Találatok a következő kifejezésre: Hogyan épül egy php fájl (1 db)

Hogyan épül fel egy php fájl pl?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, egy alap PHP fájl egy beveztõ "taggal" kezdõdik és egy záró "taggal" végzõdik. Valahogy így néz ki: <?php mûveletek, utasítások ?>

Nagyon egyszerû, egy alap PHP fájl egy beveztõ "taggal" kezdõdik és egy záró "taggal" végzõdik. Valahogy így néz ki: <?php mûveletek, utasítások ?>
A PHP fájlban lehet hazsnálni változókat, lehet kommentárt írni stb. Minden változó a "$" jelet viseli, ezzel van megkülönböztetve az utasításoktól pl. Kommentárt kétféleképpen is létre lehet hozni. Ha két "/" jelet raksz a szöveg elé, az adott sor nem hajtódik végre, de a fájlban ugye meglesz. Vagy ha több sort szeretnél beírni, nem szükséges minden sor elejére rakni a dupla "/" jelet. A kommentár kezdetéhez kell rakni egy "/*" jelzést, és az innentõl lévõ szöveg nem hajtódik végre, mindaddig amíg a szerver a "*/" záró jelzést nem éri el.
Egy php fájl, ha nem a szintaktikát nézzük, akkor osztályokból, függvényekbõl állhat.
most beirhatok neked egy komplett php fájlt ha akarod én irtam még régebben szorzótábla a kezdõbb dolgok vannak meg benne következõ hozzászólásnál lesz
<?php $c=1; $d=1; echo "<table border='2'>"; while($c!=111) { echo "<tr>"; while($d!=111) { echo "<td>"; echo $d; echo "x"; echo $c; echo "="; $x=$c*$d; if($x%2==0 && $c!=$d) { echo "<font color='red'>".$x."</font>"; } if($x%2==1 && $c!=$d) { echo "<font color='black'>".$x."</font>"; } if($x%2==0 && $c==$d) { echo "<font color='purple'>".$x."</font>"; } if($x%2==1 && $c==$d) { echo "<font color='blue'>".$x."</font>"; } $d++; echo "</td>"; } $d=1; echo "</tr>"; $c++; } echo "</table>"; ?> x eredmény, d oszlop, c sor ;)
elemekbõl
Legelsõ programozással kapcsolatos kérdés - és mocskos php?!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Windows 8-hoz milyen C++ fordítót javasoltok?

Előre is köszönöm a válaszokat...

1

Facebook üzenetbe lehet Hacker programot rejteni?

Egy ismeretlen (magyar) össze vissza írogat az elején normálisan írt majd szavak betűi közt helyet hagyott. Mobil neveket írt közben.

8

Hol találhatnék jó alapokat, könyveket esetleg személyeket a programozás, hackelés tanulásához?

4

Tényleg léteznek Pythonban, vagy bármilyen más nyelvben íródott jelszótörő programok, vagy csak a filmekben van olyan?

6

C/C++ kérdés az operátorokról?

Brian Kernighan és Dennis Ritchie: A C programozási nyelv c. könyve:

"A
() [] . ->
elsődleges kifejezés operátorok prioritása a legmagasabb, és az ilyen operátorok balról jobbra kötnek."

"Prioritás" alatt precedenciát ért? Vagyis ez elsődleges kif. precedenciája a legmagasabb C-ben.

C++ban viszont nem, ezt Stack Overflow-ról tudom:


"And "primary expression" doesn't neccesarily mean it gets evaluated first."

Akkor ez most azt jelenti hogy ez C-ben így van, de C++ban nem? Vagy mást értek félre?

Megköszönném ha segítenétek, üdv

7

Hogy oldjam meg ezt c++ ban?

A terv az lenne, hogy egy beolvasom az X stringet, és switch alapján a lehetőségek közül betölti a megfelelőt.
pl:
cin >> X;
switch(x){
case "keksz":
cout << "ASD";
break;
default:
cout << "Asd";
break;
}

és így tovább sok más lehetőséggel...
de hibát ír ki...
valami ötlet?

11

A dll-ek nyelvfüggetlenek?

Az érdekelne, hogy egy eredetileg c# nyelvben írt keretrendszert tartalmazó dll-t be tudok-e építeni pl. egy c++ -os projektbe? Nem foglalkoztam még korábban ezzel, így nem sokat tudok róluk.

6

Az 1960-as, az 1970-es és talán még az 1980-as években hogyan tanultak meg azok programozni, akik nem tudtak egy számítógépet beszerezni?

Olvastam, hogy egyes korosabb programozók ezekben a korszakokban tanultak meg programozni, amikor a számítógépek túl drágák voltak egy átlag magánembernek és sok helyet foglaltak. Ezekben az időkben hogyan tanultak meg az olyan emberek programozni, akik évekig nem tudtak hozzáférni számítógépekhez? Azokban az években, amikor nem tudtak géphez kerülni, hogyan tanultak meg 1-1 programozási nyelvet? Halottam olyan kamaszokról, akik ilyen körülmények között tanultak meg programozni. De hogyan?

6

Melyik a legjobb magyar nyelvű programozó fórum?

Jelenleg C#-ot és Java-t tanulok, és keresnék hozzá egy igazán jó fórumot.

7

Hogyan kell Visual Studio2012 for dekstop-ban megcsinálni hogy a szöveg szerkesztőm dokumentumát a *. wld-t ha megnyitom megnyitja az alkalmazásomat és benne megnyitja azt a fájl, és nem csak üresen megnyitja azt az alkalmazást? Többi lent.

Még arra is kíváncsi vagyok hogy ha ráhúzom a .wld fájlt a megnyitott alkalmazásra akkor azt megnyitja. És még arra hogy ha telepítem az alkalmazást rögtön hozzá társul automatikusan a .wld fájlokhoz. Hogyan kell ezeket megcsinálni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!