Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Excel visual basic-ben szeretnék egy egyszerű timer-t berakni a programablakba, ami az aktuális időt mutatja. A toolbox-ban nem találtam timer-t. Hogy lehetne leprogramozni?

Az időt egy Label-ben szerentém megjeleníteni és amikor elindítom a programot egyből elinduljon az idő kijelzése.

2

Fejlesztői kérdés: Lehet e Paypal-lal zároltatni egy összeget, majd később leemelni?

Tudja valaki, lehet-e a paypal-lal olyat csinálni, hogy zároltatunk a vevő bankszámláján egy megadott összeget, persze amikor fizet és csak akkor ha teljesítettük már a szolgáltatást, leemeljük a zárolt összeget?
Pl ha már a rendelt csomagot kézbesítettük, akkor vonjuk az összeget?

1

Melyik programmal tudok C nyelven írni ami fut windows 8-on?

Már elég sokat megpróbáltam de nem találok olyat, légyszi írjatok, ha tudtok.

9

Hogyan csinalhatok az iskolám enaplójához egy androidos appot?

Jó egy nagyon szimpla App is. Hol tanulhatom meg? Köszi :)

1

Linux grep parancs használata?

Hogyan kell ezt megcsinálni úgy, hogy az "a" tetszőleges értékére működjön?
Például "-" kezdetűekre is?

#!/bin/sh
a="-xxx"
find | grep "$a"

2

Hogyan lehet elérni delphi 7-ből, a hardware interruptokat?

Pontosabban azt szeretném megtenni, hogy ki szeretném olvasni az 1Ah interrupt AX regiszterének byte alapú értékeit folyamatosan. Tudom, hogy közvetlenül nem támogatja ezt a lehetőséget a delphi 7, még a beépített assemblere segítségével sem, de mégis mi módon lehet elérni, hogy működjön. Egy jól használható, megoldást, leginkább forráskódot szeretnék kérni, amennyiben ez bárhogy megoldható, akár API függvény, vagy bármilyen más függvénytár, vagy módszer alapján. Mindössze semmi mást nem szeretnék tenni, mint egy memoba, vagy listboxba kilistázni az 1ah interrupton lévő ax regiszter értékét. Köszönöm, ha bármi megoldást tudtok rá mondani.

0

C nyelven hogyan kell négyzetgyököt vonni?

5

Hogy tudnék megkeresni egy karaktert egy fájlban és kicserélni azt egy számra C-ben?

Hogy tudnék megkeresni egy karaktert egy fájlban és kicserélni azt egy számra C-ben?

3

Mit ajánlotok hol/hogyan/miből kezdjem el az android app fejlesztés alapjait elsajátítani?

4

Facebookon szeretnék hozzáadni egy új gombot (felíratkozás szerű) ehhez írni kell egy alkalmazást. Ehhez milyen program kell?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!