Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és jön (2354 db)

Ösztönösen azt meg lehet érezni, hogy hamarabb jön-e a baba vagy nem? Tünetek és jelek nékül?

Legjobb válasz: Nem egeszen ilyen az en esetem. Mar kezdettol fogva megbeszeltem a babammal, hogy 38 hetre jojjon, hogy apa is lathassa. Megmondtam neki, hogy kereken a 38 hetesen jojjon, es akkor tobbet lehet apaval. Ugyhogy en tudtam, hogy akkor jon, nem utalt semmi jel ra, hogy hamarabb jon.

Nem egeszen ilyen az en esetem. Mar kezdettol fogva megbeszeltem a babammal, hogy 38 hetre jojjon, hogy apa is lathassa. Megmondtam neki, hogy kereken a 38 hetesen jojjon, es akkor tobbet lehet apaval. Ugyhogy en tudtam, hogy akkor jon, nem utalt semmi jel ra, hogy hamarabb jon.
igen, már a kistesót várom, 28. hétben járunk és fiucska lesz:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked!! :) Én is a szülinapomon szeretném, de ahhoz tovább kéne maradnia 8 nappal! :D Minden rendben van azóta? :)
nálam ez nem mûködött. még mikor szülni mentem sem úgy mentem mint aki oda megy, a babámnak semmit sem tettem be csak magamnak, hiszen 35. hét volt, és szülinapom, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna hogy ilyen ajándékot kaphatok!! azt hittem csak felfáztam és a vesém fáj...közben viszont vajúdtam, csendben, otthon, a korházba már csak a kitolásra érkeztünk...1 órás út vezet oda. még sok minden nem volt megvéve a baba számára, majd menet köben szereztük be, mert mindig azt mondtuk van még idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Én éreztem, hogy nem fogjuk húzni a 40. hétig. Próbáltam lebeszélni vele, hogy jöjjön a szülinapomon, de nagyon sietett, elõtt 4 nappal megszületett, a 38.héten. Most is azt érzem, hogy nem lesz ebbõl 40 hét. Na persze sokan vannak akik ugyanígy éreztek és mégse jött elõbb a babájuk.
Mi apósom szülinapját tartottuk aznap amikor a 39. hetet töltöttem (volna). Mondtam is nekik, amikor kitalálták az idõpontot, hogy én addigra megszülök, és tényleg aznap már otthon is voltunk. :)
Én éreztem. Már a terhesség elején. Édesanyám mondta, hogy majd 2 hét múlva el megyünk valahova. Én meg mondtam, hogy ááá addigra itt lesz a bébi. 2 nap múlva meg is szültem a 36-ik hétre. Semmi elõjele nem volt, egyszer csak iszonyat fájdalmaim lettek, 1 óra alatt bent voltunk a kórházban, rá 10 percre kint volt a fiam. Nagyon sietett valahova! :D Teljesen egészséges lett. Valahogy éreztem, hogy elõbb jön, nem tudom miért. Pedig problémamentes terhességem volt. Semmi jel nem utalt rá. Ja igen, elsõ gyerek! :) Nõvérem mind a 3 gyerekét aznap szülte mikor ki volt írva. :)
Én szinte az egész terhesség alatt azt éreztem, hogy koraszülött lesz a baba, pedig semmi okom nem volt rá, mert az elsõt is túlhordtam.Épp kezdtem megnyugodni, mikor bekerültünk a kórházba visszatartásra. Még egyben vagyunk:-)) Semmi jele nem volt, mondom épp nyugodt voltam, hogy most már tuti nem jön korábban.
Én veszélyeztetett terhes voltam a 26. héttõl, mégsem éreztem soha, hogy idõ elõtt fogok szülni, pedig nyitva volt a méhszájam. Aztán a 34. héten egyszer csak elfolyt a magzatvíz, Karácsony estéjén... Minden elõjel nélkül. Bár lehet, hogy megerõltettem magam. Szerencsére nem volt semmi gond a babával, egészséges.
Én nem tartom ezt kizártnak, de nálam abszolút nem mûködött.Pedig a lehetõ legjobban próbáltam figyelni magunkra.Nekem egy örökkévalóság volt a vége, azt hittem soha nem szülök meg (és semmi jelét nem is mutattat a fiatal úr).Aztán egyszer csak pikk-pakk jött minden, pedig nem ez volt "betervezve".És aznap meg is szültem. :)
ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásokat, a kismamák 90%-a azt írja, úgy érzi/érezte h hamarabb fog jönni mint a kiírt idõ, mégis vannak jó páran akik túlhordják, tehát mondhatjuk hogy becsapta õket az ösztönük/megérzésük. Személy szerint semmi tünet, semmi jel, még a táskám is aznap délután lett teljes, és derült égbõl megszületett aznap, pedig olyan receptoraim vannak hogy gondolok valakire, még aznap felhív az illetõ, ezt valahogy mégis benéztem. Illetve nem figyeltem eléggé befelé akkoriban.
A kérdező hozzászólása: Nem értem, most akkor ki is jött a 38. héten? :) Én amúgy úgy értettem a kérdést, hogy meg lehet-e érezni? Mert nincs semmi erre utaló jel, de mégis azt érzem, hogy hamarosan jön :/
akkor is minden oké volt vele, csaka kötelezõ 4 napig voltunk benn, 2480 gramm es 48 cm volt születéskor és utána szépen fejlõdött.

Az normális, ha a menstruációm 38 naponta jön meg? Mindig rendszeres, néha fordul csak elõ, hogy 1-2 nap eltérés van aközött, hogy mikor kellene megjönnie, és hogy mikor jön meg.

14/L

Legjobb válasz: Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)

Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)
Egyébként lehet, hogy késõbb még változni fog. Nekem is az elsõ pár évben inkább 32-35 naponta jött meg, most meg 26-28 naponta.
Nincs ezzel semmi baj, nekem is hasonló volt, aztán 18 körül lerövidült 29-31 napra.
Még nem állt be a ciklusod. A lányomnak 33. napra jön meg. 4-5 napot szokott csúszni neki.

Ha úgy áll a dolog, hogy a bűnügyi költséget nem tudtuk kifizetni, és jön levél, hogy ha x napon belül nem fizetünk végrehajtók jönnek, akkor köteles vagyok beengedni a végrehajtókat, ha a Párom nincs itthon?

Elvihetnek bármit is,ha a "vétkes" nem tartózkodik itthon?

Legjobb válasz: Na,igen,a bûnügyinek van egy olyan hátul ütõje,hogy nem adható részletfizetés! Anno erre felhívta a Bíró figyelmét a Párom,de a Bírónak semmi köze a bûnügyi költség megítéléséhez. A poén az egészben,hogy ez a költség kevesebb lenne,ha az ügyeletes doki nem szúrja el a dátumot,mert akkor nem kellett volna szakértõi véleményt kérni,ami megugrasztotta a költséget. de mindegy már. Vétkezett a Párom,most (már több mint 1,5 éve) bûnhõdünk ezért mindannyian... Én köteles vagyok beengedni a végrehajtókat? Elvihetnek bármit is,ha nincs itthon a Párom? Mondhatom azt,hogy itt minden az enyém,egyedül a ház nem-mert azt lehet bizonyítani,hogy nem az enyém,és a kocsi,ami a banké még 2014. januárig.

A kérdező hozzászólása: Na, igen, a bûnügyinek van egy olyan hátul ütõje, hogy nem adható részletfizetés! Anno erre felhívta a Bíró figyelmét a Párom, de a Bírónak semmi köze a bûnügyi költség megítéléséhez. A poén az egészben, hogy ez a költség kevesebb lenne, ha az ügyeletes doki nem szúrja el a dátumot, mert akkor nem kellett volna szakértõi véleményt kérni, ami megugrasztotta a költséget. de mindegy már. Vétkezett a Párom, most (már több mint 1, 5 éve) bûnhõdünk ezért mindannyian... Én köteles vagyok beengedni a végrehajtókat? Elvihetnek bármit is, ha nincs itthon a Párom? Mondhatom azt, hogy itt minden az enyém, egyedül a ház nem-mert azt lehet bizonyítani, hogy nem az enyém, és a kocsi, ami a banké még 2014. januárig.
Szerintem más lehetöség nagyon incs mint elvelezni és kérelmeznia költség törlesztéi lehetöségét anyagi okokra hivatkozva! plusz egy törlesztö de inkább mint hogy lefoglaljanak!
3hónapnyi részéetfizetést lehet kérni, ha elindult a végrehajtói eljárás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de már "megoldódott". Sikerült elérni a Végrehajtót telefonon, aki nagyon kedvesen végig hallgatott és 3 részletet engedett. Nem érti, hogy a Bíróságon ezt miért nem tették meg, de nem is az Õ dolga. Mi nyögjük azt is, Neki ez számít.
Örülök, hogy megoldódott, már csak az enyémnek kellene :) Mi most adtuk be a Markóba a kérelmet az elengedésérõl, hátha.. :(
A kérdező hozzászólása: Elengedés?? Úgy érted hogy lehet olyat kérvényezni, hogy tekintsenek el a bûnügyi költség kifizetésétõl??
Hát..megpróbálkozunk vele. Az ítéletben nem szerepel, hogy meg kell fizetnünk a bûnügyit, ami mellesleg nem volt, benne van a jegyzõkönyvben. de még is kijött 53.000ft bûnügyi. de kérdem én mire?! úgy hogy benyújtottunk egy kérelmet a bíróságra az elengedésére, enyhítésére, vagy részletfizetésére.
Hát a tiéd sem semmi 3kisgyerek mellett.. remélem megoldódik :( oh.. az enyém ennél sokkal "nyugodtabb". a párom volt vádlott egy súlyos testisértésben, ami annyiból állt, hogy valaki meg akart engem támadni õ az illetõt meg ellökte a közelembõl, a szerencsétlen úgy esett el, hogy kettétört az alkarja amikor "letette"..na most ez 3évig ment, két tárgyalás szembesítésekügyvédet kellett fogadnunk nem kis pénzért, és akkor jöttek a hülyeségei a pasasnak, hogy õ nyomorék lett stb.. pedig voltak bizonyítékok, hogy konditerembe jár.. na most a vége az lett, hogy mégse súlyos testisértés , mivel nem verte meg, csak megvédett engem(egészséget védett a saját testével)ezért legyen csak 37.500 ft pénzbüntetés.. a jegyzõkönyvben ennyi a büntetése 6havi részlettel.. és az a záró mondat, hogy bûnügyi költség nem keletkezett. na most mi mégis kaptunk több mint 50.000ft-ot.. még helyszínelés sem volt könyörgöm! és így az ügy benne van 3évünkben, és több mint 150ezer ft-ban.. és "önvédelem" volt.. ez a magyar Bíróság.. aki oda kerül, csak bûnös lehet.. az nem számít, hogy a "sértett" (aki igazából én voltam nem a törött karú emberke)miket hazudott össze vissza, és úgy tudtam a "hamis tanúzást" büntetik.. hát nem láttam, hogy szóltak volna-e valamit arra, hogy mindvégig hazudozott.. szóval..fújj.

1hónapja már abba hagytam a fogamzásgátló szedését, és 1-2nappal a peterésem előtt voltunk együtt a párommal (12.27-én)! Szerintetek lehet belőle kis baba? Mikor érdemes tesztet csinálni? Annyira izgulok hogy össze jön-e! Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Akár lehet is...de...nem tudhatod,hogy a gyógyszer után hogy áll vissza a ciklusod,és mikor van/volt pé-d,vagy azóta megjött már?! De semmi nem lehetetlen.a nemvárt napján tesztelj,ha nem mutat semmit a teszt,várj pár napot és tesztelj újra. Ha akkor sem jön meg,és a teszt nega,akkor vissza kell állnia a ciklusodnak a rendes kerékvágásba. Amúgy mi is próbálkozunk..én szeptember óta nem szedem..de eddig még nem jött össze:((( Megy a drukk Neked!!!:)))

Akár lehet is...de...nem tudhatod, hogy a gyógyszer után hogy áll vissza a ciklusod, és mikor van/volt pé-d, vagy azóta megjött már?! De semmi nem lehetetlen.a nemvárt napján tesztelj, ha nem mutat semmit a teszt, várj pár napot és tesztelj újra. Ha akkor sem jön meg, és a teszt nega, akkor vissza kell állnia a ciklusodnak a rendes kerékvágásba. Amúgy mi is próbálkozunk..én szeptember óta nem szedem..de eddig még nem jött össze:((( Megy a drukk Neked!!!:) ))
Én ma teszteltem halvány pozit..:) 2tesztet is csináltam de még most sem merem beleélni magam.Amúgy én 16éves koromtól szedtem a bogyót és most májusban múltam 24..úgyhogy jó ideig szedtem..Remélem Nektek is összejön hamar!!Megy a drukk!!!Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Hát én általában mindig érzem ha peteérésem van, fáj a pocim, a cicim még a melltartót sem viseli el, na meg a pattanás..:) ! Még nem jött meg, van más fél két hetem..de már megöl a kíváncsiság hogy hát ha össze jött ELSÕRE!! 15éves koromtól szedtem a gyógyszert mostanáig, februárban töltöm a 20at! Csak reménykedni tudok..igazából Ö egy igazi karácsonyi ajándék lenne, a páromtól is egy kis cipöt kaptam karira ami azt jelenti hogy most már ö is szeretne babázni..eddig ellenezte a korom miatt, de igazi meg lepetés volt amit találtam egy hatalmas dobozban! :) Ez volt a legszebb karácsonyi ajándék. Neked is szívbõl drukkolok hogy minél elõbb jöjjön a kis csoda!
nem várt napján tesztelj, elöbb nem sok értelme lenne. Én dec. közepén hagytam abba a gyogyszert, mi is dolgozunk nagyon a babán.Drukkolok hogy sikerüljön mindannyiunknak.Vick
A kérdező hozzászólása: Úristen de jóó!!! Hát szívbõl gratulálok neked a babához! Ti mikor voltatok együtt? Amikor peteérésed volt? Én legszívesebben már ma tesztelnék..de leállítottam magam, hisz még csak 4napja voltunk együtt, és a peteérésem is csak 3napja volt..olyan rossz ez a várakozás..még 13nap és minden kiderül! Köszike szépen a jó kívánságot!
Hát..mi ebben a hónapban nagyon rajta voltunk az ügyön:) ), úgyhogy sokszor voltunk együtt..peteérés környékén is és amúgy is, amikor kedvünk volt hozzá.18án volt a pé-m ma kellett volna megjöjjön és kíváncsiságból reggel teszteltem egyet..hááát meglepõdtem...de még nem élem magam bele, majd ha a doki mondja akkor hiszem el..félek azért hogy csalódok:S... Remélem ti is ilyen szerencsével jártok!!:D
két naponta termelnek friss dolgot a férfiak vagyis azok a gyorsabbak egészségesebbek.nem érdemes naponta többször.

Már 2.5 éve babát várunk és eleinte is, de most is nem csak fáj hanem még szégyellem is, hogy nem jön magától hanem orvosi segitség kell?

én mindenki el?tt tagadom pedig sajna volt akinek elmondtam rájöttek és már tagadni sem tudtam . és annyira gyorsan ment a pletyka.... hogy hát szégyellem eleét?l kezdve. kideült nálam van gond és háát nagyon ég? számomra hogy egy n? aki azért n? hogy gyereket szüljön nem sikerül magától!De anak örülök hogy nem a férjemmel van a gond mert azt hogy ? érezze igy magát azt semiképp sem szeretném!mikor más mondja hogy els?re sikerült neki a baba kisebbség érzetem van...Nagyon rossz.+rájön a fájdalom is szóval kivagyok nagyon....

Legjobb válasz: Szia! Eõször is semmiképp ne keseredj el!Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Azt javaslom neked, hogy 2,5 év után keress fel egy meddõségi intézetet, ahol tuti segítenek rajtad. Nem tudom, hogy mi okozza nálad a rendszertelen menzit és milyen vizsgálatokon vagy túl, de semmiképp ne add fel!!! Nálunk több, mint egy éve nem jön a baba. Volt már mûtétem, túlstimuláltak Clostival, de többet nem bízom magam vidéki "mezei" nõdokikra, hanem megyek inkább Kaáliba. Ott talán rendbe tesznek. Ne szegyenkezz, mert ez az egész nem a te hibád.Nem tehetsz róla te sem, én sem és még több ezer nõ sem, hogy mindent elkövet, a baba mégis várat magára.

Szia! Eõször is semmiképp ne keseredj el!Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Azt javaslom neked, hogy 2, 5 év után keress fel egy meddõségi intézetet, ahol tuti segítenek rajtad. Nem tudom, hogy mi okozza nálad a rendszertelen menzit és milyen vizsgálatokon vagy túl, de semmiképp ne add fel!!! Nálunk több, mint egy éve nem jön a baba. Volt már mûtétem, túlstimuláltak Clostival, de többet nem bízom magam vidéki "mezei" nõdokikra, hanem megyek inkább Kaáliba. Ott talán rendbe tesznek. Ne szegyenkezz, mert ez az egész nem a te hibád.Nem tehetsz róla te sem, én sem és még több ezer nõ sem, hogy mindent elkövet, a baba mégis várat magára.
1. vagyok. Ha úgy érzed segítene rajtad, ha kiírhatnád, ami bánt, nyugodtan írj privit.Én szívesen segítek, amennyit tudok!!
Ne szomorkodj és leginkább ne szégyeld magad miatta hisz nem tehetsz róla!Gondolom mindent megtesztek a cél érdekében akkor nincs miért szégyelni magad! Sok erõt és kitartást kívánok neked meg minden olyan nõnek aki nagyon szeretne babát!!!!!
Ne legyél elkeseredve. Bármit, amit most itt írhatnánk neked, biztos nem vigasztal, de több ezer nõ van így rajtad kívül, és nem szabad föladnod soha!!! Próbálj meg nem erre koncentrálni egy kis ideig. Menjetek el nyaralni, vagy csak egy hosszabb hétvégére, ahol csak egymással foglalkoztok! Én drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: elsõ irtam privit. Utolso köszönjük.
1. vagyok! Holnap megnézlek és válaszolok!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!állitolag már rendben van a peteérésem és a hormonjaim is most volt pém de nemtudom akkor miért nem jön meg...
Szia! Mi 1 éve próbálkozunk és smmi. Én ugyanígy érzek mint te nekem is nagyon fáj ez a dolog. Engem már csak ez vigasztalt meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. Természetesen nem örülök, hogy másnak sincs de legalább vannak megértõ társak itt neten. Neked is sok sikert és kitartás! Ne adjuk fel!
Hali. én is így vagyok vele, 2, 5 éve próbálkozunk de semmi. Már én is nagyon kivagyok, hogy a párom nem fog/vagy már nem is tart nõnek, mert képtelen vagyok arra, hogy teherbe essek. legalábbis egyenlõre. de bízok nagyon hogy minnél hamarabb sikerül, mert már nem "gyerekek"vagyunk, na jó nem is öregek, de már ideje lenne. járok meddõségi központba, a párommal semmi gond, nekem nincs peteérésem. totál kivagyok semmi kedvem visszamenni a dokihoz se, itthon meg sehol sincs kedvem lenni. az ismerõseim körében egyre több gyerek születik, de képtelen vagyok elmenni meglátogatni õket, mert tuti sírógörcsöt kapnék ha az ölembe venném a gyerkõcöket. ha gondolod, írj privit, beszélgethetünk, lelket önthetünk egymásba:) fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó !irnék privit de neked nincs kint azaz izé amin lehet kjüldeni. küldenél te?
nem tudok neked privit írni, még most kezdtem nézelõdni az oldalon, de átállítottam hogy te tudj:) elég gáz, hogy itt bénázok, de neked csak azt írja, hogy mikor írtak a kérdést ill. a komit. azon kívül semmit hogy privit írhatok vagy valami hasonló:) de nálam már látszik úgyhogy fogsz tudni írni. várom.
A kérdező hozzászólása: irtam neked .

Hubról töltök filmeket! Mit jelent. Hogy avi és mit, hogy direct? Honnét tudom, hogy magyarul jön le vagy sem?

Legjobb válasz: ha egy fájl vége avi az azt jelenti hogy mozgókép. az hogy magyarul jön le azt úgy tudod meg hogy a fájlon jobb klikk alternativa keresése(vagy tth keresése) és amiket talál mások lehet hogy elnevezik olyanra vagy olyan mappába rakják amibõl kiderül hogy milyen nyelvû

ha egy fájl vége avi az azt jelenti hogy mozgókép. az hogy magyarul jön le azt úgy tudod meg hogy a fájlon jobb klikk alternativa keresése(vagy tth keresése) és amiket talál mások lehet hogy elnevezik olyanra vagy olyan mappába rakják amibõl kiderül hogy milyen nyelvû

Szeretnem ha segitenetek adjatok par tipet h hogyan esek teherbe mert mar 6 honapja probalkozunk a paromal de nem jon osze altalaba a ciklusom ugy 31 v 32 napra szokot joni mikor lenne erdemes egyutleni? Kerlek irjatok

Legjobb válasz: Figyeld az átlátszó nyúlós nyákot, ha megjelenik, akkor kell együttlenni :). Mi nem hõmérõztünk, semmi ilyesmi, csak ezt figyeltük. 4 próbálkozás-2 terhesség :). Ja, szeretkezés után párnázd alá a csípõd, vagy a párod tartsa jó magasra, mondjuk úgy, hogy a lábaid a vállán vannak, vagy az is elég lehet, ha csak fekszel. Ne ugorj fel az aktus után, hanem maradj így nyugiban egy darabig, hogy legyen ideje a spermának szépen befolyni és elvégezni a feladatát :). Sok sikert! Kezdj el magzatvédõ vitamint is szedni, azt hiszem, a folsav, ami elõkészíti a méhet a foganásra.

Figyeld az átlátszó nyúlós nyákot, ha megjelenik, akkor kell együttlenni :) . Mi nem hõmérõztünk, semmi ilyesmi, csak ezt figyeltük. 4 próbálkozás-2 terhesség :) . Ja, szeretkezés után párnázd alá a csípõd, vagy a párod tartsa jó magasra, mondjuk úgy, hogy a lábaid a vállán vannak, vagy az is elég lehet, ha csak fekszel. Ne ugorj fel az aktus után, hanem maradj így nyugiban egy darabig, hogy legyen ideje a spermának szépen befolyni és elvégezni a feladatát :) . Sok sikert! Kezdj el magzatvédõ vitamint is szedni, azt hiszem, a folsav, ami elõkészíti a méhet a foganásra.
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszt remelem hogy osze jon
Nekünk 5, 5 hónapra sikerült.Két dolgot tettem, amit addig nem.1.elkezdtem vitamint szedni.2.2 naponta együtt voltunk.Elõtte számolgattam, de az nem volt elég.
Na igen, azt mondják, az az optimális, ha kétnaponta szeretkeztek, mert 1 nap alatt nem termelõdik elég koncentráltan a sperma. Elsõ voltam.
kisparna a fenek ala, vagy gyertyaallas. ;-) es legy boldog, elvezd az elezet! sport, randi a paroddal, kirandulas... a felszabadult lelkiallapot sokat segit! sok sikert!

Kedves olvasók! 14/L vagyok és nagyon érdekel a kinézetem. Az a kérdésem hogyan és mivel tehetem nőiesebbé a kinézetem? A Pasiknak a nőiesebb vagy sportosabb csajok jönnek be? ( erre fiúk is írhatnak ) Köszike előre is a válaszokat 

Legjobb válasz: :) Minden fiúnak más és más jön be, tehát ez relatív. Egyébként ne feltétlen akarj 14 évesen nõies lenni mert a végén 30-40 évesek fogják a nyálukat csorgatni. Szerintem inkább legyél "divatos" ne sportos de ne is nõies.:) Arany középút! Amúgy az öltözködésed nem a legfontosabb, az a legfontosabb hogy ápolt legyél, értem ezalatt hogy ne zsíros haj, pattanásos arc(bár ebben a korban nincs mit tenni) Használ izzadásgátlót sprét stb. Ha ez megvan már félsiker!:)De ez a fele sokkal fontosabb. 17L

:) Minden fiúnak más és más jön be, tehát ez relatív. Egyébként ne feltétlen akarj 14 évesen nõies lenni mert a végén 30-40 évesek fogják a nyálukat csorgatni. Szerintem inkább legyél "divatos" ne sportos de ne is nõies.:) Arany középút! Amúgy az öltözködésed nem a legfontosabb, az a legfontosabb hogy ápolt legyél, értem ezalatt hogy ne zsíros haj, pattanásos arc(bár ebben a korban nincs mit tenni) Használ izzadásgátlót sprét stb. Ha ez megvan már félsiker!:) De ez a fele sokkal fontosabb. 17L
Legyél egyéniség, és már szép is vagy.
Nem kell ám mindent elhinni. Például amit az elsõ ír az baromság. A szépség nem lelki dolog. Az ember lelkiállapota kiül a külsejére, ez igaz, de nem ez nem szépség, hanem kisugárzás. Válasz pedig: kevesebb nadrág, több szoknya (ne túl rövid), kevesebb edzõ/tornacipõ, több lányos cipõ (NEM feltétlenül magassarkú). Hosszabb haj, nem simán hátrafogva, középen elválasztással, az még fiúkon is gáz. Smink nem elvárás.
tegnap 20:26 Nem kell ám elhinni minden baromságot, pl amit a második mond! Lényeg, hogy ha lelkileg a padlón vagy, és csúnyán bánsz az emberekkel, de legalább jól nézel ki, akkor mindenki elfogad, és szeretni fognak! Második, te akkora barom vagy, hogy na! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Linkelek egy képet magamról:) És jó lenne ha lenne valami vélemény:$ http://kepfeltoltes.hu/view/101005/Csiiicsuuu._www.kepfeltol.. majd irjatok:) köszii puszii:)
szia! én is 14 éves lány vagyok! eddig sportosan öltözködtem (dorkó, csõnaci) Most határoztam el hogy nem nagyon nõies hanem elegáns, de mégis visszafogott ruhákat kezdek el vásárolni! Pl: nemrég vettem egy olyan boka fölé érõ cipõt aminek 3-4 cm-es sarka van...szóval nem magas, de mégis nõies. Elkeztem virágos színes polókat hordani, ja meg pöttyös és csíkos dolgokat. ékszerbe annyi hogy van egy szép szolíd ezüst gyûrûm, ez mindig rajtam van. meg egy hozzá tartozó nyaklánc. Sminkelni nem szoktam magam. és sokan mondták mostanába nekem (fiúk) hogy milyen titokzatos vagyok :D Nem kell ribancnak lenni ahhoz hogy szeressenek. elég ha kedves vagy jó a kisugárzásod és mindig mosolyogsz. 14/L

Az nagy baj hogy nálam a szüleim kihagyták azt a részt hogy a gólya hozza a gyereket és amikor elkeztem érdeklődni (3-4 éves koromban) hogy honnan jön a baba jöt a felvilágosítás?

szerintem nem baj mivel meg tudtam "emészteni" a dolgot csak egyre azt hallom mindenhonnan hogy ezt jól elrontották mivel a gyereket óvni kell minden féle nemi behatástól meg olyanoktól ami streszhez vezet

Legjobb válasz: Én nem mondtam volna még meg, hogy honnan jön a baba! Ezt csak te tudod, hogy hogyan élted meg, ha rossz volt akkor rosszul tették, hogy ilyen fiatal korban felvilágosítottak!

Én nem mondtam volna még meg, hogy honnan jön a baba! Ezt csak te tudod, hogy hogyan élted meg, ha rossz volt akkor rosszul tették, hogy ilyen fiatal korban felvilágosítottak!
Szerintem nem baj. Nekem sem mondták ezt a gólya hozta'-sztorit...És úgy õszintén késõbb sem mondtak semmit a szexrõl. Így magamat kellett felvilágosítanom. De így sokkal jobb volt, mert felfedeztem az új dolgokat. :D
Nagyon jól csinálták a szüleid, hogy õszinték voltak hozzád és nem tömték mindenféle hülyeséggel a fejed!
nekem se gólyát mondtak, hanem hogyha két ember nagyon szereti egymást, akkor lehet gyereke. persze késõbb már pontosítottak. :)
nekem semmit nem mondtak el én a haveroktól tudtam meg :D
Én tinimagazinokból tudtam meg mi az igazság:DXD
Nincs benne semmi sokkoló, ha jól magyarázzák. Nem kell mindjárt a pornóval kezdeni.
4 és fél éves koromban meg terhes lett az anyám, a húgommal, így nem lett volna értelme a gólyamesének. Persze akkor még nem mondták meg, hogy hogy került oda bele, csak azt, hogy bent van a hasában, és onnan fogják majd kiszedni... Szóval nem kell a gólyamese, de azért a szexuális titkokba nem kell még beavatni a gyereket. Én is csak jópár évvel késõbb tudtam meg olyan ca. 10 éves korom körül. De még akkor is kissé furcsának hangzott a dolog, és kellett egy kis idõ a megemésztéséhez. Na ja, akkor még nem volt internet, nem voltak az idehaza fogható tévékben szexfilmek, vagy csak amikor már aludtunk. Manapság az internet meg a korán felvilágosított gyerekek miatt sokkal nehezebb a dolgot másképp mesélni. (gólyamese)
Gólyasztori nekem is kimaradt, rögtön azzal jöttek hogy a mama pocakjából. Az, hogy hogy került oda már nem érdekelt:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!