Találatok a következő kifejezésre: Hogyan értessem 2 és (3 db)

Hogyan értessem meg 2 és fél éves lányommal, hogy ne hisztizzen, ha nem kap meg valamit azonnal?

4hónapja egyszer?en nem tudok neki parancsolni.4hónapja született a huga,de egyáltalán nem hanyagolom el,s?t nagyon figyelek rá még akkor is ha a kicsi sír.Úgy érzem nagyon elrontottam valamit.Veri magát a földhöz és sikít ha azonnal nem találom meg valamelyik játékát.Nagyon kiborít ezzel a sikítással és ha látja milyen ideges vagyok még jobban siskít.Egyszer rácsaptam a fenekére de semmit nem ért.

Legjobb válasz: nos ezt a választ úgy vedd hogy én még csak 13 vagyok vizont a szomszédomnak mos született még egy gyereke a nagyobbik most 4 éves sokat játszok velük és õ ez úgy oldotta meg hogy nagyon sok mindent õ és a nagyobbik lánya eggyütt csináltak a kicsi körül.pl.ha a kicsi sírt akkor a nygyobbik lányával eggyütt vigasztalták meg eggyütt játszottak 3 és amikor a kicsi aludt vele külön is játszott. szóval lények hogy a nagyobbik nelegyen féltékeny a kicsier.mondjuk kérjük meg hogy adja oda neki az õ játékát stb. nem tudom hogy segít e nálluk bevált ha nem segít akkor bocsi

nos ezt a választ úgy vedd hogy én még csak 13 vagyok vizont a szomszédomnak mos született még egy gyereke a nagyobbik most 4 éves sokat játszok velük és õ ez úgy oldotta meg hogy nagyon sok mindent õ és a nagyobbik lánya eggyütt csináltak a kicsi körül.pl.ha a kicsi sírt akkor a nygyobbik lányával eggyütt vigasztalták meg eggyütt játszottak 3 és amikor a kicsi aludt vele külön is játszott. szóval lények hogy a nagyobbik nelegyen féltékeny a kicsier.mondjuk kérjük meg hogy adja oda neki az õ játékát stb. nem tudom hogy segít e nálluk bevált ha nem segít akkor bocsi
Szia. Nekem még nincs családom, de a bátyámnak a kisfia is túlment ezen a hisztis idõszakon, mivel együtt laktunk mint egy nagy család sokat tanultam tõlük. Volt úgy, hogy elmentünk a hegyekbe kirándulni és a kicsinek nem akaródzott velünk jönnie elkezdett vergõdni, bõgött, kiabált meg a többi, de mi úgy tettünk mintha ott sem lenne lassacskán sétáltunk el tõle, már alig láttuk, aztán gondolt egyet és elkezdett bandukolni utánunk. Hagyd õtt hagy kinlódjon magának, majd megunja és abbahagyja, csak sajnos ehhez idõ kell. Nem szabad engedni, hogy az legyen, amit õ akar, mert akkor rá fog nõni a fejedre és akkor véged van, csak rosszabb lessz.
Legyél következetes, és minél több mindenbe vond be a pici körüli teendõkbe.
Nekem nincs két gyerekem, viszont van egy 3 éves kislányom és nagyon hisztis és raplis. Ha nem úgy van és nem az van, amit õ akar akkor elkezd sírni, csapkodni és dobálni. Ha megemelem a hangom akkor már azért is elkezd sírni. Ritkán csapok a fenekére egyet, de már akkor megbánom amit tettem. Szóval aki tényleg tud segíteni ebben a kérdésben én is szívesen fogadom a tanácsát.
Szerintem azt látja, hogy ha a huga sír akkor figyelsz rá és megeteted tisztába teszed stb. és lehet, hogy õ is azt hiszi, hogy így eltudja érni amit akar szerintem így próbálja magára kelteni a figyelmet. Amikor hisztizik akkor ne figyelj rá.(és ne csapj rá a szájára vagy a segére mert ez nem jó megoldás mégis sokan ezt teszik) Legyél többet a gyerekekel amit a 13 éves csaj mondott az szerintem jó ötlet próbáld ki =)
A legjobb, ha egyáltalán nem reagálsz rá, amikor hisztizik. Vidd be olyan helyiségbe, ahol szõnyeg van, és nem eshet bántódása, ha a földhöz veri magát, aztán ne foglalkozz vele tovább. A hiszti figyelemfelhívás, ha nem kap figyelmet vele, pillanatok alatt leszokik róla. Azt meg egyértelmûen tudatni kell vele, és be is kell tartani, hogy ha szépen kéri, van játék, ha hisztizni kezd, nincs. Lehet "sokkolni" is a kölyköt, többször elõfordult már, hogy én is elkezdtem visítozni és a földhöz verni magam a hisztizõ gyerek mellett. Annyira meglepõdnek, hogy azonnal kiesnek a szerepükbõl, és elfelejtik a hisztizést.
1. pont: ne kényeztessük el. az a gyerek aki mindent megkap, késõbb gondjai lesznek a beilleszkedéssel.
El lehet-e várni 2-2, 5 éves korú gyermektõl, hogy türelmes legyen?
öö

Hogyan értessem meg 2 éves kislányommal, hogy nem lehet az úton összevissza menni és kirohangálni meg pláne nem mert jönnek az autók?

eddig ha szóltam álljon meg megállt és megvárt most nem és kiszalad az úttesetre is állandóan futni kell utána és hiába mondok bármit annál inkább elszalad és nem vár nem álll meg

Legjobb válasz: Amíg ezt csinálja csak kézen fogva szabad menni vele akár hisztizik emiatt akár nem... Mi is most itt tartunk, mindig figyelmeztetem, hogy ha nem fogad szót akkor fogni fogom a kezét! Bevált...

Amíg ezt csinálja csak kézen fogva szabad menni vele akár hisztizik emiatt akár nem... Mi is most itt tartunk, mindig figyelmeztetem, hogy ha nem fogad szót akkor fogni fogom a kezét! Bevált...
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy kihúzza a kezést és most ráadásul derékgonddal küzdök és nincs annyi erõm hogy felemeljem és fussak utána meg ez játék közben is elõfordul, (olyan helyen lakunk ahol közel a nagy úttest és nincs kerítés és délután csak ott van árnyék)nemcsak közlekedés közben, így bekényszerülünk de õ meg kinti emberke és alig bírom a délutánt átvészelni vele a panelllakásban.délelõtt kiviszem a játszótérre az zárt de délután odatûz a nap és sokan is vannak.segítségem nincs
Én szépen elmagyaráztam a kisfiamnak, hogy a járdán megyünk, azt utcán veszélyes, mert jönnek az autók. Ennyit egy két éves már megért. A babakocsit is szoktam vinni, ha mégsem hallgatna rám, beleteszem.
Én is megmondtam neki otthon, készülõdés közben, hogy amint nem fogad szót, netán hisztizik, akkor hazajövünk. Az elsõ 2-3 alkalommal tényleg hazajöttünk. Azóta inkább szótfogad.

Van egy barátom, már 2 éve (2 kissebb megszakítással, de a szüleim nem fogadják el, szeretnénk ha tudomásulvennék, hogy hozzám való, eggyütt vagyunk, és ne akarjanak a kapcsolatunk ellen tenni. Hogyan szerettessem, értessem meg velük a dolgot?

A szüleim nagyon nehéz esetek mottójuk "most tanulni kell, nem szerelem ".Illetve elég agresszívak, ha nem tetszik nekik valami.

Legjobb válasz: Egy utcában lakom vele, pontosan 5 háznyira, szóval rendesen ismerik már gyerekkora óta.Illetve általában mi is hétvégenként szoktunk találkozni, amíg a drága szüleim elnem kezdték azt, hogy bármilyen kis hülyeség történt nem mehettem, illetve ha nem történt semmi akkor koholtak eggyet, és azért nem.A bészélgetéstõl pedig kicsit félek, mert elég ingerlékenyek, és ha valaki felidegesíti még agyon is tudná csapni az illetõt.

A kérdező hozzászólása: Egy utcában lakom vele, pontosan 5 háznyira, szóval rendesen ismerik már gyerekkora óta.Illetve általában mi is hétvégenként szoktunk találkozni, amíg a drága szüleim elnem kezdték azt, hogy bármilyen kis hülyeség történt nem mehettem, illetve ha nem történt semmi akkor koholtak eggyet, és azért nem.A bészélgetéstõl pedig kicsit félek, mert elég ingerlékenyek, és ha valaki felidegesíti még agyon is tudná csapni az illetõt.
Sehogy nem kell velük megértetni! A szüleid a múlt, a párod a jövö! Ennyi... Csak a pároddal foglalkozz és a szüleidet minnél kevesebb dologba avasd be, és ne hagyd hogy kémkedjenek utánnatok!! A párodnak is ugyanigy kell tennie a dolgokat!!
Elözö vok!! Amúgy abban igazuk van hogy tanulni kell!! Ugyhogy probálj a szerelemben és a tanulásban is minnél eredményesebb lenni, akkor nem lesz késöbb sem bajod az életben!!
A kérdező hozzászólása: Ez természetes, tanulni kell de a tanulá nem zárja ki a szerelmet illetve fordítva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!