Találatok a következő kifejezésre: Hogyan éljem az (211 db)

Hogy eljem az eletem?

tegyek eleget mindenkinek legyek mindenkihez jo, figyeljek oda masokra? Vagy csak figyeljek magamra es eljek ugy ahogy nekem pont jo lenne az mellet hogy megbantok embereket akik szeretnek? vagy eggyik vagy masik , kombinacio nemletezik ez fix

Legjobb válasz: Fura. Én ha jót teszek másoknak, jó vagyok hozzájuk, akkor általában õk is hozzám, és szerintem ez így jó. Nem tudom milyen céljaid lehetnek, ha annak eléréséhez másokat meg kell bántani. Persze a legfontosabb, hogy úgy élj, ahogy akarsz, hiszen a te életed. De ha mindenkit megbántasz, számíts rá, hogy senkid sem lesz. Szerintem mások céljait, érzéseit szem elõtt tartva kell úgy dönteni, hogy az nekünk a legjobb legyen.

Fura. Én ha jót teszek másoknak, jó vagyok hozzájuk, akkor általában õk is hozzám, és szerintem ez így jó. Nem tudom milyen céljaid lehetnek, ha annak eléréséhez másokat meg kell bántani. Persze a legfontosabb, hogy úgy élj, ahogy akarsz, hiszen a te életed. De ha mindenkit megbántasz, számíts rá, hogy senkid sem lesz. Szerintem mások céljait, érzéseit szem elõtt tartva kell úgy dönteni, hogy az nekünk a legjobb legyen.
Figyelj, ezt neked kell tudnod, hogy mi fér bele. Ha te tükörbe tudsz nézni minden nap, úgy hogy sárba tiporsz másokat, akkor neked nem jelent problémát. De szerintem minden normális embernek úgy kéne élni, hogy ne basszon át másokat. Eleve gáz, ha ezt meg kell kérdezned. Miért nem vagy benne biztos? Megfelelni azoknak felelj meg akiknek meg akarsz. Akik fontosak neked azokkal csak nem baszol ki. Akik meg leszarnak azokat te is szard le, de nem kell õket bántani. Akik ártanak neked, azoknak szerintem te is árthatsz. A mai világba el lehet felejteni a megdobtak kõvel dobj vissza kenyérrel baromságokat. Persze nem arra gondolok, hogy valaki rálépett a lábadra és lelövöd. De nem kell lenyelni mindent a féreg emberektõl. De tudni kell megbocsátani is néha, és nem árt mérlegelni a dolgokat, nehogy olyasvalakinek árts akár meggondolatlanságból aki nem is bántott. Mindig légy biztos a dolgaidban. Azért nyilván mérlegelni kell, hogy egy maffiaval nem érdemes ujjat húzni, vagy aki ellen úgyis gyengébb vagy. A szeretteid nem tudom, hogy hogy jöhet szóba, hogy megbántod. Féreg akarsz lenni? Vagy hogy merülhet fel benned ilyen kérdés?

Nem lehet számítani már senkire sem? Hogyan éljen az ember egyedül, segítség nélkül?

Ha valakit nem támogatnak a szülei lelkileg sem, nem hogy anyagilag, az hogyan boldoguljon egyedül az életben? Hogyan induljon el egyedül a munka világában? Amikor ha elmész valahova állásinterjúra, az utazáshoz is kell 1500-2000 ft, ha folyamatosan jár valaki hónapokig állásinterjúra, és több 10 ezer ft-ra volna szüksége, de nincsen aki támogassa azt mit csináljon? Minden héten valamelyik haverjától kérjen kölcsön, és talán majd egyszer, jobb esetben fél év, éven belül visszaadja a pénzt? Akinek nincsen normális családi háttere, ahol a család valóban család az mit csináljon egyedül? Örüljön az ember hogy van fedél a feje felett? Olyan igazságtalan az élet, hogy egyeseket a szülei még 30 éves korukban is támogatnak úgy ahogy tudnak. Akár kaját küldik a 30 éves gyereküknek, akár anyagilag támogatják ?ket, akár fát vesznek neki télre, kocsiját tankolják, fizetik a telefonszámláját, hogy a gyerekének minél több pénze maradjon a fizujából. Mást meg már 18 évesen letojnak, csinálj fiam/lányom amit akarsz.

Legjobb válasz: olyan nincs, hogy valaki segítség nélkül éljen, képtelenség. Semmilyen életkorban nem lehet úgy meglenni, hogy valaki szál egyedül van. Hát igen, az élet tényleg igazságtalan :( És az a normális, ha a szülõ is támogat, és a gyerek is segít a szülõnek, ha az rászorul, ennek oda-vissza kell mûködnie.

olyan nincs, hogy valaki segítség nélkül éljen, képtelenség. Semmilyen életkorban nem lehet úgy meglenni, hogy valaki szál egyedül van. Hát igen, az élet tényleg igazságtalan :( És az a normális, ha a szülõ is támogat, és a gyerek is segít a szülõnek, ha az rászorul, ennek oda-vissza kell mûködnie.
elõzõ vagyok, bocs, azt kihagytam, hogy engem se támogattak lelkileg, sõt.
Sajnos ez a hajléktalanság felé vezetõ út elsõ lépcsõfoka.
Sehogy.Ez a társadalom teljesen függõvé tesz mindenkit másoktól.Egyedül teljesen lehetetlen bármihez is kezdeni.Akár fel is kötheted magad ha egyedül vagy. Ez az igazság sajnos.
Hát pedig, ha nincs család, akkor maradnak a barátok vagy, ha az sincs akkor egyedül. Az élet igazságtalan, így igaz. Ezen már én is elgondolkodtam, hogy van az, hogy valakinek mindene megvan másnak meg nem hogy pénz sincs, de családi támogatás sem jut...? Ilyenkor nem tudok semmi okosat sem írni. Majd az idõ megold mindent. Nem tudom, hogy fiú vagy lágy vagy, de bízz benne, hogy megtalálod a párod a nagyvilágban és egymásra kölcsönösen támaszkodhattok.
azért nem kell ennyire negatívnak lenni
13:30 "Egyébként, ha lány vagy, esetleg férjhez mehetsz egy anyagilag jobban álló pasihoz :) Ha meg fiú, ki tudsz menni külföldre dolgozni. Ahhoz valamennyire tudnod kell angolul." Jó fej vagy, szerintem meg ha lány, menjen ki dolgozni külföldre, szedje meg magát, ha fiú, maradjon itthon és nõsüljön egy gazdag parasztlányhoz :) Ám ha ilyen szüleid vannak, õ se szoruljanak rá késõbb a te támogatásodra.

Hogyan éljem az életem ahhoz, hogy azt érezzem egy erõs FÉRFI vagyok?

Legjobb válasz: hát viselkedj férfiasan ne hagyd, hogy más döntsön a sorsodról, ne menekülj el senki elõl, vállald mindenért a következményeket

hát viselkedj férfiasan ne hagyd, hogy más döntsön a sorsodról, ne menekülj el senki elõl, vállald mindenért a következményeket
Elég hosszú lenne erre itt válaszolni de ajánlom Csernus Imre A férfi címû könyvét, számomra nagy segítség volt amikor én tettem fel ezt a kérdést magamban.
A kérdező hozzászólása: Olvastam. De elbuktam. Bár nem is tettem meg mindent a gyõzelemért úgy érzem.
A kérdező hozzászólása: Az én hibám.
valtoztass az eletmododon, pl kezdj el sportolni, es nezd meg ahogy alakul a tested, ugy fog alakulni a szemelyiseged is :) (nekem bejott)
Férfi vagy. Az, hogy milyen egy férfi az nem úgy derül ki, hogy megnézzük valami könyvben és akkor olyannak kell lenniük. Hanem az élõ férfiakat nézzük meg, hogy milyenek. És abból szûrjük le milyenek a férfiak. És ugye sokfélék. Ez egy iszonyat agymosás ami most megy. hogy sacc a sörreklámok, meg az ilyen média megmondók akarják megmondani, hogy ha nem olyan vagy, ahogy õk képzelik, akkor baj van veled. Csak legyél te magad. Nem tudsz nem férfi lenni, mert férfi vagy.
hát azért egy férfi is lehet férfiatlan pl. ha egyfolytában sír, panaszkodik, nyafog, akkor nem az jut eszébe róla egy lánynak sem, hogy hú micsoda férfi...
"Nem tudsz nem férfi lenni, mert férfi vagy." Ezzel vitatkoznék. Nem hiszem hogy pl. akire 30 egynéhány évesen még az anyja fõz-mos-takarít (mert van ilyen) vagy aki a gondok elõl piába, játékgépbe stb. menekül az kimerítené a férfi fogalmát. A lába között lógó húsdarab még nem tesz senkit FÉRFIvá (ahogy a formás cici-popsi se tesz senkit automatikusan NÕvé).
#8: de ezeknek semmi köze ahhoz, hogy férfi e valaki. Ennyi erõvel ami szerintem béna dolog arról is mondjam azt, hogy aki ilyen az nem férfi? mi értelme lenne? Ez az egész egy ostoba címkézgetés. Ahelyett, hogy elfogadnánk, hogy sokfajta férfi van. Ehelyett stresszeljük egymást ilyen baromságokkal, hogy ha ezt vagy azt teszed nem vagy férfi. semmi értelme az egésznek.

Mi van velem? Ez meddig lesz így? Nem tudom hogyan éljem az életem? Hogyan legyek magabiztos, vagy mi kell hozzá hogy ne legyek ilyen? !

23 éves vagyok.egy jókép? srácnak tartanak. elvileg sok lányt megkaphatok stb.. én ezt nem teljesen érzem így. ha megismerek egy lányt és mondjuk történik valami közöttünk utána nem bírom elengedni.. már egy ideje van barátn?m ,de mellette szégyen vagy nem ismerkedem.. az utóbbi fél évbe megismertem 3 lányt akivel volt ez az. van 1 lány akit azóta nem tudok felejteni. ? összejött volna nyáron velem ,de én nm tudtam lépni. nagyon jó vele együtt lenni de már nem érdeklem. amúgy is messze lakunk egymástól de akkor is..miért vagyok idegbeteg folyton ha lányról van szó? ha otthagynak vagy szakítanak velem nem tudom feldolgozni 23évesen.. a forróság elönt és nagyon rossz...most hogy ez a lány tisztázta velem h nem akar semmit már teljesen össze vagyok törve.. mivel az van bennem hogy nincsen több értelmes szép lány... én nem sokat ismerek...lehet velem van a baj,elkéne hinnem hogy jókép? normális srác vagyok,aki sok mindenkit megkaphat?! de akkor se jó valami..de mi?..

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû a megoldás: alakíts ki olyan életet ahol mindig új emberekkel ismerkedsz, munka vagy hobbi által, ennyi az egész.

Nagyon egyszerû a megoldás: alakíts ki olyan életet ahol mindig új emberekkel ismerkedsz, munka vagy hobbi által, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Élményparkban dolgozom ahol azért elég sokan megfordulnak, és olyan helyen ahol minden adatot megtudok róluk stb.. és ha hiszed ha nem kb ezt a 3 lányt ismertem meg ott 5 hónap alatt..akik megfogtak..
Bocs, de akkor a személyiségedben van a hiba, zárkózott vagy és egyébként is, a leírásod alapján nem a sikeresség oldaláról látod a dolgokat.
Én is ilyen vagyok. Naponta kb. 20-30-szor hallom, hogy mennyire szép vagyok. Modellkedek, de nagyon csúnyának érzem magam. Valószínûleg valamilyen gyermekkori sérülés miatt nincs önbizalmad vagy csak nagyon érzékeny vagy. És a szakításban azt nem szereted, hogy azt érzed nem kellesz neki, mert nem vagy elég jó. 18/N

Miért nem hagyják, hogy éljem az életem? Miért kell mindentől féltsenek?

Hamarosan 19 éves leszek, de a szüleim mindenbe beleszólnak. Nem hagyják, hogy egyedül döntsek semmiben, mert, hogy ?k csak a jót akarják nekem. Mikor lesz ennek már vége? Nem birom tovább. Segitsetek kérlek

Legjobb válasz: Ha nem állsz a sarkadra, soha nem lesz vége. Bár konkrétan nem írtad le, mirõl van szó. De alapvetõen azt mondom, 19 éves vagy, ne hagyd magad! Biztos lesznek olyanok, akik azzal jönnek, hogy "amíg az õ kenyerüket eszed, teljhatalmuk van fölötted", "menj el dolgozni, akkor majd azt csinálsz, amit akarsz" (aha persze, ezt soha el ne hidd, a számlák, mindennapi fizetnivalók rabja leszel, onnan már csak lefelé van, ami a szabadságot illeti...) Ha csak nem túl durva a helyzet,NE költözz! Jó lehetõség, ha pl. úgy tanulhatsz tovább, hogy még otthon laksz, olyan konfliktusért, amit meg lehetne másképp oldani, ne szúrd el! A lényeg: szerintem a szemtelen, bunkó, állandó visszapofázás és a meghunyászkodás közt vannak korrekt átmenetek... Azért sokan élnek úgy otthon, hogy nincsenek elnyomva, és õk se élnek vissza a szülõi jóindulattal.

Akkor lesz vége, ha már nem engeded. Nem kell õket megbántani, nem kell elvárni, hogy megváltozzanak, és ne adjanak "tanácsokat" lépten nyomon. Meg kell köszönni a jó tanácsot, és önállóan kell dönteni, majd a döntésednek megfelelõen cselekedni. Ha rosszul döntesz akkor se keseredj el. Próbálkozz újra. Ha számon kérik tõled mondd azt: Sose tanultam volna meg járni, ha nem próbálom meg egyedül, és nem esek el néha. Elõszõr azért kérdezd meg magadtól: Fel vagyok készülve az esés okozta fájdalmakra?
19 évesen hogy a f*szomba tudna már elköltözni? Mindenre ez a válasz h költözz el? A diplomásoknak sincs állásuk ... nem is tudna sehol elhelyezkedni.... Tudom mirõl beszélsz kedves kérdezõ, én is ebbe a cipõbe járok én most leszek 20. Ülj le velük beszélni és mond el nekik h nem vagy már gyerek. Bebizonyítani elég nehéz mert a szülõknek soha semmi nem elég. Mi is ha kicsit hülyéskedünk barátommal megkapjuk h milyen gyerek vagyunk még... Meg velük értetni h felnõttél, ami nagyon nehéz :S
szerintem ülj le a szüleiddel és beszéld meg a dolgot velük. az én lányom is 16 múlt, és néha sajnos elfelejtem, hogy már nem óvodás. hidd el ez nem rosszindulat, egyszerûen csak a gyerekük vagy, akkor is ha 40 éves leszel. a szülõ nem tudja levetkõzni, hogy szülõ, de ha párszor figyelmezteted õket, hogy nem vagy már gyerek, akkor változni fog a helyzet és belátják õk is a dolgokat. de arra vigyázz, hogy ne bántsd meg õket.
12.21 - teljesen ellentmondásos vagy!
Ha nem állsz a sarkadra, soha nem lesz vége. Bár konkrétan nem írtad le, mirõl van szó. De alapvetõen azt mondom, 19 éves vagy, ne hagyd magad! Biztos lesznek olyanok, akik azzal jönnek, hogy "amíg az õ kenyerüket eszed, teljhatalmuk van fölötted", "menj el dolgozni, akkor majd azt csinálsz, amit akarsz" (aha persze, ezt soha el ne hidd, a számlák, mindennapi fizetnivalók rabja leszel, onnan már csak lefelé van, ami a szabadságot illeti...) Ha csak nem túl durva a helyzet, NE költözz! Jó lehetõség, ha pl. úgy tanulhatsz tovább, hogy még otthon laksz, olyan konfliktusért, amit meg lehetne másképp oldani, ne szúrd el! A lényeg: szerintem a szemtelen, bunkó, állandó visszapofázás és a meghunyászkodás közt vannak korrekt átmenetek... Azért sokan élnek úgy otthon, hogy nincsenek elnyomva, és õk se élnek vissza a szülõi jóindulattal.
A szülõk már csak ilyenek!Add határozottan a tudomásukra, hogy nem vagy már 3éves, vagy költözz el!
Amíg az õ lakásukban élsz, és az õ pénzükbõl zabálsz, úgy táncolsz, ahogy õk fütyülnek! Kitörési lehetõség: Keress munkát, és költözz el!
komolyan mondom, csak röhögök. ez nem ennyi idõsen kell elkezdeni. én már 16 éves koromban "lázadtam" feszegettem a határokat. és attól, h anyám tartott el, tiszteletben tartotta, h nem vagyok bábu, amivel azt csinál amit akar. bizonyos keretek közt nekem is megvolt a szabadságom. most már egyedül élek, de összevetve nem érzem, hogy akkoriban be voltam zárva. sõt! mostmár sokkal jobban átgondolom, h mi lesz a cselekedeteim következménye.
Az Isten szerelmére hányan akartok még itt nyavajogni, hogy a szüleim nem hagynak élni bla bla bla. Nem vagy már taknyos kölyök állj a sarkadra és nyisd ki azt a kis szádat. Vagy mégis mit vársz tõllünk, hogy segítsük? A te dolgot megoldani a problémáidat és nem a miénk.
zõlük=tõlük. Amúgy, ha valaki elég diplomatikusan közelíti, sokkal többet elérhet, mintha ajtóstól ront be. A beleszólást nem megszûntetni, hanem csökkenteni, "átszervezni" kell. Így a szülõ sem fogja azt érezni, hogy a gyereke sz.rba sem veszi, nem ad a véleményére.
Már nem azért de addig tartod a szád amíg pénzelnek meg etetnek? Örülj h foglalkoznak veled Te nagy önállóság. Fogod még bánni h ha nem fognak terelgetni. Az én szüleim rámhagytak mindent és minden választásti lehetõséget. Sokkal jobb így nekem. 18/F
Befejezted a tanulmanyaidat, van sajat kereseted es nem fuggsz Toluk sem lelkileg, sem anyagilag, de Ok csak beleszolnak az eletedbe! Nagyon hianyosan tetted fel a kerdest, ugyanis amikor nincs sajat kereseted es a szuleidtol fuggsz, illetve Ok tartanak el, akkor bizony beleszolhatnak. Vagy pl. nem fejezted be a tanulmanyaidat, s csak otthon ulsz tetlenul, akkor is noszogathatnak stb... Hianyos a kerdes!
Hát ez már csak ilyen dolog, lázadozz. Én is azt tettem, mást nem lehet :)
Nálam teljesen ugyanez volt... Tavaly találkoztam életem szerelmével nem akarták engedni, hogy nála is legyek... Végül "lázadni" kezdtem, ma már együtt élünk a párommal, igaz, anyám biztos nem jön az esküvõre XD 20/L
Elõzõ, szerinted jobb lesz attól a kérdezõnek, ha azt érezteted vele, hogy el van késve, hogy ezt nem ennyi idõsen kéne elkezdeni??? Mert szerintem nem. Annyiféle ember van, annyiféle szülõ van. Mindenkivel másként kell bánni. Nincs két egyforma eset. Biztos oka van a kérdezõnek arra, hogy neki így alakult. De kérdezõ, nyugodj meg, egyáltalán nincs késõ! A lényeg, ahogy a többiek is írták: felnõtt módjára, diplomatikusan próbálj meg velük beszélni. Amit az egyik kommentelõ írt a járni tanuló kisgyerekrõl, az nagyon jó párhuzam sztem. Sok sikert!

Hogyan éljem az életem, hogy jobban alakuljanak a dolgaim? (többi lent)

Arról lenne szó, hogy egy 16 éves lány vagyok, aki mostanában teljesen szét van csúszva, és magán kívül van.4 hónapig jártam egy nálam 10 évvel id?sebb fiúval(tudom, hülyeség volt..) Sajnos naív voltam/vagyok, nem akartam elhinni hogy csak a szexet akarja.Szakítottunk pár hete,de kb 2 hónapja teljesen magamon kívül vagyok.. Heti rendszerességgel fogyasztom alkoholt, cigizem néha, és minden ilyesmi. Tulajdonképpen nem tudom, hogy melyik lenne nekem a legjobb. Az, hogyha nem foglalkozom semmivel, nem görcsölök a dolgokon(gondolok itt a tanulásra, ugyanis bukásra állok elég sok tantárgyból) továbbá a fiúkra... Szeretnék egy normális kapcsolatot, hozzám ill?, velem egy korú fiúval. Vagy pedig nagyon koncentráljak a tanulásra, és felejtsek el minden mást? De hát ez nem élet.. Nem tudom melyik életstílus a megfelel?, és nem tudom hogy mi segítene nekem helyrejönni,hogy újra jókedv? legyek. Tudom hogy elég zavaros amit leírtam, de megköszönném a válaszokat, mert fontos lenne! Köszönöm. L/16

Legjobb válasz: Pont veled egykorú vagyok és nekem is volt lent az életem ha nem is ennyire...elõszõris cigitõl ,alkoholtól kéne megszabadulni ez fontos lenne ,hogy ne mérgezd magad belülrõl is még jobban...Tanulásra hajts rá igenis már csak 1 hónap van ha helyre tudod hozni legalább elégségesre a jegyeket akkor tedd meg.Inkább most mint nyáriszünetbe készülj pótvizsgákra.Elég idõd lesz akkor kibulizni magad haverokkal most én a helyedbe inkább tanulnék de tényleg...elkezdenék helyedbe valami sportot is ami kicsit társasági ,hogy új baráti kört is építs ki ha ez nem lehetséges elég lenne napi fél óra séta ilyesmi olyankor jó mentálisan is megtisztulni.

Pont veled egykorú vagyok és nekem is volt lent az életem ha nem is ennyire...elõszõris cigitõl , alkoholtól kéne megszabadulni ez fontos lenne , hogy ne mérgezd magad belülrõl is még jobban...Tanulásra hajts rá igenis már csak 1 hónap van ha helyre tudod hozni legalább elégségesre a jegyeket akkor tedd meg.Inkább most mint nyáriszünetbe készülj pótvizsgákra.Elég idõd lesz akkor kibulizni magad haverokkal most én a helyedbe inkább tanulnék de tényleg...elkezdenék helyedbe valami sportot is ami kicsit társasági , hogy új baráti kört is építs ki ha ez nem lehetséges elég lenne napi fél óra séta ilyesmi olyankor jó mentálisan is megtisztulni.
Elõször is! Sokan fognak ide írni, akik úgy gondolják, hogy egy hisztis kis p*csa vagy. Szard le Õket. A tanulás, és bulizás világát egyensúlyban lehet tartani. Én például azt csinálom, hogy hazamegyek segítek anyumnak, gépezek és este 17.00-kor elmegyek, tanulok. ( Ált. 1/2 óra. Ha dogát írunk lehet 2 óra is. ) Utána vissza, ha pölö edzésem van, ami négykor kezdõdik, és hétkor végzõdik akkor utána tanulok. Járok külön matekra is, mert az nem megy a legjobban ( saját magam kértem, hogy járjak ). Azt persze figyelembe kell vennünk, hogy én még Általánosba járok, és lehet, hogy csak Én bírom tartani ezt a tempót ( 3 órás edzés + tanulás ). Próbálj tartózkodni az alkoholtól és a cigarettától, hiszen azok csak rontanak a helyzeten mintsem, hogy segítenének. Járj el szórakozni ( DE TANULJ IS !! ), beszélj a szüleiddel, mert ha valakik, õk tuti tudnak neked segíteni. Részemrõl - egyenlõre - ennyi! Sok sikert! 14/L
szia! elõször is ne dohányozz, ne piálj meg ilyenek.kezdj el valami tök újat , lépj be egy szakkörbe vagy sportolj, akármit csak csinálj valami új dolgot.ha elkezdted akkor új emberekkel fogsz megismerkedni, nem feltétlenül kapcsolat céljából csak úgy spontán, aztán bármi kialakulhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt hittem hogy csak oltani fognak a segítség helyett. Tehát ugye 16 éves vagyok, vagyis egy kõkemény gimnáziumban 10. évfolyamos. Lehetetlen hogy eljárjak szakkörökre, vagy sportolni, mivel így is heti kettõ külön matek órám van, és azokon a napokon sem tudok felkészülni rendesen a következõ napi felelésre / dolgozatokra. Egyébként sem vagyok olyan penge, tehát szükségem lenne napi 3 óra tanulásra körülbelül, ami nem megy, mert elalszom felette, vagy egész másra figyelek. Nem szoktam túl sokáig gépezni, de mégis annyira kimerít a suli, hogy ha hazaérek, az az elsõ dolgom hogy lefekszem 1 vagy 1, 5 órára. Egyébként pedig nem csak az alkohol, cigi, illetve a tanulás miatt érzem magam szétcsúszva, hanem fiúk terén is. Nem keresek görcsösen barátot, de van egy fiú, akivel nagyon szeretném ha összejönne a dolog. Csak õ is kb 250 km-re lakik tõlem, és csak msn-en tudunk beszélni, de msn-en pedig nem lehetek sokat, mert tanulni kell(ene).
Önfegyelemmel. Tisztázd magadban a reális! céljaid, hogy mit akarsz elérni (pl. kettes mindenbõl, hogy legalább pótvizsgáznod ne kelljen). Aztán, tedd ki az órát magad elé, és szabj határokat: msn 1/2 óra, tanulás 2 óra, és ami a legnehezebb, tarts is be, köszönj el a sráctól, hogy neked menned kell tanulni. Ha azt jobbnak tapasztalod, akkor meg beszéld meg vele, hogy este 9-kor fent lesztek mind a ketten, de addigra tényleg legyél készen a leckékkel, s jutalomként jöhet az msn. Utóbbi már csak azért is jobb, mert ha elálmosodsz, akkor is legalább a leckével készen leszel. Készíts napi listát, hogy hogyan osztod be most az idõdet, meg egy másikat, hogy hogyan kellene. Egy új szokást felvenni állítólag 21 nap, vagyis 3 hétig kemény lesz, de a negyediken már tapasztalhatod is akár, hogy jobban alakulnak a dolgaid. A céljaid is összeírhatod, de ha azzal kezdenéd, hogy legyen egy helyes menõ hapsim... háát, akkor inkább hagyd az egészet, mert a helyes menõ hapsik is a kiegyensúlyozott, szép és okos lányokra buknak.
A kérdező hozzászólása: Elõször is, a fontossági listámon sohasem szerepelt elsõ helyen pasi. Mindig a tanulás, még ha nem is sikerült úgy alakítani ahogy szerettem volna. Megpróbálom így csinálni ahogy leírtad, de már nagyon kevés idõ van évvégéig, és nem tudom hogy be tudnám e hozni a lemaradásaimat. Köszönöm.

Nagyon hozzászoktam a magányhoz, így hogy éljem az életem?

Sohasem voltak barátaim,mindig is egyedül voltam.Ebben az elszigeteltségben nõttem fel,és egyszerûen nem tudom elhagyni.

Legjobb válasz: Csak fokozatosan szoktasd magad vissza az életbe. Vagy ne te menj az életbe hanem jöjjön az hozzád. Meghívod a haverokat szórakozni stb. A magány nem embernek való és mindig meg is törik. Most is meg fog.

Csak fokozatosan szoktasd magad vissza az életbe. Vagy ne te menj az életbe hanem jöjjön az hozzád. Meghívod a haverokat szórakozni stb. A magány nem embernek való és mindig meg is törik. Most is meg fog.
Az élet büdös Imádom! :)
A kérdező hozzászólása: 1000hála Ez gyorsan ment. Köszi köszi köszi

Hogy éljek azzal a tudattal, hogy édesanyám akármikor meghalhat?

Anyukám súlyos beteg, nem szeretnék róla beszélni, hogy mi baja van, remélem megértitek. Legjobb esetben 2-3 éve van hátra. Hogy éljek azzal a tudattal hogy akármikor elveszíthetem? :( Nagyon el vagyok keseredve.. Volt valaki ilyen helyzetbe? Mit lehet tenni? 16/L

Legjobb válasz: Bármelyikünk meghalhat bármelyik pillanatban. Használd ki az idõt, amíg együtt lehettek. S még akármi is történhet. Én már csak tudom...

Bármelyikünk meghalhat bármelyik pillanatban. Használd ki az idõt, amíg együtt lehettek. S még akármi is történhet. Én már csak tudom...
2-3 év alatt még fejlõdhet az orvostudomány, találhatnak Anyukád betegségére gyógymódot! Kívánom, hogy így legyen!
Te "szerencsés" vagy, mert tudod, hogy meg fog halni, van idõt elbúcsúzni, megédesítheted az utolsó éveit, hónapjait, úgy váltok el, ahogyan szeretnétek, gyûlölettel, vagy szeretettel, csak rajtatok múlik. Én 13 voltam, mikor édesanyám meghalt. Õ is súlyos beteg volt, de itthon senki nem mondta, h készüljek fel rá, õ már nem jön ki a kórházból. Még akkor sem közölték, mekkora a baj, mikor intenzívre került. Azt hittem, jó, átmeneti dolog, erre másnap suli után azzal fogadott apa, hogy anya meghalt. Ekkor már 3 hete nem is láttam, mert a kh-ba nem mehettem be. Aznap akartak vinni... Valahol bánt, valahol nem, mert így nem a legyengült, gépekre kötött anya képe van bennem, hanem a mosolygós (bár már akkor iszonyat fájdalmai lehettek), vidám anyáé.
Én is kívánom, hogy anyud meggyógyuljon. Vigyázz rá, és persze magadra is.
Pontosan. Minél többet legyél anyukáddal, beszélgessetek. És valóban még sok minden lehet!....ha 2-3 évrõl írsz, akkor akár még jóra is fordulhat a dolog....csak bízzatok benne mindketten!

Egyszer körülbelül 2 éve olvastam egy interneten egy sztorit hogy eljön az egyik nap amikor tilos lesz reggel kinézni az ablakon?

illetve mindent be kell csukni mert ha kinézel nagyon rossz dolog fog történni? Nem tudjátok hogy ez mi volt és hol lehet újra olvasni?

Legjobb válasz: Én is olvastam errõl, de ott úgy volt, hogy alapból nem fogunk látni 3 napig. :)

Én is olvastam errõl, de ott úgy volt, hogy alapból nem fogunk látni 3 napig. :)
Nem. Reptoid invázió lesz.
Csak egy jót akarnak röhögni az emberen...
Amúgy meg, gáz lesz, mert az ablakok leragasztása, meg ilyenek nem érnek semmit sem. A házak nem légszigeteltek, bunkerekbõl meg nincs annyi, hogy mindenki be tudjon menni.
De itt, vegyi fegyverrõl lehet szó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) ezaz amire gondoltam. :)
Ez valószínûleg akkor lesz, amikor ledobják az atombombát, ami hatalmas fénnyel jár.
A kérdező hozzászólása: ha valaki esetleg tudna adni egy linket azt megköszönném. :)
De ahhoz, hogy megtudd, hogy az ég sötét ki kell nézni. Ha ilyen horror sztoriba illõ dolog történne akkor ott már valami nem jó készülõdik kinézel vagy sem.
A kérdező hozzászólása: nem tudom valami olyasmi rémlik hogy egyik reggel mikor felkelünk akkor tiszta sötét lesz az ég és nem szabad kinézni..
Milyen rossz dolog, mivel tömik már az emberek fejét?
A kérdező hozzászólása: és nem tudod hogy mi a volt az oldal címe? nagyon fontos lenne:) köszönöm elõre is:)
Ennek az lesz az elõjele, hogy egy makkon repülõ motkányt fogsz látni az ablakból, akkor kezdõdik majd a jégkorszak, akkor mindent jól be kell majd csukni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!