Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhetem azt, (204 db)

Hogyan érhetem azt el hogy beteg legyek? ! FONTOS! (Többi lent. )

Sziasztok. Na szóval az lenne a problémám hogy beteg szeretnék lenni 1 hétre mert 113 oldalt kellene átismételnem mert így tudnák felkészülni a Témazáró dolgozatra. Nehogy félreértsétek nem lógni vagy fogyni akarok hanem csak kellene egy kis idõ hogy tanulhassak. A válaszaitokat elõre is nagyon,nagyon köszönöm

Legjobb válasz: Egyél meg minden nap egy krétát. Felviszi a lázat és hányingert csinál.

Egyél meg minden nap egy krétát. Felviszi a lázat és hányingert csinál.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. Annyi a baj hogy a mai krétákba már ne az a hatóanyag van mint a régibe "Szerintem".
Mondd azt, hogy görcsöl a hasad, hányingered van, és hasmenésed is. Ezt senki nem tudja majd ellenõrizni.
A kérdező hozzászólása: A Gond az hogy amíg nem "produkáltam" nem hiszik el. Amúgy mindenkinek ment az zöld kéz! :)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat ha nem helyesen írok, csak másra is figyelek.
Állj ki az esõre!!! :-D
Igyál fekete kávét sóval

Hogyan érhető az el hogy jó sűrű, bőnyálall franciázzanak a lányok?

Legjobb válasz: Ez azért nehéz, mert a lányt ez nehezítheti a franciában. A nem túl kevés, nem túl sok nyál az ideális (neki) Különben meg létezik orális síkosító. Ez tulajdonképpen egy kapszula, amit szét kell roppantani, sûrû is, bõ is, és finom íze van.

Ez azért nehéz, mert a lányt ez nehezítheti a franciában. A nem túl kevés, nem túl sok nyál az ideális (neki) Különben meg létezik orális síkosító. Ez tulajdonképpen egy kapszula, amit szét kell roppantani, sûrû is, bõ is, és finom íze van.
szexshop...?
köptetõvel.
5000
Nekem nem kéne ilyen bogyó, van elég nyálam. Meg ha már a farkára kell rakni és lenyalom róla, akkor valami normális, síkosító hatású kaját keresek a hûtõben, nem ilyen mûizéket akarok lenyalni róla... Ágyban azért nem csinálom nagyon sok nyállal, mert akkor utána minden úszik, még soha nem mondta hogy több nyálat akar, mondjuk ha itt annyian írják, hogy milyen jó, lehet megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Ez azért nehéz, mert a lányt ez nehezítheti a franciában. A nem túl kevés, nem túl sok nyál az ideális (neki) Különben meg létezik orális síkosító. Ez tulajdonképpen egy kapszula, amit szét kell roppantani, sûrû is, bõ is, és finom íze van. esetleg tudod hogy hol kapható?
Bármelyik szexshopban, vagy online webáruházból is megrendelheted. Itt egy link, bár ez nem kapszulás: http://www.vagyaim.hu/2998-Lick-it-oralis-sikosito-100ml-epe..

Nyitottam egy nagykert. és ügyfeleket szereznék magamnak. Hogy érhetem el Õket? Én elsõ körben az email-re gondoltam. Milyen tárgyat adjak az email-nek?

Jó az email? Vagy személyesen jobb?

Legjobb válasz:
Attól függ mivel foglalkozol?! De leginkább célszerû figyelembe venni, hogy sok nagyker már nem arról szól, hogy rendelj tõlem valamit és kiszállítom neked ha kifizetted. Hanem hogy az új partnerrel aláír egy szerzõdést, amiben valaki(k) készfizetõ kezességet vállal(nak) és a viszonteladó szemszögébõl minél több, annál jobb idõre kihelyezi az árut a viszonteladónak. Így ezt a fajta kedvezményt érdemes kidomborítani, esetleg további elõnyöket bemutatni. Új belépõként azonnali kp. fizetéssel nehéz ma labdába rúgni nagykerként... Emellett a direct mail egyesével történõ küldözgetése, eléggé idõigényes és komolytalan, szvsz. Ha én pl. keresek üzleti kapcsolatot, amilyen nincs az ismeretségi körben, akkor elõször is külföldi b2b portál (mert az import legtöbb esetben olcsóbb), vagy hazai üzleti oldalakon nézelõdök.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Attól függ mivel foglalkozol?! De leginkább célszerû figyelembe venni, hogy sok nagyker már nem arról szól, hogy rendelj tõlem valamit és kiszállítom neked ha kifizetted. Hanem hogy az új partnerrel aláír egy szerzõdést, amiben valaki(k) készfizetõ kezességet vállal(nak) és a viszonteladó szemszögébõl minél több, annál jobb idõre kihelyezi az árut a viszonteladónak. Így ezt a fajta kedvezményt érdemes kidomborítani, esetleg további elõnyöket bemutatni. Új belépõként azonnali kp. fizetéssel nehéz ma labdába rúgni nagykerként... Emellett a direct mail egyesével történõ küldözgetése, eléggé idõigényes és komolytalan, szvsz. Ha én pl. keresek üzleti kapcsolatot, amilyen nincs az ismeretségi körben, akkor elõször is külföldi b2b portál (mert az import legtöbb esetben olcsóbb), vagy hazai üzleti oldalakon nézelõdök.
Az emailekkel vigyázz, mert a kéretlen leveleket szigorúan büntetik. Csak olyan ismeretlen email címre küldhetsz levelet ami publikus. (pl. [email protected]) persze az ilyen emaileknek a 99% kukában végzi. Vásárolt címlista (amelyben elvileg egedélyt adott a címzett a reklámlevelekhez)alig érnek valami és drágák. A leghatékonyabb egy jó google kampány, de a facebookot is érdemes kipróbálni. Ha nagykerként viszonteladókat akarsz megkeresni, akkor emeld fel a telefont (olcsóbb megoldás), vagy hirdess rendszeresen a célközönséged szaklapjában. (drágább megoldás) Még 1 ötlet. Keresd meg a kamarákat, õk is tudnak tippeket adni. Ha kamarai tag vagy az adatbázis szolgáltatást igénybe veheted.
Én egy kisebb nagykereskedésnek voltam az üzletkötõje 2-3 évig. Tapasztalataim szerint, az e-mail semmit sem ér. Össze kell írni a címeket és személyesen végigjárni õket.
Minek a nagykereskedelmével foglalkozol? - Én kiskereskedõként, ha keresek valamilyen árút, amire igény lenne, de nem tudom honnan, akkor a neten próbálkozom. - Keresem amire kereslet lenne... - Szerintem egy jó honlap, internetes rendelési lehetõséggel, internetes reklámokkal nagyon sokat számít, - emellett a vaktában ellõtt e-mailek nem rúgnak labdába...
Figyu. Az az van, hogy ezek szerint nincs újabb gyári frissítés a telefonodra.

Hogyan érhetem el hogy a faliórám mutatója gyorsabban mozogjon? Felszeretném gyorsítani, nem az a cél, hogy a pontos időt mutassa, csak érdekességként szeretném kitenni.

Köszi :)

Legjobb válasz: Úgy, hogy kiszeded az óramûvet és átállítod, amit kétlek hacsak nincs órásmester a közelben. Az óra azért van kitalálva, hogy pontosan járjon, ami gyorsabban mozog az selejtes, nem kerül piacra (max. kínaira).

Úgy, hogy kiszeded az óramûvet és átállítod, amit kétlek hacsak nincs órásmester a közelben. Az óra azért van kitalálva, hogy pontosan járjon, ami gyorsabban mozog az selejtes, nem kerül piacra (max. kínaira).

Hogyan érhetem el azt, hogy alázatos legyek?

Az emberek el?tt sajnos mindig próbálok megfelelni ,de nem ?szintén és tiszta szívb?l. Mutatom a szépet a jót, és néha azt veszem észre, hogy nem tudok alázatos lenni. Néha sajnos belülr?l is jön a büszkeség. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A büszkeségre is szükség van, és fontos szerepe van az életben. Az alázat tanulása viszont valóban keményebb feladat, hiszen, ha rájössz, hogy gyakoroltad, máris büszke vagy magadra. Az alázatosokat az életben eltiporják. Mindig kell, hogy legyen benned egy bizonyos fokú tartás az emberekkel szemben, és épp ezért olyan nehéz megtanulni, hogy mikor lehet megengedni az alázat luxusát.

A büszkeségre is szükség van, és fontos szerepe van az életben. Az alázat tanulása viszont valóban keményebb feladat, hiszen, ha rájössz, hogy gyakoroltad, máris büszke vagy magadra. Az alázatosokat az életben eltiporják. Mindig kell, hogy legyen benned egy bizonyos fokú tartás az emberekkel szemben, és épp ezért olyan nehéz megtanulni, hogy mikor lehet megengedni az alázat luxusát.
Az alázat nem csak egy érzés, mint ahogyan a szeretet sem az. Ha képes vagy mások érdekeit a magad érdekei fölé helyezni és úgy cselekedni, akkor alázatos vagy. Ha belülrõl jön a büszkeség, még nem baj. Ha ezt érezteted másokkal, az már baj. Az alázat a szelídséggel páros. Az, hogy mi bukkan föl benned, arról nagyrészt nem tehetsz, de arról már igen, hogy ezt hogyan kezeled. Hagyod magadon eluralkodni a helytelen érzéseket (ez csak érzés!) , vagy megpróbálod a tetteiddel leküzdeni azokat (ezek viszont már fontos tettek). Ez nem kétszínûség, hanem a tanulás folyamata. Elõbb-utóbb elmaradnak a belülrõl jövõ, tévútra vivõ rossz gondolataid, érzéseid. Olvasd sokat a Bibliát és gondold át, figyeld meg, mit tanulhatnál el Jézus példájából, de a tanítványok igyekezetébõl is. Mindezek mellett nagyon fontos az ima. Kérj segítséget a Teremtõtõl az alázat kifejlesztéséhez. Biztos lehetsz a segítségében, mert az akaratával összhangban kérsz.
"Figyeld Jézust. Soha nem alázkodott meg senki elõtt" És a lábmosás? Vagy az hogy önként vállalta hogy végighurcolják a városon megkötözve, majd keresztre feszítsék?
Ha elolvasod a bibliában a bibliai hõsöket- hõsöket szó szerint értsd, -mindrõl az van írva, hogy alázatosak voltak Istenhez. Ez annyit jelent, Isten parancsait betartották, engedelmeskedtek neki. Nem a meghunyászkodást, vagy szolgalelkûséget jelenti, hanem az Isten parancsolatainak betartását.Ez gyakran nagyon karakán, vagy harcias, bátor kiállást jelentette és jelenti ma is.Egy határozott, életted, dinamizmussal teli ember, aki betartja Isten parancsait-õ az alázatos. Amit valaki írt, hogy elvtelen, megalkuvó-stb- ennek semmi köze a biblia alázatossághoz, ez emberi torzót , roncsot csinál bárkibõl, ez nem Isten akarata lenne. Értsed!
A bibliai alázatosság nem megalázkodás! Figyeld Jézust. Soha nem alázkodott meg senki elõtt, és néha bántó volt amit kimondott, de õ szeretetbõl mondta. Feldühödött, amikor látta hogy kufárok vannak a templomban, és ostorral kergette ki õket, nem alázatoskodott. Ahogyan Pilátus elõtt sem. De nem is volt bántó vagy agresszív, és ez nagyon fontos! A szíved Isten elõtt legyen alázatos, az emberekkel szemben udvarias légy. Javaslom, hogy próbálj tudatosan élni és megfigyelni önmagadat, vedd észre az erõdet és élj vele. Isten adta, használd.
Az a legfontosabb, hogy ellene vagy. Amíg ebben a testben járunk, mindig el fogunk esni. Olvasd csak el a Róma 7 végét! Fel a fejjel, add Istennek, és a többit bízd rá! :)
Hát szerintem eleve az hogy ilyet kérdezel már egy jó jel :) Isten gyakran betegségekkel vagy más megaláztatásokkal teszi az embereket alázatossá. Sokszor egy nagyképû beképzelt ember egy komolyabb betegség után normálisabb lesz. Ezt magamon is tapasztaltam többször is. Vagyis az egyik megoldás az az hogy imádkozni kell megaláztatásért. A régi szentektõl nem volt idegen az ilyesmi, csak manapság mindenki az önbizalmat erõlteti és ezért hangzik ez olyan furcsán nekünk. De magadtól is keresheted a megalázó helyzeteket, pl. lehet hajléktalanoknak segíteni, betegeket látogatni, sorban elõreengedni másokat. Tulajdonképpen minden helyzet ahol másokat helyezel elõtérbe magad helyett, jó. Más most nem jut eszembe.
Biztos, hogy alázatos akarnál lenni? Mert ez a fogalom olyan embert takar, aki jelentéktelennek gondolja magát, ezért szolgalelkû, behódoló, megalkuvó és elvtelen. Talán alkalmazkodó, jó konfliktuskezelõ a pontosabb kifejezés lenne.
Gondolkodtam ezen a kérdésen és Pio atya jutott eszembe aki éveken keresztül katonaként a legalantasabb munkákat végezte (pl. vécépucolás). Úgy gondolom hogy ez szükséges volt a szentté váláshoz.
"És a lábmosás? Vagy az hogy önként vállalta hogy végighurcolják a városon megkötözve, majd keresztre feszítsék?" Én nem gondolom, hogy a lábmosás megalázkodás volt. Alázatos cselekedet, de nem megalázkodás a kettõ azért nem ugyanaz.
Ha lábtörlõ akarsz lenni, dobd el az egód.
Az ego, az önszeretet, a hiúság azok a tulajdonságok amelyek miatt annak idején a sátán fellázadt. Ezektõl igyekezni kell szabadulni. Errõl van itt egy jó cikk: http://www.adorans.hu/node/1989 Jézust a fõtéren nyilvánosan egy nagy tömeg elõtt hosszasan gyalázták, köpködték, ütötték-verték, megkorbácsolták, kitépték a haját és a szakállát, gúnyruhába öltöztették. Ezt önként vállalta. Ehhez nem ego kellett hanem szeretet. Ezért az én szememben Õ nem lábtörlõ hanem minden ember közül a legbátrabb.
Inspiráljon és lelkesítsen Jézus élete. Õ bár Isten volt, lejött a földre és szolgált, és szolgált, és szolgált. Jó, ha imádkozol, hogy olyan közösségbe kerülj, ahol példamutató emberek vannak ebbõl a szempontból. (Én a Krisztus Egyházát ajánlom.)

Hogyan érhetem el azt, hogy ha egy képre kattintva jobb egérgombbal, akkor ne az legyen hogy hivatkozás mentése más néven. Hanem kép mentése más néven? Interneten belül (Firefox)

Legjobb válasz: Menj az Eszközök-Beállítások-Alkalmazások, itt állítsd be, hogy milyen mûveletet végezzen. Jobbra nyisd le a kis ablakot, és állítsd be, hogy mit szeretnél.

Menj az Eszközök-Beállítások-Alkalmazások, itt állítsd be, hogy milyen mûveletet végezzen. Jobbra nyisd le a kis ablakot, és állítsd be, hogy mit szeretnél.

Szeretnék írni egy programot ami megnyitja a metin2-öt, beírja a nevemet és belép. Hogyan érhetem el az hogy a gép kattintson a "Játék start" gombra helyettem és beírja a nevemet valamint belépjen?

Legjobb válasz: Szia! Azt ajánlom neked hogy hagyd ezeket a programokat mert meg van tiltva. Szóval akár bannolhatnak is érte ha ilyet használsz mert ez már elõnyhöz juttat. Ha meg akarod ezt használni akkor számolj azzal hogy bármikor kibannolhatják az egész számládat.

Szia! Azt ajánlom neked hogy hagyd ezeket a programokat mert meg van tiltva. Szóval akár bannolhatnak is érte ha ilyet használsz mert ez már elõnyhöz juttat. Ha meg akarod ezt használni akkor számolj azzal hogy bármikor kibannolhatják az egész számládat.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint nem érted a kérdésemet. Ez nem hack, kicsit sem az. Azt szeretném hogy legyen egy olyan programom amit én írtam ami elindítja a metint rákattint a "játék start" gombra szervert választ és beírja a nevemet ENNYI. Nem értem hogy ezért miért banolnának. Olvasd el még egyszer a kérdésemet.
Te nem érted az elsõ hozzászólót ember! Ez elõnyhöz vezet, akármilyen kicsi is, nem te írod be, ezt a Metin2 HU GM csapat CSALÁSNAK hívja, mert az is elõny ha már nem te írod be magyarul "BOT-olás". Viszont ezért nem fognak kibannolni, vagyis nem valószínû, az Mt2 HU Adminok ezzel NEM foglalkoznak, ismerem mindegyiket, Uchi, Asmodeus és a többiek... Üdvözlettel, Methood - Altair - Lvl 75
A kérdező hozzászólása: Elõször is ez szerintem nem minõsül csalásnak, ugyanis az az elõny amihez engemet ez a "bot" juttat az igazából nem ér semmit, csak jópofa, és azért akarom megírni mert lusta vagyok minden nap beírni a nevemet. Ezzel megspórolok valamennyi írást. :D Tehát amiért írom: -valamit felakarok mutatni a haveroknak hogy joggal nevezhessenek kockának. :D -ezzel gépelést spórolok Meg ha már úgy is sikerülne akkor miért ne osztanám meg mindenkivel. Ha pedig mindenki használja akkor már nem csalás, mert mindenki ugyanott van, aki nem akarja használni az meg vessen magára.

Game Maker -ben hogyan érhetem el azt hogy egy objektum a másikkal együtt mozogjon mindig és hogyha egy objektumra rákattintok 1-szer akkor az egyik billentyûparancsot teljesítse?

Legjobb válasz: Például úgy, hogy a másik objektumnak is ugyanazokat az eventeket adod meg. A billentyûlenyomásoshoz elég egy boolean változó. példa: listening = false; katt event: listening = true; billentyûlenyomás event: // A teljesítendõ feladat listewning = false;

Például úgy, hogy a másik objektumnak is ugyanazokat az eventeket adod meg. A billentyûlenyomásoshoz elég egy boolean változó. példa: listening = false; katt event: listening = true; billentyûlenyomás event: // A teljesítendõ feladat listewning = false;
Az utolsó sort elírtam, listening = false; (Persze a változót bárminek elnevezheted)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!