Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állnak emberek a karácsonyhoz (1 db)

Hogyan állnak az emberek a karácsonyhoz?

Pusztán kiváncsiságból kérdezem, hogy az emberek általában hogy' állnak ehhez az ünnephez. MErt a környezetemben él?k azt mondják, hogy semmi kedvük és nem szeretik már az egész cécót... Mások hogy vannak ezzel? Miért szól az egész egyre inkább az anyagiakról- ki, mmennyiért vesz ajándékot, stb... :(

Legjobb válasz: Nekem pl a kedvenc ünnepem a karácsony! És az ismerõseim is azt mondogatják h várják már. Na,de én nem az ajándékokért várom! Egyszerûen szép ez az egész, este kint a fények a házak ablakain, a meleg a szobában, fõleg ha kint szépen fehérlik minden, és talán az emberek is emberségesebbek ilyenkor... Igen,van akinek az anyagiakról szól... Azt csak sajnálni tudom,mert nem veszi észre az értékét ennek az egésznek.

Nekem pl a kedvenc ünnepem a karácsony! És az ismerõseim is azt mondogatják h várják már. Na, de én nem az ajándékokért várom! Egyszerûen szép ez az egész, este kint a fények a házak ablakain, a meleg a szobában, fõleg ha kint szépen fehérlik minden, és talán az emberek is emberségesebbek ilyenkor... Igen, van akinek az anyagiakról szól... Azt csak sajnálni tudom, mert nem veszi észre az értékét ennek az egésznek.
én imádom, annyira szép, bár mégiscsak ajándékokkal az igazi:D
Én is szeretem, ráadásul nem értem azokat az embereket, akik azt mondják, azért nem szeretik, mert csak a pénzrõl szól. Igazuk van abban, hogy sokaknak sajnos errõl szól. De aki ezt nem szereti, az miért nem csinálja máshogy? Nekem nem a pénzrõl szól. Azt is értem, ha valaki azt mondja, nem csak ilyenkor kell szeretni egymást. Ez is igaz, de én úgy gondolom, ez egy alkalom arra, hogy a hétköznapokból kizökkenve egy kicsit még jobban kifejezzük a szeretetünket. És itt most nem az ajándékokra gondolok, hanem arra, hogy ilyenkor juthat idõnk egy jót beszélgetni az esetleg távol élõ szülõkkel, a hétköznapi rohanásban elmaradt társasjátékot játszani a gyerekkel, reggel kényelmesen összebújni a párunkkal. Ez feltölthet az újabb rohanó hétköznapokra. Nem csak ilyenkor kellene, igaz. De bizony, akárhogy igyekszünk, máskor sajnos csak egy gyors puszira van idõ. Karácsonykor tegyünk hozzá egy hosszú ölelést is :)
Nem szeretem a karácsonyt. Mondhatni utálom. (Bár alapvetõen az összes ünnepet utálom.) Nevetséges színjátszás az egész. A képmutatás magasfoka. Mintha az év többi részében más lenne a viszonyunk a másik emberhez. Nevetséges. A legtöbb ember csak azért ünnepel, mert nem akar kilógni a sorból. Majomszokás. Ennél már csak a szilveszter a nagyobb hülyeség. "Eltelt egy év, jaj de jó!" Fantasztikus, hogy ilyen együgyû dolgoknak hogy képes örülni az átlagember...! Persze ez csak az én véleményem.
En imadom a fa illatat. Mi iden nem veszunk folos ajandekokat - tavaly sem tettuk. A gyerekek kapnak ruhakat jobb minosegu jatekot es kesz. Mert ok nagyon varjak. De igazabol mi csak azt, hogy itthon leszunk, csend lesz es nyugalom. 25.-en evek ota mindenki eljon hozzank aki tud. Mindenkinek van egy apro meglepetesunk es finom vacsora. ...es ennyi. Szeretetrol szol nem az oruletrol. A media es az uzletek teszik tonkre az egeszet... Pl. tudtad, hogy az ajandekozas honnan szarmazik? Angliaban a szolgalokat ajandekoztak meg a tehetosebbek...milyen szep ez! Mert Manapsag nagyon kevesen adnak azok akik tehetosebbek.
Én szeretem a Karácsonyt. Szeretem a fenyõfa illatát a gyertyákat és ahogyan csilognak a fán a díszek. Szeretek ajándékokat KÉSZÍTENI és adni a szeretteminek jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy örülnek neki. Azokat meg csak sajnálni tudom, akik azt hiszik, hogy a nagy és drága ajándékokkal helyettesíteni tudják a szeretetet. Szerintem te magad döntöt el, hogyan éled meg ezt a szép ünnepet. A párom szerete is meg nem is. A kereskedelemben dolgozik és eszméletlen, hogy mennyire megõrülnek ilyenkor az emberek, ezért nem szereti, nincs is ideje pihenni. Viszont karácsonykor összejön a nagyszülõknél a család és megy a zsuga hajnalig, mindenki jól érzi magát és jókat szoktunk nevetni. Nagy családja van az országban szerte szét laknak, de nagyobb ünepekkor összejön a család és mindenki jól érzi magát. Ezért szeretjük a karácsonyt! Az ajándékokra visszatérva, önmagában nem rossz dolog, csak nem kell túlzásba esni, hisz a háromkirályok is vittek a kis Jézusnak ajándékot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet venni olyan kesztyűt amit érzékel a telefon?

Mivel én egy kesztyűért nem szeretnék messzire elmenni ezért Tolna-Szekszárd környékén lenne nekem jó.

6

Az mit jelent, hogy: tutorial?

1

Le tudnátok ezt neked forditani angolra?

Rubik kocka

2

Pontosan mennyi Assassin's creed képregény van?

2

Ti milyen ajándékot adnátok ennek a fiúnak?

Rock zenét hallgat, szeret tüzeskedni(felgyújtani dolgokat az osztályban:D), cserkész és szeret piálni....

1

Szeretnék kilépni a GDI renszerből. Ha valaki túd segíteni akkor kére segitsen?

1

Tudtok francia gyakorló meséket?

olyan mesére gondoltam mint a dóra a felfedező, játékosan tanítja meg a gyerekeket idegen nyelvre, csak nekem francia kéne. van egyáltalán ilyen? köszi előre

2

Mi annak a műfajnak a neve, amikor valamiféle zenét adnak elő emberek, de nem használnak hangszereket, csakis a saját hangjukat?

2

Mi a hangszekrény szómagyarázata?

0

Van a neten valahol alap spanyol párbeszéd?

Valami rövid kellene, ilyen "sziahogyvagykösszjól" szintű. Egy pár mondat. Esetleg, ha valaki aki tud spanyolul írna egyet nekem, azt megköszönném.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!