Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és kell használni a (472 db)

nincs hozzá teleszkóp?
A kérdező hozzászólása: nincs teleszkóp de a 18 részes készletbõl 8 db. ilyen

Neostomosant hogyan kell használni? A nyulam fülrühös és azért vettem. A készítményt fel kell oldani, vagy így töményen lehet kezelni a fülét?

S a légy ellen hogyan kell használni? Mennyi vízhez kell feloldani?

Legjobb válasz: 3 liter vízben kell feloldani.Ne ijedj meg elég büdi de nagyon hatásos.Már egy alkalom is elég szokott lenni.Ha esetleg úgy látod,hogy nem múlt el teljesen a probléma akkor 3 hét múlva megismételheted.Meleg de ne forró vízben old fel és abban kell a nyuszit megfürdetni.Alaposan megszárítani utána,ez nagyon fontos,nehogy megfázzon.A löttyöt azonnal fel kell használni és a használt vizet ki kell önteni.Ha nem okés valami írj!

3 liter vízben kell feloldani.Ne ijedj meg elég büdi de nagyon hatásos.Már egy alkalom is elég szokott lenni.Ha esetleg úgy látod, hogy nem múlt el teljesen a probléma akkor 3 hét múlva megismételheted.Meleg de ne forró vízben old fel és abban kell a nyuszit megfürdetni.Alaposan megszárítani utána, ez nagyon fontos, nehogy megfázzon.A löttyöt azonnal fel kell használni és a használt vizet ki kell önteni.Ha nem okés valami írj!
Például önarcképet csinálhatsz vele. A tükörben nézed magad.
Ha találta, inkább leadhatta volna, hátha keresi valaki...

Most kaptam meg az állandó fogszabályzóm nem tudom hogy kell -e valami külön kefe hozzá és hogy kell használni a melllé kapott kis dobozkába kaptam viaszt ha nagyon fájna azt hogy kell használni?

fontos lenne néhány tanács/tapasztalat ezzel kapcsolatban

Legjobb válasz: Nekem adtak hozzá "mini fogkefét" ,amivel minden nap benyúlok a drót alá !Szerintem ha naponta 2x megmosod normálisan, akkor nem kell semmi más !Én így csinálom már 1 éve ! A jövõ héten le is veszik XD

Nekem adtak hozzá "mini fogkefét" , amivel minden nap benyúlok a drót alá !Szerintem ha naponta 2x megmosod normálisan, akkor nem kell semmi más !Én így csinálom már 1 éve ! A jövõ héten le is veszik XD
a viaszból lecsípsz egy kis darabot, és rányomod a fogszabira ott, ahol érzed hogy dörzsöl-szúr :)
lehet kapni hozzá külön kefét is, ami középen rövidebb és finomabb. nekem van egy olyanom, egy elég kemény sörtés(ez semmi speciális) aztán nekem is van az a kicsi sörtés drótos cucc, amivel ha beszorul valami kaja, vagy nehezen elérhetõ helyre nem ér be a fogkefe, akkor ki tudom tisztítani. a viaszt én a végére szoktam hátul, ha már kilóg :D én naponta próbálom 3-4szer mosni, mikor sikerül, mikor nem xD
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat nem kaptam hozzá speckós fogkefét nem tudjátok hol lehet ilyet venni?
Nekem kétféle fogkefét adtak. Az egyik ilyen: http://www.google.hu/imgres?num=10&hl=hu&tbo=d&biw=1024&bih=.. Ezt úgy kell használni, mint a normálisat, csak óvatosabban, gyengébben! Nekem ezt a fogorvos adta, azt mondta, hogy csak Ausztriában lehet kapni, biztos tud adni a te fogorvosod is, az ára amúgy 1000 Ft körül mozog. Ilyen a másik: http://www.google.hu/imgres?num=10&hl=hu&tbo=d&biw=1024&bih=.. Ezzel a szûkebb helyekre tudsz benyúlni, vagy a szájpadláson lévõ drótból kimosni a kajamaradékokat.

Hogyan kell használni a bimbóvédőt? Jó a mellemre, de szopizás közben lejön róla és a kislányom arcára hajlik. Mit csináljak hogy a mellemen maradjon?

Legjobb válasz: Miért dobná el? Nem kell ijesztgetni, mert gondolom, nem viccbõl használná a kérdezõ! Igen, fogni kell, de idõvel megszokod és könnyebb lesz. Nõvérem kizárólag bimbóvédõvel szoptatott és simán ment egy évig. Akkor is csak azért maradt abba, mert tudatosan elválasztotta a kisfiát. Szóval simán lehet vele sokáig szoptatni.

Miért dobná el? Nem kell ijesztgetni, mert gondolom, nem viccbõl használná a kérdezõ! Igen, fogni kell, de idõvel megszokod és könnyebb lesz. Nõvérem kizárólag bimbóvédõvel szoptatott és simán ment egy évig. Akkor is csak azért maradt abba, mert tudatosan elválasztotta a kisfiát. Szóval simán lehet vele sokáig szoptatni.
Vigyázz vele, mert cumizavart okozhat és csökkenhet miatta a tejmennyiség is.
Én is ugyan így jártam.Aztán rájöttem, hogy szopi alatt szorosan, légmentesen a cicire kell szorítani/tartani úgy, hogy ne jusson alá levegõ, mert különben az lesz, mint nálatok is van.Az elején "macerásnak" tûnik, de idõ után teljesen megszokod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A nedvesítés bevált :) amúgy meg nagyon ritkán használom, heti 2-3 alkalommal, akkor is csak azért mert már nagyon fáj a bimbóm. Remélem minnél tovább tudok szoptatni.
Én is használtam, be kell nedvesíteni, hogy tapadjon...még hogy szárazan....jó, hogy csúszkál.... Én úgy használtam, hogy csak az elsõ pár percben volt rajtam, amikor már kicuppantotta, akkor levettem, így pár hét múlva el tudtuk hagyni. Próbáld így, akkor nem fogtok hozzászokni és ha már nem érzékeny a mellbimbód, akor hagyd el teljesen. Én kb 5 hétig használtam így, már elmúlt 4 hónapos a kisfiam és szoptatok. Ha csak lapos mellbimbó miatt használod, nem azért mert sebes, akkor próbáld meg kézi fejõvel kicsit "kihúzni", hogy be tudja kapni. (A bimbókiemelõ 8000 forint....) Ha sebes, nekem bevált az anyatejes bekenés és szabadon hagyás+Medela Purelan krém (ezt nem kell lemosni) vagy a Garmastan.
nekem muszáj használni, kb. nincs mellbimbóm. nekem pont a benedvesítés jött be, úgy nem mocorog el annyira. de mikor bekapja a Baba, szorítsd oda a melledhez a szárnyait, hogy tapadjon. 9 hónapja szoptatok vele, remélem még egy darabig lesz is elég tej :)
szerintem is próbáld meg anélkül. 1.babámmal én is használtam, mert nem tudta bekapni a mellem. aztán 4 hónapos korára annyi gondot okozott, hogy majdnem feladtam a szoptatást. szoptatási tanácsadó segítségével sikerült leszoktatni róla. 2.babámmal is úgy éreztem, hogy muszáj lenne használni, de csak azért sem vettem elõ. gondoltam, hogy ha éhes, csak fog szopizni. és tényleg, addig ügyesekedett, míg szépen könnyítés nélkül szopizik.
Ja, dobd el... Arra is figyelj, hogy a melled és a bimbóvédõ is teljesen száraz legyen!
Dobd el!
Nekem sima tesco-s van, de nekem is hajlik, mivel szilikon. Ha tömör lenne nem is lenne kényelmes. Én bevizezem mielõtt felrakom a mellemre, néha nekem is lejön, mert a baba hasa fáj, így mozog, de akkor újra felrakom. Ez van, de én elégedett vagyok vele, mert enélkül nem tudna szopni.

Depilan szőrtelenítő krémet fogok holnap venni de nem látnám, hogy lenne hozzá spatula akk mivel helyetesítsem? és hogyan kell használni a szőrtelenitő krémet?

köszönöm a normális válaszokat :DD C~:

Legjobb válasz: Spatula nem fontos, kézzel felkenheted, aztán bármivel letörölheted, mondjuk egy szivaccsal, az kíméletesebb mint a spatula amit adni szoktak ilyenekhez. Mindig szétkarcolta a lábam. Egyébként meg rá van írva hogy kell használni.

Spatula nem fontos, kézzel felkenheted, aztán bármivel letörölheted, mondjuk egy szivaccsal, az kíméletesebb mint a spatula amit adni szoktak ilyenekhez. Mindig szétkarcolta a lábam. Egyébként meg rá van írva hogy kell használni.
Tudom elég régi kérdés, de érdekelne bevált-e a szivacs? Köszi:)
Figyi, ne használj szõrtelenítõ krémet! Akkor már inkább borotvát és borotvazselét.

Kaptam egy melegpárásító készüléket használtan, de nem igazán ismerem ki magam. Hány persig kell használni a szobában a készüléket és hogyan kell vízkövetleníteni?

Csak akkor használjátok, ha megfázott a gyerek? Delonghi Merlino a márkája, nem találtam leölthető használati utasítást a neten

Legjobb válasz: Hát igazából nem ismerem ezt a fajtát, de nekünk kifejezetten hidegpárásítót javasolt a doki megfázáskor. Úgyhogy a melegpára nem tudom mire jó. Azt viszont olvastam, hogy csak nagy légterû szobában lehet használni melegpárásítót. Célszerû egy páratartalom mérõt beszerezni és ha alacsony, akkor párásítani, mert a száraz levegõ több szempontból nem túl elõnyõs...

Hát igazából nem ismerem ezt a fajtát, de nekünk kifejezetten hidegpárásítót javasolt a doki megfázáskor. Úgyhogy a melegpára nem tudom mire jó. Azt viszont olvastam, hogy csak nagy légterû szobában lehet használni melegpárásítót. Célszerû egy páratartalom mérõt beszerezni és ha alacsony, akkor párásítani, mert a száraz levegõ több szempontból nem túl elõnyõs...

Hogyan kell használni a vattát és a mullapot?

35 hetes kismama vagyok és ma vettem meg ezeket.De nem tudom hogyan kell használni.Köszönöm a segitséget ha kapok.

Legjobb válasz: a szülés utáni vérzésre szeretnéd ezt használni? mert arra a legjobb lenne a tena lédi extra betét, vagy használhatsz vattát is, de azt úgy, hogy (mivel a mull lap kicsi, hacsak nem a nagyméretût vetted)ha kicsi akkor inkább gézlapba tekerd be a vattát, vagy papírvattába a vattát. ha nagy a mullapod, akkor csak beleteszel egy adag vattát, szétterítve, hogy kényelmes legyen és beletekered a mullapba. a tena lédi azért jobb, mert nem olyan macerás használni, és jó nagy, meg vastag. üdv. 37 hetes kismami

a szülés utáni vérzésre szeretnéd ezt használni? mert arra a legjobb lenne a tena lédi extra betét, vagy használhatsz vattát is, de azt úgy, hogy (mivel a mull lap kicsi, hacsak nem a nagyméretût vetted)ha kicsi akkor inkább gézlapba tekerd be a vattát, vagy papírvattába a vattát. ha nagy a mullapod, akkor csak beleteszel egy adag vattát, szétterítve, hogy kényelmes legyen és beletekered a mullapba. a tena lédi azért jobb, mert nem olyan macerás használni, és jó nagy, meg vastag. üdv. 37 hetes kismami
Szia! Mire gondoltál pontosan?A szülés utáni vérzésre szeretnéd használni ezeket?Mert ha igen akkor a vattát becsomagolod a mullapba és úgy helyezed a lábad közé. Könnyû szülést kívánok! 31 hetes
mihez akarod használni?
de szülés utánra jó bármelyik inkontinencia betét is én a jenna-t használtam DM-es
Helyes használat: dobd ki! :) Komolyra fordítva: rettenetesen kényelmetlen, nem lehet rögzíteni a bugyiban és a nedvszívása is rossz... én 1 napig próbálkoztam vele, aztán leküldtem a férjemet a legvastagabb éjszakai betétért, 2-3 hétig azt használtam, aztán már csak tisztaságit! Tudom hogy a védõnõk és az öregek ezt ajánlják, magam sem értem miért kellene azzal az ósdi vacakkal kínlódni, amikor "emberbarátibb" és higiénikusabb alternatívák pár száz forintért megkaphatók! 16 hetes + 18 hós
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm:) én sem akarok vattát használni, nem tartom jo ötletnek de nem akarom, hogy lecsesszenek:) vettem tena extrát tegnap 30db-ot, tudom milyen:) de felkészülök, jobb a biztonság:)
Ne félj, ne fognak lecseszni, örülnek ha nem kell ezzel is "foglalkozni", senki nem nézi h mi van a bugyidban:) 16 hetes 18 hós

Hogy kell hasznalni a homerot? Hulye kerdes de nem tudom es mennyit kel h mutason ha ovulaciom van? Irjatok

Legjobb válasz: Ébredéskor kell,nyelv alá rakni és jó pár percet kell várni az eredményre. A hõmérõt mindig este lefekvéskor kell lerázni! Az,hogy mennyit kell mutatni ovulációkor az totál egyénfüggõ.A lényeg,hogy alaphõ alá kell mennie majd utánna fel!

Ébredéskor kell, nyelv alá rakni és jó pár percet kell várni az eredményre. A hõmérõt mindig este lefekvéskor kell lerázni! Az, hogy mennyit kell mutatni ovulációkor az totál egyénfüggõ.A lényeg, hogy alaphõ alá kell mennie majd utánna fel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!