Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érjem a barátomnál hogy (9 db)

Hogy érjem el a barátomnál, hogy szedje a hasán és mellkasán a szőrt? Engem zavar, de nem akarom megbántani.

Legjobb válasz: az én páromnak 2010-ben is tilos az arcán kívül szõrtelenítenie, sõt, 2020-ban is az lesz.

az én páromnak 2010-ben is tilos az arcán kívül szõrtelenítenie, sõt, 2020-ban is az lesz.
el akarod buz1tani?: D
miért akarod hogy borotválja? az marha gusztustalan, ha egy srác mindenhol csupasz. ha csubakka, az is kellemetlen, de a köztes állapot nem tudom miért zavar. ne csinálj belõle metro szexuálist
eléállsz, és megkéred, hogy borotválkozzon meg. ennyire egyszerû. nem fog megsértõdni.
Uccsó, mondd meg neki, hogy borotváld le, mert így nem tetszik, meg milyen már és/vagy ha kibírod, hagyd meg a teljes dzsungelt, ha meg nem tetszik neki, mondd meg, hogy ja azt hitted erre bukik azért növesztgeti magán hónapokig.
Egy férfi az szõrös (ok nem ennyire: http://marvell.index.hu/imgfrm/5/4/4/1/THM_0000055441.jpg), de azért mégis szörösek vagyunk ez így alakult ki az evolúció alatt. Míg a nõk kevésbé szõrösnek. Lehetne a hormonokat is hibásztatni. Kb ilyen http://www.superphotospace.com/images/thumb/pierce_brosnan01.. http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU1/MEDIA/ANAT2K.GIF +vicc http://image.hotdog.hu/_data/members1/485/19485/images/chest..
Felesleges volt belineklni hogy ki hol szõrös, mert látszik rajta, hogy a nõknek is szõrösnek kéne lenni, de ha mondjuk én bszok leborotválni a hónaljamat, akkor az összes pasi egy igénytelen begyöpösödött bénaságnak fog tartani, de hogy õk leszedjék a David Hasselhof féle mellszõrt? Na ne! És ez szemétség!
1:16os vagyok, az én barátom felsõteste kb így néz ki: http://pink.ize.hu/_files/pics/00001/00001824.jpg a fejet ne nézzétek :D na és akkor szerintetek nem jogos, ha szeretném, h legalább a hasáról?
Miért barátnõm pasija ilyet talál ki: neki szõrös a háta így nem mennek strandra. Nem az, hogy leszedi, ha ciki neki. Nem mennek. Persze a csaj se menjen magában. Azért mi a fenét képzelnek a pasik magukról? Mintha a férfiasságuk egy marék szõrön múlna. A kívánatosság viszont múlhat rajta.
Nem tudom, hogy ez más pasiknál miért probléma, de az én barátnõmnek sem tetszik a szõr és én szõrtelenítem magamat, mindenhol.Nekem is sokkal jobb érzés, és neki is így tetszik.Kérd meg rá, ennyi.
Attól mert 2010 van még nem kell borotválja a mellkasát. Evolúció ide hozott minket, mi vagyunk a szõrösebbek, s ez így jó! Ha idegesít keress magadnak 1 ratyit aki csupasz mindenhol.
A kérdező hozzászólása: Elég gáz, ha valakiben az egyetlen férfias dolog a szõr...és ha leszedi már bu.zinak érzi magát.
nekem is ez a problémám, de csak nagyon ritkán tudom rávenni... akkor is én csinálom meg neki a hátán meg a hasán (pucuján magának, de azt is 2havonta 1*), mellkasán nem zavar, szakálla is van. tehát nekem csak a hát, has, nemiszerv a "gond"
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat:)
jahm.Amikor alszik este, akkor gyantáztASD meg=)
az tök undi ha a mellkasa szõrös
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elbu.zitani, csak nem akarom, hogy úgy nézzen ki mint egy majom. Utálom, hogy a pasik azon sírvafakadnak, ha egy nõnek egy szõrpihe is fennmarad valahol, de a pasikat fogadjuk el dzsungelesen. Hát köszi nem.
ne kasztráltassa is magát rögtön?
A kérdező hozzászólása: Szokjatok már hozzá, hogy 2010van. Ha nem tetszik fond be magadnak, de rohadtul nem érdekel a véleményed.
Miért nem mondod el neki, hogy mit szeretnél? Szerinted megbántásnak venné, ha elmondanád neki, hogy te is szõrtelenül szereted, ahogy õ is szõrtelenül szeret téged bizonyos helyeken?
Miért nem inkább egy csajjal jársz akkor??? A férfiak szõrösek. Ennyi. Minél érettebb, annál inkább...
Akinél tilos a pasi szõrtelenítés annak volt már igényes, szõrtelenítõ pasija, aki nem a homo kategóriába tartozik? Nekem egy sportoló pasim van, kifejezetten férfias, Borotválja a teljes lábát, mellkasát, farkát a karján meg rövidebbre vágja géppel és mióta vele vagyok el sem, tudom képzelni, hogy szõrben matassak. Persze aki korlátolt az csak azt képzeli el, hogy fúúúúúj akkor már biztos egy kis köcsögrõl van szó. Kérdezd meg, nem-e akarja szõrteleníteni magát és kész. Máshogy nem tudod elérni. Ha meg megsértõdik, akkor gyerekes.
Szerintem is nyugodtan kérd meg rá, csak finoman, ne fölbedöngölõsen :D "Szivem, szerinted nem lenne jobb, hogyha itt leszednéd a szõrt? Nem zavar annyira, de szerintem sokkal jobban néznél ki." Vagy valami hasonló... Én így vettem rá a párom, hízelgéssel sokkal többre lehet jutni és nem érzi õ sem sértésnek :) Akiben van egy kis értelem, az amúgy nem sértõdik meg ilyesmin mondjuk. Amúgy meg akik szerint a mellkasszõrön múlik a férfiasság, azok tényleg szánalmas, kisebbrendûségi komplexusban szenvedõ nyomoroncok. Fáj nektek, hogy az igényesebb férfiak tetszenek a nõknek, és nem nézik õket hominak, ugye? Savanyú a szõlõ? :)

Hogy érjem el a barátomnál, hogy megint szerelmes legyen belém?

Több mint egy éve vagyunk együtt, és elmondta,hogy már nem szerelmes belém.. most még együtt vagyunk ,mert adtunk a kapcsolatunknak még egy esélyt,de mondta ha nem sikerül akkor sajnos muszáj hagynunk egymást. Nagyon szeretem nem akarom elveszíteni,és akármit megtennék, hogy megint boldog legyen mellettem.

Legjobb válasz: Sehogy. Engedd el.

Sehogy. Engedd el.
Szünet, ha szeret és hiányzol neki, akkor visszajön, és talán megint olyan lesz mint az elején, persze csak egy idõre... minden kapcsolat ellaposodik egyszer.
en nem ajanlom ezt a szunetes dolgot...mi is ezt csinaltuk a baratommal par hete es tegnap szakitott vekem (mas okbol mindegy) . A szunet addig jo amig nem viszi le melypontra a kapcsolatot. Mi egy het utan elmentunk moziba es olyan volt mintha elso randi lett vna nagyon hianyoztunk egymasnak :) a masodik hetet nem lett vna szabad egymas nelkul tolteni mert kicsit kihult a szerelem h nen talalkoztunk meg beszeltunk annyit. Szoval egy paar nap szunet meg belefer, utana csinaljatok okyan programokat amilyeneket elotte nem es igy aok uj elmenyetek lesz :) sok bolsogsagot
A kérdező hozzászólása: megfogadom a tanacsod! koszonom szepen, remelem bevallik:)
viccesen szóvá teheted.
Szia! Mi mindig megmondjuk egymásnak, hogy most mi esne jól. Nemelsõ pár alkalmon vagyunk túl). Mindig megbeszéljük, hogy mi volt jó, mi nem jó, az elején szerintem muszáj, ha nem vagytok mindketten nagyon tapasztaltak. Én is nem rég álltam elõ vele, hogy most már nem fáj, nem kell annyira vigyázni. Nem volt ciki egyáltalán. L/18
Mondd el neki, hogy mit akarsz. Ennyi.
Vagy igen keressetek más helyszíneket, szupermarketek öltözõit, vagy tiszta wc helységeit vagy csak este az út szélén leállva a kocsival a motorháztetõn stb stb
A kérdező hozzászólása: am köszi a válaszokat:) jó hogy vannak normálsi emberek ish :)
Húú nagyon bonyolult, mondd meg neki hogy szereted vadabbul is.
A kérdező hozzászólása: xDxDxD ez tetszett:D jó azért a rózsaszírmoknál még nem tartunk..... de már kezd uncsi lenni...jó, mert tök aranyos meg minden h figyelni akar rám...de már egy ideje nem vagyok szûz és már szivesen kiprobálnám egy kicsit dúrvábban vagy egy extrémebb helyen...csak még nem mertem szóba hozni :S
semmi kép ne vágd a pofájába egybõl mert akkor nagyon szarul fogja érezni magát és esetleg még le is lankad az elsõ eksönnél mivel az lesz benne, hogy "teljesitenem kellllll"(sajnos tapasztalat) Inkább szolidan probáld meg be adni neki, hogy pl: Drágám mit szolnál ha meg probálnánk kicsit durvábban valamikor stb. vagy pedig folyamatosan pedzegesd neki a témát, hogy te kicsit jobban szereted a durvábbat vagy bármi..ültess bogarat a fülébe:) És nyert ügyed van! 18F
A bõrszerkó és a durva szex azért nem egy és ugyanaz. Ezt elképzeltem, szegény srác szórja rózsaszirmokkal az ágyat, az asszony meg odaállít ostorral és bilinccsel :D
Öltözz bõrszerkóba vegyél egy ostort és parancsold meg neki, hogy mit tegyen! .... De lehet, hogy elég ha tényleg kicsit viccesen szóvá teszed.
mondd meg neki nyíltan, de persze ne durván, hanem beszélgessetek errõl, vagy vedd át az irányítást és nem szex közben kell beszélgetni :D
Ja és teljesen igazad van a gyengéd szexszel kapcsolatban.
Hát próbáld átvenni az irányítást. Ha te leszel a domináns, akkor te szabod meg a ritmust is. Ebbõl csak leesik már neki :)
A kérdező hozzászólása: de levágós lesz?:O
87%os vagyok. A nem nem tudom, hogy került bele...:D bocs. csak annyit akartam, hogy elsõ pár alkalmon vagyunk túl.

Hogyan érjem el a barátomnál hogy szex nélkül is tanuljon valamit?

Még nem nagyon készültem fel rá hogy lefeküdjek a barátommal mégegyszer mert az esl? nem úgy sikerült ahogy elképzeltem...mindketten tapasztalatlanok vagyunk ilyen téren mindkett?nknek ez volt az els?. Neki teccett a dolog de nekem nem..nem fájt de nem is élveztem az aktust..meghát nem is tartott sokáig mertmegijedtem...lehet h tapasztaltabb fiúval jobb lenne?

Legjobb válasz: Nézzem pornó videókat vagy olvasson a neten.Máshogy nem tud szex élkül okosodni.

Nézzem pornó videókat vagy olvasson a neten.Máshogy nem tud szex élkül okosodni.
Beszélgessetek, próbáld te okosítani.Mondd el neki, hogy te hogy szeretnéd, vagy ha még nem tudod, akkor is próbáld.Pl.ha ez alkalommal nem simogatott eleget, akkor kérd meg, hogy legközelebb simogasson.
Az elsõ sosem egy leányálom. Van akinek fáj és van akinek nem. Ez attól függ, hogy mennyire vagytok felizgulva, mennyire érzitek, akarjátok a másikat (és vele a szexet). Az, hogy neked az elsõ nem sikerült mesébe illõen nem jelenti azt, hogy máris hanyagolnod kellene a srácot. Lehet, hogy közhely de nagyon is igaz: Gyakorlat teszi a mestert. Adj idõt magatoknak, mert a szex egy igazi csapatjáték. Rengeteg mindentõl függ de fõként az egymásba vetett bizalomról és az érzelmekrõl. Ha nem vagy biztos abban amit csinálsz ne erõltesd, mert úgy tényleg rosszul sül el. Beszélgessetek róla! Vitassátok meg ki mit szeretne és egy kis játékot is lehet vinni a dologba. Légy határozott és meglátod a végén neked is jó lesz. Itt, ha gondolod töbet is megtudhatsz: http://www.amina.hu Hajrá!
Szerintem gyakorlás kérdése. Fgyeljetek egymásra, a partner reakciójára, ha kell mondjátok egymásnak, hogy kinek mikor hogy jó. Ehhez viszont az sem árt, ha "ismeritek" a saját testeteket. Könyvek, filmek, internet nyilván adhatnak némi útmutatást, segítséget, de szerintem leginkább csinálni kell(ene)... Szex nélkül megtanulni szexelni talán olyan lehet, mint pl. focizás nélkül "megtanulni" focizni...
Ha te megijedtél, akkor nem ártana neked sem megismerned a saját, majd a párod testét. Mindketten tapasztalatlanként felfedezhetitek együtt az örömszerzést - egy tapasztalt fiú meg olyanokat kérhet/várhat tõled, amitõl csak még jobban megijedsz. Azért az se lenne baj, ha szeretnéd annyira a barátodat, hogy nem mindjárt a lecserélésén gondolkodsz.
Az elõzõ barátom nekem is ilyn béna volt, de ezt mág elnéztem az elsõ idõkben, de még 1 év után is iylen volt... Semmi élvezet nem volt vele, tönkre is ment a kapcsolatunk.. Az ilyen balfasz pasikkal nem tudom mit kéne tenni.. Viszont a mostani tapasztalt barátommal nagyooon tuti!:P Ha nem változik a helyzet, és nem is szereted, akkor ne pocsékold az idõdet!;)
A kérdező hozzászólása: jahhjj istenem...én semmiképpen nem akartam õt lecserélni csak egy kérdés volt végülis hogy ugyanolyan lenne-e egy tapasztalt sráccal...de én semmiért le nem mondanék róla mert nagyon szeretem...

Hogy érjem el a barátomnál, hogy ne legyen ilyen antiszociális?

10 hónapja vagyunk együtt, és még igaz, hogy nagyon fiatalok vagyunk, de szinte mindennap együtt alszunk mert közel lakunk egymáshoz, meg mindig együtt vagyunk:) és nem unom meg semmi ilyesmi, csak ő már alig beszélget valakivel, max. a fiú barátaival, meg kockulnak és ennyi. Én meg örülnék neki ha lányokkal is jóba lenne, de azt mondja hogy ő megvan mindenki nélkül és neki elég vagyok én. Ennek persze örülök, csak valahogy ez ott motoszkál a fejemben, és szerintem csak akkor kezdene lányokkal beszélgetni, ha nekünk megromlana a viszonyunk és mondjuk nem lennénk együtt olyan sokat, de ezt meg egyáltalán nem szeretném... Van valami ötletetek?

Legjobb válasz: Ne akard lányokkal összeboronálni, ez olyan mintha magad alatt vágnád a fát. Gondolkozz.... Hívd el a társaságodba, ahol vannak fiúk is.

Ne akard lányokkal összeboronálni, ez olyan mintha magad alatt vágnád a fát. Gondolkozz.... Hívd el a társaságodba, ahol vannak fiúk is.
Okés Kicsi Virágoskert, értem. Amúgy felfogod amit írsz? Miattad hanyagolja el a barátait (barátnõit). Ismétlem MIATTAD. Te magad is leírtad és ezen akarsz változtatni? Nõj fel aranyom és kezeld helyén ezt a kapcsolatot. Ha csajhiányod van és nincs a környéken ismerõs (ugye nem a "messze van a szomszéd utca"?) akkor szopóág.
Az antiszociális kicsit mást jelent. Annyira imádom, mikor mindenféle értetlen hülye tinik ezt a szót használják akkor, mikor valakinek nincs olyan hû[email protected] baráti köre. Csillagvirág az a helyzet, hogy a barátod kicsit magának való. Ennyi. Menjetek el együtt társaságba. Vagy vigyen el õ a saját haverjaihoz.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondom hogy legyen velük meg ilyesmi, csak hogy legyenek lány barátai is, mert elõttem, és a kapcsolatunk elején is tök jól elvolt lányokkal, engem meg ez nem zavar mert tudom hogy szeret, de mióta nem azóta kicsit hibásnak érzem magam hogy miattam alig beszélget másokkal.
Waaaaaa, en orulnek neki ha az akit en kiszemeltem ilyen lenne. xP szinte CSAK lanybaratai vannak! Igy is rohadt feltekeny szoktam lenni, hat ha meg osszejonnek vele.. sajnalnam magamtol a gyereket. xD
Megértem jobb lenne ha látnád a többi csaj arcán az irigységet ahogy ránéznek a barátodra, neked meg egekbe szökne az egód ahogy átkarolod "em'mán foglalt" arckifejezéssel és a képükbe nevetsz. De örülj neki hogy ez a helyzet és te vagy neki a nõ. Nyuszika és a sapka esete. Ha máshogy lenne meg itt sírnál hogy mindenféle másik lánnyal beszélget állandóan és nem fordít rád elég idõt, satöbbi blablabla, ahogy n+1 kérdésben lehet olvasni.
A kérdező hozzászólása: persze hogy Õ a fontos, nekem mindennél fontosabb. pont ezért szeretném, hogyha esetleg egyszer szakítanánk, akkor ne maradjon magára :)
Ha eljártok mindenfelé, akkor már jól megvagytok nem? Elsõnek TI vagytok fontosak, aztán csak a Többiek, mert ha fordítva lenne, akkor nagy kulimázban lennétek :)
A kérdező hozzászólása: Akkor kezelj úgy, mintha egy tinip*csa lennék:D igaz nem vagyok túl tapasztalt mert ez az elsõ komoly kapcsolatom de nem is érzem magam éretlennek. És nem a szomszéd utca hanem 60-70 km mivel kolisok:) de azért köszi:D:D
Egyszerû. 1. Mondd el neki, hogy ezért te kicsit hülyén érzed magad. 2. Ha az 1. ötlet nem tetszik, akkor simán hívd össze a baráti körötöket, gondolom van ott pár lány is és akkor talán megint többet fognak lógni. Most jelenleg több ötlet nem jut az eszembe, de gondolkozok. :)
A kérdező hozzászólása: Nem kell csillagvirágozni meg minden sz*rt komolyan venni. Most miért baj ha ezt irtam, talán a lelkedbe tapostam vele? Vagy elszégyellted magad hogy miylen tudatlanok a mai fiatalok? Akkor ez van. Nem magának való mivel ismerem majdnem egy éve és tudom hogy sok barátja volt ezelõtt de mióta velem van teljesen elhanyagolja õket. Amúgy járunk el együtt mindenfelé de csak fiúkkal mert a barátnõim nem a környéken laknak. Amúgy köszönöm a válaszokat
Érdekes logika, utána majd jönne a következõ kérdés, hogy megcsal-e. Ha nincs a baráti társaságába lány akkor minek kezdjen el melletted beszélgetni ismeretlenekkel? Akkor még mindig ott van az, hogy nem tudná te hogy reagálsz erre, 90%-ban nem ezt tennék az biztos.
Mond azt neki hogy ha felszed egy muffot akkor csináljátok hármasban, akkor biztos beszélgetni fog lányokkal :D
Most ez a baj, ha ismerkedne csajokkal akkor meg az lenne a baj hogy sokat van velük. Nektek nõknek komolyan semmi sem jó?!

Hogyan érjem el a barátomnál, hogy amikor együtt vagyunk mindig legyen rám beindulva?

úgy értem, hogy bármikor amikor találkozunk legyen mindig beindulva rám, hogy mindig akarja velem a szexet, akkor is ha pl nincs is rá lehet?ségünk(az adott helyen stb...).

Legjobb válasz: Nem bonyolult. Jön a jó idõ, vegyél fel krvás ruhákat. A férfiak szeretik hangoztatni, hogy nekik az olyan lányok nem jönnek be, de ha a saját barátnõjük öltözködik úgy, akit jól ismernek, és tudják, hogy egyébként nem egy lotyó, azt imádják.

Nem bonyolult. Jön a jó idõ, vegyél fel krvás ruhákat. A férfiak szeretik hangoztatni, hogy nekik az olyan lányok nem jönnek be, de ha a saját barátnõjük öltözködik úgy, akit jól ismernek, és tudják, hogy egyébként nem egy lotyó, azt imádják.
Nálunk ez pont forditva, mondjuk mi még csak 2.5 éve vagyunk együtt, de a bnõm beér heti 1el, én mondjuk igényelném a heti 4-5-öt, de pffff szép álom lenne sajnos:S
hát nekem tuti nemtetszene az ilyen....semmi mást nemlehetne csinálni, mert folyton csak a szexen járna az agya és folyton úgy is viselkedne. ez már inkább idegesítene.
Ha minden rendben van, szeret és tetszel neki, miért akarod kierõltetni, hogy állandóan "rádmásszon". MIért jó az, ha állandóan szexelni akar veled, akkor is ha nem lehet? Szivatni akarod? Az pedig gusztustalan, amikor egy pár az utcán vagy más nyilvános helyen éli szexuális életét, nyalja-falja egymást. Az nem tartozik másokra!!! Egy kapcsolat pedig nemcsak a szexrõl szól! Miért kéne, hogy mindig azt csináljátok?
A kérdező hozzászólása: Engem azért igenis zavar ha valaki azt gondolná rólam, hogy egy kis ribanc vagyok! Rólam senki ne gondoljon ilyet engem érdekel más véleménye is most miért csak egyetlenegy embernek akarjak tetszeni? Ha a többi meg lefikáz?
"Jó az ha megfordul utána de ezek az emberek között a vélemények lehetnek változóak(valaki lehet épp azért néz utána, hogy "uram isten, hogy van ez felöltözve" Meg átlagos hétköznapi ruhákban is ugyanolyan szexi lehet egy csajszi mint kirívóan öltözködve. Sztem.." hát nézd, mit érdekel téged más emberek véleménye? a barátodnak akarjál tetszeni. és igen, ha valkai jól néz ki, az nem kihívó ruhákban is jól néz ki. de nyilván összehasonlíthatatlan egy olyan ruhában, ami kiemeli az alakját. máskülönben miért hordanának mégis ilyen ruhákat sokan? amúgy nagyon jó, amit az egyik elõzõ válaszoló írt. a férfiak többsége szerintem ha barátnõt keres, kerüli az ilyen nõket, mert alapból könnyen megkaphatónak tûnnek. de ha már van egy barátnõm, akirõl tudom, hogy normális, de emellett jól néz ki, attól nagyon jó szívvel veszem, ha ilyen módon akar tetszeni nekem. mégha csak akkor is, amikor kettesben vagyunk. (bár mint mondtam, mások véleményére nem kell adni. nem is értem, hogy izgathat valakit az, hogy úristen, az a vadidegen alak az utca másik végén biztos riibancnak néz.)
A kérdező hozzászólása: Okés:)
Szívesen. A lényeg, hogy folyton utalni kell rá, és érezze, hogy csak neki szól (mondjuk ez egyértelmû :) ). Plusz tudni kell, hogy meddig húzhatod a mézesmadzagot, és mikor adod oda neki. Nagyon sokat azért ne húzd, szar az mindkettõtöknek :D 10:54-es
szerintem megm indenki téved, és az a legjobb, ha viselkedéssel és öltözködéssel is felhívja magára a figyelemt a lány. :D 18F
A kérdező hozzászólása: 10:54-es ilyesmire gondoltam! Köszi, hogy írtál!
A kérdező hozzászólása: Jó az ha megfordul utána de ezek az emberek között a vélemények lehetnek változóak(valaki lehet épp azért néz utána, hogy "uram isten, hogy van ez felöltözve" Meg átlagos hétköznapi ruhákban is ugyanolyan szexi lehet egy csajszi mint kirívóan öltözködve. Sztem..
Nekem egy ilyen barátnõm volt (sajna) aki mindig "szinten tudott tartani". Õ a nézésével és a folyton kacér fülembesuttogásokkal (meg sms-ekkel) tudott olyan durván lázbahozni, hogy (megjegyezném azért gátlásaim vannak :D )legszívesebben ott helyben nekiestem volna, nem izgatott hányan látnak, vagy hol vagyunk. :)
Nem félreértettél. Én voltam akit zavar ha megfordulnak utánna. Én büszkén viselem a barátnõmet mint a legszebb gyûrût de nekem ez kölyökkorom óta nem jön be. Volt már pár hosszabb kapcsolatom is és ezt a lányt is igazán szeretem. Nem önzõségbõl mondtam ezt. Szeretem énis ha csinos stb. De ha nagyon kihivó az engem zavar.
A kérdező hozzászólása: Fiúk válaszát is nagyon várom! Kort és nemet írhattok! Én 19 éves lány vagyok!
"Azért mert nem szeretem, hogy minden 2. srác/férfi megfordul utánna" Ha ez téged zavar, annak egyedül a saját önértékelésed az oka. Komplexusok. Ha egyszer lesz egy ténylegesen jó kapcsolatod, akkor elvileg legyõzöd majd ezeket. A barátaid meg hát. Ha az ilyesmit "furcsának" találják, az egy szerintem végtelenül gyerekes gondolkodásmódra vall. Komolyan furcsa, ha ezt valaki nem úgy értelmezi, hogy hát a lány tetszeni akar a barátjának. Lehet, hogy én nagyon beteg és perverz vagyok, de szerintem ez egy elég kedves dolog.
A kérdező hozzászólása: Igaz az lehet, hogy kellemetlen ha mindenki a te barátnõdet nézni(ezeknek az embereknek változó a véleményük, az egyiknek pozítiv a másiknak negatív) Én sem elsõsorban a ruhákra gondoltam inkább a viselkedés! ilyesmikre... Köszi a választ!
Én pl nem indulok be a k&rvás ruháktól mindig. Barátnõm is fölszokott sokszor kihivóan öltözködni amit nem igazán dijjazok meg is mondom miért. Azért mert nem szeretem, hogy minden 2. srác/férfi megfordul utánna és nem hiszem, hogy a barátaim is jó véleménnyel vannak errõl. Mondták is már, hogy a barátnõd érdekesen föl tud öltözködni stb. Volt is vita tárgya ez az egész. Sztem ne a ruhával próbálkozz. Legyél kihivó, obszcén mondj olyan dolgokat amitõl berosál stb. Ha otthon vagytok akkor mehet a kiöltözés, szerepjátékok de nyilvános helyen ne legyél kihivó. Még ha szeretik is a palik sokszor kellemetlennek találják, hogy egész város a bnõjüket bámulja.
A kérdező hozzászólása: jaj most ezzel nem azt akarom, hogy minden egyes percben szexeljünk és semmi más, látom nem érted amit írok. Én csak azt akarom, hogy olyan barátnõ legyek a számára mint ahogyan már az egyik válaszoló is írta, hogy volt neki egy ilyen barátnõje"aki mindig szinten tudta tartani" Szal érted? Énis ilyesmire gondolok... Különlegesnek tartson nekem ez kell, biztos, hogy mostis annak tart, de pl ha egyszer szakítanánk(ami ugysem fog megtörténni) és 10 év múlva eszébe jutok akkor az jusson az eszébe rólam, hogy pfff... azért a csakért az életemet is feláldoznám, hogyújra az enyém legyen. Na kb ilyesmit akarok elérni nála... Lehet nem volt érthetõ még így sem a számodra de ezt nem is tudom igazából leírni, az érzést kell tudni, hogy milyen

Hogyan érjem el, hogy megengedje anyukám, hogy a barátomnál aludjak?

Legjobb válasz: Hát ez attól függ,hogy hány éves vagy,és hogy milyen az anyukád!Bár ezek szerint nem enged ott aludni!Az én szüleim elég szigorúak voltak...nem aludhattam ott a fiúknál!És nem is vesztettem semmit vele!

Hát ez attól függ, hogy hány éves vagy, és hogy milyen az anyukád!Bár ezek szerint nem enged ott aludni!Az én szüleim elég szigorúak voltak...nem aludhattam ott a fiúknál!És nem is vesztettem semmit vele!
bocs az offért, de a kérdés ez volt : "Hogyan érjem el, hogy megengedje anyukám, hogy a barátomnál aludjak?" és akkor az összes válaszoló egybõl arra következtet, hogy szexelni akar. talán elõbb meg kellene kérdezni, hogy szûz-e még, az anyja tudja-e, egyáltalán le akar e már feküdni a sráccal. mi hónapokig aludtunk úgy együtt, hogy mindketten szüzek voltunk és mily meglepõ egy délután történt meg a dolog, nem éjszaka. gondolom ti sem minden éjjel a lepedõt gyûritek, amikor együtt alszotok a párotokkal :)
Legkorábban 17 évesen hagynám ott aludni a lányom a fiújánál. Sajnos sokan 14 évesen már úgy érzik, hogy készen állnak a szexre, de még annyira ráérnek.
és vajon hányan vannak tisztában ama egyszerû ténnyel, hogy a 15 évesek döntõ többsége rendszeres sexualis életet él ?
Elõzõ, szerintem hiába érvelsz ezzel, hogy mik vannak, nehogy már 14-17 éves korban lenne normális az ott alvás.Az meg, hogy más mit csinál, õszintén sz.rom le magasból, az én gyermekeim nem fognak beállni a sorba. Ja és szerencsére van még aki hasonlóan gondolkodik. Nem vagyok egyébként "sérült", csodálatos kapcsolatom van, pedig nem voltam k.va tizenévesen. Akik meg tizenévesen beálltak a sorba azokon most huszonévesen is látszik, nincs egy normális férfi mellettük, d.gnak akivel, ahol érik...hát igy is lehet élni, csak kérdés, hogy érdemes-e elõzõ 21 L (bocs az offért, de szerintem témába vág)
miket olvasok? fél év várás meg gimis korban sosem? anyám, ti hol éltek? oké, akkor ne menjen el a srác lakására, és arra mit mondotok, amikor azt látom a tömött diszkóban, hogy a 14 éves csajszi a tömegben veri a srácnak ? hm ? nem semmi, igaz? de ez inkább a realitás, és akkor már inkább jöjjenek haza, én azt mondom, ha akarják, úgyis megoldják bárhogy is (volt olyan oszttársam, aki pl rendszeresen a tesiöltözõkben sexelt csajokkal órák után ..... na pff, másik suliban meg a könyvtárhelyiség szolgált erre a célra, szal megoldják, hidd el)
Még annyi maradt ki, hogy együtt alvás nélkül is lehet kiegyensúlyozott a kapcsolatotok, mi kb 2 évig nem aludtunk egymásnál, most, hogy nem lakunk otthon, így másabb a helyzet. A szülõi házban még most sem alszom szívesen, valahogy nincs kedvem após-anyóssal összefutni a konyhában a reggeli kávénál:)
Nemcsak a szex a gond, egy gyerek ne más fiú ágyában aludjon, hanem a sajátjában. Én nem akarok olyan nõt nevelni a lányomból, aki könnyûvérû, meg majd átjáróház lesz a házunk, 14 évesen jön az elsõ barát aludni, aztán 15 évesen a 2. és így tovább. Az én erkölcsi rendembe ez nem fér bele, én is elõször kb 17 évesen engedném, és ha már jól ismerem a fiút és elég komoly a kapcsolat, úgyhogy kérdezõ ez anyukádtól függ, meggyõzni szerintem itt nem lehet.
Azért szerintem az más, amikor az ember felnõttként együtt él a párjával és nem szexelnek naponta... speciel mi tiniként minden adandó alkalommal csináltuk, tulajdonképpen nem is tudom, miért... Egyébként a kérdésre válaszolva: attól függ, miért nem engedi. Az én anyukám pl. úgy gondolta, hogy illetlenség, hogy egy tizenéves lány ott aludjon a barátjánál, akár szexelnek, akár nem. Ergo a fejem tetejére állhattam, akkor sem engedett el, csak ha együtt mentünk nyaralni. Ha a te anyukád is így gondolja, akkor elég nehéz dolgod lesz, mert tulajdonképpen még igaza is van...
Igen!!!És ez borzasztó!!!!
Bizony!!!Ezzel nagyon egyetértek!!
na várjunk csak heeeyyy, ugyan miért lenne kapásból k.urva, ha van egy hoszabb kapcsolata mondjuk 16 évesen, és természetes, egészséges vágy a szexualitás ... ennyi

Hogyan érjem el hogy anyum megengedje hogy a barátomnál aludjak?

Lécci írjatok ötleteket mihamarabb

Legjobb válasz: Beszélgess anyukáddal, érd el, hogy megbízzon benned. Mondd el neki, hogy a barátoddal szeretitek egymást, és szeretnél vele aludni. Mondd el azt is, hogy nem lesztek felelõtlenek...

Beszélgess anyukáddal, érd el, hogy megbízzon benned. Mondd el neki, hogy a barátoddal szeretitek egymást, és szeretnél vele aludni. Mondd el azt is, hogy nem lesztek felelõtlenek...
Mi lenne, ha elõször a barátod aludna nálatok?
hát mert lehet hogy nem tart még érettnek a szexhez...és gondolom valóban lefeküdnétek.
Egyébként volt már köztetek valami a barátoddal? És mióta vagytok együtt? Sztem arról kellene meggyõznöd anyudat, hogy ha arra kerülne a sor, védekezni fogtok. elsõ voltam
Attól függ hogy hány éves vagy.. Ha elmúltál 18, akkor megengedhetné igazán, viszont ha 15 éves vagy vagy akörüli, akkor sehogy, és teljesen igazat adok neki, aludj csak otthon, egyedül..
Szerintme is jobb ötlet, hogy õ aludjon nálatok. Anyum nekem is jobban szereti ha barátom jön, kicsit húzza a száját, ha én akarok menni :) Nekem másfél hónap után engedte meg kb. De már akkor nem voltam szûz, szóval más. Mikor elõzõ barátommal voltam (vele vesztettem el) 7 hónap után engedte meg, de akkor meg még csak 14 voltam. 16/L Honey
Szerintem is azzal próbálkozz, hogy aludjon õ nálad. Mert akkor úgy érzi, hogy semmi "rossz" nem történhet, hiszen õ ott van, vigyáz rátok, tudja merre vagytok, stb... Nekem sem engedte meg elsõ kérdezésre, pár hétvégén bepróbálkoztam nála, aztán bejött. Arra vigyázz, hogy ne mérgesedj fel azért, ha nem engedi.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat
beszélgess anyukáddal, mondjad neki, h szeretnél vele lefeküdni, mert már úgyérzed h ittvan az ideje, eddig vártál, mert nemvoltál biztos benne, de mostmár érzed egy ideje, h neki szeretnéd adni a szüzességedet. kérd mg h vigyen el nõgyógyászhoz, irasson fel tablettát, ebbõl is léáthatja h komolyan gondolod h vele akarsz maradni még egy jó darabig, éshogy nemvagy felelõtléen.
A kérdező hozzászólása: 19:50 és ezt mennyi idõ után sikerült elérned??
Hát pl. az én szüleim nem engedik, hogy a barátomnál aludjak (14 hónapja járunk), de tudnak arról, hogy már élünk nemi életet, egyáltalán nem ellenezték, (anya fel is ajánlotta azt, hogy felirat nekem tablettát), és a barátom minden hétvégén nálunk van péntek délutántól vasárnap estig, most, amióta nyár van, jún. 13-a óta kétszer aludt otthon...
mert "felügyelet" alatt lennétek :) ebbõl is látszik hogy te mit akarsz. :) csökönyös
A kérdező hozzászólása: Miért az mivel engedné meg jobban ??
A kérdező hozzászólása: Lassan 5 hónapja
A kérdező hozzászólása: Hát ujjazáson kivül semmi egyébb nem volt, bár már többször belemehettem volna.De inkább vártam még..
A kérdező hozzászólása: Am idén leszek 17
A kérdező hozzászólása: Hát igen pont azért nem akar elengedni sztem mert úgy van vele hogy akkor tuti lefekszünk...
19:50-es vagyok, mindezt 3 hónap után úgy, hogy rendesen egy ágyban alhattunk, de annak mondjuk súlyos oka volt (történt egy baleset, és szükségem volt valakire éjjel). Akkor 15 voltam. De elõször még nem volt ilyen, hogy minden hétvégén, csak néha-néha, kb. 5 hónap után kezdõdött ez a durvulás. :)

Hogyan érjem el ezt a barátomnál?

lassan egy éve vagyunk együtt nagyon sok minden történt ez idő alatt változtunk sokat. Én egyre jobban szeretem, de ő meg már természetesnek veszi hogy vagyok neki. Hiányzik az hogy üzeneteket küldjön hogy törődjön velem. Tesz azért a kapcsolatért, csak úgy elvan. Messze lakunk egymástól és nekem nagyon hiányzik. De ő nem erőlteti meg magát annyira azért hogy lásson.

Legjobb válasz: Sz*** le bõnyállal, hatásos.

Sz*** le bõnyállal, hatásos.
ellaposodott, ha mélyebben magadba nézel sajnos belátod.
Ezt nem erõltetni kell, ezt magától kéne éreznie a barátodnak.Ha még mindig ugyanúgy szeretne és ugyanúgy érdekelnéd, mindent megtenne azért, hogy a kedvedben járjon, és teperne a kapcsolat megmentéséért.Szerintem el kéne tõle távolodnod, és hagynod, hogy õ udvaroljon.
távolodni? :) hát távkapcsolatban élnek..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!