Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, illetve (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miből áll az a PLC programozás?

Köze van a CNC esztergályossághoz? Szóval ez is ilyen gépeket programoz, ami majd kivág pl valamit?

3

A c# platformfüggetlen?

4

Miért a Pascal nyelvet ajánlják kezdőknek?

Az évek folyamán sokszor elgondolkodtam azon, hogy miért a Pascalt ajánlják első programozási nyelvnek. Szerintem egy C is legalább ennyire kézenfekvő lenne, hisz nem feltétlenül kell minden nyelvi lehetőséget kihasználni, viszont adott rá a lehetőség az érdeklődőbbeknek.

11

14 évesen nem késő elkezdeni a programozást?

Eggyenlőre még nem nagyon értek hozzá. Milyen nyelvell volna érdemes kezdeni? Meg e tudnám tanulni ha privát órákat vennék? Mennyire bonyolult? Mennyi idő alat lehetne megtanulni egy nyelvett tökéletesen, ha nagyon jó eszem van az infón belül a hardware hez. Tudna e valaki valami egyszerű parancs írni példának?

13

Hogyan tudom a Samsung Galaxy Ace 2-öt frissíteni?

1

Mennyire húzós egy navi programozása?

Úgy értem, ha vesz valaki egy sima mezei navit, térképek nélkül, az internetről számítástecnkiai képesítés nélkül is fel tudja javítani?

12

Ismertek jó C++ programozási könyvet pdf formátumba?

Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet könyv nem annyira tetszik sok dolgot kihagy Bjarne Stroustrup könyve sem tetszik annyira mert kevés benne a példa.Valaki valamit amibe sok példa is található és érthetően mindent elmagyaráz.

4

C-vel és c++-al mindent meglehet csinálni amit java-val?

Úgy hallottam, hogy a Java fő előnye, hogy mivel magasabb szintű programozási nyelv ezért egyszerűbb.

13

C# WebClient és Regex kérdés?

5

Hogyan írjak szép olvasható kódokat?

Az a helyzet, hogy programozói feladataim vannak de nem vagyok programozó és néha nem túl olvashatónak tűnnek a kódjaim főleg ha sietnem is kell.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!