Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állítsam hogy CD-ről (4 db)

Jelnleg windows 7 van a gépemen de vissza szeretném rakni az xp-t. Az ISO fájlt kell cd-re írni vagy melyiket. Második kérdésem hogy a biosba hol állítsam be hogy cd-ről induljon?

A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Milyen alaplapod van? (többnyire delet gombbal kell bemenni a boot menübe, és ott lehet átállítani). ha iso fájlod van, akkor azt kell kiírni (de nem az iso fájlt kell a CD-re másolni, hanem abból kell elkészíteni a CD-t). Vagyis "képfájl írása CD/DVD-re" menüvel kell kiírnod.

Milyen alaplapod van? (többnyire delet gombbal kell bemenni a boot menübe, és ott lehet átállítani). ha iso fájlod van, akkor azt kell kiírni (de nem az iso fájlt kell a CD-re másolni, hanem abból kell elkészíteni a CD-t). Vagyis "képfájl írása CD/DVD-re" menüvel kell kiírnod.
A kérdező hozzászólása: dell optiplex gx240

Honnan töltsem le a windows xp cd re? Mert csak cd íróm van. hogyan Írjam ki? hogy állítsam be hogy a másik gép a cd ről induljon és telepÍtsen?

Van egy gépem amin nincs op rendszer én a win xpt gondoltam de honnan töltsem le hogy egy újra írható cd-n elférjen ami ugye 700mb. hogyan írjam ki semmi programon nincs csak a alcolhol 120%. hogyan állítsam be a biosában hogy a cd r?l induljon? vagy beteszem és már indul is ? köszönöm várom a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia :) Innen letöltöd privátba megy ha sikerül utorrent kliens szükséges :ez az !http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59292/ letöltöd telepíted

Szia :) Innen letöltöd privátba megy ha sikerül utorrent kliens szükséges :ez az !http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59292/ letöltöd telepíted

Hogy állítsam be hogy cd-ről bootoljon a gép? Biosba hogy lépjek be?

Eddig mindig ha megnyomtam az F8-at, akkor be tudtam állítani.. de most ha újraindítom, F8.. csak olyanok jönnek be hogy csökkentett módban indítás stb.. és a biosba sem tudok belépni.. tönkrement a cd lejátszóm nemrég.. most egy másik van.. míg a régi volt addig működött minden.. most akkor hogy rakjam újra a gépet?

Legjobb válasz: milyen géped van?

milyen géped van?
Alaplap típusa?
A kérdező hozzászólása: Köszi aki segíteni akart, közben már újraraktam a gépet. Rosszul emlékeztem.. F12-t kellett nyomni.:D:D


Hogyan állítsam be, hogy CD-ről boot-oljon?

Hogyan állítsam be BIOS-ba, hogy CD-r?l boot-oljon a gép?

Legjobb válasz: Boot priority, boot devices, 1st boot stb. Ilyeneket keress.

Boot priority, boot devices, 1st boot stb. Ilyeneket keress.
A kérdező hozzászólása: köszi... már meg van:D
Hogyan sikerült? Elküldöd?elmondod? Win 7 röl is megy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!