Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és kell a régi (200 db)

Hogyan kell tükörtojást csinálni? és. Azt a régi nehéz fekete palacsintasütőt, amiben kell sütni, azt az indukciós lapra vagy a nem indukciós lapra kell tenni?

13 éves lány vagyok... Már egyszer csináltam, deh akkor mondta közben anya, hogy hogyan kell. Most egyedül vagyok itthon, és nagyon kívánom...

Legjobb válasz: Ha a régi serpenyõben csinálod, akkor a nem indukciósra tedd, jól forrósítsd fel. Tegyél bele egy csöpp vajat és üsd bele a tojásokat.

Ha a régi serpenyõben csinálod, akkor a nem indukciósra tedd, jól forrósítsd fel. Tegyél bele egy csöpp vajat és üsd bele a tojásokat.
vajat, vagy étolajat forrósits fel, üsd bele a tojásokat ovatosan, hogy a sárgája egyben maradjon. Ha kezd sülni, akkor csökkentsd a meleget, mert különben az alja megég. Csak akkor szabad sózni, ha már a tányéron van, mert a sótól foltos lesz a sárgája.
Mindkét profilodat letörlik és kitiltanak.
Szerintem az egyetlen járható út, ha pl account probléma indokkal írsz a staffnak, hogy szeretnél új/másik accountot a régi helyett, és ehez töröltetni szeretnéd a meglévõt, de engedjék meg, hogy elküldj egy meghívót még törlés elõtt az új accounthoz. Esetleg indokold is meg a döntésedet, és kétlem hogy ne engedélyeznék.

Szerintetek Jó lenne ha esetleg a Disney Channel csatorna helyett visszajönne A rég Foxkick vagy hogy kell leírni, vagy a Jetix? Ja és persze a régi mesékkel amik azon a csatornákon szokott menni?

Nekem az lett volna az ötletem hogy valahogy be kellene szüntetni a Disney Csatornát csak egy két ilyen film vígjátékot meg átrakni más csatornára. Hogyan tudok közbelépni vagy ilyesmi? Segítsetek Help Me!

Legjobb válasz: A Disney Channelnél minden csak jobb lehet. Egyébiránt szerintem nem lehetne sokat tenni ellene. :(

A Disney Channelnél minden csak jobb lehet. Egyébiránt szerintem nem lehetne sokat tenni ellene. :(
A kérdező hozzászólása: Hát ha ez a helyzet énse tudok semmit.

Galaxy mini2-ről hogy kell törölni a hangouts-ot és visszarakni a régi google talk csevegőt?

Legjobb válasz: Én úgy olvastam, hogy egyszerûen csak a frissítést kell eltávolítani. Szóval Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazások kezelése, ott kiválasztod a programot rá frissítések eltávolítása.

Én úgy olvastam, hogy egyszerûen csak a frissítést kell eltávolítani. Szóval Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazások kezelése, ott kiválasztod a programot rá frissítések eltávolítása.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és a pontos leírást! :) :)
veszel egy újjat más színben -.-
Nem kell bajlódni ma csiszolásal, homokfujó átlagossan 4k-ért leszedi a régi festéket, mindenkép kell a alapozó vagy rozsdagátló festék, ha matt festés szeretnél az ne olyan tarós szóval matt lakkal egy utolsó réteget kell fújni amit lehet kapni az obi-ban is(csak ott drágább mint a festékboltokban).
http://www.youtube.com/watch?v=Z0sgthfF0_w ugyan ez az elve a 2.3.6os rendszer vissza telepitésének is csak ahhoz annak a szoftverét kell letölteni
A kérdező hozzászólása: Köszi megpróbálom.
Oké, segítek^^ Miben programozol?
A kérdező hozzászólása: Mérgembe letöröltem az egész minecraftot a pi*sába de elkezdem újra... csak a launcher gyökér könytára kéne ahol offolni tudnám a régi ip-t/oldal stb.
Valahol megkeresed a minecraft.exe vagy az indítód forráskódját vagy decompile-eled. Énis próbálkoztam, csak elb*szott mindent

NVidiáról Radeonra váltok, és nem szeretném újrarakni a Windowst. Mit kell tennem, hogy véglegesen töröljem a régi driver "piszkait"? Hol töröljem?

Hallottam már többször,hogy nem elég csupán a Vezérl?pultban eltávolítani a Drivert, mert maradnak még utána egyéb törmelékek..

Legjobb válasz: -.-

XD Ez kész :)
A kérdező hozzászólása: -.-
A kérdező hozzászólása: neked lehet hogy felesleges, de nekem nem, mert sokszor kavarodást okozott már több embernek!
Ha lenézed az ovodás jeleiddel a válaszolót aki segíteni akar akkor minek írod ki a kérdést? Ha úgy neked nem tetszik rakd újra a rendszert, találd fel magad. A mostani tizenéveseknek van ma a legnagyobb arcuk...
Te meg nem tudod használni a google-t [email protected] Egyébként gci fölösleges mindent leszedni róla, mint ezt már leírták.
:) :)
A kérdező hozzászólása: Ki és mit írt le normálisan? A kérdésemre senki sem válaszolt, ha jól tudom! A vezérlõpultban levõ törlésre kihangsúlyoztam, hogy nem vagyok kíváncsi , a CCleaner uagyanaz.És nem azt kérdeztem, hogy mi lesz , ha egyik driver fenntmarad, és nem használják, és azt sem, hogy hány driver van egy Win-en. Valamint jól tudom, hogy milyen következményekkel járhat ha ATI és NV driver egymás mellett van (egyes esetekben). Erre valami idióták elkezdenek sértegetni. (tisztelet a kivételnek) Ritka hülye eza magyar nép, nem gyõzöm hangsúlyozni.(ismét tisztelet a kivételnek) Mia francnak kell beszólni annak aki nem tud válaszolni a kérdésre? EGYÉBKÉNT MEG PROHARDVEREN VÁLASZT KAPTAM UGYANERRE A KÉRDÉSRE, MÉGHOZZÁ NAGYON HASZNOSAT, ARRA KAPTAM VÁLASZT AMIRE KÍVÁNCSI VOLTAM. nemis tudom miért próbálkoztam itt elõbb, elnézést kérek.
"Itt tényleg idióták vannak, mostmár elhiszem! többet sem kérdezek itt semmit sem!" Tedd azt mi is örülünk neki. Normálisan leírt szinte mindenki mindent, de neked fáj az igazság.
Szerintem volt értelme a mondatomnak, de megfogalmazom úgy, hogy a te agyi szinteden is megértség. Az oprendszeredbe nem csak az a 10 driver van integrálva, amit használsz, hanem még pár száz, pár ezer. Csak, amíg egy eszközt nem csatlakoztatsz, addig a driverét sem használod. Ha kiszeded az nvidiás kártyát, és beleteszed az Ati kártyát, akkor az nvidiás driver nem fog betöltõdni, csak az ATI, érted már, vagy még szájbarágósabban?
A kérdező hozzászólása: kussolj már be ember, mit káromkodsz itt? Nem kell okoskodni, ha nem érted mirõl van szó! sértegeted a másikat olyan mondatokkal, aminek semmi értelme nem volt amit most írál.
Leszopom magam, gondolkozz már, hány driver van szted most a gépeden? Hát kvasok.
A kérdező hozzászólása: Az ovodás nem én hanem TI vagytok. Mert az ovodás nem tud olvasni, ahogyan TI sem! Kihansúlyoztam, hogy MIAZ AMIT TUDOK erre leirja ugyanazt! Fogalmatok sincs mia válasz, akkor mia fenéért írkáltok be? Megy úgy veszem ki, hogy fogalmatok sincs, hogy mit kérdeztem! Itt tényleg idióták vannak, mostmár elhiszem! többet sem kérdezek itt semmit sem!
start vezérlöpult rendszer eszközketelö és ott a videókártyák de felesleges eltávolitani ha radeonra vátasz akkor amikor az uj vga kártyáddal indul a gép , ugy is fogja kérni a saját driverjét

Hogyan és mivel kell a régi cserepeket átfesteni?

Láttam egy szórólapon, hogy egy szaki végez ilyen munkát sajnos ide nem jutott el, nem nagyon értem ezeket az embereket.T?le sem tudtam meg, hogy mivel festi át a régi cserepet, de állítólag fent végzi a tet?n.Létezik, hogy zománc festékkel keni át?

Legjobb válasz: Szia! Ha tudod finoman, csiszold át, (miután meg tisztítottad) és kend le lenolajos alapozóval. Ettõl hasonló lesz, mint eredetileg. A kültéri dísztéglát is ezzel szokták átkenni. Fényes lesz és a vizet is kevésbé szívja fel.

Szia! Ha tudod finoman, csiszold át, (miután meg tisztítottad) és kend le lenolajos alapozóval. Ettõl hasonló lesz, mint eredetileg. A kültéri dísztéglát is ezzel szokták átkenni. Fényes lesz és a vizet is kevésbé szívja fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én már azt hittem, hogy valami zománcfestékkel kenik át... :oD

A Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland-ot hogy kell használni? Csak reggel rákenem a hónaljamra és jólesz? Vagy reggel bekenem és utána lehet rá bekenőt kenni? Pl. ( Fa Stiftet? ) SEGÍTSETEEEEEEK! Vagy este kenjem?

Legjobb válasz: Este használd vagy amikor otthon vagy. Jól meg kell mosni elõtte a hónaljadat, jó alaposan meg kell törölni, és vattával fölviszed. Több helyen is olvastam, hogy egy kicsit benedvesítik elõtte a vattát, így nem csíp annyira. Én is így szoktam. A gyógyszertáros nekem azt javasolta, hogy utána hintõport is tegyek rá. Aztán reggel vagy pár óra múlva le kell mosni, és utána mehet a dezodor. A csípésrõl annyit, hogy elsõ 2 alkalommal csípett, fõleg bal oldalt, de azóta egyáltalán nem. Nem használom minden nap, talán hetente,2 hetente, de érezhetõen javult a helyzet.

Este használd vagy amikor otthon vagy. Jól meg kell mosni elõtte a hónaljadat, jó alaposan meg kell törölni, és vattával fölviszed. Több helyen is olvastam, hogy egy kicsit benedvesítik elõtte a vattát, így nem csíp annyira. Én is így szoktam. A gyógyszertáros nekem azt javasolta, hogy utána hintõport is tegyek rá. Aztán reggel vagy pár óra múlva le kell mosni, és utána mehet a dezodor. A csípésrõl annyit, hogy elsõ 2 alkalommal csípett, fõleg bal oldalt, de azóta egyáltalán nem. Nem használom minden nap, talán hetente, 2 hetente, de érezhetõen javult a helyzet.
A kérdező hozzászólása: okes :) nagyon szépen köszönöm :) ) de azt még mindig nemvagom ( lehet hulye vsgyok xd) de na akkor hogyha este bekenem ezzel a S.A.-val akkor reggel bekenhetem stiftel?:) es egesz nap nem fogok izzadni? :)
Felesleges stiftelned, de akár már 1 óra mûltán használhatod, nem kell leöblítened magadról a szert sem.
A kérdező hozzászólása: ertem. koszonom :)
remélem azért én is segítek :) én fürdés után szoktam, rendesen szárazra törölve, vattával. én nem szoktam benedvesíteni elõtte, se hintõpor. arra figyelj, hogy várd meg amíg rendesen megszárad, pár másodpercig ne is tedd le a kezed, mert úgy csíp.másnap reggel mehet rá a stift, az illat miatt fõleg, de nem is muszáj. utána este bekenem testápolóval, mert gyakori használat esetén (én mondjuk csak heti egyszer)kiszárad a bõr. ha, és nem akkor használd, ha gyantázol/epilálsz. borotva esetn nem tudom, de úgy csíp :)
Ja, én vattát sem használok, az ujjammal viszem fel a folyadékot(a plusz vizezést amúgy nem értem, hogy mi szükség van rá)Epilálás után én azért sem használom, mert kisebesedhet a szõrtüszõknél:S. Amikor használni kezdtem még nem volt ennyire népszerû termék, fogalmam sem volt bizonyos mellékhatásokról.
A kérdező hozzászólása: csutortok v pentek megis erkezik :) az ugy jo hogyha aznap este furdes utan mar beiskenem?:) es akkor reggel pedig a stiftet ?:) es egyepkent hany % hogy bevàlik? mert enmar minden kiprobaltam..... az egesz penzem arra megy el h bekenõket, dezodorokat veszek..... es egyse jo :( én egyebkent sportos lany vagyok :) szoval ha egesznap mozgok akkorsem izzzadok le ?:)
Százalékos arányt nem tudok mondani, sajnos ismerek olyat is, akinek nem segített:(... Ha neked beválik, akkor nem izzadsz le, de viszont azt tudnod kell, hogy máshová fogja "átvezetni" a tested a kiadott izzadságot. Nekem pl. a melleim alatt izzad, de itt szag nélkül(biciklivel járok dolgozni, ez is azért közrejátszik benne:) ).
A kérdező hozzászólása: okes koszi :) es ha megsem vàlik be mit ajànlotok ami tuti h jo?:) mar nagyon elegem van h 3-4 eve nemhordhatok szurke, piros, lila, rozsaszin felsoket..... :( kegyetlen egy érzés :S és a tobbiek elott is ciki meg nemerzem jolmagam a boromben ha nemizzadnék sokkal felszabadultabb lennék :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!