Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ágyazható a HTML (1 db)

Hogyan ágyazható PHP a HTML oldalba, illetve hogyan hozható létre HTML oldal PHP-vel?

Legjobb válasz: Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.

Többféle módon is lehetséges, egyik módszer, ha csak a szükséges részeknél egyszerûen beillesztjük a PHP kódot pl: Üdvözlöm <?php print $nev; ?>! Másik módszer módszer lehet ha az egész oldal PHP által készül el: <?php print "<HTML>"; print "<HEAD>"; print "<TITLE>Oldalam</TITLE>"; print "</HEAD>"; print "<BODY>"; print "<H1>Ez az én oldalam</H1>"; print "</BODY>"; print "</HTML>"; Természetesen mindkét esetben a kliens oldali alkalmazások (Javascript pl) ettõl ugyanúgy lefutnak és a HTML kód ha megfelelõ, hibátlanul megjelenik az oldal.
a fenti válasz helyes, azonban figyelj arra oda, hogy az adott fájl kiterjesztése ".php" legyen különben a PHP értelmezõ nem ismeri fel, és a komplett foráskódod a felhasználó kezébe kerül. Innetõl meg már csak a tudásán, és a jóindulatán múlik, hogy mit kezd vele.
<html> <body> <? print "PHP kód"; ?> </body> </html> és arra figyelj ahogy az elõttem lévõ monta a kiterjesztés mindenképpen ".php" legyen!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az alábbi elektronikus könyv megfelelő a Java nyelv megtanulásához?

Tartalmaz mindent ami a Java nyelvhez szükséges?

9

Hogyan tudnék magamtól felkészülni emelt szintű infó érettségire?

Jelenleg csak a programozás része érdekel. A C# nyelvet tanultam középiskolában.

8

C++ kódot hogyan lehet gcc-vel úgy lefordítani, hogy semmilyen dll-t ne keressen, azaz átvihető legyen más rendszerre, pl. összes windows?

4

Miben lehetne elkészíteni könnyedén egy kártya játék programot?

Eddig csak egy programozási nyelvet használtam a Macro Scheduler 13 -at. De ez nem alkalmas játékprogramok készítésére. Úgy érzem nem jelentene gondot egy új programozási nyelv megtanulása, ha vannak hozzá jó oktatóvideók (az angol nyelv nem akadály)
Ha szeretném, hogy a játékot online is lehessen játszani akkor is ugyanazt a programot ajánlanátok? Hozzátenném, hogy nem szeretném, ha böngészőben lehetne/kellene játszani, mint pl. a honfoglalót vagy a kaszinós játékokat.
Úgy az offline mint az online játékkészítési megoldások érdekelnek.
Köszönöm a ségítséget

8

Miből áll az a PLC programozás?

Köze van a CNC esztergályossághoz? Szóval ez is ilyen gépeket programoz, ami majd kivág pl valamit?

3

A c# platformfüggetlen?

4

Miért a Pascal nyelvet ajánlják kezdőknek?

Az évek folyamán sokszor elgondolkodtam azon, hogy miért a Pascalt ajánlják első programozási nyelvnek. Szerintem egy C is legalább ennyire kézenfekvő lenne, hisz nem feltétlenül kell minden nyelvi lehetőséget kihasználni, viszont adott rá a lehetőség az érdeklődőbbeknek.

11

14 évesen nem késő elkezdeni a programozást?

Eggyenlőre még nem nagyon értek hozzá. Milyen nyelvell volna érdemes kezdeni? Meg e tudnám tanulni ha privát órákat vennék? Mennyire bonyolult? Mennyi idő alat lehetne megtanulni egy nyelvett tökéletesen, ha nagyon jó eszem van az infón belül a hardware hez. Tudna e valaki valami egyszerű parancs írni példának?

13

Hogyan tudom a Samsung Galaxy Ace 2-öt frissíteni?

1

Mennyire húzós egy navi programozása?

Úgy értem, ha vesz valaki egy sima mezei navit, térképek nélkül, az internetről számítástecnkiai képesítés nélkül is fel tudja javítani?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!