Találatok a következő kifejezésre: Hogyan állítható a tálca (4 db)

Hogy kell leszedni a Chipolino Pingo etetőszék felső tálcáját (szétválasztani)? És hogyan kell állítani a tálcát? (állítólag 3 pozícióban állítható). www.poppet.hu/catalog2/catalog/product_info. Php? CPath=372_878_935&products_id=4694

Használtan kaptuk, de nem tudjuk, hogyan kell.

Legjobb válasz: Hát nekem Baby Design Pepe van, de ahogy néztem a képet, szerintem egy kaptafa. A miénken úgy kell állítani a tálcát, hogy két oldalt megfogod, illetve alányúlsz és ott elvileg van két kallantyú, amivel le is lehet venni a tálcát. Na, ezeket meghúzód kifelé, mintha levennéd a tálcát, a tálcát meg tolod befelé, vagy kifelé. A két tálcát meg úgy kell szétszedni, hogy csak széthúzod, az csak egymásba van nyomva. Remélem érthetõ voltam.

Hát nekem Baby Design Pepe van, de ahogy néztem a képet, szerintem egy kaptafa. A miénken úgy kell állítani a tálcát, hogy két oldalt megfogod, illetve alányúlsz és ott elvileg van két kallantyú, amivel le is lehet venni a tálcát. Na, ezeket meghúzód kifelé, mintha levennéd a tálcát, a tálcát meg tolod befelé, vagy kifelé. A két tálcát meg úgy kell szétszedni, hogy csak széthúzod, az csak egymásba van nyomva. Remélem érthetõ voltam.
A kérdező hozzászólása: http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/product_info.php?cPath..
Asztal jobb klikk/tulajdonságok/megjelenés/speciális/elem/aktív címsor... Viszont hogyan sikerült kisebbre állítani...?
A kérdező hozzászólása: Kossz a választ, nem teljesen ez alapján oldottam meg, mert ez minden ikont felnagyított, de korulnéztem, és megtaláltam a megoldást (azért nem írom le, mert cseh a windows :) ). Egyébként a startmenuben a rendszereszkozok kornyékén, ahol a nagyító is van, van egy program, ami mindent fel tud nagyítani, és csak úgy kipróbáltam, hogy mit csinál, de visszacsinálni már nem tudtam :D ill. mostanáig nem tudtam.


Hogyan állítható be a tálca jobb oldalára a M. Firefox időjárásjelentése?

Legjobb válasz: Innen tudod föltelepíteni: http://forecastfox.mozdev.org/ Ha készen vagy és megjelenik akkor jobbklikk beállítások és lecserélheted a megjelenést, beállíthatod a riasztásokat a mértékegységrendszert stb. Sok sikert K.H.Ü.K.

Innen tudod föltelepíteni: http://forecastfox.mozdev.org/ Ha készen vagy és megjelenik akkor jobbklikk beállítások és lecserélheted a megjelenést, beállíthatod a riasztásokat a mértékegységrendszert stb. Sok sikert K.H.Ü.K.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!