Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhetem hogy az enyém (3 db)

Hogyan érhetem el, hogy az enyém lehessen, vagy felejtsem el valahogyan?

Van egy pasi akivel majdnem 2 éve kavarunk!És nagyon szerelmes vagyok belé, és ezt ? is tudja!Már minden megtörtént köztünk és ? volt nekem mindenbe az els?...Vele csókoloztam elöször, vele feküdtem le elöször stb...Szóval szó szerint minden! Ráadásul a volt barátn?jét is velem csalta meg! Akibe az ? állítása szerint még mindig szerelmes...és azért nem akkar velem járni...Mondjuk már megkérdezte egy párszor, hogy járnék e vele, csak az volt a baj, hogy olyankor mindig részeg volt! Amúgy a mellet nagyon jó barátok vagyunk! És nem is tudom elfelejteni... :-( Mert mindig egymásra találunk...De valahogy mégis elhúzodik ez az egész és mégsem akkar töllem komolyabban semmit! De ezt már unom! Valaki segítsen, hogy mit tegyek! Mert nem bírom tovább! Hogyan szerezzem meg vagy hogyan felejtsem el örökre?

Legjobb válasz: Hat en biztos dobnam es nem is keresnek masikat egy darabig. Elveznem a maganyt nagyon. 2 ev eppen eleg arra, hogy elund es egy pasi szinte az elso par perc utan tudja akarja-e a not vagy sem. - legalabbis az en eletem pasijai igy voltak ezzel. Ne alazd meg magad. Koptasd le es ne tapintatosan. Tudja meg milyen az ahogy te erezted magad folyamatosan 2 evig!

Hat en biztos dobnam es nem is keresnek masikat egy darabig. Elveznem a maganyt nagyon. 2 ev eppen eleg arra, hogy elund es egy pasi szinte az elso par perc utan tudja akarja-e a not vagy sem. - legalabbis az en eletem pasijai igy voltak ezzel. Ne alazd meg magad. Koptasd le es ne tapintatosan. Tudja meg milyen az ahogy te erezted magad folyamatosan 2 evig!
Az elmondottak alapján sztem õ csak amolyan "ha nincs ló jó a szamár is" alapn tart magának. Értsd ez alatt, hogy ha nincs ott a bnõje akkor hozzád fut, veled csalja, de komolyabbat nem akar. Én lehet, hogy heteket végig bõgnék éjszakánként, de megszakítanék vele minden kapcsolatot, hisz csak kihasznál téged.
Szia! Én férfi vagyok, de maximálisan egyetértek az elõttem szólókkal. Természetesen csak a Te leírásodból ismerjük ezt az úriembert, de már ebbõl is kitûnik, hogy nem igazán úriember... Szerintem Te el sem tudod képzelni, mennyire KÉNYELMES az adott helyzet ennek a ... nos, nincs jobb szó...pasinak. Amikor valami nem jön össze neki, máris lehet csettinteni, és Te helybõl veted Magad a nyakába. Sajnos ezekre vagy jó neki: ágymelegítõnek, önbizalom-növelõnek, pár-pótlónak, stb. Javaslatom az, hogy egy kicsit állj a sarkadra, légy a mostaninál jóval határozottabb, és döntsd el, hogy mindenáron õt akarod, vagy "csak" szeretnél boldog lenni! Ha a boldogságot választod, ahhoz korántsem biztos, hogy ezt az amõbát (igen, ezt a szót kerestem!) kell választanod. Csak gondolj bele a mostani helyzetbe, és képzeld el, hogy Te vagy a másik oldalon. (Mármint a jelenlegi barátnõje helyében.) Ugye milyen sz*r lenne, ha ezt Veled is megcsinálná? És tudsz rá biztosítékot, hogy Veled nem fogja ezt csinálni? Persze, hogy nem! Ha mindenáron õt akarod, az gázosabb helyzet, és sokkal többet kéne írni róla, de én már csak a lelked egészsége szempontjából is azt javaslom: felejtsd el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi komenteket! Ez nekem nagyon nagy segítség!És akármennyire szeretem...Akk is azon leszek, hogy elfelejtsem!

Hogyan érhetem el, hogy csak az enyém legyen? (bővebben lennt)

Semmi féle kisajátításról nincs szó!:) Egyszer egy buliban találkoztam egy 21 éves fiúval és nagyon szimpatikus volt de nem volt koztunk semmi sem de másnap reggel egy szájra puszival köszönt el és azt mondta, hogy ez lesz a folytatásunk jelképe. Azóta is beszèlgetünk van amikor ? keres és van amikor én, pàrszor már aludtam is vele de szex még nem volt. Kezdett komolyabbra fordulni a dolog igy nyáron de találkozni nem tudtunk mert siófokon dolgozik egesz nyáron, és este sem ér rá. Èn nagyon bíztam benne de kiderült a napokban, hogy más lányokkal is beszélget és szexel is. Végül is nem beszèltük meg, hogy egyutt vagyunk azt beszéltük, hogy szeptemberbe megbeszèljük.

Legjobb válasz: kabbe neki

kabbe neki
Szivi...ilyenek a siófoki csávók ;) Siófok ilyenkor tele van élettel és nõkkel...persze hogy él a lehetõséggel hogy megdöntsön minden könnyen kapható nõcskét... Én tudom milyen a siófoki élet, nem messze lakom...;) szerintem keress mást :) N22
Nem hisszük, tudjuk :D
Nem. Sõt, ha nagyon erõsködsz, még meg is utálhat.
A kérdező hozzászólása: Gondolom most mind azt hiszitek, hogy nyávogós tini ribi vagyok aki fut egy elérhetetlen pasi után pedig ez egy kivételes dolog, hogy ezt csinálom! Valahogy tõle kaptam valamit ami hozzá köt és annyira azt érzem, hogy engem másképp kezel, de lehet, hogy csak magam akarom ezzel nyugtatni!:/ de itt nem a negatív véleményekre vagyok kíváncsi hanem arra, hogy tehetek e szerintetek azért vlmit, hogy irántam többet érezzen?
Mert ilyen szívatós srácok kellenek, utánna meg rinyálsz hogy nem találod a boldogságot
A kérdező hozzászólása: Miért érdemelném meg?
"Èn nagyon bíztam benne de kiderült a napokban, hogy más lányokkal is beszélget és szexel is" Még ezek után is õt akarod?Jól megfog szívatni de meg is érdemled
" Èn nagyon bíztam benne de kiderült a napokban, hogy más lányokkal is beszélget és szexel is." Ettõl a sráctól ne várj hûséget. Ne éld bele magadat. Csak egy lehetsz a sok közül.
el kell ismerni, az a kis gyökér ért a lányok hülyitéséhez
A kérdező hozzászólása: haha kislany? Miert vagy ennyire lekezelo ha nem is ismersz?:D
nincs bocsánat, mehetsz aludni kislány
A kérdező hozzászólása: Bocsi csak a telóm javítja amit irok* Szval nem vàltoztatott semmin!
magyarul légyszives
A kérdező hozzászólása: szexen kívül màr minden volt és ettõl nem kerületet semmi sem más!:)
esetleg ha kitömve beteszed a vitrinedbe..akkor tuti csak a tiéd..
Mégis mit mondjunk? Oldd meg! Te is tudod, ha lemegy a nyár, nem lesz ennyi lehetõsége, valszeg visszatér hozzád... ha neked ez így jó, meg nem undorodsz a dologtól, akkor lehet lesz idõd elvarázsolni annyira, hogy jövõ nyáron már másképp legyen. Mondjuk vele mehess :D Ehhez legyél neki szellemileg, meg érzelmileg is partner, ne csak aludj vele. Törõdj a vele, kérdezd a dolgairól stb, de csak ha úgy látod épp õ is vevõ rá, ha nem, akkor ne untasd. Csinálj olyat, hogy ha nagyon jól elvoltatok, akkor utána ne is keresd. Aztán meg pl süss neki sütit XD A lényeg, hogy úgy érezze neki egy ilyen nõ kell és kár lenne téged megbántani és elmarni maga mellõl.

Szerintetek hogyan érhetnék el egy olyan alakot amilyen Kristen Stewarté? Az enyém túl sportos és egy kicsit el is híztam az utóbbi időben.

Az enyém túl sportos és egy kicsit el is híztam az utóbbi id?ben.Az övé pedig karcsú és kecses.

Legjobb válasz: Szia. zerintem Stewartnak elég átlagos alakja van. Diétával és sporttal elérheted.

Szia. zerintem Stewartnak elég átlagos alakja van. Diétával és sporttal elérheted.
túl sportos??? dafuq? Sztem diétázd le a zsírt, de mozogj mellé
Ha elhíztál, akkor hogy lehetsz túl sportos??? Amúgy meg ez adottság, ha nem vagy olyan fajta, akkor nem leszel olyan soha. De miért kellene olyannak lenned? Én speciel abszolút nem vagyok elájulva az alakjától.
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon tetszik az alakja túl sportos:nagyon izmos kivéve a belsõ combom:) amúgy köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!