Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állítható egy barátság (1 db)

Hogyan állítható vissza egy barátság?

a legjobb barátom úgy egy hónapja jött össze egy lánnyal aki Szlovákiában lakik. Az elején aikor összejöttek azt mondta nekem hogy a hétvégéket kihasználja hogy együtt lehessen a csajj hétköznaponként pedig együtt fogunk lógni hogy így igazságos legyen a helyzet. Nos történetesen ez a dolog egy ét hétig így volt de azóta minden a feje tetejére állt: Soha nem tudom mi van vele, mikor úgy tudom hogy itthon van, néhány nap múlva tudom meg t?le utólag hogy mégis a barátn?jénél van, nem reagál semilyen telefonos meg egyéb üzenetre, totál bunkó velem, országos problémát csinál, ha nem úgy nevezem a csajt ahogy ? neki tetszik, , röviden: Teljesen elszállt magától, s teljesen semmibe vesz!

Legjobb válasz: Ne beszélj vele,nincs értelme .Most a csaj a legfontosabb , szerelmes , próbáld átgondolni , hogy te az õ helyébe mit csinálnál,aztán adj neki idõt és ha mázlid van akkor visszafordul feléd is ha elmult a rózsaszín köd.

Ne beszélj vele, nincs értelme .Most a csaj a legfontosabb , szerelmes , próbáld átgondolni , hogy te az õ helyébe mit csinálnál, aztán adj neki idõt és ha mázlid van akkor visszafordul feléd is ha elmult a rózsaszín köd.
A kérdező hozzászólása: De figyelj, legalább ha írok neki valamit, legalább annyit írjon hogy ezért meg azért nem érek rá. nem egy hét múlva mondja meg hogy hirtelen változott a program én meg azt se tudom mi van vele. Másrészt meg az azért túlzás hogy mert barátnõje van úgy bánik elõtte velem mint a kutyával.
És mi történt?
Tudod mi az az empátia? Akkor gyakorold.
orvosolható!! A barátod jelenleg szerelmes és ha jólértem nem beléd. nyilván nem akar most veled lógni, mert ilyenkor kell nekik ismerkedni. Légy türelmes és minden esetben hívd ha van valami jó program, de ha azt mondja nem jön akkor fogadd el a válszát. Felnõtt gondolom, te pedig még nem ..hívd meg valahova és mondd hogy hozza el, mert kiváncsi vagy ki az aki így fejbeverte! Ha te is összejönnél valakival jó lenne dupla programokat csinálni..kérdezd meg, hátha van a lánynak olyan barátnõje és akkor megoldanátok.ennél többet nem tehetsz. A barátnõjét pedig a rendes nevén emlegesd, mert most szereélemben nem te vagy az elsõ és a barátod mindenkiben ellenséget lát aki kényelmetlen megjegyzéseket tesz élete párjára.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nehéz anyagi helyzet, de ez az utolsó évem. Mindent a családért, és mondjak le róla?

Végzős vagyok a középiskolában.
Hatalmas összegeket kellene kifizetnem az utolsó évben (kb. 80-100ezer ft-ot 3 hónap alatt) Ugyan dolgozok diákként havi 40ezer ft-ért, DE
Édesanyámnak minimális bevétele van, amit a tanfolyamon kap (munkaügyin keresztül). Decemberig nem tud vállalni bejelentett munkát, mert akkor vissza kellene fizetnie a tanfolyam árát (ha esetleg közben felvennék valahova).

Elvagyunk maradva pár csekkel, és hitelkártyáját is használja. Többször kérdeztem, hogy mi legyen, részt vegyek-e a szalagavatón, táncoljak-e, mire elkezdte sorolni h ő nekem nem tud segíteni, mert nincs pénze.
Azt mondta, ha akarok, táncoljak...majd lesz valahogy!

Mit javasoltok? Életemben egy ilyen van, a többiek arra buzdítanak, én is szeretnék táncolni, de hát a pénz....

42

Milyen eredetű a Cseko vezetéknév?

2

Mi volt a legmegalázóbb amit valaha mondtak Neked?

Nem csak családon belül értem!

27

Mit lehet tenni olyan csaladtagokkal akik folyton kivancsiskodnak kikérdeznek ha összefutsz velük valahol? Utcan még mondhatom hogy sietek de a városi fürdőben ha odaül hozzm mit csináljak?

7

Mit csináljak? Elmenjek vele?

Az igazság az hogy van párom,aki kint dolgozik külföldön.
Mióta kint van 1 éve, nekem nincs semmi szórakozásom nem is vágytam, nem is mentem. Na és tegnap felhívott egy ismerős férfi hogy nincs-e kedvem elkísérni Edda koncertre, az igazság az hogy nem tudok dönteni, mi volna a helyes? Te mennél a helyemben?Nem leszek-e rossz ember ha elmegyek miközben van párom.
21/L

7

Mit tudnánk a párommal csinálni ha a párom még nem vált el, de az felesége bosszúból adósságokat halmoz fel közüzemekben és a gyerekeket teljesen a párom ellen neveli pedig a párom 48% gyerektartást fizet ami havi szinten 200 ezret jelent?

Három gyermekük van és addig fajult a dolog, hogy a tehermentes házban már a gázt és a villanyt is kikapcsolták.

19

Hány éves korig jár a családi pótlék?

4

Tényleg köteles vagyok ezeket mind megtenni, csak azért mert én vagyok a nő?

Mindketten keresőképesek vagyunk,tehát mindketten dolgozunk.
A párom irodai munkát végez (adminisztrátor),én pedig szociális gondozó vagyok,egy idősek otthonában sokszor szombaton is bemegyek!

Én főzök(munka előtt sokszor,reggel hogy legyen főtt kaja,mikor hazaér),én takarítok,én mosok,én járkálok el a boltba,ház körül mindent én végzek!

Nála a mosogatás így néz ki:
Vizet önt a mosogatóban a tányérra,hogy ne nehezítse meg a munkámat,"ne száradjon rá a tányérra az étel!"
De elmosogatni nehezére esne!
Egyszer olyan beteg voltam,hogy 3 napig nem tudtam lábra állni,ő meg 3 napig szendvicsen,és tasakos levesen élt,depressziós volt h nincs normálisan főzve....
Szerinte,ezek mind női dolgok.....kapcsolatunk amúgy hétköznapi kapcsolat,semmi extra veszekedés,de ez így nekem nem jó....

Meg akarom leckéztetni,hogy kicsit észhez térjen,mivel nem a középkorban élünk,ő ugyanannyira takaríthat,moshat,főzhet mint én!

Arra gondoltam,hogy mivel nekem lehetőségem van kedvezményesen étkezni a munkahelyemen,így nem főzök,kimosok,de az ő ruháit külön válogatom.
Szépen már szóltam neki,de direkt mindent rosszul csinált,csak hogy ne kelljen semmit sem csinálni!

Pl: HIDEG vízben mosogatta a zsíros tányérokat,kiteregetni úgy teregetett ki,hogy a ruhák kb úgy voltak a szárítóra rakva,mintha odadobta volna őket,nem túlzok,felmosni(nem igaz h ne tudja már valaki)tiszta vízzel mosott fel,én szóltam,hogy "mi van a vízben?"
"semmi!Miért kel bele valami"

Na és ne legyek ideges!

55

Van egy ismerősöm aki pár napja nem hallat magáról. Nagyon aggódom érte, páromnak is feltünt, hogy fura vagyok de nem merem neki elmondani ki miatt vagyok szomorú mert nem akarom, hogy azt hidje van köztünk valami. Szerintetek mit tegyek?

3

Lehet apukám összejött valakivel?

Az előző barátnője, aki olyan, mint ha az anyám lenne, írt fb-n még régebben, hogy apukám regisztrált egy társkeresőre. Most pedig látta, hogy töröltette magát, ezért nyilván összejött valakivel. Tegnap előtt meg azelőtt is késő este jött haza, de nem mondta meg hova. Teljesen egyértelmű szerintem, de apukám eddig még nem mondott semmit. Szerintetek is ez van? 15/L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!