Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhetem hogy több (19 db)

Hogyan érhetnék el több orgazmust egy aktus alatt?

Na jó, néha annak is örülnék, ha legalább egy összejönne...:D De mostanában azért ilyen téren jobb a helyzet, általában sikerülni szokott. Azért igénylem ezt, mert többnyire elég sokáig elhúzódik egy menet, és az első orgazmus után mintha leblokkolnék..Szerintem a fejemmel van a baj, mindig azt érzem, hogy nekem max ennyi járt, meg hogy biztos úgyis mindjárt elmegy, nekem meg nincs elég időm, hogy megint "oda" jussak. Hogy tudnám ezt leküzdeni? Az aktus utáni egyéb kielégítés sem megoldás, úgy még soha nem tudtam elmenni, egyszerűen feszült vagyok tőle, és nem élvezem. Ne gondoljatok telhetetlennek, csak arról van szó, hogy annyi lánytól hallom, olvasom, hogy legalább 2-3x elélvez egy szeretkezés alatt, nekem meg még soha nem volt ebben részem:( (alapból az van, h 10 alkalomból kb. 5x tudok elmenni..de mostanában sokkal jobb lett az arány) Plusz távkapcsolatban vagyunk, így sajnos a szex is időszakos, tehát ilyenkor pláne szeretném a legtöbbet kihozni belőle..21/l

Legjobb válasz: A távkapcsolatnak is lehetnek olyan hatásai, hogy "elszoktok" a dolgoktól, nem csak fizikailag nincs idõtök összecsiszolódni tökéletesen, de lelkileg sem. Amúgy ha nem javul, egy szexuálpszichológust ajánlanék.

A távkapcsolatnak is lehetnek olyan hatásai, hogy "elszoktok" a dolgoktól, nem csak fizikailag nincs idõtök összecsiszolódni tökéletesen, de lelkileg sem. Amúgy ha nem javul, egy szexuálpszichológust ajánlanék.
A férjed elõtt volt más pasid?hogy még maszturbálással se tapasztaltad ki hogyan élvezz felszabadultan.utána sex közben menni fog.vagy gondolj közben valami perverz dolgokra.vagy csináljatok valami játékot.
A kérdező hozzászólása: Milyen férjem?:D Ott azért még nem tartunk.. Masztival simán elmegyek, de vele nem mindig sikerül.
Elsõ vagyok. Akkor csak béna a pasid.
Örülj neki, hogy eltudsz élvezni!

Wowban hogy érhetek el több fps-t?

Nincsenek olyasmi parancsok hozzá, mint mondjuk cod2höz? Csak a video menüpontban történ? változtatásokkal tudom növelni?

Legjobb válasz: Csak a System/graphics System/advanced menüben tudod állítani a grafikát amivel fps növekedést érhetsz el.Parancsok nincsenek.

Csak a System/graphics System/advanced menüben tudod állítani a grafikát amivel fps növekedést érhetsz el.Parancsok nincsenek.

Hogyan érhetnék el többet egy lánynál az osztálykiránduláson?

Végz?sök vagyunk, jöv? hét végén pedig osztálykirándulásra megyünk egy tanyára, két napra. Este lesz sok pia, meg minden, amit el tudtok képzelni. Van ám sok jó csaj az osztályban, akivel el tudnék képzelni ezt-azt. A minimum a csók, de több is összejöhetne. Hogyan érhetném ezt el? Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: osztálykiránduláson a barátnõivel lesz nem veled ne aggódj

osztálykiránduláson a barátnõivel lesz nem veled ne aggódj
Vegyél neki kindertojást.
Válassz ki valakit, szemezz vele egész nap, aztán ha látod, hogy tetszel neki, este légy a közelében, hajolj közel hozzá, érintsd meg a kezét valami szituban......
Add neki az összes kajádat és a költõ pénzedet
Azt nagyon rosszul képzeled h " Van ám sok jó csaj az osztályban, akivel el tudnék képzelni ezt-azt" összetéveszted az osztálykirándulást a kuplerájjal. ha egészséges párkapcsolatot szeretnél, akkor hódíts meg egy lányt, hívd el talizni, stb. a vágyaidon meg uralkodj, mert nem attól leszel a valaki h kiéled, hanem h értelmes mederbe tereled és fûvelfával életmód helyett normálisan megpróbálsz udvarolni. kicsit aberrált világban élünk, sajnálom h az agymosása rád is ennyire hat.
az elõttem szólónak az eleje jó. szemezz vele egész nap, mosolyogj rá, ha visszamosolyog akk jó.este mindenki részeg lesz úgyis, akkor félrehívod, lesmárolod, egy ideig smároltok+tapi, aztán megkérdezed h lehetsz-e a malaca :D
6. ez undorító, amit írsz. komoly, hosszú kapcsolatról errefelé nem hallani? és ha gyerek lesz belõle véletlen? mert ez is benne van a pakliban! persze, ha odafigyelnek, akkor nem, de nézd meg itt gyakorin hány "terhes lehetek?" és hasonló kérdés van naponta! Más az igényes kapcsolat, amikor szép lassan (nem egy nap alatt) egyre szorosabb szálak fûzõdnek két ember között, és nem egy nap alatt bumm bele, hanem idõvel egyre többet engedhetnek meg maguknak.

Hogyan érhetnék el több orgazmust egy aktus alatt?

Tanácsokat várok!!

Legjobb válasz: Baszasd meg magad 5 négerrel egyszerre

Baszasd meg magad 5 négerrel egyszerre
használj seggvibrit!
megkérem a pasim, hogy nyúljon fel a mutatóujjával az ánuszomba, és izgassa!
A kérdező hozzászólása: én inkább azt kihagyom!!!

Hogyan érhetem el, hogy a java minecraftban több memóriát használjon?

15-20% között mozog ami lószhar szeretném ha 60-70%ot használna. üresben játszom úgy hogy csak a minecraft megy de nem ugrik föl többre.

Legjobb válasz: azért nem mert több nem is kell neki, az a 15-20% maga a játék, a többi memóriába chunkokat tárol, ez mindenkinél így van, ha azért akarod hogy többet használjon mert nem visz olyan jól a géped akkor nem több memória kell hanem jobb processzor

azért nem mert több nem is kell neki, az a 15-20% maga a játék, a többi memóriába chunkokat tárol, ez mindenkinél így van, ha azért akarod hogy többet használjon mert nem visz olyan jól a géped akkor nem több memória kell hanem jobb processzor

Hogyan érhetnék el jobb eredményt? (többi lent)

az idén új tesitanárt kaptam aki teljesen meghajtja az egész osztályt, világéletemben duci lány voltam (kb 15kg felesleg) de mostanában rendszeresen futunk, és jobban teljesítek mint régebben (a legjobb futó fiúk csak egy körrel előznek meg, a legtöbben utánuk 1,5 körrel érnek be. én régebben hátul kullogtam) Hogyan tudnám ezt a teljesítményt növelni? Edzésforma? Tudom, hogy fogynom kellene, de nem tudom, hogy mi lenne a legjobb mozgásforma erre... előre is köszi 16/L

Legjobb válasz: Szerinted mégis hogy lehet a futásteljesítményedet növelni? Hát futással! A fogyás pedig elsõsorban az étkezésen múlik, nem a mozgáson!

Szerinted mégis hogy lehet a futásteljesítményedet növelni? Hát futással! A fogyás pedig elsõsorban az étkezésen múlik, nem a mozgáson!
A kérdező hozzászólása: valószínûleg arra gondoltam, hogy milyen tempóban, hányszor kellene futnom...mivel a fogyáshoz étkezést nem írtam, azt nagy valószínûséggel azért, mert tudom, hogy mit kellene ennem, én kimondottan mozgásformákat kérdeztem...
Jó, akkor maradj magadnak!

Magasabb FPS szám érdekében fejleszteném a gépemet, de nem tudom hogy a vidikártyából, vagy a prociból vegyek újat? (azt tudom hogy milyen kell csak azt nem hogy mivel érhetnék el több fps-t)

Jelenleg a procim Intel pentium g645 két magos 2.9 ghz-es vidikártyám AMD radeon HD 7350 1gb és a RAM-om 4gb-os

Legjobb válasz: Videókártyát kéne cserélned. HD 7850 2 gb lenne a jó választás ennyiért, és ha késõbb újítanád a gépet (új alaplap és új proci), akkor nem szükséges új vga-t beszerezni.

Videókártyát kéne cserélned. HD 7850 2 gb lenne a jó választás ennyiért, és ha késõbb újítanád a gépet (új alaplap és új proci), akkor nem szükséges új vga-t beszerezni.
+1 az elõzõnek 7850 jó választás ha meg nem akarsz full hdban játszani mindennel elég az 1gb-os verzió is
6... Legelsõ komment az hogy 50.000...
Tápod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Ja és jelenleg kb 50.000 Ft áll a rendelkezésemre
A kérdező hozzászólása: akkor elég akét magos procim meg a 7850-es vga, mert engem tényleg csak az FPS érdekel
hát attól függ mennyi pénzed lenne fejleszteni...
ja akkor 7850 2gb vagy gtx 660 attól függ, ati/amd vagy nVidia párti vagy...
A kérdező hozzászólása: Ati :D
Rengeteg játékkal és egy jó csapattal.
A kérdező hozzászólása: rengeteg játék az oké de van ugy hogy mixelek és már nem megy meg hogy 1 mixen adja 1 mixen nem adja... jó csapat... az nehéz mert vagy egy olyan csapatba kerülök be ami jó csak feloszlik vagy csal 1 a csapatban vagy pedig a csapat tagok gyengébben jtszanak és nem megyönk semmire... de gondol mivel magyarországon icl ami nagyobb lan meg híresebb oda kéne kijutnom és esetleg ott felfigyelnek rám? szoktak ott olyanok lenni akik vembereket válogatnak nagyob csapatokba?
Megbeszéled haverokkal, hogy lementek pár lan ra, meg ICL re kiruccantok. (goolge és counter-strike.hu)

Mivel érhetem el, hogy egy kicsit többet foglalkozzon velem? Hogyan ijeszthetném meg? Honnan tudom, hogy fontos vagyok neki és nem csak a szex miatt van velem?

Legjobb válasz: tûnj el pár napra. Telefont ne vedd fel. facere ne menj fel ne vélaszolj ne posztolj. 3 napig nem válsszolsz, akkor majd kiderül mennyire aggódik érted.

tûnj el pár napra. Telefont ne vedd fel. facere ne menj fel ne vélaszolj ne posztolj. 3 napig nem válsszolsz, akkor majd kiderül mennyire aggódik érted.
szerintem is dobd be az elmegyek a barinõimmel bulizni - dumát aztán ne jelentkezz.ha halálra keres téged akkor fontos vagy neki ha le se tojja a fejed a 3-4 napban akkor nem jelentesz neki túl sokat.
Ha nekem a barátnõ, azt mondja, hogy pár napra elmegy, akkor megbeszéljük, mikor nem zavarjuk a másikat és akkor hívjuk egymást. Ha azt mondaná, hogy nem hívjam, akkor nem hívnám. Talán egy kicsit tisztelni kellene a másikat és nem szívatgatni!
Nem ijesztgetni kell a másikat, hanem beszélni vele.

Hogyan érhetem el, hogy többet ne érezzek senki iránt érzelmeket?

Nem rinyálás miatt írtam ki a kérdést, az válaszoljon aki tud rá válaszolni. Gondolom valamilyen pszichológiai módszer létezik rá. Nem tizenéves vagyok már, eldöntöttem már,csak a hogyant nem tudom.

Legjobb válasz: Nem lehet szerintem. Hiszen az érzések automatikusak, nem manuálisak. És félek, ha el akarnád ezt érni, ahhoz psziho gyilkos állatot kellene belõled készíteni.

Nem lehet szerintem. Hiszen az érzések automatikusak, nem manuálisak. És félek, ha el akarnád ezt érni, ahhoz psziho gyilkos állatot kellene belõled készíteni.
MARIHUÁNA. viccen kívül érzelem tompulást okoz hosszú távon :P
az a baj h ezt nem lehet 20 sorban megfogalmazni mert annyira nem egyszerû az egész, sõt van aki azt hiszi h õ neki nincsenek érzései de nagyon is vannak olykor.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokáig "bátran" éltem a te értelmezésed szerint. És tudod mi lett az érzelmek megélésének a következménye? Betegségek. Nem részletezem, de nekem nem kell ez a hullámvasút. Mondhatnak bármit, semmi jó nincs abban, hogy egyszer a menyország egyszer meg a pokol. Jártam fent is meg lent is, de már fentre sem vágyom, elég volt abból is. Arany középút kell.
Ne foglalkozz vele:D annyiszor á[email protected] kapcsolatok terén hogy én is ugyanígy vagyok vele, az azota eltelt 1 évben senki irant nem ereztem semmit ^^ Csak ne figyelj oda rá, és tarts mindenkit "barát részlegen". F
Vagy merülj el valamelyik vallásban, de a "megvilágosodás" sem lesz egyszerûbb.
Én akkor is gyávaságnak látom, félsz megélni az érzéseidet... De mindenki eldöntheti, hogy vegetálni szeretne, vagy valódi nagy érzelmeket átélni. A jóval és a rosszal is szembenézni.
A kérdező hozzászólása: Azért én hiszek abban, hogy ez a belsõ béke elérhetõ tartósan is. ASOT nagyon sok állításoddal egyet értek:) )
lemaradt: De ez nem tart ám örökké. Mert minden embernek az életében eljön egyszer egy olyan személy aki mindezt elfújja és elõhozza az érzelmeit. Vagy más dolgok. Szóval ez hosszú ideig nem mûködik. Dr. House is csak a filmben ilyen mindig...
egy darabig rövidebb ideig sikerülhet, de ahhoz át kell váltani egy nagyot kell az embernek csavarnia magán. hogy hidegebb maradjon aki nem érzékenyül el attól sem ha valaki elhalálozik hanem akkro is nyugodt marad. De bármilyen fura is, ettõl függetlenül ugyanúgy el kell járni mindenfelé ismerkedni emberekkel, lehet társa az embernek, csak az félig akkor színészkedés. de általában ahhoz történnie kell elég rossz dolgoknak az emberrel h hírtelen ilyenné változzon. Nem megy egyik napról a másikra. És önzõnek kell lenni ez mind bele tartozik. És nem adni senki véleményére. Kivétel persze munkahely meg az ilyen dolgok hacsak nem te vagy a fõnök. ugyanúgy lehet mosolyogni viccelõdni, csak nem magadra venni semmit, és egy erõs határozott kisugárzást is kell nyújtania az embernek. És nem szabad h másik vagy éppen az érzései befolyásolják a döntései során. olyannak kell lennie mint aki egy káosz halál borzalom világvége kellõs közepén is hótra nyugodt mint egy megbízható testõr. :)
A kérdező hozzászólása: Ebben nem látok gyávaságot...Ha elérném nem panaszkodnék, hogy nekem mennyire hiányoznak az érzelmek. A nyugalom mindennél többet ér, fõleg a lángoló érzelmeknél.
Csak a halottak nem éreznek... Úgyhogy szerintem verd ki a fejedbõl az ilyen gondolatokat, mert így az egész életedet gyávaságban fogod leélni. Persze mindenki a maga sorsának kovácsa.
A kérdező hozzászólása: Hát azért köszönöm a válaszokat.Akkor majd távol tartom magam azoktól a helyzetektõl amikor alakulhatna valami:) Kösz mégegyszer!
Sajnos erre nincs módszer.Az emberbe bele vannak táplálva az érzelmek.
Sajnos ez egyenlõ a lehetetlennel, de vannak olyan módszerek, amikkel elkerülheted a csalódásokat:-úgy kell bánni az emberekkel, ahogy õk bánnak veled hidd el ez nagyon jó módszer én is ezt szoktam csinálni és így nem csalódtam senkibe, mióta így viselkedek az emberekkel.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!