Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és kell olyan (961 db)

Tumblr-ön hogy kell képet beállítani háttérnek és hogy kell olyan egeret rakni, hogy valami kis forever vagy más legyen mellette?

1. Ilyen egyéni hátteret szeretnék beállítani, és a "customize"-nál csak színt tudok választani.

Legjobb válasz: Az egérre válaszolva: A kurzort ugyanúgy le kell tölteni, mint a témát. Nem tudom, hogy olyan van-e amilyet szeretnél de ha beírod a keresõbe, hogy tumblr cursor, akkor egy csomó oldalt ki ad, amin van többszáz féle kurzor található. A háttére válaszolva: Van olyan téma ami nem enged hátteret cserélni. Ha igen, akkor a "Background" gomb melleg ott van az "upload" arra menj rá. Ha nincs ilyen, változtass témát

Az egérre válaszolva: A kurzort ugyanúgy le kell tölteni, mint a témát. Nem tudom, hogy olyan van-e amilyet szeretnél de ha beírod a keresõbe, hogy tumblr cursor, akkor egy csomó oldalt ki ad, amin van többszáz féle kurzor található. A háttére válaszolva: Van olyan téma ami nem enged hátteret cserélni. Ha igen, akkor a "Background" gomb melleg ott van az "upload" arra menj rá. Ha nincs ilyen, változtass témát
A kérdező hozzászólása: Köszi sokat segítettél :)


Ma csináltattam tragus piercinget. és azt szeretném megtudakolni, hogy kell-e forgatni? Mert olvastam olyat is h kell olyat is h nem szabad.

Legjobb válasz: Igen, kell. Én reggel és este forgattam meg mindig ( meg napközben egyszer ha eszembe jutott) De egyébként nem kell sokat forgatni, csak azért mégis...

Igen, kell. Én reggel és este forgattam meg mindig ( meg napközben egyszer ha eszembe jutott) De egyébként nem kell sokat forgatni, csak azért mégis...
1nap elég 2x.

Kiket kell olyan esetben értesíteni, amikor például látunk egy kutyát kóborolni valamerre, és azt szeretnénk, hogy valami menhelyre vagy bármilyen biztonságos helyre elvigyék?

Legjobb válasz: A kutya tartózkodási helyéhez legközelebb esõ menhelyet, állatvédelmi szervezetet kell ilyen esetben értesíteni. Itt találsz párat: [link] [link] [link] Nagyon túlzsúfoltak sajnos ezek a helyek, nem biztos, hogy 100% tudnak segíteni. Nagy valószínûséggel megkérik a bejelentõt, hogy - amennyiben olyan állapotban van az állat és a körülmények is adottak - tartsa magánál ideiglenesen. A közösségi oldalakon is (facebook) sok a témával foglalkozó szervezetet, segítõt találhatsz.

A kutya tartózkodási helyéhez legközelebb esõ menhelyet, állatvédelmi szervezetet kell ilyen esetben értesíteni. Itt találsz párat: [link] [link] [link] Nagyon túlzsúfoltak sajnos ezek a helyek, nem biztos, hogy 100% tudnak segíteni. Nagy valószínûséggel megkérik a bejelentõt, hogy - amennyiben olyan állapotban van az állat és a körülmények is adottak - tartsa magánál ideiglenesen. A közösségi oldalakon is (facebook) sok a témával foglalkozó szervezetet, segítõt találhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.

Hogy kell olyan csillagot (tüzijáték) csinálni ami csak szinesen ég és nem húz maga után csóvát?

Legjobb válasz: Úgy kell kezdeni, hogy levizsgázol pirotechnikából, gyártástechnológiából, aztán engedélyeztetsz és felhúzol egy gyárat, újra engedélyezteted, majd begépesíted, újra engedélyezteted, képzett dolgozókkal telerakod és újra engedélyezteted, a próbagyártást engedélyezteted...... Ne akarjál olyat csinálni otthon, ami profi gyárban készítve is veszélyes.

Úgy kell kezdeni, hogy levizsgázol pirotechnikából, gyártástechnológiából, aztán engedélyeztetsz és felhúzol egy gyárat, újra engedélyezteted, majd begépesíted, újra engedélyezteted, képzett dolgozókkal telerakod és újra engedélyezteted, a próbagyártást engedélyezteted...... Ne akarjál olyat csinálni otthon, ami profi gyárban készítve is veszélyes.
Ááá, így már összeállt a kép. A rakéta építõs, robbanószeres, lángfestõs project akkor mind ezért volt :D
A kérdező hozzászólása: 2. kérdezõ nem tudom mire célzol. Ez most egy kérdés lesz. Ha csinálog egy piromaster.org oldalon leirt szinesen égõ csillagot és ha kilõném akkor húzna magaután csóvát?
Ha elfelejted elengedni, akkor biztosan.

Az APPLE ID-ért kell fizetni? Vagy ha megadom a bankkártyám adatait és ha olyan alkalmazást toltokle amiert fizetni kell akkor a szamlamrol venne le penzt vagy most ez hogy van? :D

nem talaltam ilyen jellegu kerdest :)

Legjobb válasz: Apple id létrehozásakor van már olyan fizetési lehetõség hogy "none". Magyarul nem kötsz hozzá bankkártyát, így természetesen az ingyenes alkalmazásokat tudod csak letölteni.Ha megadod a bankkártya adatokat és fizetõs app-ot töltesz le,akkor természetesen levonja az x eurót.

Apple id létrehozásakor van már olyan fizetési lehetõség hogy "none". Magyarul nem kötsz hozzá bankkártyát, így természetesen az ingyenes alkalmazásokat tudod csak letölteni.Ha megadod a bankkártya adatokat és fizetõs app-ot töltesz le, akkor természetesen levonja az x eurót.
Hogy pontosítsunk: csak akkor van none opció ha még regisztrálás elõtt megpróbálsz letölteni egy ingyenes alkalmazást és így felajánlja a regisztrációt. Ha csak simán regelsz akkor muszaly megadni kártya adatokat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen koszonom a válaszokat sokat segitettetek, és sikerult megcsinalni vegre :D koszonom megegyszer :)
Ha megadtad volna az adataidat, akkor sem vesz le pénzt csak lefoglal 2USD-t. Ami a számládon marad csak ideiglenesen nem férsz hozzá. A banktól függ, hogy meddig van lefoglalva. Nekem 40 nap volt.
úgy rémlik vmi cake mania volt a neve
A kérdező hozzászólása: Jujj, köszi! Ez az! :) )

Randi közbeni nevetésből (ha a nő nevet) {már ha olyan a hangulat h van nevetés} tényleg olyan sok mindent le lehet szűrni? Ha igen akkor hogy és mire kell figyelni?

Legjobb válasz: Eleve arra kell figyelned, hogy meg tudd nevettetni. Ha ez mûködik, az nagyon jó pont. De ezt lehetõleg ne Mórickás viccekkel tedd. :) 23/F

Eleve arra kell figyelned, hogy meg tudd nevettetni. Ha ez mûködik, az nagyon jó pont. De ezt lehetõleg ne Mórickás viccekkel tedd. :) 23/F
A szemeddel és az arcára, hogy mit csinál a kezeivel, a testmozgására, közvetlen környezetre. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy esszét írunk ?
Ezt érezni kell, Papa. Eleve egy elsõ randi az ismerkedésrõl szól és nem az illemrõl, ezért illik valami szabadosabb programot szervezni, mondjuk mozi, koktélbár, kocsma. De meglátod majd. Legyél magabiztos és figyelj oda rá. Akkor meg tudod nevettetni, sõt a randi utáni elsõ csókra is megvan az esélyed!
Hogy hogyan hullámzik közben a melle ;)
A kérdező hozzászólása: értem de gondolom van amikor csak illembõl nevetnek. Jo tudom nem lehet egyértelmüen leirni mik az ugymond jelek erre, vagy ezt érezni kell?
Ha nevetés közben nem csillognak a szemei, akkor csak illembõl nevet.

Lányok és fiúk! Szerintetek létezik olyan egy párkapcsolatban, hogy egy férfi nem köti le kellő mértékben a nő energiáit, ezáltal nem elégíti ki minden igényét, és a nő állandóan úgy érzi, hogy veszekednie KELL, csak hogy "történjen már valami"?

Legjobb válasz: Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.

Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.
Ja
Mikre képesek ezek a nõk
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, amit leírtam lehet e a kiváltó oka a nõ veszekedésének
Simán
Velem is volt már hasonló. Nem bírom, ha hónapokig harmónia van. Pár perc, míg kitombolom magam, aztán minden megy a régi kerékvágásban. :D Mondjuk én ezt a békülõs szex miatt szeretem.
Szerintem ez nem a harmónián múlik, hanem hogy ha egy pasi idióta tutyimutyi töltöttzokni, az elég idegesítõ. Ha harmónia van, de a kapcsolatban van kellõ változatosság, izgalom, élmények, akkor más a helyzet. De amúgy ahol állandóak a veszekedések, az elég gáz.
utolsóval értek egyet, pedig nõ vagyok. fú de utálom az ilyen nõket. van ilyen ismerõsöm, nagyon idegesítõ , pasija se díjazza ezt túlzottan...én sosem tenném ezt. néha kell egy kis vita, a békülõs szex miatt, de szándékosan nem provokálnám ezt ki azért, hogy történjen már valami... ez idiótaságra utal. 19l
Na utolsó válaszadó pont ez a típus... Vita a békülõs szex miatt?! MI???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!