszintén kimondod hogy szereted. Meg fog bocsátani. Hogyha nem, akkor nem is szeret igazán.
mondd azt, hogy : "Bocsánat"
Miért menntetek szét? Nincs a kérdésedben leírva így sajna nem lehet ötletet adni.
nálunk ugyanez a helyzet, csak nálunk a pasim könyörög nekem.Ígér fût-fát..csillagokat, mindent.Lehet megbocsájtok neki, meggyõzõnek tûnnek a szavai..
legkisebb kötekedés nélkül: biztosan õ életed szerelme és nem csak pánik hogy elveszíted? nem tudom ti mióta vagytok együtt de hosszabb kapcsolatoknál ez tipikus. csak azért kérdezem mert egy átlag összeveszésbõl nem szokott szakítás lenne, csak mikor tényleg nagy gond van
Még hogy mit mondj, hát pont azt, amit ide leírtál! Minek kéne mindenfélét kitalálni? Egyébként nem kell kiakadni azon se, ha elhagy. Az csak azt mutatja, hogy egy paraszt, aki képtelen neked még egy esélyt adni, nem is szeret igazán.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem mentünk szét csak azt mondta hogy egy drabig nem szeretne látni....De igazából nem tudom az indokát...... valami olyan tanácsot szeretnék hogy ha ma este találkozok vele, mondjak neki valamit(amit ti írtok le) és akkor minden jó lesz...... KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!
A kérdező hozzászólása: Jah és köszönöm az eddigi válaszaitokat......
az is jó amit a többiek mondanak, de szerintem van egy olyan megoldás is (bár nem tudom mennyire volt súlyos amin összevesztetek), hogy mutasd magad erõsnek keménynek, kell nekünk srácoknak, hogy álljon ki a lány magáért, ne csússzonmásszon elõttünk, ha nem volt nagy gáz amin összevesztetek akkor mutasd meg a gyereknek hogy neked nem hisztizhet egy kis hülyeség miatt ;)
nem igaz barátnõk..
A kérdező hozzászólása: õk egymásnak vagy nekem õk?
Õk egymásnak
Hívd össze a két csajt és szembesítsd õket, mond meg nekik, hogy már unod, hogy tõled kérdezgetnek egymásról és hogy itt az alkalom beszéljék meg szemtõl szembe hisz így az egyenes!Nem kell félni, hiszen te nem mondasz el semmit csak összehívod õket és azt mondod beszéljék meg egymásközt, mert te nem fogsz ítélkezni egyikõjük felett sem, mert barátnõdnek tartod õket!Ha valamelyik ezek után elpártól mellõled az nem is volt igazi barátnõ!Arról nem beszélve, hogy soha többé nem kerülsz kényelmetlen helyzetbe ezek után!


A fiam 14 éves és 6. osztályba meghuzták mit mondjak neki hogy mit mondjon hogy ne csúfolják?

Legjobb válasz: 14évesen 6.dikos???? :O Én 15 vagyok és most megyek 10.-be...

14évesen 6.dikos???? :O Én 15 vagyok és most megyek 10.-be...
Szerintem nem mondjon semmit, inkább fogja be a száját és tanuljon. Nem a kifogáskeresésre kell megtanítani, hanem a küzdésre, ill segíteni minden lehetséges eszközzel a tanulását.
A kérdező hozzászólása: de nem akart tanulni és sikerült neki a vizsga szerencséje van mert ha nem sikerült volna akkor nincs számitogép...

S. O. S. Anuykák, ti mit tennétek a helyemben? Hamarosan hív, és foggalmam sincs hogy mit mondjak.

Van egy 23 hónapos kislányom,és tegnap kaptam egy állásajánlatot,ami rengeteg pénzt hozna a házhoz,mert egyszerre középvezet? lennék,többek között kapnék kocsit,és tényleg nagyon jól fizet,de viszont tovább képzések miat elkellene mennek több napra,ami már két hét múlva kezd?dne,és még szinte folyamatosan lennének több napos továbbképzések,meg utazgatások.Sokszor kéne hétvégén is dolgoznom.Tegnap azt beszéltem délután a csajjal,hogy oké,de inkább hazajövök,alszom rá egyet,beszélek még 4x párommal,és majd ma fél 10-kor hívjon fel.Na de én tegnap mikor megjöttem,és láttam,hogy a kislányom hogy örült nekem,meg kérdezgette hogy hol voltam,meg miért mentem el,meg mesélte,hogy az apjával miket játszottak,akkor ugy éreztem,hogynem ér annyit,hogy az élete 70%-ából kimaradjak.Párom 100%-ig támogatna,igaz azért nem repes,hogy napoig nem lennék itthon,de nem szólt semmit,azt mondta nyugodtan vállaljam el.De úgy érzem,hogy anyagiak miatt hatalmas ugrás,de bizonytalan vagyok azért,mert alig lennék a kincsemmel,meg a párommal,és nekem ?k minden pénznél többet érnek.Pedig nem vet minket fel a pénz,mert párom is minimálbéren dolgozik,de most akkor nem tudom,hogy mit csináljak.Ha most visszautasítom,meg fél?,hogy többet nem lesz ilyen lehet?ségem,meg ha a picur nagyobb lesz,és nem igényli,hogy vele legyek(16-17 évesen),akkor vajon meg fogom bánni?Jajj,olyan nehéz!Csajok,adjatok tanácsot.Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Vágj bele......vissza nem térõ, szuper lehetõség ez számodra. A Lányod már elég nagy, és túl fogjátok élni azt az idõt, amikor utazgatnod, dolgoznod kell. Azt kell, hogy mondjam, hogy napjainkban nagyon nehéz munkát találni, olyat meg szinte lehetetlen, ami jól is fizet. Hajrá......ne engedd el ezt a lehetõséget.

Vágj bele......vissza nem térõ, szuper lehetõség ez számodra. A Lányod már elég nagy, és túl fogjátok élni azt az idõt, amikor utazgatnod, dolgoznod kell. Azt kell, hogy mondjam, hogy napjainkban nagyon nehéz munkát találni, olyat meg szinte lehetetlen, ami jól is fizet. Hajrá......ne engedd el ezt a lehetõséget.
na mizujs? én is elvállalnám a helyedben, ha sikerül a lányzót felügyelet alá helyezni. lassan úgyis ovis lesz és nem leszel vele a nap minden percében, a pénzre viszont szükségetek lesz akkor is, gyesbõl és minimálbérbõl nem lehet megélni.
Ha a gyerekfelügyelet megoldható, én is igent mondanék rá.
Hát ha nem egy piramisjátékos mlm-es melo akkor válald el, mert jó lehetõség és mártényleg elég nagy a babád, de ha olyan akkor nézz utánna, mert ha bedöl az egész akkor lehet, hogy bánni fogod. Bocs, hogy erre gondoltam, de ezeknél szokott sok sok továbbképzés lenni, meg egybõl középvezetõ és persze rengeteg pénz IGÉRET..csak elõbb fizess be... Na szoval érted. Amugy nálunk ugy néz ki, hogy egy éves lesz a babám amikor kénytelen leszek visszamenni melozni. Jó döntést!!!
Én egy percig sem gondolkodnék, tutira elfogadnám. Ha te kiegyensúlyozott és boldog vagy akkor a gyerek is az lesz még akkor is ha nem töltöd a nap 24 óráját vele.
Vállald el, az összes szabadidõdet meg tartalmasan töltsétek el a kicsivel. Szerintem bánnád, ha nem vállalnád el. Gondolj arra, hogy az elmúlt két év csak a kislányodról szólt, most egy kicsit rólad fog szólni. Ha minden szabadidõdet vele töltöd, és tényleg együtt vagytok, akkor nem lesz gond. És ha már belelendültél a munkába, akkor több idõd lesz! Hajrá, és jó döntést kívánok!
Na, mi újság? Elvállaltad?
Nme értem a mai anyukákat! Miért gondolják, ha nem töltenek minden percet a gyerekkel, akkor kimaradnak az élete 70 %-ból? Akkor is az anyja maradsz, õ pedig a gyereked, ha nem vagy vele állandóüan együtt! Sõt, a gyereknek is jobb, ha nincs az anyja állandóan mellette, mert önálóbb lesz. Nem foghatod a kezét 18 éves koráig! A gyerekün k nem dísztárgy, akit állandóan csodálni kell! Nagyanyáink már 6-8 hónaposan bölcsibe adták a gyerkeiket, és egyik sem lett lelkibeteg, és elkényeztetett gyerek is sokkal kevesebb volt, mint ma. Az anyukák között sem volt senki depressziós. A helyedben elfogadnám az állást éppen a fiad érdekében. Ha most elutasítod, akkor lehet, hogy késõbb még egy minimálbéres állst sem fogsz találni.Pár év és iskolás lesz. Minimálbérbõl pedig még az elsõs cuccait sem tudnád megvenni! A késõbbi évekrõl már nem is beszélve!
én elvállalnám.
Mindjárt fél 10; hogy döntöttél?
Vállald fel, vegyél fel bejárónõt takarításra és fõzésre, a szabadidõ legyen a családé. Ennyi idõsen simán mehet már bölcsibe a gyerek, neki is jó lesz gyerekek között. Azért mesélj, elvállaltad?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hát a csaj nem hívott akkor, amikor meg lett beszélve, hanem 1-kor, de csak annyit mondott, hogy majd késõbb visszahív, mert továbbképzésen van :S Nem tudom, hogy mi legyen.Ez amugy a Fundamentánál van.Képzeljétek, a kislányom hallotta, mikor meséltem a páromnak este, meg azt is, hogy lesz, hogy napokra el kell utaznom, meg a hétvégéim sem lesznek javarészt szabadok, és a kislány reggel óta sír, hogy ne menjek dolgozni, maradjak vele itthon, meg nem akarja, hogy elhagyjam.Ezen elsírtam magam.Most õ ugy élné meg hogy elhagyom?Hiába magyaráztam el neki, csak sírt, és délben szokott elaludni, most meg most aludt el egy 10 perce, mert eddig sírt, hogy mire felkel nem leszek már itt.Annyira sajnálom.Tényleg nem tudom, hogy mitévõ legyek.Amugy még az is akadály, hogy rengeteget szopizik, és semmi nem veszi el tõle a kedvét.Én már mindent kipróbáltam, de hiába.Szopizni akar.Csak az a baj, hogy ha nagyon sír, nem vesz levegõt.Nem tudom mi ennek a betegségnek a neve(orvos mondta, hogy ez egy betegség, és kb.8-10 éves korára kinövi).Ezért is félek ennyire.
nekem a nagy fiam 22hónapos (a kicsi 3)és esélytelen lenne mellõle elmenni dolgozni.már azért üvölt, ha dokihoz megyek, vagy az apja elmegy a boltba.lemértem, képes 30-400percet egyhuzamban üvölteni. ha így áll hozzá, én nem mennék.de ha nagyon nem jöttök ki egy keresetbõl, akkor vágj bele, max ha nehezem megy a gyerkõcnek, felmondasz
Igazából bármit mondasz, tudni fogják a dolgot, legalábbis nagyon sejteni. Mondj valami közhelyeset.
"Jöttünk elbszni az idõt.. " :D
Mondjuk miért nem akkor mentek fel dugni ha épp nincsenek otthon? Ez túl bonyolult lenne?
Remélem nem ilyen kis 14 évesek játszanak barátság extrákat
Ja bocs talán 15?
pedig még a 13-at akartam volna elõbb betippelni. szerintem ne extrázzatok semmit, hanem kezdjetek egy normális kapcsolatot, mert a barátság extrákkal egy nagy baromság...
A kérdező hozzászólása: igen 17 évesek vagyunk. Bocsi hogy ilyen késõn válaszoltam. :D
gyere te is 11es! csak kitaláljuk! senki többet harmadszor?
12, 5?
17? De ha nem, akkor ez után 13-at fogok tippelni, azt elárulom!
A kérdező hozzászólása: Téves...
Még jó hogy folytatjuk? 16?
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem! De ha gondolod folytathatjuk. :D
A kérdező hozzászólása: Nem kell félned nem vagyunk 14 évesek.
Megmondod, hogy õ az osztálytársad, és átjött "filmezni" vagy "tanulni" vagy akármi... :D

Van egy lány akivel eléggé jóban vagyok de én beleszerettem és nem tudom, hogy el mondjam-e neki vagy inkább mondjak le róla és maradjunk barátok?

Szóval csak arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek vagy hogy ti mit tennétek? A válaszokat előre is köszi! :)

Legjobb válasz: mondd el neki! :) sulitársad?

mondd el neki! :) sulitársad?
A kérdező hozzászólása: aha
õ már jelzett feléd esetleg olyat hogy akár több is lehetne köztetek?:)
Mondd el. Neki meg azt tanácsoltuk tegnap, hogy hallgassa meg.
Ha tényleg beleszerettél, akkor mondd el. Mi értelme úgy barátkozni egy lánnyal, hogy te többet akarsz? Ha magadban tartod, csak felemészt az érzés.
Velem hasonló eset volt egy közeli lány barátommal. Egyik alkalommal mikor itt volt, egyszerûen közel hajoltam, és megcsókoltam. Õ meg vissza. Aztán késõbb még volt 2-3 ilyen csók, nála/nálam. De végül nem lett belõle semmi. Õ nem akart többet. Ennyiben maradtunk. Azóta is jól megvagyunk. Bár késõbb ahogy utána gondoltam, részemrõl ez nem szerelem volt, inkább csak pillanatnyi fellángolás. Igazából sok vesztenivalód nincs. Jó esetben sikerül :) Na persze, nem feltétlenül a csókkal kell próbálkozni :D Ha meg nem. Háááát. Lehet normálisan is kezelni a dolgot, és akkor még barátok maradhattok.
esetleg õ már jelzett feléd? :)
mondd meg neki :') semmit nem veszíthetsz. én is pont arra készülök hogy elmondjam egyik fiú barátomnak hogy mi a helyzet de valahogy nem merem..
A kérdező hozzászólása: Igen sulitársam. Mert?
Hogyan jelzett feléd?
Elõször is tanulj meg úgy írni, mint a magyarok.
Nem "mondgyák" hanem mondják de én megértettem ezt is :) mit tehetsz? pl. válts külsõt! fesd át a hajad vmi világosabbra (habár nem tom ez mennyit segíthet :S) A bõr szín sokat tesz azért ha vki világosabb az sokban más, gondolom jó barna vagy igaz? és a cigóknak jellegzetes a kinézetük meg a szaguk! de arról nem is beszélek mert azt le nem lehet írni :O változtassál az öltözékeden, és talán még a beszédeden is kellene! neked kellene megtalálni a hibát magadba. Mikor én a 8 általánosba jártam volt egy fiú azt kapásból le cigányoztuk és ki közösítettük mert eszméletlen sötét barna volt az orra is furcsán állt szva ez nekünk gyerekeknek ez bõven elég volt ja és beszélni se úgy beszélt, azóta viszont haverok lettünk így felnõttként, van egy Magyar csaja és nem foglalkozik cigókkal, nem szereti õket, szval lehet te is ilyesmi vagy hogy csak a bõröd olyan erõsen barnás de ha felnõtt leszel nem lesz ilyen problémád.
az elsõ megelõzött, de én is valami ilyesmit akartam tanácsolni.
Ebben az országban az a cigány, akit a környezete annak tart. Ez ellen nagyon nem tehetsz semmit, hogy mit gondolsz magadról, az legfeljebb a népszámlálóbiztosokat érdekli.. Lehet a két osztálytársad is csak te tartod cigánynak.
"neked kellene megtalálni a hibát magadba. " Vagy esetleg azt, hogy nincs benne hiba. Tudod cigánynak lenni nem egy betegség.
"tudod cigánynak lenni nem egy betegség." ahogy vesszük! Itt pl. mióta egy cigó család a sarokra költözött minden tiszta okádék! a kertjük teli van szeméttel, ami ott nem fér el kiborogatják a járdára, még jó hogy ott nem jár senki sem! a jószáguk kacsa, csirke volt úgy hogy a malac is kint vannak az úton és a jó Magyar embernek kikapirgálják a virágos kertjét meg össze szarják a járdát és ha elzavarod az állatot még nekik nem tetszik!! Arról nem is beszélve hogy a haverom libáját is ellopták meg ami ki volt ültetve gyümölcs fa azt kivágták de elõtte persze míg volt rajta gyümölcs azt megették még zölden meg eldobálták! nem betegség? melyik Magyar csinálja ezt? Ezt kell csinálni a cigánynak kérdem én? mik õk vagy kik õk? én rettenetesen haragszom rájuk! igaz van becsületes cigány ismerõsöm is de õ buszsofõr! szval a részemrõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt most azoknak mondom akik azt mondták hogy Tanuljak meg írni tudok úgyhogy....És sötét a böröm de anyu magyar apu ír származású!!!és olyan félbarna vagyok.És ök valóban cigányok mert sárga és barna keveréküek a beszédjük is az úgy hogy kösszi azooknak akik jó tanácsot adtak és azok elég h*lyék akik meg lecigóznak
szolj vissza mond nekik hogy aza két gyerek cigány nem te. meghogy te tisztavérü magyar vagy meg ijenek én speciel durván europid ember vagyok rohadt fehér börrel, de a mi sulinkba is vannak cigányok, nem sok 3 4 gyerek, ebböl az egyik ott keménykedett az utcán a kicsikell, mondanom se kellet oda szoltam, egy fejjel magasabb volt, elküldtem a francba, jött utána az összes barátja, azokat is elküldtem a francba. legyél tökös és szolsz vissza addig hogy ne fajuljon verekedésbe, és lássák hogy tökös vagy. :D

14 éves vagyok, és nagyon tetszik egy lány, és szerintem tudja, hogy tetszik nekem, de én meg nem merek vele beszélni. Mit tegyek? (Aki azt mondja, hogy beszéljek vele, az mondja meg azt is, hogy mit mondjak neki? )

Legjobb válasz: Akkor : ne beszélj vele.:D Amúgy vagy menj oda hozzá, vagy jelöld be face-n. Élõben kérdezz tõle valamit, pl. hogy merre van a 402 -es terem.Ha neki is bejössz mondani fogja hogy elkísár, vagy valami.. Facebook-on meg csak írj rá hogy szia mizu..:)

Akkor : ne beszélj vele.:D Amúgy vagy menj oda hozzá, vagy jelöld be face-n. Élõben kérdezz tõle valamit, pl. hogy merre van a 402 -es terem.Ha neki is bejössz mondani fogja hogy elkísár, vagy valami.. Facebook-on meg csak írj rá hogy szia mizu..:)
A kérdező hozzászólása: Zseni vagy tesó!:D
fogd meg a seggét
Haha azért nem :D
A kérdező hozzászólása: Már megfogtam. :D
Na és mi lett?:D

Nagyon csendes és halk típus vagyok, állandóan visszakérdezik mit mondtam (jó nem mindig, de van olyan hogy kétszer is) és mondják hogy nyissam ki a számat. (Többi lent. ) Ti ezt hogy fogadtátok volna?

Úgy volt, hogy hiába megpróbálom hangosabban mondani a barátnőmnek vmit, de mégse hallja/ák. Most nagy volt a zaj, mikor órán kérdezett a tanár, és hangosan(ami csak úgy jött) kezdtem mondani, hogy értse is mit mondok. Aki mellettem ült meg elkezdett nevetni és mondta hogy hát ő még nem hallott így engem. Aki meg amellett ült, hogy jó hangosan beszél most. Nekem egy kicsit rossul esett hogy kinevetettét meg mondta szünetbe valakinek hogy kinyitottam a szám. 16/L

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen helyzetem, csak tõlem azt kérdezte a szellemeskedõ tag, hogy "jé, te tudsz beszélni?" Majdnem visszamondtam, hogy "ha van értelmes beszélõpartner, akkor igen", de nem tettem, mert azzal csak szítottam volna a tüzet, amit meggyújtott, és nem akartam, hogy égjen. Szóval hallgattam - mint máskor is.

Nekem is volt ilyen helyzetem, csak tõlem azt kérdezte a szellemeskedõ tag, hogy "jé, te tudsz beszélni?" Majdnem visszamondtam, hogy "ha van értelmes beszélõpartner, akkor igen", de nem tettem, mert azzal csak szítottam volna a tüzet, amit meggyújtott, és nem akartam, hogy égjen. Szóval hallgattam - mint máskor is.
Ezt te tudhatod hogy sértésnek vagy viccnek szánták.
Szerintem ninc seleg onizalmad. Ne foglalkozz azzal, hogy halljak-e, hogy mit mondassz vagy nem. Azzal se foglakozz, hogy az illeto szerint kinyitottad a szad. Ha helyen van az onertekelesed akkor nem fogsz ilyesmivel foglalkozni. Nalunk az egyik legnepszerubb csaj a suliban nagyon csondes volt. Ez nem korlatozta semmiben. Legy buszke arra , aki vagy.
Ketteske! Teljesen felesleges okosságokat, bölcsességeket, vagy jópofa dolgokat mondanod - HA NEM HALLJÁK !!!
Mi a baj a ketees valasszal?
Nem csoda, hogy meglepõdtek, hiszen eddig halkan beszéltél. Jól tezik, ha szoktatják magukat a gondolathoz.
Miért te nem lepödnél meg, ha valamelyik osztálytársad, aki mindig feketében jár, beállítana rózsaszín cuccokban? Na látod. Valoszínüleg õk is így voltak vele. BTW Engem is rohadtul idegesít, ha valaki nem nyitja ki a száját, és én is jegyeztem már meg, hogy jé õ így is tud beszélni, de ezt minden bántó szándék nélkül tettem. Szerintem picit túl reagálod.
akkor vissza huzzodot is vagy nem ?? de mért beszélsz halkan ?? oO ezt nem értem mondjuk én meg pont az vagyok akki mindik hangos :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!