Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhetem hogy az (204 db)

Hogyan érhetem el azt, hogy alázatos legyek?

Az emberek el?tt sajnos mindig próbálok megfelelni ,de nem ?szintén és tiszta szívb?l. Mutatom a szépet a jót, és néha azt veszem észre, hogy nem tudok alázatos lenni. Néha sajnos belülr?l is jön a büszkeség. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A büszkeségre is szükség van, és fontos szerepe van az életben. Az alázat tanulása viszont valóban keményebb feladat, hiszen, ha rájössz, hogy gyakoroltad, máris büszke vagy magadra. Az alázatosokat az életben eltiporják. Mindig kell, hogy legyen benned egy bizonyos fokú tartás az emberekkel szemben, és épp ezért olyan nehéz megtanulni, hogy mikor lehet megengedni az alázat luxusát.

A büszkeségre is szükség van, és fontos szerepe van az életben. Az alázat tanulása viszont valóban keményebb feladat, hiszen, ha rájössz, hogy gyakoroltad, máris büszke vagy magadra. Az alázatosokat az életben eltiporják. Mindig kell, hogy legyen benned egy bizonyos fokú tartás az emberekkel szemben, és épp ezért olyan nehéz megtanulni, hogy mikor lehet megengedni az alázat luxusát.
Az alázat nem csak egy érzés, mint ahogyan a szeretet sem az. Ha képes vagy mások érdekeit a magad érdekei fölé helyezni és úgy cselekedni, akkor alázatos vagy. Ha belülrõl jön a büszkeség, még nem baj. Ha ezt érezteted másokkal, az már baj. Az alázat a szelídséggel páros. Az, hogy mi bukkan föl benned, arról nagyrészt nem tehetsz, de arról már igen, hogy ezt hogyan kezeled. Hagyod magadon eluralkodni a helytelen érzéseket (ez csak érzés!) , vagy megpróbálod a tetteiddel leküzdeni azokat (ezek viszont már fontos tettek). Ez nem kétszínûség, hanem a tanulás folyamata. Elõbb-utóbb elmaradnak a belülrõl jövõ, tévútra vivõ rossz gondolataid, érzéseid. Olvasd sokat a Bibliát és gondold át, figyeld meg, mit tanulhatnál el Jézus példájából, de a tanítványok igyekezetébõl is. Mindezek mellett nagyon fontos az ima. Kérj segítséget a Teremtõtõl az alázat kifejlesztéséhez. Biztos lehetsz a segítségében, mert az akaratával összhangban kérsz.
"Figyeld Jézust. Soha nem alázkodott meg senki elõtt" És a lábmosás? Vagy az hogy önként vállalta hogy végighurcolják a városon megkötözve, majd keresztre feszítsék?
Ha elolvasod a bibliában a bibliai hõsöket- hõsöket szó szerint értsd, -mindrõl az van írva, hogy alázatosak voltak Istenhez. Ez annyit jelent, Isten parancsait betartották, engedelmeskedtek neki. Nem a meghunyászkodást, vagy szolgalelkûséget jelenti, hanem az Isten parancsolatainak betartását.Ez gyakran nagyon karakán, vagy harcias, bátor kiállást jelentette és jelenti ma is.Egy határozott, életted, dinamizmussal teli ember, aki betartja Isten parancsait-õ az alázatos. Amit valaki írt, hogy elvtelen, megalkuvó-stb- ennek semmi köze a biblia alázatossághoz, ez emberi torzót , roncsot csinál bárkibõl, ez nem Isten akarata lenne. Értsed!
A bibliai alázatosság nem megalázkodás! Figyeld Jézust. Soha nem alázkodott meg senki elõtt, és néha bántó volt amit kimondott, de õ szeretetbõl mondta. Feldühödött, amikor látta hogy kufárok vannak a templomban, és ostorral kergette ki õket, nem alázatoskodott. Ahogyan Pilátus elõtt sem. De nem is volt bántó vagy agresszív, és ez nagyon fontos! A szíved Isten elõtt legyen alázatos, az emberekkel szemben udvarias légy. Javaslom, hogy próbálj tudatosan élni és megfigyelni önmagadat, vedd észre az erõdet és élj vele. Isten adta, használd.
Az a legfontosabb, hogy ellene vagy. Amíg ebben a testben járunk, mindig el fogunk esni. Olvasd csak el a Róma 7 végét! Fel a fejjel, add Istennek, és a többit bízd rá! :)
Hát szerintem eleve az hogy ilyet kérdezel már egy jó jel :) Isten gyakran betegségekkel vagy más megaláztatásokkal teszi az embereket alázatossá. Sokszor egy nagyképû beképzelt ember egy komolyabb betegség után normálisabb lesz. Ezt magamon is tapasztaltam többször is. Vagyis az egyik megoldás az az hogy imádkozni kell megaláztatásért. A régi szentektõl nem volt idegen az ilyesmi, csak manapság mindenki az önbizalmat erõlteti és ezért hangzik ez olyan furcsán nekünk. De magadtól is keresheted a megalázó helyzeteket, pl. lehet hajléktalanoknak segíteni, betegeket látogatni, sorban elõreengedni másokat. Tulajdonképpen minden helyzet ahol másokat helyezel elõtérbe magad helyett, jó. Más most nem jut eszembe.
Biztos, hogy alázatos akarnál lenni? Mert ez a fogalom olyan embert takar, aki jelentéktelennek gondolja magát, ezért szolgalelkû, behódoló, megalkuvó és elvtelen. Talán alkalmazkodó, jó konfliktuskezelõ a pontosabb kifejezés lenne.
Gondolkodtam ezen a kérdésen és Pio atya jutott eszembe aki éveken keresztül katonaként a legalantasabb munkákat végezte (pl. vécépucolás). Úgy gondolom hogy ez szükséges volt a szentté váláshoz.
"És a lábmosás? Vagy az hogy önként vállalta hogy végighurcolják a városon megkötözve, majd keresztre feszítsék?" Én nem gondolom, hogy a lábmosás megalázkodás volt. Alázatos cselekedet, de nem megalázkodás a kettõ azért nem ugyanaz.
Ha lábtörlõ akarsz lenni, dobd el az egód.
Az ego, az önszeretet, a hiúság azok a tulajdonságok amelyek miatt annak idején a sátán fellázadt. Ezektõl igyekezni kell szabadulni. Errõl van itt egy jó cikk: http://www.adorans.hu/node/1989 Jézust a fõtéren nyilvánosan egy nagy tömeg elõtt hosszasan gyalázták, köpködték, ütötték-verték, megkorbácsolták, kitépték a haját és a szakállát, gúnyruhába öltöztették. Ezt önként vállalta. Ehhez nem ego kellett hanem szeretet. Ezért az én szememben Õ nem lábtörlõ hanem minden ember közül a legbátrabb.
Inspiráljon és lelkesítsen Jézus élete. Õ bár Isten volt, lejött a földre és szolgált, és szolgált, és szolgált. Jó, ha imádkozol, hogy olyan közösségbe kerülj, ahol példamutató emberek vannak ebbõl a szempontból. (Én a Krisztus Egyházát ajánlom.)

Hogyan érhetem el azt, hogy ha egy képre kattintva jobb egérgombbal, akkor ne az legyen hogy hivatkozás mentése más néven. Hanem kép mentése más néven? Interneten belül (Firefox)

Legjobb válasz: Menj az Eszközök-Beállítások-Alkalmazások, itt állítsd be, hogy milyen mûveletet végezzen. Jobbra nyisd le a kis ablakot, és állítsd be, hogy mit szeretnél.

Menj az Eszközök-Beállítások-Alkalmazások, itt állítsd be, hogy milyen mûveletet végezzen. Jobbra nyisd le a kis ablakot, és állítsd be, hogy mit szeretnél.

Szeretnék írni egy programot ami megnyitja a metin2-öt, beírja a nevemet és belép. Hogyan érhetem el az hogy a gép kattintson a "Játék start" gombra helyettem és beírja a nevemet valamint belépjen?

Legjobb válasz: Szia! Azt ajánlom neked hogy hagyd ezeket a programokat mert meg van tiltva. Szóval akár bannolhatnak is érte ha ilyet használsz mert ez már elõnyhöz juttat. Ha meg akarod ezt használni akkor számolj azzal hogy bármikor kibannolhatják az egész számládat.

Szia! Azt ajánlom neked hogy hagyd ezeket a programokat mert meg van tiltva. Szóval akár bannolhatnak is érte ha ilyet használsz mert ez már elõnyhöz juttat. Ha meg akarod ezt használni akkor számolj azzal hogy bármikor kibannolhatják az egész számládat.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint nem érted a kérdésemet. Ez nem hack, kicsit sem az. Azt szeretném hogy legyen egy olyan programom amit én írtam ami elindítja a metint rákattint a "játék start" gombra szervert választ és beírja a nevemet ENNYI. Nem értem hogy ezért miért banolnának. Olvasd el még egyszer a kérdésemet.
Te nem érted az elsõ hozzászólót ember! Ez elõnyhöz vezet, akármilyen kicsi is, nem te írod be, ezt a Metin2 HU GM csapat CSALÁSNAK hívja, mert az is elõny ha már nem te írod be magyarul "BOT-olás". Viszont ezért nem fognak kibannolni, vagyis nem valószínû, az Mt2 HU Adminok ezzel NEM foglalkoznak, ismerem mindegyiket, Uchi, Asmodeus és a többiek... Üdvözlettel, Methood - Altair - Lvl 75
A kérdező hozzászólása: Elõször is ez szerintem nem minõsül csalásnak, ugyanis az az elõny amihez engemet ez a "bot" juttat az igazából nem ér semmit, csak jópofa, és azért akarom megírni mert lusta vagyok minden nap beírni a nevemet. Ezzel megspórolok valamennyi írást. :D Tehát amiért írom: -valamit felakarok mutatni a haveroknak hogy joggal nevezhessenek kockának. :D -ezzel gépelést spórolok Meg ha már úgy is sikerülne akkor miért ne osztanám meg mindenkivel. Ha pedig mindenki használja akkor már nem csalás, mert mindenki ugyanott van, aki nem akarja használni az meg vessen magára.


Game Maker -ben hogyan érhetem el azt hogy egy objektum a másikkal együtt mozogjon mindig és hogyha egy objektumra rákattintok 1-szer akkor az egyik billentyûparancsot teljesítse?

Legjobb válasz: Például úgy, hogy a másik objektumnak is ugyanazokat az eventeket adod meg. A billentyûlenyomásoshoz elég egy boolean változó. példa: listening = false; katt event: listening = true; billentyûlenyomás event: // A teljesítendõ feladat listewning = false;

Például úgy, hogy a másik objektumnak is ugyanazokat az eventeket adod meg. A billentyûlenyomásoshoz elég egy boolean változó. példa: listening = false; katt event: listening = true; billentyûlenyomás event: // A teljesítendõ feladat listewning = false;
Az utolsó sort elírtam, listening = false; (Persze a változót bárminek elnevezheted)

Párkapcsolaton kívül hogy érheti el azt az ember, hogy boldog életet éljen?

Legjobb válasz: A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövõre. A másik felének nincs pénze drogokra.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövõre. A másik felének nincs pénze drogokra.
nem értem, miért hiszik azt az emberek, h csak vkivel lehet boldognak lenni
A kérdező hozzászólása: aki tudja ne tartsa magában
mondjuk ha nem kattogsz 0-24-ben, h miért nincs vkid, az már jó alap.
Ha van olyan hobbija, amit tényleg szeret, és annak él, akkor azért elég jól fogja érezni magát.

Hogyan érhetem el az intenzív öblítõ illatot?

Nagyon szeretem, amikor a ruhának erõs öblítõ illata van. Amikor nem is a parfümöt érzed valakin, hanem az öblítõ illatát. Sajnos én nem tudom elérni. Kérlek, segítsetek, mi a titka. Egyetlen módszer volt, ami jó volt, anno az elsõ anyósom a régi hengeres mosógéppel és külön centrifugával mosott, és õ jó sokáig hagyta ázni az öblítõben a ruhát, mielõtt kicentrizte. DE hát ugye automata mosogépek vannak már...:)Ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: Nem tudok segíteni neked, de én utálom, ha valami bûzlik az illattól. Ezért nem is használok öblítõt. Ha te annyira ragaszkodsz az illathoz, akkor centrifugázás elõtt állítsd le a gépet és tedd a ruhákat tömény öblítõbe. Utána centrifugázd ki. De számíts arra, hogy hamarosan nagyon kemények lesznek a holmijaid. Az öblítõ bevonatot képez a ruhákon.

Nem tudok segíteni neked, de én utálom, ha valami bûzlik az illattól. Ezért nem is használok öblítõt. Ha te annyira ragaszkodsz az illathoz, akkor centrifugázás elõtt állítsd le a gépet és tedd a ruhákat tömény öblítõbe. Utána centrifugázd ki. De számíts arra, hogy hamarosan nagyon kemények lesznek a holmijaid. Az öblítõ bevonatot képez a ruhákon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, értékeltem:)
Mi Coccolino-t haszálunk, és egész nap érezi a ruhák illatát, de a lenor is jó. A szekrényben is megmarad az illat, és az egész lakást belengi mosás után. :) Illetve lehet kapni ilyen öblítõvel illatosított kendõket, olyan kiszerelésben, mint a babapopsi törlõ, azt is be lehet rakni a szekrénybe a ruhák közé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is!
Ilyenre gondoltam: [link]

Hogyan lehet egy lany vonzo, hogyan erheti el azt, hogy tetszen a fiuknak es azt, hogy megbecsuljek?

Koszonom a valaszokat. :)

Legjobb válasz: hát legyen fitt sportos alkat arcra is legyen szép és belsõre is!

hát legyen fitt sportos alkat arcra is legyen szép és belsõre is!
a szépség belülrõl fakad akármennyire is a külsõ alapján ítélnek meg az emberek :) nem kell r*bancosan öltözködnöd, de légy nõies :) amilyen a kommunikációd, hozzászállásolod, öltözködésed úgy fognak hozzád viszonyulni :)
Megmutatja a melleit, sokaknál hat.
mutass képet, anélkül nem nagyon tudunk mit mondani
Elsõsorban magadat becsüld, tehát válogasd meg jól, kiben bízol és kivel állsz szóba, legyen önbizalmad, a megalázást ne tûrd, az õszinte érzelmeket ismerd fel és háláld meg.
Az önbizalom a kulcs mindhárom esetben. Ha mered vállalni önmagad, és nem a másoknak megfelelõbb személyiséget/stílust keresed, akkor lehetsz valóban boldog. Egy boldog, kiegyensúlyozott, mosolygós, külsõre talán átlagos embert szépnek látunk. Képzeld el akármelyik "év arca" szupermodellt bizonytalankodva, félénken, lerogyasztott vállakkal. Már nem is olyan szép... A megbecsülésrõl elõttem is írták: ha magadat megbecsülöd, más is fog téged. Amit nem írtak, és ami manapság ritka, az olyan lány (ember) akinek a tekintetébõl mûveltség is sugárzik. Ez nem összekeverendõ a diplomasznob emberekkel, az más.
az önbizalom egy ocsmány csaj esetében csak öntelt gyökeret eredményez. Tudd, hogy melyik ligában játszhatsz...
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat. :)

Hogyan érhetem el azt hogy kissé hullámos hajam legyen?

Szeretném ha lágyan göndör lenne mondjuk a hajam vége. De nem ugy hogy az egész kunkorokbol meg loknikbol áll. de a hajam mondjuk amugyis kidobja pár orán belul de ha befonkm es reggelre kiengedem akkor meg szabalyosan hullamos lesz 13/l

Legjobb válasz: háát csak olyat tudok mondani amitõl az egész az lesz:/ vizes haj és konty és úgy szárítod meg, de vigyázz,a közepe nem mindig szárad meg! bocsánat a nem egészen hasonlító válaszért

háát csak olyat tudok mondani amitõl az egész az lesz:/ vizes haj és konty és úgy szárítod meg, de vigyázz, a közepe nem mindig szárad meg! bocsánat a nem egészen hasonlító válaszért
*kérdésre válaszoló válaszért

Hogyan érhető el az hogy egy illetőnek az eszébe jussak?

Semmilyen lehetőséget nem látok már arra, hogy újra éledjen a kontaktus köztem és az illetővel csak ha ő keres meg engem, de nem tudok mit tenni ez ügy érdekében, ezért gondoltam, hogy esetleg agykontrollal vagy más úton "üzenek" neki hogy az eszébe jussak és keressen. Tudom a szabad akaratot nem befolyásolhatom, nem is akarom, viszont beszélni nagyon akarok már vele. Mi a véleményetek? Javaslataitok?

Legjobb válasz: Vetõdj az autója elé az úton. Az a legjobb megoldás. Amúgy elsõnek igaza van, miért nem keresed meg te õt? Ha annira beszélni akarsz vele? Úgy sem tudod befolyásolni az akaratát, vagy a gondolatait.

Vetõdj az autója elé az úton. Az a legjobb megoldás. Amúgy elsõnek igaza van, miért nem keresed meg te õt? Ha annira beszélni akarsz vele? Úgy sem tudod befolyásolni az akaratát, vagy a gondolatait.
SOHA nem fog sikerülni agykontrollál meg varázslással. Az ezotéria megadhatja azokat a kegyes hazugságokat, amikre szükséged van a megnyugváshoz, de segíteni, elõre vinni nem fog. Szedd össze magad és beszélj vele, vagy hagyd a fenébe az egészet, mert úgy fognak elperegni az éveid, miközben várod, hogy a sültgalamb berepüljön az ablakon, hogy észre sem veszed. Szánalmat érzek irántad, de együttérzést is, mert én is voltam hasonló helyzetben.
ahj... nem hiszem el, hogy csak ez az egyetlen egy megoldás. te miért nem keresed meg õt? ott a telefon, facebook, e-mail, személyesen megkeresed, stb. ne haragudj, de ennél gázabb módszert nehezen találni, mint az agykontroll..
A kérdező hozzászólása: hát zseniális :) nem egy kis szerencsétlen vagyok aki belepirul a zokniába ha fel kell venni valakivel a kontaktot. keresem a megoldásokat, de nem látok egyelõre mást.
A kérdező hozzászólása: én nem kereshetem meg. komplex dolog ez ahhoz. ezért is fordulok az ezotéria felé mint utolsó lehetõség...
Hidd el, nem bántásból írom. Tudok egy módszert, kell hozzá némi kis futás, meg egy olyan szekér, amelyik még nincs tele és fel is vesz téged.
A kérdező hozzászólása: jogos! de azt sem tehetem hogy annyiban hagyom :) na sebaj, azért köszönöm a hozzászólásokat
de figyelj, gondolj bele te akarsz vele találkozni, gondolom Õ meg nem akar, vagy fogalmad sincs róla, hogy akar-e Veled találkozni, akkor meg mi a fenének kéne Neki téged megkeresni, mikor Te akarsz valamit tõle? az agykontroll elég sunyi dolog. gyáva és gyenge emberek trükköznek ilyenekkel. az egyenességet mindenki jobban értékeli, mint a számítást. az ilyen komplex, bonyolult esetek általában azért azok, mert a felek teszik azzá.
Ne hallgass rájuk! Biztos nem tapasztalatból írták ezeket. Mindenképp lefekvés elõtt menj alfába, és mondd magadban: Akkor keljek fel, amikor a leghatékonyabban tud az agyam kommunikálni. (vagy ilyesmit) és aztán amikor felébredsz csak gondolj rá és beszélj vele. Ha jól csinálod, sikerülni fog. :) remélem segítettem.

Hogyan érhetem el az Alfa állapotot?

Nagyjából tudom, hogy mi az az Alfa állapot. Ki szeretném próbálni. Hogy kell lemenni Alfába? Véleményt is írjatok, hogy milyen ott lenni, és hogy milyen hatással van rátok! :) Még azt szeretném tudni, hogy Alfában lehet olyat csinálni, hogy újra átélek egy régi emléket, vagy átélek egy elképzelt dolgot? :)

Legjobb válasz: Olvass utánna, mi az a Alfa álapot elõször is. Másodszor pedig Ha nagyjából tudod akkor nincs mit kérdezned szerintem :) Egy kis információ: Akkor jutsz le Alfa álapotba ha már a tested és az agyad elaludt, de még észleled hogy ébren vagy. Olyan mikor alszol és tisztán álmodsz. Fel tudsz idézni sok dolgot, de gyakorlás kell hozzá. Én azt ajánlom ha télleg érdekel, kezdjél Meditációs gyakorlatokat , lazító és relaxációs gyakorlatokat. Ezekkel a legegyszerübb elérni ezt az állapotot, de már mint mondtam sok gyakorlás, kitartás,türelem és cél amikkel érdemes ezeket csinálni. Én leginkább pihenés célra használom, ki tisztitani az emlét és testet. Egészen jó de tudni kell mit csinálsz és miért, remélem tudtam segiteni! ;)

Olvass utánna, mi az a Alfa álapot elõször is. Másodszor pedig Ha nagyjából tudod akkor nincs mit kérdezned szerintem :) Egy kis információ: Akkor jutsz le Alfa álapotba ha már a tested és az agyad elaludt, de még észleled hogy ébren vagy. Olyan mikor alszol és tisztán álmodsz. Fel tudsz idézni sok dolgot, de gyakorlás kell hozzá. Én azt ajánlom ha télleg érdekel, kezdjél Meditációs gyakorlatokat , lazító és relaxációs gyakorlatokat. Ezekkel a legegyszerübb elérni ezt az állapotot, de már mint mondtam sok gyakorlás, kitartás, türelem és cél amikkel érdemes ezeket csinálni. Én leginkább pihenés célra használom, ki tisztitani az emlét és testet. Egészen jó de tudni kell mit csinálsz és miért, remélem tudtam segiteni! ;)
Fújd ki úgy a levegõt hogy útban van a garatod mint amikor ásítasz, nálam pár másodpercig tart így...
A kérdező hozzászólása: És azt, hogy kell, hogy a garatomba ütközzön e levegõ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!