Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhetném hogy a (244 db)

Hogyan érhetném el a srácnál hogy ne csak szexet akarjon tőlem?

Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Csók volt. Haza akart vinni, (mindezt udvariasan és kedvesen kérdezte) de nemet mondtam. Nagyon tetszik küls?re, teljesen az ideálom de nem akartam elrontani azzal hogy rögtön odaadom magam neki. Pár nappal kés?bb írt, hogy mikor találkozunk. Most kicsit levelezgetünk de továbbra is úgy érzem hogy ? a találkozás alatt szexet ért. Ha egy esélyt adna nekem és jobban megismerne, rájönne hogy többet érek egy éjszakánál. 25 éves okos és intelligens srác.

Legjobb válasz: Írd meg neki, hogy találkozol vele szívesen, de te nem vagy az az egy éjszakára kapható típus. Ha tényleg intelligens, akkor megérti és maximum nem keres téged többet.

Írd meg neki, hogy találkozol vele szívesen, de te nem vagy az az egy éjszakára kapható típus. Ha tényleg intelligens, akkor megérti és maximum nem keres téged többet.
A kérdező hozzászólása: nem akarom értékemet veszteni hogy kapásból lefekszem vele. lés igen amúgy kissé beleestem már így 1 este meg jópár email után :)
Hehe, aki nem tudja elképzelni, hogy így ismeri meg élete párját...cáfolnám, szinte teljesen ugyanez a szitu, mint veletek, kedves kérdezõ. Ma már a férjem..
Hát nem tudom. Bár én az okos és intelligens fiúk csoportjába sorolom magam, természetesen mindenkinek meglehet a saját véleménye. Mindenesetre - legalábbis számomra - a szórakozóhelyekre járó lányok nem éppen azt a célcsoportot képviselik, akikkel el tudom képzelni, hogy leélem az életemet... Nem állítom, hogy nem fordulhat elõ olyan, hogy egy tényleg "megfelelõ" lány is megfordul ezeken a helyeken, de mint a legtöbb sztereotípia, ez is bizonyos fokig igazságon alapul...
Az elõttivel nem értek egyet. Miért ne? Ha épp ott talál rá az igazira, véletlen...sosem tudni. Kérdezõ, mibõl érzed úgy, h csak szexet akar?
Szerintem veszett ügy. Egy okos és intelligens srác nem szórakozóhelyen keres társat komoly kapcsolatra... :)
ha nem akarsz szexelni vele, hát ne tedd. nem kötelezhet rá... de nem értem mi baj van azzal, ha mégis lefekszetek egymással? az neked rossz? ha emellett még megfogja benned valami, akkor mindenképp keresni fog, ha pedig nem, akkor volt egy jó numerád. itt szvsz csak akkor kéne hezitálni, ha Te már belezúgtál, de ha nem, akkor én simán találkoznék vele a helyedben. az pedig, hogy az ember hol találja meg élete szerelmét, az erõsen változó lehet. néha a leglehetetlenebb ismeretségekbõl lesznek az életre szóló lamourok :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok buta lány. tudja h az orvosira járok.(persze tudom h az intelligencia nem függ össze az okossággal) de egy sima kulturált beszélgetésnek indult az egész. én sosem ítélném el õt azért mert itt ismertem meg. ez nem egy tömött táncolós hely (illetve hát van olyan része is) de nem ott ismerkedtünk hanem a sima beülõs részén
A kérdező hozzászólása: abból gondolom, hogy arra a kérdésemre hogy: látni szeretnél? az volt a válasz hogy: mondjuk...:D szóval? de nem szeretném ha nem reagálna többet éppen ezért keresek valami köztes utat :) igazság szerint tudja h nem vagyok olyan lány, mert a szórakozóhelyen még a sokadik unszolására se mentem el vele, ezért is nem értem hogy mért gondolja hogy majd most más lesz a helyzet...
Ó, ennyi válasz, az elõtti alatt, az elsõ válaszolóra gondoltam, cs közben érkeztek válaszok.
Elsõnek: "Egy okos és intelligens srác nem szórakozóhelyen keres társat komoly kapcsolatra... :) " Mért, hol ismerkedik? :) Most komolyan kérdezem, szeretnék találkozni ilyenekkel. :) 26/N Kérdezõ, egyébként szerintem is megírhatod, hogy nem vagy az egyéjszakások híve. Max. nem reagál...
Most nem mondom, volt már példa arra, hogy egy férfi csak szexet akart, de mégis úgy megfogta egy bizonyos nõ, hogy szerelmes lett... De sajnos ez általában ritkán esik meg. Szóval ha te úgy érzed, hogy nála a találkozás == szex, akkor nem érdemes kockáztatni. Hidd el, van még bõven normális férfi a világon.
Nekem volt egy hasonló ügyem pár hónapja. Úgy nézett ki, teljesen odavan értem a srác, de mivel köztudott, hogy buliban az ember általában nem komoly kapcsolatot keres, próbáltam óvatos lenni. Háát... a srác mihelyt megtudta, hogy velem nem szórakozhat, már nem is akart találkozni velem. -.- Az elõtte megígért tali hirtelen el lett felejtve, más dolga lett...stb. 2 hétig hajtottam, mire kiszedtem belõle annyit, hogy "õ most nincs felkészülve egy komolyabb kapcsolatra"... pfff -.-' Szerintem se buliban ismerkedj, ha kapcsolatot akarsz. Közöld a sráccal, hogy te nem csak szexpartnert keresel. De készülj fel, hogy lehet beadja neked, hogy õ is komolyabban gondolja, majd ismét próbálkozik. Van, akinek megér egy (vagy több) alkalom annnyit, hogy átverjen egy lányt. Engem volt, aki 3 hónapig csak arra használt, én meg észre sem vettem, annyira hihetõen beetetett. :/ De sajnos mindenben van rizikó, bárkivel kezdesz, megvan az esélye, hogy átver, hogy nem komoly részérõl... próbálgatni kell, erõsnek maradni és figyelni a másik reakcióit, abból sokmindent le lehet szûrni, mit akar. Amúgy a bulinál még a kocsmák is jobbak, közös ismerõsök...stb., ott könnyebb ismerkedni. De buliba szórakozni jár az ember... ezenkívül szexpartnert keresni néhányan. :/ Nekem 10 barátomból 1 volt olyan, akivel részegen egy buliban ismerkedtem meg és egy fél éves kapcsolat lett belõle... de mellette volt 20-30 olyan srác, aki csak szórakozott, és régóta én is már csak szórakozom velük buliban. Vagyis múlt idõben, mert most van barátom, akit imádok. :) 19/L

Hogyan érhetném el a páromnál, hogy újra küzdjön értem?

nagyon beleszokott a kapcsolatunkba, és félek, ha nem tart már eléggé izgalmasnak, akkor másban fogja ezt keresni.

Legjobb válasz: Beszéljétek még és újítsatok valamit.

Beszéljétek még és újítsatok valamit.
A kérdező hozzászólása: és ha vele ilyeneket nem lehet megbeszélni?
mi az hogy nem lehet? Azért vagytok egy pár, hogy az ilyeneket is megbeszéljétek.Ha meg nem vagy neki fontos kár erõltetni.
A kérdező hozzászólása: nem szereti a konfliktushelyzeteket.
Rángasd ki a lakásból, menjetek el barátokkal beülni valahova, vagy ketten túrázni :) Vagy pedig menj el a barátnõiddel beülni valahova vagy szervezz külön programokat, hátha észbe kap :)
Beszélj vele, de azért mert egy hosszú kapcsolat megszokássá válik nem törvényszerû a félrekúrás!!! NÕK! :S
Igazából a pasiknál elég gyakori a félrekúrás... szóval teljes lelki nyugalommal félhet... igaz, vannak olyan pasik, akik nem, de nyilvánvalóan én is félek ettõl, mint bárki más! És tapasztalat sajnos...
A kommunikáció a legfontosabb, ha az nincs meg, akkor semmi sincs. Konfliktus helyzet pedig miért lenne? Híggadtan, jókedvûen kell bizalommal errõl beszélgetni. :)

Hogy érhetném el a kisfiamnál, hogy ha szólok neki akkor fogadjon is szót?

A kérdésnél arra gondoltam,hogy pl,ha szólok neki,hogy jöjjön be (enni,...akármi más miatt) direkt elfut az udvaron.Persze nevet rajtam.Ha jön valaki hozzánk és kikísérjük, bezárjuk az ajtót nem áll meg normálisan mellettem.Egyből elfutna.Közel van az út.Múltkor is éppen elkapta párom.Ha sétálunk normálisan megy mellettem.Ha esetleg látom,hogy futna erősen megfogom a kezét,hogy megállunk nem futunk sehova.Sokszor már akkor letérdel a földre.Nagyon hisztis.Hogy lehetne ezt megértetni vele? Másik probléma,a tea mániája.Igaz, legalább iszik rendesen,na de mennyit?:(Ha nem teát kap,vagy esetleg nem adom neki azonnal ahogy kéri,jön a hiszti. Fürdésnél ha kiveszem a kádból szintén jön a hiszti.Ordít,hogy csak na.2 éves lesz májusban.Párom ugyanilyen volt kicsi korában:( Mit tehetnék anyukák?Hátha tudnátok valami ötletet adni?Sokszor olyan ideges vagyok, hogy rá tudnék ordítani.Persze ő akkor is kinevet.:(

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok. Szintén zenész, csak õ 4 éves. És még mindig itt tartunk! :S

Erre én is kíváncsi vagyok. Szintén zenész, csak õ 4 éves. És még mindig itt tartunk! :S
3, 5 éves kisfiú. Ugyanez a menet nálunk is. Angyali kisgyerek volt, szófogadó, jó gyerek, de mióta óvodába jár, azóta egy kis boszi lett. Szívesen vennék én is pár jó tanácsot.
Sziasztok!Szintén...3 éves, mindig akaratos volt, most még inkább.Hiszti, cirkusz, ha nem az van amit kigondol.Ordít mint akit nyúznak...Mondjam azt hogy ki kell bírni?...:) Én már próbáltam mindent, az segit ha hisztizik, illetve kezd atolelem.Rogton abbahagyja.É már meg is lehet neki magyarazni, mit miért nem szabad.Ezt tuom ajanlani...kitartás!:) Ja az enyém kisfiú
2.5 éves a lányom, csinálja õ is, hogy motorral elhúz, és nevet vissza, vagy elszalad. Én ilyenkor mindig próbálom korlátozni a lehetõségeit, mert semmi más nem használ. Ha motorral csinálja, azonnal elkobzom, közben nyugodtan próbálom elmagyarázni, hogy ez veszélyes mert elüt az autó és nem szabad. Aznap már nem motorozhat. Ha gyalog vagyunk valahol, és elszalad, hülyét csinál belõlem, kézen fogom és irány haza. Szóval helyezettõl függõen megvonom tõle a bizalmat. Néha próbaképpen rászólok, hogy álljon meg a kismotorral, ha megáll, nagyon megdicsérem és mehet tovább. Keresem a helyzeteket, amiben jól viselkedett, és minden alkalmat kihasználok, hogy jogosan megdicsérjem. Otthoni büntetésre ha nagyon muszáj a büntetõszéket használjuk, szuperdada módszer. Elég jól mûködik. De én úgy látom, hogy a jó példa amit tõled lát, és a helyén alkalmazott dicséret sokkal többet számít a büntinél.

Hogy érhetném el a célom?

Van egy srác, tudom, hogy neki is tetszem és ő is tetszik nekem. Ezzel a ténnyel mindketten tisztában vagyunk, csak az a baj, hogy távol élünk egymástól. Szerintetek van esélyem nála, ha kell várok. Ha vannak tippjeitek kérlek szépen írjátok le. Hülyeségeket nem kérek.

Legjobb válasz: Mennyire éltek távol? Találkozzatok, amilyen gyakran csak tudtok, közben meg skype, telefon, email, stb.

Mennyire éltek távol? Találkozzatok, amilyen gyakran csak tudtok, közben meg skype, telefon, email, stb.
Heh, mintha én írtam volna a kérdést. :dd

Hogy érhetném el a legkeményebb állapotot?

Tegnap lefeküdtem egy lánnyal, viszont a szerszámom nem volt formában és a szex sem volt a legjobb. Pár hét múlva újra találkozunk.. :) Általában semmi probléma sincs, viszont mindenképp szeretném jóvá tenni ezt az incidenst, ezért is kezdtem el nézegetni a neten, hogy milyen módszerek vannak, hogy a lehető legjobb formám hozzam. Ti mit tudnátok tanácsolni? Ha addig leszokok a cigiről, nem maszturbálok számít valamit? Van olyasmi amit érdemes enni, ha eljárok edzeni az is segít valamit? Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Folyékony nitrogént kell ráönteni.

Folyékony nitrogént kell ráönteni.
Ok válaszolok normálisan is: Természetesen az mind jó ötlet amit írtál. Cigi elhagyása, sport (lehetõleg kardio ami vérkeringést segíti), kevesebb kézimunka.
A kérdező hozzászólása: Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy lehet a legkeményebb a farkam szex közben. :)
A kérdező hozzászólása: Elég depressziós voltam az utóbbi idõben, ez közrejátszhat?
# 11: A pasinak még szarabb, és ha kritizálod, vagy bárhogy érezteted, hogy nem élvezed, azzal csak még tovább rontasz a helyzeten! Legutóbbi partneremnek volt ilyen gondja, türelmes voltam, biztattam, hogy próbálkozzunk újra, és a 3. próbálkozásnál már kõkemény volt! Megoldódik magától!
9.Lany vagyok.Es szerintem eleg szar erzes, ha szexelsz valakivel akinek nem kemeny.
Attól függ mi az oka. Ha testi akkor tényleg cigit dobd, meg sportolj. Ha viszont agyban van a gond, akkor ott máshogy kell rendet rakni. De ott is jó lehet a sport, mert magabiztosabbá tesz.
# 6: Nyugi, veled is elõfordul ez még majd! Utána meglátom, mennyire lesz nagy arcod! :P
Nem kell ráparázni és kész. Új kapcsolatban ez sokakkal elõfordul (a teljesítménykényszer miatt), a második-harmadik alkalom után megoldódik magától. A lehetõ legrosszabb, ha egyáltalán foglalkozol a "problémával". Ne foglalkozz vele! Ha a 3. alkalommal sem leszel merev, akkor elkezdhetsz aggódni, addig teljesen felesleges! 38N
Ocsikem, ne velem kotekedj.En azt mondom, ne szexelj amig nincs fel allva rendesen a faszod.Mit keres a lanyban egy lagy pocs?:->
A kérdező hozzászólása: látom te is próbáltál vicces lenni, kár hogy nem sikerült :D
Kossel a farkadhoz egy botot.S uugy meg ket agu is lesz.
A kérdező hozzászólása: Értelmes választ valaki ?:D (amúgy jót nevettem, szóval megy a zöld kéz )
jóhogy

Hogy érhetném el a karrier célom?

Szeretnék csatlakozni a coca cola reklám csapatához, a reklámjaik kreativitása megfogott, így én is szeretnék a tervező gárdához csatlakozni.

Legjobb válasz: Gondolom, elõször is legyél nagyon jó marketinges. Onnantól meg sima utad van, csak el kell adni magad nekik.

Gondolom, elõször is legyél nagyon jó marketinges. Onnantól meg sima utad van, csak el kell adni magad nekik.
hány éves vagy? mit tanultál? milyen tapasztalatod van? ennek függvényében válaszolok :)
A kérdező hozzászólása: félreérthetõ voltam, bocsánat szóval "pálya választás" elõtt állok, ezért érdekel, hogy mit kell ehhez tanulni, végezni, hogy kell oda jelentkezni az elsõ válaszával eddig nagyjából én is tisztában voltam de láttam és hallottam már pár jó marketinges elõadását, munkásságát (fõiskolai, egyetemi tanárokét többek között), nem tûntek túl fantáziadús embereknek, így nehezen tudom elképzelni, hogy az szüli a kreativitást, ha ezer oldalakat bemagolok egy kis iránymutatás kéne :)

Hogyan érhetném el a földi ellenállás vezetőit?

információim vannak a reptoid invázióról.

Legjobb válasz: És velünk nem osztod meg?

És velünk nem osztod meg?
A kérdező hozzászólása: ha megosztom itt, akkor a reptoidok is megtudják hogy mit tudok.
Vele nehéz személyesen találkozni, ha nem vagy tagja az Ellenállásnak akkor esélytelen.
Milyen infóid vannak??? Már mindent tudunk róluk... Elárulom a nagy titkot... Én vagyok az ellenállók vezére... Árpika pedig átált az ellenséghez... Ne írjatok neki, mert nem oda kerül az infó, ahová szánjátok...
A Földi Ellenállás vezetõje nem magyar és nem is beszél magyarul.
A Földi Ellenállás vezetõje egy renegát reptoid! egy plejád kém
Valóban rebesgetik a szervezeten belül, hogy a Parancsnok is reptoid, de átállt az emberiség oldalára. Bizonyíték nincs rá, feltehetõleg csak pletyka.

Festett szőke hajamat befestették barnával. De nagyon szürkés -barnás lett belőle:S Hogy érhetném el a képen látható hajszínt?

http://anvilmediaportland.files.wordpress.com/2009/04/lauren..

Legjobb válasz: Melíroztasd mézszõkével.

Melíroztasd mézszõkével.

Hogyan érhetném el a célom? "álom fenék"

nos eddig bármivel próbálkoztam nem nõtt a hátsóm... ilyenbõl->ilyen popsit szeretnék...

Legjobb válasz: Ez egyrészt genetika, másrészt kemény edzés kell: súlyzóval guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, csípõemelés, stb. Nem kisbaba súlyokkal. És mellé tömegnövelõ étrend, hogy tudj izmosodni. Az izmok adják a formát.

Ez egyrészt genetika, másrészt kemény edzés kell: súlyzóval guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, csípõemelés, stb. Nem kisbaba súlyokkal. És mellé tömegnövelõ étrend, hogy tudj izmosodni. Az izmok adják a formát.

Üdv, J Ügynök vagyok hogyan érhetném el a tudatlanság szintjét?

Már napok óta próbálkozok ezzel a csodálatos képességgel elérni azt, hogy semmire se

Legjobb válasz: Meg kell idézni a tudatlanság szellemét!

Meg kell idézni a tudatlanság szellemét!
A kérdező hozzászólása: Hoppá! ez haladás "tudjak" :D
Én Jamaikából rendeltem. Garantált minõség :-D És kapsz 5 gramm ajándékot! :-)
A kérdező hozzászólása: Nincsen pénzem pálmalevelekre amúgy mennyibe kerül?
Ingyen van. Csak a kiolvasás húzós, de van, aki ingyen megcsinálja. Ezért adják azt az 5 grammot :-D
A kérdező hozzászólása: Most már értem, de attól, hogy leszek tudatlan? az valami tudatmódosító?
A kérdező hozzászólása: Pali köszönöm szépen a kommentet.. :D
hát ha megfogsz egy jó vastag könyvet és kitartóan ütöd vele a fejedet akkor elõbb utóbb eléred a kívánt szinted
neked már új szintet hoztak létre a tudatosságban.
A kérdező hozzászólása: Figyelem! a kérdés csupán iQ teszt volt. elbuktátok. hogyan lehetnék én Jigsaw2.0 J Ügynök Tudatlan? teljesen abszurdum kérem szépen én egy kutató vagyok kutatóm az elbutulást én kiismerhetetlen vagyok engem nem lehet kategorizálni. nem vagyok troll, szkeptikus, hívõ, hanem egyszere vagyok mindegyik.
Napi 1 liter tömény.
#24 Jól van, Kérdezõ, te sem vagy tökéletes- a négyre nem reagáltál.
J ügynök azonosítást kérek, a rendszer szerint engedély nélkül aktiváltad magad, ki adott rá felhatalmozást?
A kérdező hozzászólása: Bameg idegesít, hogy ennyire okos vagyok szeretnék már én is elbambulni azt akarom, hogy tudják hinni Istenben a szellemekben és a többi marhaságba Ez olyan nagy kérés?
Én is azt a tudást kutatom, hogy tudnék nem tudni.
Ezt a szintet csak a legnagyobb ezósok tudják elsajátítani, sok gyakorlással. Ha sokat idézel (szellem, démon, stb.), elvisznek az idegenek, elmész jósoltatni, kiolvastatod pálmalevélbõl a sorsod, akkor már elérted a tudatlanság 1. kapuját. Én már a 2. kapunál járok, de azt ne akard megtudni milyen.
Nagyon belendültél.
"hogy semmire se gondoljak" ez nem könnyû.. viszont nehéz. A légzésre kell figyelni - fõleg a kilégzésre Õk ebben jók: [link]
Gyáááááá!!!!!! :D
"Üdv, J Ügynök vagyok hogyan érhetném el a tudatlanság szintjét?" Sehogy, te már így is a GYIK legnagyobb idiótája vagy. De sebaj, hamarosan rájössz, hogy Boldogság, gyere haza...
tudatlannak már tudatlan vagy... a tudattalanság meg majd jön a korral...
A kérdező hozzászólása: # 6 nagyon szépen köszönöm szavaid simogatnak. Ezt neked... [link] :D
ne cimbiz az ördögel
A kérdező hozzászólása: # 9 Hiszen én magam vagyok az ördög nem látod? Üdv, J Ügynök 10-es férfi Model és mentalista. :)
6-os. Nem hiszel benne? Pedig van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Kezdem azt hinni, hogy nem tiszteltek engem Sebaj legalább a # 6-os tisztel engem a legjobb barátom. :-D
A kérdező hozzászólása: Világvége hogyan szerezhetek pálmalevelet? :) .
A kérdező hozzászólása: # 27 Az igazi bûvész sosem árulja el a titkait legyen annyi elég, hogy a Modik visszahívtak. Üdv, J Ügynök ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!