Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, illetve (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem akarja azt csinálni amit kellene? (Java)

azt akarom hogy egy x és egy y szám négyzetét összeadja a program:
itt működik:

class easyxy {
public static void main (String[] arguments) {
int x = 1;// ide jön az x számm
int y = 2;// ide jön az y szám
System.out.println( x * x + y * y );
}
}

itt nem:

class xy {
public static void main (String[] arguments) {
int x = 1;// ide jön az x szám
int y = 2;// ide jön az y szám
System.out.println("The two number is " + x + " and " + y + ".");
System.out.println("These number's squares is " + x * x + " and " + y * y + ".");
System.out.println("These number's amount is " + x * x + y * y + ".");
}
}

2

Melyik Python fejlesztői környezetet tudnátok ajánlani?

5

Honnan tudok letölteni lazarushoz könyvtárakat?

Azokra gondolok amikkel lehet fordítani linuxról
windowsra,androidra,mac-re,stb.
mert így nem találja ezeket és a fordítás folyton megakad hibajelzéssel.
Mert eredetileg csak a linuxos könyvtárat rakta fel.
(Linuxot használok)

2

Várakozás eseményre C# környezetben, hogyan?

Sziasztok!
A következő problémába kérném segítségeteket:
Az egyszerűség kedvéért egy "itt a piros-hol a piros"-on keresztül vezetem le a kérdésem.
Adott egy gép előtt ülő játékos és egy gépi játékos(ai). A pálya egész egyszerűen három PictureBox-ból áll, amik OnClick eseményre reagálnak.
Először a játékos választhatja ki a három PictureBox egyikét. Egérgomb kattintás esetén beindul az OnClick eseményre létrehozott metódus és kiderül, hogy eltalálta e a vörös dáma hollétét vagy sem. Ezek után a, nem túl bonyolult mesterséges intelligencia választhat, mondjuk generál egy számot egytől háromig és ennek megfelelő OnClick metódusra mutat és folyik a játék tovább.
Ezt összefogva létrehozok egy Fogyseg() metódust, ami eldönti egy egyszerű feltétellel, hogy éppen ki következik és mondjuk addig fut a játék amíg valaki el nem ér 20 pontot.(körönként egy kapható)
Kérdésem a következő lenne ezzel kapcsolatban:
A számítógép esetén értelemszerűen a vezérlést átadom egy metódusnak és ő szépen levezényli az egész műveletet, de a játékos esetén nekem arra kell várakoznom, hogy egy OnClick esemény megtörténjen, hogyan tudom ezt megtenni?

Az OnClick-eket nem tudom mozgatni, a Form hívja meg őket.

7

C#: Hogy tudom összefogni a különböző fájlokat egy "mappába", ami kívülről egy sima fájlnak tűnik saját kiterjesztéssel?

Például hogyan oldom meg, ha szeretnék írni egy programot, ami saját fájlokat ír és olvas és ezek a fájlok meg belül tartalmaznak xml fájlokat, képeket, hang fájlokat vagy bármi egyebet? Milyen módszerek vannak erre? Vagy jó az is, ha bármi nevet, vagy fogalmat mondtok, ami alapján rá tudok keresni.

3

Szeretnek elkezdeni programozni hogyan kezdjem el?

2

Hogyan működik egy útvonalkereső?

Gondolok itt például a BKV útvonalkeresőre.
Súlyozott gráfokkal ábrázolja a járatokat, és akkor küld rá egy Dijkstra-algoritmust?

9

Zárt forráskód vs. Nyílt forráskód?

18

Miért fut ki az indexen kívülre? char[, ] map = new char[10, 20]; for (int i = 0; i < map. GetLength (0) ; i++) { for (int j = 0; i < map. GetLength (1) ; j++) { map[i, j] = '. '; } }

4

Windows api gyakorlás?

Tudtok olyan oldalt, ahol windows api feladatok vannak?
Fél óráig kerestem, de nem találtam semmit...

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!