Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, illetve (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nektek mi a legyakoribb munkátok milyen honlapot, szoftvert készittetek leggyakrabban?

Programozási nyelvet is irjatok ha nem titkos :D.

12

Szavazó készítése?

Szeretnék segítséget kérni. A honlapomon 10 db fényképet szeretnék szavazásra bocsájtani. Sajnos sehol nem találok olyan szavazó programot amivel megtudnám oldani.
Pl ilyenre gondoltam: A rajz alatt lehessen szavazni és mutassa az szavazati eredményt is.

1

Honnan tudom letölteni a fifa 2005 teljes magyarítását kommentátorral együtt? Mert amit én talááltam az csak annyi hogy ott van a magyar zászló.

1

Pythonban parancs a változoban?

Sziasztok!
A kérdésem annyi lenne hogy Pythonban lehetséges ,hogy egy változoban tárolt parancsot futassak?
Például:
a="print 'Hello\n'"
és ezt futtatni mint parancsot.

Lehetséges vagy sem?

2

Lg ROOT-olás hogyan?

lg optimus l9 p760-osom van, elkezdtem rootolni de nem sikerült..
ezt a videót használtam fel..
én 2:25percnél akadtam el..
be írtam az 1 est, és le entereztem, és csak egy szöveget dobot kiÿ(minden szükségest letöltöttem)pedig végigtudnám csinálni, nem ez a baj..szóval nem tudom mi lehet a hiba..
Vagy ha egy érthetőbb videót linkelnétek, vagy valami más megoldást.

Mert nekem igazából az a fontos hogy az SD kártyára tudhassak telepíteni..pl játékokat/app

Olvastam pl. olyat hogy bizonyos szoftvert nem lehet rootolni, nos nekem az alap van 4.0.4 es op. és azt nem tudom hogy most v10a/v10e..
viszont nekem a szoftver verzióhoz ezt írja:p76010a ...
és ha frissíteném a szoftvert, azt írja hogy a legfrissebb..de ez az op. rendszer..

Válaszokat előre is köszönöm..

1

Saját készítésű szoftvert eladhatom e? És ha igen eladható sima írott CD-n?

(Receptes szoftverről lenne szó.)

4

Programozókat vesznek fel játékcégekhez?

7

C/C++ Kérdés a void pointerekről?

1. sizeof(void) -ra fordítási hibát ad. Miért?

2.
int x;
void * ptr = &x;
Itt a ptr nem jelöl ki memóriaterületet (könyv szerint). Ez mit jelent pontosan? Ha nem void pointert használok akkor a memóriaterületen létrejön egy pointer ami vhova mutat. A ptr számára nem jön létre külön pointerváltozó? De akkor ez azt jelentené hogy fordítási időben "létezik"?

3. Változót void típussal van értelme használni, vagy csak pointerek esetében?

void var;

Megköszönném ha segítenétek. Üdv

12

Milyen programozasban csinaljak az okosabb weboldalakat?

Okosabb web oldalon azt ertem mint pl a Prezi.com ( ami magyar programozas ), vagy ilyesmi ami igazabol egy program. Ezt php stilusu nyelvben irjak vagy kulon C++ vagy valami ?

5

Szeretnék egy baromi kezdő kérdést feltenni. Szeretnék egy programot összeállítani. Program minden része megvan ezek ezek c++ és . O kiterjesztések. Milyen os és programokat szedjek le hozzá?

makefile
#program name SVRNAME = ts2_extrad #program path PRGPATH = /user/service #version VERSION = $ (shell cat . /VERSION) # Which Compiler? CC = g++ # UTILITIES STRIP = strip CP = cp RM = rm TAR = tar LS = ls # Which OS? SYS = $ (shell uname -s) ifeq (${SYS}, Linux) OS = -D__LINUX__

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!