Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Entity Framework Data Annotation probléma, hibát ír ki egy tábla rekordjának szerkesztésekor, mi lehet a gond?

The number of primary key values passed must match number of primary key values defined on the entity.
Parameter name: keyValues

Ez a hibaüzenet.

Összetett elsődleges kulcsot használok az egyik táblában, melyek közül 2 kulcsot 1-1, másik táblából veszek. Megjelöltem, hogy melyik táblában elsődleges kulcsok, de nem segít. Ötlet? Köszönöm!

0

Free Pascallal érdemes kezdeni? Milyen dolgokat, programokat lehet írni vele?

Tudnátok még egy könyvet és a program letölthető ingyenes változatát belinkelni?

Előre köszönöm!

11

Ha programozni szeretnék tanulni, mindenképp kell tudni az architektúrákat?

Találtam a témára egy-két könyvet, de elég durvák :D
Ez nagyon fontos rész? Vagy milyen szinten kellene elsajátítanom? ( nem oprendszereket szeretnék írni )

2

Létezik ilyen program? Többi lent

A munkahelyi gépre szeretnék létrehozni egy nagyon egyszerű rendszert, amelynek segítségével mindenki beléphet a saját nevéhez és megnézheti a fizetése állását és a külön juttatásait is.

4

Van egy Dos-os . Exe fájlom hogy lehetne vissza alakítani. Bat formátumra?

6

Turbo Assembler 5 által fordított program miért fagy le?

A példaprogramok közt lévő WAP32 programot fordítottam le. ez 32-bites program, egyszerűen meghívtam a tasm32.exe -t majd a tlink32.exe -t, kiadta a 32-bites exe-t, de ha elindítom lefagy. 1993-ban írták (van dátum az .asm fájlban), 20 éve de ha "régi"nek minősül akkor miért használnák a TASM-t még ma is?

processzorom: AMD Athlon(TM) XP 1700+

A procival van a baj?

Köszönöm, üdv

2

Nem működik a Lazarus. Hibakód lent. Valkinek volt már ilyen? Õ hogy csinálta meg?

PPU Invalid Version 135
lazutils.pas(0,0) Fatal: Can not find LazarusPackageIntf used by LazUtils, ppu=../../packager/units/i386-linux/lazaruspackageintf.ppu, package FCL

2

Hogyan tegészítsem ki a programot?

Egy infókönyvben találtam egy Pascal programot, ami egy n*n-es sakktáblán elhelyez n vezért, úgy, hogy ne üssék egymást, minden lehetséges módon. Szeretném kiegészíteni úgy, hogy a végén kiírja, hány lehetőség van. Hálás lennék, ha valaki leírná, pontosan mit és hove kell beírjak, magam részéről csak nagyon alapszinten ismerem a Pascalt, egy ismerősöm könyve került a kezembe, és érdekelne, továbbá, ha megoldható, hogy kiírja, mennyi idő kellett neki, hogy kiszámolja(ez jó lenne például megtudni, két processzor közül melyik a gyorsabb). Előre is köszönöm szépen.

4

Miért használunk annyi programozási nyelvet?

5

Linkelnétek olyan oldalt, ahol C# fogalmak vannak leírva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!