Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érjem hogy a (478 db)

Hogy érjem el a barátomnál, hogy megint szerelmes legyen belém?

Több mint egy éve vagyunk együtt, és elmondta,hogy már nem szerelmes belém.. most még együtt vagyunk ,mert adtunk a kapcsolatunknak még egy esélyt,de mondta ha nem sikerül akkor sajnos muszáj hagynunk egymást. Nagyon szeretem nem akarom elveszíteni,és akármit megtennék, hogy megint boldog legyen mellettem.

Legjobb válasz: Sehogy. Engedd el.

Sehogy. Engedd el.
Szünet, ha szeret és hiányzol neki, akkor visszajön, és talán megint olyan lesz mint az elején, persze csak egy idõre... minden kapcsolat ellaposodik egyszer.
en nem ajanlom ezt a szunetes dolgot...mi is ezt csinaltuk a baratommal par hete es tegnap szakitott vekem (mas okbol mindegy) . A szunet addig jo amig nem viszi le melypontra a kapcsolatot. Mi egy het utan elmentunk moziba es olyan volt mintha elso randi lett vna nagyon hianyoztunk egymasnak :) a masodik hetet nem lett vna szabad egymas nelkul tolteni mert kicsit kihult a szerelem h nen talalkoztunk meg beszeltunk annyit. Szoval egy paar nap szunet meg belefer, utana csinaljatok okyan programokat amilyeneket elotte nem es igy aok uj elmenyetek lesz :) sok bolsogsagot
A kérdező hozzászólása: megfogadom a tanacsod! koszonom szepen, remelem bevallik:)
viccesen szóvá teheted.
Szia! Mi mindig megmondjuk egymásnak, hogy most mi esne jól. Nemelsõ pár alkalmon vagyunk túl). Mindig megbeszéljük, hogy mi volt jó, mi nem jó, az elején szerintem muszáj, ha nem vagytok mindketten nagyon tapasztaltak. Én is nem rég álltam elõ vele, hogy most már nem fáj, nem kell annyira vigyázni. Nem volt ciki egyáltalán. L/18
Mondd el neki, hogy mit akarsz. Ennyi.
Vagy igen keressetek más helyszíneket, szupermarketek öltözõit, vagy tiszta wc helységeit vagy csak este az út szélén leállva a kocsival a motorháztetõn stb stb
A kérdező hozzászólása: am köszi a válaszokat:) jó hogy vannak normálsi emberek ish :)
Húú nagyon bonyolult, mondd meg neki hogy szereted vadabbul is.
A kérdező hozzászólása: xDxDxD ez tetszett:D jó azért a rózsaszírmoknál még nem tartunk..... de már kezd uncsi lenni...jó, mert tök aranyos meg minden h figyelni akar rám...de már egy ideje nem vagyok szûz és már szivesen kiprobálnám egy kicsit dúrvábban vagy egy extrémebb helyen...csak még nem mertem szóba hozni :S
semmi kép ne vágd a pofájába egybõl mert akkor nagyon szarul fogja érezni magát és esetleg még le is lankad az elsõ eksönnél mivel az lesz benne, hogy "teljesitenem kellllll"(sajnos tapasztalat) Inkább szolidan probáld meg be adni neki, hogy pl: Drágám mit szolnál ha meg probálnánk kicsit durvábban valamikor stb. vagy pedig folyamatosan pedzegesd neki a témát, hogy te kicsit jobban szereted a durvábbat vagy bármi..ültess bogarat a fülébe:) És nyert ügyed van! 18F
A bõrszerkó és a durva szex azért nem egy és ugyanaz. Ezt elképzeltem, szegény srác szórja rózsaszirmokkal az ágyat, az asszony meg odaállít ostorral és bilinccsel :D
Öltözz bõrszerkóba vegyél egy ostort és parancsold meg neki, hogy mit tegyen! .... De lehet, hogy elég ha tényleg kicsit viccesen szóvá teszed.
mondd meg neki nyíltan, de persze ne durván, hanem beszélgessetek errõl, vagy vedd át az irányítást és nem szex közben kell beszélgetni :D
Ja és teljesen igazad van a gyengéd szexszel kapcsolatban.
Hát próbáld átvenni az irányítást. Ha te leszel a domináns, akkor te szabod meg a ritmust is. Ebbõl csak leesik már neki :)
A kérdező hozzászólása: de levágós lesz?:O
87%os vagyok. A nem nem tudom, hogy került bele...:D bocs. csak annyit akartam, hogy elsõ pár alkalmon vagyunk túl.

Hogyan érjem el a figyelmét?

Van egy srác, évfolyamtársam már 1 éve. Észre se vesz. Hogyan érhetném el hogy észrevegyen és megtetszek neki? 16/L

Legjobb válasz: Rúgd tarkón :D

Rúgd tarkón :D
Õ attól hogy nem jártok 1 osztályba, attól még megkérdezheted... Mikor elmész melette nézz a szemébe és mosolyogj, a többi jön magától.
A kérdező hozzászólása: jó ötlet lenne, de sajnos nincs közös óránk:(
Szia idejönnél 1 kicsit ? nem tudom a házit eltudod magyarázni? És akkor pl elkéred a számát h ha elakadsz akkor feltudd hivni, hatha segit. S akkor majd elhivod valahova vagy mittudomén.
A kérdező hozzászólása: elég félénk vagyok..valami olyan tipp esetleg, hogy õ jöjjön oda?:)
Beszélj vele fb-on privibe...
akkor inkább hagyd a fenébe :D
A kérdező hozzászólása: és mégis hogyan szólitsam le? mindig a haverjaival van..
ismerkedj meg vele
Állj létrára, ha kicsi vagy és nem éred el.
Akár már most is ráírhatnál fb-n azzal, pl: mikor kell a tankönyvekért menni és nem lenne-e kedve elkísérni téged mert nem szeretsz egyedül sétálni. (ez csak egy gyors ötlet volt)

Hogyan érjem le a tudatos álmodást? Leírnátok saját módszereiteket?

Az interneten amit olvastam róla, a technikáról, az alapján nem sikerült elérnem. Leírnátok saját módszereiteket/tapasztalataitokat?

Legjobb válasz: Calea Zacatechichi. Naaagyon rossz íze van, de olyanokat álmodhatsz tõle...

Calea Zacatechichi. Naaagyon rossz íze van, de olyanokat álmodhatsz tõle...

Hogyan érjem el a csökkentett módot?

Elindítom a gépet,lefutnak az adatok,és a windows logó már nem jön be.Helyette egy fekete képerny? jelenik meg.Azt hallottam,h csökkentett módban kell indítani és úgy kijavítani a problémát.De a csökkentett módot sehogy se tudom elérni!!Nyomkodom végig az F8-at de semmi.

Legjobb válasz: akkor F2 nem mindegyik biosnal F8

akkor F2 nem mindegyik biosnal F8
Az agyacskád oprendszere rossz vagy a számítógépedé? Csak, mert ez az önismereti kategória, nem az informatikáé. :S
Keress egy rendszergazdát, vagy aki ért hozzá... Jó kis önismereti kérdés.
A fekete képernyõn vagy utána le kéne futni a hibaüzenetnek. Elvileg ott lennie kell 3 sorban 3 különbözõ indítási lehetõségnek, amiben az egyik a csökkentett üzemmód, a kurzorral kiválaszthatod. Legalábbis nekem így volt, de sajnos csökkentettel sem tudtam feléleszteni.
A kérdező hozzászólása: valaki ha tud valami ötletet legyen szives megosztani velem mert fontos adatok vanak a gépen
A kérdező hozzászólása: Nah és itt kezdõdik a másik probléma:) Ugye ezt meg is akartam tenni de mivel a windows logónál már le is fagy nem toom a telepítõt elérni!!!Am két ugyanolyan op rendszer van a gépemen.Ez jelent valamit?
akkor most csinald ezt megin, de ne tedd fel a wint, csak javitas. ha nem oldodik meg akkor muszaj feltenni ujra. vagy mas esetleg segit.
A kérdező hozzászólása: Oké ott csak annyit csináltam h amikor windows-ot újraraktam h a CD legyen az elsõ boot.De ezt már visszaállítottam.
amikor nyomogatod a delete-t, az a bios. de ha nem alligattal semmit, akkor nem kell alapra tenned.
A kérdező hozzászólása: Bocsika ha hülye kérdés de azt h érjem el?
azt már probaltad hogy biosban mindent alapra teszel?
A kérdező hozzászólása: Persze mûködik ha pl:megnyomom a delete gombot bejön a setup.
billentyû jó egyáltalán? jó helyre van dugva? jó a bemenet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ de még mindíg nem reagál semmit:((
Ne bántsátok a kérdezõt, lehet h droid, és õrajta fut a Windows :D

Apukám meglátott a barátomal csokolozni és nem engedi hogy legyen barátom. Mit csináljak? Hogy érjem el a célom?

és most nem enged sehova hogy nehogy fiuzak!

Legjobb válasz: Hany eves vagy? Apad felt. Az baj, hogy kategorikusan eltiltott mindentol es ezzel mit fog elerni, hogy nem fogsz igazat mondani neki egy ido utan o kenyszerit arra, hogy elhallgasd az igazsagot. En leulnek vele es ezt elmondanam neki, hogy te nem akarsz hazudni. Te nem gondoltad, hogy ekkora "bun" ez es hogy megerted, hogy felt es hogy ha azt akarja megbizhasson benned, hagyja hogy oszinte legyel hozza. Azonban igy, hogy eltilt mindentol nehezen menne mert ha meg mered mondani az igazat, ez a reakcioja. Probaljatok kompromisszumot kotni.

Hany eves vagy? Apad felt. Az baj, hogy kategorikusan eltiltott mindentol es ezzel mit fog elerni, hogy nem fogsz igazat mondani neki egy ido utan o kenyszerit arra, hogy elhallgasd az igazsagot. En leulnek vele es ezt elmondanam neki, hogy te nem akarsz hazudni. Te nem gondoltad, hogy ekkora "bun" ez es hogy megerted, hogy felt es hogy ha azt akarja megbizhasson benned, hagyja hogy oszinte legyel hozza. Azonban igy, hogy eltilt mindentol nehezen menne mert ha meg mered mondani az igazat, ez a reakcioja. Probaljatok kompromisszumot kotni.
én életembe elöször 13éves multam kb 4honappal mikor smároltam. 12évesen engem még az ilyen nem is naon érdekelt. most 15vagyok.de 12évesen most biztos azért tetted mert egyrészt kiváncsi vagy és valami kötödés biztos van a csávo után :) szerintem is beszéld meg anyukáddal elöször ö pedig biztos hatással lesz apukádra.annak idején nekem is volt ilyen és hidd el ez beválik
A kérdező hozzászólása: akkor megfenyegetnek
Hogy lehetne Homokos te idióta, ha van 1 lánya... Nekem is van egy hugom, 13 éves, van pasija is. De én mint a báttya leültem vele simán beszélgetni, és elmondtam neki hogy OK. hogy csókolóztál Zolival, ez nem is baj, de a késõbbiekrõl 2-3 év mulva tárgyalhatunk. És még testileg nem is nagyon érett, kicsik a mellei (A85) stb. de lelkileg az ilyeskorú lányok már nem buták sztem.
Nyugodtan beszélj négyszemközt ANYUKÁDDAL, õ tudja a legjobban, hogyan lehet szót érteni Apukáddal !! Csak bátran ! Ezzel Anyukádnál is szerzel 1 jópontot !
Magyarázd el apudnak hogy attól hogy van egy barátod még felelõsségteljes lány vagy. Nem tudom hány éves a barátod, de biztos vagyok benne hogy apud attól tart korán kezded a szexuális életet. Minden szülõ rémálma hogy a gyereke még szinte gyerek de már szexel. Téged féltenek a csalódástól és a nem kívánt terhességtõl. Sajnos sok szülõ ilyenkor megijed és egybõl drasztikus akar lenni. Ha nem tudsz vele errõl beszélni, akkor próbáld meg anyuddal. A barátnõs nyaralást meg szerintem úgy a legegyszerûbb kivitelezni ha a barátnõd szülei szólnak a szüleidnek hogy engedjenek el. Szerintem így elengednének otthonról.
A kérdező hozzászólása: 13 leszek
énis csókolóztam 12 éves koromban.. nem mondanám csóknak inkább smároltam :D... de egyátalán nem élveztem akkor még... igazság szerint énis azt hittem, hogy nagylány vagyok.. érett voltam a többiekhez képest, ez tény, de attol még.. akkor nem volt a csók élvezetes és semmiszép nem volt benne, végén már cska kényszer volt, mert tudtam h ha járok valakivel kell "smárolnunk".. mostmár 16 éves leszek és rájöttem hogy amikor csókolózok a barátommal az nagyon jó és tudnám egész nap csinálni, nem csak ugy berakja a nyelvét a számba vagy valami... de erre te is rá fogsz jönni, hogy ez még nem olyan jó dolog 12 évesen..
Szia nekem elõszõr 11 éves koromban volt barátom 19 éves volt a fiú.:) a szüleim mint normális szülõk el türték és megis engedték nem haragudtak rám sõt nem mondtak semmit rám jó hatással volt jobban tanultam és mindent megosztottam az szüleimmel nem volt nagy dolog de szerintem beszélj apukáddal és mondd el neki hogy szereted és nem teheti ezt veled õ nem volt 13 éves?Szurkolok :)
tobben is magukra ismertek...szanalmas...
aki lepontozott az magára ismert... ennyit errõl... --> Szerintem többen is lepontoztak :) Különben nem csak 40%-ban lenne hasznos a válaszod.
Lehet, hogy én vagyok mai szemmel maradi, de szerintem 12 évesen már csókolózni nem túl jó dolog, mivel ilyenkor még nem tud mértéket tartani az átlaggyerek a testiség terén. A hangsúly a gyereken van, hiszen ennyi idõsen lehet, hogy valaki már menstruál és elkezdett változni a teste, mégis gyerek még lelkileg. Nem véletlen, hogy Nabokov híres regényének, a Lolitának a címszereplõje is 12 éves. Belé is pont azért szeret bele a perverz és pedofil narrátor, mert inkább gyerek még lélekben, és bár változóban a teste, egyelõre még hamvas és ártatlan, mint a gyerekek...
Sajnos ijesztõ világot élünk. A testiségbe egyre keveseb szerepe jut az érzelmeknek. A szeretkezésbõl szex lesz, mindenki a maga örömére hajt. Így a társ lényegtelenné válik, bármikor lecserélhetõ. Ha eltekintünk a tiniktõl, a felnõttek világa is megváltozott. Régen még számított valamit az a fogalom: a gyermekeim anyja. A mai férfiaknak ez már semmit se jelent, sajnos.
aki lepontozott az magára ismert... ennyit errõl...
A lány most írta, hogy 13, nem 12 éves. Na mindegy. Azt se értem miért van az összes válasz lepontozva. De ez annyira nem is érdekel. Én értem, hogy apukád miért csinálja ezt, de nincs igaza. Sajnos egy gyereket nem lehet úgy nevelni, hogy bezárom. Nekem is van gyerekem, de csak azért, mert kapcsolata van, sose büntetném meg. Inkább apukádnak is emberszámba kéne téged venni, rá kéne jönnie, hogy nagylánya van, akivel lehet értelmesen beszélni. De én is azt javaslom, hogy anyukádhoz fordulj ezzel, õ csak jobban megérti. De apukáddal is próbálhatsz beszélni, a lényeg az, hogy ne veszítsd el a fejed, ne dühöngj, akkor se, ha õ ezt teszi. Te maradj nyugodt, és add meg neki a kellõ tiszteletet (még ha õ nem is adja meg neked). Mondd meg neki, hogy az teljesen normális dolog, hogy neked barátod van, 13 évesen miért ne lehetne. Az, hogy csókolóztok, az is normális. Ha ennél többet tennétek, az lenne a gáz. Nekem unokahúgom 13 évesen terhes lett, na az apja majdnem agyonvágta, hát az a durva. De egy csók? Próbáld apukádnak bebizonyítani, hogy amit ti csináltok, az abszolut a normális keretek között marad, ennél még évekig nem akartok tovább menni. De nem értem, hogy anyukáddal miért nem beszélsz errõl, biztos tud hatni rá. Vagy valaki más rokonnal, akire apukád hallgat.
mondtam hogy homokos. õ így támadja a hetero kapcsolatokat.
Ez az apuka NEM HOMO, csak mint minden apuka, félti a lányát, fõleg ha még ilyen fiatal. Csodálkozom, hogy a Moderátorok ideengedték ezt a ""Homokos"" választ.
APUKÁD NYILVÁNVALÓAN HOMOKOS ez nem a te hibád.
Ez attól függ, hány éves vagy!Mert ha csak pl. 12, akkor valamilyen szinten megértem apukádat (akkor sem teljesen), de ha 15 akkor ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy nem zárhat be egész nyárra a lakásba!Mellesleg mikor engem be akart zárni anyu, megszöktem...mikor megtiltotta a cigizést, elbújtam és bagóztam...Persze ez nem követendõ példa, de elmondhatod neki, hogy ha valamit megtiltanak egy gyereknek, csak azért is talál rá alkalmat, hogy csinálhassa...tiltott gyümölcs finomabb.Tehát jobb ha megenged bizonyos dolgokat és valamilyen szinten ellenõrzése alatt tarthatja azokat, minthogy a háta mögött csináld azokat. Remélem sikerül vele szót értened!
Immár 23 évesen össze házasodtunk és eggyütt élünk és van egy kisfiunk aki 1 éves :) elõzõ nõ!
GGGGGG gágogni fogsz, onnan tudod.
A kérdező hozzászólása: köszönjük az értelmes választ
úgy érzed abban a pillanatban hogy felrobban a tested és öntudattalan állapotba kerülsz, erõd elhagy és egyszerûen boldogan az ágyba zuhansz :) Így tudom megfogalmazni..intenzívebb, erõsebb mint a cso.

Hogyan érjem el a fiú ismerősömnél hogy több legyen mint barát? Bővebben lent.

A fiú barátom elég régóta bejön nekem. Mit tegyek hogy hasonlóan érezzen irántam ?

Legjobb válasz: vedd le a ruhád :D

vedd le a ruhád :D
majd tárd szét a lábad
még hogy fiú és lány között létezik barátság...:D pont múltkor tettem fel egy kérdést és én is azt mondtam hogy az egyik mindig többet akar majd....hát tessék itt a bizonyíték..:D
kérdezõ bocsi...nem ide tartozik de mióta vagytok barátok és mióta érzel így iránta?csak azért kérdezem mert múltkor pont errõl vitáztunk az egyik haverommal hogy az egyik úgy is érezni fog valamit a másik iránt...és nem hitt nekem..
Nálam is volt hasonló dolog, nagyon tetszett az egyik haverom, én is bejöttem neki, de egyikünk sem mert lépni sokáig, mert nem voltunk túl tapasztaltak az ilyen dolgokban.Aztán egy idõ után meguntam és megmondtam neki, hogy tetszik nekem.Azóta lassan 2 éve járunk:) .Vannak jelek, amik arra utalnak, hogy te is tetszel neki?Ha vannak, akkor összejöhet a dolog, csak légy bátor és mondd el neki, hogy mit érzel.Így legalább te is megkönnyebbülsz és nem agyalsz azon, hogy mi lett volna ha...
A kérdező hozzászólása: elsõ két komment viccesek vagytok :D a többi meg hát a srác olyan hogy mindenkit ölelget többek között engem is és nem hiszem hogy bejövök neki :/
Kérd meg õt, hogy mutassa meg neked, neki mi esik jól neki.
A legegyszerûbb, ha figyeled a partnered reakcióját miközben simogatod. Ne felejsd el, hogy érzékeny testrészt kényeztetsz ezért ne bánj úgy vele mint valami joystickkkal. Legyél határozott, de nem durva. A makk-résznél gyorsan, kis húzásokkal...ne szorísd nagyon. Változatosan, eltérõ ütemben mutasd meg mit tudsz:) Csinolhatod az egész kezeddel, de a hüvelyk és mutatóujjaddal is. Használhatod a tenyered is a kantárnál vagy afölött (ha nem tudod hol helyezkedik el a kantár nézd meg a wikipedián. Legjobb ha mondjuk használsz valami olajat ( olyat ami nem irritálja a bõrt).Ha bõvebben akarsz olvasni a témáról, akkor érdemes utánanézni a tantrikus-masszázsnak. Remélem valamennyit tudtam segíten. Bár egy pasi is megírhatná szerinte hogy jó. MN
Már többször le lett itt írva. Nem írta ki, mikor föltetted a kérdést?

Hogyan érjem el a barátomnál hogy szex nélkül is tanuljon valamit?

Még nem nagyon készültem fel rá hogy lefeküdjek a barátommal mégegyszer mert az esl? nem úgy sikerült ahogy elképzeltem...mindketten tapasztalatlanok vagyunk ilyen téren mindkett?nknek ez volt az els?. Neki teccett a dolog de nekem nem..nem fájt de nem is élveztem az aktust..meghát nem is tartott sokáig mertmegijedtem...lehet h tapasztaltabb fiúval jobb lenne?

Legjobb válasz: Nézzem pornó videókat vagy olvasson a neten.Máshogy nem tud szex élkül okosodni.

Nézzem pornó videókat vagy olvasson a neten.Máshogy nem tud szex élkül okosodni.
Beszélgessetek, próbáld te okosítani.Mondd el neki, hogy te hogy szeretnéd, vagy ha még nem tudod, akkor is próbáld.Pl.ha ez alkalommal nem simogatott eleget, akkor kérd meg, hogy legközelebb simogasson.
Az elsõ sosem egy leányálom. Van akinek fáj és van akinek nem. Ez attól függ, hogy mennyire vagytok felizgulva, mennyire érzitek, akarjátok a másikat (és vele a szexet). Az, hogy neked az elsõ nem sikerült mesébe illõen nem jelenti azt, hogy máris hanyagolnod kellene a srácot. Lehet, hogy közhely de nagyon is igaz: Gyakorlat teszi a mestert. Adj idõt magatoknak, mert a szex egy igazi csapatjáték. Rengeteg mindentõl függ de fõként az egymásba vetett bizalomról és az érzelmekrõl. Ha nem vagy biztos abban amit csinálsz ne erõltesd, mert úgy tényleg rosszul sül el. Beszélgessetek róla! Vitassátok meg ki mit szeretne és egy kis játékot is lehet vinni a dologba. Légy határozott és meglátod a végén neked is jó lesz. Itt, ha gondolod töbet is megtudhatsz: http://www.amina.hu Hajrá!
Szerintem gyakorlás kérdése. Fgyeljetek egymásra, a partner reakciójára, ha kell mondjátok egymásnak, hogy kinek mikor hogy jó. Ehhez viszont az sem árt, ha "ismeritek" a saját testeteket. Könyvek, filmek, internet nyilván adhatnak némi útmutatást, segítséget, de szerintem leginkább csinálni kell(ene)... Szex nélkül megtanulni szexelni talán olyan lehet, mint pl. focizás nélkül "megtanulni" focizni...
Ha te megijedtél, akkor nem ártana neked sem megismerned a saját, majd a párod testét. Mindketten tapasztalatlanként felfedezhetitek együtt az örömszerzést - egy tapasztalt fiú meg olyanokat kérhet/várhat tõled, amitõl csak még jobban megijedsz. Azért az se lenne baj, ha szeretnéd annyira a barátodat, hogy nem mindjárt a lecserélésén gondolkodsz.
Az elõzõ barátom nekem is ilyn béna volt, de ezt mág elnéztem az elsõ idõkben, de még 1 év után is iylen volt... Semmi élvezet nem volt vele, tönkre is ment a kapcsolatunk.. Az ilyen balfasz pasikkal nem tudom mit kéne tenni.. Viszont a mostani tapasztalt barátommal nagyooon tuti!:P Ha nem változik a helyzet, és nem is szereted, akkor ne pocsékold az idõdet!;)
A kérdező hozzászólása: jahhjj istenem...én semmiképpen nem akartam õt lecserélni csak egy kérdés volt végülis hogy ugyanolyan lenne-e egy tapasztalt sráccal...de én semmiért le nem mondanék róla mert nagyon szeretem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!