Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állítható egy barátság (1 db)

Hogyan állítható vissza egy barátság?

a legjobb barátom úgy egy hónapja jött össze egy lánnyal aki Szlovákiában lakik. Az elején aikor összejöttek azt mondta nekem hogy a hétvégéket kihasználja hogy együtt lehessen a csajj hétköznaponként pedig együtt fogunk lógni hogy így igazságos legyen a helyzet. Nos történetesen ez a dolog egy ét hétig így volt de azóta minden a feje tetejére állt: Soha nem tudom mi van vele, mikor úgy tudom hogy itthon van, néhány nap múlva tudom meg t?le utólag hogy mégis a barátn?jénél van, nem reagál semilyen telefonos meg egyéb üzenetre, totál bunkó velem, országos problémát csinál, ha nem úgy nevezem a csajt ahogy ? neki tetszik, , röviden: Teljesen elszállt magától, s teljesen semmibe vesz!

Legjobb válasz: Ne beszélj vele,nincs értelme .Most a csaj a legfontosabb , szerelmes , próbáld átgondolni , hogy te az õ helyébe mit csinálnál,aztán adj neki idõt és ha mázlid van akkor visszafordul feléd is ha elmult a rózsaszín köd.

Ne beszélj vele, nincs értelme .Most a csaj a legfontosabb , szerelmes , próbáld átgondolni , hogy te az õ helyébe mit csinálnál, aztán adj neki idõt és ha mázlid van akkor visszafordul feléd is ha elmult a rózsaszín köd.
A kérdező hozzászólása: De figyelj, legalább ha írok neki valamit, legalább annyit írjon hogy ezért meg azért nem érek rá. nem egy hét múlva mondja meg hogy hirtelen változott a program én meg azt se tudom mi van vele. Másrészt meg az azért túlzás hogy mert barátnõje van úgy bánik elõtte velem mint a kutyával.
És mi történt?
Tudod mi az az empátia? Akkor gyakorold.
orvosolható!! A barátod jelenleg szerelmes és ha jólértem nem beléd. nyilván nem akar most veled lógni, mert ilyenkor kell nekik ismerkedni. Légy türelmes és minden esetben hívd ha van valami jó program, de ha azt mondja nem jön akkor fogadd el a válszát. Felnõtt gondolom, te pedig még nem ..hívd meg valahova és mondd hogy hozza el, mert kiváncsi vagy ki az aki így fejbeverte! Ha te is összejönnél valakival jó lenne dupla programokat csinálni..kérdezd meg, hátha van a lánynak olyan barátnõje és akkor megoldanátok.ennél többet nem tehetsz. A barátnõjét pedig a rendes nevén emlegesd, mert most szereélemben nem te vagy az elsõ és a barátod mindenkiben ellenséget lát aki kényelmetlen megjegyzéseket tesz élete párjára.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy fogynia kéne?

Nincs extrém módon elhízva, de azért egy 10-15 kg felesleg van rajta és így nem túl csinos.

37

Önbizalom hiányos embernek, önbizalom hiányos gyereke lesz?

13

Mi van akkor, ha vki egy ugyanolyan vezetéknevű férfihoz megy hozzá?

Akkor is szokás felvenni az ő nevét? Pl. vannak elég gyakori vezetéknevek Varga, Szabó stb. Ilyenkor hogy szokás?

12

Mit csináljak most? Nagyon fontos, a testvérem nem normális.

18 éves lány vagyok a húgom 1 évvel fiatalabb nálam. Régen őt nagyon sokan bántották, mert kövér, szemüveges és fogszabályzós lány volt. De lefogyott, nincs szemüveges és fogszabilya se. Nagyon szép lány lett. De szerintem elment az esze. Verekedésbe keveredett mert egy szerencsétlen lányt bántottak és megvédte. Régen inkább kihagyta volna a verekedéseket, nem segített volna. Sokszor észre veszem, hogy verseket olvas, pedig régen utálta őket. Meg azon gondolkodik, hogy a világot hogy lehetne megváltoztatni, hogy ne bántsák egymást az emberek, ne legyen szenvedés meg hasonlóak. Multkor mi ketten egy zsidós filmet néztünk és kiakadt az egészen, kirohant sírni, hogy hogy lehettek ilyen emberek. Teljesen a helyzetükbe képzeli állandóan magát. Olyanokon is szokott gondolkodni, hogy miért élünk, meg hogy ha ilyen sokan szenvednek a világon akkor miért élnek azok, azért hogy szenvedjenek. Meg szokott szomorú verseket írni, kimegy órákra a parkba és egy padon ül. Amikor meg megjön arról beszél, hogy milyen szép az ősz meg a csókák vagy a varjak hangja. A jövőjéről is szokott beszélni, hogy Afrikában szeretne a szegény családoknak segíteni, a másik pillanatban hogy ő egy senki se. Ez normális?

11

Megőrülök anyám elveszi a pénzem mit csináljak?

Az van hogy most összegyűlt egy pár tízezres egy keveset elköltöttem de amikor elvagyok otthonról anyám fogja magát bejön a szobámba feltúr mindent a pénzemér elveszi és amikor nézem,megszámolom nincs meg x-ezer forint akkor jelenti be hogy ő azt elvette
(Egyébként nem is adja vissza)
Hová rejtsem el a pénzem? Tippek? Trükkök?

18

Ha a páromnak bírósági idézése van gyerek elhelyezés és gyerektartás ügyében eltudja tolni más időpontra elmehet helyette?

Õ külföldön tartozkodik

4

Milyen gyakran gondolkodtok azon, hogy megcsalnátok a párotokat, és mennyire nehéz megállnotok, hogy ne tegyétek meg?

Csak kíváncsi vagyok. 32/N

38

Anya miért nem akarja, hogy meglegyek keresztelve?

Valamiért nem akarja :O de én szeretném,ha meglennék :/ .. azt mondja pénzbe kerül. de most ennyire sokba kerülne??
16/L

9

Az hogy lehet hogy a férjem észre sem veszi hogy frufrum lett? Egy szót sem szólt pedig neki csináltam. Most szint is akarok váltani vajon azt se veszi majd eszre? Tavaly befestettem egyszer azt se vette eszre. Hogy lehet ezt nem észre venni?

Mas csaladtagok a legkisebb dolgokat is eszreveszik nem ertem

18

Mezei vezetéknévhez milyen nevek illenek?

30

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!