Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és jön el az, (165 db)

Van egy szívbéli jóbarátnőm. Õ kitalálta, hogy nem jön el az esküvőmre és mégcsak egy lapot sem írt. Azt mondta, hogy úgyis drága az esküvő, ne legyen rájuk gondom. Ez a baráti magatartás mögött mi lehet?

Legjobb válasz: Talán rosszul esik neki, hogy férjhezmész, mert fél, hogy ezután eltávolodtok egymástól. Vagy rossz neki hogy az õ barátja (ha van), még nem kérte meg a kezét. Kérdezz rá!

Talán rosszul esik neki, hogy férjhezmész, mert fél, hogy ezután eltávolodtok egymástól. Vagy rossz neki hogy az õ barátja (ha van), még nem kérte meg a kezét. Kérdezz rá!
Vagy csak nem szereti az esküvõket. Én kifejezetten utálok ilyen ceremóniákon részt venni. Kérdezd meg tõle hogy miért nem megy el, de ne táplálj iránta rossz érzelmeket.
Én is arra gondolok, hogy féltékeny lehet, ha tényleg költségkímélés miatt nem tudna elmenni, akkor küldene pl egy dísztáviratot. Az is lehet, hogy nem akar egyedül menni, vagy pl nincs megfelelõ ruhája, ezek csak tippek, az anyagi helyzetét te ismered. Én is utálom az esküvõi népünnepélyeket, de a legjobb bnõm esküvõjére akkor is elmentem , és végig ott voltam, akármennyire utáltam , mert tudtam hogy neki mennyire fontos, és számít rám. Vagy lehet hogy van valaki a társaságban akivel nem akar találkozni? Ezek a tippjeim.
vagy szerelmes a férjedbe.
En mar levertem volna a csajt ha ennyire b"nko!!!Elnezest de undorito az ilyen amikor valaki ennyire [email protected] se veszi a masikat!!
A zaklatás nem vonzóbbá teszi az embert.
Szerintem ebben az esetben nem kell paráznod. Egyrészt, mert a párod volt olyan korrekt és elmondta, másrészt ha a csaj totál görcsösen nyomul, azzal pont az ellenkezõjét éri el.
A kérdező hozzászólása: a párom elmondta igen, nekem rosszul esett és õ mondta, h nem hagyná h ilyen nõ meg a hülyesége menjen tönkre a kapcsolatunk.

A gta san andreas ps2 a mike torenón nekem nem jön elő az autó és már végig ment a csík hogy jön elő az autó?

Legjobb válasz: Gondolom sokat csaltál már és mentettél is. Nem fog menni.

Gondolom sokat csaltál már és mentettél is. Nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: igen csaltam, de akkor nem tudok átjutni?
A kérdező hozzászólása: válast térek légyszi
A kérdező hozzászólása: bocs *z
Sajnos nem tudsz.
A kérdező hozzászólása: akkor már ne is próbálkozzam ?
Próbálkozni próbálhatsz, de nem fog menni... talán próbáld meg hogy átöltözöl, majd mentesz egyet, és utána jöhet a küldetés.
A kérdező hozzászólása: ok köszi!


Mikor jön már el az, hogy ez legyen a férfi ideál? Szűz, megkeseredett, magányos, szellemileg és lelkileg megtört, vékony, gyenge az életre alkalmatlan, számkivetett 20-as évei elején járó fiúknak mikor jön el az "idejük"

Tudjátok, emlékezzünk vissza 5 évre ezelőttre. Voltak az emók, azelőtt voltak a kemény igazi fasza gyerekek. Azelőtt voltak a sármos férfiak, azelőtt voltak a farmernadrágos bőrdzsekis, hátrafésült hajú motoros vagy kocsis fiúk azelőtt voltak az inges szövetnadrágos úriemberek azelőtt voltak a állatbőrből és különböző növények szárításával készült ruhákkal öltözködő emberek, azelőtt voltak Ádám és Éva...levelek. értitek? mikor jön el a mi időnk? hisz az emóknál nem vagyunk rosszabbak, mi nem vagyunk bu--ik.

Legjobb válasz: Soha! Kinek kéne egy ilyen hapsi!?

Soha! Kinek kéne egy ilyen hapsi!?
Hát, az általad felsoroltak nekem soha nem tartoztak az ideálom közé... szerencsére egyéni ízlések vannak, mindenkinek más felel meg, és nem az öltözködés, hanem inkább a személyiség, kisugárzás a döntõ... Szerintem (pusztán evolúciós okokból) az életre alkalmatlanok soha nem fognak ideálisnak számítani egyetlen nõ számára sem.
Az emókra tizenéves divatmániás tinik buknak. Egy igazi nõnek férfi kell, aki megállja a helyét a világban. Nem értem meg, hogy miét nem lehet felfogni, hogy egy nõnek szüksége van arra, hogy felnézzen a férfire és biztonságban érezze magát mellette. Egy általad leírt emberre mégis ki tudna felnézni? Ahelyett várnád a sült galambot az élettõl, jobban tennéd, ha elkezdenéd összeszedni magad.
Szerinted valaha férfiideál lehet egy életre alkalmatlan, megkeseredett, sérült személy? Szerinted ez melyik dimenzióban vonzó?!
Gyakran hangzik el itt gyk-n ez az "életre alkalmatlan" kifejezés. Mégis mirõl beszéltek emberek? Számomra az életre alkalmatlan azt jelenti, hogy le van bénulva teljesen, vagy olyan súlyos betegséggel született, hogy egész életében valaki másra kellene hagyatkoznia, stb. Az pedig már baromi szánalmas, ha valaki a 20-as évei elején szellemileg és lelkileg megtörik. Hát ez is mi már... Hülyeség. Én ezeket a túlzásokat nem bírom. Számkivetett. Haha.

Kb. hány hónaposan jön el az az idő, hogy a baba leül és folyamatosan játszik valamivel?

csak kíváncsi vagyok....:) most vagyunk az örökmozgó korszakban, és csak reménybe szeretnék kapaszkodni....:))

Legjobb válasz: mi pl örökmozgók és társaságkedvelõk vagyunk, de kb 3 évesen jött el az az idõ, hogy most már ülve egyedül is tud játszani, de ez alkatfüggõ.

mi pl örökmozgók és társaságkedvelõk vagyunk, de kb 3 évesen jött el az az idõ, hogy most már ülve egyedül is tud játszani, de ez alkatfüggõ.
16 hós lányom sokszor eljátszik 10-20 percet is egyedül. Duplót rakosgatja össze, a cipõje nagy sláger: kifûzi, után dugdossa vissza, egy lukig még sikerül is, aztán takargatja a babáját és mondja hogy tente, könyvet nézeget, ha elvonul és nagy csend van, akkor valószínû hogy a zoknisfiókomnál kell keresni, azt pakolgatja. Egyébként meg van olyan nap, hogy egy percre nem hagy békén. Kint csak a babakocsiba van nyugton, ha kiveszem loholhatok utána, kavicsgyûjtésnél megállunk viszont órákra is. Van két BABA IQ dvd-je, ha kéri berakom és a foteljébõl végignézi a fél órát legtöbbször. De biztosan alkatfüggõ is. Türelem!
Kitartás. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, aranyos vagy....:) hát esések már most vannak, mert ugye a hastámasz egy ideig jó csak....:)
Hát õ nem fog neked egyedül játszogatni 10-15 percet. :) Jönnek a nagy esések, és koppanások. "Egy percre sem" lehet õket magukra hagyni ilyenkor. De ne ijedj meg, ha esik, csak ha sír, akkor vedd fel, de akkor se ijedj meg, csak mond, hogy: nincs semmi baj, adok egy gyógypuszit rá és hupsz már nem is fáj.
A kérdező hozzászólása: 10, 5 hónapos....de állandóan mászik, mindenhova, feláll, lépeget....én meg már néha szívrohamot kapok pl. mikor eldönti, hogy õ egyedül áll és a két kezében van vmi közben meg a hasával "támaszkodik".....:) )
Mennyi idõs a kicsid? Mert egy másfél évestõl ne nagyon várj ilyet, ha örökmozgó (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: max. 3 perc....:)
Nekem a 3 perc is elég lenne. :((
A kérdező hozzászólása: nekem elég lenne, ha 10-15 percig érdekelné valami a max. 3 perc helyett:)
A kérdező hozzászólása: 3 évesen??? :) ))
Egy óvodás gyereket is 3 percig köt le valami. Anyum óvónõ, õ mondta, hogy az az átlag. Én kifiam 2 éves, néha fél óráig is elbütyköl, de van, amikor percenként más kell neki, és csak kínlódik.

Hogyan és mikor jön el az, mikor alvós játék kell a babának?

Ezt valahogy ? válassza, vagy ha én beteszek az ágyába játékot, akkor ? köt?dni fog hozzá? (Lehet, hogy buta kérdés, de fogalmam sincs. Nekem volt egy nagy babám, én azt karácsonyra kaptam. Talán azért is szerettem azt meg annyira, mert még pici voltam mikor a hugom született, és nem csinálhattam vele bármit, ezt a babát viszont kedvemre öltöztethettem, etethettem. Szóval szerintem azért lett nekem az a kedvenc, mert azzal pótoltam a hugom.)

Legjobb válasz: Lehet,hogy azok közül választ amivel játszotok vele vagy amit mellette hagysz,hogy nézegesse.De nem minden babának van rá szüksége.Van akit a cumi nyugtat meg,van amelyiket a saját ujja,az enyém pl.ragaszkodik a két kis takarójához,ami nélkül baba kora óta nem alszik el,pedig már 5éves lesz.Igen általában õk választanak.

Lehet, hogy azok közül választ amivel játszotok vele vagy amit mellette hagysz, hogy nézegesse.De nem minden babának van rá szüksége.Van akit a cumi nyugtat meg, van amelyiket a saját ujja, az enyém pl.ragaszkodik a két kis takarójához, ami nélkül baba kora óta nem alszik el, pedig már 5éves lesz.Igen általában õk választanak.
A lányom választott egy vauvau-t, de nem ragaszkodik feltétlen hozzá. Szerencsére, mert ha megyünk valahova csak az a lényeg, hogy legyen valami amivel alhat(egy plüss bõven jó). Mostanság néha itthon is lecseréli egy vagy néha két babára. Van mikor két baba és a kutya is az ágyban van.Csoda, hogy még befér melléjük.
az én fiam a hálóingemmel alszik, de nem a hálóing a lényeg, hanem hogy "anyaszagú". Egyik este alszom benne, másik este nála van, akkor egy másikban alszom, majd következõ este csere.

Azt szeretnem megtudni hogy miert jon elo minden evben a vesekrizisem? Allandoan vesekovem van, es azt is szeretnem tudni hogy mit ne egyek vagy ne igyak hogy nehogy termelodjon ujabb veseko?

Legjobb válasz: Mennyire részletes volt a kivizsgálásod? Mondjuk szép, ha errõl nem tájékoztattak. Vesekõ miatt kerüld az ásványvizeket, különösen a szénsavasat, pezsgõtablettákat, 500mg C-vitaminnál ne szedj többet, és minden olyan gyógyszer hajlamosíthat a vesekõ kialakulására ami a vesében válik ki(Pl. egyes antibiotikumok amik a húgyúti fertõzést hivatottak kezelni, stb.) Neten is találni biztosan vesekõre javallott diétát vagy érdemes lenne felkeresned dietetikust. Javaslom, hogy igyál sok folyadékot, ne fûszerezd túl az ételeket(gondolok itt fõként a sóra). És vegyél vesetisztító teakeveréket amit idõszakosan alkalmazol.

Mennyire részletes volt a kivizsgálásod? Mondjuk szép, ha errõl nem tájékoztattak. Vesekõ miatt kerüld az ásványvizeket, különösen a szénsavasat, pezsgõtablettákat, 500mg C-vitaminnál ne szedj többet, és minden olyan gyógyszer hajlamosíthat a vesekõ kialakulására ami a vesében válik ki(Pl. egyes antibiotikumok amik a húgyúti fertõzést hivatottak kezelni, stb.) Neten is találni biztosan vesekõre javallott diétát vagy érdemes lenne felkeresned dietetikust. Javaslom, hogy igyál sok folyadékot, ne fûszerezd túl az ételeket(gondolok itt fõként a sóra). És vegyél vesetisztító teakeveréket amit idõszakosan alkalmazol.
A kiürült követ megvizsgálják, és annak összetétele alapján meg tudják mondani, hogy milyen ételekre kell vigyáznod.
igyál sok sört!
Szia, csoki, tej, ásványvíz, sajt kilõve a sok kálcium miatt.Nekem is volt kövem, azóta nem jött elõ, pedig zabálok és iszom a tiltott dolgokat is.Egyénfüggõ.

Meddig alakulnak ki a nagyobb anyajegyek? Azt tudom, hogy folyamatosan jönnek elő anyajegyek. De a nagyobbak 5-10 mm-esek hány éves korig jelentkezhetnek?

Fiam 8 hónapos egy pici pöttye van eddig. A Férjemnek van több nagyobb. Mennyi id?sen d?l el, hogy neki lesz-e?

Legjobb válasz: A lanyom anyajegy nelkul szuletett. Most 20 honapos es 3 anyajegye lett eddig. Az elso kb 1 eves koraban jelent meg. Nagyon orul nekik. Arra gondoltam a tegnap, hogy igy fogom megtanitani neki, hogy melyik a bal keze, mert azon van az egyik anyajaegy. Talan igy egyszerubb lesz neki.

A lanyom anyajegy nelkul szuletett. Most 20 honapos es 3 anyajegye lett eddig. Az elso kb 1 eves koraban jelent meg. Nagyon orul nekik. Arra gondoltam a tegnap, hogy igy fogom megtanitani neki, hogy melyik a bal keze, mert azon van az egyik anyajaegy. Talan igy egyszerubb lesz neki.
Szia! Az én lányom egy 6 mm átmérõjû anyajeggyel a halántékán született. Most 9 hósm, de még nincs több rajta, csak az az egy.

Amikor ülök az "anyósülésen" és megyünk a kocsival akkor mindig úgy látom, hogy nem férünk el az útón. Holott pl jön velünk szembe egy másik kocsi. Nem érzem a kocsi nagyságát. Miért van ez?

Legjobb válasz: Utasként nem is kell érezned! Amikor próbáltam a feleségem vezetni tanítani, ha én belenyúltam a kormányba és kicsit jobbra húztam, hogy a szembejövõ is elférjen az úton, szegény úgy látta a kevés tapasztalatával, hogy már az árokban megyûnk! Ilyenkor persze õ próbálta visszafelé kormányozni az autót, volt olyan, hogy szinte erõbõl kellett fognom a kormányt, hogy neki ne rántsa a szembejövõ autónak. Azóta nem próbálkoztunk!

Utasként nem is kell érezned! Amikor próbáltam a feleségem vezetni tanítani, ha én belenyúltam a kormányba és kicsit jobbra húztam, hogy a szembejövõ is elférjen az úton, szegény úgy látta a kevés tapasztalatával, hogy már az árokban megyûnk! Ilyenkor persze õ próbálta visszafelé kormányozni az autót, volt olyan, hogy szinte erõbõl kellett fognom a kormányt, hogy neki ne rántsa a szembejövõ autónak. Azóta nem próbálkoztunk!
mivel nem te vezetsz ezért nem is fogod ugy érezi a kocsit soha mindha a soför lennél.Engem ha motoral visznek már 30-40 él félek de ha én vezetek 80-90 azt simán tépünk .
nem érzékeli a szemed... van ilyen sajnos
gondolom nincs jogsid, régen én is így voltam ezzel, tehát no para :)
"akkor jó :) mert szeretném letenni a jogsit és féltem, hogy ez így marad és utána megszokja a szemed ha már van jogsid?" Erre van a rutin. Majd a bójázásoknál, parkolásoknál meg fogod érezni az autó szélességét, hosszúságát, úgyhogy nem lesz semmi gond ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: bocs úton
A kérdező hozzászólása: akkor jó :) mert szeretném letenni a jogsit és féltem, hogy ez így marad és utána megszokja a szemed ha már van jogsid?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hogyan tovább? Mikor jön el az idõ szerintetek? Extra félõs eset!

Van egy lány, akivel elkezdtem ismerkedni. Nagyon jó a viszonyunk, tudja, hogy én többet érzek barátságnál és el is fogadja, de õ még soha nem volt szerelmes, így neki nehéz megváltoznia, de nyitott rá idõvel, ha a sors is így hozza. Régebben félt velem kettesben találkozni, így nem is zavartam ilyen kérdésekkel. Tegnapi beszélgetésem során vele viszont bejelentette, hogy szerinte benne is kezd megmozdulni egy szikra. Esetleg mikor lenne a megfelelõ alkalom, hogy újra megpróbáljak vele beszélgetést kezdeményezni személyesen? Nem akarok nyomulni, örülök, hogy idáig eljutottam. Viszont annyira rossz, hogy csak online tudok vele beszélni, pedig messze se lakik.

Legjobb válasz: Lassan járj, tovább érsz.:)

Lassan járj, tovább érsz.:)
Húha, ez nehéz lesz, de mivel úgy látom szereted, segítek: Valószínü, már sokat gondol rád és belül várja, hogy keresd, de ö persze csakazértse keres.. Jól látod, nem szabad letámadni, mert "vallásos" típus.. :-D Legközelebb pl. ma este legyen nálad: egy kis csoki (semmi masni meg giccses képeslap), virág (nem 20ezres csokor, csak egy pici kis cuki szép szál valami, szigorúan nejlon nélkül!!!! :-D ), apró bókok, mosoly és a legfontosabb: figyelem és idövel aljas kis érintések (kéz, arc, nyak, váll, ölelés).. Hidd el, általánosan elmondható, hogy 10-40ig ez az álmunk, csak túlkombináljuk.. :-D A hely legyen nyilvános, így nem fél majd veled lenni! Sikeres kiolvasztást, majd írd meg mi lett!!! :) 23L
Pedig a legjobb lenne, ha minél több idõt töltenétek együtt SZEMÉLYESEN. Valahogy szorgalmazd ezt! Ne nyomulj, csak beszélgessetek, ismerkedjetek, oldódjatok egymás társaságában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!