Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érje egy nő (39 db)

Mit ért egy nő az alatt hogy férfira van szüksége?

Legjobb válasz: hmm talán azt h neki egy olyan pasira van szüksége aki férfiként tud viselkedni

hmm talán azt h neki egy olyan pasira van szüksége aki férfiként tud viselkedni
minden demagog dumat felreteve arra aki jol [email protected]$$za
Magányosak vagyunk nélkületek :)
Nincs kielégítve, azért veszekszik folyton! :)
A nõk ilyenkor társra is vágynak nem csak dugni szeretnének. Szerintem, de lehet, hogy tévedek?!
Kettyós a csaj, ne foglalkozz vele. Ilyenkor mindig akar valamit, csak nem mondja el konkrétan, és mivel nem kapja meg ezért hisztizik, provokál. Vágd jól szájon és ennyi!! Nem ám!Ez volt a poén része! :) Kérdezd meg tõle, hogy mi a baja, mit vitatkozik, ha nem hagyja abba elmész és kész, vitatkozzon magával. Úgyis az lehet a baja, hogy nem kapod el a veszekedés fonalát...ezáltal érdektelennek érzi magát.
A kérdező hozzászólása: a csaj egy ideje mindig kiprovokálja a veszekedést de én nyugodtan elhárítom és ez alatt mondta. bár az elõttem lévõ férfiak kihasználták nem értem miért nem örül egy kedves pasinak és erre még ezt is a fejemhez vágta
Ja és a 9-es voltam. :)
No fenye! Kérem én NÕ vagyok. Nem futok férfi után :) Fusson Õ :D
9-es keress privátban! :)
Mert már nincs egy ideje barátom és minden téren hiányzik egy nyuszi muszi mellõlem. Ezért egy férfira van szükségem! :)
Attól függ milyen helyzetben mondta ezt.
A kérdező hozzászólása: elõször hallottam ilyet egy nõtõl de 100% hogy nem a szex miatt mondta.
Legutóbb amikor ezt mondta nekem egy nõ, akkor a kocsiját kellett elindítanom, és a zárt kellet megjavítani a szekrényén
Ha viszont nagybetûvel gondolta, FÉRFIRA van szüksége, akkor dominánsabb hímre vágyik.
hogy nyomivagy
Általánosítás. Egy nõ általában nem tudja mit akar. :) Csak viccelek. Ha meg tudja, leemancipált pcsázzák. Szóval ez relatív szerintem, hogy ki mit ért ez alatt. Biztosan létezik nõ, akinek ez annyit jelent, hogy brokit most. Van akinek azt jelenti, brokit és casht most :) Van akinek azt jelenti brokit, casht és törõdést most :) stb. Van akinek azt, hogy casht és törõdést és brokit most ne (mert pl megoldja máshonnan):) Lehet ezt variálgatni tágítgatni a végtelenség. De ahogyan a "nõt akarok" sem biztos, hogy minden férfinél ugyanazt jelenti úgy... áhh na jó, hát ezt még én sem hiszem el.... :D

Mit ért egy nő az alatt hogy azt látja 29 évesen olyan kisfiús arcom van?

Ez azért [email protected] esett.

Legjobb válasz: Szerintem azt jelenti, hogy szereti a nyers sárgarépát.

Szerintem azt jelenti, hogy szereti a nyers sárgarépát.
fiatalabbnak nézel ki pl?akinek kisfiús az arca, az többnyire helyes/jóképû ne aggódj :)
Én 35 éves vagyok, egyszer feltettem ide a képemet a "szerinted hány éves vagyok" kérdéssel és 27 lett az átlag. Senki nem járt még a közelében sem a valódi életkoromnak, de volt aki 19-nek mondott. Picit se esett szarul, ellenkezõleg, örülök, hogy az életmódom és a genetikám jó és nem vagyok egy tipikus harmincas elhívott családapa. Ráadásul kifejezetten szeretem a fiatal de érett nõket, tehát nekem még kifejezetten jól is jön, hogy jelentõsen fiatalabbnak látszom mint amennyi vagyok. Szóval szerintem ne parázz, inkább örülj neki.
én pont a kisfiús pofikat szeretem:) 16/L
Van ilyen. Én 22 évese beiratkoztam egy középiskolába egy OKJ-s tanfolyamra és mindenki azt hitte hogy 9-es vagyok azaz 14-15 éves. Engem egyáltalán nem bántott.
Szerintem is fiatalabbnak nézel ki, meg gondolom nem olyan markáns, karakteres az arcod, hanem inkább lágyabb vonásaid vannak. Ami nem baj, sok nõnek bejön, és örülj neki, ha fiatalabbnak látszol szerintem.
Vannak nõk, akiknek kifejezetten nem szimpatikusak a kisfiús arcú pasik, és vannak akik odáig vannak tõlük. (én az utóbbi közé tartozom :D) Szerintem a hangnembõl ki lehet venni, hogy az illetékes hölgy pozitívan, illetve negatívan jegyezte meg.
talán tetszel neki mr.skywalker :D
fiú::::sz.tem azt hogy irigy, , és megbántson!!!
Figyelj lefordítom: Szerinte, kisfiús az arcod. mit nem értesz?
Fiatalos vagy

Adott egy párkapcsolat, a nő véletlenül teherbe esik. Nem igazán akarja a gyereket, nincs erre felkészülve, de a férfi azt mondja, hogy ha el meri vetetni, akkor vége a kapcsolatnak. Ki hogyan döntene a nő helyében?

A férfinak joga van ezt mondani,vagy ez normális?30-on felül van mindkét fél.

Legjobb válasz: hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.

hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.
Mi lesz azzal a szegény gyerekkel ha apuka be sokkal az üvöltõ csecsemõtõl és lelép (gyakori eset) az anya nem is akarta biztos hogy majd szeretetben fogja nevelni vagy csak kolonc lesz a nyakán (sajna nem példátlan) Ha apa nem lép le csak hozzá se ér a gyerekhez mert azért akarta hogy a nõ ne hagya el (gyakori) ki fogja szeretni azt a gyereket ki fog vele bajlódni, ki nevelni Kényszerbõl szülni nem szabad.
A nõ sosem akart gyereket, vagy még nem szeretett volna, mert vagy nem állnak úgy, vagy nem érzi magát késznek, esetleg mert a kapcsolatuk nincs még azon a szinten? Egyébként akárhogy is, a férfitõl nem szép dolog a zsarolás. Ezt közösen kellene átbeszélni, észérvekkel talán tudna hatni a párjára, de az ilyen fenyegetés... Hát én már csak azért sem tartanám meg, mert olyan férfinek nem akarok szülni, aki így akar rávenni dolgokra.
Elvetetném.
Én elvetetném, aztán elhagynám. Nyilvánvaló, hogy a nõ nincs felkészülve az anyaságra, mire meg fel lenne, butaság lenne szülni. Szegény férfinek még lenne késõbb lehetõsége egy fiatalabb csajjal.
Ha már felmerül a kérdés, hogy dönteni kell, akkor ez a kapcsolat valószínûleg nem elég erõs. A férfi akarja a gyereket, a nõ nem. El kell vetetni, és a kapcsolatot meg kell szüntetni.
A férfi vegye szépen feleségül a nõt, és minden meg van oldva.
Én megszülném, aztán szakítanék. Ha annyira akar egy gyereket, nevelje fel egyedül.
ha 30 felett nincs felkészülve akkor feleslegesen rabolja a férfi idejét, aki gyereket akar 20 éves lenne, azt mondom oké...de 30 felett?
a nõ kizárólagos joga a választás, ám elég liba ha nem tartja meg
Ez patthelyzet. A férfi apaságra vágyik, bunkóság megvonni ezt tõle. A nõ nincs felkészülve az anyaságra, bunkóság rákényszeríteni. A kapcsolat alapjaiban van hiba. Mindkét fél más irányba néz, más irányba tart. Egy jó párkapcsolathoz közös célok kellenek. Baba ide vagy oda, a probléma az õ létrejötte elõtt is fennállt. Egymás idejét rabolják csak. Ha ezt nem tudják megoldani, nem tudnak kompromisszumot kötni, hogy mindkét félnek jó legyen, akkor bukta.
Nem tartanam meg. Ha mar kezdettöl fogva nem akarta az egyik, mi ertelme csaladot alapitani? Az meg, hogy mi lesz a gyerekkel, ha az edesanyja nem is akarja igazan... Mar magzat kortol serül a lelke. Merthogy erzik ezt mar olyankor is. A kapcsolatot vagy uj alapokra kell helyezni, ahol közös döntesek vannak egyoldalu utasitgatasok helyett, vagy abba kell hagyni, a gyereket meg elvetetni. Volt olyan ismerösöm is, ahol a ferj mondta ugyanezt a felesegenek, es megtartottak a gyereket, semmi gond nem volt utana. Lehet, hogy a nöböl itt is kivaltja a gyerek születese az anyai ösztönöket, de nem tuti. Lutrira meg gyereket vallalni eleg ketseges megoldas. Amugy se a ferfinak, se a nönek nincs joga a parjara rakenyszeriteni a gyereket, ha az nem akarja. Akarmennyi idösek is.
Ismerek egy olyan párt, ahol a feleség teljesen bepánikolt, amikor kiderült, hogy jön a repeta, vagyis a második, és komolyan el akarta vetetni. Erre a férj bedobta, hogy akkor õ bizony elválik. Azóta 2, 5 éves a kislány, és anyu kedvence, mert szakasztott ugyanúgy néz ki mint õ. De nem rajta múlt, hogy megtartották, és a "becsúszás" pedig pláne nem. Ja, amúgy azóta is imádják egymásta anyu és apu. Az én esetemben nem lenne olyan, hogy nem vagyok felkészülve. Nem mondhatom azt, hogy a szexre kész vagyok, de egy véletlen gyerekre nem...

Hogyan érje el egy nő a férfinál, hogy a nőnek is legyen orgazmusa?

39 éves n?.Ritka dolog az életemben.Más férfivel is.Kösz.

Legjobb válasz: Ha jól értem kérdésedbõl, te vagy a nõ. Azt neked kell tudnod, hogy mi az, amitõl beindulsz. Ha pedig nem, nem árt, ha kikísérletezed önmagadon. Simogasd magad, nézz pornófilmet, stb., így nem csak arra jöhetsz rá, hogyan okozz magadnak orgazmust, hanem arra is, hogy mik azok a dolgok, amik ingerlõen hatnak rád. Ha pedig ezt tudod, már a párodat is tudod úgy irányítani, hogy neked jót tegyen. Vannak nõk, akiknél a csikló az orgazmus kapuja, másoknál pedig a hüvelyi érintkezés. Neked kell tudnod, hogy te melyik típusba tartozol. Összességében valószínû, hogy hosszabb elõjátékra (ingerlésre) van szükséged ahhoz, hogy teljesen átadhasd magad a vágyaknak és az érzelmeknek, mint amiben amúgy részed van.

Ha jól értem kérdésedbõl, te vagy a nõ. Azt neked kell tudnod, hogy mi az, amitõl beindulsz. Ha pedig nem, nem árt, ha kikísérletezed önmagadon. Simogasd magad, nézz pornófilmet, stb., így nem csak arra jöhetsz rá, hogyan okozz magadnak orgazmust, hanem arra is, hogy mik azok a dolgok, amik ingerlõen hatnak rád. Ha pedig ezt tudod, már a párodat is tudod úgy irányítani, hogy neked jót tegyen. Vannak nõk, akiknél a csikló az orgazmus kapuja, másoknál pedig a hüvelyi érintkezés. Neked kell tudnod, hogy te melyik típusba tartozol. Összességében valószínû, hogy hosszabb elõjátékra (ingerlésre) van szükséged ahhoz, hogy teljesen átadhasd magad a vágyaknak és az érzelmeknek, mint amiben amúgy részed van.
Beszélj sokat :D
Üzenj neki e-mailben. Vagy táviratozz neki. Esetleg titkosírásban vésd bele a hátába. Az még véletlenül se jusson eszedbe hogy simán megkéred erre mert téged ez izgat. Ezek a problémák! Hogy mondjam el? Simán a száddal úgy ahogy itt.
MOND MEG NEKI!!!

A melegek undorodnak attól hogy egy nőhöz érjenek úgy szexuális értelemben?

Én hetero vagyok és számomra undorító dolog hogy egy férfival legyenek intim pillanataim, mert én a nőket szeretem. A melegek is undorodnak a nőktől mert ők a férfiakat szeretik?

Legjobb válasz: Nem vagyok meleg, de amennyire társalogtam ilyen emberekkel, nagyon vegyes az összkép. Volt, aki ugyanúgy lefeküdt nõkkel is - így biszexuális - de érzelmileg csak férfiakhoz tudott kötõdni. Egy fazon itt gyk-n azt írta, hogy minden téren kipróbálta mindkét oldalt, és bár nem undorodik tõle, nem élvezi nõkkel a szexet, míg beleszeretni csak nõkbe sikerült neki. Volt olyan aki azt mondta, hogy számára a nõ egy szép dolog, ami szexuálisan nem izgató. Ha nõt csókol, nem undoroik, de nem érez semmit. Olyan is akadt viszont, aki konkrétan viszolygott a nõi testtõl és bármilyen intim érintkezéstõl a nõkkel. Összességében ahogy figyeltem, a melegek nagyon nagy százaléka nõkkel kezdi a szexuális életet és menet közben jön rá, hogy neki ez mégsem kóser. Ettõl függetlenül nem undorodik ezután sem a nõktõl, de nem velük képzeli el az életet.

Nem vagyok meleg, de amennyire társalogtam ilyen emberekkel, nagyon vegyes az összkép. Volt, aki ugyanúgy lefeküdt nõkkel is - így biszexuális - de érzelmileg csak férfiakhoz tudott kötõdni. Egy fazon itt gyk-n azt írta, hogy minden téren kipróbálta mindkét oldalt, és bár nem undorodik tõle, nem élvezi nõkkel a szexet, míg beleszeretni csak nõkbe sikerült neki. Volt olyan aki azt mondta, hogy számára a nõ egy szép dolog, ami szexuálisan nem izgató. Ha nõt csókol, nem undoroik, de nem érez semmit. Olyan is akadt viszont, aki konkrétan viszolygott a nõi testtõl és bármilyen intim érintkezéstõl a nõkkel. Összességében ahogy figyeltem, a melegek nagyon nagy százaléka nõkkel kezdi a szexuális életet és menet közben jön rá, hogy neki ez mégsem kóser. Ettõl függetlenül nem undorodik ezután sem a nõktõl, de nem velük képzeli el az életet.
Igen, szerintem nekik is olyan, mintha neked kellene egy pasi farkát megfogni. Egy meleg srác írta régebben egy ilyen kérdésnél, hogy õ is ugyanúgy észre veszi a szép nõket, mint egy heteró pasi a jóképû férfiakat és kellemes látvány számára. Viszont az taszítja hogy mondjuk hozzáérjen egy puncihoz, és csináljon is vele vmit.
Nagyon kevés homo van aki soha nem próbálta ki nõvel. nem szoktak undorodni.
én pl. undorodom
Én soha nem voltam nõvel, mert nagyon undorít a dolog.. A barátom dettó ugyanez. 23f m
Gondolom a homárok azért vannak pasival mert a nõk nem izgatják õket.Aki nõvel is van az biszex!
Kb, aki meleg, azt nem izgatják a nõk, legyenek azok bármilyenek, szépek, csúnyák, öregek, vagy fiatalok ! Nem undorodok én sem tõlük, nem izgatnak és kész, ennyi, ha száz évig élnek, tõlem akkor is ott maradnak "beporzatlanul".
15 évesen volt egy barátnõm akivel próbálkoztam de sose volt az igazi..nagyon nehezen izgatott fel, nem is bírtam sokáig..lefeküdni nem feküdtünk le csak orális szexig jutottunk. az még hagyján volt amikor õ csinálta nekem, de amikor én neki abban pláne semmi izgatót nem találtam, viszolyogtam tõle. szerelmes meg csak fiúba voltam eddig. néha rámjön hogy kipróbálnám lánnyal..de tudom hogy valszeg nem állnék fel meg hamar el is múlik:D

A sexuálpszichológus hogyan éri el egy női betegnél, hogy sok év után újra orgazmusa legyen?

Mielőtt még bárki azt írná,nem arra gondoltam,hogy fizikálisan segít rajta!:-)

Legjobb válasz: Elõször annak az okát keresi meg, hogy milyen lelki gátlás okozza az orgazmusképtelenséget, aztán különbözõ gyakorlatokkal, eljárásokkal közösen feloldják ezeket. Ehhez fokozott, kemény munkára van szükség mind a kliens, mind a terapeuta részeérõl is. Üdvözlet Egy pszichológus-gyógypedagógus

Elõször annak az okát keresi meg, hogy milyen lelki gátlás okozza az orgazmusképtelenséget, aztán különbözõ gyakorlatokkal, eljárásokkal közösen feloldják ezeket. Ehhez fokozott, kemény munkára van szükség mind a kliens, mind a terapeuta részeérõl is. Üdvözlet Egy pszichológus-gyógypedagógus
Sok évig tanul hozzá, aztán gyakorlatot szerez.
A kérdező hozzászólása: Szerintem érthetõen tettem fel a kérdést, de lehet te félreértetted.Nem erre voltam kíváncsi, hanem arra, hogy a pszichológushoz való rendszeres eljárás, beszélgetés hogyan segít egy nõnek újra élvezni a sexet!?
A kérdező hozzászólása: 03:46os Köszönöm szépen!:-)
Mivel az ilyen (és sok másféle) természetû probléma lelki gátlás, belsõ konfliktus, sérülés, vagy esetleg stressz eredménye, az adott dolog átbeszélése, verbalizálása és más terápiás módszerrel történõ levezetése segít. Így már korrekt?:)

Férfiak! Ha egy nő megkérdezi konkrétan tőletek, hogy csak megd**ni akarjátok-e, és erre azt mondjátok, hogy "is", akkor azt jó formán igen-nek is lehet venni, nem?

Legjobb válasz: Mert a határozott igen vagy nem, az egyik sem teljesen igaz ebben a szituban. Ha azt mondja igen, annyiból igaz hogy elõször tényleg "csak" meg akar dugni, viszont annyiból meg nem igaz hogy utána akár lehet több is. A nem válasz szintén ebbõl kifolyólag nem teljesen igaz, ezért mondta azt hogy "IS", de a legtisztább az lett volna ha megmondja hogy "igen, elõször szeretnélek megdugni, aztán ha úgy alakul felõlem lehet több is, de alapjáraton a dugás a cél."

Mert a határozott igen vagy nem, az egyik sem teljesen igaz ebben a szituban. Ha azt mondja igen, annyiból igaz hogy elõször tényleg "csak" meg akar dugni, viszont annyiból meg nem igaz hogy utána akár lehet több is. A nem válasz szintén ebbõl kifolyólag nem teljesen igaz, ezért mondta azt hogy "IS", de a legtisztább az lett volna ha megmondja hogy "igen, elõször szeretnélek megdugni, aztán ha úgy alakul felõlem lehet több is, de alapjáraton a dugás a cél."
félreérthetõ válasz, nõtõl függ hogy minek veszi... de ha nem haragudott meg könnyûvérû nõ.
Nem feltétlen, jelentheti azt is hogy alapjáraton meg akar dugni de nem csak azt szeretné ill. lehet akár több is mint dugás. 23/F
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt mért nem lehet így elmondani? Vagy egy határozott igen-nemet rámondani?
Igennek. IS. Ergo megdugni is akarja, meg utána többet is.
Elsõ válaszoló vagyok, ha többet akarnák egy nõtõl, és megkérdezné tõlem azt mondanám "is". Ha csak le akarnám fektetni megint ezt mondanám. Méghozzá azé, mert ha többet akarok tõle, és azt mondom hogy igen, akkor bunkó leszek, és a másik lehetõségnél is az lennék...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi a válaszokat! Majd ki fog derülni, hogy mit is jelent ez nála.
Hogy lehet ilyet kérdezni egyáltalán?A nõk azt hiszik hogy dugás elõtt a pasi eldöntötte hogy csak megdugja!A dugás fontos dolog, fõleg ha jól mûködik a dolog még több is lehet...
A kérdező hozzászólása: Hát nekem úgy tûnt, hogy õ ezt már eldöntötte, ezért kérdeztem rá. Inkább csinálja nyílt lapokkal... úgy tudnám mire számítsak.

Matekba hogy kell kiszámolni azt hogy ha van pl: a4egyenlő 100 a5egyenlő 150 és akkor menyi az a1 meg a a20 meg a d azaz hogy menyi vel nő vagy csökken? De ez csak egy plda volt erre lennék kíváncsi mert holnap témazáró

Legjobb válasz: a(n)=a(1)+(n-1)d Felírod az egyenletrendszert, sima elsõfokú lesz, két perc alatt megoldható. Ha egy meghatározott elemre vagy kíváncsi, sima behelyettesítés.

a(n)=a(1)+(n-1)d Felírod az egyenletrendszert, sima elsõfokú lesz, két perc alatt megoldható. Ha egy meghatározott elemre vagy kíváncsi, sima behelyettesítés.
Egyszerûen csak okosnak kell lenni, ennyi.
Ez nem okosság kkérdése.Az tény hogy nem szabad máraz elsõ aranyos mondat után bele élni magad a dologba...1-2 hónapig jo ugy felvenni h van de mégsincs...akkor nem ér csalodás, olyan legalábbis h hüü nagyszerelem lesz és 3 nap után otthagynak.
tarts több vasat a tûzben

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!