Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML oldalba, (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Számológépem hibája Helo. Szeretnék csinálni egy számológépet:S Találtam egy vidit ahol elmondja hogykell (www.youtube.com/watch? V=CQ357liihDo) Csak nekem a végén nem irja ki a számot:SItt a kód

<? Php if (isset ($_POST['submit']) ) { $a = $_POST['a'] $o = $_POST['o'] $b = $_POST['b'] switch ($o { case "+" : $eredmeny = $a+b; break; case "-" : $eredmeny = $a-b; break; case "*" : $eredmeny = $a*b; break; case "/" : $eredmeny = $a/b; break; case "^" : $eredmeny = pow ($a, b) ; break; default : die ("Ismeretlen művelet") ; } }? > <form method="post" action=""> <input type="text" name="a" /> <select name="o"> <option value="+">+</option> <option value="-">-</option> <option value="*">*</option> <option value="/">/</option> <option value="^">^</option> </select> <input type="text" name="b" /> <input type="submit" name="submit" value="=" /> <? =$eredmeny;? > </form>

7

Mit jelent a következő c++ szösszenet?

Kérdéses részlet:
17: SimpleCat ::SimpleCat(int age, int weight) :
18 : itsAge (age), itsWeight (weight) {}

Nem értem a felépítését sem, de főleg ezekkel van bajom: itsAge (age), itsWeight (weight)
Jelenlegi tudásommal függvénynek nézném őket, de még annak sem jók. A teljes programban az itsage és itsWeight a SimpleCat osztály private tagváltozói. Akkor miért így néznek ki?
A teljes program itt érhető el a 222. oldalon

2

A pygame vehető "önállóbb" API-nak, vagy csak szimplán egy Pythonos SDL?

4

A fortran programozási nyelven programozni tudókat mennyire keresik a munkaerőpiacon? Mennyire éri meg megtanulni ezt a programozási nyelvet tudományos programok íráshoz?

Főleg az érdekelne, hogy tudományos és mérnöki számításokhoz mennyire használható ez a programozási nyelv? Ha valaki akármilyen mérnöki szakmát akar tanulni, akkor annak megéri ismernie ezt a programozási nyelvet?
Programozni tanultam már pascal és C# nyelveken. Most a nyáron lenne időm kibővíteni a tudásomat. Természetesen nem esnék rögtön neki a fortrannak, hanem egyenlőre normálisan megtanulnék programozni C#-ban és pascalban.
Mellesleg fortranhoz honnan tudnék letölteni egyrészt fejlesztői környezetet Windows 7, Windows XP és Linux operációs rendszerekhez? Másrészt valaki ismer egy jó magyar nyelvű könyvet a fortranhoz (papír alapút vagy elektronikusat PDF-formátumban)? Interneten mennyi magyar nyelvű tutorial és oktatóanyag létezik fortranhoz?

9

Törölt index. Html fájl? Most hogyan tovább?

Töröltem véletlen az index.html fájlt a honlapom fájlaiból és most a kezdőoldal egy üres fehér lap.Eddig se volt rajta semmi adat meg semmi,mert még üres a honlapom,de most már azt se jelzi ,hogy létező oldal lenne,meg semmi..

5

Ha megvan az üres tárhely domainnel, akkor most hogyan tegyem rá a wordpresst?

Vetem tárhelyet és doman nevet.A kettőt "összehangoltam"
Most a böngészőben elérhető a domain nevem,viszont csak az INTERWORX szöveget írja ki angolul,hogy ez egy teszt oldal és hog működik stb...

Akkor most erre hogyan tudok wordpress-t telepíteni?
FTP-vel felraktam a domainnevem.com mappába a wordpress mappát úgy ahogy van..
Most akkor hogyan tovább?
Egyik blogról olvasom ,hogy hogyan kell telepíteni és ot azt írja a blog készítője,hogy mikor beírom a keresőbe a weboldalam nevét,akkor ki kéne ,hogy adja a wordpress telepítőjét..most akkor hogyan tovább?

Valaki,életmentő lenne!:S

7

Mit ajánlotok, hogyan kezdjem el a programozást?

Szeretnék programozni, de nem tudom, hogyan lássak hozzá. Eddig kicsit próbáltam Java-ba, C-be, Pascalba, de mindig elfogyott a lelkesedés. Elsősorban valami netes, esetleg könyvben lévő anyagból szeretnék tanulni. Mit ajánlotok?

Előre is köszi az értelmes válaszokat!

4

Melyiket ajánlanátok kezdésnek? DX Studio vagy Unity?

2

Windows asztal háttérkép csere. Építő javaslatok?

Un. hiánypótlóként készítek egy olyan programot amely lecseréli a háttérképet bizonyos időközönként, véletlenszerűen akár napszakonként is. Ahhoz kérnék ötleteket, hogy mivel egészítsem még ki esetleg.
A design sem az erősségem arra is szívesen fogadok javaslatokat.

A 'látványterv' itt tekinthető meg:


De végül is bármely régebbi programomhoz szívesen veszem az építő javaslatokat.


Előre is köszönöm.

6

Hogy lehet vbscript-ben megcsinálni, hogy attól függően hajtson végre valamit, hogy melyik gomb lett lenyomva a billentyűzeten?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!