Találatok a következő kifejezésre: Hogyan épül egy php fájl pl (1 db)

Hogyan épül fel egy php fájl pl?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, egy alap PHP fájl egy beveztõ "taggal" kezdõdik és egy záró "taggal" végzõdik. Valahogy így néz ki: <?php mûveletek, utasítások ?>

Nagyon egyszerû, egy alap PHP fájl egy beveztõ "taggal" kezdõdik és egy záró "taggal" végzõdik. Valahogy így néz ki: <?php mûveletek, utasítások ?>
A PHP fájlban lehet hazsnálni változókat, lehet kommentárt írni stb. Minden változó a "$" jelet viseli, ezzel van megkülönböztetve az utasításoktól pl. Kommentárt kétféleképpen is létre lehet hozni. Ha két "/" jelet raksz a szöveg elé, az adott sor nem hajtódik végre, de a fájlban ugye meglesz. Vagy ha több sort szeretnél beírni, nem szükséges minden sor elejére rakni a dupla "/" jelet. A kommentár kezdetéhez kell rakni egy "/*" jelzést, és az innentõl lévõ szöveg nem hajtódik végre, mindaddig amíg a szerver a "*/" záró jelzést nem éri el.
Egy php fájl, ha nem a szintaktikát nézzük, akkor osztályokból, függvényekbõl állhat.
most beirhatok neked egy komplett php fájlt ha akarod én irtam még régebben szorzótábla a kezdõbb dolgok vannak meg benne következõ hozzászólásnál lesz
<?php $c=1; $d=1; echo "<table border='2'>"; while($c!=111) { echo "<tr>"; while($d!=111) { echo "<td>"; echo $d; echo "x"; echo $c; echo "="; $x=$c*$d; if($x%2==0 && $c!=$d) { echo "<font color='red'>".$x."</font>"; } if($x%2==1 && $c!=$d) { echo "<font color='black'>".$x."</font>"; } if($x%2==0 && $c==$d) { echo "<font color='purple'>".$x."</font>"; } if($x%2==1 && $c==$d) { echo "<font color='blue'>".$x."</font>"; } $d++; echo "</td>"; } $d=1; echo "</tr>"; $c++; } echo "</table>"; ?> x eredmény, d oszlop, c sor ;)
elemekbõl
Legelsõ programozással kapcsolatos kérdés - és mocskos php?!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Opencl-ben hogyan adom meg, hogy a kernelnek hány példánya fusson és azok viselkedését?

Kezdésnek annyit akarok csinálni, hogy egy képből a pixelekhez adjon 5-öt és rakja át egy bufferbe.

A kernelem:

const sampler_t s_nearest = CLK_NORMALIZED_COORDS_FALSE| CLK_ADDRESS_NONE | CLK_FILTER_NEAREST;

__kernel void
image_test(__read_only image2d_t im,
__global float4* out)
{
/* nearest */
int2 pos = {get_global_id(0), get_global_id(1)};
int i = get_global_id(2) ;

out[i] = read_imagef(im, s_nearest, pos) + 5;

}

Az out egy buffer az im egy kép.

Azt szeretném megadni, hogy minden kernel példányban másak legyenek a koordináták, a pos.x és a pos.y. Hasonlóan az i változó is.

2

Entity Framework Data Annotation probléma, hibát ír ki egy tábla rekordjának szerkesztésekor, mi lehet a gond?

The number of primary key values passed must match number of primary key values defined on the entity.
Parameter name: keyValues

Ez a hibaüzenet.

Összetett elsődleges kulcsot használok az egyik táblában, melyek közül 2 kulcsot 1-1, másik táblából veszek. Megjelöltem, hogy melyik táblában elsődleges kulcsok, de nem segít. Ötlet? Köszönöm!

0

Free Pascallal érdemes kezdeni? Milyen dolgokat, programokat lehet írni vele?

Tudnátok még egy könyvet és a program letölthető ingyenes változatát belinkelni?

Előre köszönöm!

11

Ha programozni szeretnék tanulni, mindenképp kell tudni az architektúrákat?

Találtam a témára egy-két könyvet, de elég durvák :D
Ez nagyon fontos rész? Vagy milyen szinten kellene elsajátítanom? ( nem oprendszereket szeretnék írni )

2

Létezik ilyen program? Többi lent

A munkahelyi gépre szeretnék létrehozni egy nagyon egyszerű rendszert, amelynek segítségével mindenki beléphet a saját nevéhez és megnézheti a fizetése állását és a külön juttatásait is.

4

Van egy Dos-os . Exe fájlom hogy lehetne vissza alakítani. Bat formátumra?

6

Turbo Assembler 5 által fordított program miért fagy le?

A példaprogramok közt lévő WAP32 programot fordítottam le. ez 32-bites program, egyszerűen meghívtam a tasm32.exe -t majd a tlink32.exe -t, kiadta a 32-bites exe-t, de ha elindítom lefagy. 1993-ban írták (van dátum az .asm fájlban), 20 éve de ha "régi"nek minősül akkor miért használnák a TASM-t még ma is?

processzorom: AMD Athlon(TM) XP 1700+

A procival van a baj?

Köszönöm, üdv

2

Nem működik a Lazarus. Hibakód lent. Valkinek volt már ilyen? Õ hogy csinálta meg?

PPU Invalid Version 135
lazutils.pas(0,0) Fatal: Can not find LazarusPackageIntf used by LazUtils, ppu=../../packager/units/i386-linux/lazaruspackageintf.ppu, package FCL

2

Hogyan tegészítsem ki a programot?

Egy infókönyvben találtam egy Pascal programot, ami egy n*n-es sakktáblán elhelyez n vezért, úgy, hogy ne üssék egymást, minden lehetséges módon. Szeretném kiegészíteni úgy, hogy a végén kiírja, hány lehetőség van. Hálás lennék, ha valaki leírná, pontosan mit és hove kell beírjak, magam részéről csak nagyon alapszinten ismerem a Pascalt, egy ismerősöm könyve került a kezembe, és érdekelne, továbbá, ha megoldható, hogy kiírja, mennyi idő kellett neki, hogy kiszámolja(ez jó lenne például megtudni, két processzor közül melyik a gyorsabb). Előre is köszönöm szépen.

4

Miért használunk annyi programozási nyelvet?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!