Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és kell a (11924 db)

Bwin-en szeretnék pókerezni és versenyen részt venni, de azt írja ki, hogy aktiválnom kell a számlámat, ezt csak úgy tudom megtenni, ha befizetek vmennyi összeget, vagy van más módja is?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy regisztráció után kapsz egy e-mail-t, amiben van egy link. Arra kell kattintani és kész az aktiválás. Befizetni nem kell.

Úgy tudom, hogy regisztráció után kapsz egy e-mail-t, amiben van egy link. Arra kell kattintani és kész az aktiválás. Befizetni nem kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, küldtek de ott is olyan link van amivel a befizetésekre irányít, de azért köszi :)

1 éve vagyok regisztrált munkanélküli, pályakezdő; aktív korúak ellátását intéztem el 1 hete. A levélben írták, hogy regisztrálnom kell a munkanélküliben 15 napon belül. Most akkor be kell mennem, és kérni személyesen közmunkát, vagy kiértesítenek?

Ugye 30 napot kell(ene) 1 évben ledolgoznom, de mivel dec. 1-én állapították meg az egészet, id?m nem lenne a 30 napra ebben az évben. Akkor most mi az isten van?

Legjobb válasz: Ne "slattyogj"! Az önkormányzatis megállapító határozat azt írja, hogy ha nem vagy regisztrálva, akkor 15 napon belül ezt meg kell tenned, de te regisztrálva vagy, tehát maradj otthon! Nem kell semmilyen igazolást kérni, mivel te már bevitted az önkormányzathoz(hatósági bizonyítvány). Munkaügyibe neked abba az idõpontban kell menned, ami be van írva a jelentkezési könyvedbe. Egy évben 30 nap munkaviszonyt kell igazolnod, a te esetedben jövõ év dec.1-ig. Ha behívnak dolgozni, akkor levélben kapsz egy közvetítõ lapot, és meg kell jelenned a foglalkoztatónál. Ha nem vállalod a munkát, akkor egy évre megvonják a segélyt. AZ is lehet, hogy egy év alatt nem hívnak be dolgozni, de ebben az esetben is meg kell legyen a 30 napodnak.

Ne "slattyogj"! Az önkormányzatis megállapító határozat azt írja, hogy ha nem vagy regisztrálva, akkor 15 napon belül ezt meg kell tenned, de te regisztrálva vagy, tehát maradj otthon! Nem kell semmilyen igazolást kérni, mivel te már bevitted az önkormányzathoz(hatósági bizonyítvány). Munkaügyibe neked abba az idõpontban kell menned, ami be van írva a jelentkezési könyvedbe. Egy évben 30 nap munkaviszonyt kell igazolnod, a te esetedben jövõ év dec.1-ig. Ha behívnak dolgozni, akkor levélben kapsz egy közvetítõ lapot, és meg kell jelenned a foglalkoztatónál. Ha nem vállalod a munkát, akkor egy évre megvonják a segélyt. AZ is lehet, hogy egy év alatt nem hívnak be dolgozni, de ebben az esetben is meg kell legyen a 30 napodnak.
A kérdező hozzászólása: Kieg.: Mindenhol azt írják, hogy menjek be regisztrálni (? már 1 éve nincs melóm regisztráltan, hülyék ezek?) és, hogy mûködjek együtt velük. Ez most akkor azt takarja, hogy személyesen nekem kell kérnem a közmunkát, vagy kiértesítenek majd, és annyi, hogy muszáj elfogadni?
Ha mar regisztrált munkanélküli vagy, nem kell, nem is lehet ujra regisztrálni. Egy igazolást kell kérned, miszerint nem vagy jogosult semmi segélyre a munkaugyitol.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, slattyogok is akkor befele kérni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, már késõ voltam bent, meg is mondták, hogy semmi dolgom nincs már :) . Mivel 1 éve vagyok munkanélküli, így nem igazán volt semmilyen melóm az elmúlt 1 évben, nem hogy még 30 nap, és azóta semmilyen behívó levél nem jött. Van egy olyan érzésem, hogy ebben az évben már nem kapok ilyesmit.
5/5.értem a problémádat, nincs munka de igazából közmunka sincs, hát Novemberben Decemberben nem hívnak be nagyon senkit, pláne hogy ha kistelepülésen laksz. Már csak 2013 február 10-e tõl indulnak új nagy közmunka programok, ha tényleg dolgozni akarsz, érdeklõdj az ökinél, /munkaügyi kp. helyett/, vagy/és a vízügynél, már ha felétek van ilyen cég, ott is vesznek fel 25-28ezer embert, Ráadásul a vízügynél nem kell 3havonta szaladgálni, újra regelni, a munkaügyön, ott folyamatos a munka szerzõdés, év végéig, igaz a pénz kevés itt is. Érdeklõdhetsz tehát az öki menedzsereknél, vagy a legközelebbi gátõrnél, de a víztársulásoknál is lesz munka, igaz csak május jun.tól.
Ja a 30nap miatt, ne aggódjál, mert a f.h.t. mint segély meg fog szûnni jövõre, 22800ft- egyébként sem lehet megélni.
Nem regisztrálnod kellett bemenni, hanem bemutatni a határozatot. Szóval Verde válasza hibás, igenis be kell azzal a papírral slattyogni a kirendeltségre.
NEM KELL! Ahogy megállapították az FHT-t, egy közös munkaügyis-önkormányzatos adatbázisban már át is küldték, hogy meg van állapítva. Ezen a rendszeren küldik a megszüntetést is, illetve minden értesítés, pl. behívtak közmunkára) Amíg nem volt adatbázis kellett menni megállapítás után is, de most már NEM KELL SLATTYOGNI!

Ha a recept azt írja, hogy fel kell az élesztőt futtatni és kell a tésztát keleszteni, viszont az élesztő zacskójára az van írva, hogy kelesztés és futtatás nélkül, mit csináljak? Kelesszek és futtassak, vagy ne?

Legjobb válasz: ne futtasd a porélesztõt nem kell futtatni, de azért keleszteni nem ártana máskor meg vegyél friss élesztõt, azt kell futtatni és jobban meg is kel a tészta

ne futtasd a porélesztõt nem kell futtatni, de azért keleszteni nem ártana máskor meg vegyél friss élesztõt, azt kell futtatni és jobban meg is kel a tészta
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm a választ!
fel lehet futtatni a por élesztõt is, én fel szoktam :-) 1kk cukor, 1 kk liszt, 1dl langyos tej, élesztõ -> le kell takarni és 15-20perc múlva felpüffed és habos lesz.
Én már csináltam így is úgy is..volt , hogy csak a liszthez szórtam ahogy rá van írva, de finomabb lett és jobb állagú a kelt tésztám ha felfuttattam..nekem azért sokkal hamarabb fut mint az elõzõ válaszolónak öt hat perc és kész is..nyugodtan futtasd fel..van olyan jó mint a rendes élesztõ.

Kitöl es mennyi pecset kell es mihez? Nem is tudtam hogy ezek kellenek a tamogatasokhoz

Legjobb válasz: Szia! A doki fog adni egy igazolást,a kiskönyvben szereplõ pecsétek alapján,hogy mennyi tanácsadáson jelentél meg,és ezt kell beadni az egyszeri anyasági igényléséhez. Ha jól emlékszem min.4 tanácsadáson részt kell venni,hogy jogosult legyél a pénzre.

Szia! A doki fog adni egy igazolást, a kiskönyvben szereplõ pecsétek alapján, hogy mennyi tanácsadáson jelentél meg, és ezt kell beadni az egyszeri anyasági igényléséhez. Ha jól emlékszem min.4 tanácsadáson részt kell venni, hogy jogosult legyél a pénzre.
Igen a dokitól kell min 4 pecsét (azaz négy alkalommal kell, hogy lásson orvos). Koraszülés esetén 1 db. Az igazolást meg majd a kórház állítja ki szülés után, a zárójelentéseddel együtt fogod megkapni.
Bocs, hogy kötekedem, de amit a kórház ad igazolást két példányban, hogy szültél , az a tgyás-hoz kell az oepnek v. a munkáltatónak, ha kifizetõhely. A tanácsadásról a doki v. a védõnõ ad igazolást. Ez megy a mák-nak az anyaságihoz.
igazából attól függ milyen az orvosod.. ha sztk-ba jársz, akkor min. 4szer megjelensz és utána kérsz egy igazolást, ha magán dokid van sztem nyomkod neked annyi pecsétet ahány sor van, az igazolás fontosabb, mint a pecsétek száma
Egy igazolás kell a csp-hoz és az anyaságihoz a MÁKnak (ezeket együtt intézed), és egy kell a Tgyáshoz. Ez összesen kettõ darab, annyi amennyit a kórház kiad. Szóval nem kötekedni akarok, csak a harmadik válaszoló meg tanulhatna számolni :)
Ja és azon az igazoláson amit a kórház ad, nem csak a szülés ténye van rajta, hanem az orvosi vizsgálatok száma a kiskönyv alapján.
A kórházi igazolás egyik példánya megy az oep-nek a másik nála marad. Így megfelel???
Hát én most intéztem és a kórházi kettõ elég volt.
Sehogy, nem tûnt fel még hogy átvágtak?
Diablo3-at nem tudsz legaláisan venni, gondolom ezzel tisztában vagy, még ha meg is adja az adatokat, simán bannolhatnak a játékból. Battle.net accounthoz van kötve, az pedig személyes adatokhoz és e-mail címhez. Ezt vagy megváltoztatja az ember, vagy eladja õket az accounttal eggyütt (gondolom egyiket sem kaptad meg). Igen, valószínûleg átvertek.
Belépéshez nem kellenek személyes adatok. E-mail cím és a belépési adatok viszont igen. normál esetben (ha a tiltás ellenére megveszed), akkor nincs gond. Egy authenticatort kell a fiókhoz rendelni és minden IP cím váltást jól kezel utána. Ha zárolnak, akkor se név kell, hanem a titkos kérdés/válasz, esetleg SMS protect, vagy authenticator kód. Belépés után a netes armory/profil résznél látod a regisztráláskor megadott nevet. Ha meg már nevet kér (egyáltalán van ilyen eset?), akkor ott gáz van. Az eredeti tulajdonos bármikor visszaszerezheti a fiókját lopásra hivatkozva, ha mellékeli egy személyes okmányának másolatát a kéréshez. Akkor meg kb ki vagy golyózva. Azt hiszem e-mail váltásra eddig is volt mód és az utóbbi pár hétben starcraftnál volt hír, hogy a nevet is lehet váltani. Az meg egységes. vagy csak felhasználónevet/karakternevet lehet módosítani?
A belépéshez valóban csak a felh.név+jelszó kellenek, de ha te egyszerre megváltoztatod az összes adatodat és még új IP-rõl is lépsz be, az gyanút kelthet a Blizzardnak. Ilyenkor, ha jól tudom teljesen jogosan zárolhatják az accountot és követelhetnek névváltoztatást igazoló papírt vagy okmányokat. Általában észre szokták venni, elég jó szûrõjük van. Elsõ körben tényleg csak CD-kulcsot vagy titkos választ szoktak kérni, de az az automatizált rendszer. Szóval ha nem tudod megmagyarázni, miért lett a neved Dr. emeritus Kovács PhD Jolánból újabban Varga "vagány" Pityu és miért lépsz be a Rózsadomb helyett Ózdról, akkor valószínûleg úszott az acc. Abban nem vagyok biztos, hogy az eredeti tulajdonost felelõsségre vonhatják-e ilyen esetben, de szerintem meg van rá a mód, hogy õ se játszhasson többé azzal a Battle.net fiókkal, ha bebizonyosodik, hogy el akarta adni.
Hát barátom sajnos átvágtak.

A pénzről és külsőségekről szóló kérdéseknél tényleg nem a realitást írják le az ide kommentelő lányok, hanem azt, hogy nem kell a jó autó, nem kell a babarcú vagy sármos és magas pasi és elég ha csak romantikus, kedves, humoros?

Ezt írta ma ide egy srác. Igaz lehet? Inkább fiúk válaszoljanak ha lehetne.

Legjobb válasz: Ha tényleg az evolúciós ösztönöket tekintjük, akkor szerintem egy erõt, biztonságot, stabilitást sugárzó férfinek elõnyben kell lennie egy jóképû, de gyenge alakkal szemben.

Ha tényleg az evolúciós ösztönöket tekintjük, akkor szerintem egy erõt, biztonságot, stabilitást sugárzó férfinek elõnyben kell lennie egy jóképû, de gyenge alakkal szemben.
fasznk kell lepontozni hülyegyerekek.Szánalmasak vagytok
Egyetértek az elõzõ két válaszolóval. Unalmas már.
Úgy értem az elsõ kettõvel
Vártam már egy ilyen kérdést. :D Vagy elhiszitek vagy nem. De kezdek rájönni, hogy miért kezd egyre több átlagos lány is rá hajtani egy gazdagabb srácra. Mert ennyi nyávogást, kesergést amit itt olvasni lehet srácoktól, és amennyit tapasztalni lehet hasonló fiúktól a való életben... Nem csodálkozok én már semmit. Itt a fejekben van a probléma, nem mindig a másikban.:)
fejezzed.màr be
A lányok sokszor önmagukat is képesek becsapni ez ügyben. Ez genetikailag beléjük van kódolva. A lányok racionálisan nézve sohasem jönnének össze alacsony és ronda pasikkal, de van mégis egy dolog, ami esély lehet a magamfajta 0-s pasinak. Ez pedig, hogy bizonyos körülmények között a szerelmes agy kikapcsolja a racionalitásért és logikáért felelõs központot. Ez is egy evolúciós találmány, ami arra hivatott, hogy bizonyos élethelyzetekben a legvalószínûtlenebb párok is összejöhetnek. Bár manapság ez a rendszer tehetõ felelõssé megannyi tönkrement családért, hiszen ez felel azért is, mikor egy ember x évnyi házasság után inkább lelép egy másik emberrel.
A végén úgyis a jellem gyõz, csak a sutább lányok maradnak egy trógerrel.
Ez így van, kérdezõ. Bár annyi különbség van, h míg a politikusok tudják magukról h lopnak, és reflexbõl hazudnak, addig a lányok (legalábbis sztem) tényleg úgy gondolják, h a belsõ számít nekik jobban, és nem veszik észre, milyen felszínesek valójában.
Sírjatok csak, nekem 8, attól még nem nektek lesz igazatok, csak bele láttok mindent és kitaláltok mindent. Az igazság az, ha utaznál a nagy világban, Volán busszal, MÁV-al, BKV-val, akkor kiszúrná a szemeteket, hogy a rondáknak és szegényeknek is van párja, de nem, egyszerûbb minden sz*rt kitalálni, hogy nektek miért nincs... szánalmas banda vagytok és meg is érdemlitek a sorsotokat, semmirekellõ, sírós kisfiúk vagytok csak.
Kérdezõ, ne haragudj, de egy egyetemet végzett nõ mégis mit keresne egy közmunkással? Nem nézek le senkit, de vannak társadalmi szintek és körök. Egy egyetemet végzett ember nyilván a szintén egyetemet végzett emberekkel fog társalogni, szórakozni, nem pedig a közmunkásokkal. Nem értem, hogy ebben mi a rossz. Ugyanúgy az egyetemet végzett férfi is elvárja azt, hogy egyetemet végzett nõje legyen. Én is elvárom, hogy egy bizonyos értelmi szinten legyen a barátom. És most ne gyere azzal, hogy bárki szerezhet diplomát, mert ez nem így van. Az elõzõ barátom kereskedõ volt, de mégis intelligens. Sajnos az intelligencia nem igazán jellemzõ a szakközépet fejezettekre. De kivétel mindig van, mint ahogy az elõbbi példám is mutatja.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt tudom, hogy ha egy lány itthon nem kap gazdag jóképû pasit, akkor a legtöbb elsírja magát és keseregve kimegy külföldre, ahol majd csak akad a horogra egy gazdag arab orvos, egy svájci turizmusban utazó menedzser, egy angol cégvezetõ, német bankár, francia mérnök. Vagy bármi más, ami megüti a nemzetközi szintet. Lehet fújjolni, de nagyon sok lány ismerõsöm így tett. Még csak nem is a legszebbek, de elõbb vagy utóbb összejött nekik egy pasi a felsõ tízezerbõl. Nem véletlen, hogy ha rámegyek 10 egyetemet, fõiskolát végzett lány adatlapjára (alibi szakot végeztek és tudják, hogy ilyen kommunikációkkal elhelyezkedni elég keserves), akkor 8 esetben azt látom, hogy orvos, jogász, mérnök vagy gyógyszerész a pasija. Meg lehet nézni, de olyat ritkán látni, hogy egyetemet végeztt lány közmunkás, szegény pasival kezdene. Van érzékük és kiszûrik õket.
hiába pontoztok itt.összevissza attól még az igazsàg nem fog megvàltozni.
Amúgy Magyarországon megnézem én hány gazdag hapsi van, aki full luxus kocsival nyomja, mikor a fél ország nyomorog... és persze MINDEN lánynak/nõnek ilyen hapsija van, nincs kivétel, röhejesek vagytok kedves síró babácskák.
Jaaj ne már!!! Én húsz éves lány vagyok! Nem tartom magam csúnyának, mások szerint vonzó, csinos, szép lány vagyok. Sokkal idõsebb barátom van, ráadásul nem mondhatni, hogy jóképû. De engem nem is a külseje fogott meg. Jó, lehet ha nem ismertem volna meg, nem lett volna szimpatikus, mert nyavalygósnak néztem volna. De megismertem, és humoros, jófej, bármirõl tudok vele beszélgetni, és számíthatok rá. Ilyen esetben háttérbe szorul a külsõ. Mint mondtam, nem elõnyös külsejû, de nekem az. :) )))) Férfiak! Álljatok a sarkatokra! Egy nõt le kell venni a lábáról. A humor fél esély! :) )
katasztrófa.....
Hú, mire elolvastam ezt a kommentzuhatagot... Kicsit lefáradtam. Elõször is, nekem semmi jogom leszólni a kérdezõt és a hasonló picsogó srácokat, mert kb. fél évvel ezelõtt még magam is ilyen voltam, talán még rosszabb is. Ugyanis én tényleg ronda vagyok, úgy nézek ki, mint egy Mr. Bean-be oltott Csubakka, hatalmas és elálló lapátfülekkel, ez pedig mindig is frusztrált, az élet minden területén visszavetett, mígnem eljutottam arra a pontra, hogy öngyilkossági kísérletet követtem el. Nem jött össze - szerencsére. Ezen a ponton ugyanis rájöttem, hogy ez egyszerûen röhej, és eldöntöttem, hogy változtatni fogok a dolgokon, ami a barátaim hathatós segítségével sikerült is. Még mindig ocsmány vagyok, de már nem félek, oda merek állni bármilyen lány elé, és bizony, díjazzák! Annyi, hogy a füleimet begyûröm a sapka alá és kész, onnantól fogva pedig az igazi valómat adom, nem azt a gyáva hulladékot, mint eddig. Úgy viselkedek, ahogy egy férfitól elvárható, és ahogy egy férfinak kell! Immár két hónapja van egy gyönyörû barátnõm, aki modell, és hihetetlenül szép, fél éve még el nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyen lány egyáltalán rám tudjon nézni hányinger nélkül! Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, régen én is annak tartottam, de tényleg az önbizalom, a személyiség a kulcs! És még valami: ne magukba forduló, magányos lányoknál próbálkozzatok, akikhez egyébként nem közeledik senki. Akkor biztos elutasítás lesz a vége, ugyanis az ilyenek többsége éppen azért van egyedül, mert a szõke hercegre vár, akivel villoghat, nem pedig egy olyan emberre, aki szereti. Kb. olyanok, mint az itteni picsogós srácok, akik szerintem azt gondolják csajozásnak, hogy egyszer csak rájuk rúgja az ajtót egy meztelen topmodell. Bátran rá kell menni a legszebbekre! Lehet, hogy egy ilyen lányról elsõre azt hinnétek, hogy r*banc, de sokszor azok, akiket r*bancnak bélyegeznek, pusztán mert népszerûbbek, sokkal megértõbbek, kedvesebbek, és barátságosabbak, mint az átlagos lányok. 17/F
Jajj. Amúgy pont az elõbb kaptam levelet képcserére, mondom OK, csakhogy nem hiszek nagyon ebben, mert: 1. képen egy félisten van, álmaim pasija - hiába, ha élõben egyszerûen nincsenek meg azok a tulajdonságai, amik nekem bejönnek. 2. képen bûnronda a csávó - de lehet, hogy élõben olyan lehengerlõ a személyisége, hogy az összes olyan külsõ tulajdonsága, ami esetleg elõbb zavart, most már egyáltalán nem zavar. Ezért felejtsétek el ezt a neten ismerkedést. Ismerkedtem már össze egy olyan fiúval (persze élõben) aki külsõre amolyan közepes volt, akit észre se vennék hétköznap az utcán. De a viselkedése, a magabiztossága, meg eleve amiket mondott, ez mind akkora hatással voltak rám, hogy a szememben rögtön átváltozott fullos 100-as pasivá. Ja és amúgy képzeljétek el, ha az a férfi, akirõl a linket küldtem, annyit csinálna, h otthon ücsörögne és a gyk-n keseregne, hogy milyenek a csajok, és küldözgetné magáról a képeket. Neki is ugyanezt mondanák azok a lányok, mint nektek, hogy legyen pozitív, mosolyogjon többet, legyen önbizalma, blabla, de egyik se jönne össze vele. A különbség itt az, hogy ez a pasi megfogadta ezeket a tanácsokat (ha olvastátok a cikket vagy rákerestetek róla még több infora) és boldog. Aki nyafog, annak nem lesz csaja és kész.
Még sem ignorálhatom az egész világot, nemde? :) De bár elõször teoretikusan megpróbáltam cáfolni a mondandódat, most inkább megkérdezem, hogy te mit csinálnál a helyemben. Hátha adsz egy olyan tanácsot, amit még nem próbáltam. :)
A kérdező hozzászólása: Szerencsés pasi, de tartom magamat, hogy 1000 bõl 1 csaj aki ezt így elfogadhatja. Hogy mennyi az esélye, hogy megtalálod azt az 1 et az 1000 bõl? A választ te magad is tudod... Az meg egy újabb nõi dolog, hogy õk mindent arra fognak, hogy önbizalom hiányos vagy stb. Meg nem lehetsz annyira ronda. De egyszer csináltam itt egy tesztet a gykn, hogy egy ronda pasi barátom képét küldtem el. Minden lány akkor is azt mondta látatlanba, hogy nem a külsõvel lehet itt a gond, hanem a kisugárzással blablabla. Aztán küldtem 16 lánynak képet, mert kértek. Találd ki mennyi írt vissza azok közül akik mindent a kisugárzásra fogtak? Elárulom, hogy a 16 képet kérõbõl 2 írt vissza. Mind a kettõ természetes mód azzal kezdte, hogy nem vagy esetem, de hátha majd megtalálod az igazit (tipikus sablonos ámítós válasz, hogy reménykedni lehet, de reális esélye 1 az 1000 hez). Egyik azt mondta, hogy csak a plasztika segíthet, sebhelyes arc, nagy fülek, hatalmas karvaly orr erõsen kopaszodó fej és 22 évesen 46-48 nak néz ki a barátom. A másik meg, hogy fogadd el magadat, mosolyogj sokat, és bíz a szerencsében. Ennyit arról, hogy nem mindig a magabiztosság és a kisugárzás miatt nincs barátnõd, hanem ténylegesen is vannak elõnytelen külsejû pasik, akik 1 az ezerhez bízhatnak csak. Ugye egy pasi ha kap 100-200 elutasítást (valaki 2-3 után is összeroppan), akkor már nem biztos, hogy szívesen próbálkozik az 1000. lánynál is aki elfogadhatja õt erõs kompromisszumokkal.
37-es válaszoló vagyok. Továbbra se hiszem, hogy olyan durva lenne a külsõd, hogy ez mindenben akadályozna. Ami viszont igaz, hogy a lányok nem szeretik az önbizalomhiányos fiúkat. Akik fintorognak, azokkal nem kell törõdni és kész, ennyi a nagy titok. Link egy emberrõl, akinek nincsenek végtagjai és még ez se akadályozta meg a boldogságban (és mellesleg gyönyörû felesége van). Szerintem emellett teljesen eltörpülnek a gondjaid. http://christianityinreallife.blogspot.hu/2012/08/this-man-h..
Az orrelferdülés megvan (ráadásul nagy is az orrom), az egyik szemrésem is kisebb, mint a másik, az amúgy is vastag ajkaim az egyik oldalon kicsit vastagabbak. Amúgy a pikkelysömörre te rákerestél, hogy mi az? :D http://www.topnews.in/health/files/psoriasis_03f.jpg Na, nekem is majdnem ilyen, annyi, hogy ezt szerintem nem kezelik (így néznék ki én is, ha nem kezelném gyógyszeres (Diprosalic jött be a legjobban), és alternatív utakon is. Nekem most annyival jobb, hogy ezek a hámló fehér részek nem annyira kifejezettek, kevésbé láthatóak, de mivel az emberek nagy többsége nem tudja, mi ez a betegség, így azt hihetik fertõzõ vagyok :D) Sportolni csak mértékkel tudok sajna, a gyúrás szóba sem jöhet. (Ennek a betegségnek az egyik mellékhatásaként gyengék az ízületeim is. Egyszer voltam konditeremben, nem is erõltettem túl magam és égtek az ízületeim utána több napig.) Magasságra sem érem el a 173-at. 170 vagyok. Ja, és még egyéb betegségeim is vannak, többek között egy kardiológiai is. Na ja, de nyilván csak önbizalomhiány miatt tartom magam genetikai hulladéknak...
Magyarországon akkor kb. maradna hány nõ, ha mind elmenne gazdag f*sz után? 1000? Mégis millióan vannak, nem? Szóval akkor, minden nõnek gazdag pasija van? Elmebetegek...
#54 Én sokat utazom, és még soha nem láttam olyan pasit csajjal, aki csúnya, alacsony és csóró is egyszerre.
Kedves Kérdezõ!Elõször is, légyszíves ha valaki veszi a fáradtságot, és ír neked egy regényt, hogy biztasson, próbáljon segíteni, akkor ne éreztesd már, hogy le se szarod, amit ír!Próbáld meghallgatni a tanácsokat. Én 23 éves, egyetmista(mûszaki szakon) lány vagyok.Egészséges önbizalmam van, aránylag magas vagyok, sportos, szõke, házias, érzelmes, hûséges.Csúnyának se mondanám magamat, nyertem már szépségversenyt is(bár nem Miss Hungary versenyre kell gondolni, csak egy kis térségit).Szóval nem akarom magamat fényezni, de a szívemre tett kézzel merem neked állítani, hogy nekem nem a pénz, a sárm, vagy akármi hasonló felszínes dolgok a fontosak.Az a lényeg, hogy legyen kiállása a férfinak, legyen önbizalma, ne egy ugatós öleb legyen, hanem szelíd oroszlán, biztonságérzetet tudjon nyújtani.Nem vagyok az a gyenge, mindentõl megfutamodó nõcske, de úgy érzem hogy ha én tudok valamit nyújtani, én is elvárhatok valamit cserébe.A barátom sem gazdag, de szorgalmas, becsületes, romantikus, érzelmes és hûséges.Jah, és nem is olyan feltûnõen jóképû, nekem mégis mindenkinél többet ér, és ezerszer vonzóbbnak találom annál a 345456554645 pasinál, akivel egyetemre együtt járok, és akik közül bõven tudnék válogatni.És amikor megismerkedtünk, kezdetben engem sem érdekelt, mert nem tetszett meg azonnal.Aztán mégis kitartó volt, és nem 1-2 próbálkozás után adta fel.Persze, lehet, hogy több 100szor próbálkoztál már nõknél együtt vége, de ha több 100 nõnél tetted ezt ennyi alkalommal, akkor az nem sokat r.Ne állj úgy a nõkhöz, mint vmi egységes állatfaj.Egy nõre koncentrálj egyszerre, és tegyél meg mindent érte.Akkor is tarts ki, amikor más már rég feladta volna.Az én barátomnak ennyi volt a titka.Találkoztunk, és elbûvölt a személyiségével, azzal, hogy amikor elsõ randin menni akartam haza, nem hagyta, és tudomásomra hozta, hogy tetszem neki, akar engem, nem a 345456757354234556768745645.nõ vagyok, akinél tesz vmi halovány próbálkozást.
#64 Én nem úgy vettem észre, h lenne párjuk. #65 Az nem hiszem h én voltam, nagyon régen küldtem már itt képet vkinek, és messze az átlag alatt vagyok külsõre.
Kérdezõ, olyan síkhülye vagy, hogy az már komolyan fáj. Nem ismerlek, de legszívesebben lány létemre szétvernélek. Amit eddig leszûrtem rólad: hülye vagy, külsõleg se a toppon, diplomád sincs, szidod a világon az összes csajt. Te nem érdemelsz meg rendes lányt és soha nem is lesz barátnõd. Eredj a szutykos prostikhoz, mert neked csak az maradt.
13:09 hagyd ezeket :D borzalmasan ostobàk. erre most azt fogjàk mondani hogy azért nem sportolnak.mert rajtuk nem làtszik meg :D annyira hihetetlenül hülyék vagytok öcsém hogy mutogatni kéne titeket. Egy két atyai pofon kellett volna a hülye fejeteknek. Remélem /tudom/ hogy nekem soha nem lesznek ilyen gyerekeim. Most képzeljétek el ti barmok... lenne egy gyereketek ès olyan lenne mint ti, egyik nap jön haza a sulibòl hogy "apu a lànyok bàntanak és csak a focis fiúkkal jàtszanak nem velem" szoval ti mit mondanàtok neki?? Azt hogy összes nõ pénzéhes kurvä?? Olyannak nevelnétek amilyenek ti vagytok... szegény kölyök sajnálnàm
Errõl beszélek évek óta nektek. Tehettek magatokért, de mindig csak a kifogás jön. Pedig csak egy kis külsõ változás kell, jó hajjal lehet javítani az arcon, vagy valamilyen szõrzettel, ha nõ. Egy fasza kis ruhával turiból akár, edzéssel, az sokat változtat az emberen. Ennyi az egész, nem hiszem el, hogy mindannyian a pókot kiharapjátok a sarokból és kancsalok vagytok, mint valami agyilag beteg ember, aki így születik... Pláne, hogy anno az 59-estõl még képet is kaptam, egy tök átlagos hapi, csak pár kis "extra" kéne és már semmi baja nem lenne...
Mégis van párjuk....
#59 Azokról beszélek, akik olyan csúnyák, h biztosan senkinek nem tetszenek. És igen, aki BKV-zik, az nem hiszem h nagyon gazdag lenne.
Az élbõl csórót javítanám arra, hogy max. átlagkeresete van.
Aki BKV-zik az élbõl csóró, nem lehet gazdag, szóval ez bukta. Én napi szinten 3-4 órát utazok, és sok féle párt láttam, te csak egy elmebeteg senki vagy, aki beképzeli a dolgokat magának. Olyanok vagytok, mint az anorexiás csajok, az agyatokkal nagy gond van, rosszul látjátok a valóságot. Én nemrég nyomtam le egy 1, 5 órás tornát, és ti tettetek valamit a külsõtökért, vagy csak sírtok itt továbbra is? :DDDDDD
A babaarcú fiúk meg nem szépek, szóval ez bukta.
56, honnan tudod, hogy a lányoknak mi a csúnya? És azt honnan tudod, hogy csóró?
59 es kurvära kussolj bzdmeg.Az agyamra mentek màr.Nem lehet semmit mondani nektek mert a rohadt beteges gondolkodàsotokkal olyan szinten kiidegeltek hogy az valami eszméletlen. Forduljatok pszichològushoz
amugy ezek tényleg agybetegek.Nem normàlisak.
A kérdező hozzászólása: Asszimmetrikus? Az azt jelenti, hogy egyik arcfeled más mint a másik. Vagyis pl egyik füled nagy vagy elálló, még a másik nem annyira, az orrod egyik irányba elferdül, egyik arcfeled erõsebben pikkelysömörös mint a másik, egyik szemed kisebb vagy nagyobb vagy másként áll és más magasságban. ez a helyzet nálad? Túl kisfiús vagy? Nem tudsz nagy izmokat pakolni magadra, hogy férfiasabbnak tûnjél? Ha vagy legalább 173 cm magas, akkor nem vagy reménytelen.
Nincs rólam kép. De nagyjából leírom neked mi az, ami miatt ezt gondolom. Az arcom nem szimmetrikus, sõt elég nagy aszimmetriát mutat, ez mellett rendkívül kisfiús (26 évesen néha elkérik a személyim, hogy vagyok-e 18). Arcszõrzetem kimerül kb. 30-40 szálban, így az sem segítene, ha szakállat vagy bajszot növesztenék. Pontosabban növesztenék, de olyan ritkán állnak a szõrszálak, hogy inkább kelt olyan hatást, mintha kimaradtak volna borotválkozás során, így kénytelen vagyok leborotválni. A szemem fehérje nem fehér, hanem vörös és eres a szemcseppek ellenére. (Mondták már, hogy mintha egy horrorból jöttem volna). És ha ez még nem lenne elég, igen durva pikkelysömör borítja az arcom több, mint felét. (ezt persze kezelem, de nem sokat ér, pedig nem egy módszert próbáltam már.)
38-as, ugyan linkelj már be ide egy képet magadról, vagy küldj privátban. Egyszerûen nem tudok neked hinni, hogy ennyire drámai a helyzeted, ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: Ja és most olvasom, hogy már a fogantatás pillanatában és csecsemõkorban is tudják, hogy mi a szép. Tehát nem létezik olyan, hogy egyik pasi az egyik lánynak nagyon szép, másik meg undorodik tõle. Már az egy hetes gyerekek is a statisztikák, felmérések szerint sokkal tovább nézik a szimmetrikus, szabályos arcú embereket, mint azokat, akik nem rendelkeznek vonzó tényezõkkel. Ezen pedig sem gyúrással, sem semmi mással nem lehet változtatni. Az arc mindent eldönt. Egy mentsvár marad, a sok pénz megszerzése. De akkor is ott lebeg majd Damoklész kardja, hogy az ösztönöknek nem tud ellenállni a csaj és egy helyes pasival meg fog csalni. Aki nem született helyes arccal, az egy életre stigmákat fog viselni ha tetszik ha nem.
A kérdező hozzászólása: , , nem sportolok, nevetségesen keveset keresek. Mégis egyedül élek saját lakásban és minden hónapban van félretett pénzem." Legyél szíves adjál már tippeket, hogy nevetségesen kevés kereset nélkül és szülõi segítség nélkjül, hogyan lehet saját lakásra szert tenni? Mert erre az infóra, vagyis erre a titokra szükségem lenne. Ha pedig ennyire tudod, hogy kell nevetségesen kevés pénzbõl lakást venni és fenntartani, akkor mondják már tuti tippeket is a holnap esti lottónyerõszámokhoz, hogy mit fognak húzni. nem szeretem az olyan embereket, akiknek elõrébb jár a szájuk, mintsem gondolkoznának.
"Fiúk, ti összejönnétek egy nektek nem tetszõ lánnyal? Aki belsõleg jó, de külsõleg nem vonz benneteket?" Igen. "Összejönnétek olyan lánnyal, aki igénytelen, rossz stílusú?" Igen, ilyen lánynál is próbálkoztam sikertelenül. "Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem ismeri a jó manírokat?" Igen. "Összejönnétek olyan lánnyal, aki állandóan nyafog, önbizalom hiányos, nem hiszi el, ha azt mondjátok neki, hogy szép, szeretitek, stb.?" Pláne igen, ugyanis az ilyen típusú lányok nem csalnának meg, ha összejönnék vele. A pszichológia kimutatása alapján 2 féle férfi stratégia létezik, az ún "gazfickó" és az ún. "apa" stratégia. A ronda pasik belekényszerülnek az utóbbi szerepbe, melynek feladata, hogy saját és "gazfickó" férfiak gyerekeinek felneveléséhez szükséges anyagiakat és környezetet biztosítsák, míg a lányok mindeközben nagy valószínûséggel viszonyt folytatnak mellette egy jóképû pasival. "Ha annyira tudjátok, hogy mi kell MINDEN lánynak, akkor miért nem tesztek érte?" Na ja, egy idõben én is elhittem ezt a hülyeséget, hogy egy kis odafigyeléssel javíthatok az esélyeimen. Lefogytam, sportoltam, divatos frizurát vágattam magamnak, egy lány ismerõsömet vittem magammal ruhákat választani. Rengeteg energiát fektettem az önfejlesztésbe is. Az eredménye az lett, hogy a lányok még bunkóbban utasítottak vissza. ("Minden egyes nyafogónak itt úgy beverném a száját" --> gratulálok, ilyen hozzáállással teljesen elhiteltelenítetted azt az illúziót, hogy egy normális nõ válaszát olvasom.) "1-2 alkalom után már feladjátok" Jóval 100 próbálkozás felett járok. Eddig egyetlen egy pozitív visszajelzés nélkül. "minden nõ k*rva" A magam részérõl ezt sosem állítottam. Magamat tartom genetikai hulladéknak. "1. a nõk a pénzre buknak" Ezzel kivételesen valamilyen szinten egyet értek. A pénz evolúciós viszonylatokra lefordítva az eltartóképességgel mutat korrelációt. Minél gazdagabb valaki, minél nagyobb a társadalmi státusza, annál nagyobb eséllyel képes eltartani a majdani utódokat. Azonban nem csak az aktuális eltartóképesség számít, hanem a források megszerzésére való képesség is számít. "a nõknek csak a jóképû férfiak kellenek" Ez megint két kategóriára osztaná a férfiakat, pedig 3 van. Az egyik a jóképû, a másik az átlagos. Az itt válaszolók többsége csak ezt a két kategóriát tartja létezõnek. Pedig vannak a tényleg rondák is. A 10-es skálán a jóképû pasik 8-10-esig találhatóak, az átlagos 7-3-ig, a valóban rondák 2-0 között. Én 0 vagyok. A belsõ értékek mint egy szorzótényezõként jelennek meg. És mint tudjuk, a 0-t bármivel lehet szorozni, akkor is 0 marad. "a nõk a rosszfiúkra buknak és a "normális" férfi nem is kell nekik." Én normális férfi vagyok, a magabiztosság ha kell, akkor magamra tudom erõltetni már rutinból (az önfejlesztésem része volt). Mégis, amikor egy csaj meghallja, hogy még sosem voltam részeg és sosem verekedtem, akkor egybõl már érdektelenséget mutat.
20:14 nagyon igazad van és ezt csajként mondom :D
Lányok semmi értelme magyarázkodni, mert nem lehet ezeket a picsogó kis gyökereket meggyõzni. Egyszerûen nem tudják felfogni, nem látják a fától az erdõt. Tapasztalataim alapján megpróbálok pár tévhitet eloszlatni. 1. a nõk a pénzre buknak A ribancok tényleg a pénzre buknak, de a minõségi nõk nem azt nézik mennyi pénzed van, hanem, hogy hogy tudod beosztani, hogy tudsz élni belõle, amivel gyakorlatilag feltérképezik, hogy egy hosszabb, komolyabb kapcsolatban tudnátok e együtt élni, meglenne e az anyagi biztonság. Még egyszer mondom ez nem pénztárcafüggõ. Bármilyen kevésbõl félre lehet tenni, lehet spórolni. 2. a nõknek csak a jóképû férfiak kellenek. Sokkal inkább olyan férfi, aki elfogadja magát, nem siránkozik a kinézetén, hanem igyekszik az elõnyös tulajdonságait kiemelni, a hátrányosakat eltüntetni. Ehhez nem kell 10-es pasinak lenni. A nõknek sokkal fontosabb, hogy jó társaság legyen a férfi. Legyen humora (nem viccmesélés), lehessen vele beszélgetni mindenrõl, legyen vidám és optimista, de adott helyzetben komoly. Legyen biztos pont, férfi, akire támaszkodhat, ha a nõ úgy érzi minden kicsúszik a lába alól. 3. a nõk a rosszfiúkra buknak és a "normális" férfi nem is kell nekik. Pontosítanék. A nõk a férfiakat szeretik, akik nem hibáztatnak másokat. Azokat, akik megteszik, amit kell (megcsókolják a lányt, nem várják a pillanatot, amikor a legoptimálisabb a levegõ páratartalma), szeretik a magabiztosságot, de utálják a nagyképûséget és okoskodást. Tudd mit érsz és mindig törekedj életed jobbá tételére, a fejlõdésre. Minden területen. Sose jelentett gondot barátnõt szerezni, mert a fent említett dolgokat betartom. Nem bonyolult, mégis a legtöbb férfi erre se képes, és, hogy tetézze a bajt, jönnek picsogni és másokat, általában a nõket hibáztatják, mert nem szedik fel õket. Hol élünk? Ja és nem vagyok jóképû, 171 centi magas vagyok, nem sportolok, nevetségesen keveset keresek. Mégis egyedül élek saját lakásban és minden hónapban van félretett pénzem. Persze barátnõm is van. :D 27F
Arról nem a lányok tehetnek, hogy te valamiben nem vagy kimagasló és sikeres. Errõl csakis te tehetsz! És az, hogy nem születtél tehetõs családba, nem kifogás! Az unokatestvérem apukája meghalt, anyukája eljár takarítgatni ide-oda, pénzük alig van, mégis egyetemre jár, koleszben lakik, évfolyamelsõ, mert KÜZD, KAPAR ÉS TANUL! Mérnök lesz belõle! Havi 150 Euroból tartja fenn magát és még az anyjának is szokott belõle adni, mégsem hallottam még soha egyszer sem nyafogni! Vidám és jó kedvû, illetve magabiztos is! Aztán ott van egy másik ismerõsöm, 1, 70 m magas, pocakos, nem egy szépfiú, de mindenki imádja, minden nõt megkaphat! Tudod, hogy miért? Mert k*rva jó humora van és mert intelligens. Ennyi.
#15-ös! Ha odamész egy lányhoz és "köpni-nyelni nem tudsz", akkor se jönne össze egy csaj sem, ha mindezt egy tûzpiros Ferrariból tennéd és olyan arcod lenne, mint amit angyalok faragtak... Esetleg még vizelj magad alá, és akkor szánalomból hátha hazavisznek pelust cserélni.
hiàba pontoztàtok le a 19:41est krvàra igaza van MINDENBEN!!!!!! nektek egy rohadt nagy atyai pofon kellett volna
A kérdező hozzászólása: A fejekben van a gond? Miért mikor odamegyek egy lányhoz és köpni nyelni nem tudok, akkor szerinted azért utasít el (az összes szó nélkül elzavar)mert a fejemben (szerintem inkább a fejemmel, és a szerkezetével) van a gond és nem vagyok udvarias, mosolygós (mire fel ha mindig szivacs van?), magabiztos (mire fel ha nem vagyok sikeres, helyes, vagy valamiben kimagasló?)?
A kérdező hozzászólása: Én tennék érte ha gondolom, hogy mi kell a lányoknak. Csak ahhoz újjá kellene születnem, hogy tehetõs családba és vonzó férfias arccal jöjjek világra.
Ma 11-es 19:41-es Jól megírtad! Nekem már nem volt türelmem, se kedvem ezt végig újra leírni. Még lenne mit írni az tény, de mi úgy sem tehetünk semmit ezt mindenkinek magában kell lejátszania. Ahogy írtam: a fejekben van a gond, nem mindig a másikra kéne mutogatni..;) Talpra kell állni, mert így egyedül maradtok, és soha nem lesz egy normális barátnõtök sem! Senki sem akar magának egy nyafogó, önbizalomhiányos, szomorú, magába forduló alakot aki mindenben és minden nõben csak a rosszat, és a [email protected]'t látja meg! Ideje felébredni és tenni is azért, hogy ne legyen így, mert ezzel a viselkedéssel csak magatoknak ártotok senki másnak!
No, akkor így: 1. Fiúk, ti összejönnétek egy nektek nem tetszõ lánnyal? Aki belsõleg jó, de külsõleg nem vonz benneteket? 2. Összejönnétek olyan lánnyal, aki igénytelen, rossz stílusú? 3. Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem ismeri a jó manírokat? 4. Összejönnétek olyan lánnyal, aki állandóan nyafog, önbizalom hiányos, nem hiszi el, ha azt mondjátok neki, hogy szép, szeretitek, stb.? NEM, NEM ÉS NEM!!! Unalmasak vagytok már ezzel a nyafogással. Kérdezõ, ez nem épp pont rád vonatkozik, csak most már kezd szakadni a cérnám. Ha annyira tudjátok, hogy mi kell MINDEN lánynak, akkor miért nem tesztek érte? Miért nem tanultok, kapartok, hogy legyen pénzetek? Miért nem sportoltok és esztek, hogy ne legyetek gizdák? A magasságon ugyan nem tudtok változtatni, de a fejetekben nagyon is lenne mit! Ilyen felfogással soha nem lesz barátnõtök se szép, se csúnya. Nekem aztán nem kell egy picsogó kisgyerek. Elegem van abból, hogy hiába írom le itt az oldalon 200x, hogy nem minden a külsõ, stb., mindjárt mindenki a torkomnak esik, hogy hazudok és én is olyan felszínes r*banc vagyok, mint az összes többi nõ. Ne sírjon a pofátok, ha így viselkedtek! Minden egyes nyafogónak itt úgy beverném a száját, hogy kiköpné a pirosat, megérdemelnétek mindannyian! A mai "férfiakkal" az a baj, hogy elvannak kényelmesedve, semmiért nem akarnak megküzdeni, nem udvarolnak kultúrált ember módjára, hanem elvárják, hogy hasra essen nekik minden nõ csak azért, mert õk nem köcsögök. Teljesíteni is kell és nem csak a sült galambot a szátokba várni. Fõleg, ha netán beszáll, akkor megbecsülni nem becsülitek meg! Semmiért sem harcoltok, 1-2 alkalom után már feladjátok és minden nõ k*rva. Nekem eddig volt 1, 68 m magas pasim is, illetve 1, 72 és 1, 80 is. Mindegyikkel másért volt jó. Egyáltalán nem volt szempont a magasságuk. Én a szemeket figyeltem, a mimikát, a kisugárzást, a viselkedést. Mindegyikük finom, jól nevelt, mûvelt fiú volt, akikkel sehol nem maradtam szégyenben, mindig alkalomhoz illõen viselkedtek. No ez az, amit ti nem tudtok. Lehet lepontozni!
19-es vagyok. Valahogy sejtettem, hogy kár nektek bármilyen tanácsot adni, annyira hozzászoktatok a picsogáshoz és a pesszimizmushoz, hogy mást már nem is tudtok csinálni. 21-es. Sértõ, hogy tõlem idézel, és még arra se voltál képes, hogy felfogd, hogy én ezeket a tévhiteket próbáltam ledönteni, nem pedig ezek a gondolatok az én véleményem. Kérdezõ. Nagyon meglepõ lesz a válaszom, felkészültél? Svájci frank hitel húsz évre, amibõl 15 még vissza van és minden hónapban fizetem a törlesztõrészletet. Erre nem gondoltál? Nagyon gyanús, hogy az eddigi hozzászólásaid alapján nemcsak tudálékos, okoskodó, de még hülye is vagy. A gondolkodásmódodon kellene változtatni, mert úgy tûnik hiába csináltál meg rendkívül "hasznos" önbizalom-növelõ tréninget, nem hagyott mély nyomot benned. Ezzel a stílussal csodálkozol, hogy nincs sikered a nõknél? Magadba kéne szállj sürgõssen.
Most olvasom, nem is végeztél ilyen tanfolyamot. Bocsánat. Többet feltételeztem a kelleténél.
21-es vagyok. Az a baj, hogy te tévhiteket írtál, pedig ezek többnyire tények. Én mindig is azt mondom, hogy a rondaság olyan, mint egy halálos vírus. Hiába ismersz olyat, aki esetleg kigyógyult belõle, a többség (és az oldal ezt mutatja, ez tény(!)) nem tud mit kezdeni vele, és bár bele nem hal, de szimpla vegetációvá amortizálja az életet, hiszen az élet egyetlen és legfõbb célja az, hogy találjunk valakit, aki mellett le lehet élni egy életet. (Amennyiben az utolsó bekezdést is nekem szántad, akkor ezt is tudom cáfolni.)
36-os vagyok, és tényleg nem találkoztam még egyetlen egy lánnyal sem, aki pozitívan állt volna hozzám. A rokonaim is állandóan azzal szórakoztak, hogy milyen ocsmánynak születtem. A negatívat én sem értem, hogy miért nincsenek tekintettel az emberek mások érzéseire. De pl. nem kell messzire mennem, pont ma délelõtt történt az egyik szupermarketben, hogy véletlenül összetalálkozott a szemem egy lányéval. Azonnal olyan undor ült ki az arcára, mintha egy tál hernyót látott volna. Ez van, ez az általános reakció.
Nem tudom elhinni itt több kommentelõnél, hogy ilyen rengeteg bunkó lány van, olyan rengeteg bunkó fiú van. 36-os válaszoló se találkozott még életében kedves lánnyal (családban se? anyuka/nagyi/tesó/unokatesó/bárki? mindegy, ez kezd már röhejes lenni). Na én büszkén állítom, hogy sok nagyon rendes lány és fiúismerõsöm van. Persze nem azt állítom, hogy óriási baráti köröm lenne, de vannak emberek, akikkel néha összefutunk, röhögcsélünk, jól érezzük magunkat, szükség esetén számíthatunk egymásra. És nem akadok ki 1-1 haverom disznó viccein:D néhány csaj fancsali fejet vág, de belõlem akkor is kirobban a röhögés. Én tényleg nem értem miért kell olyan negatívan hozzáállni az emberekhez. 25/L
35-ös válaszoló. Könnyen belátható, hogy ha valaki sikeres az élet más területein, még nem garantálja azt, hogy az élet legfontosabb területén is sikeres lesz. Esetleg mégis igaz lenne akkor a mondás, hogy a nõket csak a pénz boldogítja. A két állítás közül az egyiknek igaznak kell lennie, míg a másik feltehetõen téves. Mivel azonban csórókat is látni párral, feltételezem, hogy az elsõ állítás lesz az igaz, azaz hiába lesz valaki abban sikeres, amiben kiemelkedõ, ha mellette nem képes magának párt találni. Én eddig amibe belevágtam azt sikerre is vittem, csak érdekes ez mind olyan volt, amiben nem számított az alacsonyságom vagy a ronda kinézetem. Érdekes. Csak nem összefüggés lenne a kettõ között? Amúgy kívülállóként nyilván jobban rálátsz arra, min megy keresztül egy ronda és alacsony ember, mint az, aki tényleg ezt éli át nap mint nap. Amiket mi tapasztalunk az nyilván mind hibás megfigyelés, mert nyilván a nõi nem tagjai mind szentek és fedhetetlenek, így csak a pasik felelõsek mindenért. Sajnálom, ha össze kell törnöm ezt az álomképet, de sajnos ez nem állja meg a helyét. Mindkét nembõl léteznek bunkók és kedvesek. Mondjuk én még élõben kedves lánnyal még sosem találkoztam. De biztos vannak valahol. Mellesleg érdekes a nemenkénti eltérés a kérdés vizsgálatát illetõen. Ha egy lány csak bunkó pasikkal futott össze, esetleg még szûz, arra simán rámondják, hogy igen, a pasik disznók, de semmi baj, tartogasd még a szüzességed annak, aki tényleg szeret. Ha egy pasi csak bunkó lányokkal futott össze, és még szûz, akkor nyilván egy lúzer. Nem érdekes ez a kettõs mérce?
11-es vagyok. Igen, szájon vernélek benneteket siránkozókat, azért, mert elegem van. Elegem van, hogy mindennek lehordatok engem is a többi nõvel együtt, bármit mondok. Ha motiválunk titeket, lehordatok, ha megmondjuk a magunkét, lehordatok. Pont itt kezdõdik, hogy nektek semmi se jó! Azt sem tudjátok, hogy ti mit akartok! Magatoktól, másoktól, az élettõl! Kérdezõ, azt mondod, hogy Doktorátust mindenkinek adnak manapság? Neked miért nincs? Van egy ismerõsöm, alacsony, nincsenek szép arcvonásai, nem sportol, de ápolt (szép fogak, normális haj, normális öltözék). Egy kutatóintézet vezetõje, okos, kapart a céljaiért! Meglátta magában, hogy miben jó, miben kimagasló és ezt kiaknázta! Ezt ti miért nem csináljátok meg? Ha bármiben jó az ember (nem kell egyetem) és fejleszti magát, akkor mindent elérhet. De ezt ti megint nem fogjátok fel. Az a gyanúm, hogy nagyon hiányzik a mai fiúknak a katonai szolgálat. Talán megemberesednétek és nem picsognátok állandóan.
Kérdezõ, 20 éves vagy, én azt mondom van még remény, lehetsz férfi. Eddig kb annyi derült ki rólad, hogy kb semmiért sem vagy képes megküzdeni, pl az egyik legértelmesebb válaszolótól is csak az a rész ragadta meg a figyelmedet, hogy kevés keresettel van saját lakása. Rólam annyi háttérinfónak (hátha ez motiválna) hogy lány vagyok, 25 éves és egyedül kell eltartanom a szüleimet és a tesómat, ami egyébként nem megy rosszul, mert képes voltam tanulni, hajtani ezerrel mint egy hülye a céljaimért, úgy, hogy a szüleimtõl se kaphattam segítséget, és jó munkát szerezni, a keresetem messze átlagon felüli. Sokszor gondolok arra, hogy nõ létemre férfiasabb vagyok több "férfinél", és igen, nekem is kivan az agyam a nyavalygó idiótákkal, akik persze hogy mindent és mindenkit szidnak, csak éppen magukban nem látják a hibát.
Nem szoktam általánosságban úgy fogalmazni, mint a #29-es válaszomban. A lényege éppen ez volt, lásd "kívülrõl" mennyire irritáló ez a tudálékosság. (Amúgy gondolkodtam, hogy teszek még bele pár latin szólást, de akkor az már tényleg túlzás lett volna :) ). Amúgy #31-es hozzászólásodban ott van már megint ez a fránya általánosítás. A kommentelõ lányok után most magadra haragítottál (teljesen feleslegesen) jó néhány jogászt, gyógyszerészt (utóbbiakat különösen) fogorvost, orvost (ebben "utazok"). Még szerencse, hogy nem olvassák ezt a fórumot sokan közülük. Majd ha szóba elegyedsz egy lánnyal, akkor semmiképp se tegyél ilyen általánosító kijelentéseket, mert ki tudja, hogy például nem gyógyszerész-e valamelyik rokona/barátnõje és ezzel sokat rontasz az esélyeiden. De általánosságban sem kell szidni másokat (se vallást, se együttest, se filmet, se senkit), mert könnyen egy "frusztrált p*csnek" könyvelik el az illetõt.
29es te egy Isten vagy. Ez kell minden egyes ilyen tuskò ostoba 'férfinek' mint a kérdezõ és tàrsai. Lány vagyok, de legszívesebben olyat lekevernék az ilyen embereknek.... a hideg kiràz mikor olvasom hogy milyen ordenàré baromsàgokat irogatnak ki ide gykra.Mi nõk leszünk lassan a rosszak és mindenféle krvának elleszünk mondva csakmert nincs szükségünk ilyen gusztustalan gondolkodású pasira.Aztàn persze felszínesek is leszünk...hm, ha màr valaki ilyet ki mer mondani legalàbb belülrõl lenne szép, de ezek ott is rohadnak.Szóval mégis mi az istent akarnak?? Ìrnék még ezer dolgot errõl de az ilyeneknek felesleges tépni a szàm, mert annyira belebetegedtek a sajàt hülyeségeikbe, hogy konkrétan leszarjàk amit mondok ha az nem õket igazolja... Pszichològus kell nekik sürgõsen mert ez màr nem normàlis.
A kérdező hozzászólása: 29-es miben utazol? Mert inkább te tûnsz nekem túl tudálékosnak, közben meg mögötte nincs semmi. A dr-i címet meg manapság mindenkihez odavágják... Olyan buta gyógyszerész ismerõseim vannak, hogy az nonszensz.
28-as. Lehet, hogy a párod jóképû. Itt mindenki 2 kategóriában gondolkodik, a jóképû és nem jóképû (átlagos), de vannak tényleg ronda arcú pasik is, akik lehetnek bármilyen sikeresek az élet bármilyen más területén, ha a legfontosabb területen még egyetlen egy pozitív élményt nem tudnak felmutatni a 26 év alatt. És ez nem siránkozás, hanem tény.
Kérdezõ, arra még nem gondoltál, hogy a stílusod miatt kapja fel sok ember a vizet? Azért elég sokat elárul, hogy teljesen ismeretlenül, 0-ról indulva, ARC NÉLKÜL is pár megnyilvánulásod után már egy LÁNY is POFÁN ÜTNE... Idejössz kérdezni, mi (értsd: a válaszolók) pedig vesszük az idõt és fáradtságot, hogy NEKED írjunk, ill. eleinte bátorítsunk. És mit kapunk? Gyakorlatilag [email protected], AMIT ÍRNAK (kivéve a többi "picsogós kollégát") és picsogsz tovább szüntelen. És teszed mindezt egy olyan tudálékos, álintellektuális stílusban (miközben hiányzik a valódi tudásbázis a háttérbõl), hogy nekem csak azért nem nyílt ki a bicska a zsebemben, mert már korábban tökön szúrtam magam vele (ld. #13-as válasz). Miért? Azért, mert már tényleg azt hiszem, hogy álmodok, hogy ilyen emberek léteznek. Például itt egy mondat, amit szeretnék ízekre szedni, hogy rájöjj mi a baj. Idézlek: "egy hetes gyerekek is a statisztikák, felmérések szerint sokkal tovább nézik a szimmetrikus, szabályos arcú embereket, " 1. Ha valaha tanultál volna valamilyen egészségügyi dolgot, akkor tudnád, hogy az egy heteseket újszülöttnek hívják, nem gyereknek. Hétköznapokban nem tesz semmit, viszont sokat elárul arról, hogy ki mennyit szokott a témában tájékozódni... 2. 1 hetes újszülöttek a színeket még alig látják, mellesleg csak 20-35cm-re látnak élesen. Magyarul, szinte csak az édesanyjuk arcát látják szoptatás közben. Vagyis nem sok összehasonlítási alapjuk van. 3. De tegyük fel, hogy közelre tartják nekik az arcokat és tényleg hosszabban néznek bizonyos vonásokkal rendelkezõket. Ebben a korban az agy még olyan fejlettségi (akarom mondani: fejletlenségi) szinten áll, hogy az egyszerûbb mozgásokat se tudja koordinálni, "én tudata" sincs, és azt se tudja, hogy a tárgyak/emberek akkor is léteznek, ha nem látja õket. Ilyen körülmények között egy olyan összetett kognitív funkcióra következtetni, mint a szépérzék, egyszerûen nonszensz... Hol a francban olvasod ezeket? A Story magazinban? A Blikkben, vagy noname netes blogokon? 4. Néhol úgy beszélsz a lányokról, mintha az állatvilágban lennénk és nem létezne más, csak az "evolúciós késztetés". Mintha tüzelõ szukákról lenne szó... Hahó, már lejöttünk a fáról, az evolúció már nem irányít (éppen emiatt folyamatosan csökken olyan allélok aránya, melyek hasznosak lennének és sokuk pont az intelligenciával és érzelmi képességekkel van kapcsolatban. Ha akarod, belinkelem ezt az ismeretterjesztõ, vagyis NEM tudományos cikket). És ezek a fenti megjegyzések, csak egy fél mondatod kapcsán fogalmazódtak meg bennem, de ha a való életben is ilyen vagy, és folyamatosan ilyen bulvár tudományt puffogtatsz, akkor az "ez nem normális" jelzõvel illetnélek 2 sör után. Gondolom, hogy a lányoknak még alacsonyabb a tûréshatáruk... És mindezt miért?! Azért, hogy önigazolást keress arra, hogy ne kelljen a problémáidra megoldást találnod. A lányoknak ez a mentalitás az "életképtelenséget" jelenti. És pár cáfolat a gyakorlatból: 1. Az egyik legszebb lány az egyik legrondább hapsival jár, akit ismerek (nem gazdag és nem okos a srác!). 2. De itt a fordítottja is: Nem akarok menõzni, de az a lényeg hogy "alám toltak" pár elég drága "dolgot", állítólag nem vagyok ronda, pár hónap múlva 2 betûvel hosszabb lesz a nevem és jelenleg még sincs barátnõm (és szerintem nem az a gond, hogy nem viszem a dizsibe a tulajdonlapokat)... Hogy lehet ez?! Én tudom, hogy miért van, és nem a lányokat/világot szidom! 3. Lásd a #19-es válaszolót. Tudnék még sok példát sorolni, de az a lényeg, hogy az elméleted számos helyen meg van torpedózva, és te ezzel a hajóval együtt fogsz elsüllyedni, ha nem szállsz le róla, hogy ilyen tengerészesen zárjam a hosszú mondókám... 24/E voltam
Az igazságot (ami itt sokaknak annyira fáj, hogy nem tudják elfogadni) a 19-es válaszoló írta le. A jellemzés, amit megfogalmazott, az én páromra is pontosan ráillik és neki sem okozott soha gondot az ismerkedés, elõttem is voltak barátnõi, ráadásul nem is csúnya barátnõi, pedig õ sem sokkal magasabb 170 cm-nél, nem sportol és nem keres sokat. Az ilyen típusok soha nem elveszettek a világban, szinte minden területen megállják a helyüket és nincsenek komolyabb ismerkedési gondjaik. De én megértem azért az itt siránkozókat, mert nekik ez nem megy. Ezért muszáj kifogásokat keresni, általánosítani, minden nõt a felszínes kategóriába sorolni, hogy ne érezzék magukat kevesebbnek. Biztos nagyon rossz lehet nekik, nem jókedvükben írnak ilyen megkeseredetten.
a nõk sokszor nem azt mondják ki amit gondolnak és sokszor nem az kell nekik mint amit gondolnak, mert nem is tudják mit akarnak. ebbõl kifolyólag az itt leírtak nem állják meg a helyüket.
A kérdező hozzászólása: Persze aki sikeres a másik nemnél, vagy legalábbis van pozitív visszajelzés, az nem támogatja az általam leírt részt. De nem értem soha ezt a cáfolósdit. Mindenki tudja, hogy 10 bõl 9 képviselõ vagy politikus, parlamenti muksó lop csal és szabálytalanul tesz vagyonra szert. Megkérdik tõlük, hogy te lopsz és sikkasztasz? Persze ha nincs tétje és anonymban válaszol akkor is reflexszerûen rávágja, hogy ez nem így van, õ tizzta ember. Vagy amikor egy lány egy év alatt 20-30 PASIVAL BÚJIK ÁGYBA, akkor megkérdik tõle egy anonym oldalon, hogy te ribi vagy? Sima ügy, hogy tagadni fog, mindenkinek fáj az igazság és arra fogja majd a dolgot, hogy csak kísérletezget és válogat, vagyis tereli a szót. Tehát ha ebbõl indulok ki akkor nem ítélem el a lányokat, mert racionálisan írnak és gondolkodnak errõl, de mikor oda kerülnek akkor ösztönösen, evolúciós alapokon nyugvó ösztönök által fognak úgy cselekedni, hogy a leghelyesebb pasit fogják választani, a rendes, tisztelettudó, de nem megfelelõ külsejû pasi helyett.

Stodette tablettát írt fel az orvosom. Valaki elmondaná hogyan is kell a fogamzásgátlót szedni? Mellette kell óvszerrel védekezni? Miért kell 7napos szünetet hagyni? És mikor? Honnan tudhatom, hogy védve vagyok? Rendszeres lesz tőle a ciklusom?

Legjobb válasz: Minden nap egy szemet kell bevenned, lehetõleg minden nap ugyan abban az idõpontban. A levél alján látod úgyis a számozást. A mensid elsõ napján kell elkezdeni szedni. A tájékoztatóban benne van hogy helyes használatnál már az elsõ szemtõl véd, de az orvosom szerint a második levél elsõ szemétõl tuti. Nem kell mellette óvszerrel védekezni, csak ha még nem szedted be a második levél elsõ szemét. A menstruációd rendszeres lesz. Nekem rövidebb ideig is tart. Remélem segítettem.

Minden nap egy szemet kell bevenned, lehetõleg minden nap ugyan abban az idõpontban. A levél alján látod úgyis a számozást. A mensid elsõ napján kell elkezdeni szedni. A tájékoztatóban benne van hogy helyes használatnál már az elsõ szemtõl véd, de az orvosom szerint a második levél elsõ szemétõl tuti. Nem kell mellette óvszerrel védekezni, csak ha még nem szedted be a második levél elsõ szemét. A menstruációd rendszeres lesz. Nekem rövidebb ideig is tart. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Még nem vettem meg a gyógyszert, szóval nincs elõttem a tájékoztató:) Azt még esetleg letudnád írni, hogy mikor kell a szünetet megtartani?:)
Nem bántásból kérdezem, de ezt miért nem az orvostól kérdezed, aki felírta? Õ tudja a legjobban...
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta, hogy minden benne lesz a tájékoztatóban. Csak ugye azt még nem látom.Ezért tettem fel ezt a kérdést.
Akkor valtsd ki a gyogyszert, es elotted lesz a tajekoztato. ;) Szunetet amugy levelenkent kell tartani, ami ugy fog kinezni, hogy ha megjon a menstruaciod vasarnap, elkezded szedni a tablettat. Minden este beszedsz egy szemet, es 21 nap mulva, szombaton beveszed az utolso szemet. Ekkor nem kezdesz meg egy ujat, hanem kihagysz egy hetet, es a kovetkezo het vasarnap kezded el szedni a kovetkezo levelet. Ebben a szunetben fog jelentkezni a megvonasos verzes, ami gyakorlatilag olyan, mint egy menstruacio.
Szia. Miután beszedted a 21. szemet is. Onnantól kell számolni hét naot amin nem szedsz gyógyszert. Kb. a második, harmadik gyógyszermentes napon fog megjönni. A következõ levelet pedig a 8. napon kell elkezdeni. Akkor is kezd el szedni a második levelet, ha még menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: És ha a szünetben nem jön meg?Mert még nem állt be rendszeresre :S Mondta az orvos, hogy még az elején ugyanúgy rendszertelen lesz.De ha van, ha nincs akkor is a 8.napon kezdjem el a 2.levelet?
bízzunk benne, hogy nem kell beszélgetned a falubelieiddel. én sajnálnám õket egy ilyen kreténtõl.
Beszélgess velem! Mellettem butának éreznéd magad, te kis véglény.
:D (Amúgy én megértelek, de azért vicces kérdés.)
A kérdező hozzászólása: :'( Nem bírom, csak azzal tudom tartani a kapcsolatot a barátaimmal. (Amúgy vicces kérdés, bár szomorú azért valahol:D)
Tanuld meg kezelni a skypeot meg a fos msn-t normálisan és akkor nem lesz ilyen problémád, egyébként ha ilyeneken beszélgetsz, akkor biztos van fosbukod is, ahol elverheted az idõt.
GTALK

Hogyan lehet és kell a válásról beszélni egy 3 és egy 4 éves gyerekkel?

Mert nyilván kell. nem akarok bagatellizálni, mellébeszélni. mindent éreznek, csak nem tudják megfogalmazni, próbálok nekik segíteni, beszélni, feldolgozni....de nagyon nehéz. Anya és Apa nem szereti egymást, de titeket nagyon szeretünk. Eddig OK, de az igazi okokat még évekig nem fogják megérteni, ami idáig vezetett....(Apa játékszenvedélye, anyagi gondjai, melyekkel a család anyagi helyzetét veszélyezteti, kb. 2 évig egyáltalán nem foglalkozott a gyerekekkel, anyatigris anyós, akit a fia nem tud és nem akar kezelni..hosszú lista...)

Legjobb válasz: Apa és Anya külön fog mostantól lakni,mert másképp szeretik már egymást,de titeket ugyanúgy.

Apa és Anya külön fog mostantól lakni, mert másképp szeretik már egymást, de titeket ugyanúgy.
Márpedig nagyon fontos, hogy megértsék a gyerekek az okokat. A tesóm fia évekig járt pszichológushoz, mert nem tudta feldolgozni a válást és soha nem beszélték meg velük az okokat. Ajánlom, hogy elõre vonjatok be pszichológust (biztos van az oviban), akivel konzultálhattok.
Mivel ilyen 'felnõtt' mélységekben nem kell tudnia az okokat, igy megértenie sem kell ezeket.
Nem is kell érteniük. Lassanként fel fogják fogni, hogy mik is voltak az igazi okok. Ha te most ezt kitálalod, jót nem csinálsz: Vagy haragudni fognak az apjukra és a nagyanyjukra, vagy rád, mert nem hisznek neked. Ne feledd, õk feltétel nélkül szeretnek. Téged is, de a nagyit és az apjukat is. Ha pedig nem nagyon törõdött velük, nem fogja õket annyira megviselni, hogy apa elköltözik.
Értelmesek. Megértenek mindent. Nyugodtan mondhatod, hogy apával pár dologban különbözik a véleményünk és ezért külön fogunk élni. Stb.. Mindent beszélj meg velük.Ha a bíróságra mész azt is. Mert ha elõtte, utána feszült leszek akkor érteni fogják, hogy miért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!