Találatok a következő kifejezésre: Hogyan épül egy php (1 db)

Hogyan épül fel egy php fájl pl?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, egy alap PHP fájl egy beveztõ "taggal" kezdõdik és egy záró "taggal" végzõdik. Valahogy így néz ki: <?php mûveletek, utasítások ?>

Nagyon egyszerû, egy alap PHP fájl egy beveztõ "taggal" kezdõdik és egy záró "taggal" végzõdik. Valahogy így néz ki: <?php mûveletek, utasítások ?>
A PHP fájlban lehet hazsnálni változókat, lehet kommentárt írni stb. Minden változó a "$" jelet viseli, ezzel van megkülönböztetve az utasításoktól pl. Kommentárt kétféleképpen is létre lehet hozni. Ha két "/" jelet raksz a szöveg elé, az adott sor nem hajtódik végre, de a fájlban ugye meglesz. Vagy ha több sort szeretnél beírni, nem szükséges minden sor elejére rakni a dupla "/" jelet. A kommentár kezdetéhez kell rakni egy "/*" jelzést, és az innentõl lévõ szöveg nem hajtódik végre, mindaddig amíg a szerver a "*/" záró jelzést nem éri el.
Egy php fájl, ha nem a szintaktikát nézzük, akkor osztályokból, függvényekbõl állhat.
most beirhatok neked egy komplett php fájlt ha akarod én irtam még régebben szorzótábla a kezdõbb dolgok vannak meg benne következõ hozzászólásnál lesz
<?php $c=1; $d=1; echo "<table border='2'>"; while($c!=111) { echo "<tr>"; while($d!=111) { echo "<td>"; echo $d; echo "x"; echo $c; echo "="; $x=$c*$d; if($x%2==0 && $c!=$d) { echo "<font color='red'>".$x."</font>"; } if($x%2==1 && $c!=$d) { echo "<font color='black'>".$x."</font>"; } if($x%2==0 && $c==$d) { echo "<font color='purple'>".$x."</font>"; } if($x%2==1 && $c==$d) { echo "<font color='blue'>".$x."</font>"; } $d++; echo "</td>"; } $d=1; echo "</tr>"; $c++; } echo "</table>"; ?> x eredmény, d oszlop, c sor ;)
elemekbõl
Legelsõ programozással kapcsolatos kérdés - és mocskos php?!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

LPT port vezérlése java nyelvben?

4

Peldaul en ha keszitek egy jatekot es jo tortenetet akarok a jatekban kell keszitsek sajat videokat. Ezt hogyan lehetseges?

8

C# alaptípusokon kívül van értelme használni a ref kulcsszót paraméter átadásnál?

Mert ugye minden osztály referencia osztály és ahogy nézem semmit nem változtat a működésén, ha oda írom, hogy referencia, vagy sem.

Ha azt akarom, hogy az osztályom lemásolódjon paraméter átadásnál, akkor azt hogyan lehet elérni?

3

Tudtok ajánlani ingyenes, jól használható c++ fordítót Ubuntu Linuxra, amibe csak beírom a programot, és rányomok, hogy futtassa, és már megy is (mint pl. : Windowson a Dev C++)?

Előre is köszönöm a válaszokat:).

3

OpenGLben a távoli objektumoknak nagyon kockásak a szélei. Hogyan lehetne ezt beállítani, vagy orvosolni?

itt is van két kép, ez segít a megértésben:
egy szép gömb széle közelről: és ugyan az távolról: nem tudom mi a megnevezése ennek a jelenségnek, én úgy nézem, hogy olyan Rücskös a széle, de csak a távoli dolgoknak, a kockáknak is, mindennek.

1

Adatbázist (sql) és egy programot, hogy tervezik meg? (php)

3

Tudnátok ajánlani olyan e-könyvet vagy sima könyvet ami megtanítja a programozás elméletét?

tehát egyenlőre nem egy konkrét nyelvet szeretnék tanulni, hanem az algoritmizálást(vagy mi a szösz) tervezést, ilyesmi

4

Minecraft: Az MCP segítségével Visszafejtettem a Minecraft forráskódját majd az eclipse programmal átírtam néhány dolgot. Hogyan kell a . Java filét . Class filébe visszaalakítani?

7

Miért nem indul a Minecraft? Aztirja, hogy Minecraft nem tudott elindulni, mert nem talált gyorsított OpenGL módban. Ez általában rögzíteni aktualizálásával videokártya-illesztőprogramok.

Segitsetek léccives köszi:D

3

Linuxra valami jó szövegszerkesztőt php-html-css-hez kéne?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!