Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mappán belüli szerkesztés = Nem indul a program?

Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ha bármint módosítanak +ha valamit kivesznek / beraknak a mappába akkor ne induljon el a program + Egy hibaüzenetet dobjon ki.

6

Hogy kell VBScript MsgBoxba képet rakni?

3

Androidos Tablet PC-re lehet e rávarázsolni valahogyan MeeGo, vagy Linux rendszert?

Szeretném, hogy ne android fusson rajta, hanem úgy működjön mint egy Netbook PC linuxxal, vagy MeeGo rendszerrel.
Megoldható a dolog? mert olvastam hogy az android is linux alapú rendszer.

1

Szeretnék segítséget kérni! Illetve kérdezni? . (html, wordpress)

a Wordpresst meglehet úgy csinálni valahogy, hogy csak egy menüpontban működjön? a többi menüponok mind html alapúak lennének.
Csak egy menüpont lenne ami wordpresses, de az wordpresses kinézettel is meg mindennel.

Van több menüpont: főoldal, bemutatkozás, hírek, galéria
És a hírek menüpontot szeretném, megcsinálni wordpress-ben, de a főoldalt, a bemutatkozást, galériát html programnyelvel készíteném el.

A válaszokat előre is köszönöm

3

Középiskola melett mit kezdjek el tanulni amivel könnyen kapok munkát?

Néztem pár álláshirdetést ugy látom, h mostanában a java fejlesztőket keresik jobban el is kezdtem nyár elején az alapok meg adatbázis meg a win fejlesztés az megy kezdjem el a java EE-t és akkor lehet h találok munkát? Az iskola az elég könnyű szerintem nagyrészét megjegyzem az orán csak a törit azt utálom iskola utan meg foglalkozhatnék a programozással.

9

Hogyan tudnék elkezdeni Androidra feljeszteni?

Az ADT Bundle (

4

Van egy xml file om, szeretnék végigfutni az összes node on. Legjobb tudomásom szerint a Read () metódus végigiterál az összes node összes elemén (az ms doksi szerint is), emiatt egyáltalán nem értem, hogy merre hány az óra. Így néz ki a kódom?

while reader.Read():
if reader.Name == "layer":
Debug. Log (reader. GetAttribute ("name"))

A probléma a következő. Ha egy "layer" node van, akkor működik rendesen, kiírja a "name" attribútumát, viszont ha több, akkor azokkal nem foglalkozik. Miért nem?

3

Gyakorlott programozok, programtervezok milyen design pattern-oket hasznalnak munkajuk soran a legtobbszor?

Az alaveto mintakkal, pl. singleton, observer, abstract factory, stb. tisztaban vagyok, de melyek fordulnak elo a leggyakrabban?

6

Egy ciklusba lehet még egy ciklus berakni?

pl. Amíg nem ér a szerelvény végére
Amíg van kezeletlen utas
......
......

19

Hogy lehet megcsinálni? [JavaScript]

Html:

<html>
<head><script language="JavaScript" src="sort.js"></script></head>
<body>
<h1>Nevleiro program</h1>
<p>Irj be ketto vagy tobb nevet es a program a beirt neveket sorba vissza rendezi <p>
<form name="theform">
Name:
<input type="text" name="newname" size="20">
<input type="button" name="addname" value="Add" onClick="SortNames();">
<br>
<h2>Beirt nevek</h2>
<textarea cols="60" rows="10" name="sorted">
Beirt nevek itt fognak megjelenni

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!