Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állapítható egy (28 db)

Hogyan állapítható meg egy anyag térfogata?

1, érzékszervekkel 2, kísérlettel X, méréssel

Legjobb válasz: Méréssel állapítható meg egy anyag térfogata?

A kérdező hozzászólása: Méréssel állapítható meg egy anyag térfogata?
Hát mégis hogyan, ha nem méred meg? Megnézed, vagy megtapogatod? A kísérletezésnél meg megint kell mérni, hogy megkapj egy számot.. Ez ált. isk. alsós szint..

Hogyan állapítható meg egy nőről, hogy még szűz?

Legjobb válasz: Mért lényeges ez a kérdés ? Sok férfi az egyik oldalon szeretné ha szüz lenne a másokon meg egy tapasztalt nöt akar egy személyben.

Meg kell tõle kérdezni. :D "Igaz az, hogyha egy pasi szûz lánnyal volt utána fáj a hímvesszõje?" Igen, de csak ha az aktusnak a leendõ após vet véget.
Mért lényeges ez a kérdés ? Sok férfi az egyik oldalon szeretné ha szüz lenne a másokon meg egy tapasztalt nöt akar egy személyben.
Szívembõl szóltál :D:D
ügyetlen.de mért kell megállapítani?az már régen rossz ha nem hiszed el amit õ mond!!!!kérdezd meg és kész.nehogy elkezdj rajta szex közben gondolkozni hogy vajon elsõ volt neki?
Sztem ez nem igaz... Inkább jobban élvezi mert szûkebb és nincs szétbaszva...
MIÉRT KELLENE EZT MEGÁLLAPÍTANI???
Szûz az a nõ vagy lány vagy férfi, aki még nem szeretkezett. A nõk hüvelynyílását egy szûzhártya nevû membrán veszi körül. A szûzhártya testedzés, sport, vagy tamponhasználat során is elszakadhat. Egyesek úgy vélik, hogy a szüzesség egyetlen bizonyítéka a szûzhártya, de mivel az nem csupán az elsõ behatolás alkalmával szakadhat át, nem egyértelmû bizonyítékként. A szûzhártya meglétét egyébként csak nõgyógyász orvos tudja igazolni.
Igaz az, hogyha egy pasi szûz lánnyal volt utánna fáj a hímvesszõje
Nehéz a behatolás, gyakran fáj a pasinak is, és nem épp egy lepedõakrobata. De miért kell ebbõl ekkora problémát csinálni?
úgy hogyha leakar fekünbdni valakivel és csak huzza az idõt amég azut nem mongya :na mosmár mennem kel menyünk anyuval vásárolni vagy vmi ijesmi de ha már megtõrtén a dolog és a behetolásnál tartunk és vérzik vagy épp mongya hogy nagyon fáj
b4zdmeg má 2011 van
XD b/szz oda neki :D és már jaaa 2011 van :D:D:DD hohohoo
kit érdekel h szûz-e vagy sem a lényeg h jó legyen minden!
. . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Sehogy a mai lányok már megba**va születnek...
Patrick Stewart FTW
6 ev:Oo
Lehet a kérdezõ a horoszkópra gondolt. Vagy arra hogy meg-e lehet állapítani egy lányról hogy szûz-e akkor ha csak beszélget vele, szóval a viselkedésébõl.
b4zdmeg sok sülye XD
majdnem..xD
majdnem 5 éves...:D
Úgy hogy Augusztus 23. - Szeptember 22. között született.
ez egyszerû, belé dugod a farkad és utána már tuti nem az
nem feltétlenül látszik hogy szûz-e. kiszakadhat mástól is. lényegtelen hogy az-e vagy sem
ide még majdnem 4 év után is írnak válaszokat?xD
naná!én is írok.....:D
szerintme nincs nyilvanvalo jel amibol megallapitod.
aztaaaaa 4 éves kérdésre válaszol6ok :D
jaja, én is :D
2013 vaan :O

Hogyan állapíthatom meg egy kábelről hogy crosslink vagy sem?

Legjobb válasz: egy 2005-ös fórumból kimásolván neked: Egyébként a crosslink csak a drótozásában különbözik a sima hálókábeltõl. Sima kábellel kötve a gépeket közbe kell iktatni egy hubot, switchet vagy routert, crosslink kábellel (ami nevének megfelelõen nem egyenes hanem keresztkötésû) viszont össze lehet kötni két gépet direktben, hálókártya-to-hálókártya. A tévedésbõl nem megfelelõ kábel használata erõsen ellenjavallt. --- A keresztkötést pedig látod.

egy 2005-ös fórumból kimásolván neked: Egyébként a crosslink csak a drótozásában különbözik a sima hálókábeltõl. Sima kábellel kötve a gépeket közbe kell iktatni egy hubot, switchet vagy routert, crosslink kábellel (ami nevének megfelelõen nem egyenes hanem keresztkötésû) viszont össze lehet kötni két gépet direktben, hálókártya-to-hálókártya. A tévedésbõl nem megfelelõ kábel használata erõsen ellenjavallt. --- A keresztkötést pedig látod.
A kérdező hozzászólása: Képzeld, ezt én is megtaláltam...
Akkor hogy nem tudod megállapítani? Egymás mellé teszed a két kábel véget és összehasonlítod szépen sorba, hogy mindenhova ugyan az a színû ér van-e bekötve. Ha ugyan az, akkor nem cross-kábel, ha eltér, akkor valószínûleg cross-kábel.
A kérdező hozzászólása: Ennyit akartam tudni.


Magyarország földrajzi középpontja Pusztavacs. De hogy állapítható meg egy ilyen nagyon szabálytalan alakú testrõl, mint az országunk, hogy hol van a közepe?

Legjobb válasz: A földrajzi középpont itt megfelel a geometriai középpontnak. Tetszõleges síkidom geometriai középpontjának meghatározására kiváló programok vannak, itt inkább a határadatok pontos megadása a fontos. De a térképészeknek ez rendelkezésre áll. Úgy lehet elképzelni, mint egy irdatlan sokszög, amelynek minden oldala ismert, továbbá az oldalak szögei is. Már csak számolás kérdése. A kapott koordinátából meg lehet mondani, Pusztavacs melyik kertjérõl van szó.

A földrajzi középpont itt megfelel a geometriai középpontnak. Tetszõleges síkidom geometriai középpontjának meghatározására kiváló programok vannak, itt inkább a határadatok pontos megadása a fontos. De a térképészeknek ez rendelkezésre áll. Úgy lehet elképzelni, mint egy irdatlan sokszög, amelynek minden oldala ismert, továbbá az oldalak szögei is. Már csak számolás kérdése. A kapott koordinátából meg lehet mondani, Pusztavacs melyik kertjérõl van szó.
Pusztavacsot kicsit egyszerûbben határozták meg: Magyarország térképét beillesztették egy téglalapba, és annak a középpontját keresték meg. Ez nem a pontos geometriai középpontot adja meg ugyan, de hát nem mindegy? Úgy se fogja ellenõrizni senki.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!
A síkidom (gömbfelület-darab) határvonalának pontos ismerete esetén integrálszámítással meghatározható annak mértani közepe. Pusztavacs az a település, amely ehhez a ponthoz a legközelebb esik.
Tudom, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de egy kis érdekesség, hogy Magyarország közepe nem ott van, ahol az emlékmû áll. Pár km-el arrébb, egy honvédségi laktanya raktáránál található.... de ide természetesen nem járhatnának látogatók, ezért máshova építették azt a jellegzetes Magyarország közepe emlékmûvet.

Hogyan állapíthatom meg egy kutya temperamentumát?

Szangvinikus, kolerikus, melankólikus, flegmatikus. Ezek vannak, remélem van aki ismeri ezeket a szavakat, pszichológiában elterjedtek, de kutyákra is jellemzőek... 3 kutyánk van, és nem tudom eldönteni melyik milyen.

Legjobb válasz: A szavakat és a jelentésüket ismerem de a Jungi psziholgia alaptipusai szerintem nem alkalmahatóak kutyákra. Maximum az energiájuk alapján lehet õket besorolni szerintem. Egy kutya ugyanis soha nem lesz flegmatikus példáúl, legelábbis én még nem láttam olyat.

A szavakat és a jelentésüket ismerem de a Jungi psziholgia alaptipusai szerintem nem alkalmahatóak kutyákra. Maximum az energiájuk alapján lehet õket besorolni szerintem. Egy kutya ugyanis soha nem lesz flegmatikus példáúl, legelábbis én még nem láttam olyat.
most megnéztem interneten. hát majdnem jól emlékeztem. a kolerikusnál arra emlékeztem hogy képes agresszív lenni de valamiért ugy emlékeztem hogy félelembõl. itt az oldal ahol leírja a jellemzést. ha felnõtt kutyáid vannak akkor simán be tudod azonosítani valamelyikbe õket hiszen annyira kell már hogy ismerd. http://gallery.site.hu/u/Scubulorum_Buda_Marcus/Scubulorum_B..
egyetértek a második válaszolóval. nyilván nem véletlenül került ki a köztudatból ez a fajta jellemzése a kutyának. ugyanis az ilyesmit a gazdi lényegében tapasztalja és annak megfelelõen illetve a kutya személyiségéhez mérten áll hozzá a kutyához. ezek a jellemzése maximum a kölyökkutya választásánál lehetnek mérvadók, hogy agazdi elõre tudja mire számítson, illetve már akkor a számára legmegfelelõbbet hozza el. egy már meglévõ felnõtt kutyánál ez már "lényegtelen", hiszen tudja a gazdi hogy milyen a jelleme a kutyájának alapvetõen (nehezbben motiválható pl.), tök mindegy hogy pszihologiai szavakkal élünk vagy csak egyszerû "falusi" megfogalmazással.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem tudom... Az egyik idegesebb(vagyis szorongóbb sztem) természetû, kicsit gyáva, de értelmes, meg úgy tud törleszkedni mint valami macska. Kint az udvaron õ sprintel a leggyorsabban, imád ugatni, játéknál kergetõzni. A másik egy lassított felvétel, õ mindent alaposan megfontol, viszont õ a legszófogadóbb. Inkább egyedül játszik, de egy idõ gondolkozás után be szokott csatlakozni a közös játékba is. Õ nem menekül el a feszült helyzetektõl, hanem megpróbálja "megoldani"... A harmadik egy kölyök kutya. Természetesen hiperaktív. Állandóan futkos, ugrál, ugat (errõl próbáljuk lenevelni) nagyon nehezen fárad el, minden hülyeséget eltanul a nagyoktól, de minket is nagyon hamar megért, de szemtelenkedni is szokott... Igazi csibész.

Hogyan állapíthatom meg, h egy sorozat számtani vagy mértani?

Mib?l tudom meg h melyiket kell használnom egy feladatnál? el?re is köszi:)

Legjobb válasz: ha a kettõ közül biztos az egyik akkor nézd meg hogy 3 egymást követõ elem esetén a különbség vagy a hányados állandó e. pl 3 7 11 15 itt 15-11= 4 11-7= 4 7-3=4 stb vagy mértaninál 8 4 2 1 ... 1/2 =1/2; 2/4=1/2 ; 4/8=1/2 stb

ha a kettõ közül biztos az egyik akkor nézd meg hogy 3 egymást követõ elem esetén a különbség vagy a hányados állandó e. pl 3 7 11 15 itt 15-11= 4 11-7= 4 7-3=4 stb vagy mértaninál 8 4 2 1 ... 1/2 =1/2; 2/4=1/2 ; 4/8=1/2 stb
A kérdező hozzászólása: köszi <3

Hogyan állapíthatom meg, hogy csomót érzek e a mellembe, vagy csak egy mirigyet?

Elég kicsi a cicim, ezért elég könny? kitapintani a mirigyeket, most azonban nagyon megijedtem, mert szerintem csomót érzek, bár nem tudom biztosan, ha valaki tudná mi alapján lehet megkülönböztetni, kérem írjon. Örülnék ha nem kéne orvoshoz mennem:/

Legjobb válasz: Na ez az amit én sem tudtam soha. Inkább elmegyek dokihoz. A dokim mondta,hogy jó dolog az önellenõrzés, de a nõk 70%-a nem tudja magát rendesen megvizsgálni és hogy inkább legyen valaki hipohonder és menjen el megnézetni, mint hogy ne vegyen észre magának valamit, ami ott van!

Na ez az amit én sem tudtam soha. Inkább elmegyek dokihoz. A dokim mondta, hogy jó dolog az önellenõrzés, de a nõk 70%-a nem tudja magát rendesen megvizsgálni és hogy inkább legyen valaki hipohonder és menjen el megnézetni, mint hogy ne vegyen észre magának valamit, ami ott van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:)
Sok mell - és fõleg az aprók - nagyon mirigyes állományúak. Ha VÁLTOZÁST érzel a régebbi tapintáshoz képest, az gyanús, de tényleg menj el inkább orvoshoz.
Ja, utolsó vagyok, és szerintem így vizsgáld: feküdj le az ágyra egyik kéz fenn fül mellett fekszik, másik kézzel hónod aljátol szép lassan kis nyomásokkal vizsgáld végig a területet. Ahol érzni véled a csomót próbáld megkeresni a határokat. Ne aggódj nem lesz gond, de nézesd meg mindenképp...
Nekem van csomóm nem is egy. Én is magamnak vettem észre és én is megijedtem. Lényeg, nekem mondjuk nagyobb mellem van de teljesen körülhatárolt a csomó, kicsit keményebb, van kisebb és nagyobb is. Mindenképp menj el dokihoz, és mindenképp nézze meg a melled, tapintásra is. Én évente megyek ellenõrzésre, mell ultrahanggal szépen meg tudják nézni, nõdoki utalhat be ilyenre. Egyszer egy másik dokihoz mentem, az meg felháborodva közölte velem mit parázok fiatal vagyok nem kell beképzelni. Jól elküldtem a francba, nem képzelek én be semmit ott van a papíron kerek perec adjon beutalót ellenõrzésre. Ezzel csak azt akartam mondani, nem tréfa dolog, menj el és ne hagyd magad. Nézzék meg rendesen. 26/l
Szerintem is jobb ha orvos látja. Legalább õ megtanít a mell önvizsgálatára.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehetséges. Most azért ijedtem meg, mert ez más.. nem "áll úgy össze a többivel" hanem mintha külön állna..
Én úgy tudom, hogy a mirigyeket mindkét két mellben kb ugyanott ki lehet tapintani szimmetrikusan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors, és hasznos válaszokat!!:) Szerintem is jobb lesz ha egy szakértõ nézi meg, remélem csak zsírcsomó vagy mirigy..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Én is féltem hogy nem vennének komolyan, nincs túl jó tapasztalatom dokikkal, meg attól féltem hogy azt mondják, ilyen fiatalon nem kell ezzel foglalkozni dehát könyörgöm.. az én életem, az én egészségem.:) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!:)

Van 13 darab érménk. Ezek közül az egyik eltérő súlyú, könnyebb vagy nehezebb a többinél. Adott egy kétkarú mérleg. Hogyan állapíthatjuk meg, hogy melyik a "hamis" érme, legfeljebb 3 méréssel?

Legjobb válasz: Megoldható úgy is, ha nem tudjuk könnyebb vagy nehezebb a hamis érme. Számozzuk az érméket 1-tõl 13-ig 1. mérés: 1,2,3,4 <----> 5,6,7,8 Három eset lehetséges. I. Az elsõ, amikor az 1,2,3,4 csoport nehezebb. Ekkor a következõ 2. mérés legyen 1,2,5 <----> 3,4,6 Ha ez a mérés EGYENLÕ a hamis érme a 7. vagy a 8. A harmadik méréssel ez eldönthetõ: pl. 1 <---> 7 Ha az elõzõ mérésnél 1,2,5 nehezebb volt, akkor vagy az 1,2 nehezebb, vagy a 6 könnyebb. Ilyenkor a 3. mérés: 1 <---> 2. Ha ezek egyenlõek a 6. a könnyebb (hamis), ha nem egyenlõek a nehezebb érme a hamis. Ha az 1,2,5 könnyebb volt, akkor vagy a 3,4 a nehezebb, vagy az 5 könnyebb. Ekkor a 3. mérés: 3 <---> 4 Itt a nehezebb a hamis, ha egyformák az 5. a hamis. II. eset Amikor az 5,6,7,8 érme volt a nehezebb. Ilyenkor az eset ugyanaz mint az elõbbi (I.) Csak az érméket kell átszámozni és úgy végigjátszani az elõbb leírtakat. III. eset Amikor az alapmérés egyenlõ. Ilyenkor a hamis érme a 9,10,11,12,13 érmék valamelyike. Ilyenkor a 2. mérés: 8,9 <--->10,11 (igen, a 8. érme a már mért csoportból van, és azért fontos mert viszonyíthatunk hozzá). Ha egyforma a két oldal, a hamis a 12,13 érmék valamelyike. A 3. mérés ilyenkor egyszerû, pl: bármelyiket feltesszük szemben az egyenlõnek mért csoportból vett érmével. Ha nem egyenlõek, akkor mondjuk a 8,9 nehezebb. Ilyenkor a 3. mérés: 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a nehezebb és hamis, ha nem egyenlõek, a könnyebbik a hamis érme. Ha a 8,9 könyebb volt, akkor a 3. mérés szintén 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a könnyebb és hamis, ha nem egyenlõek, a nehezebbik a hamis érme. Kb. ennyi, remélem nem írtam el sehol ... maci

Megoldható úgy is, ha nem tudjuk könnyebb vagy nehezebb a hamis érme. Számozzuk az érméket 1-tõl 13-ig 1. mérés: 1, 2, 3, 4 <----> 5, 6, 7, 8 Három eset lehetséges. I. Az elsõ, amikor az 1, 2, 3, 4 csoport nehezebb. Ekkor a következõ 2. mérés legyen 1, 2, 5 <----> 3, 4, 6 Ha ez a mérés EGYENLÕ a hamis érme a 7. vagy a 8. A harmadik méréssel ez eldönthetõ: pl. 1 <---> 7 Ha az elõzõ mérésnél 1, 2, 5 nehezebb volt, akkor vagy az 1, 2 nehezebb, vagy a 6 könnyebb. Ilyenkor a 3. mérés: 1 <---> 2. Ha ezek egyenlõek a 6. a könnyebb (hamis), ha nem egyenlõek a nehezebb érme a hamis. Ha az 1, 2, 5 könnyebb volt, akkor vagy a 3, 4 a nehezebb, vagy az 5 könnyebb. Ekkor a 3. mérés: 3 <---> 4 Itt a nehezebb a hamis, ha egyformák az 5. a hamis. II. eset Amikor az 5, 6, 7, 8 érme volt a nehezebb. Ilyenkor az eset ugyanaz mint az elõbbi (I.) Csak az érméket kell átszámozni és úgy végigjátszani az elõbb leírtakat. III. eset Amikor az alapmérés egyenlõ. Ilyenkor a hamis érme a 9, 10, 11, 12, 13 érmék valamelyike. Ilyenkor a 2. mérés: 8, 9 <--->10, 11 (igen, a 8. érme a már mért csoportból van, és azért fontos mert viszonyíthatunk hozzá). Ha egyforma a két oldal, a hamis a 12, 13 érmék valamelyike. A 3. mérés ilyenkor egyszerû, pl: bármelyiket feltesszük szemben az egyenlõnek mért csoportból vett érmével. Ha nem egyenlõek, akkor mondjuk a 8, 9 nehezebb. Ilyenkor a 3. mérés: 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a nehezebb és hamis, ha nem egyenlõek, a könnyebbik a hamis érme. Ha a 8, 9 könyebb volt, akkor a 3. mérés szintén 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a könnyebb és hamis, ha nem egyenlõek, a nehezebbik a hamis érme. Kb. ennyi, remélem nem írtam el sehol ... maci
Én csak úgy tudom, hogy ha elõre tudjuk, nehezebbet vagy könnyebbet keresünk. Nézzük könnyebbel: 1. mérés: 6-6 érme a két karba, egyet nem mérünk. Ha a mérleg egyenlõ tömeget mutat, akkor az a kimaradt érme a "hamis". Ha valamelyik 6-os csoport könnyebb a másiknál, akkor a könnyebbet megtartjuk. 2. mérés: a könnyebb 6-osból 3-3 érmét a mérleg két karjára helyezünk. A könnyebbikben lesz a keresett érme. 3. mérés: a megmaradó 3 érmébõl 1-1 kerül a mérleg két karjára. Ha azonos tömegûek, akkor a nem mért érme a "hamis", ha valamelyik könnyebb, akkor az. Ugyanígy végigjátszható a nehezebbek kiválasztásával, akkor a nagyobb tömegû hamisat találjuk meg.
A kérdező hozzászólása: Maci! Tökéletes a válasz. Gratulálok!

Hogyan állapítható meg egy feladatban első elolvasás után hogy egyenes arányosság, vagy fordított arányosságról beszélünk?

Legjobb válasz: Ezt így nem tudom megmondani, szerintem is a rutin, de ha írsz egy konkrét példán megpróbálom elmagyarázni:D

Ezt így nem tudom megmondani, szerintem is a rutin, de ha írsz egy konkrét példán megpróbálom elmagyarázni:D
rutin
A kérdező hozzászólása: Vannak a suliba különbözõ feladatok nem tudom megkülönböztetni, hogy melyik melyik. Pl. 6tyúk 9nap alatt 7tojást tojik, akkor 10 tyúk, 10nap alatt hány tojást tojik? A fordított arányosságnál elég ha összeszorzom a 3adatot és abból kiszámolom a keresett erdmény, csak nem tudom, hogy melyik a fordított arányosság, így nem merem alkalmazni.
van egy ilyen típusú feladat itt, csak mókusokkal nézd meg ott hogy számolták ki
Én ugy mondanám, hogy valahogy onnan tudod eldönteni, hogy belegondolsz. pl. 1 ember az árkot 3 nap alatt ássa ki, akkor 2 ember hány nap alatt? nyilván 3nál kisebb eredményt várunk.Ez fordított arányosság, mert az emberek száma nõtt, de a napok száma csökkent. Egyébként sok pl-t kell megoldani és egy idõ után fel fogod majd ismerni.

Hogyan állapíthatom meg egy macskáról, hogy ivartalanított-e?

Fél éve az udvarunkba szokott egy cica, etetjük, itatjuk, állandóan nálunk van, de nem szeretném, ha itt kölykezne le. Küls? jegyek alapján meg tudom-e állapítani, hogy ivartalanított-e?

Legjobb válasz: Nekem ivartalanított cicáim vannak (1 fiú, 1 lány) de sztem nem látszik semmi kívülrõl. Ha már fél éve ott van, sztem ha lány, már kölykezett volna, mert fél éve mégcsak május volt, azóta egy alomnak "örülhettetek volna"- persze csak ha ivarérett már. Én elvinném állatorvoshoz, veszettség ellen amúgy is jó lenne, ha beoltanátok, ha már titeket szemelt ki gazdinak. Tõle meg tudod kérdezni. Õ gondolom meg tudja mondani.

Nekem ivartalanított cicáim vannak (1 fiú, 1 lány) de sztem nem látszik semmi kívülrõl. Ha már fél éve ott van, sztem ha lány, már kölykezett volna, mert fél éve mégcsak május volt, azóta egy alomnak "örülhettetek volna"- persze csak ha ivarérett már. Én elvinném állatorvoshoz, veszettség ellen amúgy is jó lenne, ha beoltanátok, ha már titeket szemelt ki gazdinak. Tõle meg tudod kérdezni. Õ gondolom meg tudja mondani.
Ugy tudod megállapítani hogy a fiu cicáknak nincsenek golyói a lánycicákról meg kivülröl nem lehet megállapítani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!