Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Checkbox bepipálás = elérhető gomb?

Sziasztok!
Csinálok egy oldalt, és itt leragadtam.
Megírtam a szabályzatot, az aljára raktam egy input type="checkboxot" és azt kéne megoldanom valahogy, hogy
- ha bepipálják a checkboxot akkor a gomb elérhetővé váljon!
Ha nincs kipipálva akkor pedig a gombra ne lehessen rálépni. Valaki tud erre egy kódot?

3

Hol lehet letölteni ingyen a Visual Studio-t?

Elkezdtem tanulni a C# nyelvet, és ha jól tudom, akkor ezt a Visual studio nevű programmal lehet kezelni. Nekem nem kell a legmodernebb verzió, jó lesz a legfapadosabb is, csak ingyen. Ezt lehet valahol, vagy mindenhol le van védve a licence miatt?

3

Mennyire bonyolult egy szójáték elkészítése?

valami hasonló lenne
pascal alkalmas rá?

11

Mindenképpen szükséges informatikából éretségit tenni ahoz hogy programozó lehessen valaki? (Csak mert nekem a választott tantárgyam nem info volt! )

6

Miért nem jó ez a JavaScript program?

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"


<html>

<head>

</head>
<body>
<script type="text/javascript">


function printTime(){
var now=new Date();
var hours=now.getHours();
var min=now.getMinutes();
var sec=now.getSeconds();
document.write(hours+":"+min+":"+sec+"<br/>");
}


setInterval("printTime()",1000);

</script>

</body>
</html>

3

Az alábbi elektronikus könyv megfelelő a Java nyelv megtanulásához?

Tartalmaz mindent ami a Java nyelvhez szükséges?

9

Hogyan tudnék magamtól felkészülni emelt szintű infó érettségire?

Jelenleg csak a programozás része érdekel. A C# nyelvet tanultam középiskolában.

8

C++ kódot hogyan lehet gcc-vel úgy lefordítani, hogy semmilyen dll-t ne keressen, azaz átvihető legyen más rendszerre, pl. összes windows?

4

Miben lehetne elkészíteni könnyedén egy kártya játék programot?

Eddig csak egy programozási nyelvet használtam a Macro Scheduler 13 -at. De ez nem alkalmas játékprogramok készítésére. Úgy érzem nem jelentene gondot egy új programozási nyelv megtanulása, ha vannak hozzá jó oktatóvideók (az angol nyelv nem akadály)
Ha szeretném, hogy a játékot online is lehessen játszani akkor is ugyanazt a programot ajánlanátok? Hozzátenném, hogy nem szeretném, ha böngészőben lehetne/kellene játszani, mint pl. a honfoglalót vagy a kaszinós játékokat.
Úgy az offline mint az online játékkészítési megoldások érdekelnek.
Köszönöm a ségítséget

8

Miből áll az a PLC programozás?

Köze van a CNC esztergályossághoz? Szóval ez is ilyen gépeket programoz, ami majd kivág pl valamit?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!