Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhetem azt, hogy (204 db)

Megijedtünk, mert a társasházunkban pont alattunk gyrosos vendéglátót akarnak nyitni. Félünk az állandó szag, és kosz miatt. Hogyan akadályozható meg hogy megnyisson, vagy hogyan érhető el, hogy minél hamarabb bezárjon a gyrosos?

Önkormányzatban azt mondták valami új törvény van hatályban ami leegyszerűsítette a boltok nyitását, és hogy nem tilthatja meg a ház közgyűlése sem. Nem építési engedély köteles az átalakítás így ahhoz sem kell hozzájárulni. Polgári pert ajánlották de az hosszadalmas és kétes kimenetelű. Birtokvédelmet jegyzőnél nem tartom végleges és egyszerű megoldásnak... Tanácstalanok vagyunk.

Legjobb válasz: magyar mentalitás hallgatók...

magyar mentalitás hallgatók...
Old meg bartelben. Mond meg a giroszosnak, hogy ki vagy rá akadva, mert itt biztos szag lesz. Szereltess be vele egy szagelszívót, vagy az elszenvedett "károdért" egyezettek meg valami vigaszdíjban, pl heti/havi egy ingyen giroszvacsi. A káoszt nem értem. Ez nem italmérde, vagy kiskocsma, pár perc alatt megkajálnak a vendégek és mennek tovább, senki sem szokott dajdajozni egy giroszosnál.
Költözz el, ha nem tetszik. Nagyon visszataszító, hogy ismeretlenül aláteszel embereknek....
Én is laktam olyan helyen ahol étterem volt a ház alatt és nem jöttek be szagok , de kosz meg fõleg nem. Ne legyél ilyen rossz indulatú.Nagyon is jó az új törvény mivel több esélyt ad a magyar vállalkozóknak kibontakozni.Egyébként igen a tipikus idióta magyar mentalitás.....
Valamibõl a gyrososnak is élnie kell. Nem nyithatja a puszta közepén, mert oda nem mennél ki érte. Örülj, hogy így csak leszaladsz, és aznap már nem is kell fõznöd.
Látom itt senki sem áll melléd. Az kívánom ezeknek a válaszolóknak, hogy lakjanak õk is ilyen helyen és megtudják mivel jár egy ilyen "kis giroszos". Bunkó, óbégató, csürhe emberek gyülekezete lesz csak. A tulaj meg csak pénzmosodának használja majd. Kevés " kis giroszost" tudok aki egy tulajjal, 2 éve mûködik. Akkor meg se nyisson!!! Mivel társasházról van szó más lakókat is keress meg együtt találjatok megoldást a "kis giroszos" ellen!
ne legyél már ilyen bunkó! rosszul vagyok az ilyen emberektõl, komolyan. akiknek minden probléma, minden fáj. életunt emberek vagytok, undorító.
A kérdező hozzászólása: Nézzétek ahol mi lakunk egy szélesebb utca kis parkkal ott állandó a hajléktalanok és bulizó hangoskodó hányó vizelõ fiatalok gyülekezete. Még az hiányzik hogy ezek nagy része az ablakunk alatt gyülekezzen. A bolt tulaja csak pénzt akar a boltból rém agresszív és kanyi közös költséget sem fizet évek óta. Pár utcára van egy pizza szelet árús és ott is állandó a szag és az elõtte evõ népség. Ezért nem kell hozzá nagy jósnak lenni hogy megmond mi várható a házban... A Nagy Magyar Összefogásról meg csak annyit hogy ez a házunkban eddig mûködik-mûködött! És inkább azt nem tartom normálisnak hogy aki az ingatlanából pénzt akar csinálni az 30 ember azaz az itt lakók - egy közösség- békés életét megkeseríthesse...
Ne légy negatív. Az alkoholizáló fiatalok max vesznek egy gyrost és mennek a kis parkjukba. ne légy elöitéletes. majd ha gond lesz rendört hívsz meg antsz-t és kész. addig próbáld a kozeli vacsoramegolást látni :)
el hiszem, hogy el vagy keseredve. Enggem biztos zavarna az állandó szag, és a járdára potyogó darabokon is jól elélnek bizonyos bogarak ...

Azt hogyan érhetem el, hogy megműtsenek?

kb. 2.5 éve szenvedek nem típusos vastagbél gyulladásban, ami azt jelenti, hogy nincs gyulladás.Csak a vékonybél után lévő szakasz vastagbélfal van megvastagodva, ami miatt nem tudok rendesen enni, vagyis alig.Akkor érzek javulást, ha koplalok, de azt már nem lehet mert 25 kilót fogytam.Sok orvosnál jártam(vidéki sakternál is) már, most pont egy Pesti professzorhoz megyek már a bajommal, mert a tükrözések mindig normálisnak látják a bélfalat.(úgy érzem valami vagy a kaja belülől is cseszteti a bélfalat) Kérni lehetne a műtétet, vagy hülyének nézne az orvos? Az baj, hogy annyira rossz már, hogy vastagodás utáni bél szakaszok(mind) meg már görcsölnek és ezért nem bírok már így élni.

Legjobb válasz: Ezért nem mûtenek.

Ezért nem mûtenek.

Hogyan érhetem el, hogy csak az enyém legyen? (bővebben lennt)

Semmi féle kisajátításról nincs szó!:) Egyszer egy buliban találkoztam egy 21 éves fiúval és nagyon szimpatikus volt de nem volt koztunk semmi sem de másnap reggel egy szájra puszival köszönt el és azt mondta, hogy ez lesz a folytatásunk jelképe. Azóta is beszèlgetünk van amikor ? keres és van amikor én, pàrszor már aludtam is vele de szex még nem volt. Kezdett komolyabbra fordulni a dolog igy nyáron de találkozni nem tudtunk mert siófokon dolgozik egesz nyáron, és este sem ér rá. Èn nagyon bíztam benne de kiderült a napokban, hogy más lányokkal is beszélget és szexel is. Végül is nem beszèltük meg, hogy egyutt vagyunk azt beszéltük, hogy szeptemberbe megbeszèljük.

Legjobb válasz: kabbe neki

kabbe neki
Szivi...ilyenek a siófoki csávók ;) Siófok ilyenkor tele van élettel és nõkkel...persze hogy él a lehetõséggel hogy megdöntsön minden könnyen kapható nõcskét... Én tudom milyen a siófoki élet, nem messze lakom...;) szerintem keress mást :) N22
Nem hisszük, tudjuk :D
Nem. Sõt, ha nagyon erõsködsz, még meg is utálhat.
A kérdező hozzászólása: Gondolom most mind azt hiszitek, hogy nyávogós tini ribi vagyok aki fut egy elérhetetlen pasi után pedig ez egy kivételes dolog, hogy ezt csinálom! Valahogy tõle kaptam valamit ami hozzá köt és annyira azt érzem, hogy engem másképp kezel, de lehet, hogy csak magam akarom ezzel nyugtatni!:/ de itt nem a negatív véleményekre vagyok kíváncsi hanem arra, hogy tehetek e szerintetek azért vlmit, hogy irántam többet érezzen?
Mert ilyen szívatós srácok kellenek, utánna meg rinyálsz hogy nem találod a boldogságot
A kérdező hozzászólása: Miért érdemelném meg?
"Èn nagyon bíztam benne de kiderült a napokban, hogy más lányokkal is beszélget és szexel is" Még ezek után is õt akarod?Jól megfog szívatni de meg is érdemled
" Èn nagyon bíztam benne de kiderült a napokban, hogy más lányokkal is beszélget és szexel is." Ettõl a sráctól ne várj hûséget. Ne éld bele magadat. Csak egy lehetsz a sok közül.
el kell ismerni, az a kis gyökér ért a lányok hülyitéséhez
A kérdező hozzászólása: haha kislany? Miert vagy ennyire lekezelo ha nem is ismersz?:D
nincs bocsánat, mehetsz aludni kislány
A kérdező hozzászólása: Bocsi csak a telóm javítja amit irok* Szval nem vàltoztatott semmin!
magyarul légyszives
A kérdező hozzászólása: szexen kívül màr minden volt és ettõl nem kerületet semmi sem más!:)
esetleg ha kitömve beteszed a vitrinedbe..akkor tuti csak a tiéd..
Mégis mit mondjunk? Oldd meg! Te is tudod, ha lemegy a nyár, nem lesz ennyi lehetõsége, valszeg visszatér hozzád... ha neked ez így jó, meg nem undorodsz a dologtól, akkor lehet lesz idõd elvarázsolni annyira, hogy jövõ nyáron már másképp legyen. Mondjuk vele mehess :D Ehhez legyél neki szellemileg, meg érzelmileg is partner, ne csak aludj vele. Törõdj a vele, kérdezd a dolgairól stb, de csak ha úgy látod épp õ is vevõ rá, ha nem, akkor ne untasd. Csinálj olyat, hogy ha nagyon jól elvoltatok, akkor utána ne is keresd. Aztán meg pl süss neki sütit XD A lényeg, hogy úgy érezze neki egy ilyen nõ kell és kár lenne téged megbántani és elmarni maga mellõl.
Figyu. Az az van, hogy ezek szerint nincs újabb gyári frissítés a telefonodra.

Hogyan érhetem el hogy a faliórám mutatója gyorsabban mozogjon? Felszeretném gyorsítani, nem az a cél, hogy a pontos időt mutassa, csak érdekességként szeretném kitenni.

Köszi :)

Legjobb válasz: Úgy, hogy kiszeded az óramûvet és átállítod, amit kétlek hacsak nincs órásmester a közelben. Az óra azért van kitalálva, hogy pontosan járjon, ami gyorsabban mozog az selejtes, nem kerül piacra (max. kínaira).

Úgy, hogy kiszeded az óramûvet és átállítod, amit kétlek hacsak nincs órásmester a közelben. Az óra azért van kitalálva, hogy pontosan járjon, ami gyorsabban mozog az selejtes, nem kerül piacra (max. kínaira).

Mit tegyek? Hogy érhetem el, hogy szerdára elmúljon a menstruáció? Mit tudtok ajánlani az erős hasi görcsök ellen?

Rettenetes a mosatni menstruációm. Hányingerem van, görcsöl a hasam, gyenge vagyok, erős a folyás, de szerda délután mennem kell valahova, hosszabb időre, de ha marad az állapotom, nem tudok menni. Kérlek titeket segítsetek, nagyon szenvedek!!! 14/l

Legjobb válasz: Menj el az orvosodhoz,vannak olyan betegeink,akik havonta visszatérnek ilyen panaszokkal,mert csak injekcióval tudnak "létezni".

Menj el az orvosodhoz, vannak olyan betegeink, akik havonta visszatérnek ilyen panaszokkal, mert csak injekcióval tudnak "létezni".
igyál cickafark teát
Bár nem azonnali segítség, de sok amerikai blogban és tudományos leírásban olvastam, hogy gyakran az eldobható betétekben/tamponokban lévõ káros anyagoktól (klór, dioxin) görcsöl a hasunk. Én már 7 hónapja 100% pamutból varrt mosható betéteket használok és a 4. hónap után teljesen elmúltak a fájdalmaim. Egy próbát megér.
Elmúlni nem fog elõbb semmitõl, de a tüneteidet lehet csökkenteni, elmulasztani. Nem szoktál fájdalomcsillapítót , görcsoldót bevenni? Próbáld meg az Algoflex M-et, vagy Algoflex + No-Spa, ha van otthon Cataflamot, Apranaxot, amit most szedjél 3x naponta. Ha nem segítenek menj el a háziorvosodhoz, õ ad injekciót (Algopyrin, No-Spa, Voltaren, hányingerre Cerucal).
Addigra elmúlni nem fog, viszont a görcsök enyhítése érdekében tudsz tenni. Próbáld kerülni a nehéz zsíros ételeket, egyél inkább zöldséget, gyümölcsöt, plusz rengeteg mentes víz. A meleg levesek, teák is jók, ezek ugyan enyhítik a fájdalmat, (a meleg lazítja az izmokat) viszont erõsebb vérzést okoznak, ami viszont megintcsak jó, mert így elvileg gyorsabban tisztul a szervezet.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, *mostani
A kérdező hozzászólása: Vettem be, de nem sokat használ :(

Hogy érhetem el, hogy minél tovább tartsak ki az ágyban?

Legjobb válasz: ha érzed h véged van akkor állj meg és játssz másképp a partnereddel, vagy kérd h okozzon neked fájdalmat pl hátkarmolás és közben gondolj olyan dologra ami elvonja a figyelmed az élvezettõl! Nehéz megtanulni de kontrollálható, ha nagyon ki vagy éhezve akkor nem fog menni. Olyan kor az is jó ha elsõnek kézzel vagy orálisan elégít ki és ha helyreállt a libidó akkor már nem fog hamar elsülni :)

ha érzed h véged van akkor állj meg és játssz másképp a partnereddel, vagy kérd h okozzon neked fájdalmat pl hátkarmolás és közben gondolj olyan dologra ami elvonja a figyelmed az élvezettõl! Nehéz megtanulni de kontrollálható, ha nagyon ki vagy éhezve akkor nem fog menni. Olyan kor az is jó ha elsõnek kézzel vagy orálisan elégít ki és ha helyreállt a libidó akkor már nem fog hamar elsülni :)
Ez valami új tréning? Mit akarsz kitartani az ágyban?
ja lemaradt van egy olyan címû könyv, hogy a multiorgazmusos férfi, abban nagyon sok technika le van írva, hogy hogyan kontrollálhatod magad, de mindennek a titka a gyakorlás gyakorlás...

Hogyan érhetem el, hogy a torrent kliensem egyenként töltse le az egy torrenthez tartozó fájlokat?

Úgy értem, hogy mondjuk letöltök egy több állományt tartalmazó torrentet, de amikor elindítom, akkor egyszerre szedi a benne lévő összes fájlt, így meg kell várnom, hogy mind lejöjjön, mire egyet meg tudok nyitni. Tudom, hogy beállítható, hogy a tartalmazott állományok közül, csak egy-egy kiválasztottat szedjen le, de az úgy elég lassú és körülményes lenne, mert mindig újra el kellene indítanom, miután egy már kész van.

Legjobb válasz: Szia. µTorrentben be lehet állitani a kijelölt fájlon (vagy fájlokon) prioritást, és azon fájlok amiknek magasabb a prioritása gyorsabban töltödnek le (tehát elsõnek). Mivel többet "foglalkozik" vele a kliens. A prioritást bár mikor tudos módositani. Sok sikert. Üdv.

Szia. µTorrentben be lehet állitani a kijelölt fájlon (vagy fájlokon) prioritást, és azon fájlok amiknek magasabb a prioritása gyorsabban töltödnek le (tehát elsõnek). Mivel többet "foglalkozik" vele a kliens. A prioritást bár mikor tudos módositani. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Egy torrenten belül? Azt hogy lehet? Én csak arról tudok, hogy a torrenteket sorba lehet rakni prioritás szerint, de olyanról még nem hallottam, hogy egy torrenten belül a fájlok között sorrendet állíthatok fel.
Szia. Igen. A torrenten belül. A Fájlok Fülön ha kiválasztasz egy fájlt, jobb egér gomb a megjelenõ menübõl Prioritást választva tudod szabályozni a torrenten belüli fájlok letöltési sorrendjét. Kép : http://coopper.clanteam.com/getfile.php?dfn=TorrentMagasPrio.. A képen látszik, hogy a magas prioritású fájl-nak már minden szelete le lett kérve (még nem mind van letöltve, de folyamatban vannak), mig a többinél csak egy két szelet van letöltve/lekérve. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Én nem látom, hogy több lenne letöltve/lekérve belõle, mint a többibõl.
Szia. Tudod mit jelent a szürke "darab" a fájlban ? Azt, hogy el lett inditva a letöltés. A példában csak a magas prioritású fájlban vannak szürke "darabok" a többi fájlban csak fehér "darabok" vannak (ami viszont azt jelenti, hogy azzal a darabbal még egyenlõre semmi sem történt). Üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!