Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és jön el (290 db)

Azt szeretnem megtudni hogy miert jon elo minden evben a vesekrizisem? Allandoan vesekovem van, es azt is szeretnem tudni hogy mit ne egyek vagy ne igyak hogy nehogy termelodjon ujabb veseko?

Legjobb válasz: Mennyire részletes volt a kivizsgálásod? Mondjuk szép, ha errõl nem tájékoztattak. Vesekõ miatt kerüld az ásványvizeket, különösen a szénsavasat, pezsgõtablettákat, 500mg C-vitaminnál ne szedj többet, és minden olyan gyógyszer hajlamosíthat a vesekõ kialakulására ami a vesében válik ki(Pl. egyes antibiotikumok amik a húgyúti fertõzést hivatottak kezelni, stb.) Neten is találni biztosan vesekõre javallott diétát vagy érdemes lenne felkeresned dietetikust. Javaslom, hogy igyál sok folyadékot, ne fûszerezd túl az ételeket(gondolok itt fõként a sóra). És vegyél vesetisztító teakeveréket amit idõszakosan alkalmazol.

Mennyire részletes volt a kivizsgálásod? Mondjuk szép, ha errõl nem tájékoztattak. Vesekõ miatt kerüld az ásványvizeket, különösen a szénsavasat, pezsgõtablettákat, 500mg C-vitaminnál ne szedj többet, és minden olyan gyógyszer hajlamosíthat a vesekõ kialakulására ami a vesében válik ki(Pl. egyes antibiotikumok amik a húgyúti fertõzést hivatottak kezelni, stb.) Neten is találni biztosan vesekõre javallott diétát vagy érdemes lenne felkeresned dietetikust. Javaslom, hogy igyál sok folyadékot, ne fûszerezd túl az ételeket(gondolok itt fõként a sóra). És vegyél vesetisztító teakeveréket amit idõszakosan alkalmazol.
A kiürült követ megvizsgálják, és annak összetétele alapján meg tudják mondani, hogy milyen ételekre kell vigyáznod.
igyál sok sört!
Szia, csoki, tej, ásványvíz, sajt kilõve a sok kálcium miatt.Nekem is volt kövem, azóta nem jött elõ, pedig zabálok és iszom a tiltott dolgokat is.Egyénfüggõ.

Meddig alakulnak ki a nagyobb anyajegyek? Azt tudom, hogy folyamatosan jönnek elő anyajegyek. De a nagyobbak 5-10 mm-esek hány éves korig jelentkezhetnek?

Fiam 8 hónapos egy pici pöttye van eddig. A Férjemnek van több nagyobb. Mennyi id?sen d?l el, hogy neki lesz-e?

Legjobb válasz: A lanyom anyajegy nelkul szuletett. Most 20 honapos es 3 anyajegye lett eddig. Az elso kb 1 eves koraban jelent meg. Nagyon orul nekik. Arra gondoltam a tegnap, hogy igy fogom megtanitani neki, hogy melyik a bal keze, mert azon van az egyik anyajaegy. Talan igy egyszerubb lesz neki.

A lanyom anyajegy nelkul szuletett. Most 20 honapos es 3 anyajegye lett eddig. Az elso kb 1 eves koraban jelent meg. Nagyon orul nekik. Arra gondoltam a tegnap, hogy igy fogom megtanitani neki, hogy melyik a bal keze, mert azon van az egyik anyajaegy. Talan igy egyszerubb lesz neki.
Szia! Az én lányom egy 6 mm átmérõjû anyajeggyel a halántékán született. Most 9 hósm, de még nincs több rajta, csak az az egy.

Van egy szívbéli jóbarátnőm. Õ kitalálta, hogy nem jön el az esküvőmre és mégcsak egy lapot sem írt. Azt mondta, hogy úgyis drága az esküvő, ne legyen rájuk gondom. Ez a baráti magatartás mögött mi lehet?

Legjobb válasz: Talán rosszul esik neki, hogy férjhezmész, mert fél, hogy ezután eltávolodtok egymástól. Vagy rossz neki hogy az õ barátja (ha van), még nem kérte meg a kezét. Kérdezz rá!

Talán rosszul esik neki, hogy férjhezmész, mert fél, hogy ezután eltávolodtok egymástól. Vagy rossz neki hogy az õ barátja (ha van), még nem kérte meg a kezét. Kérdezz rá!
Vagy csak nem szereti az esküvõket. Én kifejezetten utálok ilyen ceremóniákon részt venni. Kérdezd meg tõle hogy miért nem megy el, de ne táplálj iránta rossz érzelmeket.
Én is arra gondolok, hogy féltékeny lehet, ha tényleg költségkímélés miatt nem tudna elmenni, akkor küldene pl egy dísztáviratot. Az is lehet, hogy nem akar egyedül menni, vagy pl nincs megfelelõ ruhája, ezek csak tippek, az anyagi helyzetét te ismered. Én is utálom az esküvõi népünnepélyeket, de a legjobb bnõm esküvõjére akkor is elmentem , és végig ott voltam, akármennyire utáltam , mert tudtam hogy neki mennyire fontos, és számít rám. Vagy lehet hogy van valaki a társaságban akivel nem akar találkozni? Ezek a tippjeim.
vagy szerelmes a férjedbe.


inkább tanulj meg írni, arra tutira gerjednek -.-
a fiúk általában egyszer lebeszélik a találkozást, és utána már nem kell megerõsíteni. ne ess kétségbe, menj el, ott lesz:)
Ha egy napja beszélted meg, akkor minek megerõsíteni. Ha egy-két hete beszéltetek volna, akkor esélyes, hogy elfelejti, de 1 nap alatt...
En mar levertem volna a csajt ha ennyire b"nko!!!Elnezest de undorito az ilyen amikor valaki ennyire [email protected] se veszi a masikat!!
A zaklatás nem vonzóbbá teszi az embert.
Szerintem ebben az esetben nem kell paráznod. Egyrészt, mert a párod volt olyan korrekt és elmondta, másrészt ha a csaj totál görcsösen nyomul, azzal pont az ellenkezõjét éri el.
A kérdező hozzászólása: a párom elmondta igen, nekem rosszul esett és õ mondta, h nem hagyná h ilyen nõ meg a hülyesége menjen tönkre a kapcsolatunk.

Játszom a Sims 3-mal és a fiam összejött egy lánnyal de szeretnék vele szakítani. Már sokszor próbálkoztam hogy áthívom de sose jön át. Hívtam már kiruccanásra és oda se jön el. Mit csináljak?

A lányt Éva Vácróti-nak hívják és a városban a házát sem találom. El?re köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Lol. Elõször azthittem, hogy az igazi fiad jött össze valakivelxD Amúgy egyszerû, jöjj össze egy másik csajjal és ennyi. Énis mindig ezt csináltam><

Lol. Elõször azthittem, hogy az igazi fiad jött össze valakivelxD Amúgy egyszerû, jöjj össze egy másik csajjal és ennyi. Énis mindig ezt csináltam><
A kérdező hozzászólása: Egyszerre két simmel nem lehet járni. De azért köszi.
De lehet, énis úgy csináltam.
Tényleg lehet, csak aztán válts át arra a háztartásra, amiben az új szerelme van, majd azzal a simmel kérd meg az eredeti háztartásodból való fiút, hogy szakítson xy-al. :)
Vagy ne foglalkozz vele. Nekem volt egy "reménybeli partnerem" , akire jó ideig rá se néztem, föl se hívtam (elfelejtettem) és egyszer csak sima ismerõsök lettek. Bár ez lehet csak azoknál mûködik akik még nem járnak együtt...
Szerintem NJK (nem játszható karakter) a csaj. 2 megoldás van: 1., Ha reménybeli partnerek vagytok: -nem foglalkozol vele -nem hívod sehova, nem beszélsz vele stb. -ha õ hív nem veszed fel 2., Ha már jártok vagy jegyesek stb. vagytok: -Összejössz egy másik lánnyal, de ne jelenj meg nyilvánosan vele különben megkaphatod a "csalfa" jelzõt. De olyan lányt válassz, akinek saját haza van, vagyis játszható. -Válts aktív háztartást az új lányra, majd az elõzõ háztartásos fiúdra kattintva kezdeményezd a "szakítson XY-vel" opciót. -Majd válts vissza a fiúra. Ennyit tudsz tenni. ;)
Kiegészítve a többieket: Ha nem akarsz aktív háztartást váltani, be is költöztetheted az új lányt a saját családodba, és így is megkérheted a fiút, hogy szakítson a másik lánnyal. Vagy testingcheatsenabled true kóddal húzd fel Éva és a fiú kapcsolati szintjét teljesen, és akkor valószínûleg lesz kedve találkozni. :)

A féltékenység miért jön elő? Mi ennek az oka? És hogy lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: Szerintem az irigység és a bizonytalanság kombója. Nyilván hajlam és helyzet együtt hozza elõ. Ha ok nélkül jön elõ, akkor alapvetõen a féltékenykedõ személy önbecsülésének a hiánya. Ha nincs oka, akkor nem lehet megszüntetni. Legfeljebb szakítással...

Szerintem az irigység és a bizonytalanság kombója. Nyilván hajlam és helyzet együtt hozza elõ. Ha ok nélkül jön elõ, akkor alapvetõen a féltékenykedõ személy önbecsülésének a hiánya. Ha nincs oka, akkor nem lehet megszüntetni. Legfeljebb szakítással...
féltékenységnek jellemzõen semmi köze a partnehez. jellemzõen a féltékenykedõ önbizalomhiányából és/vagy biztoklási vágyából fakad. mivel a partnernek igazán nincs köze a dolgohoz, szinte nem is tud ellene mit tenni. az van. sorry

Mért van az, hogy a Leagues of Legends játék eddig mûködött és ma megpróbáltam megint játszani vele és amikor inditom a játékot a játékon belül 5vs5 pls akkor nem jön elõ a töltõ képernyõ hanem valami bug splat jön elõ!?

Rengeteg videót néztem próbálgattam de nem sikerült mit lehet ilyenkor tenni repair is megvolt már!!! De az se ment légyszíves szgítsetek köszönöm!!!!!

A gta san andreas ps2 a mike torenón nekem nem jön elő az autó és már végig ment a csík hogy jön elő az autó?

Legjobb válasz: Gondolom sokat csaltál már és mentettél is. Nem fog menni.

Gondolom sokat csaltál már és mentettél is. Nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: igen csaltam, de akkor nem tudok átjutni?
A kérdező hozzászólása: válast térek légyszi
A kérdező hozzászólása: bocs *z
Sajnos nem tudsz.
A kérdező hozzászólása: akkor már ne is próbálkozzam ?
Próbálkozni próbálhatsz, de nem fog menni... talán próbáld meg hogy átöltözöl, majd mentesz egyet, és utána jöhet a küldetés.
A kérdező hozzászólása: ok köszi!

Valaki nem tudná megmondani hogy miért vált el Jon és Kate? (Jon kate plus 8 gyerek)

Legjobb válasz: azthiszem john randizgatott egy másik csajjal, elõtte meg kate hazudott. sajnos csak az utolsó két részt láttam, elõtte nem, akkor már fasírtban voltak, kate sokat sírt.. :( azóta meg már megy a kate + 8, hosszu a haja! :)

azthiszem john randizgatott egy másik csajjal, elõtte meg kate hazudott. sajnos csak az utolsó két részt láttam, elõtte nem, akkor már fasírtban voltak, kate sokat sírt.. :( azóta meg már megy a kate + 8, hosszu a haja! :)
Jon tisztára megváltozott. Nõket vitt a házukba mikor Kate nem volt otthon. Aztán meg kitalálta, hogy Kate megcsalja. Azóta össze jött Kate plasztikai sebészének a lányával.
Azert ment tonkre a hazassaguk, mert nagyon megvaltoztak emberkent a show miatt. Plasztikai sebesz? Kate-nek sosem telt volna ilyesmire, ha nincs ez a musor. Lehet, hogy visszasirja meg azt az idoszakot, amikor meg nem volt ismert...
Azt mondta, hogy nem bánta meg, mert volt pár rossz pillanatuk de egy csomó jó is. A hasát varrata fel.
Azthiszem kb. a második adást láttam amikor megfogalmazódott bennem: Nincs az a szerelem amit meg ne ülne a mai világban 8 gyerek.És láááám...igy is lett.
Nem ülne hanem ölne:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!