Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és gyakorlatokkal tudnék (17 db)

Ha egy fogorvosnak nincsen praxisa, mert bevonták tőle kérdésem annyi lenne, hogy egy fogászati asszisztens tanuló gyakorlatra tud e menni hozzá? Tehát, hogy le tudja e igazolni az eltöltött órák számát? És az az érdekesség, hogy a pecsétje nála van!

Tehát nem tudom, hogy mi lehet?!És az az érdekesség, hogy a pecsétje nála van! Tehát nem tudom, hogy mi lehet?!

Legjobb válasz: szerintem ha nem praktizálhat, akkor egy senki. biztosan óriási baklövést követett el, ha ezt megcsinálták. nem veszik el csak úgy, mint egy cukorkát, hidd el.

szerintem ha nem praktizálhat, akkor egy senki. biztosan óriási baklövést követett el, ha ezt megcsinálták. nem veszik el csak úgy, mint egy cukorkát, hidd el.
A kérdező hozzászólása: De akkor a pecsétjét el kellett volna venniük nem ?
Ha nem praktizálhat és pecsétel úgy megbüntetik, hogy csak nosza. Még talán börtön is lehet belõle. Amúgy én is elvenném a pecsétjét, hogy se Õ se más ne élhessen vele vissza pl.: gyógyszerírásnál...
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Rendezvényszervezőként szeretnék dolgozni és gyakorlatot szerezni a visszalévő 1 főiskolai évem alatt. Hol tudnék el kezdeni dolgozni úgy, hogy minimális a tapasztalatom ezen a téren?

Mint rendezvényszervező szakos hallgatót, elsősorban a könnyűzenei rendezvények (partik), fesztiválok és a sportrendezvények vonzanak. Emellett persze bárhol el kezdenék dolgozni csak legyen ezen a téren tapasztalatom. Segítsetek, hogy hol találhatnék olyan céget, ahol nem elvárás a minimum 1-3 év tapasztalat rendezvényszervezési területen. Köszönöm.

Legjobb válasz: bármelyik céghez el tudsz menni ingyen pár hónapra. tapasztalat nélkül viszont teljesen esélytelen szerintem a dolog. és a helyedben bevállalnék fél év- egy év ingyen munkát,és még lehet ajánlanak is állást ott ahol vagy

bármelyik céghez el tudsz menni ingyen pár hónapra. tapasztalat nélkül viszont teljesen esélytelen szerintem a dolog. és a helyedben bevállalnék fél év- egy év ingyen munkát, és még lehet ajánlanak is állást ott ahol vagy

Hogyan és milyen gyakorlatokkal tudnék szálkásítani a hasamrol combomról és a felkaromrol?

Legjobb válasz: Rubint Rékának van olyan tornája hogy 30perc popsi, 30 perc felsõ test; Norbinak 30 perc has. Szerintem nagyon jó én is 1 hete csinálom próbáld ki.

Rubint Rékának van olyan tornája hogy 30perc popsi, 30 perc felsõ test; Norbinak 30 perc has. Szerintem nagyon jó én is 1 hete csinálom próbáld ki.
kemény munkával!! hasra felülések (+felkarra pedig fekvõtámasz), felkarra külön súlyzóval is lehet combra futással, guggolás, /vagy van olyan gyakorlat amit én szoktam hogy lépj ki az eggyik lábaddal elõre és hajlitsd be a térded és dölj elõre egy kicsit, aztán vissza és újból ... hogy a másik térded ne érje a földet. ebböl napi x et megcsinálsz akkor az nagyon jó :P! / ->de ezt így nehéz leírni .. de én tanácsolom még az aerobicot, kick boxot és az úszást ami tényleg mindenre egyszerre hat!!
bármit is edzel nagy ismétlés szám ne nagy sújjal!...x

Tudtok tippeket, hogy milyen gyakorlatokat csináljak, amik után magasabbra tudnék ugrani, és elérném a kosárgyűrűt?

Magasságom:180 cm

Legjobb válasz: Mert pl ez a srác 178, és mekkorákat ugrik.http://www.youtube.com/watch?v=z5sGNbo652k

A kérdező hozzászólása: Mert pl ez a srác 178, és mekkorákat ugrik.http://www.youtube.com/watch?v=z5sGNbo652k
lépcsõzés páros lábbal, bal-jobb lábbal, kettesével, hármasával, zsámolyos feladatok ezek mind erõsítik a comb izmait ami kell az ugrásokhoz (magasugrás, távolugrás...stb)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm!
gugolás súlyal, és helybõl szekrényre ugrás, ( páros lábbal felugrassz és mikor felértél kiegyenesíted a lábaid) alapvetõen fárasztó egy gyakorlat:D

Hogyan tudnék fogyni a derékból? 68 cm a derekam, és szeretném levinni 60 cm-re valaki tud erre jó gyakorlatokat?

Legjobb válasz: Nem második,rosszat írsz. Ha háj van a derakadon akkor heti 3-4 alkalomm al 45 percig végezz aerob edzést.(futás) Mellette kell egy normális étrend. Fogyni így lehet a leghatékonyabban. Ha leadtad a felesleget akkor csinálhatod a gyakorlatokat hogy feszesítsd az izmokat és formásabbá tedd.

Nem második, rosszat írsz. Ha háj van a derakadon akkor heti 3-4 alkalomm al 45 percig végezz aerob edzést.(futás) Mellette kell egy normális étrend. Fogyni így lehet a leghatékonyabban. Ha leadtad a felesleget akkor csinálhatod a gyakorlatokat hogy feszesítsd az izmokat és formásabbá tedd.
Úgy, mint mindenhonnan máshonnan. NINCS HELYI FOGYÁS! NEM tudod szabályozni, hogy honnan fogysz! Étrend a kulcs. De az arányaidon nem fog változtatni.
Vannak Youtube-on videók, nézegesd a gyakorlatokat. Vegyél egy seprûnyelet a nyakadba, és nagyon fordulj balra-jobbra, 5-10 perc, dinamikusan. Derékkörzés, hasprés, felülések... mellette kis kocogás, bicikli..hamar lemegy. Kitartás a kulcs, heti 3x minimum! Az étrend diéta természetesen.
nincs helyi fogyás. Rendszeres testmozgás, és egészséges étrend kell, és akkor fogysz mindenhonnan. Egyébként van, aki nem tudja 60 centire levinni a derekát, mert ez fõleg genetika-függõ.

Hogyan tudnék fogyni a fenekemről a combom felső részéről és a hasamról? Milyen gyakorlatokat tudtok?

165 cm vok és 45.5 kg. A bmi szerint sovány vok de a a kérdéses részeken zsírpárnáim vannak.

Legjobb válasz: nekem is hasonló problémám van, de én csak idõhiány miatt nem tudom 100%-ig megvalósítani a fogyást a célzott részekrõl. Ajánlom a következõket:Tornázz folpackban becsomagolva térdtõl a mell aljáig, vagy szerezz be olyan nadrágot ami vastag búvárruha szerû és szintén izzad alatta az ember-nekem ilyen van. Gyakorlatok:guggolás símán és terpeszben.Nagy terpesz -egyik térdünkrõl visszük át a testsúlyt a másikra.Állva láb emelése lassan elõre 10x, hátra 10x, oldara 10x.Kán-Kán:-),Magastérdemelés.Fekve oldalra fordulva lábemelás fel, elõre, hátra lassan.Háton fekve lassan biciklizés.Felülések térdfelhúzással is.A lényeg, hogy a felüléseknél lábemeléseknél is a lvevgõt mindig akkor fújd ki, amikor feszülnek a hasadban az izmok.Ja és a futás, vagy inkább kocogás.De lehet letölteni torrent oldalakról jó kis fogyasztó edzéseket Norbitól-én azt szeretem-tapasztalatom az, hogy minden másnap kell a tornát végezni és akkor nem erõsít, meg a gyorsabb gyakorlatok inkább szálkásítanak.Tehát gyorsan sokat, kivéve, amik lassan érnek valamit.Údv, sok sikert.

nekem is hasonló problémám van, de én csak idõhiány miatt nem tudom 100%-ig megvalósítani a fogyást a célzott részekrõl. Ajánlom a következõket:Tornázz folpackban becsomagolva térdtõl a mell aljáig, vagy szerezz be olyan nadrágot ami vastag búvárruha szerû és szintén izzad alatta az ember-nekem ilyen van. Gyakorlatok:guggolás símán és terpeszben.Nagy terpesz -egyik térdünkrõl visszük át a testsúlyt a másikra.Állva láb emelése lassan elõre 10x, hátra 10x, oldara 10x.Kán-Kán:-), Magastérdemelés.Fekve oldalra fordulva lábemelás fel, elõre, hátra lassan.Háton fekve lassan biciklizés.Felülések térdfelhúzással is.A lényeg, hogy a felüléseknél lábemeléseknél is a lvevgõt mindig akkor fújd ki, amikor feszülnek a hasadban az izmok.Ja és a futás, vagy inkább kocogás.De lehet letölteni torrent oldalakról jó kis fogyasztó edzéseket Norbitól-én azt szeretem-tapasztalatom az, hogy minden másnap kell a tornát végezni és akkor nem erõsít, meg a gyorsabb gyakorlatok inkább szálkásítanak.Tehát gyorsan sokat, kivéve, amik lassan érnek valamit.Údv, sok sikert.
Miért akarsz fogyni???Nagyon sovány lehetsz.Onnan célzottan amúgy sem tudsz fogyni, csak erõsítheted tornával az adott területeket.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a karom a nyakam meg az arcom is tényleg nagyon sovány, de aránytalan vagyok, meg a deréktól térdig viszont egy kicsit kerekebb.. nem is kicsit.
Írtam neked privát mailt, nézd meg, kérlek, ha még nem tetted!
Velem is pont így van! 16-os a bmi-m, de a hasamon, combomon nekem is zsírpárnáim vannak!

Mit egyek és milyen gyakorlatokat végezzek (milyen gyakorisággal) hogy gyors robbanékony legyek? És ne lassú mint pl. egy testépítő. Valaki tud segíteni? Kérlek gyorsan írjatok!

Legjobb válasz: Tyû, de siet valaki. Alacsony ismétlésszámú (5-nél sorozatonként sosem többet) erõedzést kell végezned alapgyakorlatokkal (karból nyomás, fekvenyomás, tolódzkodás, húzódzkodás, elemelés, guggolás és társaik), kiegészítve dinamikus erõgyakorlatokkal (tipikusan súlyemelõ gyakorlatok, felvétel, lökés, szakítás), valamint pliometrikus edzés (wallball, súlylökés, guggolásból felugrás, KIS SÚLLYAL!). Ezek elsõrangúan lesznek robbanékonnyá és gyorssá, de a végrehajtásuk olyan szakértelmet igényel, ami neked biztosan nincs meg, hiszen különben nem írtad volna ki a kérdést. Szakedzõi segítségre van szükséged.

Tyû, de siet valaki. Alacsony ismétlésszámú (5-nél sorozatonként sosem többet) erõedzést kell végezned alapgyakorlatokkal (karból nyomás, fekvenyomás, tolódzkodás, húzódzkodás, elemelés, guggolás és társaik), kiegészítve dinamikus erõgyakorlatokkal (tipikusan súlyemelõ gyakorlatok, felvétel, lökés, szakítás), valamint pliometrikus edzés (wallball, súlylökés, guggolásból felugrás, KIS SÚLLYAL!). Ezek elsõrangúan lesznek robbanékonnyá és gyorssá, de a végrehajtásuk olyan szakértelmet igényel, ami neked biztosan nincs meg, hiszen különben nem írtad volna ki a kérdést. Szakedzõi segítségre van szükséged.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Aki levelezo kepzesen tanul egyetemen vagy foiskolan es mellette dolgozik is az hogyan tud elmenni gyakorlatra?

En 6 oraban dolgozom 6-tol delig. Nyaro,n szeretnek gyakorlatra menni egy szallodaba ahol 8orat kell vallalni. Bevallaljam ezt munka mellett?Lehet ezt birni? Ha most nem megyek nem tudom hogy lesz gyakorlatom es hogy talalok igy masik allat...*bocsanat a helyesirasrrt telefonrol irok*

Legjobb válasz: szerintem akik pl turizmust tanulnak és mellette dolgoznak is, azok turizmus területén dolgoznak, ezért ezt elfogadják gyakorlatnak

szerintem akik pl turizmust tanulnak és mellette dolgoznak is, azok turizmus területén dolgoznak, ezért ezt elfogadják gyakorlatnak
Én mikor jelentkeztem fõsulira ezt megbeszéltem a munkahelyemen a fõnökömmel és a kollégáimmal is, hogy ez nekem mivel járna. Mindenki biztatott, hogy menjek, így mindig rugalmasan, mûszakcserével, vagy szabadsággal megoldottuk ha suliba vagy gyakorlatra kellett mennem. Hosszabb gyakorlati idõre fizetetlen szabit vettem ki.
A kérdező hozzászólása: Én is szállodában dolgozom , de nem azon a területen. Oké , hogy eltudnám intézni , hogy meg legyen a papír, de szeretnék tényleges gyakorlatot is szerezni..csak , hogy megérné-e napi 14 órát melózni úgy hogy akkor másra nem lesz idõm több hónapig..
A kérdező hozzászólása: A jelenlegi munkahelyemen már így is annyit kértem - szabadnapokat suli miatt és szó nélkül úgy osztottak be ahogy kértem- szóval már nem nagyon akarok kérni illetve így is nehezen lehet megoldani a helyettesítést , mert kevesen vagyunk :/
Hû, nálunk a levelezõsöknek nem kell gyakorlatot csinálniuk. (mûszaki terület)
A kérdező hozzászólása: :) Nekünk sem most kellene, de most van a legtöbb idõm rá. Késõbb, ha 8 órában fogok dolgozni akkor esélyem sincs..gyakorlatot szeretnék szerezni ..magam miatt! - Ha csak sulihoz kellene akkor megtudnám oldani a jelenlegi munkahelyemen , hogy írjanak nekem egy papírt.. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

Fodrász tanulóként hol és hogyan találhatok olyan embereket akiken tudnék gyakorolni ingyen hajvágást, konty készítést, melírozást? Nagyon jó helyen vagyok gyakorlaton és az oktató segít valamint a hibákat is korrigálja. Valaki tippek?

Legjobb válasz: Szólj az ismerõseidnek. Kérd meg õket, hogy terjesszék ezt a lehetõséget. Vond be ebbe az anyukádat és a rokonaidat. Vagy ott a Facebook. Ott is kiírhatod. Vagy menj el egy közeli gimibe és kérd meg, hogy kitehess egy papírt a szolgáltatásodról. Annyi lehetõség van.

Szólj az ismerõseidnek. Kérd meg õket, hogy terjesszék ezt a lehetõséget. Vond be ebbe az anyukádat és a rokonaidat. Vagy ott a Facebook. Ott is kiírhatod. Vagy menj el egy közeli gimibe és kérd meg, hogy kitehess egy papírt a szolgáltatásodról. Annyi lehetõség van.
Én szeretném, ha kezdenél valamit a hajammal! Írj privátba!
Nekem hosszu derekig ero festetlen barna hajam van! Elmennek szivesn egy ingyenhajvagasra vagy kontykeszitesre hajvagasra csak akkor hogyha nem kell valligeronel rovidebbre vagatnom! Irj privit!
Nekem fenékig érö szöke pothajam van csinálhatsz belöle kontyot vagy melirozhatsz bele irj priviben

Hogyan helyezkedjek el a nehéz és könnyű gépkezelői szakmámmal ha minden hol gyakorlatot kérnek? Hogyan tudnék dolgozni végre vele?

Gyakorlatom nincs, hogyan tudnék szerezni???Akkor potyára van most meg a két bizonyítványom? OKJ

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a segítséget, látom senki nem hajlandó venni a fáradtságot és válaszolni.Ezért utálom ezt a gyakorit, mert ha én kérdezek akkor válasz sosem jön rá, még egyszer sem éltem meg ezen az oldalon.Minden kérdésem mellett nulla válasz,pedig értelmes kérdések mert nem vagyok primitív.Na errõl ennyit, nem is kell válaszolni,töröltem az adatbázisomból ezt a kérdést, amire ha válasz jön sem fogom látni.Aki látta ezt a kérdésem és nem válaszolt rá eddig az kapja be a faszomat.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, látom senki nem hajlandó venni a fáradtságot és válaszolni.Ezért utálom ezt a gyakorit, mert ha én kérdezek akkor válasz sosem jön rá, még egyszer sem éltem meg ezen az oldalon.Minden kérdésem mellett nulla válasz, pedig értelmes kérdések mert nem vagyok primitív.Na errõl ennyit, nem is kell válaszolni, töröltem az adatbázisomból ezt a kérdést, amire ha válasz jön sem fogom látni.Aki látta ezt a kérdésem és nem válaszolt rá eddig az kapja be a faszomat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!