Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állíthatom a (303 db)

Hogyan állíthatom a számítógépem hangerejét kényelmesen bármelyik pillanatban?

Egy állandó ablakra gondolok ami nem záródik be ha átkattintok valamire és minden fölött van és ezért nem takarhatja el semmi. Vagy egy beállításra hogy egy gombot megnyomok és lenémul a gép. konkrétan ahoz kéne hogy, halgatok valami zenét vagy filmet és amikor belépnek a szobába, egy kattintással vagy gomblenyomással le tudnék halkítani mindnet kevesebb mint 1 mp alatt. most nállam úgy van hogy a tálcán van egy ikon amire ha rákattintok akkor vár 2 másodpercet és megnyílik a csúszkla és ha duplát kattintok akkor semmi sem jön be szóval elég rossz. tudnátok ajánlani valamit?

Legjobb válasz: egy multimédiás billentyûzet kell neked amin vannak hangerõ gombok. Logitech-et vagy Genius-t ajánlok

egy multimédiás billentyûzet kell neked amin vannak hangerõ gombok. Logitech-et vagy Genius-t ajánlok
A kérdező hozzászólása: tudnátok ajánlani valami olyasmit amihez nem kell megvenni egy új bullenytûzetet csak le kell tölteni valamit

Photobucket-en hogy állíthatok a képeimre 'tags'-okat?

* // vagyis, hogy a keres?ben is rá lehessen keresni...


Hogyan állíthatom a számítógépem hangerejét normálisabban?

A tarmenyüvel átellenben van egy kis ikon ami re ha rákattintok, vagy felugrik vagy nem és el is túnik. Honnan töltsek le valami olyan programot ami egy fojamatosan jelenlévő csúszkát jelenít meg? mert elég sokszor szoktam állítani a számítógépem hangerejét.

Legjobb válasz: vez . pult. hangok és audió eszközökbe ugyan ugy ott a csúzka :D

vez . pult. hangok és audió eszközökbe ugyan ugy ott a csúzka :D
Lehet, a legtöbb csigás íjat mostmár állíthatóra gyártják.

Etetőszékes kérdés! Mennyire fontos, hogy állítható legyen a lábtartó?

Két modell között vacilálunk. Árban ugyanaz a kett?. Az egyik sokkal jobban tetszik, mint a másik, viszont a másiknak a lábtartó magassága is állítható!

Legjobb válasz: Hát, lehet, hogy segíteni ezzel nem segítek, de azt tudom mondani, hogy a mi etetõszékünknek nem állítható a lábtartója, és remekül elvagyunk vele, nem érzem az állíthatóság hiányát.

Hát, lehet, hogy segíteni ezzel nem segítek, de azt tudom mondani, hogy a mi etetõszékünknek nem állítható a lábtartója, és remekül elvagyunk vele, nem érzem az állíthatóság hiányát.
Nem fontos. Én is állíthatót akartam, de több helyen is mondták, hogy teljesen felesleges. Nem is olyat vettem, és nem is hiányzik.
Ja, és azt ajánlom, hogy nézzétek meg élõben is (ne csak neten, ha onnan akarjátok rendelni), mert én már nagyon bánom, hogy megvettem. PVC a huzata, és rettenesen izzad benne a fiam, és tapad is hozzá.
Nekünk nem állítható lábtartójú van, de még le sem ér a lába, ahogy ül, csak elõrefelé kiáll a lába (10 hónapos múlt). Szóval egyáltalán nem hiányzik, mert mire le fog érni neki, addigra lesz vagy két éves. Akkor meg már minek lábtartó? A huzata mosható, nem teljesen PVC, hanem ilyen orkános szerûség. Tényleg kicsit tapadós, de az én kisfiam nem izzad benne (bár az sem mindegy, hány fok van a lakásban).
A kérdező hozzászólása: Köszi Csajok! Mindenképp megnézzük élõben, nem is netrõl akartuk rendelni. A huzata állítólag légáteresztõ, és a képen tényleg nem tûnik "túl mûanyagnak". Meggyõztetek, hogy felesleges a lábtartó állíthatósága, úgyhogy ha a személyes találka nem okoz csalódást, akkor az elsõ változat nyert!

Hogyan állítható be FACEBOOK-on, hogy ha telefonról jelentkezek be, akkor az adatlapomon valamint az ismerőseim hírfolyamában NE jelenjen meg az, hogy XY elkezdte használni a facebook for android alkalmazást?

Legjobb válasz: ez bizony egy nagyon hasznos kérdés, meglep hogy nem érkezett még válasz.. ha esetleg azóta már megtudtad leírnád nekem ide? köszi

ez bizony egy nagyon hasznos kérdés, meglep hogy nem érkezett még válasz.. ha esetleg azóta már megtudtad leírnád nekem ide? köszi
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lettem okosabb ez ügyben. :( De vigasztal az, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Ha sikerül megtudnom a megoldást, megírom ide.
ja én is meglepõdtem hogy nagy nehezen rátaláltam erre a kérdésre itt.. már megijedtem hogy velem van a baj hogy csak engem zavar ez. elég nagy szemétségnek tartom hogy az ember akarata nélkül kiposztolja ezt a fb for androidos cuccot a fb app. .. hát köszi azért. bár van egy olyan érzésem hogy ez ügyben nem járhatunk sikerrel soha..:d

Hogy állíthatom be facebookon, hogy egy bizonyos személy által megosztott dolgokat ne lássam a kezdőlapon?

Van az ismerőseim között valami 60 éves nő (azt se tudom kicsoda, csak visszajelöltem mert egy faluban lakunk) és zavaró, hogy a kezdőlapon a hozzászólások 50%-a az övé. Mézeskalácsról, divatról, idézetek szerelemről, Orbán Viktorról, stb, de nagyon nem érdekel. Megbántani nem akarok senkit azzal, hogy törlöm csak az ő hülyeségeire nem vagyok kíváncsi a főlapon.

Legjobb válasz: Rámész az illetõ adatlapjára, és van ott az üzenetnél vagy hol hogy feliratkozás, vagy valami hasonló. Ha arra rámész ott írja hogy miket szeretnél látni, pl csak fontos, semmi vagy minden.

Rámész az illetõ adatlapjára, és van ott az üzenetnél vagy hol hogy feliratkozás, vagy valami hasonló. Ha arra rámész ott írja hogy miket szeretnél látni, pl csak fontos, semmi vagy minden.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!