Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állítható egy barátság (1 db)

Hogyan állítható vissza egy barátság?

a legjobb barátom úgy egy hónapja jött össze egy lánnyal aki Szlovákiában lakik. Az elején aikor összejöttek azt mondta nekem hogy a hétvégéket kihasználja hogy együtt lehessen a csajj hétköznaponként pedig együtt fogunk lógni hogy így igazságos legyen a helyzet. Nos történetesen ez a dolog egy ét hétig így volt de azóta minden a feje tetejére állt: Soha nem tudom mi van vele, mikor úgy tudom hogy itthon van, néhány nap múlva tudom meg t?le utólag hogy mégis a barátn?jénél van, nem reagál semilyen telefonos meg egyéb üzenetre, totál bunkó velem, országos problémát csinál, ha nem úgy nevezem a csajt ahogy ? neki tetszik, , röviden: Teljesen elszállt magától, s teljesen semmibe vesz!

Legjobb válasz: Ne beszélj vele,nincs értelme .Most a csaj a legfontosabb , szerelmes , próbáld átgondolni , hogy te az õ helyébe mit csinálnál,aztán adj neki idõt és ha mázlid van akkor visszafordul feléd is ha elmult a rózsaszín köd.

Ne beszélj vele, nincs értelme .Most a csaj a legfontosabb , szerelmes , próbáld átgondolni , hogy te az õ helyébe mit csinálnál, aztán adj neki idõt és ha mázlid van akkor visszafordul feléd is ha elmult a rózsaszín köd.
A kérdező hozzászólása: De figyelj, legalább ha írok neki valamit, legalább annyit írjon hogy ezért meg azért nem érek rá. nem egy hét múlva mondja meg hogy hirtelen változott a program én meg azt se tudom mi van vele. Másrészt meg az azért túlzás hogy mert barátnõje van úgy bánik elõtte velem mint a kutyával.
És mi történt?
Tudod mi az az empátia? Akkor gyakorold.
orvosolható!! A barátod jelenleg szerelmes és ha jólértem nem beléd. nyilván nem akar most veled lógni, mert ilyenkor kell nekik ismerkedni. Légy türelmes és minden esetben hívd ha van valami jó program, de ha azt mondja nem jön akkor fogadd el a válszát. Felnõtt gondolom, te pedig még nem ..hívd meg valahova és mondd hogy hozza el, mert kiváncsi vagy ki az aki így fejbeverte! Ha te is összejönnél valakival jó lenne dupla programokat csinálni..kérdezd meg, hátha van a lánynak olyan barátnõje és akkor megoldanátok.ennél többet nem tehetsz. A barátnõjét pedig a rendes nevén emlegesd, mert most szereélemben nem te vagy az elsõ és a barátod mindenkiben ellenséget lát aki kényelmetlen megjegyzéseket tesz élete párjára.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek is szarrágóság?

A júniusi tartásdíjból levont két hetet az apuka, mert egyet a nagymamájánál, egyet pedig Nála töltött közös gyerekünk. Megkérdeztem a Bíróságon, és nincs joga ehhez!

8

Hogy lehetne elkerülni a papucs jelzőt a családtagoktól, barátoktól?

Mindig megkapom, h mert a menyasszonyom dönt a kérdésekben, de ez nem így van.
Szal nekem is vannak terveim az elkövetkező 10 évre, de én nem hangoztatom őket, nem beszélek róla, mert ugye messze van még.
Menyasszonyom viszont jobban szereti, ugye mint a nők az ilyen témát, így totál úgy tűnik, h csak bólogatok...

12

Miert ilyen a csaladom? Hogy tudnek innen elmenni?

Egyszeruen nem birom mar ami itthon megy... Van egy 16 eves tesom, par napja lett 16. 12-14 eves kora ota dohanyzik, azita el nemi eletet, iszik bulizik. Most kezdte a kozepiskolat, de ma mar azzal jott haza hogy nagy lazas, anya nem szolt neki semmit, se mas, pedig tudjak hogy nincs baja. Nekem ful es arcureg gyulladasom van, nekem kulon kervenyr kell benyuhtanom ha beteg vagyok. Most anyanmal ketten olyan hanggal vannak mint 2 oroszlan es engem beszelnek ki. Szokasukhoz hiven. Volt hogy tesom pasija honapokig itt volt, ha az enyem jott az mar problema volt, pedig az enyem tanult, tesome drogozik is. En ha akarnek se cigizhetnek vagy ihatnek alkoholt, mar nem birom hogy engem beszelnek ki allandoan es a hugom mindent megkap. Oke hogy felnott vagyok, ha a koromat nezzuk, de vele mindig is kivetelezve volt. Fejfajassal vittek orvoshoz, mert o nagy beteg.

18L

3

Melyik a jobb név a Szofi vagy a Veronika?

20

Sajnos senkivel nem tudok olyan kapcsolatot kialakítani, hogy hozzámenjek feleségül. Eddig még senki nem felelt meg az elvárásaimnak. Mit tegyek? Hol ismerkedjek?

8

Lánybúcsúra játék ötletek?

Jövő héten búcsúztatjuk a barátnőmet,ugyanis a kis buta rá egy hétre férjhez megy :D Tudnátok jó kis játékokat,feladatokat írni amivel feldobhatnánk a lánybúcsút?Köszi :)

4

Párom nagyon mérges mert a tesómékkal szallonnát sütöttünk és ő nem jött. Most tényleg én vagyok a hibás amiért elmentem?

21

Aki a párja családjával él vagy élt, az mennyi pénzt adott bele a közösbe?

Ha nem fogadtak el pénzt akkor azt mondtad,hogy jó rendben,nem erőlteted, vagy megoldottad másképpen?(pl. bevásároltál a családnak,kifizettél 1-1 számlát stb...)
Van olyan akinek eszébe sem jutott ,hogy pénz adjon a közösbe, annak fejében hogy sok időt tölt ott?

Konkrétan azért érdekelne mert a bátyám barátnője átlagosan 3 napot tölt nálunk, soha nem ad pénzt, egyszer ÁLLÍTÓLAG akart adni de bátyám azt mondta,hogy úgysem fogadják el a szüleink, szóval meg sem próbálta (valóban nem fogadnák el a büszkeségük miatt, de nagy terhet jelent a bátyám barátnője anyagilag, tehát én elvárnám...)

Egyébként az én barátnőm szülei sem fogadtak el pénzt tőlem, pedig hetente csak 1-2 alkalommal vagyok náluk, én pl. bevásároltam nekik a barátnőm segítségével (ő tudta,hogy mi kell és azt vettük)

Számomra elfogadhatatlan az ahogy bátyám barátnője gondolkodik ezzel kapcsolatban, de szerintem ha a szülők terhére van valaki a párjánál, akkor illik támogatni valamilyen módon a szülőket.(a bátyám nem jár a barátnője családjához)
Szerintetek?

19

Ti mit választanátok?

Elköltözzünk albérletbe párommal, mert idáig anyósoméknál lakunk, vagy mondtuk nekik a szándékunkat, és mondták, hogy várjunk tavaszig, mert addig utána lehet járni a szocpólnak és akkor építsünk a házhoz (külön bejárat, elválasztva)! Szerintetek?

11

Milyen volt a lánybúcsúztató bulitok?

Hogy zajlott?
Kik voltak ott?
ki szervezte meg?
Mit csináltatok?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!