Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és közöljem a (18 db)

Egyszerûen megmondod, h van barátod=D Bemutatod nekik és kész=Dén is ezt tettem=) 15/L
hát igen :D a barátom megoldota:D csak kicsit meglepödtem mikor haza értem:) de lehet igy jobb:D
A kérdező hozzászólása: de legalább nem kellett azon gondolkoznod hogy hogyan mond meg neki :D
adnék neked szivesen tanácsot:) csak az a baj h nekem meg ö az elsö barátom és igy én még nem közöltem anyumal ilyet soha mert ez közölte saját magát anyummal:D
A kérdező hozzászólása: igen, már rájöttem hogy a facebookos ötlet nem jó :S nem igazán szoktam velük ilyenekrõl beszélni ezért nem tudom hogy hogyan álljak eléjük.
a 17éves lány vagyok szerintem ne a facebookal akard anyukáddal közölni:) de aszem ne is akarj ugyjárni h esetleg valaki mástol tugya meg ugy bizti nem örülne neki:) tapasztalat a barátom miatt anyum eléggé kiakadt h töle tudta meg nem tölem:D
A kérdező hozzászólása: uhh. az úgy durva. már gondoltam arra is hogy facebookra kirakom azt hogy kapcsolatban és majd megtudja akkor ha fellép és meglátja az állapotomat... :D de lehet kicsit kiakadna hogy miért nem mondtam el...
Meséld el a szüleidnek egy beszélgetés közben, hogy megismertél egy rendes, kedves srácot, és úgy néz ki, hogy együtt fogtok járni. nem kell ezt túlbonyolítani. Normális szülõ örül az ilyeminek.
nekem a barátom mondta el anyumnak h együtt vagyunk:D véletlen mondta el:) én is anyum is meg a barátom is szoktunk egy oldalon pokerezni.egyik nap csak anyum meg a barátom voltt fent pokeren én nem voltam itthon. és a barátom meg nem tudom miért azt hitte h anyum már tud rola h mi együtt vagyunk és megszolalt anyumnak: mit tetszik hozá szolni h együtt vagyok a lányával:D mikor haza jötem anyum megszolalt h erröl mikor akartam neki szolni h együtt vagyunkk_:D 17/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm. még mindig várom a tippeiteket :) )
A kérdező hozzászólása: hát igen megoldotta :) elhiszem hogy meglepõdtél, de szerintem anyukádnak nagyobb meglepetést okoztatok :D

Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy van barátnőm és be szeretném nekik mutatni?

nem vagyunk valami jó beszélőviszonyban..... 19/F

Legjobb válasz: akkor minek mutatnád be?

akkor minek mutatnád be?
háát attól függ hány éves vagy és a szüleid hogy vannak ezzel a témával (hogy szerelem ) ...
Most mi köze van a kérdéshez, hogy a szüleikkel él vagy sem? Figyelj, nem kötelezõ bemutatni, ha szeretnéd egyszer a képlet: Anya, Apa beszeretném nektek mutatni a barátnõmet, áthívhatnám vasárnap ebédre? És kész!
Szüleidnél laksz? Ök tartanak el, vagy önállo vagy?
de a barátnõ igazából fiu ezért cink a dolog !!!!!
Miért kéne bemutatni ? De ha nagyon be akarod mutatni akkor egyszerû eléjük állsz: Anya bemutatom a barátnõmet x, y-t csak hogy tudjátok õ az én barátnõm. Ennyi
Érthetõen, jól artikulálva. És fõleg köntörfalazás nélkül, lényegre törõen, hogy minél hamarabb vége legyen a beszélgetésnek.
Pont így: Anya, Apa, megismerkedtem egy lánnyal és mit szólnátok ha elhoznám és bemutatnám nektek. ;)
nem kötelezõ bemutatni... :)
Azóta megtörtént? Ha nem, akkor szerintem egyszerûen. Szoktatok együtt enni? Leültök és amikor csend van : van barátnõm és szeretném bemutatni nektek is, nem gond? Apukák nem szoktak ellenkezni hogy megismerjék az új lányt. Anyukák semlegesek általában amíg nem látják. Lányos apukának nehezebb kihívás volt bemutatnom a barátom, fõleg hogy az exem kezet emelt rám...

Hogyan közöljem a nagymamámmal, hogy meleg vagyok és nem Gabriella a párom hanem Gábor?

Már 4 éve meg akarja ismerni a páromat és mindig Gabriellázik . Közben meg már egy csomószor direkt elszóltam magam ,hogy Gábor .Sõt már az unokanõvérem is volt,hogy így elszólta magát.(Mindig Gabizni szoktuk elõtte) De semmi õ továbbra is ,hogy mikor ismerheti meg a kis lányt. Közben meg már egyszer látta is.És egyre többször nyaggat vele meg ,hogy beszélni akkar vele telefonon. Mindig megoldom azzal,hogy most sajnos nincsen itthon. Nem merem neki elmondani félek ,hogy mit szól hozzá. Meg ,hogy fogja. Szerintem nem is igazán tudja hogy van ilyen . Soha semmilyen megnyilvánul lása nem volt a témával kapcsolatban. Még akkor sem ha direkt felhoztuk.Ezért gondolom azt, hogy nem is tudja mi ez és félek ha elmagyarázom neki (meg most én mondjam elneki ,hogy mi az a melegség?)akkor nem akar többet látni egyszerûen sejtelmem sincsen ,hogy fog reagálni. Akiknek elmondtam azoknál mindegyiknél tudtam ,hogy mit várhatok. Nála viszont nem és nagyon nem szeretném ha emiatt meg romlana vele a kapcsolatom. Meg azt sem szeretném ha nagyon megrázná a hír hiszen már 83 éves. De tényleg folyton ezzel nyaggat már meg ,hogy üdvözli a kislányt.Ja meg múltkor olyat mondott,hogy reméli mielõtt meghal meg ismeri a Gabriellát. Na erre köpni nyelni nem tudtam. Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen korban az emberek már elfogadóbbak. De ezt nem ártott volna 4 éve tisztázni.

Szerintem ilyen korban az emberek már elfogadóbbak. De ezt nem ártott volna 4 éve tisztázni.
Egy 83 éves öreglányt ilyenekkel traktálni szerintem kár és felesleges. A legjobb az lenne, ha egy ismerõs hozzád közelálló lányt bemutatnál neki Gabriellaként (persze elõre lebeszélve) és mindenki jól jár.
Nyiss ki elõtte valamilyen bulvármagazint (azt az öregek úgyis sokszor olvassák). Keress olyat, amiben valamilyen melegrõl van szó benne, és kérdezd meg tõle, hogy: "Neked mi a véleményed errõl?" Nyilvánvalóan mondd valamit, és ebbõl következtetve folytathatod a beszélgetést, például így: "Téged zavarna, ha kiderülne valamelyik szerettedrõl, hogy meleg?" "Mit szóltál volna hozzád, ha a fiad/lányodról fiatalkorában kiderült volna, hogy meleg? Támogattad volna õt, vagy eltoltad volna magadtól?"
Öltöztesd be Gabriellának!
Szerintem már ne közöld vele ha nem muszáj...
A kérdező hozzászólása: Elsõ a párommal már gondoltunk erre is:D. Második sajnos nagyimnál soha nem volt pletyka magazin. Max fõztöst járatott. Egyszer tévénézés kor kérdeztem Friderikuszról , hogy mi a véleménye róla azt mondta nem ismeri személyesen ezért semmi:D Szóval röviden lezárta a témát... 3. Igazad van tényleg 4 éve kellett volna elmondanom. De a nagybátyám élettársa egy pletykás nõ és ott laknak a mama mellett és sajnos nagymamám megbízik benne.Ha elmondtam volna a mamának megtudta volna ez a nõ és akkor tuti , hogy az egész kisváros tudta volna , hogy meleg vagyok azt meg nem akartam fõleg , hogy volt egy erõsen jobbikos munkatársam aki utálja a melegeket, de most már ez a része nem igazán izgat , mert már nem lakom a városban.
Biztos, hogh tudja, hogy van ilyen is, nyugi. Még falun is tudják a nénik :D


Hogyan közöljem a párommal, hogy szeretném, ha az anyja leszakadna rólunk és nem szólna bele mindenbe és hagyna élni bennünket?

Ugyan csak hétvégéken találkozunk, anyósom mindig szekálja a páromat, hogy ezt csinálja, azt csinálja, ezt intézze, azt intézze helyette, odajön a nyakunkra, mindenbe beleszól, belefekszik az ágyneműnkbe, a cipőmet használja... Mit főzzek, mit hova tegyek, mit hogyan csináljak. Eldugdossa a cuccaim, mire legközelebb megyek, eltűnnek a dolgaim. Így sajnos teljesen eltántorított már az összeköltözéstől. 30 felé közeledve piszkosul nincs szükségem arra, hogy más irányítsa az életem, életünket. Hogyan közöljem a párommal, hogy ebből elegem van és ez a kapcsolatunkat veszélyezteti, amennyiben nem állítja le az anyját.

Legjobb válasz: Miért Te költözöl hozzájuk? Költözzön a párod hozzátok, oda biztos nem megy olyan sûrûn anyós! Vagy ha ez nem lehetséges, akkor inkább az albérlet, de így nem szabad megkezdeni egy közös életet, mert teljesen ki fogtok készülni és szakítás lesz a vége.

Miért Te költözöl hozzájuk? Költözzön a párod hozzátok, oda biztos nem megy olyan sûrûn anyós! Vagy ha ez nem lehetséges, akkor inkább az albérlet, de így nem szabad megkezdeni egy közös életet, mert teljesen ki fogtok készülni és szakítás lesz a vége.
Úgy közöld, ahogy most ide leírtad. Mondd meg a párodnak, hogy nagyon fontos dologról van szó, olyanról ami befolyásolja a jövõtöket, a kapcsolatotok alakulását és szeretnéd vele megbeszélni. Részletesen magyarázd el neki, hogy miben és miért idegesít az anyja szokása, és hogy ahelyett ami most van, Te hogy szeretnél élni, hogyan képzeled el a jövõt. Amíg õ nem érti meg, addig nem nagyon tudsz mit tenni. Ha viszont sikerül nála rávilágítani a lényegre, akkor ketten már "le tudjátok szerelni" az anyóst. Szerintem nagyon fontos, hogy mind a párod felé mind annyósod felé legyél tisztelettel és higgadtan intézd ezeket a dolgokat, attól függetlenül hogy megérdemli-e az anyós vagy sem. Türelemmel, okos szóval többet fogsz elérni mindkettõjüknél. Többször ki kell hangsúlyozni, hogy kedveled, tiszteled anyukáját, hiszen õ szülte meg azt az embert, akivel a jövõdet tervezed, de szeretnéd ha mindenkinek meglenne a saját élettere, és nem másznátok bele egymáséiba. Sok sikert!
Közöld vele így. Ennél rosszabb már nem lehet. Így "30 felé közeledve" arra sincs szükséged, hogy pocsékold az idõdet egy olyan fazonra, akinek az anyját kéne elvenni téged meg max. felvenni bejárónõnek.
Leülteted, elmondod, hogy ez tûrhetetlen, legyél határozott. Ha ennyire töketlen a párod, hogy nem mer szólni, akkor nehogy összeköltözz vele, inkább elbújik a dolgok elõl, te pedig ne menj bele emiatt ilyen helyzetbe.
Ha már most ilyen tesze-tosza a párod, számíthatsz arra, hogy egész házaséletetekben mindenben egyedül maradsz.
Ehhez mit szól alapból a párod?
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, nem mer ellentmondani annak a hárpiának, mert folyton cirkuszol vele, mindenért szekálja és belefáradt a harcba, így mindent ráhagy. Labilis idegzetû és öngyilkos hajlamai miatt senki nem mer rosszat mondani neki a családjából.
A kérdező hozzászólása: Páromnak van saját lakása, de ott is beleugat mindenbe anyósom. Nekem is van hol laknom, de õ nem fog ide költözni a munkája miatt. Költözés csak részemrõl jöhet szóba, ha találok abban a városban melót, de ilyen feltételekkel nemigazán kapkodom az összeköltözésért. Én takarítok, mosok páromra, anyuci meg odajár aludni, rendezkedni. Bezzeg a takarításhoz nem füllik a foga csak a koszoláshoz, én meg ganézzak utána.

Van két srác mind a kettő 18 éves és mind a kettőnek tetszem és az egyikkel már smároltunk is . De én nem akarok egyikkel sem járni, csak haverként tekintek mind a kettőre . Csak nem tudom hogyn közöljem ezt velük . Tipp :?

Legjobb válasz: talán nem kéne játszani a fejükkel. ha nem jön be, minek smárolsz vele? megmondod, hogy neked most nem kell kapcsolat, és ha szeretnek, tiszteletben tartják.

talán nem kéne játszani a fejükkel. ha nem jön be, minek smárolsz vele? megmondod, hogy neked most nem kell kapcsolat, és ha szeretnek, tiszteletben tartják.
Telefonon :)
Szia! Szerintem üljetek le közösen a pároddal és a szüleiddel, és beszéjétek meg. Biztos engedékenyebbek lesznek, ha látják, hogy a párod kitart melletted, és biztosítja a megélhetéseteket. Én ezt javasolnám. Sok sikert!
Én kész tények elé állítottam édesanyámékat, és õk úgy döntöttek, hogy nem állnak az utunkba.Ekkor 20 éves voltam, és már 2 éve csak papíron laktam otthon, mert kollégiumban éltem. Azért sokat segítene a tanácsadásban, ha kicsit több információt is adnál errõl.Pl Hány éves vagy?Külön lakásba mentek, vagy a szüleihez?Tanulsz-e vagy dolgozol? stb.Tehát legyen egy kis rálátásunk, mert normális tanácsot nem fogsz így kapni.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, a barátom 24, õ dolgozik, õ tartana el, mert romák vagyunk nálunk ez a normális, légyszi ezért ne ítéljen el senki!külön lakásba mennék!, albérletbe most intézzük a házunkat, de a szüleim azt mondják majd akkormenjekha mr meg van minden!de sztem együtt kellenne megszereznünk mindent, és együtt tennünk azért hogy jó életünk legyen, nem csak a barátomnak!
Ha nálatok úgy szokás, hogy a férfi dolgozik, és a nõ otthon van, akkor ezzel semmi gond. Bevallom, picit irigyellek is, én is szívesebben vezetném csak a háztartást, jó lenne, ha nem kéne annyit kapkodni itt is ott is. Na mindegy, hát ez van. Szerintem mondd meg a szüleidnek, hogy te is szeretnél résztvenni abban, ahogy alakítjátok az életeteket, nem akarod magad kivonni a nehézségek alól sem, hiszen együtt akartok élni, és a közös életért együtt akartok tenni dolgokat. De persze próbáld nem felkapni a vizet, akkor sem, ha a szüleid kicsit ingerültek lesznek. Az normális, hiszen a legjobbat akarják neked, féltenek, aggódnak.
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!

Hogyan és mikor közöljem a főnökömmel a várandósságom? Mit mondjak?

Legjobb válasz: Szia! Ém 4-5 hetes voltam,és elkezdtem barnázni,így doki, és állományba is vett, nem tudnék egész nap szaladgálni, 11 órát állni.Nagyon stresszes hely, ha maradok már nem lennék terhes, de nekem nagyon rendes fõnököm volt, elmentem állományba végig,és nem volt gond. De sok helyen vigyázni kell, várd meg a kiskönyved,ha állományba mész,mert akkor nem tehet semmit.

Szia! Ém 4-5 hetes voltam, és elkezdtem barnázni, így doki, és állományba is vett, nem tudnék egész nap szaladgálni, 11 órát állni.Nagyon stresszes hely, ha maradok már nem lennék terhes, de nekem nagyon rendes fõnököm volt, elmentem állományba végig, és nem volt gond. De sok helyen vigyázni kell, várd meg a kiskönyved, ha állományba mész, mert akkor nem tehet semmit.
Szia Nem tudom milyen a fõnököd, de azért mielõtt elakarsz jönni szerintem 1 hónappal szólj. Nekem iszonyat jó fej, én tavaly elvetéltem itthon voltam sokat, vissza mentem dolgoztam 9 napot, és megint bejelentettem, hogy "helló". SZóval szerintem ha már tudod, pláne ha már látszódni is fog.
Szia! Én 8 hetes voltam és szóltam, hogy beszélnünk kell, mire megkérdezte, hogy ráér, én meg mondtam, hogy egy pár hónapig még igen, mert kisbabát várok, erre leült! Tudni kell a fõnökömrõl, hogy nem igazán kedves és semmibe veszi az embert, így nagyon jól esett a döbbenet az arcán!:-) Azóta sajnos nem változott semmi, nem veszi figyelembe azt sem, hogy babát várok és simán leüvölti a hajamat, ha éppen rossz napja van! Nem baj én nem idegeskedek, mert a legszebb ajándék már a pocakomban van! Kellemes babavárást!
Én kb 5 hetes voltam mikor közöltem a fõnökömmel, mert úgyis elég sokszor kell dokihoz járkálni és ugye azt az idõt (nálunk) igazoltnak veszik.Õ örült nagyon megölelt, tudni kell róla hogy elég családcentrikus.Szóval szerintem minnél elõbb mond el.
Én bizony vártam a 12. hétig. Ugyanis addig bármi elõfordulhat. Nekem már volt 1 vetélésem... de nem ijeszgetni akarlak, csak van olyan fõnök aki nem fogadja túl jól. Tehát ha lehet biztosra menjél:)

Hogy közöljem a barátommal a szakítást? Ha sír és könyörög hogy nem akarja ezt.

Legjobb válasz: te a Hajdószoboszlói Horváth Bella vagy?

te a Hajdószoboszlói Horváth Bella vagy?
Ha most beteszed a derekad, úgy is fojtatni fogja, majd megint besokallsz, majd megint rí, te megint megenyhülsz... Ez szerintem kicsit gáz tõle, de mondd el neki, hogy téged már nem érdekel õ, akármit tehet...
Ha vége van, hát vége van. Sír könyörög, majd elmúlik aztán jobban lesz. Elõbb vagy utóbb fog fájni...
Elég férfiatlan a pasid... Ha ez így túl drasztikus neki - vagy Neked, mert nem akarod ledarálni, akkor fokozatosan építsd le, találkozz vele egyre kevesebbet. De a helyedben - ha tényleg elég volt, nem törõdnék azzal, hogy könyörög.
A kérdező hozzászólása: de ha nem mutatom meg neki akkor haza megy és mindig azt mondja hogy ki tudja mirõl beszélgetünk.. õt már abba bele köt hogy ha másnak egy mosolygós smileyt küldök..
A kérdező hozzászólása: azért mert nem hisz nekem pedig nem hazudtam még neki és mindig csak ellenõrizget hogy mutassam meg a beszélgetéseimet.. ez már idegesitõ :@
Miért akarod ott hagyni szegényt?Mit tett?Vagy találtál mást mi?
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm.
Lehet gonosz vagyok, vagy bunkó, de szánalmas, ha valaki sír és könyörög a másiknak, hogy ne hagyja ott. Eléállsz, és megmondod neki normál hangon, hogy te már nem szeretnél vele lenni, mert nem szereted/vagy mert úgy viselkedik ahogy.
A kérdező hozzászólása: nem.
örülj, hogy csak sír...az enyém azzal fenyegetõzik, hogy elõttem fogja kinyírni magát, ha szakítok...ötletem sincs, hogyan szakítsak...
add fel portósan, így a cimzett fizet. a postán tudni fogják
A szállítás 9000 ft vagy a vételárral együtt ami neked jár? Mert ha pénzt akarsz akkor utánvéttel kell feladnod, de az drága lesz a vevõnek (kb 1500-2500 ft közt van a díja)

Hogyan közöljem vele bántódás nélkül kulturáltan, hogy hagyjon már békén és a barátságát sem igénylem?

Szóval volt egy buli. Ittam. Nem sokat, de jókedvem lett, közvetlenné váltam. Volt egy lány. Õ nem ivott, csak simán Ivett :D És beszélgettem vele, bókoltam is neki, de nem gondoltam én ezt olyan komolyan. Azóta facebookon jönnek a szmájlis beszélgetéskezdeményező üzenetek, amihez nekem nincs kedvem. Jó fej csaj, csak hát nem illenék hozzá, meg most nem akarnék kapcsolatot. L22, F21 ha ez valamit számít.

Legjobb válasz: Úgy ne bántsd meg,és szakíts vele,hogy folyton magadról beszélsz,és akkor õ egyszerûen békén fog hagyni.

Úgy ne bántsd meg, és szakíts vele, hogy folyton magadról beszélsz, és akkor õ egyszerûen békén fog hagyni.
mond neki h jöjjön inkább hozzám :P
és volt több is köztetek? vagy csak bókoltál neki? mert ha csak bókoltál pl. akkor bókolj más lányoknak a társaságában és akkor veszi a lapot, hogy te csak mindenkivel kedves vagy, de szerintem azt is megmondhatod neki, ha pl. bátorkodna elhívni vhova, hogy te nem vágysz ilyen ismerkedésre, amúgy barátkozás miért baj?:D
Mi az, hogy nem illenél hozzá? Mondd már ki azt a konkrét kifogást amiért le akarsz rázni magadról egy potenciális szexpartnert?
A kérdező hozzászólása: Nem illene hozzám, a szexre jó lenne másra nem. Odáig meg nem süllyedek. Most ezt nehéz megérteni? :D
Nehéz. Ha megdugnád, akkor miért nem tudnál vele úgy viselkedni, hogy nõnek érezze magát?
A kérdező hozzászólása: Vannak embertípusok akik le tudnak feküdni szerelem nélkül és vannak akik nem. Ez mindig is így volt semmi probléma nincs vele. Én például nem tudok, így neveltek, vagy ilyenné váltam vagy alapból így születtem nem tudom, de ilyen vagyok és kész. Én teljesen elfogadom, hogy valaki képes ilyenre, más is fogadja el, hogy én nem.
Szerintem tök, jó, hogy így gondolkodsz (: kiváncsi voltam én is, hogy miért nem, mert ritka ilyet hallani sráctól, általába mindig 'megagadják' a lehetõségeket
*megragadják


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!