Találatok a következő kifejezésre: Hogyan és lehet játékot (705 db)

Xbox 360 slim 4gb-os modellem van és hogy ezt lehet-e bővíteni winchesterrel ha igen akkor légyszi külgyetek linket és azt is hogy arra menyi játék fér rá jah meg az hogy ha arra fel telepítem a játékot akkor cd nélkül is fogja vinni?

Legjobb válasz: Butaság volt 4gb-set venni. Régebbi kiadásokon az oldalán van a vinyó azokon könnyebb cserélni, slimen már necces, mert szerintem ott garancia vesztés. A winchesterre annyi játék fér rá amekkora teszel bele... De elvileg bedugsz egy nagyobb pendriveot és arra is lehet játékot telepíteni. Am telepítve is ugyan úgy bent kell lennie a cd-nek.

Butaság volt 4gb-set venni. Régebbi kiadásokon az oldalán van a vinyó azokon könnyebb cserélni, slimen már necces, mert szerintem ott garancia vesztés. A winchesterre annyi játék fér rá amekkora teszel bele... De elvileg bedugsz egy nagyobb pendriveot és arra is lehet játékot telepíteni. Am telepítve is ugyan úgy bent kell lennie a cd-nek.
A kérdező hozzászólása: hát igen utólag én is meg bántam hogy eztt vettem, de pl ezt bele tudom tenni http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt.. ??
Ha Xbox 360 Slim-ed van akkor jónak kéne hozzá lennie.
A kérdező hozzászólása: De akkor valaki világositson fel mire jó ha fel telepítem a játékot ??
Arra jó ha feltelepíted, hogy az olvasót kíméled vele, illetve gyorsabban fog betölteni a játék. :)
+ vannak olyan játékok amiket kötelezõ feltelepíteni (pl: GTA5)

Samsung mit lehet csinálni hogy müködjöneke a játékot mert nem müködik ha rá teszek a java játkot csak waprol lehet mer arra megy fel és nem trámogattot fájlot ir ki ha rá teszek a java játékot mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Nekem is Samsungom van. Körülményesen lehet rátölteni javát. Elõször kell hozzá adatkábel/bluetooth. Kell hozzá a softick ppp nevû program, a samsung java uploader és esetleg a jad maker. Csatlakoztatni kell a telót a gépre, de elõtte a java test menüben (e250-nél: *#52828378#) ott be kell állítani Serial bearer OTA nevû opciót (ne felejtsd el visszaállítani majd!) betölteni a samsung uploerbe a *.jad filet, és rátölteni softick-al, a java test menüben pedi a serial test->ppp fel ->verzió letöltésével rátenni a telóra. Ezt az egy módszert ismerem, de sokszor kifagy és újraindul a teló, ráadásul a progik felénél telepítési hibát ír. Sok szerencsét!

Nekem is Samsungom van. Körülményesen lehet rátölteni javát. Elõször kell hozzá adatkábel/bluetooth. Kell hozzá a softick ppp nevû program, a samsung java uploader és esetleg a jad maker. Csatlakoztatni kell a telót a gépre, de elõtte a java test menüben (e250-nél: *#52828378#) ott be kell állítani Serial bearer OTA nevû opciót (ne felejtsd el visszaállítani majd!) betölteni a samsung uploerbe a *.jad filet, és rátölteni softick-al, a java test menüben pedi a serial test->ppp fel ->verzió letöltésével rátenni a telóra. Ezt az egy módszert ismerem, de sokszor kifagy és újraindul a teló, ráadásul a progik felénél telepítési hibát ír. Sok szerencsét!


Üdvözlök mindenki fel raktam a sniper ghost warriort a gépre és ojan problémám van vele hogy inditom a játékot fekete képernyö és ki irja hogy sniper ghost warrior müködése leáll a gépem böven meg van hozzá mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hibás a játék,esetleg vírusos a gép vagy a játék is.Rossz esetben mindkettõ vírusos.Én ajánlom,hogy egy jó vírusirtoval vizsgáltasd át a gépet és a játékot is.

Hibás a játék, esetleg vírusos a gép vagy a játék is.Rossz esetben mindkettõ vírusos.Én ajánlom, hogy egy jó vírusirtoval vizsgáltasd át a gépet és a játékot is.

Most telepítettem újra a gépet és 2 játékot próbáltam telepíteni de mindig kiírja hogy hiányzik valami dll file és leáll a telepítés vagy nem indul a játék mitől lehet ez a probléma?

Win7 ultimate 32 bit

Legjobb válasz: Hát elõbb azt kéne tudni hogy milyen Dll hiányzik. valószínûleg nem ártana föltelepíteni a játékhoz tartizó Redist-eket ez a lemezen vagy a játék könyvtárában egy mappában található pl: DirectX, VC Redist, NV Physx. ezeket tedd föl. majd ha továbbra is hiányolja írd be google-ba a fájl nevét szedd le és az tedd be a megfelelõ helyre

Hát elõbb azt kéne tudni hogy milyen Dll hiányzik. valószínûleg nem ártana föltelepíteni a játékhoz tartizó Redist-eket ez a lemezen vagy a játék könyvtárában egy mappában található pl: DirectX, VC Redist, NV Physx. ezeket tedd föl. majd ha továbbra is hiányolja írd be google-ba a fájl nevét szedd le és az tedd be a megfelelõ helyre
A kérdező hozzászólása: köszi megpróbálom amiket írtál :)

Van egy Windows 7 ultimate op. Rendszerem. Az a bajom hogy van egy játékÿ (dirt 3) és amikor elindítom a játékot akkor a tálca és fönt az x nem tűnik el. Mi lehet a baj? Játék a hibás?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy ablakos módban fut a játék? Próbáld meg ALT+ENTER-rel teljes képernyõre hozni, vagy keress egy erre vonatkozó beállítást!

Lehetséges hogy ablakos módban fut a játék? Próbáld meg ALT+ENTER-rel teljes képernyõre hozni, vagy keress egy erre vonatkozó beállítást!
A kérdező hozzászólása: Köszi
az f1 2011 is ilyen

Miért van az hogy mikor játszom a gépen és a játékban bead egy videót elszáll a hang és csak rendszerhang van semmi más, mit lehet tenni?

Legjobb válasz: én driver-hibára gyanakodnék, de ha egyébként más szituációkban megfelelõen mûködik a hang, akkor azt is meg kell nézned (vagy ha már megnézted, akkor csak leírnod) hogy több játék esetében is elõfordult-e ez, illetve hogy a játék-követelmények nem haladják-e meg a géped teljesítményét... , vagy épp ellenkezõleg, ha túl régi játékot játszol és mondjuk Win 7 alatt, akkor futtasd xp-s környezetben, vagy semmi nem jelenthet problémát a leírtak közül, akkor részletezd még a hibát valamennyire, mert kicsit kevés infot adtál...

én driver-hibára gyanakodnék, de ha egyébként más szituációkban megfelelõen mûködik a hang, akkor azt is meg kell nézned (vagy ha már megnézted, akkor csak leírnod) hogy több játék esetében is elõfordult-e ez, illetve hogy a játék-követelmények nem haladják-e meg a géped teljesítményét... , vagy épp ellenkezõleg, ha túl régi játékot játszol és mondjuk Win 7 alatt, akkor futtasd xp-s környezetben, vagy semmi nem jelenthet problémát a leírtak közül, akkor részletezd még a hibát valamennyire, mert kicsit kevés infot adtál...
A kérdező hozzászólása: win 7 es és eddig 2 játéknál a star wars forceunl.2nél és a diviniti 2 nél

A Samsung Galaxy Ace telefonom androidos (2.3.6. -os verzió) de amikor le akarok tölteni egy játékot akkor csak tippeket és guide-ot ad ki és nem tudom hogy mi lehet ennek az oka. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Lehet hogy akkor nem kompatibilis a telefonoddal. Számítógéprõl menj fel a https://play.google.com/store oldalra és keresd meg itt a játékot és ha azt írja hogy nem kompatibilis az eszközzel akkor az a baj :)

Lehet hogy akkor nem kompatibilis a telefonoddal. Számítógéprõl menj fel a https://play.google.com/store oldalra és keresd meg itt a játékot és ha azt írja hogy nem kompatibilis az eszközzel akkor az a baj :)
A kérdező hozzászólása: Igen azt irja hogy nem kompatibilis de hogy lehet megcsinalni hogy kompatibilis legyen??? ...
Jobb telefont kell venni.
igen, ez valóban telefonfüggõ :D

Letöltöttem az Age of Empires 3-at minden jó el is indul. De amikor belép a játékba a menüben és a játékban is előjön valami olyasmi mint egy fa de nem tudom pontosan és ez miatt semmit nem lehet látni. Gondoljátok hogy a vidi kártyával lehet gond?

Legjobb válasz: próbáltad már újra telepíteni? és ha az nem megy akkor a gépet újra rakni? nálam ez miatt kellet újra indítani, mert kb 5 év után már nem mmünködött miatta semmi

próbáltad már újra telepíteni? és ha az nem megy akkor a gépet újra rakni? nálam ez miatt kellet újra indítani, mert kb 5 év után már nem mmünködött miatta semmi
A kérdező hozzászólása: értem és köszi szépen:) megpróbálom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!