Találatok a következő kifejezésre: Hogyan érhető hogy egy (127 db)

Hogyan érheti el egy átlagember a "megvilágosodást"?

Olvastam err?l a lelkiállapotról buddhista kis történeteket. Annak látni a valóságot, ami. Hogyan érhet? el?

Legjobb válasz: Akkor éred el a megvilágosodást, ha képes vagy békességben és szeretetben élni, ettõl leszel boldog és nem attól hogy mindent értesz vagy mert milliomos vagy. Nyitott szemmel jársz a világban, megvizsgálsz mindent több oldalról, elmélkedsz az élet dolgain. Nem kell hozzá feltétlen zen mesternek lenni, szimplán nagyon bölcs leszel és széles látókörû. Ha megérted hogy a föld és az emberiség csak egy villanás a végtelenben, élsz-e vagy halott vagy, ez csak annyi hogy egy kis rövid idõre kaptál egy bizonyos fokú tudatosságot, amivel talán felfogod hogy a minden a semmi és a semmi a minden, mert semminek sincs értelme. Az életbe olyan bölcsességet kapsz, hogy ha valaki tesz valamit, meglátod mögötte az okot, hogy miért is tette, miért ugyanolyan gyarló minden ember, vagy hasonló. Nem tudom, csak azt hogy lényegtelen.

Akkor éred el a megvilágosodást, ha képes vagy békességben és szeretetben élni, ettõl leszel boldog és nem attól hogy mindent értesz vagy mert milliomos vagy. Nyitott szemmel jársz a világban, megvizsgálsz mindent több oldalról, elmélkedsz az élet dolgain. Nem kell hozzá feltétlen zen mesternek lenni, szimplán nagyon bölcs leszel és széles látókörû. Ha megérted hogy a föld és az emberiség csak egy villanás a végtelenben, élsz-e vagy halott vagy, ez csak annyi hogy egy kis rövid idõre kaptál egy bizonyos fokú tudatosságot, amivel talán felfogod hogy a minden a semmi és a semmi a minden, mert semminek sincs értelme. Az életbe olyan bölcsességet kapsz, hogy ha valaki tesz valamit, meglátod mögötte az okot, hogy miért is tette, miért ugyanolyan gyarló minden ember, vagy hasonló. Nem tudom, csak azt hogy lényegtelen.
Felkapcsolja a villanyt.
Meditáció rendszeres és kitartó gyakorlása. Jóga, spirituális tanítások, stb. Vagy próbáld ki mondjuk az LSD-t. Az LSD és a fû is van olyan hatással az agyra, hogy olyan összefüggéseket észre végy amiket normál állapotban nem vennél észre. De mondjuk kábszerrel csak kipróbálni lehet a dolgot, hosszú távon nem jók.
Olvasd el Csikszentmihályi Mihály - Flow A tökéletes élmény pszichológiája cimû könyvet. Szerintem az a megvilágosuláshoz vezetõ út.
A kérdező hozzászólása: A milliomosság szerintem nem zárja ki a megvilágosodást. Egy történet szerint: "A gazdag ember is lehet szent, ha a pénze olyan hatással van rá, mint a bambusz árnyéka az udvarra. (az árnyék körbemegy az udvaron, de egyetlen porszemet se kavar fel.) "...Vagy próbáld ki mondjuk az LSD-t." Te normális vagy? Kipróbálni az LSD-t? Miért nem inkább Vodkát morfiummal?! Bocs, de eléggé beteg lehetsz, ha csak ilyen lazán ezt tanácsolod...
Nem mondtam hogy a gazdagság kizárja a megvilágosodást, sõt több idõd van elmélkedni, csak azt mondtam hogy nem szükséges hozzá.

Hogyan érhetek el egy windows7 alatt megosztott nyomtatót egy windows98-as géppel?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Igen, a win98 és a win7 vagy (vista) nem bírja egymást. Ezt tapasztaltam én is. Megoldásként én linuxon egy cups szervert vettem fel, ami gond nélkül közvetít a kit windows között, azóta nincs problémám. :) Mivel van xp-d annyit megtehetsz, hogy a nyomtatót felveszed az xp alatt (a win7-est is és a win98-ast is) és ezeket megosztod az xp-n, így a win98 alól nyomtatsz az xp-n megosztott win7-es nyomtatójára illetve fordítva is... Kicsit megtekertem..., de remélem érthetõ. csak így mennie kell az xp-s gépnek , hogy "tolmácsoljon2 a két windows között. Azért durva hogy a win98 és a win7 és vista nem kompatibilis ennyire egymással, és a linux meg szépen lekezeli és irányítja õket....

Igen, a win98 és a win7 vagy (vista) nem bírja egymást. Ezt tapasztaltam én is. Megoldásként én linuxon egy cups szervert vettem fel, ami gond nélkül közvetít a kit windows között, azóta nincs problémám. :) Mivel van xp-d annyit megtehetsz, hogy a nyomtatót felveszed az xp alatt (a win7-est is és a win98-ast is) és ezeket megosztod az xp-n, így a win98 alól nyomtatsz az xp-n megosztott win7-es nyomtatójára illetve fordítva is... Kicsit megtekertem..., de remélem érthetõ. csak így mennie kell az xp-s gépnek , hogy "tolmácsoljon2 a két windows között. Azért durva hogy a win98 és a win7 és vista nem kompatibilis ennyire egymással, és a linux meg szépen lekezeli és irányítja õket....
A kérdező hozzászólása: Ez mind király, de mint említettem, nincs hozzáférésem az XP-s géphez :S Végül is úgy oldottam meg, hogy mondtam a hölgyeknek, hogy szaladgáljanak át a másik irodába a nyomtatványaikért, vagy beszéljék meg azzal az irodával, hogy az õ lapjaikat félreteszi aztán majd mennek érte. Eddig floppyn keresztül szórakoztak, annál ez is jobb. Köszi a választ.

Hogyan érhetnék el egy tartós lelki békét?

Rájöttem, hogy mi az én bajom? Nem találom a lelki békémet. Mindig csak azt érzem, hogy elégedetlen vagyok, szomorú vagyok nagyon, ha megbántanak, ?rl?döm magamban mindig...stb.

Legjobb válasz: De igen, lehetséges, hosszú gyakorlással. Meditálj sokszor, menj mély szintekre, vizualizáld magad, hogy nyugodt, békés vagy. Ismered a 3 uj technikát? Ez azt jelenti, hogy amikor mély tudatszinten vagy, összeérinted bármelyik 3 ujjadat (ahogy kényelmes) és elmondod magadnak,hogy valahányszor összeérintem 3 ujjamat, ellazult állapotba kerülök. Ezt minden meditálás során használd. Egy idõ után aztán képes leszel nyugodttá, békéssé válni csak az által, hogy összeérinted azt a bizonyos 3 ujjadat. Sok sikert!

De igen, lehetséges, hosszú gyakorlással. Meditálj sokszor, menj mély szintekre, vizualizáld magad, hogy nyugodt, békés vagy. Ismered a 3 uj technikát? Ez azt jelenti, hogy amikor mély tudatszinten vagy, összeérinted bármelyik 3 ujjadat (ahogy kényelmes) és elmondod magadnak, hogy valahányszor összeérintem 3 ujjamat, ellazult állapotba kerülök. Ezt minden meditálás során használd. Egy idõ után aztán képes leszel nyugodttá, békéssé válni csak az által, hogy összeérinted azt a bizonyos 3 ujjadat. Sok sikert!
Ez nem ezotéria! Egyszerûen ne törõdj a buta emberek beszólogatásával. Vannak érzékenyebb emberek, ezen nem lehet máshogy segíteni.
Om mani padme hum, avagy Kincset rejt a lótusz. Meditálj.
Igen, az említett Eckhart Tolle könyvek nagyszerûek erre a célra. Vannak Eckhart Tolle videók is a You Tube-on.
Eckhart Tolle: A Most Hatalma és az Új Föld könyveket ajánlanám.
Vannak meditációs csoportok. Én egy Sri Chimnoy követõ csoportba járok, ez ingyen van. Kérdés, hogy hol laksz, tudsz-e találni ilyet. Aztán a Tai Chi nevû lassú, meditációs tánc-szerûség is nagyon alkalmas. Meg LOuisa L. Hay könyvei, és más hasonló könyvek. (OSHO, Müller Péter: Belsõ Mosoly, stb)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Igyekszem így hozzáállni a dolgokhoz, csak kicsit nehezen megy. De azért igyekszem.
Szerintem be kellene nézz a dolgok mögé, és akkor megértésre lelhetsz, ami megtisztíthatja elmédet a károsnak vélt hatásoktól...az embernek lehetõsége van megismerni az eredetérõl szóló "történetet", megtudhatja mi önmaga, mi a világ és mi Isten(nem a közhitben szereplõ istenképekrõl beszélek) valójában. Én úgy gondolom elsajátítani az alapot soha nem ért, hogy a lélek megnyugvást találjon. :) Ha érdekel ez a dolog szólj, különben egy könyvrõl van szó, de én inkább tanításnak hívnám. :) üdv 25/F LastOne.Left
meditálás szerintem is, no meg azt hiszem, hogy ha nem dolgozol, nem jársz suliba, csak meditálsz, bár abból nem lehet megélni, de a biztos, hogy stressz mentesebb leszel :)
Környezeted te magad vagy. Ha megváltozol, megváltoztatod hozzáállásodat az élethez, és minden ítélkezéstõl és rosszindulattól mentes életet élsz, a körülötted élõk is megváltoznak. Teremts magadban rendet és minden oké lesz. Én egyébként úgy fogom fel az életet, hogy erre a Földre azért születtünk, hogy tanuljunk. Ha minden fenékig tejföl lenne, a rossz dolgokat nem tanulnánk meg. Ezért akadályokat gördítenek elénk, de én és ha erõs vagy te is legyõzöd és felülemelkedsz ezen és elfogadod, hogy így van. Higgy és bízz magadban, fogadd el magad, vagy menj szaladj egy kört!
elõzõ hozzászólóhoz csatlakozom:tartós lelki békét csak kitartó meditálással lehet elérni.meg kell érte dolgozni, de az eredmény nem marad el.nekem is sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Valószínüleg igazad van, de nincs lehetõségünk arra, hogy olyanok legyünk, olyan nyugodtak, mint a Láma, meg ezek a nyugodt fõpapok, hogy mellettük még atomot is lehet robbantani, arra sem rezzennek össze? Tudom, hogy butaságnak tûnik amit kérdezek, de egy ilyen érzelmi vagy tudatszintet nem lehetséges megtanulni és elérni?
tartós lelki békét egyedül csak biológiai halállal lehet elérni, mivel a világ amiben élsz, nem állandósult, hanem változik, és neked a túlélés érdekében reagálnod kell a téged ért hatásokra.
A kérdező hozzászólása: Értelek én, de mégis, hátha tud az agykontroll segíteni abban, hogy képes legyek arra, hogy ne foglalkozzak a bunkó emberek beszólásaival. Elméletben tudom, mit és hogyan kellene, mégsem tudom a gyakorlatban megvalósítani. Hogyan szabadulhatnék meg ettõl a mérhetetlen elégedetlenségtõl?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Érdekelnének egyébként az ilyen csoportok. Jászberényben lakom. Ott van lehetõség rá ingyen? Arra is gondoltam már, hogy jógázni kellene, de félek, hogy nagyon drága a tanfolyam, megtanulni pedig autodidakta módon nem lehet, vagy legalábbis nagyon nehezen. Nekem pl. nem megy, pedig próbálnám, én már a légzésnél el vagyok akadva, nem nagyon megy, szerintem nem jól csinálom. Tolléról és Müller Péterrõl is hallottam már. Igyekszem megszerezni ezeket a könyveket. Köszönöm a tanácsokat!

Hogyan erhetö el egy energikus, kiegyensulyozott test a mindennapokban? Többi lenn!

Tudom äm, hogy mindennek a sport a lenyege, es persze az etkezes.Vilag eletemben sokat sportoltam,(lovaglas, uszas bicikli, fitness...)

Legjobb válasz: Végre egy okos kérdezõ! Tényleg nagyon komplex dolog... Az igazság az, hogy még a megfelelõ edzés/ étkezés/ életmód sem garantálja azt, hogy te egészsêges, energikus, kiegyensúlyozott legyél a mindennapokbab! A megfelelõ életmód is szintén relatív.

Végre egy okos kérdezõ! Tényleg nagyon komplex dolog... Az igazság az, hogy még a megfelelõ edzés/ étkezés/ életmód sem garantálja azt, hogy te egészsêges, energikus, kiegyensúlyozott legyél a mindennapokbab! A megfelelõ életmód is szintén relatív.
Vitaminhiány?
Szerintem kicsúszott a kezedbõl az irányítás; a falási roham valahol az önkontrol hiánya, ill valami hiányzik neked, amit az étkezéssel próbálsz pótolni.
Ezt úgy hívják, hogy minõségi éhezés. A szervezeted "falással" próbálja pótólni a mikrotápanyagaidat. Amúgy a cikk igaz krómról, ez is az elõbbi kategória. Vagy elkezded literszámra inni a házilag facsart zöldségleveket, vagy veszel valami ütõs vitaminkészítményt.
Jókat írt mindenki. Amit még hozzátennék, az a rendszersség. Bár most kezdem, de annyi közös van bennünk, hogy én is rengeteget dolgozom (10-16 órákat), és eddig nem figyeltem az étkezésre. Most egy hete eszem "tisztán". Ha van egy igényed arra hogy egészségesebb legyél, és fittebb, utána szerintem elhatározás kérdése a többi, és következetesnek kell lenni. Amúgy restellem, de nekem is nehéznek tûnik nagyon, összeegyeztetni a dolgokat, és egészségesnek, kiegyensúlyozottnak lenni, illetve törekedni rá. A puffadással én kísérleteznék, hogy mitõl lehet. Írj össze egy étrendet, kövesd azt, aztán idõvel ki lehet sakkozni, hogy mi az, amit nem bír a gyomrod. [link] Ez az oldal segít a számolásban, és a tervezésben.
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszokat!!Megy a zööld kez mindenkinek!:) >Hmmm az etkezessel kapcs annyit, h többnyire minden nap eszem gyümölcsöt es egy salatat melo utan a munkaban valszthatok a kinalt kajak közül is 99%ban valamien salatat eszem, de mellette meg valami nasitv is, pl fagyit v ilyesmit...Reggelente müzlit eszem joghurttal, szoval szerintem eleg tapanyagot jutattaok be, csak ezek melle meg megy a nasi is... Mar violtam kivizsgalason, D vitamin es vashianyom van, de kb 3 honapja kezelem, szedek rajuk gyogyszereket(az egyik egy kapszula a masik egy folyadek) A napiernden a kövi:Reggel 6 kor kelek, megfürdök, gyorsan kajalok, es tömegközlekedessel v biciklivel megyek a suliba.(:30-tol 11:3o ig tart, utana megyek dolgozni, van h par ora kihagyassal a beosztasomtol függ, es 5-6 orat dolgozok.Ez igy nem tünik gondolom soknak, de a meloban nem ülhetek le egy percre sem...Tehat kb este 7-8 körül vegzek ezutan hazajövök összerämolok es gepezek olvasok v ilyenek.Tehat kb 12 orat vagyok talpon utana itthon molyolok, szerintetek ez sok?Nincs sok simerösöm akinek belelätok a napirendjebe, ti mennyit vagytok uton egy nap, es mennyire erzitek faradtnak magatokat?En jelen pillanatban az ercizmom sem mozditanam, es a labaim majd leesnek...Ez normalis?? Valamint mit gondoltok egy Krom keszitmeny szedeseröl? Mien täplälek kiegeszitöket ajanlanatok, amik energizalo hatasuak?Esetleg valami termeszetes cucc?(pl elesztöben sok van, ha azt eszem, akkor erezni fogom a pozitiv hatasat, v vagy annyi nincs benne?) Elkepzelhetö h egyszerüen ez a tipusom?Amugy kb ejfel körül megyek az agyba tehat ugy 6-7 orat szoktam aludni. Bocsi h igy kerdesben a kerdes...

Fiúk hogy érheti el egy lány nálatok hogy fontossá váljon nektek? Mit kell tenni vagy miket kell megtennie egy lánynak akkor hogy a szívetekbe lopja magát?

Legjobb válasz: Ez vagy jön belõletek, vagy sem. Az útánzás, más ötleteinek kivitelezése az kínossá tud válni, ne tedd.

Ez vagy jön belõletek, vagy sem. Az útánzás, más ötleteinek kivitelezése az kínossá tud válni, ne tedd.
Az, hogy megbízzak benne, tudjon szeretni, tudja mi az az igazi szerelem, ne csaljon meg.
Ez neked feladat lenne meg ponthalmaz. Ez jön magától idõvel minden kialakul. Nem kell ilyet terveni, hogy na akkor most ezt csinálom meg azt
Jó lenne tudni , én nem értem a férfi nemet és mindent elbaltázok .
Légy a mindennapjai része (ez nem ugyan az, mintha a nyakán lógnál). Értem ez alatt, hogy suliba/melóba menet vele mész és beszélgettek, vagy együtt kajáltok és beszélgettek. Bár általában ez fejben dõl el: ha a személyiséged taszítja (értsd: nyávogsz, túlontúl ragaszkodsz, szófosásod van, stb.), akkor teperhetsz, amennyire akarsz, veszett ügy. :( 19/F
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm a válaszokat csak gy a baj messze lakunk pár km-erre egymástol és nehéz lenne vele lognom minden nap sajnos

Hogyan érhetjük el egy lánynál hogy benedvesedjen?

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. különben is kategória fail. A Humor lent van az egyéb kérdések alatt. De a legegyszerûbb módja, hogy lelocsolod valami nedves dologgal. Attól lesz igazán nedves egy lány, de ha szerencséd van megázik és nem neked kell bajlódnod a nedvesítéssel.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. különben is kategória fail. A Humor lent van az egyéb kérdések alatt. De a legegyszerûbb módja, hogy lelocsolod valami nedves dologgal. Attól lesz igazán nedves egy lány, de ha szerencséd van megázik és nem neked kell bajlódnod a nedvesítéssel.
Tömött pénztárca villantás...
lefröcskölöd vízzel.
Simogasd, légy gyengéd, puszilgasd a nyakát vagy az arcát...
Régen rossz, ha már itt kérded...:(
Lökd be az úszómedencébe.
Elsõ körben verd rá a puncijára. Már kész is a síkosítás.
Hosszú elojáték, nyalás, ujjazás, izgatás, sikosító. Figyeld meg vagy kérdezd meg, hogy mi okoz neki élvezetet, és azt csináld.

Hogyan érheti el egy lány, hogy a fiúk, tiszteljék és becsüljék?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Úgy, hogy õ is tiszteli és becsüli a fiúkat.

Úgy, hogy õ is tiszteli és becsüli a fiúkat.
gondolom "kedveljék"et akart írni... Én már kedvellek azért, mert észrevetted magadon, hogy valami nem jó és ezért változtatni próbálsz :)
"az iga, h a fiúk általában többre értékelik azokat a lányokat akik tudnak fõzni amúgy?" NANÁ!
sportol õ is rendszeresen és süt-fõz szó nélkül. az ilyesmi bennem tisztelet ébreszt.
igenis fontos, hogy sportoljon. a nõk 99%a egy lusta. ezért a számomra érdekes közös programok 99%a is ki van lõve. plusz a sportoló csajok sokkal fegyelmezettebbek, ezért kevesebb a gyökér felesleges hiszti amitõl a falra mászok. és nem utolsó sorban szebbek is.
Ha a vadonban is megállod a helyed, velem kell tartanod.
Na akkor leírom, hogy én hogyan értem el egy lánynál, hogy tiszteljen és becsüljön, pedig még nem is akartunk egymástól többet sima haverkodásnál. 1 évvel ezelõtt a munkahelyemre érkezett egy lány, aki eléggé furán öltözködött és televakolta magát sminkkel. Rózsaszín haj, agyonszolizott bõr, rózsaszín cipõ. Olyan tipikus plázacica külsõ jellemezte. Ezt a lányt a munkahelyen mindenki kiközösítette, nem segítettek neki, h*lyének nézték. Miért? Mert rossz magyar felfogás szerint mindenkit a külsejérõl kell megítélni és ugye amelyik stílus nekünk nem tetszik, annak a gyakorlója is csak egy ócska r*banc. Na de itt jön a lényeg: Egy nap kellemetlen helyzetbe került, mert egy dobozt, amiben apró mûanyag alkatrészek voltak leejtette a padlóra és szanaszét szóródott annak tartalma. A lány nagyon zavarba jött, próbálta titkolni mindenki elõtt, hogy mit csinált. Én pont láttam mi történt és azonnal odasiettem hozzá. A kollégák úgy néztek rám, mint akik nem értik mégis mért mentem oda és mért segítettem, hiszen ezért nem fizet a cég. A lány látta rajtam, hogy segítõkész vagyok vele, nem ítélem el a külseje miatt. Ezután sokszor beszélgettünk a melóhelyen. Kiderült róla, hogy nem dohányzik, nem jár el túl gyakran szórakozni, szeret sütni, fõzni, imádja az állatokat és szeret sétálni továbbá komoly céljai vannak az életben. Ennyin múlik egy barátság, egyetlen apró mozdulaton. A lány látta, hogy kedvelem, tisztelem és utána õ is ezt mutatta felém. Innentõl kezdve kölcsönössé váltak ezek a tulajdonságok. Ha szerelmes lettem volna a lányba még több is kialakulhatott volna. Minden ember meglátja a többieken, hogy kik kedvelik és kik utálják. Ezt nem lehet eltitkolni, mert a testbeszéd elárul úgyis. A kérdésre tehát a válasz: Ugyanúgy érheti el, ahogyan a fiúk, hogy a lányok tiszteljék. Ki kell mutatni feléjük a tisztelet és megbecsülés jeleit.
Ez egyszerû! legyen önálló véleménye és tartson ki mellette Ne alázkodjon meg senki elõtt, maradjon független Öltözzön nõiesen, vonzóan legyen kicsit titokzatos, ne adja könnyen magát legyen okos, mûvelt. AMI A LEGFONTOSABB, NE LEGYEN RIBANC!!!egy olyan lányt aki rámászik minden fiúra, pózol a tükör elõtt...stb ne várja el hogy megbecsüljék!!! 18/F
Én sportolok, határozott vagyok, de nyugodt. Általában tisztelnek, pedig soha nem függtem mások tiszteletétõl. Nem kötök bele senkibe, de ha belém kötnek, magára vessen az illetõ. :) Engem fiúban vonz, aki jól fõz, sexy számomra.
169. Ezek valóban fontosak. "legyen önálló véleménye és tartson ki mellette Ne alázkodjon meg senki elõtt, maradjon független" És ami még fontos: tényleg nem alázkodom meg, azt hiszem, ha akarnának se tudnának megalázni. De én sem akarok másokat, sõt, még olyankor is megértõ próbálok lenni és nyugodt maradok, amikor velem akarnak kötekedni. Elõbb finomabban, majd ha kell, hatásosabban rámutatok, hogy mi a hiba az illetõ kiindulópontjában- úgy, hogy közben az "embert" tiszteletben tartom.
Vagyis 16 :)
A kérdező hozzászólása: 12-es:de így van. :) de le lehet írni a személyeset is. :)
10-es de a kérdezõ általánosságban kérdezte és nem arra volt kíváncsi, hogy neked személy szerint mi jön be. Vagy nem így van?
*ha nem sportol csak fetreng
"sportol õ is rendszeresen" Ez aztán k*[email protected] fontos, igen.:D Általában úgy, hogy kölcsönös a becsület és a tisztelet. Ez akkor mûködik, ha mindkét félnek minél több azonos tulajdonsága van. Ellentétek vonzzák egymást? Igen, a mágnesnél! De egy párkapcsolatnál az azonosságok fogják egymást vonzani és nem az ellentétek.
A kérdező hozzászólása: 5-ös: a szeretetet azért is tettem idézõ jelbe, mert nem feltétlen vonalomra gondoltam, hanem úgymond fele baráti szeretetre...
szeressék? mégis hányan szeressék?:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) az iga, h a fiúk általában többre értékelik azokat a lányokat akik tudnak fõzni amúgy? :O :P
A kérdező hozzászólása: illetve "szeressék"...
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm! :) 15-nek is, h megosztotta a történetét. :)
Jó munkahely kérdése az egész.

Szerintetek hogyan érhetnék el egy olyan alakot amilyen Kristen Stewarté? Az enyém túl sportos és egy kicsit el is híztam az utóbbi időben.

Az enyém túl sportos és egy kicsit el is híztam az utóbbi id?ben.Az övé pedig karcsú és kecses.

Legjobb válasz: Szia. zerintem Stewartnak elég átlagos alakja van. Diétával és sporttal elérheted.

Szia. zerintem Stewartnak elég átlagos alakja van. Diétával és sporttal elérheted.
túl sportos??? dafuq? Sztem diétázd le a zsírt, de mozogj mellé
Ha elhíztál, akkor hogy lehetsz túl sportos??? Amúgy meg ez adottság, ha nem vagy olyan fajta, akkor nem leszel olyan soha. De miért kellene olyannak lenned? Én speciel abszolút nem vagyok elájulva az alakjától.
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon tetszik az alakja túl sportos:nagyon izmos kivéve a belsõ combom:) amúgy köszi:)

Pasik! Hogy érheti el egy csaj, hogy őrülten belészeressetek?

Legjobb válasz: Azt ne akard... Akkor a fiú kifordul magából. :D És lehet, hogy úgy már nem fog úgy vonzani...

Azt ne akard... Akkor a fiú kifordul magából. :D És lehet, hogy úgy már nem fog úgy vonzani...
sztem sehogy:D azt a pasinak kell akarnia...sõt neki se. csak jön
Én se csináltam semmi különlegeset, mégis totál belém esett, és nem fordult ki magából, ugyanolyan kedves velem most is, mint mikor még csak a kapcsolat elején voltunk és csak ismerkedtünk! Azóta 3évesek vagyunk.
Én úgy vagyok vele, hogy az érdemes arra hogy szeressem, aki szeret. Szóval mutasd ki, hogy szereted, amikor csak tudod!
Punci :D nõi test egyik legszebb része, meg a mellek, meg a szemek meg a...Mondjuk úgy hogy tényleg szeret, kimutatja, nem ölelkezik másik fiúkkal amikor azt mondja, hogy szeret...Vagyis úgy, hogy öszintén kimondja azt amit gondol. Meg persze mellete még jól néz ki, ad magára, aranyos... (Bunkó változat: Térdelj le és szeress)
Ha válaszolsz arra a kérdésre, hogy hogyan érheti el egy srác, hogy egy lány õrülten beleszeressen, akkor majd a kérdésed is adunk választ. :-) Addig nem. :-P
Sok, Sok, Sok Puncival, azután megértés, azután megint sok, sok, sok puncival. Látod ilyen egyszerû.
Sokmindenen múlik. Egyáltalán tetszel neki alapból? Ha nem akkor nehéz. De szerintem egy lánynak könnyebb magába bolondítani egy fiút, mint fordítva. Csak természetesen.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!