Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érje egy nő a (27 db)

Hogyan érje el egy nő a férfinál, hogy a nőnek is legyen orgazmusa?

39 éves n?.Ritka dolog az életemben.Más férfivel is.Kösz.

Legjobb válasz: Ha jól értem kérdésedbõl, te vagy a nõ. Azt neked kell tudnod, hogy mi az, amitõl beindulsz. Ha pedig nem, nem árt, ha kikísérletezed önmagadon. Simogasd magad, nézz pornófilmet, stb., így nem csak arra jöhetsz rá, hogyan okozz magadnak orgazmust, hanem arra is, hogy mik azok a dolgok, amik ingerlõen hatnak rád. Ha pedig ezt tudod, már a párodat is tudod úgy irányítani, hogy neked jót tegyen. Vannak nõk, akiknél a csikló az orgazmus kapuja, másoknál pedig a hüvelyi érintkezés. Neked kell tudnod, hogy te melyik típusba tartozol. Összességében valószínû, hogy hosszabb elõjátékra (ingerlésre) van szükséged ahhoz, hogy teljesen átadhasd magad a vágyaknak és az érzelmeknek, mint amiben amúgy részed van.

Ha jól értem kérdésedbõl, te vagy a nõ. Azt neked kell tudnod, hogy mi az, amitõl beindulsz. Ha pedig nem, nem árt, ha kikísérletezed önmagadon. Simogasd magad, nézz pornófilmet, stb., így nem csak arra jöhetsz rá, hogyan okozz magadnak orgazmust, hanem arra is, hogy mik azok a dolgok, amik ingerlõen hatnak rád. Ha pedig ezt tudod, már a párodat is tudod úgy irányítani, hogy neked jót tegyen. Vannak nõk, akiknél a csikló az orgazmus kapuja, másoknál pedig a hüvelyi érintkezés. Neked kell tudnod, hogy te melyik típusba tartozol. Összességében valószínû, hogy hosszabb elõjátékra (ingerlésre) van szükséged ahhoz, hogy teljesen átadhasd magad a vágyaknak és az érzelmeknek, mint amiben amúgy részed van.
Beszélj sokat :D
Üzenj neki e-mailben. Vagy táviratozz neki. Esetleg titkosírásban vésd bele a hátába. Az még véletlenül se jusson eszedbe hogy simán megkéred erre mert téged ez izgat. Ezek a problémák! Hogy mondjam el? Simán a száddal úgy ahogy itt.
MOND MEG NEKI!!!

Adott egy párkapcsolat, a nő véletlenül teherbe esik. Nem igazán akarja a gyereket, nincs erre felkészülve, de a férfi azt mondja, hogy ha el meri vetetni, akkor vége a kapcsolatnak. Ki hogyan döntene a nő helyében?

A férfinak joga van ezt mondani,vagy ez normális?30-on felül van mindkét fél.

Legjobb válasz: hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.

hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.
Mi lesz azzal a szegény gyerekkel ha apuka be sokkal az üvöltõ csecsemõtõl és lelép (gyakori eset) az anya nem is akarta biztos hogy majd szeretetben fogja nevelni vagy csak kolonc lesz a nyakán (sajna nem példátlan) Ha apa nem lép le csak hozzá se ér a gyerekhez mert azért akarta hogy a nõ ne hagya el (gyakori) ki fogja szeretni azt a gyereket ki fog vele bajlódni, ki nevelni Kényszerbõl szülni nem szabad.
A nõ sosem akart gyereket, vagy még nem szeretett volna, mert vagy nem állnak úgy, vagy nem érzi magát késznek, esetleg mert a kapcsolatuk nincs még azon a szinten? Egyébként akárhogy is, a férfitõl nem szép dolog a zsarolás. Ezt közösen kellene átbeszélni, észérvekkel talán tudna hatni a párjára, de az ilyen fenyegetés... Hát én már csak azért sem tartanám meg, mert olyan férfinek nem akarok szülni, aki így akar rávenni dolgokra.
Elvetetném.
Én elvetetném, aztán elhagynám. Nyilvánvaló, hogy a nõ nincs felkészülve az anyaságra, mire meg fel lenne, butaság lenne szülni. Szegény férfinek még lenne késõbb lehetõsége egy fiatalabb csajjal.
Ha már felmerül a kérdés, hogy dönteni kell, akkor ez a kapcsolat valószínûleg nem elég erõs. A férfi akarja a gyereket, a nõ nem. El kell vetetni, és a kapcsolatot meg kell szüntetni.
A férfi vegye szépen feleségül a nõt, és minden meg van oldva.
Én megszülném, aztán szakítanék. Ha annyira akar egy gyereket, nevelje fel egyedül.
ha 30 felett nincs felkészülve akkor feleslegesen rabolja a férfi idejét, aki gyereket akar 20 éves lenne, azt mondom oké...de 30 felett?
a nõ kizárólagos joga a választás, ám elég liba ha nem tartja meg
Ez patthelyzet. A férfi apaságra vágyik, bunkóság megvonni ezt tõle. A nõ nincs felkészülve az anyaságra, bunkóság rákényszeríteni. A kapcsolat alapjaiban van hiba. Mindkét fél más irányba néz, más irányba tart. Egy jó párkapcsolathoz közös célok kellenek. Baba ide vagy oda, a probléma az õ létrejötte elõtt is fennállt. Egymás idejét rabolják csak. Ha ezt nem tudják megoldani, nem tudnak kompromisszumot kötni, hogy mindkét félnek jó legyen, akkor bukta.
Nem tartanam meg. Ha mar kezdettöl fogva nem akarta az egyik, mi ertelme csaladot alapitani? Az meg, hogy mi lesz a gyerekkel, ha az edesanyja nem is akarja igazan... Mar magzat kortol serül a lelke. Merthogy erzik ezt mar olyankor is. A kapcsolatot vagy uj alapokra kell helyezni, ahol közös döntesek vannak egyoldalu utasitgatasok helyett, vagy abba kell hagyni, a gyereket meg elvetetni. Volt olyan ismerösöm is, ahol a ferj mondta ugyanezt a felesegenek, es megtartottak a gyereket, semmi gond nem volt utana. Lehet, hogy a nöböl itt is kivaltja a gyerek születese az anyai ösztönöket, de nem tuti. Lutrira meg gyereket vallalni eleg ketseges megoldas. Amugy se a ferfinak, se a nönek nincs joga a parjara rakenyszeriteni a gyereket, ha az nem akarja. Akarmennyi idösek is.
Ismerek egy olyan párt, ahol a feleség teljesen bepánikolt, amikor kiderült, hogy jön a repeta, vagyis a második, és komolyan el akarta vetetni. Erre a férj bedobta, hogy akkor õ bizony elválik. Azóta 2, 5 éves a kislány, és anyu kedvence, mert szakasztott ugyanúgy néz ki mint õ. De nem rajta múlt, hogy megtartották, és a "becsúszás" pedig pláne nem. Ja, amúgy azóta is imádják egymásta anyu és apu. Az én esetemben nem lenne olyan, hogy nem vagyok felkészülve. Nem mondhatom azt, hogy a szexre kész vagyok, de egy véletlen gyerekre nem...
Mert nem a hajukat nézik???
Hosszabb a haja, és feltûnõbb.. A szõkés-barnákat nézik meg talán legkevésbé, hiszen a szõke és a vörös sokkal élénkebb színek, a fekete meg mély, sötét szín amit hamarabb észrevesznek.
az én férfi ismerõseim nem mondják, hogy nem fontos nekik a haj sõt...
Nekem számít a haj.
Nem tudom nekem csak annyi számítana hogy ne nagyon rövid legyen de ha vállig ér az nagyon jóó
Én a vállig érõ szõkésbarna hajút stírölném, mert az a kedvencem; a fekete hajúak nem jönnek be.

Létezik olyan, hogy egy nő használ ki szexuálisan egy férfit és erre a pasi "összetörik", mert többet, komolyabbat várt?

Hogyan állnak hozzá a témához azok a férfiak akiket "átvágott" egy nő? Továbbra is folytatná az együttléteket? Képesek emiatt teljesen padlóra kerülni, vagy csak legyintenek? Esetleg ha van tapasztalatod, megoszthatnád.

Legjobb válasz: igen van ilyen is.

igen van ilyen is.
Pontosan úgy, ahogy egy nõ is reagálna. Esetleg a felgyülemlett agressziót és düht máshogy vezeti le, de a lelki folyamatok ugyan azok. Sokkal fontosabb ilyen szempontból a személyiségtípus, mintsem a nem.
Én nem tudtam, hogy csak két fajta embertípus létezik, "nõ" és "férfi". Mindig tanulunk valamit.
Miért lennének mások a férfiak mint a nõk ilyen tekintetben. Nem értem.
Teljesen személyiségfüggõ. Volt olyan kapcsolatom, amiben megbeszéltük, hogy barátság extrákkal, a pasi viszont komolyan vette. Õ folytatná tovább. Én nem akarom.

Szerintetek mennyire visszatarto erő egy egyedülállo nő számára, hogy a kiszemeltje boldog házasságban él úgy, hogy gyerekek is vannak?

Legjobb válasz: Ez az adott nõtõl függ. Normális, épeszû ember (!) nem megy bele ilyen kapcsolatba. Aki hülye vagy nincs tartása, az igen. Ugyanez a másik oldalról. Hiába csábít az egyedülálló nõ, ha az adott férfinek van gerince és hûséges marad.

Ez az adott nõtõl függ. Normális, épeszû ember (!) nem megy bele ilyen kapcsolatba. Aki hülye vagy nincs tartása, az igen. Ugyanez a másik oldalról. Hiába csábít az egyedülálló nõ, ha az adott férfinek van gerince és hûséges marad.
Azt nem tudom, de ha bepróbálkozik, remélem, hogy a férfi elküldi melegebb éghajlatra. Egyébként engemet teljesen visszatart már az is, hogy valaki nõs. Ha meg boldog is, akkor meg mirõl beszélünk? Szétbarmolni egy házasságot passzióból... Annyi egyedülálló férfi rohangál, csak van még köztük egy normális, nem? 26N
Ha a kiszemeltje tényleg boldog házasságban él, akkor úgysincs semmi esélye és csak magát égeti. Egyébként sajnos van nõben és férfiban is olyan, akit nem érdekel, ha a másik foglalt, sõt nem csak az egyedülállók ilyenek, hanem ugyanúgy vannak a házasok között is.
A normális nõk számára teljes visszatartó erõ kellene hogy legyen , ha a kiszemeltje , párkapcsolatban , élet/házastársi kapcsolatban van !!! Létezik sajnos a gerinctelen fajta , akiknek semmi sem szent ... na azok nem is tudom hová sorolhatók ... gusztustalan "ember" az olyan !!!!
Sokfélék az emberek. Én sose kezdenék nõs emberrel. Egyrészt ha otthon boldog visszautasítana, ha nem boldog akkor belemenne, de nem tudnék a tudattal mit kezdeni, hogy tönkretettem egy családot. Van viszont másféle gondolkodás is. Egyik ismerõsöm kifejezetten büszke rá, ha el tud csábítani egy nõs embert. Úgy gondolja ezáltal, hogy õ jobb több kívánatosabb mint a feleség. Rengeteget szenvedett e-miatt, de ebbõl se tanul. Tehát nem minden nõ számára visszatartó erõ a házas férfi, van aki kifejezetten kihívást lát benne.
szerintem ilyen emberrel nem szabad kezdeni, max szeretõnek mehet így az ember, de az sem biztos, az meg kinek elég? Tehát a válaszom: annak aki normális kapcsolatot keres annak ez visszatartó erõ. De sajnos egyre többször tapasztalom azt nõtársaimtól hogy semmi sem tartja vissza õket...Volt kolleganõm pl 8 éve szeretõ, évekig még el is hitte h majd elválik talán egyszer a fickó..Mára gondolom nem hisz semmit.
Ha tud róla, akkor visszatartó erõ, tabu, ha értelmes a nõ. Mert értelmes egyedülálló önszántából nem megy bele ilyen kapcsolatba, de ha bele tud menni az azt jelenti, hogy annak a nõs gyerekes férfinek nem annyira boldog a házassága. Ennyi. (Ha valakinek kis esze van nõs férfivel akkor sem kezd, hiszen nagyon rizikós a kimenetele..)
"kiszemeltje boldog házasságban él úgy, hogy gyerekek is vannak" abban a nõben, akiben van egy kis jóérzés, nem akar borítani egy boldog családi életet, és nem mászik rá nõs, családos férfiakra. És persze ha a pasiban van gerinc, akkor akár rá is mászhat, felesleges, mert elutasítást kap. Nem házas férfiakat kellene "kiszemelni", hanem a szingli pasik körében szemezgetni!
Ha az en ferjemnel beprobalkozna egy no attol fuggetlenul hogy a ferjem visszautasitana ugy megtepnem hogy a sebeszeten varrnak ujra a fejet. Mocskos nonek tartom azt akinek a mas parja kell megerdemli hogy kitepjek a hajat. Szerncsere meg nem fordult elo de mar voltak akik chat uzik stb ugy ereztem nyomultak. Egyszeruen megbaratkoztam veluk es igy engem ismerve gyorsan eltuntek.Oke neha rasegitettem letiltottam oket emailt stb. es ezt nem bizalom hianyaban de ismerem ezeket a nyomulos tipusokat.
Ez a kérdés értelmetlen. Tök mindegy, hogy mit akar és mit nem egy egyedülálló nõ. Nem az egyedülállónak kell, hogy visszatartó legyen az, hogy a kiszemeltje házas, HANEM A HÁZAS FÉLNEK kell, hogy visszatartó erõ legyen az, hogy házas. Mert ha ez nem így van, az azt jelenti, hogy egy idegentõl jobban elvárod, hogy tekintettel legyen az érzéseidre, mint a saját házastársadtól.
Tudjátok mi a vicces? Hogy itt mennyi erkölcsös ember van, és osztja az észt, közben a világ meg nem errõl szól......De csak okoskodjatok nyugodtan. Szórakoztat!
A környezetemben tapasztaltak szerint semennyire. Barátnõm egyedül nevel két gyereket, a férje sokáig csalta, lebukott, majd elköltözött. Most egy nõs, kisgyerekes pasival kavar (a barátnõm). Kérdeztem tõle, hogy megcsalt feleségként nincsenek averziói a dologgal kapcsolatban? Azt válaszolta erre, hogy neki is jár a boldogság, és ha ezt egy családos pasitól kapja meg, akkor legyen.... Alig hittem a fülemnek. A negyvenes fõnöknõm pár hónapja dúlt fel egy tizenéves házasságot, ahol 3 gyerek van, majd úgy látta, mégsem jó nekik együtt, és kidobta (!) a pasit! Szóval, mi nõk is megérjük a pénzünket...... 36/N, (10 éve házas, nem volt még házasságon kívüli kapcsolatom, remélem a férjemnek sem.)
Egy normális, úgymond eddig akadálymentes pszichés fejlõdésen átment és egészséges lelki világgal rendelkezõ nõ esetében annyira visszatartó erõ lehet, hogy ilyen férfival nem is foglalkozik semmilyen téren. Se barátság, se haverság, pláne nem érzelmi kapcsolat vagy párkapcsolat. (Barátkozásnál kivéve ha a férfi feleségével együtt barátkoznak) Akkor tudom ezt elképzelni, ha valami a nõnél pszichésen vagy lelki téren nem kerek. Pl. a nõben sérelmek vannak a férfiak felé, mert õt elhagyták, vagy a nõ annyire nehezen viseli a szingli életmódot, vagy a nõ megalázónak tartja jelenlegi helyzetét.. stb, és inkább beválalja a nõs férfit, csak hogy neki is legyen valakije, mintsem inkább idõt szánna a dolgaira. Idõt arra, hogy elõször "gyógyuljon ki" a múlt sérelmeibõl, majd idõt arra, hogy tisztességes úton hozzá való párt találjon.
Érdekes , régen jobbak voltak az erkölcsök, mert pont fordítva volt. ha látták a karikagyûrût, nem közeledtek, mert azt jelentette"foglalt" az illetõ.Ezért is vette le sok nõ, és férfi is, ha éppen nyitott volt az alkalmi dolgokra. De a kérdésre is válaszolva, annyira visszatartó erõ, amennyi gerinc van a nõben....meg amennyire fogékony iránta a boldog házas, gyerek férfi...
Ó a kisgyerekes szingli anyák a legrosszabbak ilyen téren... Ez nem mentség, hogy a férje lelépett... Akkor most õ is leléptet egy másikat egy másik családból??? Ez ilyen bosszú körlánc? Szánalom...
A legaljasabb dolog, már a gondolat is, hogy megpróbálja elcsábítani. Kiszemeltem, mert véletlen megláttam és beleszerettem, na de! Ha megtudom, hogy házas, gyerekei vannak, még akkor sem adnám jelét érzelmeinek, ha mondjuk boldogtalan házasságban él! Ha meg boldogban... Kár is tovább filózni. Ha boldogban él, de kíváncsi, csapodár pacák, és titokban õ kezdeményezne nálam, még akkor SE mennék bele semmibe! Nem lenne gusztusom közremûködni egy család szétrombolásában. Ha csapodár a pasi, vagy boldogtalan, akkor is inkább azt mondogatnám neki, hogy mit tegyen, hogy boldog legyen a feleségével. Én meg max. sajnálnám, hogy nem én vagyok a párja, és remélném, hogy találok hasonlót... Egy nulla, aki ilyenbe belemegy.
A kérdező hozzászólása: Pár tényezõ lemaradt: a nõ kisgyerekes, apuka lelépett, a szoban lévõ férfival barátságféle kezd kialakulni.
"Tök mindegy, hogy mit akar és mit nem egy egyedülálló nõ. Nem az egyedülállónak kell, hogy visszatartó legyen az, hogy a kiszemeltje házas, HANEM A HÁZAS FÉLNEK kell, hogy visszatartó erõ legyen az, hogy házas. Mert ha ez nem így van, az azt jelenti, hogy egy idegentõl jobban elvárod, hogy tekintettel legyen az érzéseidre, mint a saját házastársadtól." A házas félnek valóban nagyobb a felelõssége, neki kell visszautasítani a nyomuló nõt, de ettõl én még nem mentem fel azokat a kis cafatokat, akik kb. a karikagyûrû láttán indulnak be jobban. Sosem értettem, hogy ez miért van, mert én foglalt pasira nem másztam rá, és ha õ mászott rám, de tudom, hogy foglalt, mégha tetszett is, visszautasítottam. Ne én legyek a 3. fél, aki asszisztált egy család széthullásában. A férjem mondta, hogy mióta az ujján van a gyûrû, 2x annyi nõ kezd ki vele, mint elõtte, amikor a fiúkkal beülnek 1-1 sörre néhanapján.Ugyanezt megfigyelte a barátja is, aki võlegény. Persze hiába kezdenek ki velük. De ettõl még maga a tény, hogy egy olyan pasi, aki bizonyítottan nem fél a felelõsségtõl, kötöttségektõl, sok nõnek vonzóbb, mint egy még egyedülálló pasi. Szánalmasak szerintem.
A 10-esnél a pont.
17. szegyeld magad tudod ezert majd megkapod a melto buntetesed az elettol es akkor majd gondolj arra mennyi rosszat tettel masnak. Senkit nem kerul el a karma most folenyesen meseled egyszer zokogva fogod.
Attól függ, mit akar az a nõ.
Itt a cégnél azt látom, hogy a friss diplomásan idekerült csajok eléggé rá vannak kattanva a 30-40 körüli családos férfi kollégákra, akiknek már jellemzõen kialakult a megnyerõ férfias stílusuk (megjelenés, fellépés, sikeresség). Pl. a csajok elég sokszor megnézik az ilyen férfikollégák asztalra kitett családi képeit, ha látják hogy a férfinak nõi szemmel is jó nõje van, illetve jól sikerültek a gyerekei, akkor az ettõl a ténytõl csak érdekesebbé válik számukra.
Szerintem ha valaki tiszta lelkû, és tudja, mi az a szenvedés, lelki fájdalom, akkor nem fog gátlástalanul más kapcsolatába beletiporni.Sajnos ilyen érzõ lelkû ember kevés van manapság, de azért még akadnak szerencsére. Hozzáteszem, volt egy idõszakom, amikor én is elég önzõ módon viselkedtem.Meg is fizettem érte a tanulópénzt.Azóta rádöbbntem, mit okozhattam volna illetve mit okoztam másoknak lelkileg, soha többé nem fordulna meg ilyen a fejemben!
Nekem már ott nem mûködne : "kiszemeltje". Egy párkapcsolat nem errõl szól. .. vagy tévedek?
Boldog házasság nincsen, minden házasság kikezdhetõ.
9-eske, engem nem nagyon érdekel, ki házas, vagy ki nem, általában sikerül elcsábitanom a kiszemeltet. Egy két alkalom, aztán mehet isten hirével. Ha az asszonyka meg elkezd bekavarni, törölgetni az oldalairól, az plusz jó, mert egyrészt ellene tudom forditani, másrészt meg még elszántabb leszek!
10-es nek van teljes mértékben igaza...ennyi...többet nincs is mit beszélni errõl!
Az a nõ, aki nem totál hülye, csak akkor megy bele egy ilyen kapcsolatba, ha tudatosan semmit nem akar, csak kalandot, vagy olyan kapcsolatot, ahol nem telepednek rá, csak alkalmilag találkoznak.
Ez a kérdés értelmetlen. Egy ilyen férfival csak úgy lehet kapcsolata egy nõnek, ha a férfi az, aki teper a nõ után. Innentõl csak azon múlik, mennyire találnak egymásra. A szerelem mindent legyõz, mondják, és azt is, hogy vakká tesz. Nem mindenkinek érték a család, van, akinek sokkalta többet nyom a latban a szerelem. Szerintem is ha egy férfinak van egy szerelmi és egy nem szerelmi kapcsolata, akkor a szerelmi az igazi és a családi csak hazugság.

A sexuálpszichológus hogyan éri el egy női betegnél, hogy sok év után újra orgazmusa legyen?

Mielőtt még bárki azt írná,nem arra gondoltam,hogy fizikálisan segít rajta!:-)

Legjobb válasz: Elõször annak az okát keresi meg, hogy milyen lelki gátlás okozza az orgazmusképtelenséget, aztán különbözõ gyakorlatokkal, eljárásokkal közösen feloldják ezeket. Ehhez fokozott, kemény munkára van szükség mind a kliens, mind a terapeuta részeérõl is. Üdvözlet Egy pszichológus-gyógypedagógus

Elõször annak az okát keresi meg, hogy milyen lelki gátlás okozza az orgazmusképtelenséget, aztán különbözõ gyakorlatokkal, eljárásokkal közösen feloldják ezeket. Ehhez fokozott, kemény munkára van szükség mind a kliens, mind a terapeuta részeérõl is. Üdvözlet Egy pszichológus-gyógypedagógus
Sok évig tanul hozzá, aztán gyakorlatot szerez.
A kérdező hozzászólása: Szerintem érthetõen tettem fel a kérdést, de lehet te félreértetted.Nem erre voltam kíváncsi, hanem arra, hogy a pszichológushoz való rendszeres eljárás, beszélgetés hogyan segít egy nõnek újra élvezni a sexet!?
A kérdező hozzászólása: 03:46os Köszönöm szépen!:-)
Mivel az ilyen (és sok másféle) természetû probléma lelki gátlás, belsõ konfliktus, sérülés, vagy esetleg stressz eredménye, az adott dolog átbeszélése, verbalizálása és más terápiás módszerrel történõ levezetése segít. Így már korrekt?:)

Matekba hogy kell kiszámolni azt hogy ha van pl: a4egyenlő 100 a5egyenlő 150 és akkor menyi az a1 meg a a20 meg a d azaz hogy menyi vel nő vagy csökken? De ez csak egy plda volt erre lennék kíváncsi mert holnap témazáró

Legjobb válasz: a(n)=a(1)+(n-1)d Felírod az egyenletrendszert, sima elsõfokú lesz, két perc alatt megoldható. Ha egy meghatározott elemre vagy kíváncsi, sima behelyettesítés.

a(n)=a(1)+(n-1)d Felírod az egyenletrendszert, sima elsõfokú lesz, két perc alatt megoldható. Ha egy meghatározott elemre vagy kíváncsi, sima behelyettesítés.

Szeretném újult erőben érezni a szexuális életünket, fiúk, férfiak, mi az amivel egy nő annyira megtudja magát kívántatni hogy már megőrültök a vágytól hogy magatokévá tegyétek?

Legjobb válasz: Kérdezd meg h mit szeretne kipróbálni. Az én párom pl oda van érte ha beoltozok. Mondjuk koztunk sosem volt tabu h ki mit élvezne

Kérdezd meg h mit szeretne kipróbálni. Az én párom pl oda van érte ha beoltozok. Mondjuk koztunk sosem volt tabu h ki mit élvezne
Szexmegvonás x ideig.
Torokra vesz.
Akasz magadra ugy 10-20 liternyi sort... :-D
Egy szexi rucival sokat el tudnál szerintem érni. Figyelmedbe ajánlanám a szexshopok erotikus ruhakínálatát, különös tekintettel a babydollokra, valamint a komplett melltartó szettekre :) Sok sikert!
Engem pl ez bontott le agyilag teljesen legutóbb: telefonálok az ágyon, kedves zuhanyzik, egyszer csak nyílik az ajtó... az ingem volt rajta meg egyik legjobb tangája... a még kicsit vizes volt a haja, csapzott... megindult felém, a tekintetébõl láttam, hogy kár lenne ellenkezni... a lábaim felõl rámmászott majd elkezdte csókolni a lábam egy feljebb... hirtelen lehúzta a boxerem és durván a nyelvére vett... na sztem ettõl a Te barátod is igen jól fogja érezni magát... 27/F

A melegek undorodnak attól hogy egy nőhöz érjenek úgy szexuális értelemben?

Én hetero vagyok és számomra undorító dolog hogy egy férfival legyenek intim pillanataim, mert én a nőket szeretem. A melegek is undorodnak a nőktől mert ők a férfiakat szeretik?

Legjobb válasz: Nem vagyok meleg, de amennyire társalogtam ilyen emberekkel, nagyon vegyes az összkép. Volt, aki ugyanúgy lefeküdt nõkkel is - így biszexuális - de érzelmileg csak férfiakhoz tudott kötõdni. Egy fazon itt gyk-n azt írta, hogy minden téren kipróbálta mindkét oldalt, és bár nem undorodik tõle, nem élvezi nõkkel a szexet, míg beleszeretni csak nõkbe sikerült neki. Volt olyan aki azt mondta, hogy számára a nõ egy szép dolog, ami szexuálisan nem izgató. Ha nõt csókol, nem undoroik, de nem érez semmit. Olyan is akadt viszont, aki konkrétan viszolygott a nõi testtõl és bármilyen intim érintkezéstõl a nõkkel. Összességében ahogy figyeltem, a melegek nagyon nagy százaléka nõkkel kezdi a szexuális életet és menet közben jön rá, hogy neki ez mégsem kóser. Ettõl függetlenül nem undorodik ezután sem a nõktõl, de nem velük képzeli el az életet.

Nem vagyok meleg, de amennyire társalogtam ilyen emberekkel, nagyon vegyes az összkép. Volt, aki ugyanúgy lefeküdt nõkkel is - így biszexuális - de érzelmileg csak férfiakhoz tudott kötõdni. Egy fazon itt gyk-n azt írta, hogy minden téren kipróbálta mindkét oldalt, és bár nem undorodik tõle, nem élvezi nõkkel a szexet, míg beleszeretni csak nõkbe sikerült neki. Volt olyan aki azt mondta, hogy számára a nõ egy szép dolog, ami szexuálisan nem izgató. Ha nõt csókol, nem undoroik, de nem érez semmit. Olyan is akadt viszont, aki konkrétan viszolygott a nõi testtõl és bármilyen intim érintkezéstõl a nõkkel. Összességében ahogy figyeltem, a melegek nagyon nagy százaléka nõkkel kezdi a szexuális életet és menet közben jön rá, hogy neki ez mégsem kóser. Ettõl függetlenül nem undorodik ezután sem a nõktõl, de nem velük képzeli el az életet.
Igen, szerintem nekik is olyan, mintha neked kellene egy pasi farkát megfogni. Egy meleg srác írta régebben egy ilyen kérdésnél, hogy õ is ugyanúgy észre veszi a szép nõket, mint egy heteró pasi a jóképû férfiakat és kellemes látvány számára. Viszont az taszítja hogy mondjuk hozzáérjen egy puncihoz, és csináljon is vele vmit.
Nagyon kevés homo van aki soha nem próbálta ki nõvel. nem szoktak undorodni.
én pl. undorodom
Én soha nem voltam nõvel, mert nagyon undorít a dolog.. A barátom dettó ugyanez. 23f m
Gondolom a homárok azért vannak pasival mert a nõk nem izgatják õket.Aki nõvel is van az biszex!
Kb, aki meleg, azt nem izgatják a nõk, legyenek azok bármilyenek, szépek, csúnyák, öregek, vagy fiatalok ! Nem undorodok én sem tõlük, nem izgatnak és kész, ennyi, ha száz évig élnek, tõlem akkor is ott maradnak "beporzatlanul".
15 évesen volt egy barátnõm akivel próbálkoztam de sose volt az igazi..nagyon nehezen izgatott fel, nem is bírtam sokáig..lefeküdni nem feküdtünk le csak orális szexig jutottunk. az még hagyján volt amikor õ csinálta nekem, de amikor én neki abban pláne semmi izgatót nem találtam, viszolyogtam tõle. szerelmes meg csak fiúba voltam eddig. néha rámjön hogy kipróbálnám lánnyal..de tudom hogy valszeg nem állnék fel meg hamar el is múlik:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!