Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érje egy (2143 db)

Az létezik, hogy az egyik oldalamon az izmok erõsebbek, mint a másikon? :O Aszimmetrikus lennék izmok terén? (18/L)

Tornázom, és az az egyik gyakorlat, hogy a lábamat oldalra emelgetem (derékszögig), és a bal oldalammal jobban megy a gyakorlat, sokkal dinamikusabban megy. Nem azért, mert azzal kezdek, és biztos nem fáradtam még ki; mindig! Ha tornázom, akkor mindent egyenlõen edzek. Szóval nem gyúrok csak balra, csak jobbra. :D

Legjobb válasz: Van ilyen. Pénztárnõknél tipikus eset, hogy az a karjuk erõsebb, amelyikkel az árukat emelgetik, mint amelyikkel a számokat pötyögik a gépbe. Én annó a tesiórák után voltam így. A teremkörökben mindig balra kellett kanyarodni (és mivel a terem kicsi volt így jó sokszor), emiatt az izmok is máshogy erõsödtek. Fura volt, tornánál én is tapasztaltam, hogy az egyik oldalam erõsebb, a másikat viszont könnyebben tudtam nyújtani. Hát ezért. :) Ez van, többet kell rá dolgozni, és egy idõ után "kiegyenlítõdnek" a különbségek.

Van ilyen. Pénztárnõknél tipikus eset, hogy az a karjuk erõsebb, amelyikkel az árukat emelgetik, mint amelyikkel a számokat pötyögik a gépbe. Én annó a tesiórák után voltam így. A teremkörökben mindig balra kellett kanyarodni (és mivel a terem kicsi volt így jó sokszor), emiatt az izmok is máshogy erõsödtek. Fura volt, tornánál én is tapasztaltam, hogy az egyik oldalam erõsebb, a másikat viszont könnyebben tudtam nyújtani. Hát ezért. :) Ez van, többet kell rá dolgozni, és egy idõ után "kiegyenlítõdnek" a különbségek.
A kérdező hozzászólása: köszi :) megnyugodtam :D

Egy hozzá értõ személy segítene, hogy mit egyek és mit sportoljak, hogy sikerüljön lefogyni?

25 éves lány vagyok, 173 cm és 63 kg.

Legjobb válasz: A lábadról is le tudnál fogyni, de a genetikád miatt onnan fogysz utoljára. 1500 kalória elég kevés, azért éred be ennyivel mert nem mozogsz semmit. Ha jön egy zombi-apokalipszis, te leszel az elsõ akit elkapnak :) Szerintem kezdj el edzeni minél elõbb, mert most kéne a csúcson lenned erõnlétileg, már lassan túl is vagy azon a koron!

A lábadról is le tudnál fogyni, de a genetikád miatt onnan fogysz utoljára. 1500 kalória elég kevés, azért éred be ennyivel mert nem mozogsz semmit. Ha jön egy zombi-apokalipszis, te leszel az elsõ akit elkapnak :) Szerintem kezdj el edzeni minél elõbb, mert most kéne a csúcson lenned erõnlétileg, már lassan túl is vagy azon a koron!
Keress egy szimpatikus edzotermet, es kezdd el ovatosan a sulyzos edzeseket. Parhuzamosan megprobalhatsz a temaban olvasgatni, ismereteket szerezni. Lehet probalkozni a futassal is, de az elejen ovatosan. Kaja maradhat elso korben. Fontos hogy a sulyzos edzesek melle csinalj aerob jellegu ezdest is, pl. szobabicikli, ellipszistrener, nyugodtan felmehetsz 1 orara alkalmankent es heti 5-6 alkalomra. Semmi sem lehetetlen, ez a lenyeg.

Állatos pornóra verte. Mit tegyek? Tegnap rajtakaptam a barátomat hogy maszturbált egy olyan pornóra, amiben lovak csinálták. Rácsaptam az ajtót és otthagytam. Azóta állandóan hívogat, de nem tudom hogy erre mit kéne reagálnom. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy erre izgul. Mármint, nekem volt, hogy végignéztem mindenféle beteg pornót, és ha valaki látja, azt hiszi, hogy tejóég, de közben csak érdekelt, hogy milyen? Ha meg erre izgul, már csak a te döntésed, hogy elfogadod, vagy sem. Kár lenne szerintem gyûlölködnöd vele, hogy fúj te undorító állat, vagy vmi, mert ha erre izgul, nem tud változtatni rajta, és ezt vagy tolerálod, vagy nem. 20L

Nem biztos, hogy erre izgul. Mármint, nekem volt, hogy végignéztem mindenféle beteg pornót, és ha valaki látja, azt hiszi, hogy tejóég, de közben csak érdekelt, hogy milyen? Ha meg erre izgul, már csak a te döntésed, hogy elfogadod, vagy sem. Kár lenne szerintem gyûlölködnöd vele, hogy fúj te undorító állat, vagy vmi, mert ha erre izgul, nem tud változtatni rajta, és ezt vagy tolerálod, vagy nem. 20L
Nyerítsél bele a telefonba amikor felveszed: "NyííííííHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa"
Nyíííííhahahahaaaaa :D Szákk mí béjbíí szákk mí ójeeeeee :D
Nincs mit tenni, sürgõsen le kell szopnod egy lovat, akkor rádindul!
..ez baromi ciki :S:S én elhagynám a fenébe
Elég gáz de a fiatalok hülyék :S megesik, hogy olyat csinálnak amilyet nem kellene gondolom így élte ki a lázadó énje magát ...
Vegyél neki ló jelmezt és abban szeretkezzen veled
Mai modern világunk odáig fejlõdött, hogy te az elmaradott. Manapság trendi állatokkal szexelni, nem is lehet normális, aki még nem volt kutyával, lóval, elefánttal. Csak az elmaradott, konzervatív, prûd, falusiak, és a papok (már amelyik) nem csinálják ezt. Mert õk rései a modern "mainstreamnak", együtt élmek a világnak a ritmusával. Ez ma a menõ azthiszem.
Azért az nem épp mindennapi dolog, hogy egy állat hatol be egy emberbe...Tuti hogy nem erre izgul. Én is néztem már ilyet kíváncsiságból lány létemre. A barátom meg azt mesélte, hogy egyszer nézett kaki-pisi szexet, de majd elhányta magát...Az ember kíváncsi. Én megértem a reakciódat, én még jobban hisztiztem volna, de otthagyni így, hogy nem beszélitek meg.... Meg kell beszélnetek, legalább hagy mondja el a srác, hogy miért volt ez...Tuti, hogy csak kíváncsi volt. 20/l
Talán kérdezd meg, hogy miért nézett ilyet. Komolyan érdekli? Ha igen (és téged nem), akkor skera, amíg nem késõ.
Láttál már véres horrorfilmet ? Ha igen tuti azért nézted mert sorozatgyilkos vagy. Talán kíváncsi volt és újdonságként hatott rá. Valószínû nem fogja lóval csinálni és most is ugyanaz az ember mint aki elõtte volt.
A kérdező hozzászólása: igen egy csaj volt meg 2 ló..
Fogadd vissza és szex közben nyihogj!!!!!!
Ha ez miatt otthagyod a barátod, akkor neked kéne szégyellned magad, mert nem szereted igazán...
Csak hogy pontositsunk. Lovak csinaltak? Azt tudtommal termeszetfilmnek hivjak. Ha lovakkal nok vagy pasik, haaaat az gazos. De akkor is beszelnetek kellene rola, megha ciki is.
Állj oda és mond: Termékenits meg de Csõdõr Nyihahahahha XD erre tuti beindul ha már ló ba--szást néz ^^
Az már nem kíváncsiság ha veri rá. Én pl nem tudnám verni rá mert fel se állna.

Hogyan tudnám megtanítani a kutyámnak a nyomkövetést van erre egy módszer csak olyan szakszavakat használnak mint például szimatkatlan vagy valami ilyesmi, hogy páldául megtalálja a játékait vagy embereket erre hogyan kell megtanítani a kutyust?

Legjobb válasz: Mi úgy csináltuk még annak idején, hogy már párhónapos korában megtanítottuk neki a "szimat" szót. Ezt úgy, hogy etetés elõtt, a kertben szétszórtunk néhány virslidarabot, majd lemutattunk a földre és mondtuk hogy szimat. Ha megtalálta akkor hatalmas lelkendezõs dicséret. Ezzel megtanulta, hogy azt mondtuk neki, hogy szimat, akkor már szaglászott ezerrel. Ezután labdával csináltuk,mivel élt halt a labdáért. Kicsit eltávolodtunk tõle labdával a kezünkben, majd letettük a fûbe. Visszamentünk a kutyához és elindítottuk a labda felé, szintén a szimat vezényszóval. Ilyenkor nem jó ha felemeli a fejét, és a szemével keresi a labdát. Néha segíteni is kell nekik kicsit. A szimatkatlan azt jelenti, hogy a nyomfektetõ a nyomvonal elején legalább egy percig toporog, így elég erõs szag keletkezik azon a helyen. A kutya errõl a helyrõl veszi a szimatot, és innen indulva kell végigmennie a nyomvonalon.

Mi úgy csináltuk még annak idején, hogy már párhónapos korában megtanítottuk neki a "szimat" szót. Ezt úgy, hogy etetés elõtt, a kertben szétszórtunk néhány virslidarabot, majd lemutattunk a földre és mondtuk hogy szimat. Ha megtalálta akkor hatalmas lelkendezõs dicséret. Ezzel megtanulta, hogy azt mondtuk neki, hogy szimat, akkor már szaglászott ezerrel. Ezután labdával csináltuk, mivel élt halt a labdáért. Kicsit eltávolodtunk tõle labdával a kezünkben, majd letettük a fûbe. Visszamentünk a kutyához és elindítottuk a labda felé, szintén a szimat vezényszóval. Ilyenkor nem jó ha felemeli a fejét, és a szemével keresi a labdát. Néha segíteni is kell nekik kicsit. A szimatkatlan azt jelenti, hogy a nyomfektetõ a nyomvonal elején legalább egy percig toporog, így elég erõs szag keletkezik azon a helyen. A kutya errõl a helyrõl veszi a szimatot, és innen indulva kell végigmennie a nyomvonalon.
Szerintem ugyan azok a válaszok erre is érvényesek.
17:55-nél a pont :)
Hasselbladot lehet venni 5 millióért, objektív nélkül... Professzionális gép, profiknak, akik ezzel pénzt keresnek megéri!
De hogy kicsit bosszantsalak még: http://www.edigital.hu/Tukorreflexes_%28DSLR%29_fenykepezoge.. Ez egy középformátumú gép. Stúdión kívül gyakorlatilag használhatatlan, de normális óriásplakátokat csak ilyen gépekkel lehet csinálni. Érdekes, hogy ezt szinte mindig manuál fókuszban használják, ami ennyi pénzért õrültségnek tûnhet.
És a zár 300.000 + expora tervezett ;)
Áhh, a kedvencem. Csak hogy tisztában legyünk a nagyságrendekkel: http://www.youtube.com/watch?v=DnR4OdTdQ9Y
A holdra is azt vittek :)

Szerinted van állat, ami arra született, hogy megöljék? Egyet értesz azzal, mikor valaki levág egy állatot, és azt mondja:"erre született! "

Sok ismerõsöm tart állatokat, de levágja õket, disznót, csirkét, kacsát, amit csak szokás. És mikor valaki sajnálja õket(mint pl én) akkor azt mondják, hogy "Ne sajnáld! Ezért született, hogy mi megegyük!" ... :( De én úgy vélem, amíg a boltban lehet kapni húst, addig miért öljük meg a saját állatunkat? Nem elég, hogy azokat megölték, hogy mi megegyük õket? Szerinted van állat, aki arra születik, hogy megöljék?

Legjobb válasz: 5. voltam. Azt azért még szeretném hozzátenni, hogy azzal én sem értek egyet, hogy tárgyként kezeljük a haszonállatokat. Nekem sem tetszik, hogy vannak olyan (fõleg) idõsebb emberek, szomszédaim, akik élvezik a tyúk öldösést, meg viccelõdnek is vele. Megérdemlik a tisztelet, amiért az életüket adják értünk és a lehetõ leggyorsabb, kíméletes halált. A "nagyüzemben" tartott tyúkok olyan szinten vannak bezsúfolva a ketrecekbe, hogy mozdulni sem képesek. Hallottam olyanról, hogy a marha telepen a gondozók kiszúrkodták az állat szemét. Erre gondolj, amikor bolti húst eszel.

Szerencsére már a vidéki rokonaim is letaglózzák a disznót, mielõtt belevágnák a kést. Ilyenkor egy szöget lõnek a fejébe, amitõl elájul, és elvileg nem érzi, amíg kivéreztetik és végre meg is ölik. Régebben csak lefogták és úgy véreztették ki.
5. voltam. Azt azért még szeretném hozzátenni, hogy azzal én sem értek egyet, hogy tárgyként kezeljük a haszonállatokat. Nekem sem tetszik, hogy vannak olyan (fõleg) idõsebb emberek, szomszédaim, akik élvezik a tyúk öldösést, meg viccelõdnek is vele. Megérdemlik a tisztelet, amiért az életüket adják értünk és a lehetõ leggyorsabb, kíméletes halált. A "nagyüzemben" tartott tyúkok olyan szinten vannak bezsúfolva a ketrecekbe, hogy mozdulni sem képesek. Hallottam olyanról, hogy a marha telepen a gondozók kiszúrkodták az állat szemét. Erre gondolj, amikor bolti húst eszel.
Szerinted amit a boltban kapsz húst az fán terem? Azokat nem sajnálod? Azok az állatok, amik háznál nevelkednek, legalább minõségibb életet élnek addig, amíg élnek.
disznót, csirkét, kacsát nem tartasz csak úgy hobbi állatnak (jó van 1-2ember aki igen de a különlegseket csak) ezért nem is élnének ha te nem akarnád megenni õket. Amit tehetsz hogy olyan életet biztosítasz nekik, ami számukra megfelel addig amíg el nem jön a vég. És az ölést a lehetõ leggyorsabban végrehajtod hogy a lehetõ legkevesebbet szenvedjen.
Van igen.A boltit is levágják, azt nem sajnálod?Ne egyél akkor húst, ennyi.Én eszek.Az oroszlán is elkapja és megöli áldozatát és nem boltból veszi.Ha húst akarunk enni akkor ölni kell ennyi.Régen is így volt, most is így van.Elkell fogadni!
Igen, akármilyen durván is hangzik, de ezeket a haszonállatokat azért tenyésztik, hogy aztán megegyük õket, így ha nem akarnánk levágni, akkor eleve meg sem születnének. Egyébként a hazai sokszor egészségesebb, mint amit a boltban megkapsz.
Egy élõlény sem arra született, hogy megegyük, ez baromság. Viszont az emberek többsége eszik húst, ezért kénytelenek vagyunk megölni õket. És ha már húst eszel, akkor egy egy olyan állat, ami a szabadban nevelkedett sokkal jobb, mint egy olyan ami egy kis sötét ketrecben élte le az életét, ami tele volt siralommal.
Halihó, az emberiségnek gondoskodnia kellene az alacsonyabb élõlényekrõl és azok felemelkedésérõl is de még magukért sem tudnak jót állni. Az a helyzet hogy mindenki fogyasztja az alsóbb rendszerek energiáit ezzel szenvedést okozva nekik. Sajnos ez elkerülhetetlen de figyelni lehet h ez a szenvedés minimális legyen... Az a lényeg hogy teljes ertõdbõl dolgozz azon hogy visszatérj az EGY-be és a végén a jó és rossz cselekedeteid számbavételénél a serpenyõ a jó oldalon legyen súlyosabb... T :)
igen van.És olyan ember is van, aki ilyen kérdést kiír ide.Látom a biológia nem volt a kedvenc tantárgyad.
Igen, a haszonállatot ezért tenyésztik: hogy megegyék. Vannak ugyan kedvtelésbõl tartott rokon fajták, pl. törpedisznók, díszbaromfik, húsvéti bárány Ödönkének, stb.De a lakótelepi gyereknek vett csengõs bari is hamarosan lekerül vidékre, ahol vagy anyajuh, vagy pörkölt lesz belõle. Én 4 évesen kaptam egy foltos házinyulat.Hamar megnõtt, leadtuk vidékre rokonnak, aki nyúltenyésztõ.Én abban a hitben éltem, hogy õk is kosárkában altatják, simogatják, masnit kötnek a nyakába.Amikor 10 évesen megkérdeztem, mi lett a nyulammal, kiderült, hogy amíg lehetett, anyának használták, majd puff, megették.Kész.Erre született.A nyuszika is haszonállat, a barika is, a disznó is.
Még azt sem lehet mondani, hogy drágább a bolti. A gazda aki fél évig eteti a malacot vagy tömi a kacsát hogy aztán levágja, feldolgozza, annak sem jön ki olcsóbban, csak másképp gondolkozik. Sokkal több energiát fektet az egészbe, minden nap hajnalban kel miattuk, gondozza õket, ellentétben veled, aki bemész egy boltba és megveszed a kész húst. Aki meg netán megveszi a házit, az még többet fizet érte, mint te a boltiért. Mert mennyivel finomabb egy házi malacból készült kolbász vagy a háztáji csirke húsa, de tényleg igaz, ha így gondolkodsz, akkor csak menjél és vegyél továbbra is a boltból húst. Ezt nem így kell felfogni, ha így vesszük minden állatot megsajnálhatnánk, még a halacskákat is amiket karácsonykor élve árulnak a hipermárketekben. Vagy a szúnyogot, legyet, amit csak úgy lecsapsz mert idegesít.
A kérdező hozzászólása: De ha a boltit levágják, miért kell még elvágni a házit?ja hogy drága a bolti hús? Hát kérem szépen, nem kell minden nap elmenni a boltba húst venni!
Utolsó nem csak hússal lehet jóllakni. a világon a vegetáriánusok és vegánok száma egyre nõ, és nem csak etikai okok miatt, hanem azért is, mert ma már bizonyított, hogy egészségesen lehet élni hús (de akár tej és tojás) nélkül is. A hús az, ami valójában éhezést generál, azokban az országokban, ahonnan a takarmányhoz használt gabonát és szójababot importáljuk. Pl. afrikai és dél-amerikai országok. Õk is megehetnék, vagy mást termeszthetnének rajta, sokkal kevesebb éhezés lenne. De mi feletetjük a haszonállatokkal. Mire egy marhát levágnak, több tonna gabonát evett meg, ezzel szemben minimális az a húsmennyiség amit "szolgáltat". És akkor a felhasznált vízrõl és energiáról, a keletkezett hatalmas mennyiségû trágyáról és metánról még nem is beszéltünk. Kicsit olvass már utána hogy is van ez. Hogy milyen hatással van a hús"termelés" a környezetre és az élelemeloszlásra, az éhezésre a világon.

Mennyit ér egy pszichológia alapszak, merre és hogyan lehet továbbtanulni?

Üdv, kicsit elbizonytalanodtam, informatikai szakközépbe járok, de a matekom nem túl jó, így kétséges továbbtanulni programozónak. A másik szakma, ami nagyon érdekel, a pszichológia, err?l szeretnék megtudni néhány dolgot. Mennyire lehet elhelyezkedni, hányan nem találnak munkát? Mennyire nehéz a képzés, ha tovább szeretnék még tanulni alapszak után?

Legjobb válasz: Hallod, ugyanebben a helyzetben voltam. :) Infó tagozaton, rossz matekkal, pszichológia mániával. A probléma ott kezdõdik, hogy nagyon nehéz bekerülni. (Legalábbis a jó helyekre, támogatottként.) De ha a bekerülés megvolt, benn is kell maradni, ami már nem olyan nehéz. De sajnos ezzel a három éves képzéssel az ember nem ér túl sokat. A legtöbben hajléktalanszállókon kötnek ki, mert ha nincs protekciód valahol, akkor nem lesz jó munkád. Egy kezdõt nem engednek gyerekek közelébe, egy kezdõ nyithat ugyan saját "irodát", de senki nem fog egy kezdõhöz menni. Nagyon jónak és strébernek kell lenni ahhoz, hogy a "a nagyok" tanítsanak. Én nem kerültem be anno két éve, nem is bántam meg. Jogot tanulok, ezzel megélhetés szempontjából jobban járok. Utána meg ha lesz kedvem, még tanulhatok pszichológiát. :) De sok sikert! :)

Hallod, ugyanebben a helyzetben voltam. :) Infó tagozaton, rossz matekkal, pszichológia mániával. A probléma ott kezdõdik, hogy nagyon nehéz bekerülni. (Legalábbis a jó helyekre, támogatottként.) De ha a bekerülés megvolt, benn is kell maradni, ami már nem olyan nehéz. De sajnos ezzel a három éves képzéssel az ember nem ér túl sokat. A legtöbben hajléktalanszállókon kötnek ki, mert ha nincs protekciód valahol, akkor nem lesz jó munkád. Egy kezdõt nem engednek gyerekek közelébe, egy kezdõ nyithat ugyan saját "irodát", de senki nem fog egy kezdõhöz menni. Nagyon jónak és strébernek kell lenni ahhoz, hogy a "a nagyok" tanítsanak. Én nem kerültem be anno két éve, nem is bántam meg. Jogot tanulok, ezzel megélhetés szempontjából jobban járok. Utána meg ha lesz kedvem, még tanulhatok pszichológiát. :) De sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: A jogon és az orvosin kívül szerinted mit kellene megnéznem magamnak, ha mindenképpen tovább szeretnék tanulni?
Egyik ismerõsöm most végez jogon, egy ügyvédi irodánál van gyakorlaton, nem kap fizetést, mert"örüljön, hogy lesz gyakorlata", ami min 2-3 évet jelent... Annyira a joggal se könnyû elhelyezkedni, de biztos van akinek több, van akinek kevesebb szerencséje van, meg az se mindegy gondolom, hogy az ország mely részén él az ember. én mérnök leszek, talán ezzel a legesélyesebb, hogy gyorsan találok majd magamnak munkát, én is megyek nyáron gyakorlatra, ha ott jól teljesítek, akkor maradhatok ott a továbbiakban. Ha nem is megy jól a matek, vannak olyan mérnök szakok, amik bár nem hangoznak jól, mert mindenki leszólja, aki nem ért hozzá, de mégis lehet vele majd munkát szerezni, nem is minimálbérrel!
Az elõzõnek: valóban nem egyszerû joggal sem elhelyezkedni manapság, de nekem van protekcióm. Ezért jártam jól. :) Szerintem is érdemes a mérnöki karokon elgondolkodnod. De ha ráguglizol a hiányszakmákra esetleg, akkor kaphatsz ötleteket. :)
Szia, én pszichológiát tanulok. Bekerülni, mint azt a ponthatárok is mutatják, nehéz - és csak magolással bennmaradni sem igazán lehet. Ész kell hozzá. Az alapszakkal nem sok mindent tudsz kezdeni, ajánlott elvégezni hozzá az MA-t is, illetve egy szakképzést. Nem egy olyan szak, amit egy-két év alatt elvégzel és hopp, máris lesz munkád. Bár ha elhivatott vagy, és mindenképpen gyógyítani/kutatni szeretnél, ez nem jelenthet akadályt. :)

Egy kamasznál a mai világban mi mondható annak, hogy ért a géphez?

Legjobb válasz: Általában arra értik ezt az "idõsebbek", hogy a gyerek fel tudja telepíteni a programokat, ha valami hibaüzenet kerül a képernyõre, tud vele mit kezdeni - de szerintem ez a mai világban egy alapvetõ dolog a korosztályunkban. Én arra mondom, hogy ért a géphez, aki olyan nem mindennapi problémákra is tud megoldást találni, amit az egyszerû felhasználói szinten internetezõ meg néhány programot használó személy még csak nem is tud hol keresni. Aki szét tudja szedni úgy az egész gépházat, hogy utána vissza is tud pakolni anélkül, hogy valami baja esne a gépnek. Aki tud esetleg programozni.

Általában arra értik ezt az "idõsebbek", hogy a gyerek fel tudja telepíteni a programokat, ha valami hibaüzenet kerül a képernyõre, tud vele mit kezdeni - de szerintem ez a mai világban egy alapvetõ dolog a korosztályunkban. Én arra mondom, hogy ért a géphez, aki olyan nem mindennapi problémákra is tud megoldást találni, amit az egyszerû felhasználói szinten internetezõ meg néhány programot használó személy még csak nem is tud hol keresni. Aki szét tudja szedni úgy az egész gépházat, hogy utána vissza is tud pakolni anélkül, hogy valami baja esne a gépnek. Aki tud esetleg programozni.
A kérdező hozzászólása: rendesen fordítva fogom meg és erõsen bátran dobom ki
Milyen hosszú a köteled? Én is tudom milyen rossz ha nem tudod kipörgetni.

Most mi legyen? Nemrég kb 1 hete meg tudtam hogy tetszek egy lánynak azóta kb minden nap találkoztunk az egyik nap felhoztam a témát mondtam neki hogy nekem is tetszik ő erre azt mondta hogy örülne ha össze jönnénk de még ismerkedjünk

De már kb 1 éve ismerjük egymást. Légyszíves segítsetek hogy mit tegyek. De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva szóval vele nem akarok össze veszni de viszont nagyon tetszik a csaj.

Legjobb válasz: Elõzõ, ne is haragudj, de miben más, ha a lány érzéseit bántja meg vagy ha a barátét? Ha már egyszer belement a találkozósdiba, tudta, hogy bejön a lánynak, mondta, hogy õ is bejön neki és ezek után cserbenhagyja, az õ érzéseit ugyanúgy megsérti, mint ahogy a barátjáét már eleve megsértette, ha a háta mögött találkozgatni kezdett vele. Szerintem beszélnie kéne a haverral, hogy mi a szitu, mert ha már barátok, akkor gondolom ebbe beleférne az õszinteség. Egyébként ebben a helyzetben nyilván választania kell valahogy, ha a haver megharagszik, közte meg a lány között, és csak a kérdezõ tudja, melyik éri meg neki jobban.

Elõzõ, ne is haragudj, de miben más, ha a lány érzéseit bántja meg vagy ha a barátét? Ha már egyszer belement a találkozósdiba, tudta, hogy bejön a lánynak, mondta, hogy õ is bejön neki és ezek után cserbenhagyja, az õ érzéseit ugyanúgy megsérti, mint ahogy a barátjáét már eleve megsértette, ha a háta mögött találkozgatni kezdett vele. Szerintem beszélnie kéne a haverral, hogy mi a szitu, mert ha már barátok, akkor gondolom ebbe beleférne az õszinteség. Egyébként ebben a helyzetben nyilván választania kell valahogy, ha a haver megharagszik, közte meg a lány között, és csak a kérdezõ tudja, melyik éri meg neki jobban.
Azt várja, hogy kezdj neki udvarolni. Légy férfi és vedd a kezedbe az irányitást. Lepd meg apró figyelmességekkel, küldj neki virágot, vidd el vacsorázni stb, stb....
"De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva " Ronda dolog hogy tudod, hogy a haverod oda-meg vissza van a leányzóért, és te belemész ebbe a játékba. Ronda dolog.
Ha fontos a barátod, akkor férfiként lépj vissza, és kérj elnézést a lánytól, és fejezd be ezt az egészet. A nõ nem tûnik egy akkora ásznak, hogy egy barátot veszitsél miatta.
A kérdező hozzászólása: Tudja haverom hogy mi van elsõnek nagyon felhúzta magát.. aztán nem is nagyon beszéltünk és tegnap megkérdeztem hogy haragszik-e rám azt mondta hogy rám nem ha nem a lányra... és hiába utasítom vissza a lányt amiket mondott haveromról ledöbbentett elkezdte ócsárolni haveromat... Ha én vissza is utasítom a lányt akkor se jönne össze haverommal :(
A kérdező hozzászólása: Ja és haverom azt mondta hogy ha neki nem sikerült legalább nekem össze jöjjön... de ezt nem hiszem hogy így is gondolja
Ha tényleg a barátod, akkor beszélj vele, hogy te szeretnél a lánnyal boldog lenni, és úgy érzed, hogy kölcsönös lenne. HA a haverod civilizált élõlény, meg fogja érteni, és el fogja fogadni a helyzetet. Ha pedig lelécel ez miatt a haverod, az valószinûleg nem is igazi haver. a Lányról. az, hogy elmondtad neki, hogy tudsz arról, hogy nagyon odavan érted, ezt totális öngólnak tartom :) ( legközelebb ha lesz ilyened, nem kell tudtára hozni, csak simán le kell rá csapni! :P ) a csaj azt akarta mondani "tudatalatt", hogy talizzatok többször. elsõ tali mindig natúr. a második talin jöhet valami fagyi, a harmadikon meg hivd el moziba :) -Sok popcornnal, és colával fûszerezve ^^ ... Randi végén meg kérdezd meg, hogy jó volt-e? aztán adj neki egy csókot! ez totálisan tarol :) Nálam mindig bevált. Persze kihagyhatod a fagyit is, és hivhatod egybõl moziba, de azért figyelj rá, hogy a hódításod finom legyen, és ne lerohanás szerû :) ) nézd csak meg, a tatárokat még mindig emlegetik :DD sok sikert, kezdj csak bele! ha hasznos voltam, zölden integess (y) :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!