Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állnak emberek a karácsonyhoz (1 db)

Hogyan állnak az emberek a karácsonyhoz?

Pusztán kiváncsiságból kérdezem, hogy az emberek általában hogy' állnak ehhez az ünnephez. MErt a környezetemben él?k azt mondják, hogy semmi kedvük és nem szeretik már az egész cécót... Mások hogy vannak ezzel? Miért szól az egész egyre inkább az anyagiakról- ki, mmennyiért vesz ajándékot, stb... :(

Legjobb válasz: Nekem pl a kedvenc ünnepem a karácsony! És az ismerõseim is azt mondogatják h várják már. Na,de én nem az ajándékokért várom! Egyszerûen szép ez az egész, este kint a fények a házak ablakain, a meleg a szobában, fõleg ha kint szépen fehérlik minden, és talán az emberek is emberségesebbek ilyenkor... Igen,van akinek az anyagiakról szól... Azt csak sajnálni tudom,mert nem veszi észre az értékét ennek az egésznek.

Nekem pl a kedvenc ünnepem a karácsony! És az ismerõseim is azt mondogatják h várják már. Na, de én nem az ajándékokért várom! Egyszerûen szép ez az egész, este kint a fények a házak ablakain, a meleg a szobában, fõleg ha kint szépen fehérlik minden, és talán az emberek is emberségesebbek ilyenkor... Igen, van akinek az anyagiakról szól... Azt csak sajnálni tudom, mert nem veszi észre az értékét ennek az egésznek.
én imádom, annyira szép, bár mégiscsak ajándékokkal az igazi:D
Én is szeretem, ráadásul nem értem azokat az embereket, akik azt mondják, azért nem szeretik, mert csak a pénzrõl szól. Igazuk van abban, hogy sokaknak sajnos errõl szól. De aki ezt nem szereti, az miért nem csinálja máshogy? Nekem nem a pénzrõl szól. Azt is értem, ha valaki azt mondja, nem csak ilyenkor kell szeretni egymást. Ez is igaz, de én úgy gondolom, ez egy alkalom arra, hogy a hétköznapokból kizökkenve egy kicsit még jobban kifejezzük a szeretetünket. És itt most nem az ajándékokra gondolok, hanem arra, hogy ilyenkor juthat idõnk egy jót beszélgetni az esetleg távol élõ szülõkkel, a hétköznapi rohanásban elmaradt társasjátékot játszani a gyerekkel, reggel kényelmesen összebújni a párunkkal. Ez feltölthet az újabb rohanó hétköznapokra. Nem csak ilyenkor kellene, igaz. De bizony, akárhogy igyekszünk, máskor sajnos csak egy gyors puszira van idõ. Karácsonykor tegyünk hozzá egy hosszú ölelést is :)
Nem szeretem a karácsonyt. Mondhatni utálom. (Bár alapvetõen az összes ünnepet utálom.) Nevetséges színjátszás az egész. A képmutatás magasfoka. Mintha az év többi részében más lenne a viszonyunk a másik emberhez. Nevetséges. A legtöbb ember csak azért ünnepel, mert nem akar kilógni a sorból. Majomszokás. Ennél már csak a szilveszter a nagyobb hülyeség. "Eltelt egy év, jaj de jó!" Fantasztikus, hogy ilyen együgyû dolgoknak hogy képes örülni az átlagember...! Persze ez csak az én véleményem.
En imadom a fa illatat. Mi iden nem veszunk folos ajandekokat - tavaly sem tettuk. A gyerekek kapnak ruhakat jobb minosegu jatekot es kesz. Mert ok nagyon varjak. De igazabol mi csak azt, hogy itthon leszunk, csend lesz es nyugalom. 25.-en evek ota mindenki eljon hozzank aki tud. Mindenkinek van egy apro meglepetesunk es finom vacsora. ...es ennyi. Szeretetrol szol nem az oruletrol. A media es az uzletek teszik tonkre az egeszet... Pl. tudtad, hogy az ajandekozas honnan szarmazik? Angliaban a szolgalokat ajandekoztak meg a tehetosebbek...milyen szep ez! Mert Manapsag nagyon kevesen adnak azok akik tehetosebbek.
Én szeretem a Karácsonyt. Szeretem a fenyõfa illatát a gyertyákat és ahogyan csilognak a fán a díszek. Szeretek ajándékokat KÉSZÍTENI és adni a szeretteminek jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy örülnek neki. Azokat meg csak sajnálni tudom, akik azt hiszik, hogy a nagy és drága ajándékokkal helyettesíteni tudják a szeretetet. Szerintem te magad döntöt el, hogyan éled meg ezt a szép ünnepet. A párom szerete is meg nem is. A kereskedelemben dolgozik és eszméletlen, hogy mennyire megõrülnek ilyenkor az emberek, ezért nem szereti, nincs is ideje pihenni. Viszont karácsonykor összejön a nagyszülõknél a család és megy a zsuga hajnalig, mindenki jól érzi magát és jókat szoktunk nevetni. Nagy családja van az országban szerte szét laknak, de nagyobb ünepekkor összejön a család és mindenki jól érzi magát. Ezért szeretjük a karácsonyt! Az ajándékokra visszatérva, önmagában nem rossz dolog, csak nem kell túlzásba esni, hisz a háromkirályok is vittek a kis Jézusnak ajándékot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi ennek a számnak a címe, ami a vidi alatt megy? ^^

a href='http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-_yIWgvuk' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-..

0

Mikor játszanék az mta-val kis ideig tökéletesen megy aztán elkezd akadozni majd ki fagy a játék töbször előfordult de már nagyon idegesít. Pedig a gépem nagyon is jó. Mi lehet a probléma?

Version = 1.3.4-release-5941. 0. 000 Time = Fri Nov 29 20:22:20 2013 Module = C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\proxy_sa. Exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x003C91CC EAX=1188D1E8 EBX=1188D1D8 ECX=0022FAA8 EDX=00061F80 ESI=000000 EDI=0000001 EBP=0022FC58 ESP=0022FA88 EIP=007C91CC FLG=00210202 CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000

0

Lehetek magántanuló?

11. osztályba járok és ha lehet második félévtől szeretnék magántanuló lenni. Mostanában nagyon összejöttek itthon a dolgok, emiatt sokszor sírok, az iskolában is kevés osztálytársam van akivel jól kijönnék. Mindig találnak valamit amivel tudnak piszkálni. Másrészt vannak olyan tantárgyak amiből még csak most kezdtük el a 10.-es könyvet.. Van hogy éjszaka nembirok aludni mert attól félek mi lesz holnap. Tanulni birok, sosem voltam rossz tanuló.

2

Valaki? Nagyon el vagyok keseredve, egy világ dőlt ma össze bennem.

A legjobb barátnőm azt mondta, vége.De aztán azt mondta, hogy majd hétfőn suliba megbeszéljük.

5

Mi a neve annak az embernek, aki magában beszél?

1

Mi lehet ennek a versnek a címe?

Egy versmondó verseny hallottam, vicces vers volt, a versmondó versenyről szólt, az eleje úgy kezdődött hogy nem jut eszébe a szöveg, zavarba jön és erről beszél... Ismeri valaki?

0

Milyen festéstechnikát használjunk?

Suliban faliújságot kell festenünk és a hátteret valamilyen különlegesebb festéssel szeretnénk megoldani..tudnátok valamilyen ötletet adni? Tempera vagy vízfestk jöhetne szóba..

0

Milyen fajtájú ez a körte? File:///C:/Users/Felhaszn%C3%A1l%C3%B3/Downloads/IMG_2013070 9_114334. jpg

2

Intim felületet hogy tudok szőrteleníteni?

Már próbáltam hideg gyantával ,borotvával,de mindentől kipöttyösödik és már másnapra vissza is nő...nem tudtok ajánlani valamit?

0

Hogy lehet youtubera feltöltött videót törölni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!