Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Robot készítése Windows pc ből?

Elsőre baromságnak tűnhet ez a dolog . De ha belegondolsz némely feladathoz talán célszerűbb ez a megoldás .
egy olyan robotot akarok írni ami ha meglát egy embert akkor oda megy hozzá
Van egy atom cpu-s mini számítógépem amire raktam egy arcfelismerő programot (és egy vebkamerát ). Én írtam egy programot ami az alcferismerő adatait beolvassa . Itt jön a probléma .

Hogy tudom usb vagy egyéb porton keresztül rákapcsolni egy elektomos motort a gépre úgy , hogy a programom tudja is kezelni ezt a motrot ? Szóval hogy a programom képes legyen irányítani a motor ki/be kapcsolását és ezáltal tudjon mozogni .

Kérem csak nagyon nyílt emberek válaszoljanak !

1

Hogyan tudok egy függvényben egy statikus és egy nem statikus változónak az értékét kiírni (c++)?

Ha statikus változóval foglalkozok akkor statikus függvényt kell létrehozzak, ha pedig nem statikussal akkor a függvény is ilyen kell legyen. Na de a kettőt nem lehet egy függvényben kiíratni?

pl:

private:
int a;
static int b;

public:
void print(){cout << a << b;}

Ebben az esetben ha a függvényt úgy deklarálnám, hogy static void print(), akkor baj lenne az a-val, ha meg úgy ahogy fent írtam akkor a b-vel van a gond.

A kettőt hogyan lehet "összehozni" anélkül, hogy az a változóból is ne csináljak statikusat?

10

Hogyan lehet NAS-on MineCraft szervert futtatni?

1

A programozó munka tényleg olyan húzós hogy a határidők tegnapra vannak, és annyi munkával jár hogy az ember egészsége is rámegy?

Tudom nem a legjobb kategória, de a programozók ide járnak.

Szóval programozók: tényleg rámegy az egészségetek? Munka mellett mennyi szabadidőtök van? Sportoltok valamit?

Megköszönném a válaszokat, üdv

7

C# video szerver-client stream hogyan?

Hogyan lehetne megoldani? Ezzel próbálkoztam, de nem működik:

0

AZ abs jelentése?

(x+y-abs(x-y))div 2

3

C#-ban vagy turbo pascalban tudok olyan változót használni ami tizedes tört is lehet és azzal valahogy számolni? (főleg osztás és szorzás kéne)

8

Hogyan lehet ellenőrizni php-val hogy egy feltöltendő képfájl érvényes e?

Most itt nem a kiterjesztések ellenőrzésére vagyok kíváncsi (*.jpg,*.gif ect.) hanem ha pl átnevezek egy *.exe fájlt *.jpg-re.
Gondolom valahogyan a fájl header-jét kéne ellenőrizni.
Mivel szokták ezt megoldani?

8

Hogyan oldjam meg C#-ban ezt a feladatot? Kérjen be egész számokat addig, amíg három egymás után beírt szám öosszege 8 nem lesz!

Kérlek írjátok le részletesen!

3

Mappák neveinek átalakítása változókká batch-ban hogyan?

Valami ilyesmire gondolok:
Adott egy könyvtár, amiben van A, B és C nevű mappa, és az itt található mappák neveivel megegyező változókat kellene létrehozni, külön-külön mindegyikre.
Tehát hogy utána ezt meglehessen csinálni:

echo %folder1%
echo %folder2%
echo %folder3%

Kimenet:

A
B
C

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!