Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhetném hogy a barátom (19 db)

legyél te JB
tépj be egy guminõ mellett
Írjál neki romantikus dolgokat közösségi oldalakon; azután találkozzatok, ha õ is szeretne:)
Kb sehogy. Amúgy is miért pont egy olyan rusnya buxával? Van sok ezer szebb nõ nála itthon is... :D
Itt megírtad kérdésben, mást nem is kell tenned, hamarosan írni fog egy privit neked, hogy mikor jön Magyarországra, vagy hogy hova küldje a repülõjegyet hogy mielõbb talizhassatok, , a többi is jön magától !
Mennyit szánsz a dologra? Segíthetek!De sokba fog az kerülni!

Hogy érhetném el, hogy megint kívánjon a barátom?

Fiatalok vagyunk, mégis 2-3 naponta ha sor kerül rá. Felőlem mehetne napi 3 is, kissé idegesít már ez. =/ Nem híztam meg, elég jó alakom van. Megunt, vagy mi? Hogy kelthetném fel megint az érdeklődését? Egyébként másfél éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: De fehérmájú vagy édesem. :D Ettõl még kíván a párod. Ha nem kívánna akkor havonta egyszer lennétek együtt max.

De fehérmájú vagy édesem. :D Ettõl még kíván a párod. Ha nem kívánna akkor havonta egyszer lennétek együtt max.
Kezdeményezz! :)
A kérdező hozzászólása: Jó de régen azért minimum volt a napi 1. : D Ritkán találkozunk mert nem a környéken lakik, szóval ez nem úgy 2-3 naponta egy hogy mindig, hanem mikor itt van. Értitek na. :D Köszi a válaszokat egyébként.
mi van barátom, nem megy az üzlet? Kevés keecskét adsz el, ezért próbálsz mindenkire sózni egyet?
Itt vagyok én ;)
Még nem unt meg teljesen.
Vegyél neki egy buszbérletet.

Hogyan érhetném el, hogy a barátom másodszor is elmenjen?

az els? után egy 10 percre már újra feláll neki,ha simizem+stb, de akkor már nem megy el. ez normális? vagy a technikán kéne változtatnom?

Legjobb válasz: A második menet, ha ilyen közel van az elsõhöz, sokkal nehezebb. Nyílván. Hogy érhetnéd el? Ilyenkor finomabbnak kell lenni, nem szabad annyira vadulni, de mégis kicsit jobban kell stimulálni a szervet, hiszen az idegek kicsit elfáradtak benne. Meg kitartóbbnak kell lenni :)

A második menet, ha ilyen közel van az elsõhöz, sokkal nehezebb. Nyílván. Hogy érhetnéd el? Ilyenkor finomabbnak kell lenni, nem szabad annyira vadulni, de mégis kicsit jobban kell stimulálni a szervet, hiszen az idegek kicsit elfáradtak benne. Meg kitartóbbnak kell lenni :)
Elmegy, csak idõ kell neki :) Ezért jó aktus elõtt egymás orális kielégítése, mert így a pasi tovább bírja... Amúgy ha csak nem "lövel" ki , attól még elmehet. Úgy tudom, h másodszorra nincs annyi ondó.
Az természetes, hogy másodszorra általában tovább tart, termelõdni kell közben az anyagoknak, ennek gyorsasága viszont nem a nõn múlik. Táplálkozáson, általános egészségi állapoton és kondíción, egyéni adottságon. Bár a hölgy szerepe sem elhanyagolható, de nem akkora, mint talán sokan hiszik. Az orgazmuskézség nagyrészt a férfi testi állapotán múlik, egy határon túl csinálhatsz bármit, nem tudod kifacsarni. Besül a fegyver.
Ja, és fõzz neki :) Az segíteni szokott.
"de õ csak barátnak akkar" 11 évesen ezen kívül mit szeretnél?
De kis buta vagy!!! És mit fogtok csinálni, ha tetszel neki 11 évesen?! Szerintem még olvasd a tankönyveket!!!És ha kicsit több idõt szánnál a házi feladatokra, akkor nem fantáziálnál azon, hogy tetszeni akarj egy 11 éves fiúnak... :DDD Ne akarj még felnõtt módjára viselkedni!!!Élvezd, hogy még gyerek vagy...Már úgysem tart sokáig! Utána meg majd az lesz a bajod, hogy még gyerek szeretnél lenni és milyen jó volt iskolába járni... Sok sikert a tanuláshoz!!!
Ha már ilyen idõsen a fiúk érdekelnek, akkor elképzelhetõ, hogy a családodtól nem kapsz elég szeretetet, nem érzed magad eléggé biztonságban. Elsõkörön azt próbáld meg megoldani, ha tudod. Másrészt egyszerûen lógj vele, beszélgessetek, játszatok, érezzétek jól magatokat. Elõbb utóbb össze fogtok jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi 14:51-es normális volt
mindegyik válasz normális volt, a kérdés volt abnormális :D:P
Szerintem elõször is a tanulásra koncentrálj, de ha tetszik valaki, akkor úgyis csak azon a fiún jár a fejed! Én már csak tudom! Szóval próbáld meg nem titkolni az érzéseidet elõtte, és mégis ugyan úgy viselkedni vele, mint azelõtt, hogy tetszett... A humoros, kedves és okos lányokat szerintem sokan szeretik! EGYÉBKÉNT MEG ATTÓL HOGY VALAKI 11 ÉVES NEM KELL PISZKÁLNI, MERT GONDOLOM, H "JÁRNI" 11 ÉVESEN NEM ÚGY FOGNAK, MINT A NAGYOBBAK!!!!

Szakítottam a barátommal! Hogyan érhetném el, hogy barátok maradjunk?

Ma mondtam meg neki,hogy nem szeretném már ezt a kapcsolatot,mert nem vagyok boldog mellette,és már csak úgy érzek iránta mint egy barát.Az utóbbi id?ben már nem is vonzódtam hozzá testileg sem.Most viszont nagyon egyedül érzem magamat,hisz 9 hónapig együtt voltunk,megszoktam a közelségét.De most hiányzik,de mégsem akarok,hogy többek legyünk egymásnak mint barátok.Barátként viszont nem akarom elveszíteni,hisz vele mindent megtudtam beszélni,és nem áskálódott a hátam mögött.

Legjobb válasz: eléggé önzõ vagy nem gondolod? dobod aztán még elvárnád hogy jópofizzion veled? hagyd békén, hagy lépjen túl rajtad.

eléggé önzõ vagy nem gondolod? dobod aztán még elvárnád hogy jópofizzion veled? hagyd békén, hagy lépjen túl rajtad.
Sehogy.
sajna ez csak mese! nem fog mûködni
Az, hogy egyedûl érzed magad és hiányzik, rossz az a tudat, hogy nincs már neked õ teljesen természetes dolog.Akár szereted akár nem.Véleményem az, hogy egy darabig kerüljétek egymást amíg mindkettõtõkben le nem folyik ez a dolog.Késöbb persze lehet róla szó, hogy eljárjatok, fõként ha a baráti körötök ugyan az.De egyenlõre ne foglalkozz ezzel. Én 2 hónapja szakítottam a barátommal 4 év után mert már éreztem rajta, hogy nem bolodg melettem, bár én nagyon szerettem õt.4napig bírtam nélküle, visszakönyörögtem magam hozzá.Életem legnagyobb eddigi hibája volt.Most mégroszabb a helyzet, és még nehezebb az "elválás"De szakítani fogok vele...és nem fogok visszanézni, akármennyire szeretm õt és akármennyire hiányzik.Nekünk közös barátaink vannak szóval én azt fgom tenni amit tanácsoltam neked.Ráadásúl ez az elsõ szerelem, duplán fáj. Sok sikert! 20/L
Attól függ, hogy õ hogy fogja majd fel ezt a szakítást. Lehet, hogy az egyik legjobb barátod lesz, de egyelõre ilyennel ne zargasd, szerintem. Ha esetleg õ szeretne beszélgetni még a kapcsolatotokról, akkor beszélgess vele, ha nem, akkor egyelõre hagyjad, hogy kiheverhesse... aztán majd keres, ha õ is hasonlóképpen gondolja. Azt meg már valszeg elmondtad neki, h szeretnél a barátja lenni.. .-)
Az egyik volt pasimmal mi most szinte legjobb barátok vagyunk, de ahhoz hogy ez megtörténjen kicsit több mint 1 évnek kellett eltelnie, szóval szerintem nem lehetetlen:)
Hát ez egy elég önzõ dolog tõled, hogy szeretnéd, hogy még barátok maradjatok. Inkább hagyd békén szegény srácot, mert ha nagyon szeretett, akkor mindig azt fogja érzeni, hogy még van valami remény és megint összejösztök, ezáltal nem tud továbblépni.
Dobd ki
ha már látta, hogy irsz és még nem menekült el....akkor sose fog elmenni... örökké veled marad, lehet rád van nõve nem?
Tanulj meg helyesen írni. Attól tuti orgazmusa lesz.
Dzsoni, te vagy az? [link]
küld el a p*csába
ne kezezz, ne fogazz, stb.
kinyitod neki az ajtód és mondod, hogy menjéééééé eeeeeel! :D
Rúgd hátsón, attól jobban felgyorsul.
xD
*menjen..
Úgy látom, te sem tudtad, hogy az L-Y -os J-t betiltotta az ANTSZ!

Van egy lány, akit már régebbóta ismerek, de nem beszélgetünk egymással, hogyan érhetném el, hogy a barátnõm legyen?

Szóval fent említett a helyzet,mindketten ismerjük egymást,de nem beszélgetünk,éppen csak köszönõ viszonyban vagyunk,viszont nekem megtetszett a lány, és mivel nem vagyok jártas ilyen témában,nem tudom hogy kezdjem el,mit mondjak neki,stb nem akarom elszúrni. Humor van benne, görény sem vagyok éppen,max annyi hogy hallott már káromkodni. Normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Mondjuk elhívod randira és ott lenyûgözöd?

Mondjuk elhívod randira és ott lenyûgözöd?
Egyszerû kezdj el érdeklõdni utána milyen napja volt, meg hasonlók és ha látod, hogy vevõ a dologra akkor elhívod valahova = ) Utána sínen vagy mint József Attila
csatlakozom az elõttem szólóhoz, kezd el vele tölteni a szabadidõd, olyan értelemben hogy pl hazakíséred, vagy a baráti társaságával is elkezdhetsz ismerkedni. Sokat segít ha megnevetteted. Ne vedd túl komolyra, az sose jó. Sok sikert! 23/L
csak 4 szó: kérd el a számát :D
mostantól pl. beszélgessetek egymással. az csodákra képes. :)

Hogy érhetném el, hogy a barátom jobban nyitott legyen nekem/felém?

Sziasztok!Szoval arrol van szo,hogy mi kb. 3honapja járunk a barátommal.Az elott,mielott jartunk,akkor is nagyon szimpatizáltuk egymást.4évvel idosebb nállam.Minden nap találkozunk,sokat beszélgetunk minden félérol,megbizunk egymásban és szeretjuk egymást nagyon!De félénk tipus,ezért,mégha imád is,fontos vagyok neki nagyon,mindent elmond nekem,megbizik bennem,ott a gubanc,hogy nem meri kimondani teljesen,hogy mit érez:(/kérlek segitsetek,elore is koszi(nincs o,u, ékezetes betum,bocsi)

Legjobb válasz: Az ilyesmit nem szabad erõltetni. Ha te tudod anélkül hogy ki kellene mondania, akkor egyáltalán ne zargasd ezzel..vannak ilyen srácok, én is összeakadtam egy hasnlóval, és azzal hogy ezzel cseszegettem, semmi sem lett jobb, talán még rosszabb is. Ha akarja úgyis el fogja mondani :)

Az ilyesmit nem szabad erõltetni. Ha te tudod anélkül hogy ki kellene mondania, akkor egyáltalán ne zargasd ezzel..vannak ilyen srácok, én is összeakadtam egy hasnlóval, és azzal hogy ezzel cseszegettem, semmi sem lett jobb, talán még rosszabb is. Ha akarja úgyis el fogja mondani :)
A kérdező hozzászólása: koszike a tanácsodat:) ..egyéb válaszok?
Szerintem sem bölcs dolog zargatni, mert azt magára veszik.Viszont szerintem azt megteheted, hogy burkoltan célzol néha-néha, hogy érezze te igenis kíváncsi vagy rá, hogy mit érez pontosan, mert fontos neked, de az is lehet, hogy csak kell neki egy kis idõ még, hogy elmondja mit érez :) Adj egy kis idõt még neki :)
A kérdező hozzászólása: koszi, szerintem megfogadom a tanácsodat...elvégre turelem "rozsát" terem :)

Hogyan érhetném el hogy a barátom támogasson kicsit anyagilag?

1,5 éve vagyunk együtt, én 21 vagyok ? 16 évvel id?sebb. ez id? alatt nem kértem t?le soha semmit. néha elmentünk kajálni azokat ? fizette, de ezen kívül nem vett nekem semmit és szeretném ha kicsit támogatna, mivel sok barátn?mnek a pasija vesz nekik néha egy ruhát, apróságot vagy valamit. nem vagyok az a lehúzós fajta, de úgy érzem, hogy támogathatna jobban is, mivel nekem nem igazán van keresetem. Gyógyszerrel védekezünk már az elejét?l fogva, azt is én fizetem teljesen.

Legjobb válasz: Ezzel már így elõállni, hogy támogasson ... szerintem ha akart volna adni valamit, akkor eddig is adott volna.

Ezzel már így elõállni, hogy támogasson ... szerintem ha akart volna adni valamit, akkor eddig is adott volna.
Szerintem már a kapcsolat elején tisztázni kellett volna, hogy milyen tarifával dolgozol.
Képzeld a ruháimat én is magamnak vesszem. Pénzem meg munkából van rá....próbáld ki te is, jó buli. Elsõnek meg ment a zöld.:)
Az elején mondtad neki, hogy te fizetõs vagy?
Pénzért szexet? Tudod, hogy azt hogy hívják, ugye?
Ha neked erre kell a pasi meg hogy néha megdugjon... Gratulálok... -.-"
"Egy napi kaja, édességgel és üdítõvel van 5ezer forint!" Ha étteremben eszel, akkor nyilván van ennyi. Egyébként egy napi kaja 1 fõre 1500-2000 ft-ból megvan. Édességgel, üdítõvel.
"nem tervezünk családot amúgy. csak elvagyunk" Na szerintem itt a probléma, azok a férfiak akik szeretnek valakit akivel családot is terveznének mind szeretnek adni, örömet okozni a párjuknak viszonozva a törõdést a szeretetet! Más felõl kitartott sem vagy, mert a szexért sem fizet neked, szóval... Õ járt a legjobban!
Nem irtad le mire vágysz?figyelmességre vagy komolyabb ajándékokra? rengeteg "ajándékot" kaptam a páromtól, nem irom le nem akarom hogy mindenki rajtam röhögjön, de leirhatnás mire vágysz.
"Kétféle nõ van aki megmondja a tarifáját és aki nem. ;) A nõk ezét is keresnek kevesebbet, mert nem kell fizetniük a szexért. Ez van. Lehet fújj-t mondani. Szerinted ez a válasz hasznos. Ez a válasz 34%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:45" (Y) Hát ez nagyon így van. Viszont rendes nõnél van hitel és részlet fizetés.
A kérdező hozzászólása: mire vágyok? például hogy néha ha együtt elmegyünk pl bevásárlóközpontba akkor nézelõdés közbe mondja hogy veszek neked egy apróságot válassz valamit, vagy néha feltölteni a telefonomat, szóval ilyesmi apróságok amik nem nagy összeg de mégis mivel õ keres én meg még nem igazán segítene. meg az is zavar hogy sok ilyen korkülönbséggel lévõ kapcsolatban jobban támogatják a lányokat.
Akkor keressél mást, már nem lehet mit mondani! A te pasid nem olyan, mint a többi fruskának! Ne ezért válassz idõsebb pasit, mert másokon azt látod támogatják õket!
"Mint írtam már, külföldön élek." Akkor pedig az eddigi fröcsögésed értelmét veszti... Ha külföldön élsz, akkor hogy jössz ahhoz, hogy a te helyzeted a magyar viszonyokkal összemérd? Igen, nektek ott jól megy, de itt Magyarországon az átlagmagyarnak egy 15 ezer forint értékû ékszer nem olyan, amit bármikor megengedhet magának, ha mégis (én ebbe a kategóriába tartozom), van fontossági sorrend, az ékszernél meg vannak milliószor fontosabb dolgok. Nem hat meg, neked milyen anyagi lehetõségeid vannak, de mondjuk nem látom be, mit kérkedsz vele... Neked összejött az élet, én meg beérem annyival is, amim van és teszek érte, hogy jobb legyen. Nekem jó a párom mellett, akinek "csak" szaros 15000-res ékszerre telik...
16-28as Akkor te más vagy mint én, igy nehéz tanácsot adni.Ha nem eri fell ésszel akkor nem tudsz vele mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó h. miért nincs munkám. szerintem nincsenek nagy igényeim, de úgy látszik ez is sok sokaknak.
Egy napi kaja, édességgel és üdítõvel van 5ezer forint! Így értettem azt, hogy nem nagy összeg manapság, nem meg keresni hanem elkölteni. Sajnos, de ez most már téma lenne! Én sosem rágtam senki fülét, hogy ezt vagy azt vegyen nekem! Magától lep meg, és minden apróságnak örülök. Ha csokit, ha virágot, ha órát, ha ruhát vesz tök mind1! És ezt mind magától teszi, nekem is meg van mindenem mégis figyelmes mindig. És ritkán találkoztam az életben olyan pasival aki fukar lett volna ilyen szempontból, ellentétben ezzel az oldallal ahol még azt is kikérik néha maguknak hogy az elsõ randin õk fizessék a nõ vacsoráját, fagyiját, kóláját! Sosem húztam le senkit, de szerencsére én azt tapasztaltam, hogy ilyen szempontból szeretnek gálánsak lenni a férfiak. Nem volt még rossz tapasztalatom!
A kérdező hozzászólása: nem tervezünk családot amúgy. csak elvagyunk.
A kérdező hozzászólása: jól keres és van háza szóval nem spórolgat már arra. kocsija is van, szóval szerintem elég sok pénze megmarad. bár annyira soha nem kérdezgettem meg firtattam a fizetését meg a pénz ügyeit. a maga módján figyelmes igen, csak nincs benne meg ez amirõl írtam.
Oké, akkor tévedtem. Tény, hogy nagyon magas a fizetésem, plusz nem Magyarországon élek, ezért néha nagyon meg tud lepni, amiket itt olvasok.
14:42 Ha már így rákérdeztél: a Patek Phillipe-tõl vettem az összes ékszeremet. Te talán el is ájulnál, ha onnan venne a párod ajándékot. És nem neveltek k.urvának, csak több rálátásom van a világ dolgaira, mint neked.
5000 ft valóban nem nagy összeg annak, akinek önálló jövedelme van, és az mondjuk nem a minimálbér. Itt viszont a válaszolók többsége 15-22 éves, önálló jövedelemmel ritkán rendelkeznek, max. ösztöndíjjal vagy diákmunkából befolyt pénzzel. A 40 ezres ösztöndíjamból 5000 nekem igenis nagy összeg.
Nekem elég drága ajándékokat vett már a párom, szívesen vette, elfogadtam, szültem neki gyereket, boldogok vagyunk. Most ribi vagyok, mert kaptam kocsit tõle. Valószínûleg, ha ribinek tartott volna nem kaptam volna semmit tõle. Õ megengedheti, és ha úgy vesszük ez is közösbe megy.De egy fülbevalótól kiborulni és nem elfogadni vicces, mit kellett volna adnia. Szerintem sértõ is visszautasítani, mert szívbõl adta.
Hûha... Nézd, ha 1, 5 év alatt nem volt ilyen, eztán sem nagyon lesz, kutyából nem lesz szalonna, pláne hogyha csak "finoman rávezetni" akarod, szóval mégcsak egyenesnek sem nevezhetünk... Nálunk kicsit más a helyzet, mi együtt élünk, közös a kassza, bár õ jobban keres, így többnyire az "õ pénzébõl" vásárolunk mindent. Például amikor szükségem volt egy melltartóra, elmentünk vásárolni, segített választani, felpróbáltam, véleményt mondott, és végül közösen megvettük. DE! Nem jelentem be minden héten kétszer, hogy ez kéne meg az kéne, csúnya dolog visszaélni a bizalommal. A másik fele pedig, hogy nem kell mindenbõl aranyberakásosat venni - én általában közép kategóriás termékeket vásárolok, mert igyekszem figyelni a minõségre. Legutóbb fél éve kaptam tõle egy ezüst nyakláncot, mert sikeresen levizsgáztam, tehát azt sem "csak úgy" vette nekem. "Csak úgy" az ember nem szokott "támogatást" kapni! (Bár néha hazahoz nekem a vásárlásból egy tábla csokit, de én ezt nem nevezem támogatásnak...) Te most mit is vársz tõle? Ajándékot? Ékszert? Pénzt? Nem egészen értelek.
A kiinduló kérdésre visszakanyarodva: Kérdezõ, ez egyrészt pasifüggõ, vannak nagyvonalúbb és vannak takarékoskodóbb természetûek, utóbbi típustól nemigen várhat a barátnõje, de még a felesége sem semmit, ami úgymond felesleges, például ok nélkül ajándékot, drága utazást, stb. Másrészrõl viszont a nõ személyétõl is sok függ. Egy gazdag nõnek, például valamelyik filmsztár lányának, Kate hercegnének, stb. nem is mernének valami olcsó, de praktikus vackot adni, míg egy lakótelepen élõ, kiskeresetû lánynak nem vesznek mondjuk Louis Vuitton táskát ajándékba, mert úgy vannak vele, hogy örülni fog az Adidasnak is, érted...
15:00 Mint írtam már, külföldön élek. A férjemmel, nem a szüleimmel. Dolgozom, a háztartásban csak heti egyszer van segítségem, a férjemmel rengeteget utazunk, elhiheted, hogy nem csupán ékszerekrõl, hanem úgy általában a minõségi dolgokról, élettapasztalatról, sokmindenrõl többet tudok nálad. De ezzel nem azt akarom mondani, vagy éreztetni, hogy az én életem jobb, vagy boldogabb a tiédnél, vagy bárki másénál. Csupán azt gondolom, hogy az én társadalmi helyzetembõl nagyobb rálátásom van néhány dologra. Kívánom neked, hogy egyszer te is eljuthass arra az anyagi szintre, hogy megértsd, amirõl most beszélek. További szép vasárnapot nektek.
Jaj ne bántsátok már! Álszent libák vaygtok! Mert ti nem szerettek kapni valamit? Csak úgy figyelmességbõl? Szerintem nem nagy elvárás. Nekem nagyon sokmindent vesz a võlegényem, néha én kérem meg, néha magától, néha akaratom ellenére. De mindig nagyon örülök neki. És nem is azért, mert megkaptam azt a dolgot, hanem mert látom, hogy milyen örömet okoz neki, ha vehet nekem valamit. Pedig nem gazdag õ sem. De inkább megvesz nekem egy fülbevalót, mint magának egy sört. De mi együtt élünk, nemsokára lagzi, nálunk már nem téma az a pár ezer forint. Nekem is volt már ilyen faszari pasim, aki szülinapon meg karácsonyon kívûl egy bizsut se vett nekem soha. Szülinapomra egy tányér sütit kaptam. Pedig volt pénze rendesen, havi 300at keresett és a szüleivel lakott. Nem emiatt lett vége, de akkoris szar volt. Nem azért, mert annyira kellett volna nekem valami, de aki ennyire sajnálja rám a pénzét, hogy havi 5 ezret se képes rámkölteni, mikor van mibõl, az akkoris egy szar alak az én szememben.
és egyébként figyelmes, megértõ? Lehet, h ideig-óráig el tudod érni, h támogasson, de szerintem nem olyan típus. Vagy lehet, h a családi fészekre gyûjt, és azért ilyen "spórolós"?
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 17:06 Vegyél vissza, én a kitartott nõtõl [email protected] messze állok. Egy hónapba 2x egy átlagos étteremben nagyon nagy luxus valóban!
Képzeld én is kismama vagyok, és mellette dolgozom. mégis kapok a páromtól sok mindent, amit el is fogadok, de ha egyedül maradnék megállnék a lábamon. Ne keverjétek a szezont a fazonnal, nem minden fekete vagy fehér. Attól, hogy valakinek a párja figyelmes, nem azt jelenti, hogy kitartja a párját. Egyébként én írtam a kismamás hasonlatot, és pont azért, mert õk nem keresnek akkor, azt a pénzt is a babára költik, ezért jól esik nekik, ha a párjuk meglepi valamivel õket.
"csak elvagyunk", "egy hónapban 2x egy étterembe" Ne haragudj, de te tényleg csak azért vagy azzal a pasival, mert õ kihasznál téged, hiszen ingyen kú[email protected] egy fiatal pipit és te cserébe most a pénzét akarod. Szép kis kapcsolat!
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 20:33 köszi a válaszod és a tapasztalataid :) az ékszeres meg a kinek mennyi a napi pénze vitát kár tovább ragozni, mert mindenkinek más az amit megengedhet magának.
ma 20:49-es vagyok az elõzõ nálam még a ma 20:33-as volt.
Azért ne keverjük össze, hogy valaki kap ajándékokat, (ettõl nyilván nem lesz senki rossz, ) de a baj a kérdezõvel az, hogy ELVÁRJA a "támogatást". Azért a támogatás teljesen mást jelent, mint az ajándékozás. Ha tényleg csak ezek a kedveskedések hiányoznak, és nem az anyagi támogatás, akkor a fogalmazás nem volt szerencsés a kérdés feltevésnél. Valamint személy szerint én azért nem kezdtem fõiskolába a középsuli után, mert nem akartam, hogy bárki is "támogasson". Tisztában kell lenni a saját helyzetünkkel, és ezért munka mellett is lehet tanulni. Kicsit nehezebb, de megoldható!
Nem õ támogatást vár. Csak ti valamiért a ribi kérdésen jojóztok mindig feleslegesen. (Ez valami belsõ önszabályozás nálatok???) És ezért meghátrált. Kérdezõ mond meg neki hogy neked az a férfi aki támogat is téged! Mert az a férfias.
Ne akarjon kiskamasz lenni, például hogy egy csokival kiszúrja a szemed.
ÖRÜLJ NEKI HOGY LEGALÁBB ENNYIT FIZET! Az én "pasim" meg sose fizet semmit, sõt fordítva. Én fizetem a kajálásokat, az utiköltséget, a mozit, kirándulásokat meg a vacak befuccsolt adósságait is én rendezem :/ 23/L
ma 14:53 Te se vagy normális...
Na azért az kemény, hány helyen megfordult a dolog, és a nõ tartja el a férfit...
nekem is fizetnek a sexért, na de látnád a kecónkat...!! Kicsi vagy te még ehhez! Ruhák, gyógyszer...
Ez van ha szerelmes a nõ, vagy még nincs 21 éves lehet hogy nem pénzért (is és egyben lehet élvezetbõl is) szexel. Ettõl nem ribanc vagy kur-va. Azért kap a pasi több fizetés azonos munkáért is, mert neki költenie kell a nõre. Nem kellene már feleslegesen rugózni ezen a ribi kérdésen. Amit meg az elõzõ írt nekem még férfi létemre is szimpatikus. Tehát nem azért írtam amit írtam, mert bántani akarok valakik, vagy a feje felet pácát törni.
17:44: Pont lesz*rom, mennyibe kerül az említett ékszer, én csak a hasamra ütöttem, hogy annyiért SEM vennék ékszert, amennyi a kosztpénzünk egy hónapban, fõleg nem több millió forintért... Ha milliárdos lennék, akkor sem kéne egy csillogó kacat, csak hogy verhessem magam, hogy van olyanom.
Nõként azt javaslom neked, ne célozgass, meg finoman vezesd rá, hanem ülj le beszélni a pasival, és mondd el, hogy mit szeretnél, és neked mennyire rosszul esik, hogy nem lep meg téged dolgokkal. Ha nem mondod a szemébe, nem fog rájönni magától, légy egyenes! Aztán majd a pasi eldönti, ezek után hogyan tovább...
Mit rugóztok egy életen át ezen a ribi kérdésen? Fõleg amikor semmi eredménye. A kérdezõ csak benézte. Ilyenkor van sértõdés és szakítás vagy szex megvonás. Az is pénz, ha gyerekre kell költeni. A legtöbb pasi sokszor sokkal késõbb akar csak gyereket (90+% 30+ évesen). Még akkor is, ha mást mond. Van amiben egy nõnek nem lehet ellent mondani. Tudományos tény azért kapnak a férfiak több fizetést, mert nekik kell költeniük a nõre.
"Egyébként egy napi kaja 1 fõre 1500-2000 ft-ból megvan. Édességgel, üdítõvel." Jól mondod, EGY FÕRE! De itt most párokról beszélünk, ami 2 emberbõl áll, akkor az mennyi? 4ezer? JA! Egyébként 2 üdítõ csak 500forint, és akkor számolj csak egy hús levest, rakott krumplival, süteménnyel, üdítõvel, reggelivel, vacsorával(kenyér)! És akkor még esetleg ha dohányzik is valaki... Rohadt gyorsan el lehet költeni 5ezer forintot.
Én nem mondtam, hogy nem lehet gyorsan elkölteni 5000 ft-ot, mert tény, hogy el lehet. Én csak azt mondom, hogy lehet okosan is élni, és akkor lesz mit félrerakni lakásra, nyaralásra, stb. De nagyon elkanyarodtunk a kérdéstõl. Azt továbbra is fenntartom, hogy nem mindenkinek olyan kis pénz az az 5000 ft. Nekem pl egy heti kajapénzem, és nem, nem éhezem.
"" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit fõképp õ élvez!!! Mivel a nõ mérgezi magát a tablettával, nem a pasi Nem élvezi a szexet sok nõ a tabletta miatt a pasi nem így van. " Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nõ nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális. Kedves, van olyan nõ akinek a fogamzásgátló tabletta hatására igen erõs libidó csökkenése van és nem kívánja a szexet! Középkor ide vagy oda!" az ilyen nõ elmegy az orvosához és irat másikat ;)
Az ilyen nõ soha nem élvezte a szexet (pasival), csak szégyelli és másra fogja. Ennek (is) számos oka lehet.
ma 18:07-es Napi kaja a cigi?????? :DDDDD Amúgy LOL! Ebben az országban legalább az emberek harmada nem tud 2500Ft/fõ/nap kajára költeni.
És ez a harmad is csak az gyerektelenekre igaz. A többieknél még "durvább" az arány.
Szia :) Hûha, tudod Kedves Kérdezõ végigolvastam mindent. Csak hozzád intézem a soraimat, mivel itt mindenki vagy már egyetemet végzett 21 évesen, vagy nincs hitele és tökéletes az élete. Nem is értem akkor miért van országunk vezetõ helyen a válások terén, no mindegy. Szintén 21 éves vagyok, egyetemista, és abszolút átérzem a helyzetedet. Leszögezem nem vagy [email protected], és ha kapsz is valamit sem leszel az. Ha telefonfeltöltést szeretnél, egyszerûen megmondhatod, ha kérdezi miért nem írsz vissza, mert nem vagy feltöltve, ha pedig szeretnél valamit egyszerûen mond meg neki, sehova sem vezetnek a mesterkélt trükkök. Viszont az együtt töltött idõ nem arányos az ajándékok mennyiségével. Valóban van az a típusú férfi, aki azt vallja, hogy nem ruháztatja a nõt, sose tette, nem is fogja, de akkor ne is legyen extra kívánsága az öltözködést illetõen, mert van ilyen sajnos. Amire vágysz, az a férfi nagyon ritka, én sem hittem el sokáig, hogy létezik, bár 7 számjegyû fizetéssel nem nehéz megadni a barátnõnek semmit sem. Elfogadok én mindent, amit kapok, a jó pár évvel idõsebb páromtól, hívhatnak bárminek, ha nekik jólesik a szitkozódás. Csak a magam nevében beszélhetek, de én azért kapom mindezt, mert egyetemistaként õ sem túl rózsás anyagi helyzetben állt, dolgoznia kellett, és pont ezért segít, valamint az örömöm neki is öröm, bár ez sokaknak felfoghatatlan. De nyári munkára ugyanúgy elmentem tescoba, és egész havi fizetésemet költöttem a születésnapi ajándékára, hogy kompenzálhassak valamit a sok jóból, és figyelmességbõl, ami nekem a nehéz idõkben jól esik, és egész évben takarítom a lakást, amiért õ takarítónõt hívna. Ha valamit Te is próbálsz tenni érte, hidd el nem fog úgy tûnni, mintha kitartott lennél, mert nem az itt fórumozóknak kell bizonyítanod, akik arc nélkül vádaskodnak, csak magadnak. És nagyon fontos, hogy mit érzel. Nem érdemes mellette maradnod így, ha nem gondolod, hogy fülig szerelmes vagy, a legszerencsésebb a világon, mert veled van, és ha nem tiszteled. Sok sikert kívánok, de gondold át, megéri-e ennyi idõsen idõt pazarolnod rá, mert az érzéseidet nem írtad le.
Szabd meg a tarifád! ;-)
Szegény férfiak.
A kérdező hozzászólása: utazni sem járunk
A pasi nem ettõl lesz sármos... Ha õ akarna venne... De nem csoda hogy nem vesz neked... Meg sem érdemled... 25/F
Szerintem õ eleve nem nagyvonalú, akkor már 1, 5 év alatt bizonyította volna. Vagy úgy gondolja, hogy nem kell fizetnie azért, hogy veled járjon. Gondolom, azért névnapra, szülinapra csak felköszönt, nem? A ruhákat tényleg nem a fiúja veszi a lánynak, ezt tényleg a k.vák akarják csak.
Érdekes felfogásod van. A párkapcsolat nem a támogatásról szól. Ha pedig inkább szponzort szeretnél, akkor mondd meg neki, legfeljebb páros lábbal fog kirúgni. Ám ennek is lesz elõnye, legalább a következõ alkalommal elõre szólhatsz, hogy neked nem pasi kell.... Fúj, asszem hánytam volna magamtól, ha ilyen egyáltalán eszembe jut! Ha jobban akarsz élni, akkor dolgozz, mint mások!!!
Én abszolút értem a kérdést! Viszont ha már 1, 5 éve jártok és úgymond nem gáláns természet, akkor már nem is lesz az.Nem fogod tudni rávezetni sajnos.Õ már 37 éves...Nem ezt szokta meg, és nem fog megváltozni... De azért adok 1 plusz infót. Sok csaj azért kap a pasijától dolgoka(parfüm, virág, ruhadarab stb stb), mert addig rágják a pasijukat, amíg az kényszerbõl meg nem veszi nekik.És akkor elmondhatják a csajok a barátnõknek, hogy "Képzeld mit kaptam a múltkor a Feritõl!"...Szóval ez a jellemzõ. Kevés az olyan pasi, aki szívbõl és mindenféle rávezetés nélkül ad. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol kb nem kaptam semmit, próbáltam rávezetni nem jött össze.Volt olyan is, ahol kaptam 1-2 dolgot és nem kellett arra egyáltalán rávezetni. Viszont ha semmit nem ad, nem visz el ide-oda(pedig megtehetné)akkor elég fukar, vagy még éretlen....Én nem szívesen lennék olyan kapcsolatban, ahol rá kell vezetni bármire is a másikat...
ma 13:46-os Igazad van. De annyit már amúgy tuti hogy ráköltött. A néha elmentünk kajálni/2 és igaz több ezres gyógyszer kb fedheti egymást.
Tessék megérteni, amit a másik is írt, hogy ha nagyvonalú akarna lenni, már adott volna pénzt, vagy megveszi a gyógyszered, stb. Ha nem az az adakozós típus, akkor ezt benézted... Keress egy kicsit bõkezûbb udvarlót, lehet, hogy még fiatalabbat is találsz. Ha 1, 5 év után még nem laktok együtt, tervben sincs az esküvõ, a gyerek, szerintem nem is akar tõled semmi komolyabbat, neki megfelel így, és nem hiszem, hogy szándékában áll téged pénzelni. Max. annyi, hogy ha születésnapodon, egyéb alkalomkor nem kapsz semmit, akkor látványosan bevágod a durcit, hogy nem szoktál semmit kapni, se egy szál virág, se semmi, nem is szeret, blablabla, de elõtte azért készülj rá lelkiekben, hogy esetleg szakítani fog veled.
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes választ adott. és aki meg [email protected] nem veszem magamra, mert nem vagyok az.
A kérdező hozzászólása: alkalmakra vesz apróságot. de én nem is akartam volna nagy dolgokat csak hogy legyen kicsit nagyvonalúbb. pl ha elmegyünk valahova nagy ritkán akkor meglep egy valamivel a boltból. utazni nem vitt még el meg semmi ilyesmi.
Nem fogsz értelmes választ kapni Kedves kérdezõ mivel, itt mindenkinek megvan mindene és nem tudják milyen mikor nincs.Én megértelek téged teljes mértékben.Kezd azzal hogy kérsz mondjuk egy fülbevalót, kis apróságokat akkor fogod meglátni hogy, mit is reagál.És ettõl még nem vagy lehúzós r*banc.!!!!!!
Érdekes vagy... hát igen, sok kis k*rva elvárja, hogy a pasija fizessen ezt-azt, ezek szerint te is beállnál a sorba... amúgy ezt nem anyagi támogatásnak hívják, amit körülírtál, hanem elvárnád, hogy ajándékokkal halmozzon el. menj el dolgozni, akkor majd lesz mibõl megajándékoznod magadat... nekem a pofám leszakadna, ha a páromtól (pedig nekem már élettársam) ajándékokat kérnék... nekem 21 évesen már volt saját keresetem.
Szerintem egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi majdnem 40 a lány pedig 21, simán benne van, hogy bizony támogatni kell a párját. Ha egy egyenrangú kapcsolatot akar, ahol nem errõl van szó, akkor ott vannak a 26-33 éves dolgozó, diplomás, vonzó, érett nõk.
A kérdező hozzászólása: hát nem is így konkrétan akartam volna mondani, csak rávezetni
A kérdező hozzászólása: fejezzétek már be! nem vagyok [email protected] ha az lennék akkor nem 1, 5 év után akarnám hogy támogasson kicsit + akkor nem itt kérnék erre tippeket
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 13:43 képzeld én is mindent magamnak veszek, de azt akarom hogy kicsit legyen nagyvonalúbb
Mondd el neki, hátha lepattint. Egy nagy fenét nem vagy te lehúzós fajta. Csak te még sunyi is vagy hozzá.
Kétféle nõ van aki megmondja a tarifáját és aki nem. ;) A nõk ezét is keresnek kevesebbet, mert nem kell fizetniük a szexért. Ez van. Lehet fújj-t mondani.
És miért akarod, hogy nagyvonalúbb legyen? Ami jogos lenne, hogy megkéred, hogy a gyógyszer felét fizesse ki mindig, mert az közös érdeketek, de azon felül nincs jogod ilyet kérni tõle.
Szerintem írd ki a hálószobátok ajtajára, hogy mennyibe kerül az orális szex, 1 óra szex mennyi, illetve, hogy mit vállalsz és mit nem.
döntsd már el, hogy k.urva vagy vagy barátnõ
Ha magától nem nagyvonalú akkor cseszheted! Amúgy meg simán meg lehet mondani, hogy a gyógyszer felét fizesse ki. Utazni lehet felesbe is. Nekem vesz dolgokat a párom, de sosem kértem magától akar kedveskedni!
...édesem... 18 évesen összeálltál egy 35 éves pasival, és most másfél év után a legnagyobb bajod, hogy csak a vacsorát, szórakozást fizeti neked, nem kapsz tõle ruhákat, nem visz el nyaralni, és nem támogat jobban anyagilag. Khmm. Lehet, hogy nyaralni például pont azért nem mentek, mert tudja, hogy te nem tudnád kifizetni az utazás felét, és nem tudnál vinni költõpénzt. Vetesd el magad feleségül, közöld, hogy mától mindenetek közös, kivéve a rezsi meg a kaja, mert az õ fizeti, és máris költheted a kereseted ruhákra. Te anyagias vagy, õ meg zsugori. Te utaznál, õ meg nem. Stb, stb...szerintem nem sok jövõje van egy ilyen kapcsolatnak.
Nálunk se vásárolgatott a párom nekem sok mindent, de mikor már tényleg komoly lett, elég nagy dolgokat kaptam tõle. Mindig dolgoztam, ruhát stb., megvettem magamnak. Nem hinném, hogy azért k.rva lenne valaki, mert a párja támogatja, ezzel az erõvel minden kismama az.
Bnõm 60 nettot keres, tipikus cicababa (kinézetre), de egy kólát nem engedett venni a fél év alatt..
Azzal viszont én is egyet értek, hogy ne nézzük már le azokat a pasikat akik szívesen ajándékoznak a párjuknak akár még ruhát is! Mert épp tegnap úgy meg tetszett a párának és másnap meg vette neki ajándékba csak úgy! És azokat a nõket sem, akik el is fogadják! Ettõl még nem lesz valaki kú.rva!
Én kapok a páromtól, de úgy natúrba azon kívül, hogy néha beülünk cukrászdába, miért kéne egyéb, ha egy háztartásban élünk? viszont karácsonyra aranyfülbevalót adott, nekem már az túl nagy ajándék volt. kb. ugyanannyiszor leptük eddig meg egymást, és ez a normális, nem az, hogy elhalmoz mindennel, és csak õ...
"Kedves, van olyan nõ akinek a fogamzásgátló tabletta hatására igen erõs libidó csökkenése van és nem kívánja a szexet! Középkor ide vagy oda!" A nem megfelelõen kiválasztott fogamzásgátló tabletta hatására.
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat, akik megértették a kérdésem. lehet félreérthetõen tettem fel a kérdést, mert amire szükségem van énis megtudom venni, csak jól esne ha néha felajánlana dolgokat. de hát õ nem ez a típus
ha te erre vágysz, akkor másik pasit kell keresned, aki magától vesz neked ezt-azt. gondolom azért álltál össze ilyen középkorosodó faszival, mert azt hitted, h tele van lóvéval, és téged is pénzelni fog. buktad kisanyám :P az én barátom fél évvel fiatalabb nálam, mégsem kell külön kérvényt benyújtani, hogy elmenjünk gyrosozni vagy moziba. ruhát nem kérnék tõle, persze néha még így is vesz, pedig tényleg nem várom el. egyébként meg el lehet menni melózni, és akkor vehetsz magadnak, amit csak akarsz.
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 14:30 olvasd már el a feletted lévõ hozzászólásomat! ami kell azt megveszem magamnak. ne oszd az észt. és nem azért álltam vele össze képzeld el, mert akkor nem kellett volna 1, 5 év hogy valamit elvárjak tõle.
Kérdezõ a többség nem érti meg, ha rögtön leribancoznak, valószínûleg nem volt még normális párjuk, akik szerették annyira õket, hogy néha meglepték volna valamivel, amire titkon vágytak. Igazad van, célozgass rá, vagy te is lepd meg valamivel, ha nem változik szerintem lépj, mert ha anyagilag megtehetné és nem teszi, szerintem nagyon önzõ.
14:27 Ne haragudj, de te valami erdõszéli kis kunyhóban nevelkedtél? Egy arany fülbevaló neked túl drága? Mekkora mélyszegénység van Magyarországon, hogy egy max 5000 ft-os ajándéktól hasraesnek a nõk?
"Ne haragudj, de te valami erdõszéli kis kunyhóban nevelkedtél? Egy arany fülbevaló neked túl drága? Mekkora mélyszegénység van Magyarországon, hogy egy max 5000 ft-os ajándéktól hasraesnek a nõk?" Nem 5000, a 3-szorosa, te nem tudom, milyen ékszerüzletekben jártál eddig, ez mindenesetre nem a vateráról lett rendelve... de ha 5000 forint lenne, akkor is hasraesnék, mert nem neveltek elkényesztetett büdös k*rvának, mint pl. téged, mert te ezek szerint pofán röhögted volna a párod, hogy csak aranyékszert kaptál... és nem vagyok mélyszegénységben, elég jól keresek, bármikor vehetnék magamnak még gyémántot is, ha nagyon akarnék ilyenekre költeni.
A kulcsszó: kommunikáció! Lehet hogy a barátod, tényleg nem gavallér, de lehet azért, mert nem tudja, hogy egy nõnek ez kell! Utalni, rávezetni értelmetlen! Nyaralni akarsz? Szervezz nyaralást! Hívd el? Apróságokat akarsz? Mond el mi a szíved vágya, hogy ez mennyire boldoggá tenne! Lehet az elején olyan érzésed lesz mintha az ajándékot magadnak kellene becsomagolni, de másképp nem megy. Ha elmondtad mi tesz boldoggá, és hogyan mutathatná ki, és még sincs jelentõs javulás, akkor pedig csak szimplán nem illetek össze.
" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit fõképp õ élvez!!! Mivel a nõ mérgezi magát a tablettával, nem a pasi Nem élvezi a szexet sok nõ a tabletta miatt a pasi nem így van. " Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nõ nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális. Kedves, van olyan nõ akinek a fogamzásgátló tabletta hatására igen erõs libidó csökkenése van és nem kívánja a szexet! Középkor ide vagy oda!
Konkrétan kérje meg, hogy vegyen neki egy fülbevalót? Hmmm Ha arra nem reagál a párja, mikor azt mondja de jól néz ki ez a fülbevaló úgy tetszik és nem veszi meg, akkor arra sem fog ha felszólítod! Dolgozni is lehet ha nincsen meg mindened nem? Bár azért azt vallom, hogy egy férfi igen is legyen azért gáláns, de nem azt jelenti, hogy vigyen nyaralni vagy vegyen nekem ruhákat...
A kérdező hozzászólása: megvan mindenem, de jól esne néha ha felajánlana dolgokat úgy hogy épp nincs szülinap vagy névnap!
Nem vitt el utazni vicc komolyan... Üljetek le és beszéljétek szépen meg, hogy te szeretnél nyaralni menni, de elárulom normális pároknál felesben fizetik a nyaralást, és nemcsak a pasi fizet. Miért kéne neki bármit is fizetni? Te veszel neki ajándékot? te költesz rá? A fogamzásgátló az jogos, azt kérheted, hogy felesbe menjen.
te nem vagy qrva, DE A PASID EGY KIHASZNÁLÓS RIBANC. Miért? azért mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit fõképp õ élvez!!! Mivel a nõ mérgezi magát a tablettával, nem a pasi Nem élvezi a szexet sok nõ a tabletta miatt a pasi nem így van. Amúgy nem lenne való hozzád ilyen ember, keress egy fiatalabbat, õ meg keressen magának egy érett önálló nõt, ha ilyen smucig, bár az ilyen nem a nõk álma...lehet ezért választott téged, mert te még fiatal vagy...
Cicababásnak üzenem, nálam detto ugyan ez....Én vagyok a csaj de a barátomtól egyszerûen nem tudok elfogadni semmit.Szegény jó szívvel adná és még sem....Pedig nekem még kevesebb pénzem van mint a te csajodnak:S:S:S Kevés nõ van így, de vagyunk még:) :)
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 14:11 én is ilyen VOLTAM. de úgy érzem hogy jobbat érdemlek, aki kicsit nagyvonalúbb. nincs értelme szerénynek lenni
" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit fõképp õ élvez!!! Mivel a nõ mérgezi magát a tablettával, nem a pasi Nem élvezi a szexet sok nõ a tabletta miatt a pasi nem így van. " Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nõ nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális.
Hagyjuk már ezt a nem fogadnék el semmit szöveget.Nem egy vadidegen, hanem a párotok. Egy férfi igenis legyen egy kicsit gáláns, mégiscsak egyszer a gyereketek apja lesz, akkor úgyis el kell fogadni a segítséget, de aki már az elején smucig, õszintén gyereket se biztos, hogy vállalnék neki.Miért ne várhatna többet a kérdezõ, mint pár vacsora. Igenis a nõk többségének szüksége van erre, és nem azért, mert ribi. Sajnálom, hogy pár válaszoló nem kap, és úgy van vele, hogy neki nem is kell, de ne ez legyen már a természetes.És még büszkék, lenézik azt, akinek normális párja van.
*élvezheti, nyilván
"de ha 5000 forint lenne, akkor is hasraesnék, mert nem neveltek elkényesztetett büdös k*rvának, mint pl. téged, mert te ezek szerint pofán röhögted volna a párod, hogy csak aranyékszert kaptál..." Nem röhögte volna pofán, csupán csak 5000ft nem nagy összeg manapság, attól mert valaki ezt ki meri jelenteni még nem elkényeztetett k.úrva, és örülhet egy cipõ fûzõnek is! De azért üzenem az ékszeresnek, hogy van 5ezernél drágább arany fülbevaló is, egy nagy karika ami nekem van 30 ezer körül mozog!

Hogyan érhetném el, hogy a barátom ne érezze, hogy mennyire szeretem?

Szerintem túlzásnak tartja a szeretetemet, és el is bízta magát, mivel tudja, hogy ne hagyom el. Nem akarok veszekedést, vagy sért?dést, de szeretném ha kicsit ? is küzdene értem, és annak is örülnék, ha kedveskedne, udvarolna nekem.

Legjobb válasz: Sajnamajna ezt nem lehet kijátszani. Vagyis de. Eltûnsz egy kicsit. Vagy "nem érsz rá".

Sajnamajna ezt nem lehet kijátszani. Vagyis de. Eltûnsz egy kicsit. Vagy "nem érsz rá".
adj neki kevesebb szeretetet, de ne vond meg tõle a szereteted teljesen. ha szeret, akkor így jobb lesz
A kérdező hozzászólása: Ne találkozzak vele pár napig, meg ne keressem? Szeretek vele lenni, úgyhogy elég nehéz lesz ez így, de megpróbálom. Köszi a válaszokat. Ha valaki még hozzá tud fûzni valamit, annak szívesen várom a segítségét.
Jah, ne legyél oan könnyen elérhetõ, napold el a talit stb. Legyél kicsit kiszámíthatatlan, de azért ne vidd túlzásba.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Akkor lecsökkentem a talikat. :(
lazíccs a dolgon. Ne keresd annyiszor stb. majd azán kiderül, hogy hiányzol-e neki.
Pontosan! Ne keresd annyit, várd meg amíg õ megy hozzád. Ugyanakkor, ha együtt vagytok, érezze h szereted. Ha együtt mentek valahova, legyél nagyon csinos, h érezze, vigyáznia kell rád. Mikor ketten vagytok, várd meg amíg õ akar hozzádbújni, kéresd magad :D Hát remélem tudtam segíteni egy kicsit. Azért tényleg ne vidd túlzásba és érezze h szereted! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Megfogadom a tanácsokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!