Találatok a következő kifejezésre: Hogyan éljem a meleget, és hogyan (3 db)

Hogyan éljem túl a meleget, és hogyan tudjak aludni?

Úgy gondolom, itt a nyár,és nem ártana egy ilyen. Én pl azt javaslom,hogy akinek kicsi a szobája, és nincs klímája, az fagyasszon le vizet pár m?anyag palackban, és,miután megfagyott, vigye be a szobájába, és rakja egy lavórba. egy "félszobához" elég kb 3 palack,és 10-15 perc után érezhet? már. Hasonló ötleteket várnék ide,ha valakinek van, vagy ha egyáltalán valakit érdekel..

Legjobb válasz: Kolégista vagyok, itt a túlélés kulcsa, hogy nappal az ember a pincehelységi konditeremben tanul...

Kolégista vagyok, itt a túlélés kulcsa, hogy nappal az ember a pincehelységi konditeremben tanul...
öööö 1, 5 literes palackokról van szó???
A palack vizekkel az a baj, hogy növeli a páratartalmat. Nekem így is nagyon párás a lakásom.
Már mér növelné a páratartalmat? Le lehet õket zárni. Ami lecsapódik az oldalán azt meg a levegõbõl vonja el.
A kérdező hozzászólása: pont arról beszélek, hogy nem víz, hanem JÉG formájában viszed be a szobába, és amiután felolvadt, kiviszed, és kiöntöd a fürdõben a lavórt/visszateszed a palackokat a fagyasztóba. az én szobám átlagos méretû (2x félszoba, azt hiszem, olyan 10-12 nm, de ezt most csak ilyen éjféli becslés), azt 5 ilyen palack jég lehûti, és semmi pára nem lesz tõle. 2L-es palackokról beszéltem, másfelesekbõl kicsit több kell. (szorozd be 4/3-al :D)
köszi
növénypermetezõ kispalack víz az ágyam mellett és ventillátor
Nekem van egy palackom, szórófejjel, amibõl kb öt percenként magamra fújok egy csomót. No meg ha nagyon melegem van, és nem tudok mást, akkor lezuhanyzok hidegebb vízzel, nem törölközök meg teljesen, és fürdõruhát veszek fel. Vagy pl törölközõben megyek a szobámba. És bevan készítve egy másfél literes palackban innivaló, hogy ne felejtsek el eleget inni.
Mármint hogy a palack az vizes palack, és abból spriccelgetek magamra :D Ezt véletlenül lehagytam, pedig enélkül eléggé vicces a válasz :D

Minden vágyam, hogy Spanyolországban éljek, de nagyon izzadós vagyok, és ezt elég cikinek érzem. A spanyolok már valahogy hozzá vannak szokva az ilyen meleghez, vagy ők is nagyon izzadnak?

Legjobb válasz: szerintem ez inkább emberfüggõ. függ attól is, hogy idegi alapon vagy a meleg miatt izzad-e az ember. szerintem a spanyolok között is vannak olyanok, akik izzadnak a meleg miatt és olyanok is akik jól viselik. :D

szerintem ez inkább emberfüggõ. függ attól is, hogy idegi alapon vagy a meleg miatt izzad-e az ember. szerintem a spanyolok között is vannak olyanok, akik izzadnak a meleg miatt és olyanok is akik jól viselik. :D

Azt hiszem meleg vagyok, és nem az a baj, hogy ezt hogy vállaljam fel, hanem én nem ilyen életet akarok, hanem normális életet. Nem tudom elképzelni magam, hogy egy pasival járjak/éljek. Nem akarok így élni, de ott van bennem ez a dolog. Mit tegyek?

20 éves fiú vagyok és nagyon rosszul érzem magam mostanában, elegem van az egész életemb?l. Minden rendben van a környezetemmel, egész jó családom van, jól tanulok stb Se lánnyal, se fiúval nem volt még kapcsolatom.

Legjobb válasz: De hogy érted hogy meleg vagy? Ez miben nyilvánul meg nálad?

De hogy érted hogy meleg vagy? Ez miben nyilvánul meg nálad?
Szia! Én ezen, amin most te átmész, 13 évesen estem át. Most 17 vagyok, és annak ellenére, hogy még nem volt barátom tudom, hogy meleg vagyok. Elõször nekem is furcsa volt, hogy miért tetszenek jobban a srácok, de ez van. És az, hogy meleg vagy-e vagy sem nem attól függ, hogy kivel jobb a szex. Gyógyítható vagy sem, én már nem akarok "meggyógyulni".
A homoszexualitás nem gyógyítható. Ettõl függetlenül, ha nem tudsz megbékélni ezzel egyedül, ajánlanék egy pszichológust, de csak azért, hogy segítsen elfogadtatni magad. Egyébként próbálj a barátaiddal sokat beszélni errõl.
Elsõ vagyok! Az egy dolog hogy fantáziálgatsz róluk. Lány létemre én is szoktam lányokról. Ha még nem csináltad fiúval addig nem vagy meleg. Ha túl akarsz lenni ezen, szedj föl egy barátnõt és feküdjetek le. Meglátod mennyire jó lesz és lemondasz a pasikról. Az hogy a lányok csak barátként érdekelnek az valszeg azért van mert nincs a környezetedben olyan csaj aki tetszene vagy még nem találtad meg az igazit. Sok szerencsét:)
Lehet, h lepontoztok érte, de akkoris beírom: van terápiás lehetõség. A homoszexualitás gyógyítható. És akarat kérdése is.
hát ismét elvesztettünk egy férfitársat...:( én azér a helyedben megpróbálnám elõször egy lánnyal bele nem fogsz halni és akkor biztosan tisztán fogsz látni csókolozni sem csókolóztál soha? ha igen mit éreztél??? undorodtál vagy izgatott ez érdekelne...
sztem se jelentsd ki, adig amig lánnyal nem volt dolgod!! Járj ismerkedni elõbb utóbb csak megtetszik vki...ha pedig mégsem azt sem kel szégyellned! Amúgy sztem mindenkiben benne van ez a fantáziálgatás...én is 20 éves vagyok lány s jobban megnézem a lányokat, márcsak azért is h mit és hogyan kellene vagy nem kellene csinálnom vagy változtatnom magamon!! S nem szégyen az sem ha vki tetszik...:D Nekem kapcsolatom van fiúval akit szeretek is...de attól függetlenül elmondom egy lánynak ha csinosnak találtam!! :D szóval nyugi...
Kérlek jöjön meg az eszed, probáld meg lánnyal!! Ha nem voltál még fiuval akkor még nincs veszve semmi!!
De igen, a homoszexualitás gyógyítható.
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy a lányok nem érdekelnek, csak barátként tudok rájuk nézni, a fiúk viszont igen:D Megnézem õket az utcán, fantáziálok róluk stb
Szerintem a személyiségedbõl adódóan valamiféle zárkózottság gátlás lehet benned mert még egyáltalán nem volt kapcsoladot 20 éves létedre, és talán nem is mersz lányok felé közelíteni. Szerintem ha látsz olyan lányt, aki rád is jófejként tekint, próbáld ki vele, ha nem jön össze megtudod, hogy a lányokkal nem kíváns semmit, vagy kiderül, hogy be tudnak indítani ha eljön az a helyzet. Magyarul: nyalj ki egy jó puncit, aki megérdemel téged :) De ha végül mégis a fiúknál maradsz, akkor mégis csak velük kell legyél, mert szerintem nem lehet egy életet normálisan úgy leélni, hogy más nemhez vonzódsz, mint amit magadra erõltetsz társadalmi elvárásból. Én mint heteró mondom neked, fõ a boldogság. De kérlek ne légy díszbuzy, inkább elegáns meleg pali, ha ezt az utad választod.
sztem lehet hogy csak azért érzed ezt most így, mer ugye még nem volt kapcsolatot se lánnyal se fiúval, ezért talán vhol már el is vagy bizonytalanodva hiszen 20 vagy már h akkor mi lehet veled a baj, ha eddig nem volt kapcsolatod lánnyal, aztán a tudatallattid kikreálta neked afeltételezést h hoppá akkor mivan ha meleg vagyok. vszínû csak elkeseredett vagy és nem érted mivan veled. de az biztos h semmi baj nincs, menj neki a világnak aztán próbáld ki magad! kiderül minden és megtalálod magad, és ha meleg is vagy az sem baj.
1. A homosexualitás nem gyógyítható 2. A homosexualitás nem rossz dolog 3. A melegek sokkal kiegyensúlyozottabak és békésebb elfogadóbbak is. Szerintem próbáld meg elfogadni magadat de ha tényleg ennyire nem szeretnéd ezt az egészet próbálkozz lányokkal mint ahogy az elõttem szólók mondták, de szerintem semmi rossz nincs abban, hogy meleg vagy amúgy én nagyon tisztelem azokat akik felmerik válalni és büszkék rá csak nemkell mindenhol hangoztatni élj úgy mint egy hetero csak fiúkkal szóval légy normális ezenkívül szerintem tényleg az lenne a legfontosabb hogy elfogadd magad! Béke, szeretet, elfogadás! Egy 17 éves hetero buddhista fiú véleménye!
Szia! Szerintem meleg vagy, de nyugi, nincs ezzel semmi gond. :) És ne higgy azoknak akik azt mondják gyógyítható, én évekig megpróbáltam "gyógyulgatni" de semmi nem lett belõle. :)
atyaég ratyimatyi. 4 éves kérdésre válaszolsz..
Vagyis meleg vagy, de nem akarsz komoly kapcsolatot?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!