Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és lehet egy (7618 db)

Sokan miért nem tanulnak folyamatosan? Úgy értem, hogy nem lehet egy idő után abbahagyni a tanulást, hanem folyamatosan képezni kell magunkat ha nem akarjuk, hogy ne maradjunk le és ne értékelődjünk le.

Legjobb válasz: Egyénenként változó. Gondolom van, akinek lenne lehetõsége, de lusta. Más meg szeretne tanulni, de vagy a képességei, vagy a lehetõségei, vagy valamilyen külsõ körülmény gátolja meg. Egyébként igaz, hogy ma Magyarországon a megszerzett végzettség nem feltétlenül arányos sem a fizetéssel, sem a munkalehetõségekkel. Én például szívesen szereznék még egy diplomát, de ugyanilyen szivesen tanulnék restaurátornak is, mert az érdekel. Nem tehetem meg, mert nincsen már rá idõ, sem pénzem a napi pénzhajhászás mellett. Tudom azt is, hogy semmivel sem jutnék elõbbre ezekkel. Csak a saját kedvtelésemre tanulnék, de megtenném, ha megtehetném.

Egyénenként változó. Gondolom van, akinek lenne lehetõsége, de lusta. Más meg szeretne tanulni, de vagy a képességei, vagy a lehetõségei, vagy valamilyen külsõ körülmény gátolja meg. Egyébként igaz, hogy ma Magyarországon a megszerzett végzettség nem feltétlenül arányos sem a fizetéssel, sem a munkalehetõségekkel. Én például szívesen szereznék még egy diplomát, de ugyanilyen szivesen tanulnék restaurátornak is, mert az érdekel. Nem tehetem meg, mert nincsen már rá idõ, sem pénzem a napi pénzhajhászás mellett. Tudom azt is, hogy semmivel sem jutnék elõbbre ezekkel. Csak a saját kedvtelésemre tanulnék, de megtenném, ha megtehetném.
Ez jó. Most azok a keresettek, azután mire majd elvégzi valaki, addigra már megint más lesz a keresett, aztán õ egy lesz a sokközül megint. Amúgy nincsen mindenkinek olyan mûszaki, vagy informatikai érdeklõdése. Nem irígylem a most pályát választókat (tévesztõket).
az elõttem szólók eléggé egysíkúan látják a dolgokat.
Azért, mert vágyálmot kergetnek. Az átlagos gimnazista abban a hitben ringatja magát, hogy majd elmegy a bölcsészkarra vagy a közgázra, megszerzi a diplomáját, lesz egy havi több százezres állása, ahol gyakorlatilag csak aktákat kell tologatnia, és minden jól megy majd. Aztán megvan a diploma, állást kéne keresni. Hát, hogy, hogy nem, az egyetlen hely, ahol el lehet helyezkedni, egy gyorsétterem. Mint a közhelyes viccben: Mit mond az elsõéves bölcsészhallgató a frissen végzett bölcsésznek? - Két sajtburgert kérek, nagy kólával. És akkor rádöbbennek, hogy ez a diploma fikarcnyit sem ér. Ebbõl pedig levonják a következtetést - csakhogy hibás következtetést vonnak le. Ahelyett, hogy átnéznék (vagy utánakérdeznének, ha nem értenek hozzá) a piac igényeit, mibõl van hiány, és arra képeznék át magukat, inkább elkönyvelik maguknak, hogy "felesleges tanulni, úgysem lesz jó állásom". Hát ezért hagyják abba a tanulást.
Mert lusták. Inkább beállnak lapátot támasztani, vagy mûkörmösnek, vagy az elsõ büfészak után közlik, hogy a kormány [email protected] kerítsen neki melót, mert nem azért tette le a diplomát kettesre, amibõl egyébként minden második órát ellógott.
A kérdező hozzászólása: " ha felfedeznénk végre, hogy normális munkák is vannak. Ahol nem aktákat kell tologatni, hanem a szó hagyományos értelmében dolgozni." AZ én általam utólag felsorolt szakok normális munkák.
12:51 Szerintem inkább érett magatartásforma. Mondjuk az más, hogy én is utálom a nyelveket...
Sokan is fogják érettnek gondolni, mert a társadalmunk gondolkodás nélkül érettnek nyilvánítja a megalkuvó, opportunista, feladatteljesítõ embereket. Ez az a helyzet, amikor a kollektív tudat súlyos tévedésben van, és a gazdasági helyzet keltette hatások által kitermelt követendõ magatartásformát magasztalja ösztönszerûen. Minden korban ez a jelenség volt a fejlõdés elsõdleges gátja.
A kérdező hozzászólása: "Esetleg amit még szeretek az az infó, ebbõl viszonylag jó érettségim is van" Azért az infó érettségi és maga a szak nem hasonló. Az érettségiben nagyon alap dolgok vannak. Viszont a szakmában már a (pl) programozás egy alap dolog. Amit a legtöbben nem értenek. Van aki már ennél elakad: http://csharpmeg.files.wordpress.com/2011/04/helloworld.jpg
A kérdező hozzászólása: "Lehetsz CAD-CAM informatikus, vagy mérnök, beállítanak melózni az esztergapad mellé stb. " A mérnököt nem állítják be mert az is hiány. A CAD-CAM inf.-t nem nevezném igazán informatikusnak. Informatikus inkább a programozó, rendszergazda, inf mérnök, hálózati szakember, stb.
Tudom hogy ez kevés hozzá, hogy szeretem a történelmet, meg hogy matek is kell hozzá (matek szakos osztályban vagyok, sikerült velem egy életre megutáltatni az egészet). Gondoltam mérnöki szakokra is, de nem tudom mennyire durva ott a matek, mint írtam gyûlölöm, de ha ezzel el tudnék itthon is helyezkedni viszonylag élhetõ fizuért akkor jó lenne, nincsenek nagy igényeim, pláne majdani pályakezdõként.
A kérdező hozzászólása: "Gondoltam mérnöki szakokra is, de nem tudom mennyire durva ott a matek" Attól függ milyen mérnök. vannak ezek a kertépítõ. Na ott nincs, de egy inf., gépész, villamos, stb. mérnökin van bõven.
A legnagyobb újítás egyes szakmákban, hogy elviszik az egész gyárat kínába, mert ott olcsóbb a munkaerõ, vagy idehozzák fillérekért a kész terméket. Az eredmény ugyanaz, megszûnik az "értelmes" (termelõ) munka. Ezt nehéz bármilyen "élethosszig tanulással" ellensúlyozni. Enek a folyamatosan fejlõdõ ágazatokban, mint az informatika van értelme, de sok más ágazatban nincsen, mert sok szakmában a már jól bevált "fogások"-nak nagyobb a szerepük, és kevesebb az újítás. Ha pedig technologiai ugrás van, akkor az azt jelenti, hogy gépesítenek valamit, amit azelõtt egy ember végzett el, tehát megint keletkezett egy munkanélküli.
A kérdező hozzászólása: Igazából én arra értettem a kérdést, hogy van már szakmája, de abban nem képzi magát tovább, illetve nem tanulja meg az újításokat és így lemarad.
Engem kifejezetten taszít a gondolata is, hogy az éppen aktuális gazdasági kereslet alapján fejlesszem magam. Például soha nem lennék képes elkezdeni egy nyelvet tanulni csak azért, mert nagy a kereslet az azt a bizonyos nyelvet beszélõkre. Engem csak az tud motiválni, (most maradjunk a nyelveknél) hogy ha egy adott nyelv tetszik, és akkor szeretném azt megismerni. Az pedig, hogy valaki szorgalmasan bólogat arra, amire gazdasági igény van, hogy utána eladhassa magét, az kétségkívül elõnyösebb, "túlélõbb" , viszont rendkívül lealacsonyító magatartásforma.
Ez az "autodidakta" dolog, ez érdekes... Sajnos azonban nálunk nem a képesség, hanem a végzettség számít. Nem nézik, hogy el tudnál-e végezni egy munkát érettségivel, vagy akár anélkül, mert talpraesett vagy, vagy hasonlók, vagy olvasott, mûvelt vagy. Az a lényeg, hogy van-e papírod, és rajta megfeleõ pecsét. Ez a fontos, nem az, hogy amúgy autodidakta mûvelt vagy-e, vagy esetleg diplomás bunkó (mert ilyen is akad)...
Ja és persze fél milliós melót, ahol alig kell csinálni valamit... mert hát diplomás kérem szépen...:)
A kérdező hozzászólása: DE igaza volt.
Ez a mai polihisztorság, elérhetetlen, sõt még idõben változik is. :P
A kérdező hozzászólása: "És akkor rádöbbennek, hogy ez a diploma fikarcnyit sem ér. " Mit ér manapság egy bölcsész, kommunikációs diploma? Állást alig lehet vele találni. Arra jó, hogy ha van egy állás ahol elvárás a diploma(mindegy milyen). Egy két helyen a titkárnõknél már elvárás. Most a mûszaki, info és ttk-s diplomák a keresettek.
"Most azok a keresettek, azután mire majd elvégzi valaki, addigra már megint más lesz a keresett, aztán õ egy lesz a sokközül megint. " Azért ha valaki elment szakinak és jól megtanulta, az nem lesz munkanélküli...
Azért mert nem lehet a végtelenségig ingyen tanulni. Én most leszek ballagó gimiben, szóval akkor most akinek nagy ötlete van jelezze, hogy hova menjek, hogy állásom is legyen. tisztában vagyok vele, hogy a bölcsész szakok semmire se jók, eddig úgy voltam vele, hogy közgázra megyek, mert a töri érdekel, egész jó is vagyok belõle, és az ott felvételnél kiemelt tantárgy. Viszont egyre több helyen olvasom, hogy ez se jó semmire. Tehát akkor most mi legyek? Esetleg amit még szeretek az az infó, ebbõl viszonylag jó érettségim is van, a matekkal viszont csak akkor foglalkoznék ha muszáj. (Fizika, biosz, kémia kilõve, ezekbõl tuti nem lesz már érettségim...)
Ha mûszai szakembernek tanulnék, vagy most készülnék ilyen pályára, akkor eleve CSAK olyat választanék, amivel külföldön lehet érvényesülni. Magyarország egy abszurd hely. Néhány éve például CNC-esztergályos, illetve CAD-CAM informatikus stb vonal volt a menõ, azután most éhenhalhatsz mellette, vagy be sem kerülhetsz például a felnõttképzésen keresztül például nem. Ha nagyon penge vagy, akkor bekerülhetsz, de anyagilag nem becsülnek meg, csak a beledet kidolgoztatják. A kereslet pedig csak papíron nagy. Valójában a válság miatt sok cég tönkrement, sokan rövidítették a munkaidõket. Ha ma gyakorlatra jelentkeznél, nincsen idõ a gyakorlatban megtanulni, betanulni semmit, mert hátráltatja a termelést, de állásra együtt jelentezel azokkal a tapasztalt szakemberekkel, akiket a válság miatt elbocsájtottak. Lehetsz CAD-CAM informatikus, vagy mérnök, beállítanak melózni az esztergapad mellé stb. Ez például érdekes "adaléka" kicsiny országunknak. Ez is olyan, amit érdemes tanulni, de csak akkor, ha ki tudsz külföldre menni.
A szervezett, iskolarendszerben történõ tanulást azért törekszenek sokan minél elõbb abbahagyni, mert az csak munkaerõképzésre van, valódi szellemi és mentális fejlettséget nem ad, emellett még fel is õröl idegileg. Aki autodidakta módon ismereteket szerez, az általában ezt nem szokta csak úgy abbahagyni. Aki pedig nem tucattudást szeretne, amihez bárki hozzájuthat, az nem egy olyan intézményben szeretne tanulni, ami a kormány befolyása alá tartozik.
12:35 Nézd meg, hogy külföldön mire van kereslet, és eleve arra állj rá, és eleve olyan nyelvet tanulj hozzá. Nyugaton is megy a "technikai vonal", illetve az elöregedõ társadalom miatt az orvosi, vagy a gondozó, ápoló "vonal". Magyarországot pedig gyorsan felejtsd el, mert a munka alapú "akármi" az itt csak duma, és ha mégsem az, nem fog a nyugati bérrel, perspektívával soha sem versenyezni, ahogyan az elmúlt ezer évben sem versenyzett vele sohasem.
Inf. mérnöknek sem mindenki alkalmas, de ha alkalmas is lenne, az lenne a legrosszabb, mert akkor egymás sarkát taposnák, mint az ügyvédek. Manapság talán a "zöld" technologiáknak van még egyre jelentõsebb szerepük. Állítólag egy ipari forradalomhoz hasonló léptékû "zöld forradalom"-ra van szükség az élet minden területén, az ökologiai katasztrófa megállítása érdekében. Ebben van fantázia... Hatékony, környezetbarát technologiák minden területen, a kitermeléstõl az újrahasznosításig. Talán hosszú távon még ebben van fantázia.
Nem lehet komolyan venni...
hölgytõl ☺☺☺☺☺☺☺☺
Szia! Pláne ha gazdag! Csak nem veszed komolyan? Az ilyen férfi akár roma, akár hottentotta, csak magát szereti, és a vágyait hajszolja. A nõ csak eszköz a számára, hogy jól érezze magát. Ennek érdekében akár még kedves is tud lenni. Nem keserû a szõlõ, mert 39 éve élek jó házasságban. De sok hasonló történet zajlott körülöttem, mint amelyrõl írsz. Ha ma beléd szerelmes, holnap után te is a lapáton találod magad, a volt család sorsára jutsz. És akkor még sajnálni is fogod magad. De hát nem te sétáltál bele a csapdába? Amit vetsz, azt fogod aratni is. Mások fájdalmára akarod építeni a saját boldogságodat?
az én környezetemben már volt pár ilyen eset , de ha velük megteszi könnyen megteheti veled is

Egy ember tényleg megtudja álmodni azt, hogy találkozik egy idollal? (Bruno Mars, és lehet egy lány esetében is? )

Egyik barátn?m azt mondta,hogy arról álmodunk, ami foglalkoztat minket. A másik pedig azt mondja, hogy tuti biztosan megfog történni az, amit álmodunk! Én ebbe belekavarodtam.:C Nem értek az álomfejtéshez, se semmihez és nekem ez nagyon fontos lenne. Egy lány összejön bruno marssal az álmában... megtörténhet a valóságban is? Köszönöm szépen a válaszokat!

Legjobb válasz: Double face palm.... nem.

Double face palm.... nem.
>A másik pedig azt mondja, hogy tuti biztosan megfog történni az, amit álmodunk! Ha az én álmaim mind megtörténtek volna, már senki sem élne.
Ha megtörténne akkor én már világsztár lennék. Vagy tán az vagyok?.....
Sok elmélet van. Szerintem a leghihetõbb közülük a következõ: A memóriád két részbõl áll. A tudatos és a tudatalatti. Alvás közben az elméd kiválogatja, hogy melyik információt hol tárolja, amit nap közben láttál/hallottál/szagoltál/tapintottál. Egy alvási fázis kb. 2-3 óráig tart, ezalatt folyamatosan álmodsz. Egy-egy álom ált. csak néhány másodperces, 7-8 mp-nél sosem hosszabb, csak annak érzed. Általában az utolsó 10-15 álom egy-egy darabkájára emlékszel ébredés után, amit az agyad automatikusan -többé-kevésbé logikai- sorrendbe rak, kiegészít stb. hogy kijöjjön belõle egy komplett jelenet. Ezt tudod felidézni késõbb. Ezt az elméletet követve kijelenthetjük, hogy ki mikor mit álmodott, valójában képtelenség. :) Egyébként nem vagyok szakértõje a témának, fogalmam sincs, hogy ebbõl mi igaz és mi nem. De hihetõnek tûnik.


Nem lehet.
A kérdező hozzászólása: pics-ába
A kérdező hozzászólása: de amugy lehet
A kérdező hozzászólása: pl veled szembe jönnek egy kocsival és megállnak és odamész az elsõ ajtóhoz a beszállás gombbal megkérheted õket hogy száljanak ki és hogyha vársz egy kicsit akkor be is szállnak melléd
A kérdező hozzászólása: nem ez az :(
A kérdező hozzászólása: Ez az!:) Köszönöm szééépeen :) ))))
Van.
A kérdező hozzászólása: és ez hogy szólna? hol találok errõl valamit?
Nálunk is felmerült a kérdés és nem akarok h*lyeséget írni, az tuti, hogy van. Rémlik, hogy 5-öt mondtak, de nem tudom, hogy 5 alkalmat vagy 5 évet jelentett.

Photoshop CS5-el hogyan lehet egy képet tükrözni lefelé (nem teljesen, hanem úgy hogy egyre halványabb)? És milyen BB kóddal lehet egy képhez youtobe videólinket beilleszteni (ha rákattint a képre, bejön új lapon a videó)?

Legjobb válasz: "Photoshop CS5-el hogyan lehet egy képet tükrözni lefelé (nem teljesen, hanem úgy hogy egyre halványabb)?" Ezt bármelyik rétegeket kezelõ készerkesztõvel meg lehet csinálni - nagyvonalakban: 1. Kijelölöd a kép alját és másolod. 2. A kép rajzvászonának (Canvas) méretét megnöveled a kijelölés méretével úgy, hogy az eredeti kép a rajzvászon tetejére kerüljön. 3. A kép aljára beilleszted a kijelölt részt új rétegként. (Az 1. és 3. lépést kivitelezheted úgy is, hogy duplikálod a meglevõ réteget.) 4. Ezt az új réteget függõlegesen tükrözöd. 5. Az új (tükrözött) réteg felé készítesz egy új réteget, amin színátmenetet, hullámokat, stb.. csinálsz és ezen réteg módját beállítod számodra megfelelõre. http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/water-refle.. http://lucidlook.blogspot.hu/2009/09/how-to-create-water-ref.. "És milyen BB kóddal lehet egy képhez youtobe videólinket beilleszteni (ha rákattint a képre, bejön új lapon a videó)?" Esetleg: [url=http://www.youtube.com/watch?v=IGyj9sMwd38][img]http://i1.yt.. Forrás: http://www.sitepoint.com/forums/misc.php?do=bbcode

"Photoshop CS5-el hogyan lehet egy képet tükrözni lefelé (nem teljesen, hanem úgy hogy egyre halványabb)?" Ezt bármelyik rétegeket kezelõ készerkesztõvel meg lehet csinálni - nagyvonalakban: 1. Kijelölöd a kép alját és másolod. 2. A kép rajzvászonának (Canvas) méretét megnöveled a kijelölés méretével úgy, hogy az eredeti kép a rajzvászon tetejére kerüljön. 3. A kép aljára beilleszted a kijelölt részt új rétegként. (Az 1. és 3. lépést kivitelezheted úgy is, hogy duplikálod a meglevõ réteget.) 4. Ezt az új réteget függõlegesen tükrözöd. 5. Az új (tükrözött) réteg felé készítesz egy új réteget, amin színátmenetet, hullámokat, stb.. csinálsz és ezen réteg módját beállítod számodra megfelelõre. http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/water-refle.. http://lucidlook.blogspot.hu/2009/09/how-to-create-water-ref.. "És milyen BB kóddal lehet egy képhez youtobe videólinket beilleszteni (ha rákattint a képre, bejön új lapon a videó)?" Esetleg: [url=http://www.youtube.com/watch?v=IGyj9sMwd38][img]http://i1.yt.. Forrás: http://www.sitepoint.com/forums/misc.php?do=bbcode

Növénytársítások és vetésforgó összeállítása. Hogyan lehet egy kis kertet maximálisan kihasználni?

Egy kb 10 négyzetméteres konyhakertben a helykihasználás miatt, hogyan tudok növénytársításokat csinálni?

Legjobb válasz:
Én is pont ezen fáradozok évek óta. Van egy könyvem, "Öngyógyító kiskert" , amit még neten is le lehet tölteni valahonnan, abban elég szépen le vannak írva a társítások és hogy minek mi az elõnyös társ és miért. Csak ilyen kis területen nagyon nehéz, fõleg, hogy az ember nem szeret minden zöldséget, mások az igények is. És hát egy idõ után a terület kimerül, nem lehet ugyanazokat vetni évekig. Sajnos én mindig ugyanoda teszem a paradicsomokat, és most szembesültem azzal, hogy olyan betegségek és bogarak is megtámadták, amiket eddig még nem is láttam. Ami nálam nagyjából bevált: februárban vetek retket, salátát, borsót, hagyma féléket, petrezselymet váltott sorokban, a szélére pedig . Majd a helyükre áprilisban-májusban paradicsom, paprika palántákat, karalábét, céklát, zöldbabot. Szélekre mindig egy kis büdöskét is riasztónak. De ugyanezen területen van még egy fekete és piros ribizli, egy szeder bokor és egy fügebokor is, ezeket úgy metszem, hogy alatta a földet ne nagyon árnyékolják. Szóval azért mindig van így egy kis zöldség és gyümölcs itthon.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én is pont ezen fáradozok évek óta. Van egy könyvem, "Öngyógyító kiskert" , amit még neten is le lehet tölteni valahonnan, abban elég szépen le vannak írva a társítások és hogy minek mi az elõnyös társ és miért. Csak ilyen kis területen nagyon nehéz, fõleg, hogy az ember nem szeret minden zöldséget, mások az igények is. És hát egy idõ után a terület kimerül, nem lehet ugyanazokat vetni évekig. Sajnos én mindig ugyanoda teszem a paradicsomokat, és most szembesültem azzal, hogy olyan betegségek és bogarak is megtámadták, amiket eddig még nem is láttam. Ami nálam nagyjából bevált: februárban vetek retket, salátát, borsót, hagyma féléket, petrezselymet váltott sorokban, a szélére pedig . Majd a helyükre áprilisban-májusban paradicsom, paprika palántákat, karalábét, céklát, zöldbabot. Szélekre mindig egy kis büdöskét is riasztónak. De ugyanezen területen van még egy fekete és piros ribizli, egy szeder bokor és egy fügebokor is, ezeket úgy metszem, hogy alatta a földet ne nagyon árnyékolják. Szóval azért mindig van így egy kis zöldség és gyümölcs itthon.
Ja azt nem írtam, hogy nekem ez kb 25nm terület, és még érdemes pár fûszernövényt is ültetni, nekem a bokrok tövében van kakukkfû, menta, levendula, metélõhagyma, ezek évelõk.
A társítás viszonylag egyszerû dolog. Nagyon meghálálja pl a sárgarépa, ha közé hagymát dugsz. Remekül védik egymást. Ugynilyen jó a zöldség-fokhagymmával is. A korai borsó, vagy hónapos retek helyére ültethetsz káposztaféléket. A hüvelyesek által összegyûjtött nitrogént remekül tudják hasznosítani. Kerítés mellé futóbabot, stb. A neten is találsz idevágó anyagot.
A vetésforgó és a növénytársítás két különbözõ dolog. A társítás egymás mellett növekvõ növényekrõl szól, a vetésforgó az idõben egymás után termeltekrõl. A vetésforgó bonyolultabb, ismerni kell az adott növény igényét, hogy milyen tápanyagot használ el (ez az elsõdleges, de nem az egyetlen szempont), a társítás, az táblázatban levezethetõ.
[link]

Hogy lehet egy 125-ös motorból 50-est csinálni? Többi lent.

Úgy értem hogy van egy 125-ös Yamaha tzr-em és 50 esként szeretném használni de a hengerre rá van irva hogy 125cc és ezt hogy lehetne megoldani hogy ezért ne b*szanak meg a rendőrök? egyébként 50-es hengert lehet ezekre rakni?

Legjobb válasz: Hogy hogyan lehetne megoldani a problémádat? Egyszerûen: eladod és veszel az árából egy 50-est. A hengerbe beleöntött számot ki lehet köszörülni ("tudja, biztos úr, elestem, aztán lehorzsolódott"), a forgalmit el lehet hagyni, az adásvételit ki lehet tölteni tévedésbõl rossz adatokkal ("nahát, én azt hittem, 50-es!") és így tovább. De egyik sem lesz olyan megoldás, amivel teljes biztonságban lennél, mindig is a rendõr jóindulatára leszel bízva. 50-es hengert meg rá lehet rakni, dekorációnak jó lesz. Mûködni viszont nem fog vele, mert a 125-ös furata és lökete is nagyobb és a tõcsavarok sem egészen ugyanott vannak.

Hogy hogyan lehetne megoldani a problémádat? Egyszerûen: eladod és veszel az árából egy 50-est. A hengerbe beleöntött számot ki lehet köszörülni ("tudja, biztos úr, elestem, aztán lehorzsolódott"), a forgalmit el lehet hagyni, az adásvételit ki lehet tölteni tévedésbõl rossz adatokkal ("nahát, én azt hittem, 50-es!") és így tovább. De egyik sem lesz olyan megoldás, amivel teljes biztonságban lennél, mindig is a rendõr jóindulatára leszel bízva. 50-es hengert meg rá lehet rakni, dekorációnak jó lesz. Mûködni viszont nem fog vele, mert a 125-ös furata és lökete is nagyobb és a tõcsavarok sem egészen ugyanott vannak.
1. leszeded a rendszámot a rendszámtartóval együtt és kötsz rá egy 50 es biztosítást. 2. leköszörülöd a hengerrõl a 125-ös feliratot, ha nagyon profi vagy szerzel szám beütõt és beleütsz egy 50-es feliratot. 3. leszereled a hátsó lábtartót (hiszen egy 50es motoron nem utazhat 2 személy) 4. lecseréled a kilóméterórát egy 50 es motor kilóméter órájára

Hogyan és hol lehet érettebb (kb 30-tól. ) nőket megfűzni egy fiatalabb fiúnak?

Legjobb válasz: Én 29 vagyok, volt már kétszer dolgom fiatalabb srácokkal. Persze ez csak kaland lehet, pár hónap, általában nem tartós dolog, mert ki fognak jönni a különbségek. Konfliktust eredményezhet az is, hogy hiába érzi jól magát Veled a csaj kettesben, esetleg cikinek gondolhatja nyilvánosan felvállalni a kapcsolatot. (Fõleg, ha sok a korkülönbség, mondjuk 18 éves fiú 25 éves nõvel) Márpedig ha Te szerelmes vagy belé, ez bizony fájhat Neked. Általában akkor jöhet be a dolog, ha a csajnak épp elege van a (korabeli) férfiakból, mert valami oknál fogva csalódott bennük illetve egyben. Egy fiatalabb srác varázsa az lehet, hogy még nem bunkó, nem machó, hanem egész lényével rajong. Persze ezt ügyesen kell kombinálni korodat meghazudtoló önbizalommal (normálisan, nem tapló dicsekvéssel!) és egy csipetnyi (mondom egy csipetnyi!!) nyomulással, "szemtelenséggel." Keresd, hívd, vedd le a lábáról. De az alap az legyen, hogy tiszteled, odavagy érte, el vagy tõle ájulva! Ez csak ÕSZINTÉN mûködhet, lehetõleg úgy, hogy szerelmes vagy a nõbe - ha Rád van írva, hogy csak dugni akarsz, majd dicsekedni vele, erõsen lecsökkennek az esélyeid, a nõk nem hülyék, hiába jönne ez jól a férfiaknak. :P És még egy jótanács: ha már összejött a dolog, ne mutass bizonyos életkori sajátosságokat, amik kiábrándíthatják. (idétlen poénok, meg jaj 10re haza kell mennem, stb.) És ne dicsekedj vele a haverjaidnak.

Én 29 vagyok, volt már kétszer dolgom fiatalabb srácokkal. Persze ez csak kaland lehet, pár hónap, általában nem tartós dolog, mert ki fognak jönni a különbségek. Konfliktust eredményezhet az is, hogy hiába érzi jól magát Veled a csaj kettesben, esetleg cikinek gondolhatja nyilvánosan felvállalni a kapcsolatot. (Fõleg, ha sok a korkülönbség, mondjuk 18 éves fiú 25 éves nõvel) Márpedig ha Te szerelmes vagy belé, ez bizony fájhat Neked. Általában akkor jöhet be a dolog, ha a csajnak épp elege van a (korabeli) férfiakból, mert valami oknál fogva csalódott bennük illetve egyben. Egy fiatalabb srác varázsa az lehet, hogy még nem bunkó, nem machó, hanem egész lényével rajong. Persze ezt ügyesen kell kombinálni korodat meghazudtoló önbizalommal (normálisan, nem tapló dicsekvéssel!) és egy csipetnyi (mondom egy csipetnyi!!) nyomulással, "szemtelenséggel." Keresd, hívd, vedd le a lábáról. De az alap az legyen, hogy tiszteled, odavagy érte, el vagy tõle ájulva! Ez csak ÕSZINTÉN mûködhet, lehetõleg úgy, hogy szerelmes vagy a nõbe - ha Rád van írva, hogy csak dugni akarsz, majd dicsekedni vele, erõsen lecsökkennek az esélyeid, a nõk nem hülyék, hiába jönne ez jól a férfiaknak. :P És még egy jótanács: ha már összejött a dolog, ne mutass bizonyos életkori sajátosságokat, amik kiábrándíthatják. (idétlen poénok, meg jaj 10re haza kell mennem, stb.) És ne dicsekedj vele a haverjaidnak.
újságokból, na meg ha fizetsz értük :D
az idõsebb nõ téged fog megfûzni......vagy nem :)
Öööö mégis mennyivel fiatalabb? Én spec 33 vagyok, de fogalmam sincs mit kezdhetnék mondjuk egy 22 évessel...
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, a harmadikat pedig különösen :D
szépen megfogalmazott és igaz válasz az utolsó elõtti kommentálótól .. :) 18/F Bazsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!